|
Szerző |
Üzenet |
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Ha minden rendben menne, keveseket érdekelne a politika.
De sajna ÁLLANDÓAN kavarják a trutyit, és minden új Uniós tag leelőz minket emiatt.
|
kedd okt. 12, 2004 22:52 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
vally írta: Igenigen, már vártam a politikát... hiszen mi más való egy Motorola V3 topicba....
Sajnos az országot ez foglalkoztatja. Nem igazán a kisember tehet róla. Kétségtelen, hogy nem ide való, de lépten-nyomon ez tör fel az emberekből. És igazuk van. Sajnos.
|
kedd okt. 12, 2004 22:46 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Chevanton írta: Blake írta: Sajnos ez is hungarikum, fikázni a gazdagokat, meg vádaskodni, hogy biztos lopta a zséjét (nézzük csak meg mi megy a parlamentben az új miniszterelnök körül). Igen, sajnos manapság egyre többen irigykednek a másikra, ha az csak egy kicsit is előbbre jut a többieknél. Ha már az adott illető nem tud feljebb kerülni, megpróbálja magához lehúzni a felfelé törekvőt. Igen sokat kellene változtatni ma Magyarországon az emberek mentalitásán, az irigység, rosszindulat, a másik semmibevétele, a "lefelé taposás, felfelé nyalás"-technikája, durvaság, a hagyományos értékek semmibevétele egyre inkább teret nyer. A gazdagok egy, vagy inkább nagyobb részével szemben azonban jogos a kritika, ugyanis közülük sokan kétes módon jutottak hozzá vagyonukhoz (pl. állami vagyon átmentése saját tulajdonba, feketegazdaság) és nem szívós, kemény munkával. Az általad példaként említett új miniszterelnök is igen kétes módon jutott hozzá a milliárdjaihoz, de ahelyett, hogy meghúzná magát, még másokat oktat ki a tisztességről... - ez már a gátlástalanság csúcsa.
Igenigen, már vártam a politikát... hiszen mi más való egy Motorola V3 topicba....
|
kedd okt. 12, 2004 22:28 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
|
kedd okt. 12, 2004 20:48 |
|
|
Chevanton
arany tag
|
Blake írta: Sajnos ez is hungarikum, fikázni a gazdagokat, meg vádaskodni, hogy biztos lopta a zséjét (nézzük csak meg mi megy a parlamentben az új miniszterelnök körül).
Igen, sajnos manapság egyre többen irigykednek a másikra, ha az csak egy kicsit is előbbre jut a többieknél. Ha már az adott illető nem tud feljebb kerülni, megpróbálja magához lehúzni a felfelé törekvőt. Igen sokat kellene változtatni ma Magyarországon az emberek mentalitásán, az irigység, rosszindulat, a másik semmibevétele, a "lefelé taposás, felfelé nyalás"-technikája, durvaság, a hagyományos értékek semmibevétele egyre inkább teret nyer.
A gazdagok egy, vagy inkább nagyobb részével szemben azonban jogos a kritika, ugyanis közülük sokan kétes módon jutottak hozzá vagyonukhoz (pl. állami vagyon átmentése saját tulajdonba, feketegazdaság) és nem szívós, kemény munkával. Az általad példaként említett új miniszterelnök is igen kétes módon jutott hozzá a milliárdjaihoz, de ahelyett, hogy meghúzná magát, még másokat oktat ki a tisztességről... - ez már a gátlástalanság csúcsa.
|
kedd okt. 12, 2004 20:33 |
|
|
Hodlin
ezüst tag
Csatlakozott: pén. aug. 06, 2004 14:06 Hozzászólások: 97 Tartózkodási hely: Bp.
|
Meggylé írta: Ikarus: proli marka.
|
kedd okt. 12, 2004 12:59 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Ikarus: proli marka.
|
kedd okt. 12, 2004 12:56 |
|
|
Hodlin
ezüst tag
|
epyc írta: Teljesen egyetértek veled abban, hogy nem a külsőségek alapján kell megítélni valakit. Számomra (is) szánalmas dolog ha két ember az anyagi hovatartozásán vitatkozik. Nem ebben kell mérni valakit... Én személy szerint nem kérkedek hogy nekem ez van vagy az van. Nem ezért veszek meg egyedi, márkás vagy ritka dolgokat. Számomra a V3 is egy használati tárgy lenne a jövőben is és éppen ezért nem hordanám a nyakamban hogy mutogassam hogy ilyenem van. Csak mint modottam volt ha már használom minden nap és 24 órából 16-ot a közelemben van, akkor öröm legyen ránéznem Nemutolsó sorban az ilyen típusú készülékek tartják a legjobban az árukat ON: Hodlin jön a tél, vegyél a telefon mellé egy kesztyűt is, mert télen rá fog fagyni az ujjad a fémre Igazáből én nem hordom a nyakamban a telefont. Sok olyan típusú Folyamatos BT használat mellett (pl: modemként) nem produkál fagyást a készülék?
