Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 15:24

Hozzászólás a témához  [ 2107 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Következő
LCD Monitor 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a tanácsot! Mindenképp meg fogom nézni mindkettőt vásárlás előtt. dvi-s videokártyát tervezek vásárolni, ezért is ragaszkodok t-s monitorhoz. Itt a városban szinte minden üzlet samsung 510m-t (vagy 152-eseket ami samsung honlapja szerint kifutó termék) árulja sulinettel, csak egy helyen van 510t. És inkább dvi mint hangszóró:)

vas. okt. 24, 2004 13:41
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Nem minden monitornál egyforma. A Samsung egész jónak számit, de a CRT monitor ebben sokkal jobb. Mi is néztünk filmet róla hárman, be lehetett úgy állítani, hogy mindenkinek jó legyen. Szerintem a notebooknál jobb lesz. De ha lehet, azért valahol nézd meg élőben.
Üdv: Placa

vas. okt. 24, 2004 13:23
arany tag

Hozzászólás 
Köszi! Tehát csak a felbontás miatt nem érdemes nagyot venni. Egyébként van egy notebookom, az 14-es, de még az is messze jobb annál amit az asztali géphez használok:) Egyébként előfordul, hogy többen nézzük (ez max. 3-4 főt jelent), kb. 2m-ről. Ami engem notebooknál zavar, hogy nem minden szögből látható jól a kép. Ez gondolom minden lcd monitornál így van:(

vas. okt. 24, 2004 13:14
platina tag

Hozzászólás 
Andee!
Az 510T-t próbáltam, nagyon jó kis monitor. Viszonytáskéép mondom, az 1024x768-as felbontás a 17"-os CRT monitorok alapfelbontása, tehát - szerintem - általános használatra tökéletesen elég. (értem ezalatt: netezés, word, excel stb.) A 14"-os monitorod után ez is óriási változás lesz, mind minőség, mind felbontás terén. A filmnézés már más tészta, ott az a jó, ha minél nagyobb a monitor, mert annál nagyobb képet látsz. Ha csak magadban nézegetnél filnet a gép elött, akkor elég, de ha már többen akarjátok nézni, szerintem jobb a nagyobb. Rzt helyetted megválaszolni elég nehéz, mert mindenkinek van egy elképzelése, ami neki jó, de lehet másnak nem éppen ideális. Ha van lehetőséged, nézd meg mind a két monitort élőben barátnál, vagy üzletben és aszerint döntsél, melyik a kedvezőbb neked. Tulajdonképpen én is ezen morfondírozom, az 510-est próbáltam, a 710-eshez még nem volt szerencsém, de nekem most 17"-os monitorom van, ez után a 15"-os TFT monitor kicsinek tűnt, annak ellenére, hogy ugyanaz a felbontás és még tisztább a kép. Ez persze szubejktív dolog, mert a CRT monitor nagy mérteihez képest tünt szinte "törékenyen" kicsinek a TFT. Akkora hely lett az asztalomon, hogy szinte szédültem. :D Ja, az 510T-n DVI bemenet is van, érdemes hozzá DVI kimenetes videókátyát használni.

vas. okt. 24, 2004 12:51
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Monitorvásárlás előtt állok és samsung 510t-t néztem ki magamnak. 14-es monitort cserélek és teljesen biztos, hogy elég egy 15-ös. De mivel hosszútávra szeretném nem tudom elegendő-e a 1024X768-as felbontás. Mit javasoltok, érdemes 30e ft-tal többet adni samsung 710t-re a jobb felbontás miatt? Ja sulinettel lesz és főleg filmre, tv-re,netre, ill. nagyon kevés játékra használom! Válaszokat előre is köszi!

vas. okt. 24, 2004 12:26
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Szeretnék segítget kérni TFT ügyben. Sulinetben szeretném megvenni az alábbi monitorokat. LG 1730B vagy SAMSUNG 710T. Nos a samsungról hallani elég sok mindent, de az lg-ről szuinte semmit. A tudásukkal nagyjából tisztában vagyok, azt is tudom hogy 20 ezer forinttal kevesebbe kerül az lg. Ha az lg-t választanám akkmor vennék mellé egy 9600 pro-t is, de a samsung árába már ez nem férne bele. Jó az LG1730B? Esetleg aki tud kérem linkeljen be teszteket. Egyépként telejes otthoni felhasználásra kellene. Kevéset játszom, inkább filmézésre és internetezésre használnám.

