Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 05, 2025 3:43

Hozzászólás a témához  [ 87 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Bourne-csapda (Bourne Supremacy) baklövés 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Én ma láttam a filmet és én is nagyot néztem, hogy igaz, nem sokat értek magukhoz a GSM hálózatokhoz, de tudtommal 2 vonal nem tud "összekeveredni"! Egyébként a film SZVSZ jó volt. Amikor pedig Jason Statham a bank tetején kergeti Chris Evans-t, akkor nagyon nagy zene szól!!!!!

Steve

hétf. nov. 15, 2004 22:11
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Folytassuk a sort: Ma megtekintettem a "Mobil" (Cellular) c. filmet. Hát mit mondjak, elkövették a tipikus hibákat: demo készülékeket alkalmaztak, egy működő sem volt; a csengőhangok természetesen el lettek rontva (5110-nek polifonikus volt, a 6600-ak monofonikus). A leggázabb dolog az volt, hogy a csávó telefonálás közben egy másik kocsi (Porsche) beépített telefonjával "akadt" össze. (értsd: mintha négyen konferenciabeszélgetésben vettek volna részt anélkül, hogy bármelyikük kezdeményezte volna). Utána a csávó átült a Porschéba és ment tovább, majd amikor megállt, laza csuklómozdulattal megnyomott egy gombot és már a porschés maroktelefonján folytatta a diskurzust. Elég érdekes. :D

6600 tulajoktól kérdezem: kiírja a telefon, ha nincs elég térerő, hogy "No sign?" (vagy vmi hasonlót?) :D

Szóval ne "terminalmobilfórumos" szemmel nézzétek, mert tök gagyinak fog látszani. :lol:

vas. nov. 14, 2004 23:24
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Útálom az esõt!!!!

Steve

a legjobb akkor kimenni, ha esik a hó!

olyankor alig jön ki más, csak a törzstagok (értsd: kéz és labnélküliek)

és a legjobb, hogy egy-egy fékezésnél hatalmas hófelleget lep be mindenkit! Ja, és ilyenkor direkt rá lehet menni a borulásra, mert a hórétegen esni nem gond.

(a vizes pálya már más kérdés. Az szívás, esni rajta = hazamenetel)

szomb. okt. 16, 2004 21:55
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
500,- Ft/minden megkezdett óra!
A kölcsönzéshez szükséges korcsolyánként 1 db. érvényes fényképes, lakcímes igazolvány, vagy 15.000,- Ft!!! Az elvesztett élvédőket ki kell fizetni! (500,- Ft/pár)"

Hát nem szívbajosak...nekem egy használt roces korim van,ami asszem olyan 7-8k körül volt 2 éve,azóta is használom.Ez 16 óra kölcsönzési díj.Elgondolkodtató :wink:

szomb. okt. 16, 2004 21:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem tudok korizni. :) Csak azért hogy felvágjatok,aztán tömegverekedés legyen.... :)

szomb. okt. 16, 2004 21:15
platina tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Ha meg kevesen lesztek, egymást rúgjátok fel. Az lesz csak az igazi! :twisted:

Akkor gyere fel Te is! Ki ne maradj a jóból!

Steve

szomb. okt. 16, 2004 21:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha meg kevesen lesztek, egymást rúgjátok fel. Az lesz csak az igazi! :twisted:

szomb. okt. 16, 2004 21:07
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
lehet, de nem olcsó. Mondjuk egy-egy alkalomra megfizethető.

"Korcsolya kölcsönzés:

A kölcsönzéshez szükséges korcsolyánként 1 db. érvényes fényképes, lakcímes igazolvány, vagy 15.000,- Ft!!! Az elvesztett élvédőket ki kell fizetni! (500,- Ft/pár)"

http://www.mujegpalya.hu

Kösz! Az biztos, hogy nem a jövő héten megyek ki. 2 zh-t is írok és az idő is vacak lesz... Útálom az esőt!!!!

Steve

szomb. okt. 16, 2004 21:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Én pl idén mindenképpen ki szeretnék menni. Mióta Pesten vagyok még sohasem voltam. Lehet ott korcsolyát bérelni?