Igazáből én nem hordom a nyakamban a telefont. Sok olyan típusú üzletmeberrel találkozom (kötelezően) ahol nagyon fontos a ruha és a kiegészítők milyensége. Értem itt a ROLEX (hamis - vagy nem), HUGO BOSS öltözék (még zokni is), látványosan elegáns telefon vagy PDA (inkább mindekettő). Én még kezdő "üzletember" lennék. Az előbb felsorolt kötelező jellegű dolgokat be kell szerezni, mert különben furán néznek rám. Sajons ez jött nyugatról a multikkal. Az én helyzetem lehet, hogy írigylésreméltó, de:
1. - szüleimtől jött és még jön a nagy része,
2. - stresszes tartani a (ilyen irányú) lépést a nagyokkal, hogy elismerjenek.
Az autóról még nem is beszéltem. A jelem mindent elárul. Bankár márka.
Előzőektől függetlenül nagyon szeretem a mobilokat és a V3-at meg egyenes imádom. Hibái biztos vannak, de tökéletes telefon azthiszem még nincs.
Folyamatos BT használat mellett (pl: modemként) nem produkál fagyást a készülék?
|
kedd okt. 12, 2004 12:46 |
|
|
Hodlin
ezüst tag
|
epyc írta: Teljesen egyetértek veled abban, hogy nem a külsőségek alapján kell megítélni valakit. Számomra (is) szánalmas dolog ha két ember az anyagi hovatartozásán vitatkozik. Nem ebben kell mérni valakit... Én személy szerint nem kérkedek hogy nekem ez van vagy az van. Nem ezért veszek meg egyedi, márkás vagy ritka dolgokat. Számomra a V3 is egy használati tárgy lenne a jövőben is és éppen ezért nem hordanám a nyakamban hogy mutogassam hogy ilyenem van. Csak mint modottam volt ha már használom minden nap és 24 órából 16-ot a közelemben van, akkor öröm legyen ránéznem Nemutolsó sorban az ilyen típusú készülékek tartják a legjobban az árukat ON: Hodlin jön a tél, vegyél a telefon mellé egy kesztyűt is, mert télen rá fog fagyni az ujjad a fémre Folyamatos BT használat mellett (pl: modemként) nem produkál fagyást a készülék?
Igen. Elég hűvös tapintású már most a telefon. Fura. Ha egy pár percig fogdosom, olyan érzés, mint ha műanyagból lenne, aztán hirtelen jeges lesz.
|
kedd okt. 12, 2004 12:36 |
|
|
Hodlin
ezüst tag
|
Macika írta: Hodlin írta: Amúgy a memó kártya lejárt lemez. Mini winchester, az a jövő Fene tudja. A fényképezőgépeknél a CF-nél volt hasonló remény az emberekben, amikor megjelentette az IBM a MicroDrive-ot. Mára kiforrta magát a technika, egyre nagyobb kapacitási MD-ket tudnak gyártani (most épp 4 GB a plafon CF-ben is, MD-ben is). Az eloszlás mégis mást mutat, gyártanak többszázan CF-et, és mindössze ketten(!!!) MD-t (Hitachi, Magicstor). Az ára is jelentősen eltér a CF-MD-nek, csúcskiépítésben egy 4 GB-os UltraCF nagyjából a duplájába kerül, mint egy MD, és a CF ráadásul legalább dupla írássebességet tud. Szóval ha ezt a tendenciát nézzük, akkor technikai bravúrnál aligha várható több a minivinyók megjelenésével. Mert ugye tartalmaznak mozgó alkatrészeket, az MD-ket sem szabad megnyomni felül, mert megdöglenek. Az esést sem bírják olyan jól, mint a csak egy panelből álló, lapraszerelt chipek. Egyébként meg SD-ből már kijött az 1 GB-os és a miniMMC-ből is vannak már tervek 4 GB-ig, ha nem tovább.
Biztos, hogy igazad van. Amit állítottam, egy cikkben olvastam valahol nemrég. Nem vagyok tökéletesen expert a témában, csak igyekszem.
|
kedd okt. 12, 2004 12:34 |
|
|
epyc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 294 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Teljesen egyetértek veled abban, hogy nem a külsőségek alapján kell megítélni valakit. Számomra (is) szánalmas dolog ha két ember az anyagi hovatartozásán vitatkozik. Nem ebben kell mérni valakit...