Előre is köszönöm
Csaba

vas. okt. 24, 2004 11:34
platina tag

Hozzászólás 
Köszi Zsoca-M5!
Alig várom, hogy nekem is meg legyen már! A 17"-os Samsung CRT monitoromnál sikerült előállítani ezt a felbontást, de elég ijesztően nézett ki, pedig szép éles képe van amúgy. Végül én is abban bízom, hogy a TFT képe sokkal élesebb és tisztább lesz. Ha még addig megy ez a topic, leírom én is a tapasztalataimat. :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Placa szer. nov. 03, 2004 0:49-kor.

pén. okt. 22, 2004 10:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
placa írta:
Zsoca-M5!
Milyen a monitorodon az 1280x1024-es felbontás? Nem túl kicsik a betük? Már nem igazán jó a szemem, ha fáradt akkor már az apró részeket homályosan látom. Én is ezen a tipuson gondolkodom (gyűjtögetek rá), de ettől a nagy felbontástól tartok egy kicsit Az 510T 1024x768-as felbontása nekem kellemes, de ennek ellenére én is inkább a 17"-ost vennék. Sajnos élőben nem tudom sehol megnézni. :( A képet sikerült már "belőnöd"?

Szia!

Hát vicces, de én is tartottam ettől!
Ezért a melóban a 19"-os Viewsonic CRT-met belőttem erre a felbontásra (amúgy 1024-ben használom azt is), de te ne próbálj ki ilyet.
Érdekes módon a benti 19"-os CRT-n iszonyatosan zavaró az a felbontás. Nem annyira éles és vicces, de kisebbnek tűnnek a betűk (valszeg az élesség miatt).

Szóval attól ne félj, én kb. 20 perc alatt megszoktam ugyanis valahogy a betűk meg minden annyira élesebbnek tűnik (ez elég leírhatatlan, majd rájössz miről beszéltem ;) ).
A kép:
Azt, hogy alul világosabb azt nem tudtam kikompenzálni sehogy (erre még nem gondoltak a vidkártya driver író programozók :) ), viszont a színeket 10mp alatt belőttem a vidkártya driver-ével. Először valamiért ragszkodtam a monitor cseszegetéséhez (Brightness/Contrast/Gamma), de sehogy nem akart összejönni egy óra alatt sem. Aztán mondom akkor vidkártya driver és mondom 10mp alatt belőttem. Gyönyörű a képe, elmondhatatlan!!! Persze nyilván akinek nem ez az első TFT-je az biztosan objektívebb lenne (több tapasztalattal), de én nem tudok rá rosszat mondani. (Kivéve az alul világosabb felül sötétebb, dolgot).

Sztem nem fogod megbánni! (főleg így, hogy sulinettel tulképpen csak 60e volt 120-60 :) )

pén. okt. 22, 2004 7:18
platina tag

Hozzászólás 
Zsoca-M5!
Milyen a monitorodon az 1280x1024-es felbontás? Nem túl kicsik a betük? Már nem igazán jó a szemem, ha fáradt akkor már az apró részeket homályosan látom. Én is ezen a tipuson gondolkodom (gyűjtögetek rá), de ettől a nagy felbontástól tartok egy kicsit Az 510T 1024x768-as felbontása nekem kellemes, de ennek ellenére én is inkább a 17"-ost vennék. Sajnos élőben nem tudom sehol megnézni. :( A képet sikerült már "belőnöd"?

csüt. okt. 21, 2004 23:36
Site Admin

Hozzászólás 
Archon írta:
Nem baj az, nem rosszindulatból mondtam, csak nekem is kellene hasonló barátnő... :)
Csak ugratni akartam Sy-t, nem pedig megsérteni bárkit is.

