Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 12:33

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Clever!
Szerintem lehetetlent kérsz! Az, hogy egy bt headset több eszközzel is tud kapcsolódni, az nem azt jelenti, hogy egyidőben, hanem hogy nem kell mindig összepároztatni őket!

vas. okt. 03, 2004 18:17
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki hogy lehet beállítani azt a K700i-n, hogy a beszélgetés befejezésével a telcsi elengedje a Bluetooth headsetet?Ugyanis ez az első olyan bluetoothos telcsim ami ezt csinálja.Azért lenne erre szükség, mert 2 telefont használok, és ha a K700-on volt hívás, akkor a másik tel nem látja már a headsetet, ugyanis a K700 nem engedi el,folyamatos kapcsolatban van a headsettel.

Köszönöm

vas. okt. 03, 2004 18:05
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
...

Ugyan T230-asom nem volt, de azért a K700 már egy kicsit kiforrottabb. Nekem elsőre függetlenítésen esett át, majd pát nap múlva a software lett frissítve. Egyik alkalommal sem veszett el semmilyen beállítás, és adat sem. Mindenesetre a "jobb félni, mint megijedni" dologban igazad van.
:wink:

vas. okt. 03, 2004 18:00
Hozzászólás 
poirot_ írta:
Brockey írta:
...

Semmilyen adat, telefonszám, téma, stb. nem vész el. :wink:

Ez nem olyan biztos. A kollégám T230-asából minden eltűnt. Igaz, ott összetettebb volt a hiba, mert egyszer a wapról letöltött egy képet, azután ha belépett a Saját képek mappába, egyből újraindult, PIN-t követelt. Rendszercsatlakozót (akkutöltés is problémás volt, kontakthiba) meg valami hárombetűs dolgot cseréltek benne, szoftvert töltöttek és szoftverreszetet hajtottak végre. Semmi nem maradt meg benne a letöltött képekből, csengőhangokból, még a telefonkönyv sem.

Brockey:
Javaslom hogy infrán vagy bluetoothon mentsd le a telefonkönyvet. Csak akad valami ismerősöd akinek van és tud segíteni. Esetleg ha valamelyik jól ismert GSM boltba beméssz, lehet hogy ők is segítenek. Viszel egy floppyt és arra kimentiki neked. Esetleg a szervizben is megteszik ha nagyon szépen megkéred őket.
Jobb félni mint megijedni. Inkább legyen meg feleslegesen lementve, mint aztán kézzel beírogatni esetleg több száz számot.

vas. okt. 03, 2004 17:26
arany tag

Hozzászólás 
Brockey írta:
...

Semmilyen adat, telefonszám, téma, stb. nem vész el. :wink:

vas. okt. 03, 2004 15:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha szoftvert frissíttetek, akkor milyen beállítások vesznek el a telefonban (gondolok itt a telefonkönyvben a képek és hangok hozzárendelése egy tételhez, maga a telefonkönyv tartalma, egyéb beállítások, letöltött csengőhangok-témák, stb.)?
A telefonkönyv tartalma Sim-re másolható, ezt tudom, de a fentebb taglalt hiba miatt ettől eltekintenék. (Sőt nincs a számítógépemben sem infra, sem Bluetooth)
Ha hülyeséget kérdeztem, kéretik nem kiröhögni. :D

vas. okt. 03, 2004 15:30
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
... lehet hogy úgy vette hogy garanciás a készülék és így elképzelhető hogy garis telefonokon csak ők csinálhatnak frissítést.

Igen. Ez lehet a megoldás.

vas. okt. 03, 2004 14:59
arany tag

Hozzászólás 
vally írta:
Küldd fel prédivel, úgyis jön hamarosan :D :D :D

hehe, üdv Vally papa....még nincs új vodás szoft szal felesleges lenne predit ezzel zaklatnom :P

vas. okt. 03, 2004 14:22
arany tag

Hozzászólás 
vodafonos régi szoftos mobilom használom rendesen....még új tegnap vettem.... 5 órát bírt ki....úgyhogy.....ehh

vas. okt. 03, 2004 14:20
Hozzászólás 
poirot_ írta:
Sziasztok.
Landsmann írta:
...