Én személy szerint nem kérkedek hogy nekem ez van vagy az van. Nem ezért veszek meg egyedi, márkás vagy ritka dolgokat. Számomra a V3 is egy használati tárgy lenne a jövőben is és éppen ezért nem hordanám a nyakamban hogy mutogassam hogy ilyenem van. Csak mint modottam volt ha már használom minden nap és 24 órából 16-ot a közelemben van, akkor öröm legyen ránéznem Nemutolsó sorban az ilyen típusú készülékek tartják a legjobban az árukat
ON:
Hodlin jön a tél, vegyél a telefon mellé egy kesztyűt is, mert télen rá fog fagyni az ujjad a fémre
Folyamatos BT használat mellett (pl: modemként) nem produkál fagyást a készülék?
|
kedd okt. 12, 2004 11:31 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
epyc írta: És szerintem ha itt Magyarországon az emberek megtehetnék, akkor igenis mindenki olyan telefont (vagy bármi más dolgot, legyen az pl. ruha) vásárolna, ami már magában hordoz némi eleganciát és némi egyediséget is (ez most forintban a csillagos ég ugyebár). És csak irigykedni tudok Hodlinra
Na igen, csak akkor az lenne a természetes. És akkor mivel tűnnének ki azok, akik kitűnni szeretnének? Ne kívánj ilyet nekik!
Mielőtt még valaki azt hinné, nem az igénytelenséget, slamposságot szeretném népszerűsíteni! Csak a mértékletességet. Egy másik fórumon vitatkozott két ember, amikor kifogytak az érvekből (igazán nem is volt érv a hülyeségük mellett), akkor jött a személyeskedés (és mivel ott divat az aláírásban megadni a PC configjét, így adta magát) . És jött (egy kétségtelenül szerényebb gép tulajdonosának) hogy ha ilyen gagyi géped van, akkor Te hitvány ember vagy.
Érted?
Tehát meghatározza az ember értékét az, hogy mennyire gazdag!!!
Nem az, hogy mennyire hűséges, mennyire művelt, ááá nem. Mennyi lóvéja van!
Természetes dolog, hogy minden ember szeretne gazdag lenni. De csak a buta emberek kérkednek azzal, amijük van.
(Félreértés ne essék, RÉGEN NEM Hodlinről van szó!!!)
|
kedd okt. 12, 2004 10:58 |
|
|
Blake
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
epyc írta: És csak irigykedni tudok Hodlinra Engem sem irritál, ha valakinek van dohánya. Kicsit rossz érzés, ha valamit nem engedhetek meg magamnak, de ez nem annak a hibája, aki igen. Sajnos ez is hungarikum, fikázni a gazdagokat, meg vádaskodni, hogy biztos lopta a zséjét (nézzük csak meg mi megy a parlamentben az új miniszterelnök körül). Amerikában pl. (nem azért mert követendő ország) a lottó nyertesek is közszemlére teszik magukat és mindenki örül nekik, hogy de jó nekik. Nálunk annak akinek pénze van szégyelnie kell magát. Valószínűleg, ha én nyernék a lottón én is titkolnám, mert az emberek utálnának azért, hogy van pénzem, nekik meg nincs, vagy éppen ezért "szeretnének", de nem érdekelné egyiket sem, hogy milyen ember vagyok.
Hodlin! Én magasról teszek arra, hogy mennyi a fizetésed. De ha már nem lehet ilyen telcsim most, a te károdon vagy örömödön keresztül el tudom dönteni, hogy érdemes-e megvenni, mondjuk egy fél év múlva a tellát, ha már fele ennyibe kerül... tehát hosszú távon számomra még hasznos is, hogy ilyen jól ki vagy tömve, mert majd tudok hozni egy racionális döntést...