A nő már nincs meg. A monitor igen :D
Na bocsi az offért :)

csüt. okt. 21, 2004 16:44
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
toMambo888:
szinten vettem egy FujitsuSiemens T19-et, szinten ott, sulinetre.
ami nem tetszik: a hattervilagitas a kep szeleinel (kavanal) elegge lathato, nem tul homogen. olyan, mintha jobb-bal, alul-felul lenne megvilagitva (biztos igy is van). nagyobb fenyeronel nem annyira eszreveheto, de a sotet hatternel igen.
a szinei elmennek, az elessege nem a legjobb szvsz. legalabbis a FujiSiemens S-17-1-el osszehasonlitva. annak nagyon szep eles kepe van, nagyon jo szinei, a hattervilagitasa is jo. Nem tudom, lehet, h a 19 col miatt nehezen megoldhato a homogen hattervilagitas.
ami meg nem jo, h a fuggoleges pozicional 16-oson all kozeopen a kep (100-as skalan).
a digit kepeknel nagyon nem szereti a benti kepeket, ahol kicsit nagyobb a vilagos-sotet elteres.
elonyei:
kulso tap, beepitett hangszorok, fulhallgatokimenet, egesz turheto design, egesz jo latoszog, jo menu.

kedves Mambo888! Te is tapasztaltal ilyenket?

amugy szerintem megeri, nekem a nagy meret kellett, meg hogy ne susse a szemem mint a crt. :)

csüt. okt. 21, 2004 13:44
vas-tag

Hozzászólás Régi játékok "ablakban"
Hogy tudnám a TFT-men (1280x1024) a régi kedvenc játékaimat pl:STARCRAFT (640x480) ablakban játszani? Ugyanis igy a kiseb képméret hátrány, de a minőség elkápráztató!! :roll:

csüt. okt. 21, 2004 11:36
vas-tag

Hozzászólás 
Auchanban 19" Fujitsu Siemens LCd monitor 129900Ft.
Vettem egyet es tuti jo. Sulinetre is lehet kapni. 16ms valaszido. Vasarlas elott ki lehet probalni. Csak analog bement van rajta de a kepe jo. A monitor hivatalos ara a Fujitsu Siemens-nel 159900, ennyiert van regisztralva a sulineten.

Mar lattam 19-es LG-t hirdetni szinten sulinetben 139900-ert, ha valaki abban jobban bizik.

Sokkal jobb mint a 17 colos, aki tud venni sulinetre annak melegen ajanlom. Sulinet nelkul meg eleg draga de megeri. Halogattam a monitorvasarlast, meg penzem se volt, de ezt nem tudtam kihagyni. Pedig utalom a bevasarlokozpontokat

csüt. okt. 21, 2004 10:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem baj az, nem rosszindulatból mondtam, csak nekem is kellene hasonló barátnő... :)
Csak ugratni akartam Sy-t, nem pedig megsérteni bárkit is.

csüt. okt. 21, 2004 7:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nagyon OFF, de miért baj ha ajándékba kapta???

csüt. okt. 21, 2004 7:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Legalább ne írnád le bakker, hogy a nőd veszi neked a monitort!!!! ÁÁÁÁÁÁ Vagy akkor a hölgy telszámát is
idevéshetnéd! :D Nekem most egy 3200+ Barton kellene, hátha... :lol:

csüt. okt. 21, 2004 7:03
Site Admin

Hozzászólás 
Zsoca-M5 írta:
Mondjuk ti el sem tudjátok képzelni milyen egy 15"-os CRT 800x600-as felbontásáról hirtelen átállni egy 17"-os TFT 1280x1024-es felbontására......nehéz :(

Nekem az volt sokkoló "élmény", amikor a több mint fél éve használt LCD-m elől szeptemberben "vissza" kellett ülni a katódsugárágyús moncsi elé, mert a suliban (BMF) persze nincs olyan úri hívság, mint folyadékkristály. Tény, hogy az ember nagyon gyorsan beleszokik a jóba (bár amikor itthon beüzemeltem az enyémet, fél óriág csak egyik bámulatból a másikba estem a szép képe miatt), gratulálok az új moncsidhoz :)

Egyébként kövezzetek meg, de én is a PH tesztje alapján választottam a Viewsonic VP171b típusú modelljét, és nem bántam meg (igaz, nem én fizettem, ajándék volt a nőmtől :D).

