Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
Mirage írta: QuickTime. Le tudja játszani a 3gp-t. Ha kell, majd linkelek képernyőképet is. Az, hogy nálad miért nem játsza le... az valami helyi probléma. Van egy 3gptorawavi program. 2,4MB-os, ingyenes. Én azzal rakom át RawAVI-ba. Aztán onnan már ahogyan tetszik...
Fáj megnyitásakor, ha ki akarom választani a 3gp fájlt, a listában meg sem mutatja, tehát nincs is a támogatott fájlok között. Lehet hogy a 6.3-as még tudta, de a 6.5-össel nem megy. Mint írtam, a plugin sincs fönt, amivel le lehet menteni más formátumba.
A 3gptorawavi-t honnan lehet letölteni? Tudsz linket adni?
|
hétf. okt. 11, 2004 18:20 |
|
|
Vendég
|
E-mail kliens:
Pannonnál a legegyszerűbb. A lényeg az, hogy olyan szolgáltatás legyen, ami a wapot és a netet is támogatja. (GPRS Start, GPRS 1, GPRS 30, GPRS 500, forgalmidíjas adathívás alapú WAP és internet hozzáférés)
Lényeg hogy kártyások, számlások egyaránt igénybe vehetik. A felsorolt szolgáltatások havi vagy forgalmi díján kívül más költség nincs.
Bármely szolgáltatót lehet használni levelezésre, ami a POP3-at támogatja. Akár Freemail, Axelero, stb. Lényeg az, hogy kimenő szervernek smtp.pannongsm.hu-t kell beállítani minden esetben, bejövőnek pedig az adott szolgáltatóét. Én már egy éve használom teljes megelégedéssel. A Pannon Mobil Posta szolgáltatással kiegészítve még komfortosabb a szolgáltatás. K700i-vel pedig kiváltlépp, hiszen a támogatott formátumú csatolt fájlokat is megjeleníti.
|
hétf. okt. 11, 2004 18:12 |
|
|
Logatron
ezüst tag
|
|
hétf. okt. 11, 2004 17:36 |
|
|
Logatron
ezüst tag
|
HI!
Az lenne a bajom, hogy ami filmet csináltam a windows movie makerrel elmentettem wmv-be (de már avival is próbáltam), átkonvertálom az MPEG4 Direkt Makerrel, de az mp4 videón már nincs hang(még nem raktam rá a telefonra, a szgépen sincs hang). Mit csináljak, hogy legyen rajta hang?
És mp3-ból lehet mp4-et csinálni?
|
hétf. okt. 11, 2004 17:29 |
|
|
sisqoboy
arany tag
Csatlakozott: vas. okt. 10, 2004 12:15 Hozzászólások: 308 Tartózkodási hely: Bp
|
Meggylé írta: Ha net előfizuval pop3-ozol, akkor vodán is minden átmegy.
na akkor nem igazán fogom használni a telcsi email kliensét.
jo lesz az a wapos freemail felület is nekem!
))
|
hétf. okt. 11, 2004 16:43 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Ha net előfizuval pop3-ozol, akkor vodán is minden átmegy.
|
hétf. okt. 11, 2004 16:01 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Kamika írta: Volna egy kérdésem: hogy lehet a naptárba ismétlődő bejegyzést csinálni?? Nekem nem jött össze
Sehogy.
Email-ezéshez NET-es szerződés kell és azt is kell beállítani a profilban.
Valaki írta korábban (azt hiszem, a Pannon-nál), hogy van olyan kombinált internet elérés, ami wap-ra és internet-re is jó.
Mindenesetre témobilnál net előfiz. kell. Ha ezek megvannak, akkor gyakorlatilag minden ugyanúgy megy, mint a pc-n. Bármilyen postafiókból lehet letölteni és küldeni is.
El tudom képzelni a vodáról, hogy nem engedi át, csak a saját domain-es leveleket.
|
hétf. okt. 11, 2004 15:58 |
|
|
Kamika
ezüst tag
|
Üdv mindenkinek!