A telefon pedig tényleg bitang jól néz ki és ha a szoftja is elég érett lesz, akkor veszek is majd egyet... a vásárban... félpénzen...
|
kedd okt. 12, 2004 10:37 |
|
|
epyc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 294 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Én kicsit más véleménnyel vagyok az ilyen "csicsa" telefonokról mint Macika. Alapvetően szeretek magam körül igényes dolgokat és mint mindenki én is szeretem az egyéni dolgokat legyen az akár egy mobiltelefon. Sajnos nem mindig tudom ezt magamnak megengedni természetesen, de ha tehetném én is vagy egy V3, vagy egy Vertu tulajdonosa lennék (most épp Motorola V600 Aston Martin Limited Edition-öm van). Nem vagizásból, hanem mert egyszerűen én ezeket szeretem. És szerintem ha itt Magyarországon az emberek megtehetnék, akkor igenis mindenki olyan telefont (vagy bármi más dolgot, legyen az pl. ruha) vásárolna, ami már magában hordoz némi eleganciát és némi egyediséget is (ez most forintban a csillagos ég ugyebár). És csak irigykedni tudok Hodlinra
|
kedd okt. 12, 2004 10:25 |
|
|
Macika
Moderátor
|
AndrySoft írta: És azt se feleftsük el, hogy akik komolyan használják(ták) ezeket az MD-ket (és nem vagizásra), azok ÉVENTE cserélik ezeket, mert ilyen hamar galyra mennek... A memókártyák meg évekeg elmennek. Szóval én meg az MD-t tartom zsákutcának...
Remélem, hogy nincs igazad.
Február óta használok a Sigma SD10-esemben 2 db 1 GB-os MD-t, kifogástalanul működnek. Eddig. Remélem így is marad. Úgy hetente 2x telefényképezem őket.
|
kedd okt. 12, 2004 10:25 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
És azt se feleftsük el, hogy akik komolyan használják(ták) ezeket az MD-ket (és nem vagizásra), azok ÉVENTE cserélik ezeket, mert ilyen hamar galyra mennek... A memókártyák meg évekeg elmennek. Szóval én meg az MD-t tartom zsákutcának...
|
kedd okt. 12, 2004 10:12 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Hodlin írta: Amúgy a memó kártya lejárt lemez. Mini winchester, az a jövő
Fene tudja.
A fényképezőgépeknél a CF-nél volt hasonló remény az emberekben, amikor megjelentette az IBM a MicroDrive-ot.
Mára kiforrta magát a technika, egyre nagyobb kapacitási MD-ket tudnak gyártani (most épp 4 GB a plafon CF-ben is, MD-ben is). Az eloszlás mégis mást mutat, gyártanak többszázan CF-et, és mindössze ketten(!!!) MD-t (Hitachi, Magicstor). Az ára is jelentősen eltér a CF-MD-nek, csúcskiépítésben egy 4 GB-os UltraCF nagyjából a duplájába kerül, mint egy MD, és a CF ráadásul legalább dupla írássebességet tud.
Szóval ha ezt a tendenciát nézzük, akkor technikai bravúrnál aligha várható több a minivinyók megjelenésével. Mert ugye tartalmaznak mozgó alkatrészeket, az MD-ket sem szabad megnyomni felül, mert megdöglenek.
Az esést sem bírják olyan jól, mint a csak egy panelből álló, lapraszerelt chipek.
Egyébként meg SD-ből már kijött az 1 GB-os és a miniMMC-ből is vannak már tervek 4 GB-ig, ha nem tovább.
|
kedd okt. 12, 2004 9:50 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Tavaly tavasszal Münchenben fogdostam meg 2 fajta Vertut. Semmi különös.
A tudat az komoly, nagyon komoly érzés, hogy majdnem 1 millát tartasz a kezedben. De annyira nem különösen szép, és ettől egyetlen olyan csajról sem csúszik le a bugyi, aki nem tudja azt, hogy a Vertu az mi is. Ilyen hölgy meg nagyon kevés van.
Na meg különben is egy hölgy szeressen a mosolyodért, az eredeti humorodért, a haverok tiszteljenek az őszinte barátságodért, az egyenességedért és a megbízhatóságodért. Ha csak azért keresik a barátságodat, mert tele vagy pénzzel, mint a bolhás kutya, az nagyon múlandó barátság.
Én - ellentétben Veled - nem engedhetem meg magamnak, hogy milliós nagyságrendű telóm legyen. De ha megengedhetném is, akkor is valószínűleg ésszerűbb dolgokra költeném azt a pénzt. Számomra a külső megjelenés nem annyira fontos, én inkább a belsőre utazok. Mármint emberben.
Félve vallom be (mert amúgy szipatikus vagy), hogy kifejezetten rühellem azokat, akik a telefonjukkal és egyéb használati tárgyaik különlegességével/egyediségével akarnak kitűnni a tömegből, ahelyett hogy pl. műveltek, olvasottak lennének. DE TUDOM, hogy most más világ van, én meg már öreg vagyok. A jelenlévők meg amúgy is mindig kivételek.