Steve

lehet, de nem olcsó. Mondjuk egy-egy alkalomra megfizethetõ.

"Korcsolya kölcsönzés:

A kölcsönzéshez szükséges korcsolyánként 1 db. érvényes fényképes, lakcímes igazolvány, vagy 15.000,- Ft!!! Az elvesztett élvédõket ki kell fizetni! (500,- Ft/pár)"

http://www.mujegpalya.hu

szomb. okt. 16, 2004 20:58
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Én pl idén mindenképpen ki szeretnék menni. Mióta Pesten vagyok még sohasem voltam. Lehet ott korcsolyát bérelni?

Steve

szomb. okt. 16, 2004 20:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
KaRFiol írta:
T68m írta:
kimegyek a mûjégpályára, idén már jó drágán, 350Ft-ért, és négy órán keresztül felrúgok mindenkit! Kell ennél jobb és olcsóbb szórakozás?

Ezért aztán tényleg érdemes kimenni...

jól van, a smileyt lefelejtettem: :D tessék! :) Egyébként jövõ héten nyit. Kijössz?

szomb. okt. 16, 2004 19:25
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
kimegyek a műjégpályára, idén már jó drágán, 350Ft-ért, és négy órán keresztül felrúgok mindenkit! Kell ennél jobb és olcsóbb szórakozás?

Ezért aztán tényleg érdemes kimenni...

szomb. okt. 16, 2004 11:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
KaRFiol írta:
Meggylé írta:
Egyezzünk ki annyiban, hogy vannak filmek, amiket vétek nem megnézni moziban (is).
És vannak olyanok is, amik maximum a monitoros/tv-s ingyenes megnézést érik meg.

Hm. :roll: Jó. :D

Amúgy ha belegondoltok, óradíjban nem annyira rossz egy film. Vessétek össze bowling, biliárd vagy egyéb szórakozási lehetõségek árával. :P

kimegyek a mûjégpályára, idén már jó drágán, 350Ft-ért, és négy órán keresztül felrúgok mindenkit! Kell ennél jobb és olcsóbb szórakozás?

pén. okt. 15, 2004 19:25
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
shadowleap írta:
(csak zárójelben reagálva erre: úgy tudom, hogy sajna az olcsó napok a HM mozikban már pár hónapja nem élnek, tehát nincs olyan, hogy hétfőn a DP olcsó, kedden a Lurdy ház, stb. premiernapon (azaz csütörtökön) pedig nem érvényes a multicard+diák kedvezmény.
viszont ami szerintem érdemes hogy bekerüljön a listába az a Kossuth mozi, itt hétfőn 540, amúgy meg 590/720ft)

Azt tudom, hogy a HM-ekben megszűntek az "olcsó napok", de ha a legújabb Pesti Estben megnézed a dupla oldalt, ahol a HM-ek moziműsora van, ott látsz egy felhívást, miszerint keddenként a Duna Plázában és a Lurdy Házban, míg szerdánként Óbudán (Euro Center) és a Pólus Centerben 600 Ft. Gondolom rájöttek, hogy vissza kéne csalogatni a látogatókat, mert csak náluk nem voltak kedvezményes napok! A csütörtöki napon nem élő kedvezményről nem tudok, szerintem akkor is 890 diákkal + hm carddal!
A Kossuth mozi véletlenül maradt ki... Mostanság elég gyakran jártunk oda a felesleges előadások helyett... :lol:

Steve

pén. okt. 15, 2004 18:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Ajánlat:

(csak zárójelben reagálva erre: úgy tudom, hogy sajna az olcsó napok a HM mozikban már pár hónapja nem élnek, tehát nincs olyan, hogy hétfőn a DP olcsó, kedden a Lurdy ház, stb. premiernapon (azaz csütörtökön) pedig nem érvényes a multicard+diák kedvezmény.
viszont ami szerintem érdemes hogy bekerüljön a listába az a Kossuth mozi, itt hétfőn 540, amúgy meg 590/720ft)

pén. okt. 15, 2004 18:19
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
nekem ilyen számításban az uszoda-belépő (!!) :) nyert ami kb 600 volt, és hosszabb mint 1 mozi, és van szauna is.

