Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 15:26

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Zsolt7 írta:
Neked milyen számot ír ki mögötte?
T-mobile-nál: csak az első lakat van zárt állapotban, és 5-ös (5x próbálkozhatsz egyszerre) szám pedig mögötte.

Nekem is "5"-öt ír, mindegyiknél. És csak az első lakat van zárva.

Új téma:
Ki tudja, hogy mi a célja a tel alján, a rendszercsatlakozó alatt lévő olvális lyuknak?

szer. okt. 13, 2004 10:16
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Laca!

Ha talász ilyet, oszt meg velem is!
Neked milyen számot ír ki mögötte?
T-mobile-nál: csak az első lakat van zárt állapotban, és 5-ös (5x próbálkozhatsz egyszerre) szám pedig mögötte.

szer. okt. 13, 2004 10:05
platina tag

Hozzászólás 
Zsolt7 írta:
Én emlékeim szerint sehols sem olcastam azt, hogy a DSS-25-el csak a nem brandolt telefonokat lehet frissíteni. Ez nem a fogyasztó megtévesztése úgy véletlenül??

Brandolt telefonokat is lehet update-elni. A leírás alapján, az frissítést végző program automatikusan kiválasztja a legfrisebb, szolgáltató függő szoftvert, és azt tölti rá.
Namármost ez azért nem csinál még semmit nekünk, mert sem a vodának, sem a tének nincs új, hivatalos szoftvere.
Már csak 1 félnivalónk maradt: kezeli-e az updater a nyelvi verziókat. Nehogy valami germán szoftot tegyen fel témobil címén.

szer. okt. 13, 2004 9:57
platina tag

Hozzászólás 
Zsolt7 írta:
A személyra szabó menü előcsalogatása: joybal * * joybal

Így próbáltam az előbb is, de akkor vmi miatt nem jött elő.
Valami NCK kódot kellene beütni, és már független is a telefon. Ilyen kódok keringenek a neten pl. siemens-hez is. Gondolom lehet találni se-hoz is.

szer. okt. 13, 2004 9:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Elolvastam a Steve által adott angol nyelvű oldalt.
Nekem onnan az jött le, hogy a függetlenítés vagy a de-brand-oláshoz töltsem le a nevezett progit, vegyek egy T28 adatkábelt, meg majd fizetnem kell 8 fontot, és akkor meg tudom oldani a dolgot, de a T9 szótár angol lesz. A 24 oldalból ennyit szűrtem röviden le, az egészet nem olvastam bégig, mert kigúvadt a szemem.

Más:
Én emlékeim szerint sehols sem olcastam azt, hogy a DSS-25-el csak a nem brandolt telefonokat lehet frissíteni. Ez nem a fogyasztó megtévesztése úgy véletlenül?? Morc.

Valaki de-brandolt már a K700-at????

szer. okt. 13, 2004 9:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Zsolt7 írta:
Szomorú vagyok.
A T-mobilos menü csak függetlenítéssel távolítható el?
Azt meg nem akarom megcsinálni. Maradok a legál dolgoknál.

Nem, külön kezelhető a függetlenítés és a "márkátlanítás", igaz ez utóbbi sem teljesen legális szerintem :)

szer. okt. 13, 2004 9:34
ezüst tag

Hozzászólás 
A személyra szabó menü előcsalogatása:

joybal * * joybal

szer. okt. 13, 2004 9:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Szomorú vagyok.
A T-mobilos menü csak függetlenítéssel távolítható el?
Azt meg nem akarom megcsinálni. Maradok a legál dolgoknál.

szer. okt. 13, 2004 8:14
platina tag

Hozzászólás 
iscsu írta:
_Laca írta:
nem lehet legnagyobb felbontásban zoomolni. Holott, ezt pont fordítva lenne logikus

Engedd meg, hogy kicsit vitázzak: gondold el, a 2x digitális zoom azt jelenti, hogy 640*480-as képnél 320*240-nyi info adatát interpolálja fel 640*480-ra. 4*-es zoomnál 160*120-nyit nyom fel ugyanennyire.
Itt ugyanezt kapod, csak felesleges fileméretnövelés nélkül - méretezd fel Te, lehet, hogy jobbat is találsz, mint a beépített, általában bicubic módszer (jó progi erre utólag pl. az S-Spline).

