Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 13:32

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Sziasztok.Hogy lehet beállítani hogy wap közben is feltudjanak hívni:?

Könyörgöm, vissza ne olvass.... A keresést már nem is említem.... Nemrég tárgyalták ki ugyanezt a témát! Egy T610-nél a következő a dolog menete (valszeg hasonló a K700-nál is): Kapcsolódás => adatkommunikáció => a, preferált szolgáltat. => automatikus; b, adatfiókok => a használt w@p profil => szerkesztés => preferált szolgált. => automatikus.

Ennyi!

Steve

vas. okt. 10, 2004 8:28
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok.Hogy lehet beállítani hogy wap közben is feltudjanak hívni:?

szomb. okt. 09, 2004 21:32
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
_Laca!

Örök hálám üldözni fog!

Először lementem a régi Nokiával a telefonkönyvet, biztos ami biztos (egyszer Irda-n szinkronizáltam a telefonkönyvet a géppel, csakaz vot a baj, hogy a gépben nem volt bejegyzés, a szinkronizálás után meg már a telefonban sem. Hehe, balfa** voltam, és nem jól állítottam be)
És utána meg megnézem az Outlookot.

Még egyszer köszönet!
Üdv
zsolt

szomb. okt. 09, 2004 18:35
platina tag

Hozzászólás 
Zsolt77 írta:
Ha van olyan bejegyzés az Outlookban, amit nem akaork átvinni a telefonba, mit teszel?

Felvettem az Outlook-ban egy másik névjegyalbumot, "Egyéb nevek" címen és oda pakoltam át azokat a bejegyzéseket, amiket nagyon ritkán használok, ill. csak címet vagy email címet tartalmaznak.

A SE-os SyncStation program hajlamos arra, hogy ha valami gond van a kommunikációval, teljes szinkront akarjon csinálni. De annyira buta, hogy addig nem tudja azt elvégezni, amíg ki nem törlöd a telefonban az összes bejegyzést.
Ez így van a témobilos szofttal. Remélem, a gyári szoftok ezt nem csinálják.
Ha nálad is jelentkezne ez a probléma, akkor át kell térni a majdnem tökéletesen működő XTNDConnect programra. Ennek csak 1 hibája van. A címeket nem viszi át a telefonba :( Van egy ingyenes, csak SE telefonhoz használható verziója. Már megvolt ez a program az R320-asomhoz is (persze korábbi verzió) és van ennek Siemens verziója is.
Remélem tudtam segíteni.

szomb. okt. 09, 2004 14:50
platina tag

Hozzászólás 
Zsolt77 írta:
_Laca!

Az Outlookal történő szinkornizálással kapcsolatban egy kérdés:
Jól setem, hogy a névjegyalbum bejegyzései lesznek benne a telefonkönyvben a naptár a naptárban és így tovább??

Ha van olyan bejegyzés az Outlookban, amit nem akaork átvinni a telefonba, mit teszel?

Köszi

Igen, jól sejted a dolgot! Az Outlook és a telefon névjegyalbuma/telefonkönyve, valamint a kettő határidőnaplója teljesen meg fog egyezni!

Ha valami nem kell? Egyszerű... Törlöd a telefonból! (Bocs, de jobbat nem tudok!)

Steve

szomb. okt. 09, 2004 14:45
Hozzászólás 
Zsolt77 írta:
Hi!

Nus, eddig Nokiam telcsim volt, és Irda-n keresztül a Nokia Pc Suite egyszerűen kezelt rajta mindent, többek között a telefonkönyvet is.
Most itt az ericsson K700, és semmit sem tudok kezdeni a telefonkönyvével. 2002-es Outlook-on van.
Tud valaki tippet adni arra, hogy lehetne a legegyszerűbben a telefonkönyvet megoldani szgéppel?
Az outlook és a névjegyalbum a kulcs?