Kívánom, hogy légy megelégedve a V3-mal. Bár mi - akiknek már volt Motorolájuk - fenntartással fogadjuk a készülékeiket, de lehet, hogy Neked bejön!
Szóval szerintem a Vertu nem több, mint unatkozó milliomoscsemeték vagizási vágya.
|
kedd okt. 12, 2004 9:40 |
|
|
JackAss
arany tag
|
Hodlin írta: Space marine írta: V3 egy teknikai csöd! Hol van a memo kártya heky! 6mb! ugyan má az semiire se elég! Nekem mpx200-am volt az enél 100*jobb! Van nékem egy Toshiba Satellite 1900-703 notebook-om. Ahhoz képest az MPx200 egy csavarhúzó!! Viszont nem egy kategória, mint a V3 és az MPx. Nem szabad őket összehasonlítani. A V3 kizárólag a megjelenésre tette a hangsúlyt. Ez az első, ilyen vézna telefon. Innen fejlesztik majd a tudást is. Amúgy a memó kártya lejárt lemez. Mini winchester, az a jövő Én meg mondhatnám, hogy az MPx micsoda olcsó hatású, gagyi megjelenésű, nagy, nehéz és minden eleganciát nélkülöző telefon, de amikor azt tervezték nem ezek voltak a fő szempontok. Talán nem olyan hülyék a Motorolánál, hogy egyre sz*r*bb talafonokat gyársanak nagy pénzekért Szerintem nagyon is jó telefon a V3, de kizárólag telefon és kicsit dísztárgy. Sziasztok
Oszinte es igaz velemeny!!!!
|
kedd okt. 12, 2004 9:31 |
|
|
Hodlin
ezüst tag
|
Space marine írta: V3 egy teknikai csöd! Hol van a memo kártya heky! 6mb! ugyan má az semiire se elég! Nekem mpx200-am volt az enél 100*jobb!
Van nékem egy Toshiba Satellite 1900-703 notebook-om. Ahhoz képest az MPx200 egy csavarhúzó!! Viszont nem egy kategória, mint a V3 és az MPx. Nem szabad őket összehasonlítani. A V3 kizárólag a megjelenésre tette a hangsúlyt. Ez az első, ilyen vézna telefon. Innen fejlesztik majd a tudást is. Amúgy a memó kártya lejárt lemez. Mini winchester, az a jövő
Én meg mondhatnám, hogy az MPx micsoda olcsó hatású, gagyi megjelenésű, nagy, nehéz és minden eleganciát nélkülöző telefon, de amikor azt tervezték nem ezek voltak a fő szempontok. Talán nem olyan hülyék a Motorolánál, hogy egyre sz*r*bb talafonokat gyársanak nagy pénzekért
Szerintem nagyon is jó telefon a V3, de kizárólag telefon és kicsit dísztárgy.
Sziasztok
|
kedd okt. 12, 2004 8:59 |
|
|
JackAss
arany tag
|
Meggylé írta: A V3-at nem azért, és azok veszik, akik az MPX220-az akarák. Hanem azok, akik vagizni akarnak a szépségével, minőségével. Ennyi.
Megeri azert!!!
|
kedd okt. 12, 2004 7:56 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Meggylé írta: A V3-at nem azért, és azok veszik, akik az MPX220-az akarák. Hanem azok, akik vagizni akarnak a szépségével, minőségével. Ennyi.
Egyetértek.
|
hétf. okt. 11, 2004 23:08 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
A V3-at nem azért, és azok veszik, akik az MPX220-az akarák.
Hanem azok, akik vagizni akarnak a szépségével, minőségével. Ennyi.
|
hétf. okt. 11, 2004 22:06 |
|
|
JackAss
arany tag
|
Space marine írta: V3 egy teknikai csöd! Hol van a memo kártya heky! 6mb! ugyan má az semiire se elég! Nekem mpx200-am volt az enél 100*jobb!
Hat majd a 2005-ben megjelen MPX mar alig varom!!
|
hétf. okt. 11, 2004 20:33 |
|
|
Space marine
|
V3 egy teknikai csöd!
Hol van a memo kártya heky!
6mb! ugyan má az semiire se elég!
Nekem mpx200-am volt az enél 100*jobb!
|
hétf. okt. 11, 2004 20:28 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
Meggylé írta: Nem is a terminál lenne, ha nem kötsögölnétek meg sírnátok itt mint egy... ... fürdős-/bárcás k.*rv@
|
hétf. okt. 11, 2004 18:19 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Space marine írta: Hodlin: menyiért veted v3-mast! És hol!! Ugy tudom a voda fogja árulni!!
