Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 10:39

Hozzászólás a témához  [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 40  Következő
Vodafone dicsérő 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Én itt önzetlenül segítenék neki, ő meg legengszterez... na szép mondhatom. :twisted:

csüt. jan. 20, 2005 13:21
Profil Privát üzenet küldése YIM
a fórum lelke

Hozzászólás 
8) genxterek vagytok 8)

szer. jan. 19, 2005 16:15
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
Ez a sima VitaMax, vagy lehet választani bármilyen kártyás elöfizut?

Nem tök mindegy? Pár hozzászólással feljebb írtuk, hogy június 30-ig ingyenes a tarifaváltás. Amúgy szerintem bármi lehet, attól függően mi van készleten. Joker Pluszt és Uno Pluszt biztos nem kapsz :-).

kedd jan. 18, 2005 19:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Naja, aztán meglátunk a Frei dossziéban, amint a segélyből luxus helyen nyaralsz.
:)

kedd jan. 18, 2005 19:31
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Látod Árpy, ezek itt mind le akarnak téged húzni. Milyen szerencséd, hogy itt vagyok én! Én nem számítok fel semmilyen költséget ha 72 órán belül átutalsz nekem 1.000.000 forintot. És ezt persze én mind az éhező hajléktalanokra fogom fordítani. ;) Mi lenne veled minasm nélkül... :lol:

kedd jan. 18, 2005 19:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Árpy írta:
:lol:
Már gondoltam rá, hogy veszek egy új vodás kártyát.
1000ft-ból 500 lebeszélhetö?

Igen. És 90 nap alatt használható fel, ha addig nem töltenéd fel. Ha számhordozással kötöd, akkor 180 napig.

Ez a sima VitaMax, vagy lehet választani bármilyen kártyás elöfizut?

kedd jan. 18, 2005 17:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:

Igen. És 90 nap alatt használható fel, ha addig nem töltenéd fel. Ha számhordozással kötöd, akkor 180 napig.

kedd jan. 18, 2005 15:25
a fórum lelke

Hozzászólás 

kedd jan. 18, 2005 14:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vagy átutalod nekem az összeget 15% kezelési költséggel együtt, s én felhívom Neked :-).

kedd jan. 18, 2005 13:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
vizsla1 írta:
Árpy írta:
Vodafone írta:
Évente több mint 300 hajléktalan fagy meg Budapest utcáin. Ha Téged ez nem hagy hidegen, hívd a 1747-et, hogy segíthessünk.
A hívás díja 200 Ft (bruttó).

Vonalasról nem megy :cry:

Mivel a Vodafone Alapítvány csinálja ezt... Ezért csak Vodáról hívható.

Pedig én rendes gyerek akartam lenni :roll:

Rendes gyerek ilyenkor vesz egy Vodás sim kártyát, és máris fel tudja hívni. ;)

kedd jan. 18, 2005 13:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Árpy írta:
Vodafone írta:
Évente több mint 300 hajléktalan fagy meg Budapest utcáin. Ha Téged ez nem hagy hidegen, hívd a 1747-et, hogy segíthessünk.

Pedig én rendes gyerek akartam lenni :roll:

kedd jan. 18, 2005 13:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
Vodafone írta:

kedd jan. 18, 2005 12:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vodafone írta:

kedd jan. 18, 2005 11:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
minasm2 írta:
Micsoda? INgyen SMS küldés van vodáéknál? :o

Gondolom Vizsla és Trabi hozzászólását nem tudtad gibogozni.
06 70 7000995 számra küldött minden SMS ingyenes.-ez a lényeg

kedd jan. 18, 2005 9:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Micsoda? INgyen SMS küldés van vodáéknál? :o

kedd jan. 18, 2005 9:34
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Igen, hidegen hagy...

Csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem ezt az életet nem lehet alkohol és/vagy drog nélkül elviselni. gondolj egyszer bele! Másrészt, ha valalki nem akar segíteni, bármilyen érv jó!
Bocs az OFF-ért!

kedd jan. 18, 2005 8:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Leguan: így keletkeznek a rémhírek....

hétf. jan. 17, 2005 23:02
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Leguan írta:
A Vodafone megvette 19.4 milliárdért az Antenna Hungáriát!! miért? 3G miatt?

Jóember!
Nem az AH-t vette meg! Hanem az AH megmaradt részesedését a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Rt -ből.
Az AH megmaradt a Vodafone egyik beszálítójának, ám az AH mobilszolgáltatója tudtommal továbbra is az Élvonal.

hétf. jan. 17, 2005 22:49
ezüst tag

Hozzászólás 
A Vodafone megvette 19.4 milliárdért az Antenna Hungáriát!! miért? 3G miatt?

hétf. jan. 17, 2005 22:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
továbbra is dícsérõ, hogy van 70Ft-os (azaz jelképes) ajánlat és nem is egy, hanem hétfélébõl!

És az olyan nagytudású készülékek, mint pl. a gx-15 vagy telefon 500i postpaidben egy-kétezer forintért, prepaidban mindössze 30-ért kaphatók!!!

Messze gyalázza az összes szolgáltatót árban. És minõségben is nagyjából ott van.

szomb. jan. 08, 2005 0:31
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Ha Ti mondjátok... Bár fura, hogy ma lett frissítve a honlap, mégis rosszul van kiírva. Bár ezen nem lepődök meg. Tele van elavult infokkal.

Mivel ma délutántól ingyenes...

szer. jan. 05, 2005 22:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Beszarok! Nem semmi ez a voda! :)

szer. jan. 05, 2005 20:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha Ti mondjátok... Bár fura, hogy ma lett frissítve a honlap, mégis rosszul van kiírva. Bár ezen nem lepődök meg. Tele van elavult infokkal.

szer. jan. 05, 2005 19:58
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Trabi TM írta:
vizsla1 írta:
... a 06 70 7000995 számra küldött minden SMS üzenet az eredeti tarifád szerinti normál SMS áron kerül felszámításra.

Már az SMS is díjmentes :wink:

"...A tarifaváltás 2004. június 30-ig ingyenes.*

* SMS-küldéssel történő tarifaváltáskor a díjcsomagban foglalt normál SMS-díjat számlázzuk ki..." (VitaMax akcióknál)

Trabi tudja jól, ingyenes az sms -is. (most már) :wink:

szer. jan. 05, 2005 19:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
vizsla1 írta:
... a 06 70 7000995 számra küldött minden SMS üzenet az eredeti tarifád szerinti normál SMS áron kerül felszámításra.

"...A tarifaváltás 2004. június 30-ig ingyenes.*

* SMS-küldéssel történő tarifaváltáskor a díjcsomagban foglalt normál SMS-díjat számlázzuk ki..." (VitaMax akcióknál)

szer. jan. 05, 2005 19:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:

szer. jan. 05, 2005 16:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
:) :) :) Más nincs, egyelőre!

szer. jan. 05, 2005 6:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
reklamhang írta:
Ezek betegek? Akkor minek írták, hogy dec.31-ig ingyenes a váltás? Direkt ezért váltottam Joker Plusz-ra 31-én.

Te reklamhang! Halmozod az élvezeteket? Uno Plusz, Joker Plusz, T-Mobile K.A.P. percsomag. Djuice non stop-od nincs? Mi van még a tarsolyodban :-).

kedd jan. 04, 2005 19:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezek betegek? Akkor minek írták, hogy dec.31-ig ingyenes a váltás? Direkt ezért váltottam Joker Plusz-ra 31-én.

kedd jan. 04, 2005 18:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
2005. január 3.

Az angol királynő kitüntette Vitai Attilát, a Vodafone Magyarország Rt. vezérigazgatóját

Őfelsége, az angol királynő az Officer of the Order of the British Empire (OBE) kitüntetésben részesítette a Vodafone Magyarország Rt. vezérigazgatóját, Vitai Attilát.