Kedves egészségedre! :D

pén. okt. 15, 2004 18:07
platina tag

Hozzászólás 
KaRFiol írta:
Meggylé írta:
Egyezzünk ki annyiban, hogy vannak filmek, amiket vétek nem megnézni moziban (is).
És vannak olyanok is, amik maximum a monitoros/tv-s ingyenes megnézést érik meg.

Amúgy ha belegondoltok, óradíjban nem annyira rossz egy film. Vessétek össze bowling, biliárd vagy egyéb szórakozási lehetőségek árával. :P

nekem ilyen számításban az uszoda-belépő (!!) :) nyert ami kb 600 volt, és hosszabb mint 1 mozi, és van szauna is.

pén. okt. 15, 2004 17:56
platina tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Nézd meg előbb gépen, és ha nagyon bejön, azaz kell a nagy vászon, a jó hang, akkor menj el moziba! :)

Ez sem biztos, hogy a legjobb taktika.... Volt már olyan film, amit gépen egyszerűen nem tudtam végignézni (**** minőség, idegesítő közönség, stb) és aztán elrángattak moziba, hogy márpedig azt a filmet látni kell és láss csodát, mintha nem is ugyanaz a film lett volna... SZVSZ egy 17"-os monitor (vagy a 29"/72cm TV) közel nem adja vissza azt a hatást, amit a rendező a "vászonra álmodott". Ezt meg persze csak tetézi, hogyha a számítógépre csak 2 hangfal van kötve és ott vagyok kénytelen egy filmet nézni, mert a nappali foglalt és nem tudom a TV-n a házimozi cuccal nézni. De ez persze csak az én véleményem, amivel lehet nem egyet érteni...

Steve

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve_Hun pén. okt. 15, 2004 17:56-kor.

pén. okt. 15, 2004 17:54
platina tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:

Amúgy ha belegondoltok, óradíjban nem annyira rossz egy film. Vessétek össze bowling, biliárd vagy egyéb szórakozási lehetőségek árával. :P

pén. okt. 15, 2004 17:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nézd meg előbb gépen, és ha nagyon bejön, azaz kell a nagy vászon, a jó hang, akkor menj el moziba! :)

pén. okt. 15, 2004 16:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezt már sok helyen leírták, de igaz is.
Ha teszem azt elmegyek a moziba és nem akarok egyesül menni az ugye átlagot számolva 1600FT a jegy.Ugye ott van mindjárt a terem bejárata elött a "büfé" a másik 1600Ft, lájtosan számolva. El is kell jutni a moziba, erre számoljunk összesen 600Ft (ha pöstiek és tömegközlekedve, vagy ha környéki autóval )
Ez ugye 3800Ft és szvsz elég lazán számoltam!
Namármost ezt nem hiszem, hogy egy 4fös család megengedheti magának túl sürün(7600Ft)
Nem kell csodálkozni ha a népek nem ezt válsztjk!

pén. okt. 15, 2004 16:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sajnos par eve sokkal többen jartak moziba. A szelessav+dvd iras betett a moziknak.

pén. okt. 15, 2004 13:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azert a masodik resz gyengebb az elsönel a Bergyilkos szeriaban.

pén. okt. 15, 2004 13:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát, nm tudom, hogy merjem-e mondani, de én manapság a mobilomon nézem a legtöbb filmet.Sajnos nincs idöm moziba menni, igy vagy marad a mobil illetve ha nagyon jó a film akkor DVD.

A Már megint bérgyilkos a szomszédomról csak annyit, hogy az első is egy könnyű vasárnapi mozi és annak viszont nagyon jó!Családoknak bátran lehet ajánlani!
Nem mindenkit érdekelnek a szörnyek.Spec én félek is töllük :D

pén. okt. 15, 2004 12:01
platina tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Mondjuk a Már megint bérgyilkos a szomszédomból van elég kópia, de attól még asszonyt sem viszem el rá, még ingyen sem.

