Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 15:28

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
Hozzászólás 
Mirage írta:
Landsmann írta:

QuickTime. Le tudja játszani a 3gp-t. Ha kell, majd linkelek képernyőképet is. Az, hogy nálad miért nem játsza le... az valami helyi probléma.

Van egy 3gptorawavi program. 2,4MB-os, ingyenes. Én azzal rakom át RawAVI-ba. Aztán onnan már ahogyan tetszik...

Fáj megnyitásakor, ha ki akarom választani a 3gp fájlt, a listában meg sem mutatja, tehát nincs is a támogatott fájlok között. Lehet hogy a 6.3-as még tudta, de a 6.5-össel nem megy. Mint írtam, a plugin sincs fönt, amivel le lehet menteni más formátumba.
A 3gptorawavi-t honnan lehet letölteni? Tudsz linket adni?

hétf. okt. 11, 2004 18:20
Hozzászólás 
E-mail kliens:

Pannonnál a legegyszerűbb. A lényeg az, hogy olyan szolgáltatás legyen, ami a wapot és a netet is támogatja. (GPRS Start, GPRS 1, GPRS 30, GPRS 500, forgalmidíjas adathívás alapú WAP és internet hozzáférés)
Lényeg hogy kártyások, számlások egyaránt igénybe vehetik. A felsorolt szolgáltatások havi vagy forgalmi díján kívül más költség nincs.
Bármely szolgáltatót lehet használni levelezésre, ami a POP3-at támogatja. Akár Freemail, Axelero, stb. Lényeg az, hogy kimenő szervernek smtp.pannongsm.hu-t kell beállítani minden esetben, bejövőnek pedig az adott szolgáltatóét. Én már egy éve használom teljes megelégedéssel. A Pannon Mobil Posta szolgáltatással kiegészítve még komfortosabb a szolgáltatás. K700i-vel pedig kiváltlépp, hiszen a támogatott formátumú csatolt fájlokat is megjeleníti.

hétf. okt. 11, 2004 18:12
ezüst tag

Hozzászólás 
És ez a weboldal ingyenes?
http://uk.matrixmelodies.com

hétf. okt. 11, 2004 17:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
HI!
Az lenne a bajom, hogy ami filmet csináltam a windows movie makerrel elmentettem wmv-be (de már avival is próbáltam), átkonvertálom az MPEG4 Direkt Makerrel, de az mp4 videón már nincs hang(még nem raktam rá a telefonra, a szgépen sincs hang). Mit csináljak, hogy legyen rajta hang?
És mp3-ból lehet mp4-et csinálni?

hétf. okt. 11, 2004 17:29
arany tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Ha net előfizuval pop3-ozol, akkor vodán is minden átmegy.

na akkor nem igazán fogom használni a telcsi email kliensét.
jo lesz az a wapos freemail felület is nekem!
:)))

hétf. okt. 11, 2004 16:43
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha net előfizuval pop3-ozol, akkor vodán is minden átmegy.

hétf. okt. 11, 2004 16:01
platina tag

Hozzászólás 
Kamika írta:
Volna egy kérdésem: hogy lehet a naptárba ismétlődő bejegyzést csinálni?? Nekem nem jött össze :(

Sehogy. :?

Email-ezéshez NET-es szerződés kell és azt is kell beállítani a profilban.
Valaki írta korábban (azt hiszem, a Pannon-nál), hogy van olyan kombinált internet elérés, ami wap-ra és internet-re is jó.
Mindenesetre témobilnál net előfiz. kell. Ha ezek megvannak, akkor gyakorlatilag minden ugyanúgy megy, mint a pc-n. Bármilyen postafiókból lehet letölteni és küldeni is.
El tudom képzelni a vodáról, hogy nem engedi át, csak a saját domain-es leveleket.

hétf. okt. 11, 2004 15:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek!

Volna egy kérdésem: hogy lehet a naptárba ismétlődő bejegyzést csinálni?? Nekem nem jött össze :(

hétf. okt. 11, 2004 15:41
arany tag

Hozzászólás 
csimbi írta:
Bár én nem állítottam be az e-mail klienst (nincs szerződésem, ha egyáltalán kell hozzá a T-Mobile-nál), de szerintem ugyanúgy működik a dolog, mint a PC-s világban: a szolgáltató adja az smtp szolgáltatást, a postafiók pedig lehet bármilyen pop3/imap fiók.