Az Evic-es soft frissítéssel nem értek egyet. Minden Sony Ericcson szervízpontban megcsinálják. Én annak idején a T68i-met Olaszországból hoztam, ezért nem volt rá garancia. Bevittem a Westend-ben lévő szervízpontba, és 3000 Ft-ért megcsinálták. Bár ez kicsit ellentmondásos, mert gari nélkül máshol is tudnak frissíteni. :?

Üdv.

Én nem a Service Pointokban kérdeztem rá telefonon, hanem csak sima szervízekben, amik hozzám közel vannak. Mikor felhívtam az Evicet, megkérdeztem hogy vidéken hol csinálnak szoftverfrissítést. Ekkor mondta a hölgyemény, hogy sehol, csak náluk mert nekik van engedélyük. Nem firtattam tovább a kérdést, lehet hogy úgy vette hogy garanciás a készülék és így elképzelhető hogy garis telefonokon csak ők csinálhatnak frissítést.

vas. okt. 03, 2004 12:51
Hozzászólás 
_Laca írta:
Landsmann írta:
A T-Mobile-os változatban a feltöltött mp3-ak mennek csengőhangnak?

IGEN!

Hogy tudtad kirakni, hogy "Füzesgyarmat"? Hol állítottad be?
(lehet, hogy a témobil még mindig nem szolgáltat ilyen helyinformációkat)

Egyelőre csak a Pannonnál van cellainfó, ami a településnevek megjelenítéséhez kell.
Egyébként: Üzenetek/Beállítások/körzetinform/Cellainformáció/Be

vas. okt. 03, 2004 12:43
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Landsmann írta:
...

Nekem is hasonlóak a tapasztalataim az új softal, akku ügyben. Sokat játszom, tehát JAVA-t futtatok, mégis a mai nap már a harmadik lesz mióta feltöltöttem. Azért beszéltem is rajta rendesen. :wink:

Az Evic-es soft frissítéssel nem értek egyet. Minden Sony Ericcson szervízpontban megcsinálják. Én annak idején a T68i-met Olaszországból hoztam, ezért nem volt rá garancia. Bevittem a Westend-ben lévő szervízpontba, és 3000 Ft-ért megcsinálták. Bár ez kicsit ellentmondásos, mert gari nélkül máshol is tudnak frissíteni. :?

Üdv.

vas. okt. 03, 2004 12:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
_Laca írta:

Nem lehet, hanem biztos, t-nél nincs.

vas. okt. 03, 2004 11:44
platina tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:

IGEN!

vas. okt. 03, 2004 11:38
Hozzászólás 

vas. okt. 03, 2004 10:59
Hozzászólás 
Annak idején, mikor gondolkodtam a T68i-m szoftverfrissítésén, (nem garanciás) telefonon körbeérdeklődtem hogy hol csinálják meg. Több szervízt felhívtam, de de mindenhol nemleges választ kaptam. Végül a Szent László téri Evicet kérdeztem meg. Azért nem ezzel kezdtem, mert ha van közelebbi szerviz ahol megcsinálják, akkor oda vittem volna. Szóval azt mondták, hivatalosan csak ők jogosultak a szoftverfrissítésre. Bármely szervizbe is viszem, az náluk köt ki, mert a gyártó csak nekik engedélyezte a szoftveres beavatkozást.
Ezt egyébként 1-2 szervizben szintén megerősítették.
Tehát az a leggyorsabb ha az ember személyesen viszi el, bár nem biztos hogy ez a megoldás a legolcsóbb.

Egy ezzel kapcsolatos kis történet. A kollégám T230-asát kellett oda vinnem. Mivel nem jártam még a környéken sem, a Pannon wap Navigátorát hívtam segítségül. Beírtam a kiindulási és célpont pontos címét. Megadta, hogy a 3-as villamosról az Ónodi utcánál kell leszállni. Oké, Ónodi utca. Mikor felszálltam a villamosra, látom, van olyan megálló is hogy Szent László tér. No, akkor ott fogok leszállni. Elég kócos a házszámozása a térnek egyébként. Végül kiderült, az Ónodi utcai megállóhoz jóval közelebb van (körülbelül fele távolság) mint a Szent László téri megállóhoz.
Részemről óriási piros pont a Navigátor fejlesztői és üzemeltetői csapatának a pontos adatokért. Már az elmúlt évben is használtam ha olyan helyen jártam ami idegen volt számomra. Gyors, pontos infóhoz lehet jutni. Nagyon jól jön idegen helyen.

vas. okt. 03, 2004 9:47
platina tag

Hozzászólás 
cruy írta:
hát sajnos a ma vett telefonomon (vodás) még mindig a régi R2A041-es szoft van rajta....szegeden lakom, ha beadom a szervizbe akkro megcsinálják azonnal? vagy felküldik pestre? előre is kösz

poirot_ köszi....