Üdv.
zsolt

A Nokiáról nem tudod átküldeni a komplett telefonkönyvet? Vagy nem ez az alapvető probléma. Nekem szerencsém volt, mert a T68i-ről bluetoothon átküldtem az egész telefonkönyvet a K700-ra. Semmit nem kellett kézzel írogatnom.

szomb. okt. 09, 2004 14:39
vas-tag

Hozzászólás 
_Laca!

Az Outlookal történő szinkornizálással kapcsolatban egy kérdés:
Jól setem, hogy a névjegyalbum bejegyzései lesznek benne a telefonkönyvben a naptár a naptárban és így tovább??

Köszi

szomb. okt. 09, 2004 14:28
platina tag

Hozzászólás 
Landsmann!
Én nagyon számítottam erre a szolgáltatására a telefonnak! Korábban a 6600-áson is csak azért gondolkodtam, mert van rajta MSN Messenger. Utána hallottam a mobilos jelenlét-szolgáltatásról, ami már a 6230-ba és a K700-ba is belekerült. Erre a "kedves" szolgáltatóm, kiveszi a telefonból... :evil:

Zsolt77!
Nagyon fontos, hogy mielőtt telepíted a SE cuccokat, szedjél le minden nokiás programot és driver-t, mivel ezek összeakadnak.
1. telepítsd fel a hozzá kapott CD-t
2. szinkronizálj az Outlook-al

szomb. okt. 09, 2004 13:55
vas-tag

Hozzászólás 
Hi!

Nus, eddig Nokiam telcsim volt, és Irda-n keresztül a Nokia Pc Suite egyszerűen kezelt rajta mindent, többek között a telefonkönyvet is.
Most itt az ericsson K700, és semmit sem tudok kezdeni a telefonkönyvével. 2002-es Outlook-on van.
Tud valaki tippet adni arra, hogy lehetne a legegyszerűbben a telefonkönyvet megoldani szgéppel?
Az outlook és a névjegyalbum a kulcs?

Üdv.
zsolt

szomb. okt. 09, 2004 13:15
Hozzászólás 
_Laca írta:
Landsmann írta:

Landsmann!
Az üzenetek menüben benne van a barátok lista? Működik?

Igen, benne van és használható.

szomb. okt. 09, 2004 12:17
platina tag

Hozzászólás 
[quote="Landsmann"][/quote]
Landsmann!
Az üzenetek menüben benne van a barátok lista? Működik?

szomb. okt. 09, 2004 12:07
platina tag

Hozzászólás 
Zsolt77 írta:
Van valakinek tippje a telefonkönyves kérdésre????

Fel kell telepíteni a hozzá kapott cd-t.
Ha bluetooth-od van, akkor nem feltétlenül kell feltelepítened, mert a bluetooth progi tud szinkronizálni magában is az Outlook-al (bár ez nekem nem ment). Talán Lotus-al is tud, de ennek nézz utána a neten.
És már megy is. Sohasem csináltál még ilyet?
Ha nincs Outlook-od, és nem is akarsz feltenni, akkor keresned kell egy másik progit, pl: FMA, Mobilmaster. Ezek saját adatbázisban tárolják a címtáradat.

szomb. okt. 09, 2004 8:29
Hozzászólás 
Az SMS-eket a Mobiledit Lite verziójával is letudod menteni. Bár az az igazság, nekem valahogy nem ment se infrán, se bluetoothal a program (1.71). A korábbi telefonjaimmal gond nélkül ment, de ezzel nem igazán. Megszakadt a kapcsolat, meg meg sem találta a telefont.