Ebből a filmből már az első rész is egy katasztrófa volt szerintem.... Nem tudom, hogy kinek az ötlete volt második részt is gyártani hozzá.... :shock:

Steve

pén. okt. 15, 2004 11:34
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
... de én sajnálok 1100 forintot ....

Ajánlat:

Hétfő: Mammut 600 Ft; Westend 650 Ft; Művész: 500 Ft
Kedd: HM Duna Plaza 600 Ft; HM Lurdy Ház 600 Ft; Campona 650 Ft; Puskin 600 Ft
Szerda: HM Euro Center 600 Ft; HM Pólus Center 600 Ft; Corvin 600 Ft; MOM Park 650 Ft
Csütörtök - Vasárnap: diák + Hollywood Multicard 890

Ez a felsorolás természetesen nem teljes....

Steve

pén. okt. 15, 2004 11:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na ezért írtam, hogy is. Leszeded a netről a filmet 2 hónappal hamarabb, megnézed, Jajj de jó film!, Na majd a moziban is megnézem!

A multiplexek 1 db nézőnél is levetítik a filmet.

A Stepfordi feleségek meg annyira jó lehet, hogy kevés kópiát csináltak ebből is.
Mondjuk a Már megint bérgyilkos a szomszédomból van elég kópia, de attól még asszonyt sem viszem el rá, még ingyen sem.

Az Alien vs Predator is ott van már a neten jó ideje, de épp ennél a filmnél mondta pár haverom, hogy ezt moziban is látni kell! Biztos fanatikusok. :)

pén. okt. 15, 2004 8:49
arany tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Steve-nek van igaza. Aki pedig monitoron mozizik,az igÉnytelen. Nem kell a premier hetÉben mozizni,És nem ülnek tömegek melletted.

ellenben többnyire (nagy filmek esetében mindig, azokat csak néhány bp-i mozi játsza eredeti hangon) élvezheted a lecserélt, meghamisított, igényteleneknek szánt hangsávot a színészek saját hangja helyett - így is lehet nézni a dolgot
én pl pont ezért hagytam föl az itteni mozikkal, és kezdtem DVD-ket gyűjteni
(kamerás screenert, azt nem, valóban)

pén. okt. 15, 2004 8:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy habkönnyú vígjáték, többet ne várj tőle, semmi mély mondanivalót nem hordoz. Szerintem volt már Nicole Kidmannak sokkal jobb filmje is ennél. De barátnővel garantált a szórakozás.

Egyvalamit nem akarok: stepfordi feleséget. Aki majd megnézi, tudni fogja miért mondtam. :D

pén. okt. 15, 2004 8:10
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
A tömegről annyit: tegnap este voltunk moziban, ahol a Stepfordi feleségeket néztük meg. Összesen négyen voltunk az egész teremben. Már vártam, hogy inkább hazaküldenek, mintsemhogy leadják a filmet 4 egész embernek. :D

Milyen volt a film érdemes megnézni?

pén. okt. 15, 2004 8:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
A tömegről annyit: tegnap este voltunk moziban, ahol a Stepfordi feleségeket néztük meg. Összesen négyen voltunk az egész teremben. Már vártam, hogy inkább hazaküldenek, mintsemhogy leadják a filmet 4 egész embernek. :D

pén. okt. 15, 2004 7:59
a fórum lelke

Hozzászólás 

csüt. okt. 14, 2004 22:15
platina tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Steve-nek van igaza. Aki pedig monitoron mozizik,az igénytelen. Nem kell a premier hetében mozizni, és nem ülnek tömegek melletted.

Nos, én is néztem már meg pár mozit monitoron, nem érzem igénytelenségnek. Annál inkább azt, hogy valaki képtelen megszokni, hogy ha wapról ír, akkor furcsán jelennek meg az ékezetes betűk.

Na, szóval ez a második rész volt, nem az első. :D

csüt. okt. 14, 2004 21:54
platina tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
vally írta:
Akkor hogyhogy láttam már hetekkel ezelött?

...

Te magad is írtad, hogy franciául nézted => nem magyar moziból származik a felvétel.... Képzeld, nem egyszerre van a premier az egész világon!