szer. okt. 20, 2004 18:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Na megjött a moncsi (710T).
Először szívtam vele egy kicsit, mert DVI bemenettel megjelentek "pixelhibák". Na mondom csere. Kpróbáltam egy másik gépen, igen de az dettó ugyanilyen gép volt (ATI radeon 8500LE). Aztán eszembe jutott, hogy a főnököm is szívott ezzel régebben. Rátettem egy olyanra amiben nem ez a kártya van (nvidia) és láss csodát DVI-ben is jó!!! :)
Na aztán most itthon próbálgatom, szinte mindeen tökéletes (játszani is simán lehet vele).
Az egyetlen gondom, hogy nem láthatóan alul világosabb mint felül!
Képeknél játékban egyáltalán nem lehet észrevenni, de a windows desktopon ha a tálcát felülre rakom szép zöld (nálam zöld a skin) viszont alul elég világos zöld. Szóval ez az egy zavar.
De már a kártya driver-ével állítgattam a Gamma/Brightness/Contrast-stb-t, most kezd "belövődni" csak nehezen :)
De amúgy gyönyörű!!!
Mondjuk ti el sem tudjátok képzelni milyen egy 15"-os CRT 800x600-as felbontásáról hirtelen átállni egy 17"-os TFT 1280x1024-es felbontására......nehéz :(
De majd belejövök!

szer. okt. 20, 2004 18:17
arany tag

Hozzászólás 
Köszi az árakat Salvatore.
Ma suliban láttam egy 710v-t.
Nagyon szép a képe és úgy tűnik nem is drága, de azért még körülnézek.

kedd okt. 19, 2004 14:35
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem érdekel Zsoca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Még szép, hogy érdekel!)

kedd okt. 19, 2004 9:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Úgy néz ki ma vagy legkésőbb holnap hozzák a 710T-met :lol:
Majd beszámolok....(...ha érdekel valakit)!

kedd okt. 19, 2004 7:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
balha írta:
oke :)

a prohardver **** :roll:

de akkor mit javasoltok, helyette?

mentségemre szóljon, hogy 3 hete mentem fel először az oldalukra, tft keresés közben... :oops:

Megesik. :) Az oldal, amit javaslok helyette:
Angol nyelvű: www.firingsquad.com - elég alapos, jónak tűnik, sok okos dolgot olvastam már itt
Magyar: talán a www.hwsw.hu és persze http://forum.terminal.hu ;) Kicsit lassú, de talán a legjobb oldal tájékozódni :P

hétf. okt. 18, 2004 19:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
ezt ma kaptam egy hírlevélben:
Nettó ár
Samsung SyncMaster 152X 15" TFT-LCD monitor 72900 Ft
Samsung SyncMaster 510M 15" TFT-LCD monitor multimédia 64 900 Ft
Samsung SyncMaster 152V 15" TFT-LCD monitor 57 900 Ft
Samsung SyncMaster 510MP 15" TFT-LCD monitor/TV 79 900 Ft
Samsung SyncMaster 510T 15" TFT-LCD monitor DVI 67 900 Ft
Samsung SyncMaster 173P 17" TFT-LCD monitor DVI 104 900 Ft
Samsung SyncMaster 172X 17" TFT-LCD monitor DVI 91 900 Ft
Samsung SyncMaster 710M 17" TFT-LCD monitor multimédia 76 900 Ft
Samsung SyncMaster 710V 17" TFT-LCD monitor 69 900 Ft
Samsung SyncMaster 710MP 17" TFT LCD monitor/TV 94 900 Ft
Samsung SyncMaster 710N 17" TFT-LCD monitor 74 900 Ft
Samsung SyncMaster 710T 17" TFT-LCD monitor DVI 89 900 Ft
Samsung SyncMaster 193P 19" TFT-LCD monitor DVI 139 900 Ft
Samsung SyncMaster 910M 19" TFT-LCD monitor multimédia 109 900 Ft
Samsung SyncMaster 910N 19" TFT-LCD monitor 99 900 Ft
Samsung SyncMaster 910T 19" TFT-LCD monitor DVI 119 900 Ft

üdvözlettel:

06 70 *******

hétf. okt. 18, 2004 19:25
arany tag

Hozzászólás 
Lehet marad mégis a 17", mert nézegettem sulinetes árakat és hát kicsengetni 160 ezret, vagy esetleg többet nem olyan egyszerű (nekem).
Tesóm úgy néz ki mindenképpen vesz TV-t szal akkor meg egyébként is minek nagyobbat vennem.