Javítsatok ki, ha nem így van (legalább én is okosabb leszek)

nem tudom hogy megy én is et kérdem meg azt is hogy vodánál ez hogy valosul meg.... :shock:

hétf. okt. 11, 2004 15:12
ezüst tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
Wagner ur írta:
sisqoboy írta:
hi.

lehet nyugodtan szidni...

A vodafone csak a saját címét preferálja (tudtommal), tehát a chello-s címmel nem fog müködni. Egyébként jól írtad. Beállítás kérdése, hogy hány percenként nézze meg a fiókot a telefon.

akkor annak nincs tul sok értelme mert én vagy a chellos vagy a freemailes cimem használom. akkor miért van mindenki oda az emailklienssért a mobilokban??? :roll:

Bár én nem állítottam be az e-mail klienst (nincs szerződésem, ha egyáltalán kell hozzá a T-Mobile-nál), de szerintem ugyanúgy működik a dolog, mint a PC-s világban: a szolgáltató adja az smtp szolgáltatást, a postafiók pedig lehet bármilyen pop3/imap fiók.

Javítsatok ki, ha nem így van (legalább én is okosabb leszek)

hétf. okt. 11, 2004 14:59
arany tag

Hozzászólás 
Wagner ur írta:
sisqoboy írta:
hi.

lehet nyugodtan szidni...

A vodafone csak a saját címét preferálja (tudtommal), tehát a chello-s címmel nem fog müködni. Egyébként jól írtad. Beállítás kérdése, hogy hány percenként nézze meg a fiókot a telefon.

akkor annak nincs tul sok értelme mert én vagy a chellos vagy a freemailes cimem használom. akkor miért van mindenki oda az emailklienssért a mobilokban??? :roll:

hétf. okt. 11, 2004 14:43
arany tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
hi.

lehet nyugodtan szidni, de irja le valaki pls hogy milyen az az email kliens a k700on. miért olyan jo az?

vodánál hogy müködik a használata? gondolom gprs elöfizetés kell hozzá nem?
beállítom a chellos postafiokom és meghatározott időközönként nézi jött e levelem és jelez ha jött mint az smsnél?

vagy nem gprs és meghatározott emailküldési díj van?

thx

hétf. okt. 11, 2004 13:13
platina tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
http://www.gsmport.hu/indextart.php?page=article&id=c-2004161053830-1300
Van valakinek ilyen tokja?nem válik vele túl nehézkessé a gombnyomogatás?

Volt már ilyen buborék tokom 2 telefonon is. De nem sokáig.
Vastag PVC az anyaga, még a képen is látszik a kékes árnyalata. Nagymértékben lecsökkenti a kijelző láthatóságát, és bizonytalanná teszi a gombok nyomkodását. Ezentúl rendkívül nehézkesen lehet csak kivenni belőle a telefont. Ha nem megfelelő méretű a lyuk az alján, akkor a töltő csatlakozója nem megy bele normálisan. Hagyományos autós kihangosítókat el lehet felejteni.

Letöltöttem a BookReader programot, de nem tudom kezelni. Nekem csak 2 könyvet hoz fel, és nem tudok más állományt megnyitni. Tudnál ebben segíteni?

hétf. okt. 11, 2004 12:00
arany tag

Hozzászólás 
hi.

lehet nyugodtan szidni, de irja le valaki pls hogy milyen az az email kliens a k700on. miért olyan jo az?

vodánál hogy müködik a használata? gondolom gprs elöfizetés kell hozzá nem?
beállítom a chellos postafiokom és meghatározott időközönként nézi jött e levelem és jelez ha jött mint az smsnél?

vagy nem gprs és meghatározott emailküldési díj van?

thx

hétf. okt. 11, 2004 11:57
platina tag

Hozzászólás 
http://www.gsmport.hu/indextart.php?pag ... 53830-1300

Van valakinek ilyen tokja?nem válik vele túl nehézkessé a gombnyomogatás?

hétf. okt. 11, 2004 11:36
platina tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
...