A díjat az Egyesült Királyság üzleti érdekeinek megvalósulásáért és a magyarországi közösségért tett erőfeszítéseiért érdemelte ki.

Vitai Attila kijelentette, hogy nagyon büszke a kitüntetésre és úgy tekinti, mintha azt a Vodafone Magyarország valamennyi dolgozója kapta volna, hiszen mindannyian kivették részüket a munkából.

A rendet 1917-ben, V. György király alapította.

kedd jan. 04, 2005 14:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
A Net-Rendelőn és a Vodafone Rendelőn keresztül történő tarifaváltás továbbra is ingyenes, a 06 70 7000995 számra küldött minden SMS üzenet az eredeti tarifád szerinti normál SMS áron kerül felszámításra.

kedd jan. 04, 2005 10:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
.dredd. írta:
1 millió fontos Vodafone adomány
2005. január 3.

.
.
.

Az 1 millió fontos adomány mellett a Vodafone az Egyesült Királyságban gyűjtést rendez az alkalmazottak körében. A Vodafone angol alapítványa minden adományhoz ugyanolyan mértékű összeget tesz hozzá.

A Matáv írta:
1 millió euró a szökőár áldozatainak
2004. december 31.

A Deutsche Telekom 1 millió eurót (kb. 250 millió forintot) adományoz a dél-kelet ázsiai szökőár áldozatainak megsegítésére. Az összeget a "Németország segít" elnevezésű segélyprogramon keresztül juttatják el a rászorulóknak. A program működtetésében több olyan német segélyszervezet is részt vesz, amelyek a helyszínen segítenek a katasztrófa utáni mentésben. A DT célja, hogy amilyen gyorsan csak lehet, hatásos segítséget nyújtson a szökőár áldozatainak.

Voda: legnagyobb mobilcég: 1 millió fontot adott + amit az angol dolgozók, annyit tesz hozzá ő is
DT: legnagyobb vezetékes távközlési cég: 1 millió eurót adott.

Mindkét cégnek elismerésem. Bár tudjuk, hogy ez a nagy bevételeik mellett igazán eltörpül (DT adománya=1 havi hívószámkijelzés a T-Mobile Hungarynél).

hétf. jan. 03, 2005 16:11
arany tag

Hozzászólás 
Connect Magazin
2005. január 3.
| Hajdók Dávid

1 millió fontos Vodafone adomány

A Vodafone Csoport bejelentette, hogy 1 millió angol fontot adományoz humanitárius célokra az ázsiai földrengés és szökőár katasztrófát követően. Az adományt a Vodafone Csoport Alapítványa, valamint a Vodafone Csoport bocsátja a rászorulók rendelkezésére.

Az összeget a következő szervezetek között osztják szét:

- 250.000 angol fontot kap a Nemzetközi Vöröskereszt és Vörös Félhold szervezetei (IFRC)
Az érintett területen a szükségletek felmérését és elemzését követően az IFRC ideiglenes szállásra alkalmas anyagokat, élelmiszert és egyéb eszközöket oszt szét.
- 100.000 angol font kerül a Telecoms Sans Frontiers-hez (TSF) és a MapAction-höz
A TSF humanitárius non-profit szervezet, mely katasztrófa-kommunikációra szakosodott. A TFS célja, hogy műholdas kommunikációs berendezéseivel segítse a mentés koordinálását.
A MapAction egy kisebb non-profit szervezet, mely más non-profit szervezetek számára készít dinamikus térképeket a katasztrófát szenvedett helyszínekről, melyek létfontosságú információkat foglalnak magukban. Térképész csapatuk naprakész helyszíni adatokat gyűjt, melyek a műholdas képekkel együtt a meglevő térképek frissítését szolgálják.
- 650.000 fontot a Disasters Emergency Committee (DEC) kap
A DEC számos angol non-profit szervezetet foglal magában, melyek nemzetközi kiterjedésűek: ActionAid, British Red Cross (Brit Vöröskereszt), CAFOD, Care International UK, Christian Aid, Concern, Help the Aged, MERLIN, OXFAM, Save the Children UK, Tearfund and World Vision UK. Valamennyi jótékonysági szervezet aktívan közreműködik a katasztrófa következményeinek enyhítésében.