Mákvirág!
Olvass már vissza egy kicsit!!!
A PhoneZone-ban vette!!
|
hétf. okt. 11, 2004 17:29 |
|
|
Space marine
|
Hodlin: menyiért veted v3-mast! És hol!!
Ugy tudom a voda fogja árulni!!
|
hétf. okt. 11, 2004 17:10 |
|
|
Hodlin
ezüst tag
|
Remélem mindenki befejezte a nyávogást. Most már örvendezek, hogy nem itt adtam el a P900-at .
A Motorola V3, első tapasztalatok:
- annyira elegáns telefon, amennyire csak lehet,
- nem lassú, szépen működik,
- gyönyörű a kijelzője, annak ellenére, hogy nem a 262K-s kijelzőt kapta,
- USB-n keresztül, adatkommunikáció közben is megy a töltés ,
- a fotóapparát része átlagos - de nem telefonnal kell fotózni,
- igazán hangos és kellemes a hifi-je,
- a Magyar nyelvet már most rá tudják tenni, ami jó,
- abszolút személyre szabható a menürendszere, ami pozitív, mert soha nem volt még Motorola telefonom és kicsit idegen elgondolás alapján van összeállítva az sw,
- 3 napig piszkáltam és egy rovátkát ment le a 3-ból a töltöttség jelzője. Az akksi méretéhez képest jó teljesítménynek tűnik.
- vannak profilok, amiket becsukva is könnyedén lehet váltogatni:
- Loud,
- Soft,
- Vibrate,
- Vibe & Ring,
- Vibe then Ring,
- Silnet.
- mint mindent a profilokat is könnyedén lehet szerkeszteni,
- leszedi a POP3 leveleimet ,
- be lehet állítani, mikor és mennyi levelet törölgessen a mailboxokból,
- kihangosított módban hangosabb és érthetőbb, mint a P900 volt és az szép eredmény,
- kár, hogy kispórolták a dobozból a hozzávaló kis szütyőt, jó lett volna
- nagyon finoman és pontosan működnek a 'kémiai úton formázott' gombok,
- a V.3 Phone Tools, ami hozzá járt, nagyon szépen működik. Könnyen és gyorsan lehet vele dolgozni, szinkronizálni, stb.
- hangtárcsázás pontosan működik és minden bejegyzéshez kapcsolható,
- "3D"-s játékok igazán szépek és jól futnak - bár ez engem nem érdekel,
- a 3D telefonkönyv inkább érdekes, mint használható, de nagyon látványos,
Bárkinek megmutattam idáig, kivétel nélkül állították, hogy ez a most kapható telefonok között a legszebb. Az biztos, hogy nagyobb tudású van, de szebb nincs Olyan elegáns hatású, mint egy Mont Blanc toll. Jó vele megjelenni (mint mondtam ez nekem fontos).
Most ennyi jutott eszembe!
Sziasztok:
Hodlin
|
hétf. okt. 11, 2004 15:11 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Szerencsére...
|
vas. okt. 10, 2004 22:13 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
QwertyQ írta: "Nem hiszem, hogy bárki olyan hülye lenne, hogy feltenné a polcra, mert két hónap múlva már a mai ár is igen jónak számítana. " Ha valaki egy P900-as arat 1 ora alatt megkeresi, akkor piszokul nem erdekli, hogy milyen aron tudna eladni, mert nem adna el, odadna a gyereknek jatszani, vagy menne a fiok mellyere (a polcot csak illusztracionak szantam nem kell komolyan venni ) Es mielott megszolsz, hogy ez hulyeseg, en biza ismerek 2-3 emberket, akik igy viselkednek (egyikuk a szemem lattara dobta ki a kukaba az egyebkent tokeletesen mukodo 6310-eset, mert uj telot vett)..
A 6310-es meg a P900 nem egy kategória, árban sem.
|
vas. okt. 10, 2004 22:13 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Meggylé írta: Ha moderátor lennék, visszatörölném a nyavajgásotok kezdetéig a topikot...
De nem vagy!!!
|
vas. okt. 10, 2004 21:11 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Ha moderátor lennék, visszatörölném a nyavajgásotok kezdetéig a topikot...
|
vas. okt. 10, 2004 20:58 |
|
|
gabesszzg
platina tag
|
|
vas. okt. 10, 2004 20:14 |
|
|
JackAss
arany tag
|
Meggylé írta: Nem is a terminál lenne, ha nem kötsögölnétek meg sírnátok itt mint egy... fas.a gyerekek vagytok!