Én soroltam fel korábban, hogy milyen programokkal lehet 3gp-be konvertálni.
1. SmartMovie Converter (regisztrálni kell, mert időnként berak egy demo feliratot)
2. Nokia Multimedia Converter (ehez csak a Nokiánál kell regisztráltatni) Ez a legjobb egyenlőre, amit találtam.
Ha gondolod, elküldöm mail-ben. Ha nem akarsz regisztrálni a Nokiánál, akkor esetleg a kódomat is megadhatom.

Tudja valaki, hogy ki lehet-e valahogy kapcsolni azt a trillázást fájl fogadásánál?

hétf. okt. 11, 2004 11:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most kérdeztem, nincs új t-mobile-os soft.
Volt már, de visszavonták, viszont vszínű napokon belül lesz újra.

hétf. okt. 11, 2004 11:09
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Fussunk neki mégegyszer a 3gp, mp4 konvertálásnak. Azt írta valaki, a QuickTime 6.3-tól le tudja játszani, sőt el is tudja menteni más formátumba ha egy plugin le van töltve. Nekem 6.5-ös van fennt, nem tudja lejátszani.

QuickTime. Le tudja játszani a 3gp-t. Ha kell, majd linkelek képernyőképet is. Az, hogy nálad miért nem játsza le... az valami helyi probléma.

Van egy 3gptorawavi program. 2,4MB-os, ingyenes. Én azzal rakom át RawAVI-ba. Aztán onnan már ahogyan tetszik...

hétf. okt. 11, 2004 10:57
platina tag

Hozzászólás 
poirot_ írta:
poirot_ írta:
Kipróbáltam. 4 KB-os txt-t felrakva és elindítva egyből küldeni akarja Bluetooth, Infra, E-mail, képüzenetként. Kiválasztottam a képüzit, és azon belül el tudtam olvasni. Hozzáteszem, baromira lassan tudtam csak scrollozni, és a menük is totál lassúak lettek.

Ezt azért én nem tartanám "megoldásnak".Amúgy más telefonok tudnak .txt-t olvasni?Még a symbianosoknál is kell 1 program hozzá.Meg neked is.Fogd fel így.

http://tequilacat.narod.ru/dev/br/1.5.2 ... reader.jar

hétf. okt. 11, 2004 10:54
platina tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
Persze hogy jutott.Tegyél fel java alkalmazást.Másképp nem megy,mivel a telefon nem támogatja.

Egyre többet csalódok ebben a telefonban.
Tudnál adni egy ilyen alkalmazást? Vagy valami címet, ahonnan le lehetne tölten?

hétf. okt. 11, 2004 10:37
arany tag

Hozzászólás 
poirot_ írta:
Kipróbáltam. 4 KB-os txt-t felrakva és elindítva egyből küldeni akarja Bluetooth, Infra, E-mail, képüzenetként. Kiválasztottam a képüzit, és azon belül el tudtam olvasni. Hozzáteszem, baromira lassan tudtam csak scrollozni, és a menük is totál lassúak lettek.

hétf. okt. 11, 2004 10:32
platina tag

Hozzászólás 
Persze hogy jutott.Tegyél fel java alkalmazást.Másképp nem megy,mivel a telefon nem támogatja.

hétf. okt. 11, 2004 10:25
platina tag

Hozzászólás 
Jutott valaki valamire a szöveges fájlok megjelenítésével kapcsolatban :?:

hétf. okt. 11, 2004 9:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Bobace írta:

Ma volt szerencsém kipróbálni. A képek, hangok, de gondolom a videó is, 2 kb-al foglal el több helyet a memóriában mint amekkora. Például: a szabad memória 39683 kb volt, ezután letöröltem egy 47 kb-os zenét, a szabad memória 49 kb-al nőtt, így lett 39732 kb a felhasználható memória. Megnéztem többször is, képekkel, zenékkel, e-mailekkel is. Az a 2 kb valamire elmegy, de az nem olyan sok.
A T68i-ben például egy 3 kb-os kép a szabad memóriából 10 kb-ot vett el. Ott sokkal több helyet foglalt egy fájl, mint amennyi valójában volt. Akkor gondolom valahogy így működik a T610-es T310-es.