Arun Sarin, a Vodafone vezérigazgatója azt mondta: "Globális vállalatként fontosnak tartjuk, hogy a Vodafone segítsen a példa nélküli mentési erőfeszítésekben. A tragédia megrendítette az embereket a világ valamennyi táján és úgy érezzük, hogy a vállalatoknak együtt kell működniük a kormányokkal, non-profit szervezetekkel és civilekkel a leginkább rászorulók megsegítésében."

Az 1 millió fontos adomány mellett a Vodafone az Egyesült Királyságban gyűjtést rendez az alkalmazottak körében. A Vodafone angol alapítványa minden adományhoz ugyanolyan mértékű összeget tesz hozzá.

hétf. jan. 03, 2005 14:13
arany tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Az a helyzet,hogy az emberek nagy resze majd sz*rik az egeszre,ezzel ugyanis nem lehet nyerni semmit.
De ha arrol lenne szo,melyik ribanc/himringyo menjen vissza a kiszavazo show utan a villaba es mindezert meg nyerhetnenek is valamit,kapkodnak a telefont ezerrel.

off:
szerencsére tévedsz: nemrég a Matávos adományvonalról láttam adatokat, és egész szép pénzek szoktak összejönni. Nem véletlenül pályázik ezekre a lehetőségekre rengeteg alapitvány, civil szervezet. Még több ilyen lehetőség volna jó, mert egy telefonhivás erejéig nagyon sokan szivesen segitenek, de egy bankszámlára való átutalás, vagy akár az SZJA 1%-nak intézése is túl "macerás" már a többségnek.

pén. dec. 17, 2004 23:11
Hozzászólás 
pampika írta:
Ha vkinek jótékonykodni támad kedve:
Vodafone írta:
Hidegen hagy?

Évente több mint 300 hajléktalan fagy meg Budapest utcáin. Ha Téged ez nem hagy hidegen, hívd a 1747-et, hogy segíthessünk. Támogatásoddal a Szalmaszál Alapítvány hálózsákokat vásárol a főváros utcáin élő hajléktalanoknak. Adtál már egyszerre 3000 embernek karácsonyi ajéndékot? Most megteheted.
:wink:

Igen, hidegen hagy. Nem azért mert nem szoktam adakozni. Igen, szoktam. Ott voltak az árvízek. mindig adakoztam, nem is csak egyszer. Azok az emberek, akik abba a szomorú helyzetbe kerültek, egyáltalán nem tehettek semmiről. Sőt, mégis megpróbáltak tenni valamit, mert a nap 24 órájában, még az utolsó percekben is a gátakon voltak hogy megvédhesség a falvaikat.
De azt a sok alkoholista, lezüllött hajléktalant nem tudom sajnálni. karácsony ide, karácsony oda, nekik nem adakozok, még akkor sem ha így ünnep előtt nem szép ilyet írni. A hajléktalanok (már amelyik az és nem bérkoldus) akik erre a sorsra jutottak, 99,99%-a a saját hibájából került oda, ahol van. Hálózsákra gyűjtenek? Egyszer sem fognak benne aludni mert azonnal eladják egy üveg piáért. állandóan részegek, leisszák magukat a teljes eszméletvesztésig.
Szeptemberben is a Baross téren, ahol régen a 67-es villamos végállomása volt, van egy lejáró az aluljáróba. A lejáró betonszegélye mellett, a földbe vájt vacokban feküdtek mint a kutyák. Totális volt az eszméletvesztés. Egy nő ott emelgette a koma fejét, próbálta felültetni, de az meg sem moccant. Sok üres üveggel voltak körülvéve. Tőlük alig 20 méterre egy fa alatt ott döglött másik két alak, szintén mozdulatlanul. Kérdem én, ha egy fillérjük sincs, mi a fenéből tudják magukat nap mint nap az alkoholmérgezésig leinni. Érdekes módon, egyiknél sem láttam még sosem egy szatyorban kenyeret, de üvegeket igen, szájukban meg ott füstölgött a csibak.
Mi az hogy nem mennek be a hajléktalan szállóra éjszakára? Inkább kint portyáznak a -10 fokos hidegben. A biztos fagyhalált választják. Ám legyen. Én egyet se tartóztatok.