Most már csak az a kérdés milyen legyen. Samsungokat néztem eddig és jónak tűnnek meg sokan dícsérik, csak amiket láttam mind 25ms-os. Milyen 16ms-ost ajánlatok.

Ja és mi van azokkal az új szériákkal amiket valaki említett?
Mikorra várhatóak?

hétf. okt. 18, 2004 17:35
arany tag

Hozzászólás 
oke :)

a prohardver **** :roll:

de akkor mit javasoltok, helyette?

mentségemre szóljon, hogy 3 hete mentem fel először az oldalukra, tft keresés közben... :oops:

hétf. okt. 18, 2004 13:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Weeeeeeeeheeeeeeeeeeeeee

Prohardver LOL... Úgy látszik még mindig vannak, akik elhiszik a hozzá nem értő hazugságaikat :D (Nem akarlak megbántani blaha, de amit a ph művel, az tényleg röhej... Főleg ha azt vesszük, hogy sokan a tesztjeik alapján tájékozódnak. Innentől meg még meg is lincselném őket, hogy elfogult hazugságokat terjesztenek, amit persze sokan szentírásként kezelnek.) Ettől függetlenül most az egyszer egyetértek velük. 25 ms-os TFT tényleg csak akkor jó játékra, ha az ember csak nagyon kis arányban használja erre a monitorát. Annyira nem gáz a 25 ms, de már sokakat zavarhat, aki kicsit aktívabban is játszik.

TFT kontra TV. Akkor csak nekem rossz a szemem? Vígan nézek Forma-1-et is a 17"-os TFT-men, pedig ott aztán gyorsan elsüvítenek az autók a képernyőn. Még Zsótika is. Nincs TV Tuner a gépemben, a videót kötöttem a VIVO-s vidkártya bemenetére. 1 méterről is szuper, pontosabban olyan messziről, amilyen messziről programozáskor nézem. Némi interlace jelenség persze fellép, de az sem a TFT miatt, hanem a tuner/megjelenítő chip "tökéletlensége" miatt.

A TFT-nek nem is az a lényege, hogy felvegye a versenyt a nagyképernyős TV-kkel.

Az tény, hogy a 25 ms kevés lehet. (Illetve sok.) Ott már én is láttam utánhúzást. 20 ms-tól lefelé már az emberek 99%-ának meg kellene felelnie, ha máshol sem lóg ki a lóláb. Nem hiszem, hogy itt mindenki a maradék 1%-ba tartozna.

Az én konklúzióm: az emberek és feladatok 99,9%-nak elégnek kell lennie a 16 ms-nak is, akár játszik az ember, akár filmet néz. (Ez egyébként 62,5 frame/sec-et jelent papíron, a valóságban ez több. Nem hiszem, hogy van olyan játék vagy film, ahol másodpercenként 62,5-szer változik a kép full fehérről full feketére. Tehát kevesebb idő is elég, hogy egy képpont "átforduljon" mondjuk pirosból kékbe, mint fehérből feketébe. Magyarul a gyakorlatban nem feltétlen 62,5 FPS az érzeti sebesség.)

hétf. okt. 18, 2004 11:43
arany tag

Hozzászólás 
rendesen lehet nézni tv-t is tft-n, bár azt hozzáteszem, ami valódi tévén jó minöségü képnek tűnik, az nem biztos hogy tv-tunerrel is az (függ a tv-szolgáltatótól) én 17 collos tftn- nlzek tévét, és szerintem max két méter az a táv ami még elviselhetó a fej meg a tft között. egy nagyképernyős tévével azért e téren nem veszi fel a versenyt

hétf. okt. 18, 2004 8:20
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

Ha sokat akarsz játszani és dvd-t nézni, akkor mindenképpen alacsony válaszidejűt(12ms,16ms) keresnék a helyedben...