Kösz szépen h utánanéztél. Az a 2kb télleg nem sok de ha ugy menne mint régebbi telók azért az durvább lenne, igy már jo.

hétf. okt. 11, 2004 8:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv Urak!
Lenne egy kérdésem: Ha a teloval bluetooth netezek, akkor netezés közben tudok-e hívást fogadni bluetooth headsettel? Vagy ugyanez, ha mondjuk infrán netezek?
Köszi

hétf. okt. 11, 2004 8:26
platina tag

Hozzászólás 
[/b]Steve_Hun és Degeczi!!!!!Köszönöm a szombat gyors válaszokat.És bocsi hogy nem kerestem de Wapról voltam és 19.7MB-al nem akartam átesni a 20MB fölé okt.13 előtt.Ezért nem mertem keresni.
Azért szeretnék még kérdezni.Lehet?Ha volt már akkor szóljatok rám nyugodtan.
1.A nevekhez csatolt Információt csak a szerkesztésben tudom megnézni?
2.A kinagosítást is csak a főmeből tudom bekapcsolni?

hétf. okt. 11, 2004 8:06
platina tag

Hozzászólás 
peteraxx írta:
Miért van az, hogy a t-zones k700-an csak a bongeszoablak 2/3-at foglalja el? Amikor nezem a t-zones leirasat, akkor a kepeken mindig kitoltik az ikonok a telefon kepet. nekem meg a kepernyo jobb oldalan 1/3 reszt mindig tok ures a bongeszlo. Hol lehet ezt allitani?

Nekem is úgy jelenik meg. Nem tudom, hogy miért. Talán nincs ilyen képméret a tézonán, amit a K700 tökéletesen meg tud jeleníteni.
Mindenesetre meg lehetne kérdezni a témobilt.

hétf. okt. 11, 2004 7:39
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Nem tudom. Én 5 éve vagyok a Pannonnál, elégedett vagyok velük. Persze mindenhol akadnak kisebb-nagyobb problémák, (számázási gondok, stb) de eddig mindent sikerült megoldani,

kinek a pap kinek a papné.... :P

vas. okt. 10, 2004 18:54
Hozzászólás 
Nem tudom. Én 5 éve vagyok a Pannonnál, elégedett vagyok velük. Persze mindenhol akadnak kisebb-nagyobb problémák, (számázási gondok, stb) de eddig mindent sikerült megoldani, bár nem sok volt. Tehát én biztos vagyok benne hogy nem akarok váltani, éppen ezért a rabság nekem nem nyűg.
Ha pedig az árkülönbözetet nézzük, nekem az sem lenne, lett volna olcsóbb. Vásárlás után, pontosabban az újabb szoftver megjelenése után úgyis a szervizben kötne ki. Míg oda eljuttatom, az nekem jóval többe kerülne 5000 Ft-nál. Nem utolsó sorban pedig tökéletes gyári szoftveres készüléket kaptam, amit nem kell, nem kellett szervizbe vinni szoftverfrissítésre. Nekem így a drágább az olcsóbb. :lol:

vas. okt. 10, 2004 18:26
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Vodánál mennyi? Pannonnál 64900, független, L-es szoftverrel.

hát igen. itt jönnek elő a dolgok szolgáltató és versenytársa között

pannon? :twisted: igen ennyi és nem butitott menü de 2év fegyház a pannonnál

voda? 5tel olcsobb és vitamax!!! 8)

Megint nyujtottunk valami ujjat!!!

FOREVER VODA!!!

:))))

vas. okt. 10, 2004 18:14
Hozzászólás 
Bobace írta:
Szoval én is most készülök ilyen tellát venni, mostmár elég baráti az ára T-nél is.