szomb. okt. 09, 2004 6:32
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Nna végigolvastam a topicot... kiszakad a szemem :) Szóval nem nagyon találtam végülis utalást arra a témára, hogy az sms-ek kimenthetőek-e valamilyen programmal pcre!? Nagyon fontos lenne nekem az archiválás, és nem akarom pont azt bebukni! Szóval tippek, esetleg bevált gyakorlat? A másik, hogy valószinüleg holnap venném meg a telót.. (ja az már ma van.. mindegy) ..szóval tudja valaki, hogy az aktuális T-mobilos sw már a legújabb a telón? Vagy ez mázli kérdése? Ill. ha kérem a szervizt, akkor végülis frissitenek-e "L"-es verzióra. Aszem ennyi, és remélem nem irtam marhaságot :) Remélem a gyors választ!:) csaoo

szomb. okt. 09, 2004 0:30
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Így néz ki az eredeti menürendszer:

Na, már az első képen bukik számunkra, T-mobilosoknak a dolog. A második ikonra "klikkelve" nem menübe visz, hanem csatlakozni szeretne a T-zones-ra. :( Tehát neked azért működhet ez a dolog a könyvjelzőkkel, mert nem brand-elt a pannonos teló. :wink: (irigységem fokozódik :) )

UI: Írom mindezeket úgy, hogy nekem nincs WAP-ra előfizetve. Ezért ha sántít az írásomban valami, a helyesbítést szívesen veszem. :wink:

pén. okt. 08, 2004 22:44
arany tag

Hozzászólás 
Degeczi írta:
Bobace írta:
- csinál e olyan fagyást hogy a képernyőn minden megy de közbe nem kapod meg az smseket meg a hivásokat se?

most, hogy mondod: egy hete tényleg megtörtént, h egy napon át nem kaptam SMS-t, pedig soknak jönnie kellett volna
aztán nem sokkal egy ki-be kapcsolás után megjöttek, tehát tényleg ilyesmiről lehetett szó
viszont hívásokat tudtam fogadni/indítani
ill. az előző T310-en nem tapasztaltam soha ilyet, nem is gondoltam telefonhibára (kben Westeles, első szoftveres)

nekem is volt ilyen. nem jottek az sms-ek, de hivast inditottam es fogadtam. Kikapcs-bekapcs utan megjott egyszerre 26 sms.
A szivas az volt benne, hogy az ebreszto sem mukodott !!! szoval figyeljetek, ez is valami hiba.

pén. okt. 08, 2004 22:11
vas-tag

Hozzászólás 
Hi!

Van valakinek tippje a telefonkönyves kérdésre????

pén. okt. 08, 2004 22:08
Hozzászólás 
Így néz ki az eredeti menürendszer:

Kép

Kép

Tovább
Kép

pén. okt. 08, 2004 21:50
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok.
csimbi írta:
...

Igen, ott csináltattam. Jó tudni, hogy sikeres magentalanítás :D esetén elveszhetnek a dolgok. Ennek tudatában intézem holnap.
bueye írta:
...

Érdekes amit írsz. Nekem is T-zones felrat van, és ugyan az történik -az álltalad leírt módon próbálkozva- mint _Laca-nak. Vajon a tiéden miért nincs T-zones:?: Irigyellek :!: 3000-el beljebb vagy. :D

pén. okt. 08, 2004 21:08
Hozzászólás 
Mindenképpen valamilyen program kell hozzá. Microsoft Outlook, vagy egyéb, amivel tudod szinkronizálni. Akár a Mobiledit is, de csak teljes verzióssal tudsz a telefonra feltölteni. Mindazonáltal a Mobiledittel nekem nem igazán működött a K700-asom, míg a korábbi készülékek igen.
Arra számíthatsz, az ékezetesa nevekkel lehet hogy problémád lesz ha nem a telefonba pötyögöd be.

pén. okt. 08, 2004 21:00
arany tag

Hozzászólás 
Bobace írta:
- csinál e olyan fagyást hogy a képernyőn minden megy de közbe nem kapod meg az smseket meg a hivásokat se?

most, hogy mondod: egy hete tényleg megtörtént, h egy napon át nem kaptam SMS-t, pedig soknak jönnie kellett volna
aztán nem sokkal egy ki-be kapcsolás után megjöttek, tehát tényleg ilyesmiről lehetett szó
viszont hívásokat tudtam fogadni/indítani
ill. az előző T310-en nem tapasztaltam soha ilyet, nem is gondoltam telefonhibára (kben Westeles, első szoftveres)

pén. okt. 08, 2004 20:58
vas-tag

Hozzászólás 
Hi!

Tud abban valaki segíteni, hogy a K700-asnál hogy lehet megvalósítani BT vagy Irda segítségével, hogy az szgépen keresztül állítgassam a telefonkönyv bejegyzéseit a telefonban és/vagy simen???

pén. okt. 08, 2004 20:54
platina tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
_Laca írta:
Landsmann! Blueeye!
Milyen szoftver van fent nektek? Itt valami turpicsek van! :shock:

Amivel vettem a Pannontól: R2L001 prgCXC125821_EU_1_C

Akkor oké, hogy nálad mért jó. Neked gyári SE softvered van.
DE BLUEYE TÉMOBILOS!!! :roll:

blueye!
Földrajzilag hol és mikor vetted a tellát? Odamegyek! :D

pén. okt. 08, 2004 20:41
Hozzászólás 
Bobace írta:
Szoval én is most készülök ilyen tellát venni, mostmár elég baráti az ára T-nél is.

Véggiböngésztem a fórumot a-z, de két kérdésem még maradt, asszem ezekről nem irtatok:
- a képeket még mindig nagyobb méreten tárolja mint amekkorák? mint T610, T310
- csinál e olyan fagyást hogy a képernyőn minden megy de közbe nem kapod meg az smseket meg a hivásokat se? pl:T310. T65(má legalább is ezek nekem csinálták alkalomattán, és igen idegesitő volt mikor azt hittem minden műkszik közbe meg off)

Remélem érthető voltam, köszönöm a válaszokat

Lehet hogy nem pontosan értem, de
1 képinfóban megnéztem egy kép méretét, 4 kb-ot írt ki. Számítógépen 4,6 kb volt a mérete. Azt nem tudom megmondani hogy a memóriából a 4 kb mennyit foglal el, 4-et vagy többet.
2 Egyszer tapasztaltam, akkor a kijelző takarékosra volt állítva, (éppen sötét volt) felhívva a telefont, a hívott szám nem volt kapcsolható. Lehet hogy ez csak véletlen egybeesés, az is lehet hogy túlterheltség (BP, XV. ker.) miatt amúgy sem lehetett volna hívni.
Biztos hogy volt térerőd mikor ezt tapasztaltad. Sajnos ezen már nincs állapotjelző led, így nem látszik hogy hálózaton van-e vagy nem, csak ha a kijelzőt megnézzük. Ott látszik ha csak segélyhívás lehetséges.

pén. okt. 08, 2004 17:46
Hozzászólás 
_Laca írta:
Landsmann! Blueeye!

Amivel vettem a Pannontól: R2L001 prgCXC125821_EU_1_C

pén. okt. 08, 2004 17:19
ezüst tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Ha elolvasod, azt írtam, hogy az a soft van rajta amivel a t-mobile-tól vettem.

Bocs, nem voltam elég figyelmes :oops:

Akkor mázlid lehet, mert _Lacához hasonlóan nekem is T-Zones ikon volt az internet helyén amíg nem cseréltettem le a szoftverét.

Gara

pén. okt. 08, 2004 16:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
csimbi írta:
_Laca írta:
blueye írta:
_Laca írta:
Landsmann! Blueeye!

Amivel vettem: R2A041

De akkor hogyan lehet, hogy más a menüje? :?:

Mert nem T-Mobile-osak, vagy lecseréltették a Té-s szoftvert.

Ha elolvasod, azt írtam, hogy az a soft van rajta amivel a t-mobile-tól vettem.

pén. okt. 08, 2004 15:45
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
blueye írta:
_Laca írta:
Landsmann! Blueeye!

Mert nem T-Mobile-osak, vagy lecseréltették a Té-s szoftvert.

pén. okt. 08, 2004 15:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem lehet, hogy vannak "alszoftver-verziók"?
Nekem az R2A041 alatt ez van:
prgCXC 125899_EU_4_C

pén. okt. 08, 2004 15:12
vas-tag

Hozzászólás 
_Laca!
Nálam dettó ugyan ez a helyzet... :(

Nem is igazán értettem először, hogy Blueye és Landsman mit is akar tulajdonképpen. Minden esetre ez érdekes jelenség, tekintve, hogy a szoft. verziók egyeznek.

Le kéne már szedetnem ezt a butus T-s szoftot a telcsiről...

pén. okt. 08, 2004 14:34
platina tag

Hozzászólás 
blueye írta:
_Laca írta:
Landsmann! Blueeye!

pén. okt. 08, 2004 12:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Landsmann! Blueeye!

pén. okt. 08, 2004 12:25
platina tag

Hozzászólás 
Landsmann! Blueeye!

pén. okt. 08, 2004 11:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Szoval én is most készülök ilyen tellát venni, mostmár elég baráti az ára T-nél is.

Véggiböngésztem a fórumot a-z, de két kérdésem még maradt, asszem ezekről nem irtatok:
- a képeket még mindig nagyobb méreten tárolja mint amekkorák? mint T610, T310
- csinál e olyan fagyást hogy a képernyőn minden megy de közbe nem kapod meg az smseket meg a hivásokat se? pl:T310. T65(má legalább is ezek nekem csinálták alkalomattán, és igen idegesitő volt mikor azt hittem minden műkszik közbe meg off)

Remélem érthető voltam, köszönöm a válaszokat

pén. okt. 08, 2004 10:51
ezüst tag

Hozzászólás 
poirot_ írta:
Nekem nem veszett el semmi. Igaz, elsőre a LOCK lett leszedve, másodikra megkapta az új soft-ot. Viszont nem tudta a srác eltüntetni a magenta dolgokat. :( Hiába mondta, hogy nem gond az sem, én pedig közvetítettem ide. :oops: Az igazsághoz hozzátartozik, az én telcsim lett volna az első ilyen áldozat. :) A vörös szolgáltató menüjével nem volt semmi probléma! Ez volt múlt héten. A hétvégén elnézek újból hozzá, hogy van-e már valami pozitív változás a témában. :)

Ha jól rémlik, te is a Pólusban oldottad meg a dolgot, ugye? Nekem szerdán tűnt el minden T-Mobilos (és egyéb...) dolog a telefonból, de annyira, hogy az MMS és a WAP beállítások is elillantak. Még jó, hogy a sony honlapján keresztül be tudod újra állítani őket.

Viszont nincs több T-Zones menü és gomb :D

Már csak a T9-es szótárt siratom, de állítólag ma már arra is lesz megoldás.

Gara

pén. okt. 08, 2004 9:01
platina tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Állj. Nekem az első menüpont (bal felső) az, ahol nem kapcsolódik sehova, de van "Tovább" és ott elérhetőek a Könyvjelzők.

Akkor ti nagyon szerencsések vagytok, mivel nekem a bal felső ikon a letöltések, mellette pedig a t-zones. És mind a 2 a tézónára visz egyből :evil:

pén. okt. 08, 2004 8:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Állj. Nekem az első menüpont (bal felső) az, ahol nem kapcsolódik sehova, de van "Tovább" és ott elérhetőek a Könyvjelzők.

pén. okt. 08, 2004 6:53
Hozzászólás 
Erre nem tudok mit mondani. Nekem ott az internet szolgáltatás van. Onnan a könyvjelzőhöz tudok jutni. A bal felső ikon egyből a Sony Ericsson honlapjára visz, de a középsőnél további lehetőségek vannak:
-Sony Ericsson
-Internet kereső
-Képtár
-Videógaléria
-Beállítások

Ezen kívül a Tovább gomb )jobb felső) is használható, ott található a könyvjelző.

csüt. okt. 07, 2004 22:52
platina tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
A Desktopon van a T-zónás logó?

Igen. Megnyomom a Joy-t, és a menü felső sorában, középen ott csücsül a t-zones lógó.[/img]

csüt. okt. 07, 2004 22:46
Hozzászólás 
A Desktopon van a T-zónás logó?

csüt. okt. 07, 2004 22:35
platina tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Landsmann írta:
Akkor nem értem _Laca miért nem találta a Könyvjelzőt.

Mert nem itt kereste. :lol:

Na ne szívassatok!!! Ott nekem egy tzones lógó van, és egyből nyomja a tézónszt, amint megnyomom!
Mi a trükk?

csüt. okt. 07, 2004 22:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:

Mert nem itt kereste. :lol:

csüt. okt. 07, 2004 22:03
Hozzászólás 
blueye írta:
Landsmann írta:
...

Nem buherált (T-mobile-os) szoftverű készüléken is így működik.

csüt. okt. 07, 2004 21:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
...

Nem buherált (T-mobile-os) szoftverű készüléken is így működik.

csüt. okt. 07, 2004 21:36
arany tag

Hozzászólás 
csimbi írta:
... de azért érdekelne, hogy nálad is így alakultak-e a dolgok.

Hello.

Nekem nem veszett el semmi. Igaz, elsőre a LOCK lett leszedve, másodikra megkapta az új soft-ot. Viszont nem tudta a srác eltüntetni a magenta dolgokat. :( Hiába mondta, hogy nem gond az sem, én pedig közvetítettem ide. :oops: Az igazsághoz hozzátartozik, az én telcsim lett volna az első ilyen áldozat. :) A vörös szolgáltató menüjével nem volt semmi probléma! Ez volt múlt héten. A hétvégén elnézek újból hozzá, hogy van-e már valami pozitív változás a témában. :)

Üdv

csüt. okt. 07, 2004 21:13
Hozzászólás 
csimbi írta:
Sziasztok!

A pannonos K700-akban van magyar T9-es szótár?

Gara

Van.

csüt. okt. 07, 2004 20:30
Hozzászólás 
_Laca írta:
Landsmann írta:
Tudja valaki, hogy hogyan lehet elérni a könyvjelzőket anélkül, hogy ne mennék rá a T-Zones-ra? Van közvetlen elérés valahonnan? Én nem találtam...
internet szolgáltatás/tovább/Könyvjelzők

És ezt te hol találtad?

Megnyomod a botkormányt, kiválasztod az Internet szolgáltatást (2-es gomb) aztán a jobb fölső gomb közvetlenül a kijelző alatt (e fölé van írva hogy Tovább), majd itt a könyvjelzőt kiválasztani. Nem buherált (Pannonos) szoftverű készüléken ez így működik.

csüt. okt. 07, 2004 20:25
arany tag

Hozzászólás 
Jah, a cimet elfelejtettem:
http://www.cellular-support.com/nuke/ftopict-5406.html

csüt. okt. 07, 2004 18:47
arany tag

Hozzászólás 
Bocs, ha mar volt szo rola, de a K700 Vodatlanitasa "megerkezett", legalabb is egy sracnak sikerult (NEM egy egyszeru Terminatoros modszer, es nem is ingyenes)!

csüt. okt. 07, 2004 18:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Tudja valaki, hogy hogyan lehet elérni a könyvjelzőket anélkül, hogy ne mennék rá a T-Zones-ra? Van közvetlen elérés valahonnan? Én nem találtam...

internet szolgáltatás/tovább/Könyvjelzők

A T-Mobile-os telefonoknál ezen rögtön a T-Zones jön be, az ikon is Té-s. Ez is a T-Mobile-os szoft átka.

Gara

csüt. okt. 07, 2004 13:55
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 94  Következő