Bocs a hosszú írásért és offért. Nem vagyok se fajgyűlölő, se semmi ilyesmi, de az ilyen dolgok nagyon tudnak dühíteni. Ilyen marhaságokra kell költeni a pénzt, mikor ezek mind elkerülhetőek lettek volna és az erre a célra fordított összeget valóban a köz hasznos céljaira lehetett volna elkölteni.

pén. dec. 17, 2004 22:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
VF150-Vitamax-BYOP
Kesevebb, mint 48 óra (lehetett volna 30 is, de nem voltak nálam a paírok). Vitmax migrálásnál nem kérték el az 1 ft-ot. A MOMban a hitelvizsgálat megtörtént 20 perc alatt. Ez korrekt!

pén. dec. 17, 2004 20:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez inkább az off-ba való...
Én egy fillért nem adok már, miután egyre több "hajléktalanról" tudtam meg/derült ki, hogy valójában vidéken van háza, lakása, lenne hol laknia, némelyik pedig simán tudna dolgozni is mert emberhiány van a szakmájában. És főleg mióta a tévében mondta el ugyanezt az a bagázs, akik mellett nap mint nap elmegyek kétszer is. Arra persze egyik se tudott épkézláb magyarázatot adni, hogy akkor mégis miért nem dolgozik, miért az utcán/sátorban/aluljáróban lakik. Hát az ilyenekre én azt tudom mondani, hogy akkor fagyjon meg - aki ilyen hülye/lusta/akármi, az megérdemli.
Persze van sok igazi, valóban önhibáján kívül hajléktalan ember is, de lassan olyanok lesznek, mint egy bizonyos kisebbség: van köztük rendes, normális is, csak nem ők alkotják a többséget.

pén. dec. 17, 2004 17:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Az a helyzet,hogy az emberek nagy resze majd sz*rik az egeszre,ezzel ugyanis nem lehet nyerni semmit.
De ha arrol lenne szo,melyik ribanc/himringyo menjen vissza a kiszavazo show utan a villaba es mindezert meg nyerhetnenek is valamit,kapkodnak a telefont ezerrel.

Igen,pontosan erre gondoltam én is,és ezért itt egy alternatíva,mire lehet értelmesebben költeni az emeltdíjas sms árát :D

pén. dec. 17, 2004 16:38
platina tag

Hozzászólás 
...én felhívtam 1x. Ez a 200ft pont egy akkor a összeg, amit még viszonylag könnyen, szinte gondolkodás nélül kiadok jótékony cálra.

(Igaz a MATRX-HUB-ra többet is adtam.... :roll: )

pén. dec. 17, 2004 13:36
gyémánt tag

Hozzászólás 

Azert remelem,osszejon par milla,mert tenyleg borzalmas lehet ilyen es meg nagyobb hidegben a szabad eg alatt vagy egy aluljaroban aludni.

pén. dec. 17, 2004 5:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha vkinek jótékonykodni támad kedve:
Vodafone írta:
Hidegen hagy?