Véggiböngésztem a fórumot a-z, de két kérdésem még maradt, asszem ezekről nem irtatok:
- a képeket még mindig nagyobb méreten tárolja mint amekkorák? mint T610, T310

Ma volt szerencsém kipróbálni. A képek, hangok, de gondolom a videó is, 2 kb-al foglal el több helyet a memóriában mint amekkora. Például: a szabad memória 39683 kb volt, ezután letöröltem egy 47 kb-os zenét, a szabad memória 49 kb-al nőtt, így lett 39732 kb a felhasználható memória. Megnéztem többször is, képekkel, zenékkel, e-mailekkel is. Az a 2 kb valamire elmegy, de az nem olyan sok.
A T68i-ben például egy 3 kb-os kép a szabad memóriából 10 kb-ot vett el. Ott sokkal több helyet foglalt egy fájl, mint amennyi valójában volt. Akkor gondolom valahogy így működik a T610-es T310-es.

vas. okt. 10, 2004 18:04
Hozzászólás 
Fussunk neki mégegyszer a 3gp, mp4 konvertálásnak. Korábban volt róla szó, programok is lettek megnevezve. Kipróbáltam őket, egy sem vált be. Vagy le sem lehetett tölteni, vagy nem működött. Azt írta valaki, a QuickTime 6.3-tól le tudja játszani, sőt el is tudja menteni más formátumba ha egy plugin le van töltve. Nekem 6.5-ös van fennt, nem tudja lejátszani. A megadott címen, ahonnan le lehet tölteni a plugint, már nincs fennt. Volt egy angol nyelvű weboldal, ahol ott is azt a plugint ajánlották, ott is ott volt a letöltési cím, de már nincs ott a fájl.
Szóval valakinek más ötlete van arra, hogy 3gp-t, mp4-et mivel lehet átkonvertálni mondjuk "normális" mpg-é vagy divx-é, illetve fordítva? A 3gp lejátszásához most én is a Philips Platform Playert használom, de ezzel csak lejátszani lehet.

vas. okt. 10, 2004 17:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
A vodánál 5-tel olcsóbb.

vas. okt. 10, 2004 17:25
Hozzászólás 
Vodánál mennyi? Pannonnál 64900, független, L-es szoftverrel.

vas. okt. 10, 2004 17:23
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Akkor tisztában vagy a Vodás változat és a régi szoftver hátrányaival?

konkrétan gondolsz az mp3csenghang hiányára és a live-butitott menüre?

ja és a fissitetlen sw-re?

ezekkel igen de nincs több pénzem és vodánál a legolcsobb vagy nem???

:roll:

vas. okt. 10, 2004 17:13
Hozzászólás 
Akkor tisztában vagy a Vodás változat és a régi szoftver hátrányaival?

vas. okt. 10, 2004 14:08
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Nekem infra és bluetooth is van, az az igazi. De ha csak egyet akarsz, akkor szerintem a bluetooth jobb választás. Átviteli sebesség nálam a duplája (35 kb/s) az infrának. Ha a telefonjaid támogatják a bt-t is, jobban kitudod használni, többet tud, kényelmesebb a használata, bár kicsit komplikáltabb a telepítése és beállítása. De akár hálózatot is létre hozhatsz vele ha van a közvetlen közeledben ismerősöd. (persze a 100 vagy 200 méteres bz-vel.)

köszi, szerintem BT-t veszek és hagyom az infrát.

mondjuk kérdés hogy lesz e még pénteken vodás-vita-k700. :?:

vas. okt. 10, 2004 14:00
vas-tag

Hozzászólás 
Naa megvettem a telót tegnap! Most épitgetem! Tetszik!:) Szerintem nem fogom megbánni! Csak legyen idővel t-mobilos sw upgrade... na majd kialakul. T-mobiltalanitás, és adott esetben ha szervizbe kell menni, visszaállitás müködik?

vas. okt. 10, 2004 13:31
Hozzászólás 
Nekem infra és bluetooth is van, az az igazi. De ha csak egyet akarsz, akkor szerintem a bluetooth jobb választás. Átviteli sebesség nálam a duplája (35 kb/s) az infrának. Ha a telefonjaid támogatják a bt-t is, jobban kitudod használni, többet tud, kényelmesebb a használata, bár kicsit komplikáltabb a telepítése és beállítása. De akár hálózatot is létre hozhatsz vele ha van a közvetlen közeledben ismerősöd. (persze a 100 vagy 200 méteres bz-vel.)