... bár olvastam itt a terminálon valakitől, hogy neki 25ms válaszidejű 19-es tft-je van és nem vesz észre semmi utánhúzást..

... de ezzel szemben a prohardveren az ilyen válaszidejű 19-es tft-ket
nem igazán javasolták játékra.

Sajna tv-t még nem néztem tft-n, de a dvd-nek elég meggyőző képe van rajta :)

vas. okt. 17, 2004 23:22
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

LCD vásárlás előtt állok és nem tom mekkorát vegyek. Ugyanis tesóm akart venni TV a szobába, de mondtam neki, hogy vazze akkor már inkább veszek nagyobb moncsit meg tv tunert (ezt amúgy is akartam) aztán azt nézzük. Alkalmasak ezek a monitorok tévézésre? Mondjuk egy 19"-os. A szoba kb 5x5 méteres.
Tudtok ajánlani valami jó típust. Azt is megköszönném ha a véleményeteket leírnátok.
Eddig Samsungokat néztem és egész jóknak tűntek.

vas. okt. 17, 2004 11:07
Site Admin

Hozzászólás Re: TFT-LCD
Zsora írta:
Hi !

Akit esetleg érdekel a TFT-LCD képernyők felépítése és működése, az látogasson el ide:
http://www.avdeals.com/classroom/what_is_tft_lcd.htm
Ez egy több oldalas leírás, nagyon jó!!!!

Valóban :) Bár annak idején tanultam is ezt, de azért tényleg jó kis anyag ez.

szomb. okt. 16, 2004 17:18
arany tag

Hozzászólás TFT-LCD
Hi !

Akit esetleg érdekel a TFT-LCD képernyők felépítése és működése, az látogasson el ide:
http://www.avdeals.com/classroom/what_is_tft_lcd.htm
Ez egy több oldalas leírás, nagyon jó!!!!

szomb. okt. 16, 2004 0:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
A 710T ennek az utódja, és még olcsóbb is (igaz csak a lerakat.hu -n)!!!

csüt. okt. 14, 2004 7:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Samsung 172x sulinettel 129.900Ft!

szer. okt. 13, 2004 15:39
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

pixelgarancia: samsungnál 1 pixelhiba után cserélik

lg: 3 pixelhibától

az enyémen van egy(710n), még az üzletben észrevettem, de engem nemzavar, ezért megvettem a monitort (az alján-szélén van)

üdv: BAlha

szer. okt. 13, 2004 12:06
platina tag

Hozzászólás 
balha írta:
Hali!

Holnap megyek az új monitormért, és kiváncsi vagyok , hogy hogyan mükszik a samsungnál a pixelgarancia- remélem nem lesz ilyen gond, de...

Aki tájékozott ebben, írja le nekem pls

köszi!!

Hát erre én is kiváncsi vagyok. Ugyanis erről se a Samsung honlapján nincs említés, se egyetlenegy nagykerben sem tudtak.

szer. okt. 13, 2004 6:00
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

Holnap megyek az új monitormért, és kiváncsi vagyok , hogy hogyan mükszik a samsungnál a pixelgarancia- remélem nem lesz ilyen gond, de...

Aki tájékozott ebben, írja le nekem pls

köszi!!

kedd okt. 12, 2004 20:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Most láttam a Metroban egy Fujitsu-Siemens X17-es TFT-t 87 bruttóért.Nagyon olcsónak tűnik,de első ránézésre jónak is.Van valakinek vmi infója erről a monitorról?

Előre is köszi.