Nem, felküldik pöstre, kb 2 hét.

Küldd fel prédivel, úgyis jön hamarosan :D :D :D

vas. okt. 03, 2004 9:28
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Én is feltettem a pitty-et. Szerintem viszont a 2 mp-es "hibát" nem oldotta meg. A pitty 2 mp múlva jön, igaz, onnantól hallható. Legalább is nekem ez így tűnt. Bár én nem tartom hibának ezt a 2 mp-et. Korábban leírtam hogy miért gondolom így.

Pont így oldja meg. Nem eltűnteti a hibát, hanem jelzi, hogy mikortól hallanak a túloldalon.

vas. okt. 03, 2004 9:19
Hozzászólás 
Úgy látom a Vodásokkal elég mostohán bánik a szolgáltató. Régi és piszkált szoftverrel adja a készülékeit. Persze ez nem újkeletű dolog. Hiába hozza ki hamarabb az egyik szolgáltató a piacra egy új készüléket ha szoftveresen nagyon bugos. Logikus hogy a gyártó is előbb a tiszta szoftvert fejleszti, javítgatja, majd csak ezután jönnek a szolgáltatóspecifikus szoftverek. Legalább is én így gondolom, ezért nincs még a Vodánál az L-es változat.
Igaz, hogy a Pannon utolsóként (augusztus 16) lépett a színra a K700i-vel, de a szeptember 16-án vett készülékemben már a legújabb szoft van. Ebben már valóban nem jelentkezik a gyors akkumerülési probléma. Eddig 3-4 alkalommal volt töltve, legutóbb kedd reggel vettem le a töltőről. Most vasárnap délelőtt van, és még 4 rovátka van az akkujelzőn.
Kép
Igaz, nem nyomkodtam állandóan, de volt bejövő hívás, jónéhány SMS, pár perc játék, infra és bluetooth adatátvitel, wap, fényképezés. Nem tagadom hogy egy-másfél nap alatt is ki lehet fektetni az akkut, de melyik telefonnal nem? Itt most főleg a színes kijelzősökre gondolok. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Én is feltettem a pitty-et. Szerintem viszont a 2 mp-es "hibát" nem oldotta meg. A pitty 2 mp múlva jön, igaz, onnantól hallható. Legalább is nekem ez így tűnt. Bár én nem tartom hibának ezt a 2 mp-et. Korábban leírtam hogy miért gondolom így.

vas. okt. 03, 2004 8:41
arany tag

Hozzászólás 
Azt vettem észre, hogy a k700-zal a t-zones oldalai egyaltalan nem olyanpok, mint amit a reklamkepek mutatnak. Legalabbis nalam.

A wapbongeszonek csupan 2/3-at hasznalja a telefon, olyan, mintha valami kisebb felbontasban lenne. Csak nem el van allitva valami? Tehat a bejelentkezo oldalon a felso kep nem eri el a jobboldal szelet, csak a kepernyo 2/3-ig tart, es az utana levo ket oszlopban talalhato linkek is csak a kepernyo egy reszet erik el. Nem huzodik szet.

szomb. okt. 02, 2004 16:34
arany tag

Hozzászólás 
Szívesen.

Tudtommal még nincsen magyar nyelvű Live!, R2L001 soft. Bár ebben nem vagyok biztos. Aki máshogy tudja, kérem javítson ki. :)

Üdv.

szomb. okt. 02, 2004 14:27
arany tag

Hozzászólás 
hát sajnos a ma vett telefonomon (vodás) még mindig a régi R2A041-es szoft van rajta....szegeden lakom, ha beadom a szervizbe akkro megcsinálják azonnal? vagy felküldik pestre? előre is kösz

poirot_ köszi....

szomb. okt. 02, 2004 14:03
arany tag

Hozzászólás 
cruy írta:
...

HI.

Egy, azaz EGY oldallal ezelőtt beírtam. :?