vas. okt. 10, 2004 12:42
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani akik irtak ide.
Most regiztem mert mára olvastam végig a 40oldalt.
Köszönöm a hasznos infokat!
Várhatólag én is belépek pénteken a k700-as táborba és irom a tapasztalatokat a teloval kapcsban.
lenne egy kérdésem.
A BT és az Irda kb egy árban (6000huf) van. mennyivel gyorsabb a BT?
BT vennék csak van egy 7250i ami nem támogat BT-t ezért vacilálok.
Lehet a 7250i nek még az infra se jo mert ilyet is hallottam már.
Na mégegyszer egy HALALMAS THX FOR U!
:D

vas. okt. 10, 2004 12:34
arany tag

Hozzászólás 
Hali, már egyszer kérdeztem, de nem kaptam rá választ.

Miért van az, hogy a t-zones k700-an csak a bongeszoablak 2/3-at foglalja el? Amikor nezem a t-zones leirasat, akkor a kepeken mindig kitoltik az ikonok a telefon kepet. nekem meg a kepernyo jobb oldalan 1/3 reszt mindig tok ures a bongeszlo. Hol lehet ezt allitani?

vas. okt. 10, 2004 12:30
platina tag

Hozzászólás 
Úgy tűnik, hogy néha van értelme keresni.... :oops: :lol:

Steve

vas. okt. 10, 2004 10:39
Hozzászólás 
Kínomban már szétnéztem a Googlén és az egyik találat között volt egy német fórum. Ott volt a .mov-os link. A másikat én logikáztam ki hogy van-e és bejött. :D

vas. okt. 10, 2004 10:29
platina tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
No akkor, akinek kell a reklám, azoknak das Werbunge sind hier:

http://www.sonyericsson.com/K700/swf/k700i.mov 8,84 mb
http://www.sonyericsson.com/K700/swf/k700i.wmv 1,78 mb

Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Steve

vas. okt. 10, 2004 10:19
Hozzászólás 
No akkor, akinek kell a reklám, azoknak die Werbunge sind hier:

http://www.sonyericsson.com/K700/swf/k700i.mov 8,84 mb
http://www.sonyericsson.com/K700/swf/k700i.wmv 1,78 mb

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég vas. okt. 10, 2004 11:40-kor.

vas. okt. 10, 2004 9:58
platina tag

Hozzászólás 
Nem tudom, hogy olvassátok-e az esato-t, de annak aki nem, annak biztosan új (és esetleg jó) hír lesz (angol tudás szükségeltetik):

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=70831&start=0

Egyedül a T9-el van probléma, abból csak az angol marad, de állítólag később javításra kerül az is!

Steve

vas. okt. 10, 2004 9:36
platina tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Nem bukkant mág rá senki a tv-ben is játszott reklámfilmre letölthető formában?

Ha megvan, szóljatok nekem is.....

Steve

vas. okt. 10, 2004 8:39
Hozzászólás 
Nem bukkant mág rá senki a tv-ben is játszott reklámfilmre letölthető formában?

vas. okt. 10, 2004 8:38
arany tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
T610-nél a következő a dolog menete

ez mondjuk gáz, ha már a T610-nél is el volt rontva, akkor kicsi az esélye, h most majd kijavítják
pedig annyira alap lenne, h ha készítenek egy fordítást, akkor azt le is ellenőrzi vki, ha másképp nem, ha nem is a telefonon, legalább egymás mellett a címkéket

vas. okt. 10, 2004 8:35
arany tag

Hozzászólás 
alig pár napja morogtam emiatt: az adott adatkapcsolathoz tartozik egy menüopció, h "milyen hívások jöhetnek be?", amit persze "automatikus"-on kell hagyni, nem "csak GPRS"-en
a gond ott van, h hanyagul ehhez az opcióhoz is a "Preferált szolg" magyar címkét állítottak be, aminek semmi köze a tényleges funkcióhoz
remélhetőleg majd egy újabb verzióban javítják

vas. okt. 10, 2004 8:31
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 94  Következő