Volna egy kérdésem: hogy lehet a naptárba ismétlődő bejegyzést csinálni?? Nekem nem jött össze
|
hétf. okt. 11, 2004 15:41 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
csimbi írta: Bár én nem állítottam be az e-mail klienst (nincs szerződésem, ha egyáltalán kell hozzá a T-Mobile-nál), de szerintem ugyanúgy működik a dolog, mint a PC-s világban: a szolgáltató adja az smtp szolgáltatást, a postafiók pedig lehet bármilyen pop3/imap fiók.
Javítsatok ki, ha nem így van (legalább én is okosabb leszek)
nem tudom hogy megy én is et kérdem meg azt is hogy vodánál ez hogy valosul meg....
|
hétf. okt. 11, 2004 15:12 |
|
|
csimbi
ezüst tag
|
sisqoboy írta: Wagner ur írta: sisqoboy írta: hi.
lehet nyugodtan szidni... A vodafone csak a saját címét preferálja (tudtommal), tehát a chello-s címmel nem fog müködni. Egyébként jól írtad. Beállítás kérdése, hogy hány percenként nézze meg a fiókot a telefon. akkor annak nincs tul sok értelme mert én vagy a chellos vagy a freemailes cimem használom. akkor miért van mindenki oda az emailklienssért a mobilokban???
Bár én nem állítottam be az e-mail klienst (nincs szerződésem, ha egyáltalán kell hozzá a T-Mobile-nál), de szerintem ugyanúgy működik a dolog, mint a PC-s világban: a szolgáltató adja az smtp szolgáltatást, a postafiók pedig lehet bármilyen pop3/imap fiók.
Javítsatok ki, ha nem így van (legalább én is okosabb leszek)
|
hétf. okt. 11, 2004 14:59 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
Wagner ur írta: sisqoboy írta: hi.
lehet nyugodtan szidni... A vodafone csak a saját címét preferálja (tudtommal), tehát a chello-s címmel nem fog müködni. Egyébként jól írtad. Beállítás kérdése, hogy hány percenként nézze meg a fiókot a telefon.
akkor annak nincs tul sok értelme mert én vagy a chellos vagy a freemailes cimem használom. akkor miért van mindenki oda az emailklienssért a mobilokban???
|
hétf. okt. 11, 2004 14:43 |
|
|
Wagner ur
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 23, 2004 1:37 Hozzászólások: 481 Tartózkodási hely: Eger
|
sisqoboy írta: hi.
lehet nyugodtan szidni, de irja le valaki pls hogy milyen az az email kliens a k700on. miért olyan jo az?
vodánál hogy müködik a használata? gondolom gprs elöfizetés kell hozzá nem? beállítom a chellos postafiokom és meghatározott időközönként nézi jött e levelem és jelez ha jött mint az smsnél?
vagy nem gprs és meghatározott emailküldési díj van?
thx
A vodafone csak a saját címét preferálja (tudtommal), tehát a chello-s címmel nem fog müködni. Egyébként jól írtad. Beállítás kérdése, hogy hány percenként nézze meg a fiókot a telefon.
|
hétf. okt. 11, 2004 13:13 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Bibby írta: http://www.gsmport.hu/indextart.php?page=article&id=c-2004161053830-1300 Van valakinek ilyen tokja?nem válik vele túl nehézkessé a gombnyomogatás?
Volt már ilyen buborék tokom 2 telefonon is. De nem sokáig.
Vastag PVC az anyaga, még a képen is látszik a kékes árnyalata. Nagymértékben lecsökkenti a kijelző láthatóságát, és bizonytalanná teszi a gombok nyomkodását. Ezentúl rendkívül nehézkesen lehet csak kivenni belőle a telefont. Ha nem megfelelő méretű a lyuk az alján, akkor a töltő csatlakozója nem megy bele normálisan. Hagyományos autós kihangosítókat el lehet felejteni.
Letöltöttem a BookReader programot, de nem tudom kezelni. Nekem csak 2 könyvet hoz fel, és nem tudok más állományt megnyitni. Tudnál ebben segíteni?
|
hétf. okt. 11, 2004 12:00 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
hi.
lehet nyugodtan szidni, de irja le valaki pls hogy milyen az az email kliens a k700on. miért olyan jo az?
vodánál hogy müködik a használata? gondolom gprs elöfizetés kell hozzá nem?
beállítom a chellos postafiokom és meghatározott időközönként nézi jött e levelem és jelez ha jött mint az smsnél?
vagy nem gprs és meghatározott emailküldési díj van?
thx
|
hétf. okt. 11, 2004 11:57 |
|
|
Bibby
platina tag
|
http://www.gsmport.hu/indextart.php?pag ... 53830-1300
Van valakinek ilyen tokja?nem válik vele túl nehézkessé a gombnyomogatás?
|
hétf. okt. 11, 2004 11:36 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Én soroltam fel korábban, hogy milyen programokkal lehet 3gp-be konvertálni.