Én is csak vitáznék még egy kicsit:
640*480-as képnél igen, úgy lehetne zoomolni, ha tudna ilyet a telefon. DE NEM TUD!
A "utólag"-al, pedig csak annyi a gond, hogy nem tud ilyet a telefon képszerkesztője. Sőt! 640*480-as képet, nem is lehet szerkeszteni!!! Tehát ha valaki utólag akar méretezni a egy képen, akkor át kell másolni szgépre, majd a módosított képet vissza. És akinek ez nem egy mindennapos művelet? Azt mit csinál?

iscsu írta:
Más: melyik HBH headset?

Lemaradt, bocsi: SonyEric HBH600 olcsó és jó

Milyen az a "<**< személyre szabó menü"? Nekem nem jön elő.

AndrySoft!
A 6230-as hogyan működik képkezelés terén?

szer. okt. 13, 2004 8:13
platina tag

Hozzászólás 
Zsolt7 írta:
....
4: Ma jön meg a DSS-25 adater. Este megnézem a sonyericsson-on frisístést, hogy egyáltalán megy-e, és mit szól az R2L001 szoftverhez.
....

Nem nagyon akarlak elkeseríteni, de a Sony Ericsson on-line frissítése nem fog neked működni! Az csak és kizárólag a nem "brandingelt", vagy "debrandingelt" telefonokkal működik! Sem a Vodafone-os, sem pedig a T-Mobile-os telókat nem frissíti!
Pár hsz-el ezelőtt beírtam egy linket, ahhol leírják, hogy milyen módon lehet eltűntetni a szolgáltatók szemetét a telóbol. Utánna pedig működik az upgrade!

Steve

szer. okt. 13, 2004 7:50
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszönjük Landsmann! :) :)

szer. okt. 13, 2004 7:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Néhány kérdés T-Mobile-s készülékkel kapcsolatban

1: A független telókon a T-Zones gombOK helyett mi van?

2: Van valami legális módja annak, hogy a T-zones gomb(ok)-at lecseréljem gyorsbillentyűre??

3: A <**< személyre szabó menüvel kapcsolatban:
a Hálózat, Részhálózat, Szolgáltató, Cég bejegyzések csak a szolgáltató beállításait rejti? Alapban lock-os a dolog. Merő kíváncsiságból: mi van mögötte? Nálam csak a hálózat lock-os, gondolom azért, mert T-mobile-os vagyok. Az nem is gáz, másik kátrtya úgysem kerül bele.

4: Ma jön meg a DSS-25 adater. Este megnézem a sonyericsson-on frisístést, hogy egyáltalán megy-e, és mit szól az R2L001 szoftverhez.

5: A két sec-re még nincs megoldás?

Üdv.

szer. okt. 13, 2004 7:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello
Landsmann koszonom. Jovok 1el

szer. okt. 13, 2004 0:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
iscsu írta:

Nekem egy "régi" HBH-20-assal működik.

kedd okt. 12, 2004 23:03
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
nem lehet legnagyobb felbontásban zoomolni. Holott, ezt pont fordítva lenne logikus

Engedd meg, hogy kicsit vitázzak: gondold el, a 2x digitális zoom azt jelenti, hogy 640*480-as képnél 320*240-nyi info adatát interpolálja fel 640*480-ra. 4*-es zoomnál 160*120-nyit nyom fel ugyanennyire.
Itt ugyanezt kapod, csak felesleges fileméretnövelés nélkül - méretezd fel Te, lehet, hogy jobbat is találsz, mint a beépített, általában bicubic módszer (jó progi erre utólag pl. az S-Spline).

Persze van hátránya is ennek - így a Jpeg tömörítés után növeled a méretet, tehát amit nyersz, majdnem el is veszted.

kedd okt. 12, 2004 21:31
Hozzászólás 
Videókonvertálásról a tapasztalataim:
3gptorawavi- gyors ugyan, de csak egy irányba lehet konvertálni, valamint nem sikerült minden 3gp-ből avit csinálni. Felbontotta 3 vagy 4 fájlra már pontosan nem emlékszem, amiket nem csinált meg teljesen, de azokat a fájlokat semmivel sem tudtam lejátszani. Ezen kívül olyan hibát vettem észre, ha egyszer el van indítva a program és máshova áthelyezzük, onnét fogva már nem működik, csak arról a helyről, ahol először lett elindítva.

mpegable- egész jó, viszonylag könnyen kezelhető sok beállítási lehetőséggel. Sajnos ez is csak egy irányba konvertál, de egyébként nagyon jónak tűnik.