Üdv.

szomb. okt. 02, 2004 13:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerintem te csak kívülről figyeled ezt a topikot. Ugyanis az utóbbi 3hétben biztos megkérdezte már valaki ezt a szoftverzió megnézés kérdést. :) Legalábbis úgy emlékszem.

szomb. okt. 02, 2004 12:17
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
na végre, megvettem a készüléket én is 8)
1 hónapja olvasom folyamatosan ezt a topicot... elejétől mind a mai napig... nem sokat szóltam hozzá, inkább csak "megfigyelő" voltam...

na most kérdeznék valamit (remelem nem flame-eltek érte, hgoy már elhangzott meg hogy keress rá meg hogy stbstb stb....) kíváncsi vagyok a szoftver verzióra és ezt megosztanám veletek is....hogy most milyen szoftverrel adja el a voda az új k700-akat.... tehát hogy tudom megnézni hogy milyen szoft van rajta?

előre is köszi

szomb. okt. 02, 2004 12:10
ezüst tag

Hozzászólás sonyericsson k700
Én szerencére eladtam 2 hete a K700-amat, de most veszek egy vadi újjat 49 ezer helyett 29 ezerért!!!!!!!!!!! VODAFONE

Nekem azt mondták hogy a S700-as ebben az évben nem várható a vodafone-nál. :cry:

pén. okt. 01, 2004 22:54
arany tag

Hozzászólás 
na ha minden igaz akkor holnap már én is a k700 tulajok társaságába tartozom....remelem lesz majd szegeden valamelyik üzletben....sikerült eladnom a 6610-esem.....hihi....jó váltás lesz:-)

pén. okt. 01, 2004 19:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
"Automatikus pofilváltás": a T68-ban jelent meg, de még a T610-ben és a Z600-ban is benne volt...

pén. okt. 01, 2004 19:18
arany tag

Hozzászólás 
Leguan írta:
netezés közben nem jött be a hivás! Orvosság rá: Kapcsolodás/Adatkommunikácio/Adatfiokok/ itt az összesfiokban állitsd át a preferált szolg.ot automatikusra

ezt mondtam: az ott nem "preferált szolg." (az egyel visszább van), az adatkapcsolatokon belül valójában ez a menüpont "Milyen hívások jöhetnek be?" (adatkapcsolat közben)
ha ez nem "automatikus"-on, hanem "csak GPRS"-en van, akkor persze csak "GPRS" hívások lennének fogadhatóak - márpedig nyilván nem azok jönnek

egyértelműen hanyagságból rontották el a magyar szöveget
nem tudom javították-e vmelyik újabb verzióban

pén. okt. 01, 2004 17:45
arany tag

Hozzászólás 
Tuvok írta:
T-Mobile-nál most levitték 15e-el! Most 24 hónap hűséggel 49900Ft!

hiába...még mindig sok érte...

pén. okt. 01, 2004 17:32
platina tag

Hozzászólás 
T-Mobile-nál most levitték 15e-el! Most 24 hónap hűséggel 49900Ft!

pén. okt. 01, 2004 16:56
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Tudom, hogy volt már szó róla, de ezt le kell
írnom: 09.27-én vettem 1et pannonnál, és
olvastam, hogy a pannonosok függetlenek
vagy mi.. MOndom, megnézem 1 t-mobile austria
kártyával és legnagyobb meglepetésemre
feljelentkezett a honi t-mobile hálózatra..
Fura is volt, hogy semmilyen (mms, wap stb.)
beálítás nem volt benne, pedig az "élvonalas"
telókban benne szokott lenni!
Tehát örülök a független k700amnak.. :D
(37k-ért nem volt sok szvsz). Mielőtt vki megkérdi,
hűségprogram kedvezménnyel 2 év aláírásával.
És igen, nekem megéri pannonosnak lenni!! :twisted:

Üdv all!! 8)

pén. okt. 01, 2004 15:16
vas-tag

Hozzászólás 
egy jelentéktelen hiba: a sim-ről nem tudja automatikusan levenni, hogy magyar a nyelvi beállítás

más: mit jelent a profiloknál az, hogy "Válasz üzemmód" (szokásos, tetszőleges bill., automatikus)? hívásfogadást?

pén. okt. 01, 2004 14:00
arany tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
Persze ha 1 hete vettem volna akkor átkozódnék.