1. SmartMovie Converter (regisztrálni kell, mert időnként berak egy demo feliratot)
2. Nokia Multimedia Converter (ehez csak a Nokiánál kell regisztráltatni) Ez a legjobb egyenlőre, amit találtam.
Ha gondolod, elküldöm mail-ben. Ha nem akarsz regisztrálni a Nokiánál, akkor esetleg a kódomat is megadhatom.
Tudja valaki, hogy ki lehet-e valahogy kapcsolni azt a trillázást fájl fogadásánál?
|
hétf. okt. 11, 2004 11:36 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Most kérdeztem, nincs új t-mobile-os soft.
Volt már, de visszavonták, viszont vszínű napokon belül lesz újra.
|
hétf. okt. 11, 2004 11:09 |
|
|
Mirage
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 289 Tartózkodási hely: Moson megye
|
Landsmann írta: Fussunk neki mégegyszer a 3gp, mp4 konvertálásnak. Azt írta valaki, a QuickTime 6.3-tól le tudja játszani, sőt el is tudja menteni más formátumba ha egy plugin le van töltve. Nekem 6.5-ös van fennt, nem tudja lejátszani.
QuickTime. Le tudja játszani a 3gp-t. Ha kell, majd linkelek képernyőképet is. Az, hogy nálad miért nem játsza le... az valami helyi probléma.
Van egy 3gptorawavi program. 2,4MB-os, ingyenes. Én azzal rakom át RawAVI-ba. Aztán onnan már ahogyan tetszik...
|
hétf. okt. 11, 2004 10:57 |
|
|
Bibby
platina tag
|
poirot_ írta: poirot_ írta: Kipróbáltam. 4 KB-os txt-t felrakva és elindítva egyből küldeni akarja Bluetooth, Infra, E-mail, képüzenetként. Kiválasztottam a képüzit, és azon belül el tudtam olvasni. Hozzáteszem, baromira lassan tudtam csak scrollozni, és a menük is totál lassúak lettek.
Ezt azért én nem tartanám "megoldásnak".Amúgy más telefonok tudnak .txt-t olvasni?Még a symbianosoknál is kell 1 program hozzá.Meg neked is.Fogd fel így.
http://tequilacat.narod.ru/dev/br/1.5.2 ... reader.jar
|
hétf. okt. 11, 2004 10:54 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Bibby írta: Persze hogy jutott.Tegyél fel java alkalmazást.Másképp nem megy,mivel a telefon nem támogatja.
Egyre többet csalódok ebben a telefonban.
Tudnál adni egy ilyen alkalmazást? Vagy valami címet, ahonnan le lehetne tölten?
|
hétf. okt. 11, 2004 10:37 |
|
|
poirot_
arany tag
|
poirot_ írta: Kipróbáltam. 4 KB-os txt-t felrakva és elindítva egyből küldeni akarja Bluetooth, Infra, E-mail, képüzenetként. Kiválasztottam a képüzit, és azon belül el tudtam olvasni. Hozzáteszem, baromira lassan tudtam csak scrollozni, és a menük is totál lassúak lettek.
|
hétf. okt. 11, 2004 10:32 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Persze hogy jutott.Tegyél fel java alkalmazást.Másképp nem megy,mivel a telefon nem támogatja.
|
hétf. okt. 11, 2004 10:25 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Jutott valaki valamire a szöveges fájlok megjelenítésével kapcsolatban
|
hétf. okt. 11, 2004 9:38 |
|
|
Bobace
ezüst tag
Csatlakozott: pén. okt. 08, 2004 10:46 Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Landsmann írta: Ma volt szerencsém kipróbálni. A képek, hangok, de gondolom a videó is, 2 kb-al foglal el több helyet a memóriában mint amekkora. Például: a szabad memória 39683 kb volt, ezután letöröltem egy 47 kb-os zenét, a szabad memória 49 kb-al nőtt, így lett 39732 kb a felhasználható memória. Megnéztem többször is, képekkel, zenékkel, e-mailekkel is. Az a 2 kb valamire elmegy, de az nem olyan sok. A T68i-ben például egy 3 kb-os kép a szabad memóriából 10 kb-ot vett el. Ott sokkal több helyet foglalt egy fájl, mint amennyi valójában volt. Akkor gondolom valahogy így működik a T610-es T310-es.