En mar reg kiszalltam a vitabol!!!!
|
vas. okt. 10, 2004 17:35 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Nem is a terminál lenne, ha nem kötsögölnétek meg sírnátok itt mint egy...
fas.a gyerekek vagytok!
|
vas. okt. 10, 2004 17:22 |
|
|
QwertyQ
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Egy másik univerzum
|
"Nem hiszem, hogy bárki olyan hülye lenne, hogy feltenné a polcra, mert két hónap múlva már a mai ár is igen jónak számítana. "
Ha valaki egy P900-as arat 1 ora alatt megkeresi, akkor piszokul nem erdekli, hogy milyen aron tudna eladni, mert nem adna el, odadna a gyereknek jatszani, vagy menne a fiok mellyere (a polcot csak illusztracionak szantam nem kell komolyan venni )
Es mielott megszolsz, hogy ez hulyeseg, en biza ismerek 2-3 emberket, akik igy viselkednek (egyikuk a szemem lattara dobta ki a kukaba az egyebkent tokeletesen mukodo 6310-eset, mert uj telot vett)..
|
vas. okt. 10, 2004 15:40 |
|
|
vally
platina tag
|
Miért kell Hodlint fikázni?
Nem a fiai vagyunk, hogy segélyezzen minket.
V3 mikor lesz szolgáltatónál? karácsonyra esetleg?
|
vas. okt. 10, 2004 15:33 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
QwertyQ írta: "Szeritem o nem nagyon fog igy járni mert ha vkinek min1 hogy 230 ért v 2 nap mulva 150 ért annak szerintem nem lesz majd ilyen gondja" Akinek tenyleg ennyire mindegy lenne a love, az nem adta volna be "****-hugyert" az elozo telojat, hanem szepen felrakta volna a polcra a tobbi koze
Nem hiszem, hogy bárki olyan hülye lenne, hogy feltenné a polcra, mert két hónap múlva már a mai ár is igen jónak számítana. A telók NEM porcelán neppek, hogy az áruk idővel nőjön... (bár ki tudja 10-20ezer év múlva...)
|
vas. okt. 10, 2004 15:29 |
|
|
QwertyQ
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Egy másik univerzum
|
"Szeritem o nem nagyon fog igy járni mert ha vkinek min1 hogy 230 ért v 2 nap mulva 150 ért annak szerintem nem lesz majd ilyen gondja"
Akinek tenyleg ennyire mindegy lenne a love, az nem adta volna be "****" az elozo telojat, hanem szepen felrakta volna a polcra a tobbi koze
|
vas. okt. 10, 2004 13:43 |
|
|
gabesszzg
platina tag
|
JackAss írta: Legalabb beismerted ezt akartam!!! /remelem majd egyszer te is igy jarsz/!! Na leptem innet!
Szeritem o nem nagyon fog igy járni mert ha vkinek min1 hogy 230 ért v 2 nap mulva 150 ért annak szerintem nem lesz majd ilyen gondja(bocs de mostmár télleg ez volt az utolso hsz holdinnal kapcs)de az vigasztal hogy én ma vettem 6260ast és az nekem sokkal jobban tetszik mint a v3
|
szomb. okt. 09, 2004 19:34 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
|
szomb. okt. 09, 2004 19:26 |
|
|
JackAss
arany tag
|
Legalabb beismerted ezt akartam!!! /remelem majd egyszer te is igy jarsz/!!
Na leptem innet!
|
szomb. okt. 09, 2004 18:10 |
|
|
Hodlin
ezüst tag
|
JackAss írta: Chevanton írta: blueye írta: Ha visszaolvasod a hozzászólásaimat nem hiszem, hogy túl megbízhatatlan lennék (gyakorlatilag mióta ez a "fórum áll" (különböző nevek alatt) én itt vagyok, akár oda is mentem volna és én adom oda a boltban a 80e HUF-t a V3-hoz. DE, mint írtam én már rég túltettem magam rajta, csak azért írom le, hogy ha netán vki fél év múlva visszaolvassa ezt, tanuljon belőle.
Tudom, én csak általánosságban képzeltem el, mik lehettek az "érvei" Hodlinnak - lusta volt és belesz...t abba, hogy így esetleg más is jól járjon, pedig kb. 2 perccel vett volna több időt igénybe egy fórumozónak eladni. Hat igy van de ez most mar mind,most probalok szerezni egyet de nem garis stb!
Tudjátok mit?!
Igen lusta voltam. Nem unalmas még? Ez a fórum a V3-ról szól.
Nyissatok egy HODLIN gyalázó topicot, ha az nyugalmat okoz.