én majd nem megvettem 1 hete...most meg csak törlöm a homlokom...hogy jó hogy nem.... :)

pén. okt. 01, 2004 10:02
platina tag

Hozzászólás 
Hát nem tudom,nekem már megvan két hónapja,nem esik rosszul ez...Ennyi idő alatt ez "szokásos",eljön még az idő amikor majd 5000ért se tudod eladni. :wink:
Persze ha 1 hete vettem volna akkor átkozódnék.

pén. okt. 01, 2004 9:58
arany tag

Hozzászólás 
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
lement az ára vitamaxban 8)
még jó hogy vártam októberig....mostmár tuti megveszem ;-)
tudom hogy a már meglévő k700 tulajoknak ez rosszul esik, de nekem/nekünk akinek még nincs ilyen készülékünk.....

VITAMAX 2004 OKTÓBER 1TŐL:

SONYERICSSON K700i 59990 Ft :-)

pén. okt. 01, 2004 9:52
platina tag

Hozzászólás 
Leguan írta:
Kapcsolodás/Adatkommunikácio/Adatfiokok/ itt az összesfiokban állitsd át a preferált szolg.ot automatikusra mindegyiknél külön-külön utánna már jó lesz! nekem igy oldodott meg a prbl. azota semmi gond vele! :P

Köszi, de nekem mindenhol automatikus volt már. Közben felfedeztem, hogy ha várok egy kicsit a wap oldal betöltődése után, akkor már tudja fogadni a hívást. Ez azért ciki... Mindenesetre előkeresen az ME45-öt és megnézem, de én úgy emlékszem, hogy az töltés közben is fogadta a hívásokat.

pén. okt. 01, 2004 9:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Laca! Enyimmel is ez volt a baj netezés közben nem jött be a hivás! Orvosság rá: Kapcsolodás/Adatkommunikácio/Adatfiokok/ itt az összesfiokban állitsd át a preferált szolg.ot automatikusra mindegyiknél külön-külön utánna már jó lesz! nekem igy oldodott meg a prbl. azota semmi gond vele! :P

pén. okt. 01, 2004 9:14
gyémánt tag

Hozzászólás Re: 1perc pitty
tls68 írta:

A garit nem befolyásolja:) Modemparancsokkal komunikál a sw, szerintem egy változót állít csak be

Amikor függetlenítesz, akkor is "csak egy változót" állítasz át, vagy tévednék? :lol:

pén. okt. 01, 2004 7:55
vas-tag

blueye írta:
tls68 írta:
Ha valakinek hiányzik a pitty... :D

http://k700.hitziger.net/index_en.html

Ezt senki sem tudja elmagyarázni nekem, hogy hogyan működik?

Valaki más is feltette a telójára?

Nem befolyásolja ez a garanciát (csak át kell írnia vmit a teló softjában....)?

A garit nem befolyásolja:) Modemparancsokkal komunikál a sw, szerintem egy változót állít csak be

pén. okt. 01, 2004 7:38
vas-tag

Hozzászólás 
Degeczi írta:
Birki írta:
Azokat a tételeket nem másolja át, amikben jobbra dőlő karakter van
Ahhoz Én kicsi vagyok, hogy megmondjam, software hiba, vagy direkt csinálták. :lol: Mindenesetre ez így már működik.

hja, it's not a bug, it's a feature then
mindenesetre klassz, h megvan, köszi
össze kéne gyűjteni az ilyeneket vmi tippek/trükkök oldalon

Nem sw hiba: a tetves SIM nem tud unicode-ot:)

pén. okt. 01, 2004 7:35
arany tag

Hozzászólás 
Birki írta:
Azokat a tételeket nem másolja át, amikben jobbra dőlő karakter van
Ahhoz Én kicsi vagyok, hogy megmondjam, software hiba, vagy direkt csinálták. :lol: Mindenesetre ez így már működik.

hja, it's not a bug, it's a feature then
mindenesetre klassz, h megvan, köszi
össze kéne gyűjteni az ilyeneket vmi tippek/trükkök oldalon

pén. okt. 01, 2004 7:27
arany tag

Hozzászólás 
Az első hozzászólásomban arra a kérdésre kerestem a választ, hogy vajh mitől van az: SIM-re másolásnál kihagy jó pár számot, és memoria megtelt hibaüzenetet ír ki :?: Ahogy olvasgattam, másnál is csinált ilyet.