Kösz szépen h utánanéztél. Az a 2kb télleg nem sok de ha ugy menne mint régebbi telók azért az durvább lenne, igy már jo.
|
hétf. okt. 11, 2004 8:47 |
|
|
elek_xx
ezüst tag
|
Üdv Urak!
Lenne egy kérdésem: Ha a teloval bluetooth netezek, akkor netezés közben tudok-e hívást fogadni bluetooth headsettel? Vagy ugyanez, ha mondjuk infrán netezek?
Köszi
|
hétf. okt. 11, 2004 8:26 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
[/b]Steve_Hun és Degeczi!!!!!Köszönöm a szombat gyors válaszokat.És bocsi hogy nem kerestem de Wapról voltam és 19.7MB-al nem akartam átesni a 20MB fölé okt.13 előtt.Ezért nem mertem keresni. Azért szeretnék még kérdezni.Lehet?Ha volt már akkor szóljatok rám nyugodtan. 1.A nevekhez csatolt Információt csak a szerkesztésben tudom megnézni? 2.A kinagosítást is csak a főmeből tudom bekapcsolni?
|
hétf. okt. 11, 2004 8:06 |
|
|
_Laca
platina tag
|
peteraxx írta: Miért van az, hogy a t-zones k700-an csak a bongeszoablak 2/3-at foglalja el? Amikor nezem a t-zones leirasat, akkor a kepeken mindig kitoltik az ikonok a telefon kepet. nekem meg a kepernyo jobb oldalan 1/3 reszt mindig tok ures a bongeszlo. Hol lehet ezt allitani?
Nekem is úgy jelenik meg. Nem tudom, hogy miért. Talán nincs ilyen képméret a tézonán, amit a K700 tökéletesen meg tud jeleníteni.
Mindenesetre meg lehetne kérdezni a témobilt.
|
hétf. okt. 11, 2004 7:39 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
Landsmann írta: Nem tudom. Én 5 éve vagyok a Pannonnál, elégedett vagyok velük. Persze mindenhol akadnak kisebb-nagyobb problémák, (számázási gondok, stb) de eddig mindent sikerült megoldani,
kinek a pap kinek a papné....
|
vas. okt. 10, 2004 18:54 |
|
|
Vendég
|
Nem tudom. Én 5 éve vagyok a Pannonnál, elégedett vagyok velük. Persze mindenhol akadnak kisebb-nagyobb problémák, (számázási gondok, stb) de eddig mindent sikerült megoldani, bár nem sok volt. Tehát én biztos vagyok benne hogy nem akarok váltani, éppen ezért a rabság nekem nem nyűg.
Ha pedig az árkülönbözetet nézzük, nekem az sem lenne, lett volna olcsóbb. Vásárlás után, pontosabban az újabb szoftver megjelenése után úgyis a szervizben kötne ki. Míg oda eljuttatom, az nekem jóval többe kerülne 5000 Ft-nál. Nem utolsó sorban pedig tökéletes gyári szoftveres készüléket kaptam, amit nem kell, nem kellett szervizbe vinni szoftverfrissítésre. Nekem így a drágább az olcsóbb.
|
vas. okt. 10, 2004 18:26 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
Landsmann írta: Vodánál mennyi? Pannonnál 64900, független, L-es szoftverrel.
hát igen. itt jönnek elő a dolgok szolgáltató és versenytársa között
pannon? igen ennyi és nem butitott menü de 2év fegyház a pannonnál
voda? 5tel olcsobb és vitamax!!!
Megint nyujtottunk valami ujjat!!!
FOREVER VODA!!!