Szóljatok, ha visszatér a topic az eredeti témájához, persze, ha érdekel v.kit.
Sziasztok
|
szomb. okt. 09, 2004 17:01 |
|
|
JackAss
arany tag
|
Chevanton írta: blueye írta: Ha visszaolvasod a hozzászólásaimat nem hiszem, hogy túl megbízhatatlan lennék (gyakorlatilag mióta ez a "fórum áll" (különböző nevek alatt) én itt vagyok, akár oda is mentem volna és én adom oda a boltban a 80e HUF-t a V3-hoz. DE, mint írtam én már rég túltettem magam rajta, csak azért írom le, hogy ha netán vki fél év múlva visszaolvassa ezt, tanuljon belőle.
Tudom, én csak általánosságban képzeltem el, mik lehettek az "érvei" Hodlinnak - lusta volt és belesz...t abba, hogy így esetleg más is jól járjon, pedig kb. 2 perccel vett volna több időt igénybe egy fórumozónak eladni.
Hat igy van de ez most mar mind,most probalok szerezni egyet de nem garis stb!
|
szomb. okt. 09, 2004 13:30 |
|
|
Chevanton
arany tag
|
blueye írta: Ha visszaolvasod a hozzászólásaimat nem hiszem, hogy túl megbízhatatlan lennék (gyakorlatilag mióta ez a "fórum áll" (különböző nevek alatt) én itt vagyok, akár oda is mentem volna és én adom oda a boltban a 80e HUF-t a V3-hoz. DE, mint írtam én már rég túltettem magam rajta, csak azért írom le, hogy ha netán vki fél év múlva visszaolvassa ezt, tanuljon belőle.
Tudom, én csak általánosságban képzeltem el, mik lehettek az "érvei" Hodlinnak - lusta volt és belesz...t abba, hogy így esetleg más is jól járjon, pedig kb. 2 perccel vett volna több időt igénybe egy fórumozónak eladni.
|
pén. okt. 08, 2004 18:02 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
most gondolkozom en is ilyenen... naon elegem kezd lenni a nokia minosegebol...
|
pén. okt. 08, 2004 14:59 |
|
|
JackAss
arany tag
|
CSak tod en pl ki tudtam volna csereltetni ujra es lett volna uj telom 80-ba,minthogy a fax kereskedo jarjon jol es kirakja 100-ert csupan ez bosszant es max 5 percet kellett volna barkivel is talalkoznod de ez mar jelen pillanatban TÖK MIND!!!
|
pén. okt. 08, 2004 14:14 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
DE mi van a V3-al, esetleg konkrét újdonságok az előzőleg leírtakon kívül? Használat során felmerült + vagy - tulajdonságok?
|
pén. okt. 08, 2004 14:04 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Chevanton írta: Azért nem hiszem, hogy bárkivel is ki akart volna szúrni, csak egyszerűbbnek találta ezt a megoldást: így nem kellett találkozni senkivel, ha esetleg mégis valami hibája lett volna a P900-nak, akkor meg őt vették volna elő és senki sem szereti, ha eladás után is macerálják; a boltot is megbízhatónak ítélte és az apróneten feladott minimálárhoz képest +5000-et még rá is rakott a Phonezone, így megszabadult a telefontól. Volt, hogy korábban én is inkább beszámíttattam a mobilomat egy GSM-boltban, mert pár ezer FT különbség miatt nem akartam vevők után rohangálni és az esetleges később meghibásodott telefonokról hallgatni a dumát. A GSM-bolt garanciája - 1 hónap egy új telefonra - meg nem érdekelt, mert pár éve még általános európai Motorola-garancia volt a tellákra, az IMEI szám alapján a Motorola szerviz gyártástól számított 18 hónapig garanciát vállalt az Európában vásárolt mobilokra. Ma ez megszűnt, nagy szemét lett a Motorola!
Ez egy t-mobile garanciális teló volt. Ha visszaolvasod a hozzászólásaimat nem hiszem, hogy túl megbízhatatlan lennék (gyakorlatilag mióta ez a "fórum áll" (különböző nevek alatt) én itt vagyok, akár oda is mentem volna és én adom oda a boltban a 80e HUF-t a V3-hoz.
DE, mint írtam én már rég túltettem magam rajta, csak azért írom le, hogy ha netán vki fél év múlva visszaolvassa ezt, tanuljon belőle.
Nekem sem létkérdés, hogy +/- 5 e HUF-ért veszem-e a köv. telefonomat, így hát ne sajnáljatok.
|
pén. okt. 08, 2004 14:03 |
|
|