QuickTime- Nekem továbbra sem megy, pedig regisztrált 6.5-ös változat van meg. Leszedtem, mert lehet hogy telepítéskor nem raktam fel mindent. Viszont nem találtam meg a telepítőjét. Nem tudom honnan telepítettem, minden esetre +le kell töltenem és egy újabb tesztet megejteni.

Nokia Multimedia Converter- Sajnos a letöltött fájl hibásan érkezett meg, nem lehet kicsomagolni, a zip fejléc sérült. Nem tudtam tesztelni.

kedd okt. 12, 2004 21:21
platina tag

Hozzászólás 
iscsu írta:
4. BT-s fülessel használta már valaki?
Van-e olyan jellemzője a telefonnak, amit hibának tartotok, és nem tudtátok megszokni, amióta megvan?

SE HBH600 BlueTooth headset-et használok. Nagyon jó füles, csak egy kicsit kicsinylem a hatótávját. 2 fal mögött már nem megy. Motorola-val is próbáltam, de nem működtek együtt.

Fentebb leírtam a sérelmeimet, amiket elég nehezen fogok megszokni, de szerintem meg fogok szokni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára _Laca szer. okt. 13, 2004 7:45-kor.

kedd okt. 12, 2004 21:21
platina tag

Hozzászólás 
Mármint mit nem tudsz módosítani?És ez miért lenne gáz?Nem igazán értem mit akarsz ennyire a txt-kkel.Felrakod gépről és olvasgatod.Arról nem volt szó hogy txt-be akarsz írni(vagymi).Amiket pedig leírtál engem személy szerint nem érdekelnek/zavarnak.Amúgy ez üzleti telefon volna?

kedd okt. 12, 2004 21:15
Hozzászólás 
Zsolt7 írta:
Vett valaki kiegészítőt már a K700-hoz???
Asztali töltő, dokkoló és szinkronizáló, stb...
A kérdés az, hogy mit, hol, és mennyiért.

A Bluetooth CAr ezzel is megy. :D (Miért ne menne?) Át is párosítottam hozzá a T68i-től.

kedd okt. 12, 2004 21:09
Hozzászólás 
Akkor a POP3-as beállítások. A GPRS wap és internetkapcsolathoz a PannonIndexről a legegyszerűbb beállítani az adatkapcsolatot. Ha ez megvan, akkor a következők a beállítások:
Kapcsolódás: PANNON NET GPRS
Protokoll: POP3
Bejövő kiszolgáló: freemail.hu és nem pop3.freemail.hu (a freemail helyett lehet más is, ha azt használtok)
Bejövő port: 110
Titkosítás: nincs
Postaláda: értelemszerűen
Jelszó: értelemszerűen
Kimenő kiszolgáló: smtp.pannongsm.hu
Kimenő port: 25
E-mail cím: értelemszerűen
Letöltés: ahogy akarod
Feladó neve: értelemszerűen
Aéűírás: ha akarod
Kimenő üzen. más.: ha akarod, itt megadható egy cím, oda is küld egy másolatot a mailből
Ellenőrz. időköz: ahogy akarod

Pannon Net GPRS
APN: net
felhasználónév és jelszót üresen kell hagyni
Jelszókérés: ki
Preferált szolg.: automatikus
IP cím, DNS: üresen kell hagyni
Hitelesítés: normál
Adattömörítés: ki
Fejléctömörítés: ki

Remélem tudtam segíteni. Az adatfiókok beállítása: GPRS adatkommunikációhoz a Pannon Indexel, SMS-ben elküldeni: 1 2 11 a 9000-749-es számra. A számok között szóközt kell hagyni. Telefonszám elé nem szabad írni semmit, csak ezt a hétjegyű számot, erre kell elküldeni. MMS beállítás: 1 3 3 ugyanarra a számra kell küldeni.
SMS ára 43,75 Ft/db. Remélem tudtam segíteni.

kedd okt. 12, 2004 21:00
platina tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
_Laca írta:
De hova másoljam? Bele a JAR fájlba?

Igen,pontosan.Ha megnézed van is benne alapból.

Hááááááát ez elég gáz.... így természetesen módosítani sem tudok...
:cry: Kezdem visszasírni a jó öreg ME45-öst! :cry: :cry: :cry: még jó, hogy nem adtam el.