Évente több mint 300 hajléktalan fagy meg Budapest utcáin. Ha Téged ez nem hagy hidegen, hívd a 1747-et, hogy segíthessünk. Támogatásoddal a Szalmaszál Alapítvány hálózsákokat vásárol a főváros utcáin élő hajléktalanoknak. Adtál már egyszerre 3000 embernek karácsonyi ajéndékot? Most megteheted.
:wink:

pén. dec. 17, 2004 0:04
arany tag

Hozzászólás 
Elkezdték már építeni a voda hálót a 2-es metró vonalán.
Népstadion - keleti között megjön, azt birja az astoriáig. Deák tértöl meg míg a battyhjáni térre befut a metró. Moszkva tér a szokásos, tovább nemtudom.

hétf. nov. 22, 2004 16:52
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Talán ez! De aki viszonylag sokat beszél annak ez nem nagy érvágás!

Idézet:
A VitaMAX Joker Plusz havidíja 375 Ft....

Azóta átnéztem jobban és a mp, 30mp, p elszámolással variálnak.

vas. nov. 21, 2004 20:16
platina tag

Hozzászólás 
Talán ez! De aki viszonylag sokat beszél annak ez nem nagy érvágás!

Idézet:
A VitaMAX Joker Plusz havidíja 375 Ft....

vas. nov. 21, 2004 19:58
arany tag

Hozzászólás 
Nem dícsérni jöttem, hanem segítségért. :)
Nézegetem a VitaMax tarifákat és nem jövök rá valamire: nekem messze a VitaMax Joker Plusz tűnik a legolcsóbbnak, de ez gyanús. Ki kötne akkor mást? Szerintem valamit nem veszek észre. Tudtok valami trükköt róla?

vas. nov. 21, 2004 19:48
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Tegnap beszelnem kellett az uszivel, gond volt egy vitamax sim sms-csatornajaval egyenlegfeltöltes utan, s arra lettem figyelmes, hogy miutan elköszöntünk egymastol, s megköszönte a hivast, utana bemondott olyasmit, hogy Gipsz Jakabot hallotta, vagy Gipsz Jakabbal beszelt. Nem tudom, ki hogy van vele, de ez szamomra egy kedves feature, mert ha egy idegennel beszelek, s az elejen megtortenik a bemutatkozas, abszolut nem jegyzem meg a neveket. Most vagy az törtent, hogy az elejen elfelejtett bemutatkozni, amit ketlek, vagy a vegen is ezentul bemondja a nevet. Ez, ha a problema nem oldodott volna meg egy hivas alkalmaval, egy nagyon hasznos dolog lesz az ügyintezesben.

Ezt nemrég vezették be.Szerintem is jó dolog,csak egy picit furcsa.Elköszönsz Ő meg elmondja a monológját.Az elején elég sokszor belevágtam a rutinszerű elköszönés miatt.

szer. nov. 17, 2004 21:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Igen... vodawappal.

kedd nov. 16, 2004 22:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tegnap beszelnem kellett az uszivel, gond volt egy vitamax sim sms-csatornajaval egyenlegfeltöltes utan, s arra lettem figyelmes, hogy miutan elköszöntünk egymastol, s megköszönte a hivast, utana bemondott olyasmit, hogy Gipsz Jakabot hallotta, vagy Gipsz Jakabbal beszelt. Nem tudom, ki hogy van vele, de ez szamomra egy kedves feature, mert ha egy idegennel beszelek, s az elejen megtortenik a bemutatkozas, abszolut nem jegyzem meg a neveket. Most vagy az törtent, hogy az elejen elfelejtett bemutatkozni, amit ketlek, vagy a vegen is ezentul bemondja a nevet. Ez, ha a problema nem oldodott volna meg egy hivas alkalmaval, egy nagyon hasznos dolog lesz az ügyintezesben.

kedd nov. 16, 2004 22:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Most nézem, hogy a Voda Live wap oldal így is bejön:
http://ah1vlweb

kedd nov. 16, 2004 21:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
...

Fejlődünk :D

kedd nov. 09, 2004 14:43
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 40  Következő