A kérdésre megtaláltam a választ. Azokat a tételeket nem másolja át, amikben jobbra dőlő karakter van :!: Ha az ominózus tétel nevét szerkesztve, a beírási nyelvet Magyarról normál abc-re rakjuk, akkor a jobbra dölöngélő :) magánhangzókat ki lehet cserélni, balra dőlőre. Az összes kijavítása után már normálisan átmásol minden kontaktot a SIM-re.

Üdv.

csüt. szept. 30, 2004 23:35
arany tag

Hozzászólás 
Én nem WAP-ozom, úgyhogy még csak megnézni sem tudom, nálam fogadja-e. Jobb híjján állíts mindent automatára, hátha történik valami pozitív. :P :lol:

csüt. szept. 30, 2004 20:28
Hozzászólás 
_Laca írta:
HeNtEs81 írta:
MErt panonál ugy van hogy ugye van ez a wap start és ha a APN kiszolgálót wapról átirod net-re akkor tuc netelni... tesómnak nokián megy a JAbber nevü cucc ugyanilyen konfiggalde itt valahogy ezen a telon nemegy olyan mintha nem tudna csatlakozni és ez biz fura!

Én erre nem mernék alapozni. Jobb lesz, ha megnézeted, hogy milyen szolgáltatások vannak neked bekapcsolva. Mert ugyebár én is a témobilnál, hiába írom át az apn-t, ha nincs bekapcsolva valamelyik net szolgáltatás, továbbra is csak a wap-ot érem el.
Mit gondolsz, mért hívják "wap start"-nak amire előfizetsz?

Pannonnál nem Wap Start a szolgáltatás neve, hanem GPRS Start. Ez nem mindegy, már csak azért sem, mert a Pannon GPRS szolgáltatásaiban nincs külön választva a wap és az internet. Mindkettő használható. (Természetesen a régi, már nem rendelhető GPRS szolgáltatásokra ez nem vonatkozik.)

csüt. szept. 30, 2004 20:28
platina tag

Hozzászólás 
Birki írta:
Nekem a P800-al volt ilyesmi. Aztán felvilágosítottak, hogy GPRS kapcsolat alatt, ha automatikusra van rakva a megf. menüpont, akkor is csak abban az esetben fogadja a hívást, ha nincs közben GPRS adatforgalom a telcsin. Ha nem mondtam újat, akkor bocsi. :)

1. úgy próbáltam, hogy éppen nem volt adatforgalom

2. AZ ME45-ÖSÖM ADATFORGALOM KÖZBEN IS FOGADTA A HÍVÁSOKAT!!! :cry: bhühühüüüüü!

csüt. szept. 30, 2004 19:54
arany tag

Hozzászólás 
[quote="_Laca"][/quote]
Hello.

Nekem a P800-al volt ilyesmi. Aztán felvilágosítottak, hogy GPRS kapcsolat alatt, ha automatikusra van rakva a megf. menüpont, akkor is csak abban az esetben fogadja a hívást, ha nincs közben GPRS adatforgalom a telcsin. Ha nem mondtam újat, akkor bocsi. :)

Üdv.

csüt. szept. 30, 2004 19:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az is jó a pityegtetőben, hogy van 0. másodperces pitty és így a 2mp-s probléma megszűnik, pity után beszélek. :D

csüt. szept. 30, 2004 18:34
platina tag

blueye írta:

Feltettem. Nekem is pittyeg. Szerintem alapban tudja fizikálisan ezt a tel, mint jobbik elődei, csak valami okból kifolyólag kihagyták a szoftveréből az állításának a lehetőségét.
Biztos, hogy nem veszíti el ettől a gart.

:cry: Nekem továbbra sem fogadja a bejövő hívásokat GPRS közben!! Akármit állítok is!!!
Valakinek működik rendesen?

csüt. szept. 30, 2004 17:57
gyémánt tag

tls68 írta:
Ha valakinek hiányzik a pitty... :D

http://k700.hitziger.net/index_en.html

Ezt senki sem tudja elmagyarázni nekem, hogy hogyan működik?

csüt. szept. 30, 2004 13:21
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 94  Következő