Üdv
Szefi

vas. okt. 10, 2004 1:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Basszus múlt héten a 710T sulinetben 135 volt. Most pénteken megnéztem 121 Sulinetben!
Asszem megveszem :)

szomb. okt. 09, 2004 16:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
20e-et nem ér meg, de VAN különbség, nem is kicsi. Nem is annyira natív felbontásban, hanem kisebbekben. Pl. 1280x1024-es natív felbontású TFT-n az 1024x768 teljesen tökéletesen élvezhető DVI-on, D-SUB-on már látszik a turpisság. 800x600 még nagy jóindulattal elmegy DVI-on, D-SUB-on már nézhetetlen.
A másik a felbontásváltás, DVI-on egy villanás (bootnál ez jól jöhet, amikor összevissza váltja a gép a video üzemmódot), analógon több mp.
Valamint a színhűség. DVI-on nagyon picivel, de épp-épp észrevehetően szebbek a színek. (Több hónapig használtam a monitorom analógon is, utána tudtam csak átkötni DVI-ra, tudom miről beszélek.)
Negyedrészt: nem kell állandóan szutykozni a a kép automatikus kalibrálásával. DVI-on alapból oda kerül a kép, ahová kell, hajszálpontosan. Nálam DOS módban gyakran lemaradt analógon a 80 oszlopból a legbaloldalsó, folyamatosan utána kellett állítani (igaz egy gombnyomás, de akkor is).
És utolsósorban: a DVI-t TFT-khez találták ki. Az olyan TFT, amin nincs DVI bemenet, kb. olyan, mint az a képzeletbeli hangkártya, amin nincs mikrofon és vonalbemenet... Szerintem.

pén. okt. 08, 2004 20:08
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

szerdára hozzák a 710n tft-t!!!

köszi a tanácsokat:)

már alig várom :):):)

pén. okt. 08, 2004 18:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
balha írta:
megér plusz 20000,-ft-ot a dvi???

van akkora különbség a dvi és az analog között???

1. Nem éri meg!
2. Abszolút semmi különbség!

DE: már most lehagyják sok vidkártyáról az RGB-t, nem akarok dupla átalakítósdit, vagy új TFT-t venni 2-3 év múlva!
Mellesleg SULINET-ben gondolkodom és úgy csak 10k + :)

csüt. okt. 07, 2004 7:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem nem éri meg.

szer. okt. 06, 2004 9:51
arany tag

Hozzászólás 
megér plusz 20000,-ft-ot a dvi???

van akkora különbség a dvi és az analog között???

szer. okt. 06, 2004 8:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
(Már én is :) )
Csak én a 710T-t, a DVI miatt!
A PCWorld-ben volt egy teszt benne volt a 710N, nagyon ajánlják! Sokmindenben a legjobb!

kedd okt. 05, 2004 22:20
arany tag

Hozzászólás 
Barnee!

írd már le légyszíves a tapasztalatokat a samsung 710n-monitorodal !

minden érdekel:), ugyanis én is ilyet szeretnék venni :!:

előre is kösz : Balha

kedd okt. 05, 2004 20:01
platina tag

Hozzászólás 
Ahogy elnéztem a paramétereket, az új Eizo monitorok a legjobbak: 17"-ban 1:1000 kontrasztot senki más nem tud. Viszont játékra nem biztos, hogy a legideálisabb (25ms). Én is ilyenen gondolkodom .-)

hétf. okt. 04, 2004 21:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Van valakinek tapasztalata EIZO LCD monitorokról? Hol lehetne mûködés közben megnézni egy L568, L768 vagy L788-at? Nem akarok kilapátolni egy halom pénzt látatlanba, bár az EIZO elismert márka a grafikusoknál, de például hogy mutat rajta egy DVD/játék?

Köszi!

hétf. okt. 04, 2004 19:27
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

Szeretnék vásárolni egy 15'-os lcd monitort, de a hatalmas választékból nem nagyon tudom hogy milyet vegyek...

Ehhez szeretnék tanácsot kérni.

feltételek: legyen olcsó, de jó :)
vagyis a dvi nem lenne hátrány, és játszani is lehessen rajta...
előre is köszi: balha

hétf. okt. 04, 2004 8:26
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Szeretnék véleményeket kérni a Samsung 710T monitorjárol. Az alapadatainak utánanéztem. Véleménytekre lennék kíváncsi, hogy megéri-e az árát és, hogy esetleg van-e nála jobb az árkategóriájában. Szép képe van? Tudtok olyan oldalt ahol van róla teszt?

Üdv: Csaba

vas. okt. 03, 2004 16:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
csirkecsaba írta:
...

Azért nem egy hetet.
Augsztus végén vettük.

vas. okt. 03, 2004 11:44
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2107 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Következő