Steve

Meg vagyok döbbenve, de a jóhiszeműségem garantált :)

nem hittem volna, hogy már a másodikat látom... gondolom ezért nem értettem teljesen :)

szer. okt. 13, 2004 13:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
A neten minden hamarabb megjelenik,mert az usa-ban 95%-ban hamarabb van a premier. Akar 9-10honappal is. Az igÉnytelensÉget monitor esetÉben fentartom.

szer. okt. 13, 2004 13:03
platina tag

Hozzászólás 
vally írta:

...

Te magad is írtad, hogy franciául nézted => nem magyar moziból származik a felvétel.... Képzeld, nem egyszerre van a premier az egész világon!

Steve

szer. okt. 13, 2004 13:00
platina tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Steve-nek van igaza. Aki pedig monitoron mozizik,az igÉnytelen. Nem kell a premier hetÉben mozizni,És nem ülnek tömegek melletted.

Nem mozizok, hanem filmet nézek, és az igénytelen jelzőt meg tartsd meg másnak légyszives!

szer. okt. 13, 2004 12:50
platina tag

Hozzászólás 
Hmm, valami itt bűzlik.

Mi a 2. rész sztorija? Mit keres az a Pam Landy benne, aki már az első részben megtud mindent? szerk: ha tényleg a második részt láttam, akkor meg gondolom az elsoben nincs is pam landy, és akkor értelmetlen amit irtam

Én olyan egy hónapja láttam a filmet gagyi minőségben, a topikban említett cimmel (az angol cim biztos, a maygar nem), és abban volt az ominózus jelenet.

Jelenjen már meg más is!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vally szer. okt. 13, 2004 12:58-kor.

szer. okt. 13, 2004 12:48
a fórum lelke

Hozzászólás 

szer. okt. 13, 2004 12:47
platina tag

Hozzászólás 
vally írta:

Hát akkor itt valami el van baxva, mert amiről szól a topic, az bizonyhogy az először bemutatott filmben van, nem a mostaniban.

Annyira nem tartom sokra a mozikat, sokal jobb itthon, a kis 15 colos tft-men nézni a filmeket (közben pauzolni ha vizelnem kell :lol: ), mint sokszáz-ezer forintért rohadni sok büdös közt :)

Húú, ki is volt mozigépész? :)

Hidd el, hogy amiről szó van, az a most bemutatott filmben van! Én nem láttam az első részt, ezt pedig pont egy hete láttam! Hacsak nem olyan jelenetről van szó, amelyik mindkettőben benne van, de kétlem, hogy mindig Nápolyban kapnák el és mindig ott másolna sim kártyákat.....

Steve

szer. okt. 13, 2004 12:33
platina tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
vally írta:

Nem a cimben is szereplő film az első? A másodikat meg mindtha most mutatnák be.

Itthon néztem meg, az a heppem, hogy franciául szedek le mindent, ezzel is gyakorlom :)

Nem!!!! Az első rész a Bourne-rejtély, míg a második rész a Bourne-csapda, amit valóban kb 2 hete mutattak be a magyar mozik! A francia nyelv így már érthető és dícséretes is! (Bár akkor szerezhetnél már hozzá egy francia feliratot is => én is sokszor csináltam ezt csak angolul, angol felirattal és dvd-vel), sokat segítene. Bár hiába az otthoni házimozi cucc, a mozit közel sem tudja visszaadni (persze jobb technikával közelíthetnék ahhoz a minőséghez, de a nagy vásznat mégsem tudnám előállítani), így inkább moziba járok. Ott viszont nemigazán van lehetőség ilyen és ehhez hasonló dolgok kipróbálására. A filmeket először inkább moziban szeretem látni, persze nem lehet minden filmet megnézni ott (bár itt a fórumon van kivétel, aki mindet látja :P )és akkor jön a letöltöm a kolesz hálójáról/ftp-ről stb és megnézem a gépen.... De ez a gondolatsor már kezd nagyon off topic lenni, úgyhogy abba is hagyom!

Steve

Hát akkor itt valami el van baxva, mert amiről szól a topic, az bizonyhogy az először bemutatott filmben van, nem a mostaniban.