)))
|
vas. okt. 10, 2004 18:14 |
|
|
Vendég
|
Bobace írta: Szoval én is most készülök ilyen tellát venni, mostmár elég baráti az ára T-nél is.
Véggiböngésztem a fórumot a-z, de két kérdésem még maradt, asszem ezekről nem irtatok: - a képeket még mindig nagyobb méreten tárolja mint amekkorák? mint T610, T310
Ma volt szerencsém kipróbálni. A képek, hangok, de gondolom a videó is, 2 kb-al foglal el több helyet a memóriában mint amekkora. Például: a szabad memória 39683 kb volt, ezután letöröltem egy 47 kb-os zenét, a szabad memória 49 kb-al nőtt, így lett 39732 kb a felhasználható memória. Megnéztem többször is, képekkel, zenékkel, e-mailekkel is. Az a 2 kb valamire elmegy, de az nem olyan sok.
A T68i-ben például egy 3 kb-os kép a szabad memóriából 10 kb-ot vett el. Ott sokkal több helyet foglalt egy fájl, mint amennyi valójában volt. Akkor gondolom valahogy így működik a T610-es T310-es.
|
vas. okt. 10, 2004 18:04 |
|
|
Vendég
|
Fussunk neki mégegyszer a 3gp, mp4 konvertálásnak. Korábban volt róla szó, programok is lettek megnevezve. Kipróbáltam őket, egy sem vált be. Vagy le sem lehetett tölteni, vagy nem működött. Azt írta valaki, a QuickTime 6.3-tól le tudja játszani, sőt el is tudja menteni más formátumba ha egy plugin le van töltve. Nekem 6.5-ös van fennt, nem tudja lejátszani. A megadott címen, ahonnan le lehet tölteni a plugint, már nincs fennt. Volt egy angol nyelvű weboldal, ahol ott is azt a plugint ajánlották, ott is ott volt a letöltési cím, de már nincs ott a fájl.
Szóval valakinek más ötlete van arra, hogy 3gp-t, mp4-et mivel lehet átkonvertálni mondjuk "normális" mpg-é vagy divx-é, illetve fordítva? A 3gp lejátszásához most én is a Philips Platform Playert használom, de ezzel csak lejátszani lehet.
|
vas. okt. 10, 2004 17:53 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
A vodánál 5-tel olcsóbb.
|
vas. okt. 10, 2004 17:25 |
|
|
Vendég
|
Vodánál mennyi? Pannonnál 64900, független, L-es szoftverrel.
|
vas. okt. 10, 2004 17:23 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
Landsmann írta: Akkor tisztában vagy a Vodás változat és a régi szoftver hátrányaival?
konkrétan gondolsz az mp3csenghang hiányára és a live-butitott menüre?
ja és a fissitetlen sw-re?
ezekkel igen de nincs több pénzem és vodánál a legolcsobb vagy nem???
|
vas. okt. 10, 2004 17:13 |
|
|
Vendég
|
Akkor tisztában vagy a Vodás változat és a régi szoftver hátrányaival?
|
vas. okt. 10, 2004 14:08 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
Landsmann írta: Nekem infra és bluetooth is van, az az igazi. De ha csak egyet akarsz, akkor szerintem a bluetooth jobb választás. Átviteli sebesség nálam a duplája (35 kb/s) az infrának. Ha a telefonjaid támogatják a bt-t is, jobban kitudod használni, többet tud, kényelmesebb a használata, bár kicsit komplikáltabb a telepítése és beállítása. De akár hálózatot is létre hozhatsz vele ha van a közvetlen közeledben ismerősöd. (persze a 100 vagy 200 méteres bz-vel.)
köszi, szerintem BT-t veszek és hagyom az infrát.
mondjuk kérdés hogy lesz e még pénteken vodás-vita-k700.
|
vas. okt. 10, 2004 14:00 |
|
|
Sofasun
vas-tag
|
Naa megvettem a telót tegnap! Most épitgetem! Tetszik!:) Szerintem nem fogom megbánni! Csak legyen idővel t-mobilos sw upgrade... na majd kialakul. T-mobiltalanitás, és adott esetben ha szervizbe kell menni, visszaállitás müködik?
|
vas. okt. 10, 2004 13:31 |
|
|
Vendég
|
Nekem infra és bluetooth is van, az az igazi. De ha csak egyet akarsz, akkor szerintem a bluetooth jobb választás. Átviteli sebesség nálam a duplája (35 kb/s) az infrának. Ha a telefonjaid támogatják a bt-t is, jobban kitudod használni, többet tud, kényelmesebb a használata, bár kicsit komplikáltabb a telepítése és beállítása. De akár hálózatot is létre hozhatsz vele ha van a közvetlen közeledben ismerősöd. (persze a 100 vagy 200 méteres bz-vel.)
|
vas. okt. 10, 2004 12:42 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
Sziasztok.
Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani akik irtak ide.
Most regiztem mert mára olvastam végig a 40oldalt.
Köszönöm a hasznos infokat!
Várhatólag én is belépek pénteken a k700-as táborba és irom a tapasztalatokat a teloval kapcsban.
lenne egy kérdésem.
A BT és az Irda kb egy árban (6000huf) van. mennyivel gyorsabb a BT?
BT vennék csak van egy 7250i ami nem támogat BT-t ezért vacilálok.
Lehet a 7250i nek még az infra se jo mert ilyet is hallottam már.
Na mégegyszer egy HALALMAS THX FOR U!
|
vas. okt. 10, 2004 12:34 |
|
|
peteraxx
arany tag
Csatlakozott: hétf. júl. 19, 2004 22:01 Hozzászólások: 180 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hali, már egyszer kérdeztem, de nem kaptam rá választ.
Miért van az, hogy a t-zones k700-an csak a bongeszoablak 2/3-at foglalja el? Amikor nezem a t-zones leirasat, akkor a kepeken mindig kitoltik az ikonok a telefon kepet. nekem meg a kepernyo jobb oldalan 1/3 reszt mindig tok ures a bongeszlo. Hol lehet ezt allitani?
|
vas. okt. 10, 2004 12:30 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Úgy tűnik, hogy néha van értelme keresni....
Steve
|
vas. okt. 10, 2004 10:39 |
|
|
Vendég
|
Kínomban már szétnéztem a Googlén és az egyik találat között volt egy német fórum. Ott volt a .mov-os link. A másikat én logikáztam ki hogy van-e és bejött.
|
vas. okt. 10, 2004 10:29 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Steve
|
vas. okt. 10, 2004 10:19 |
|
|
Vendég
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég vas. okt. 10, 2004 11:40-kor.
|
vas. okt. 10, 2004 9:58 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
|
Nem tudom, hogy olvassátok-e az esato-t, de annak aki nem, annak biztosan új (és esetleg jó) hír lesz (angol tudás szükségeltetik):
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=70831&start=0
Egyedül a T9-el van probléma, abból csak az angol marad, de állítólag később javításra kerül az is!
Steve
|
vas. okt. 10, 2004 9:36 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
|
Landsmann írta: Nem bukkant mág rá senki a tv-ben is játszott reklámfilmre letölthető formában?
Ha megvan, szóljatok nekem is.....
Steve
|
vas. okt. 10, 2004 8:39 |
|
|
Vendég
|
Nem bukkant mág rá senki a tv-ben is játszott reklámfilmre letölthető formában?
|
vas. okt. 10, 2004 8:38 |
|
|
Degeczi
arany tag
|
Steve_Hun írta: T610-nél a következő a dolog menete
ez mondjuk gáz, ha már a T610-nél is el volt rontva, akkor kicsi az esélye, h most majd kijavítják
pedig annyira alap lenne, h ha készítenek egy fordítást, akkor azt le is ellenőrzi vki, ha másképp nem, ha nem is a telefonon, legalább egymás mellett a címkéket
|
vas. okt. 10, 2004 8:35 |
|
|
Degeczi
arany tag
|
alig pár napja morogtam emiatt: az adott adatkapcsolathoz tartozik egy menüopció, h "milyen hívások jöhetnek be?", amit persze "automatikus"-on kell hagyni, nem "csak GPRS"-en
a gond ott van, h hanyagul ehhez az opcióhoz is a "Preferált szolg" magyar címkét állítottak be, aminek semmi köze a tényleges funkcióhoz
remélhetőleg majd egy újabb verzióban javítják
|
vas. okt. 10, 2004 8:31 |
|
|