Egyre többet csalódom a kis ékszeremben. Olyan dolgokat hagytak ki belőle, ami a mai világban alap funkciók:
-ismétlődő emlékeztetők
-automata kikapcs
-saját mappák normális kezelése
-elmulasztott emlékeztetők kezelése
-újraemlékeztetés
-csoportkezelés
-csak 1 betűre keres a telefonkönyvben
-bizonytalan, hiányos szinkronizálás
Csak néhány dolog, ami hirtelen eszembe jutott.
Külön fájó pont, hogy (számomra érthetetlen okból) nem lehet legnagyobb felbontásban zoomolni. Holott, ezt pont fordítva lenne logikus!!! Mivel csak digitális zoom van benne! Aki nem tudná: a digitális zoom gyakorlatilag csak egy képkivágást csinál. A nagy felbontású képeknél, ugyebár van miből kivágni. Ez a tel, mégsem engedi meg. Ellentétben a közepessel, ahol megfelezi a pixelszámot.
Nem is zavarna igazán állókép készítésénél, mivel már megszoktam a digitális fotózásban, hogy full képet készítek, és a szgépen vágom meg, ha nem ilyen közel lenne a kamera fókuszpontja. De így, a pofájába kell nyomnom valakinek, ha le akarom kapni.

Az asszonynak vettem egy alsó kategótiás Siemens CT65-ös "játéktelefont". Elmondanám, hogy így elsőre, miket tud:
-belső mem: 10Mb
-1000 kontakt
-telefonkönyvben beállítható, hogy milyen mezőket akarunk használni
-kontaktoknál tárol szülinapot, és figyelmeztet is rá, ha kéred
-lehet keresztnév szerint rendezni
-másolás és beillesztés funkció van a telefonkönyvben!!!
-minden mappa egyszerűen elérhető (A JAVA is!)
-automata kikapcs
-fullos csoportkezelés! (több csoport, csoport átnevehetőség, csoport kép, csoport hang, stb.)

Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de valjuk be, egy üzleti telefontól ezek joggal elvárhatók. (arról nem is beszélve, hogy a Ct65 már 24e.ért Dominóban is megvehető)
Igaz, csak CIF kamerája van és viszonylag kicsi a kijelzője, de megfelelő fényviszonyok mellett jobb képeket csinál, mint az ST60, ami VGA kamerás.

kedd okt. 12, 2004 20:48
platina tag

Hozzászólás 
_Laca írta:

Igen,pontosan.Ha megnézed van is benne alapból.

kedd okt. 12, 2004 20:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
vélemények?

Pont most olvastam, lehet, hogy itt valamelyik topicban, hogy amikor a teló kikapcsol, akkor még bőven van kraft az akksiban, így nem árt neki - ellentétben a teljes kisütéssel pl. á'la zseblámpaizzó.
A háromszori nagy töltésről meg úgy gondolom, hogy ha ártani nem árt, akkor miért ne?

kedd okt. 12, 2004 20:07
arany tag

Hozzászólás 
Zsolt7 írta:
Sisqoboy!

TUdtommal az Li aksikat nem kell háromször tölteni 14 órán keresztül, nem kell őket formázni. Nem szabad hagyni, hogy lemerüljenek, hanem rá kell tölteni.

nos ez az. sokan igy gondolják és ezért jönnek az aksi problemák. Igen is ERŐSEN AJÁNLOTT a litiumos aksikat is formázni. én igy tudom.
és igy is tettem a nok7250i-vel. eredmény 5-6 napi készenlét.

egyébként havonta 1szer érdemes csumira lemeríteni.
egyébként tényleg nem tanácsos mindig lemeríteni.

vélemények?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sisqoboy kedd okt. 12, 2004 20:24-kor.

kedd okt. 12, 2004 20:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Na, ha minden jól megy, hó végétől Pannonál hűségezek egy K700ast, úgyhogy topictárs leszek, lehet készülni. :D
(OFF: Magamról röviden: elmúltam már 12 éves, nem vagyok Sagem-mániás, és nem fogok más fórumot, és magamat isteníteni. :twisted: :D :D )

Vissza ON:
Végigolvastam már a topicot, de pár nem teljesen tisztázott dolog még maradt, ha nem gond, ezeket most megkérdezgetném:

1. A 2-es gomb beragadása mennyire okoz gondot?
2. A kihangosítás hangereje korrekt?
3. Egy fontos: a jellemző SE lassúság tele memóriával sem jelentkezik?
4. BT-s fülessel használta már valaki?

Nem jut most eszembe több, így taktikát váltok :wink: :
Van-e olyan jellemzője a telefonnak, amit hibának tartotok, és nem tudtátok megszokni, amióta megvan?
(M55-ről váltok, a tengernyi fagyás, a képernyőméret, és a tel-tel kommunikáció teljes hiánya miatt.)

Előre is köszi, ha segítetek!

kedd okt. 12, 2004 19:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
S-mester írta:
dsdf

Igen...Gratulálok....Így kell hozzászólni egy témához.... :evil: :evil:

Steve

De ezzel gyarapodott eggyel az értelmes hozzászólásainak száma... :lol:

kedd okt. 12, 2004 19:04
platina tag

Hozzászólás 
S-mester írta:
dsdf

Igen...Gratulálok....Így kell hozzászólni egy témához.... :evil: :evil:

Steve

kedd okt. 12, 2004 18:19
Hozzászólás 
dsdf

kedd okt. 12, 2004 17:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Sisqoboy!

TUdtommal az Li aksikat nem kell háromször tölteni 14 órán keresztül, nem kell őket formázni. Nem szabad hagyni, hogy lemerüljenek, hanem rá kell tölteni.

kedd okt. 12, 2004 14:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
nagyon amatörnek fog hangozni a kérdésem de ügye mindenki 3*14orát töltötte elöször a telcsit? mert ez nagyon befolyásolja ám az aksi kapacitását!
vagy rosszul tudom?

Olvass-keress-tanulj. Sok tudás van itt elásva a fórumok között. :lol: :lol: :lol: :lol:

kedd okt. 12, 2004 13:59
arany tag

Hozzászólás 
nagyon amatörnek fog hangozni a kérdésem de ügye mindenki 3*14orát töltötte elöször a telcsit? mert ez nagyon befolyásolja ám az aksi kapacitását!
vagy rosszul tudom?

kedd okt. 12, 2004 13:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello
Nos nem tudom mire gondoltok mikor azt irjatok allitsam at awap-rol internetre. Nem mukodik. Nem talalom a kiszolgalot vagy a kapcsolodas sikertelen a valasz sajnos.
Valaki aki Pannonos es mukodik neki valamelyik masik emilcimenek az ellenorzese az irja mar le a beallitasokat a freemailhet legyen szives.
Egyebkent nekem is mukodottt mar az elozo telefonomom: nokia3650. Ott en is hasznaltam rendszeresen. De itt ez nem akar osszejonni sajnos
Elore is koszonom a segitseget

kedd okt. 12, 2004 13:30
platina tag

Hozzászólás 
Zsolt7 írta:

Általában elmondható, hogy a legnagyobb (és sokszor a legjobb árú) választék a http://www.speedshop.hu boltban van! Nézz be. Én mindig tőlük vásárolok kiegészítőket!

Steve

kedd okt. 12, 2004 12:54
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd okt. 12, 2004 12:52
vas-tag

Hozzászólás 
még valami...A Line! témyleg nem műx,de a hivatalos sony ericsson beállítások telefonra letöltése után a wap működőképes :wink:

kedd okt. 12, 2004 11:32
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!! :wink:
Új vagyok még itt,kb. egy-két hete vettem meg eme telefont és pár hozzászólással igyekeznék enyhíteni bárki szívfájdalmát vagy tanácstalanságát.
Vodafone-os telefonom van R2A041-es szoftverrel.

1. Az akkumulátor most alaphasználat mellett(napi fél óra beszélgetés,éjszakára kikapcsolás,kb. 10 sms naponta) és a kb. negyedik-ötödik töltés után kb. 3 napig bírja ki.De ez idővel a cella életre kelésével egyre jobb lesz csak,ez törvényszerű,amíg eléri annak teljes kapacitását.

2. Fagyási probléma:eleinte nekem is jelentkezett,az első,géppel történő bluetooth.kapcsolat közben...A kijelző fehér lett,resetelt,iylesmik...Ezen segít egy elég kockázatos dolog,egy nem egyszerű hard reset... :lol: csinálsz egy gyári beállítások visszát,majd amikor bootol a telefon,27.5 mp múlva letéped az akkut,vársz 30 mp-et,majd visszarakod.Az enyém azóta nem fagy. :oops: Tudom,elég láma módszer... :D

3. Bluetooth - USB - soros kapcsolat...A gyári kábelek közül a soros a normál szinten ketyeg,az USB-s tudtom szerint 1.1-es szabványú jelátvitelű,ergo még mindig a bluetooth a leggyorsabb a 23-24 kB/s-os ftp adatátvitelével.

kedd okt. 12, 2004 11:31
platina tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
4. JAVA:Laca,a bookreader-be bele kell másolni a .txt-ket,textfile,textfile1,textfile2...néven.

Email-el kapcsolatban: át kell állítani az internet profilban az APN-t WAP-ról INTERNET-re

kedd okt. 12, 2004 8:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Ommega írta:
Sziasztok

Nos segitseget kernek abban, hogy mikent kell a mail fiokot beallitani pontosan. A freemailes fiokomat szeretnem ellenorizni a mailkliensel, de sehogy sem birom ravenni a telefont erre. Egyebkent pannonos a telo es en is:) bejovonek a pop3.freemail.hu-t adtam meg, mig kimenonek az smtp.pannongsm.hu-t. Ugye a fiokom es a hozza tartozo acc az termeszetesen jo. akkor mi lehet a hiba? Egyszer a kiszolgalo nem talalhato, egyszer meg csak keresi a kiszolgalot-keresi-keresi.....
Szoval aki hasznalja es Pannonos az segitsen pls.
Itt foleg Landsmannra gondolok :D

Üdv mindenkinek!

Ez engem is érdekelne, mert most vettem a Pannonnál (hol máshol? :D ) egy ilyen telót de az e-mailt nem sikerült megnézni. Chello-s szervert állítok be de ugyanazok a tapasztalataim mint Ommeganak :( .
Lehet, hogy csak a pannonos szervert látja??? :( :(

kedd okt. 12, 2004 7:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok

Nos segitseget kernek abban, hogy mikent kell a mail fiokot beallitani pontosan. A freemailes fiokomat szeretnem ellenorizni a mailkliensel, de sehogy sem birom ravenni a telefont erre. Egyebkent pannonos a telo es en is:) bejovonek a pop3.freemail.hu-t adtam meg, mig kimenonek az smtp.pannongsm.hu-t. Ugye a fiokom es a hozza tartozo acc az termeszetesen jo. akkor mi lehet a hiba? Egyszer a kiszolgalo nem talalhato, egyszer meg csak keresi a kiszolgalot-keresi-keresi.....
Szoval aki hasznalja es Pannonos az segitsen pls.
Itt foleg Landsmannra gondolok :D

hétf. okt. 11, 2004 23:16
Hozzászólás 
A 3gp konvertálásra több progit is leszedtem, küldtek mailben, illetve töltetek le. Ma már nem, de holnap kipróbálom őket. Kíváncsi leszek, nekem melyik válik be a legjobban. :D

hétf. okt. 11, 2004 21:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
poirot_ írta:
Hogy egy kis rosszat is írjak: a T-zones matrica már teljesen lejött!

Én le is téptem róla :-)

hétf. okt. 11, 2004 21:35
arany tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
Ezt azért én nem tartanám "megoldásnak".

Szerintem sem megoldás :wink:, de kérdezték, én pedig leírtam amit tapasztaltam. :)
MÁS

1. Hallgatva a tanácsra, már én is az Mpegable X4-et használom. Egyszerű, gyors, jó minőséget készít.

2. Mp3 to mp4 :arrow: Eleinte I-tunes-t használtam, de elég körülményes volt. Kipróbálva a dbPowerAMP-ot, sokkal meggyőzőbb számomra. Úgy tűnik maradok ennél.

Hogy egy kis rosszat is írjak: a T-Mobile matrica már teljesen lejött! :( Ami viszont rettentő bosszantó, hogy a töltő aljzatát takaró gumi már annyira kinyúlt, hogy teljesen eláll a telefon felületétől. :evil: :cry: Remélem gariban meg lehet oldani!

Üdv.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára poirot_ hétf. okt. 11, 2004 21:36-kor.

hétf. okt. 11, 2004 21:32
platina tag

Hozzászólás 
Nos...megpróbálok szépen sorban mindenre felelni,ami ma felmerült.
1. videókészítés: mpegable x4 live nevű szoftver tökéletes a célra,bármilyen aviból.Van hozzá tutorial,amit már belinkeltem párszor: http://3gp.spawnweb.dk/

2. mp3-ból könnyedén lehet készíteni mp4-et az újabb nero cd-író programokkal.Nem tudom hányas verziószámtól.

3. fájlfogadáskor a hang nem hallható,ha lenémítod.Ha pedig pl tárgyalás profilt állítasz be akkor rezegni fog.

4. JAVA:Laca,a bookreader-be bele kell másolni a .txt-ket,textfile,textfile1,textfile2...néven.
Ha pedig valamilyen java-t teszel a telefonra,felesleges felrakni a .jad-okat és egyebeket!Elég a .jar kiterjesztésű!

hétf. okt. 11, 2004 20:59
platina tag

Hozzászólás 
Tehát akkor nem tudtok fájlkezelő megoldást, amivel el lehetne érni a Java könyvtárat. Marad a telefon törlése?!? Kicsit durva! Még futok egy kört!

Landsmann! PÜ!

hétf. okt. 11, 2004 20:39
Hozzászólás 
Mirage írta:
Landsmann írta:

Megkaptam, köszi!
Az én QuickTime-omban nincs olyan lehetőség mint a képen. Az mpegeknél MPEG, MPEG-4, és 3 AAC van.

hétf. okt. 11, 2004 20:32
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:

Fáj megnyitásakor, ha ki akarom választani a 3gp fájlt, a listában meg sem mutatja, tehát nincs is a támogatott fájlok között. Lehet hogy a 6.3-as még tudta, de a 6.5-össel nem megy. Mint írtam, a plugin sincs fönt, amivel le lehet menteni más formátumba.
A 3gptorawavi-t honnan lehet letölteni? Tudsz linket adni?

Bizonyíték a 3gp file sime QuickTime-os lejátszására az alábbi linken
http://mappa-data.prim.hu/data/0e/0e368 ... ime3gp.jpg

3gptorawavi pedig ZIP-elve ment email-ben a freemail-re. 1,2MB.
Linket ad a Google is, de azok többségében nincs benne egy VBS file, ami a kényelmes 'GUI' lenne... A küldöttben már benne van.

hétf. okt. 11, 2004 20:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem ismer valaki olyan játékok k700-ra, amelyikkek multiplayer mód is va?
Miért nem lehet k700-ról játékokat küldeni? Nem lehet valahogy azokat a macifasz kulcsokat a játékok elől eltűntetni?

hétf. okt. 11, 2004 19:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én a symbianos telókra telepített fájl kezelő használata során a következőket tapasztaltam: Java telepítéskor a java pogi nem egyben lesz a telódon, hanem részekben. A telepítés során "szétszórja" magát.
Törléskor mindig maradt utána egy kis "szemét". Ezeket, és a véletlen felrakott hibás dolgokat is csak a fájlkezelővel lehetett eltávolítani.

Mivel a hagyományos telóra nem tudok fájlkezelőt, így csak a reset törölhet mindent.

hétf. okt. 11, 2004 19:00
Hozzászólás 
[quote="_Laca"][/quote]

A Javara nem tudok mit mondani, még nem próbáltam. A hang kikapcsolása szerintem nem lehetséges, a telefon leírásában nem találtam rá információt, se a telefonban, pedig igencsak végignéztem a beállítási lehetőségeket. Esetleg ha némára állítod, akkor lehet hogy nem ad hangjelzést.

Küldtem PÜ-t.

hétf. okt. 11, 2004 18:52
platina tag

Hozzászólás 
Van-e valami megoldás arra, hogy elérjem a telefon Java könyvtárát ?
Ugyanis van egy olyan érzésem, hogy egy alkalmazással együtt felmásolt .JAD fájlokat és egyéb szemeteket, nem törli automatikusan a készülék. Jó lenne néha kipucolni.
Ezt azért gondolom, mert felmásoltam egy játékot, mely 3 fájlból állt. Mind a háromnál trillázott a telefon, tehát átvitelre került. Igen ám, de a JAR-nál kiírta, hogy érvénytelen alkalmazás, és meg sem jelent a játékok kozött. Mi lett a másik 2 fájllal?

Ma már kérdeztem, de még1* megkérdezem: Ki lehet valahogy kapcsolni a trillázást, amit fájlátvitelkor hallat a telefon?

hétf. okt. 11, 2004 18:46
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 94  Következő