Annyira nem tartom sokra a mozikat, sokal jobb itthon, a kis 15 colos tft-men nézni a filmeket (közben pauzolni ha vizelnem kell :lol: ), mint sokszáz-ezer forintért rohadni sok büdös közt :)

Húú, ki is volt mozigépész? :)

szer. okt. 13, 2004 11:17
platina tag

Hozzászólás 
vally írta:

Nem a cimben is szereplő film az első? A másodikat meg mindtha most mutatnák be.

Itthon néztem meg, az a heppem, hogy franciául szedek le mindent, ezzel is gyakorlom :)

Nem!!!! Az első rész a Bourne-rejtély, míg a második rész a Bourne-csapda, amit valóban kb 2 hete mutattak be a magyar mozik! A francia nyelv így már érthető és dícséretes is! (Bár akkor szerezhetnél már hozzá egy francia feliratot is => én is sokszor csináltam ezt csak angolul, angol felirattal és dvd-vel), sokat segítene. Bár hiába az otthoni házimozi cucc, a mozit közel sem tudja visszaadni (persze jobb technikával közelíthetnék ahhoz a minőséghez, de a nagy vásznat mégsem tudnám előállítani), így inkább moziba járok. Ott viszont nemigazán van lehetőség ilyen és ehhez hasonló dolgok kipróbálására. A filmeket először inkább moziban szeretem látni, persze nem lehet minden filmet megnézni ott (bár itt a fórumon van kivétel, aki mindet látja :P )és akkor jön a letöltöm a kolesz hálójáról/ftp-ről stb és megnézem a gépen.... De ez a gondolatsor már kezd nagyon off topic lenni, úgyhogy abba is hagyom!

Steve

szer. okt. 13, 2004 7:40
platina tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
vally írta:
Persze ozzá kell tennem, hogy nem teljesen értettem. ez adódhat ahiányos franciatudásomból, meg abból, hogy buta vagyok:)

Ezekszerint nem moziban láttad... Ott angolul, magyar felirattal megy! Bár én az első részt (Bourne rejtély) nem láttam, szvsz mégis elég infót adnak ahhoz, hogy a film teljesen érthető legyen!

Steve

szer. okt. 13, 2004 7:32
platina tag

Hozzászólás 
vally írta:
Persze ozzá kell tennem, hogy nem teljesen értettem. ez adódhat ahiányos franciatudásomból, meg abból, hogy buta vagyok:)

Ezekszerint nem moziban láttad... Ott angolul, magyar felirattal megy! Bár én az első részt (Bourne rejtély) nem láttam, szvsz mégis elég infót adnak ahhoz, hogy a film teljesen érthető legyen!

Steve

szer. okt. 13, 2004 7:22
platina tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
vally írta:
A topicban is említett film egy nagy kaka szerintem (!)....

Kinek a pap, kinek a papné....Nekem bejött, mintahogy már korábban is kifejtettem. De ezért kéretik nem megkövezni :D .

Steve

kedd okt. 12, 2004 22:25
platina tag

Hozzászólás 
vally írta:
A topicban is említett film egy nagy kaka szerintem (!)....

Kinek a pap, kinek a papné....Nekem bejött, mintahogy már korábban is kifejtettem. De ezért kéretik nem megkövezni :D .

Steve

kedd okt. 12, 2004 18:23
platina tag

Hozzászólás 
A topicban is említett film egy nagy kaka szerintem (!), az argot még nem láttam, de vannak ismerőseim akik dolgoztak rajta, és azt mondják, hogy nem széggyellik odaírni a nevüket.

kedd okt. 12, 2004 15:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nagyon bejött a film! Ajanlom!

kedd okt. 12, 2004 12:58
platina tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
.... az Argo jobban megy.

Éppen kérdezni akartam, hogy mi róla a véleményed! Egy kicsit féltem Árpa Attilától... De edig szinte csak pozitív véleményt hallottam róla!

Steve

kedd okt. 12, 2004 12:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
:)
Akkor keressétek rendszám alapján a csajt! :)

kedd okt. 12, 2004 9:18
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 87 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő