Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 15:28

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
Én sem degradálni akarlak,de az előzőekben leírta hogy gépről telefonra megy a küldés,fordítva nem :)

Kedves vagy... én is olvastam. Arra próbáltam volna rávezetni, hogy próbáljon ki valamit: gépről küldéskor megjelenik-e a kis fekete telefon ikon a tálácán. Ugyanis és is tapasztaltam hasonlót, amikor szinkronizálás miatt com port rendelődik a telefonhoz, akkor nem fogadta a gép a telefon küldését. (elég körülményesen fogalmaztam)

vas. okt. 17, 2004 20:17
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én meg csak jót tudok mondani az SP2-ről. :)

vas. okt. 17, 2004 19:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólás 
Az SP2-ről jót még nem hallottam, csak rosszat, úgyhogy azt hiszem én is hanyagolni fogom, pedig CD-n megvan. Az SP1 fent van, elégedjen meg azzal a gépezet. :twisted:

vas. okt. 17, 2004 19:27
arany tag

Hozzászólás 
hát srácok. NAGYON SZUPI TALÁLMÁNY a ghost 2003.
xp-n sp2 nélkül tökéletesen megy a telefontól gépre küldés. (bt)

SP2 HAZAVÁGJA!

azért elégkomoly nem? e miatt nem fogom használni a sp2-t!

:twisted: :twisted: :twisted:

vas. okt. 17, 2004 19:08
platina tag

Hozzászólás 
Én sem degradálni akarlak,de az előzőekben leírta hogy gépről telefonra megy a küldés,fordítva nem :)

vas. okt. 17, 2004 18:45
platina tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
a telefon folyamatos kapcsolodást jelez miután kiirta hogy megvan a gép, a gép nem jelez semmit. :(

Nem degradálni akarlak, hanem segíteni:
Ha csak annyit csinálsz, hogy a tellán bekapcsolod a bt-t és a gépről, az intézőből küldesz rá egy fájlt (jobbegér/küldés/bluetooth/és a teló neve), akkor mit csinál?

vas. okt. 17, 2004 18:42
arany tag

Hozzászólás 
poirot_ írta:
SP2? Huhh!! A Windows topicban sok ilyen, és hasonló problémára van segítség. Sajnos más ötletem nincs. :(

oké.
köszi

vas. okt. 17, 2004 18:31
arany tag

Hozzászólás 
SP2? Huhh!! A Windows topicban sok ilyen, és hasonló problémára van segítség. Sajnos más ötletem nincs. :(

vas. okt. 17, 2004 18:22
arany tag

Hozzászólás 
egyszerűen nem megy. párosítás megvan, látják egymást a telcsi fogadja a dolgokat a gép viszont nem. :(

xp sp2 van

meg bluemate bluetooth adapter usb portra...

már felidegesített. a telefon folyamatos kapcsolodást jelez miután kiirta hogy megvan a gép, a gép nem jelez semmit. :(

vas. okt. 17, 2004 18:13
arany tag

Hozzászólás 
köszönöm a tanácsokat, most probálgatom de még egyenlőre semmi...

elég kisze kusza itt most minden, szerintem letörlöm a kékfogat és ujratelepítem majd összehozom öket.

THX!

vas. okt. 17, 2004 16:26
arany tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
kékfogas képküldés teloról szgépre: eredménye fagyás (folyamatos kapcsolodást ir ki a végezetekig)

Ahogy Landsmann is írta, a párosításnál van a gond. Nekem is ugyanezt csinálta a géppel, mikor frissen volt feltelepítve a BLUETOOTH. Az volt a gond, hogy elfelejtettem előtte "pároztatni" :D őket. Tehát még a file küldözgetések előtt :!: , a számítógép kékfogával meg kell kerestetni a K700-at, felismertetni egymással őket, és utána minden oké lesz.

vas. okt. 17, 2004 13:38
arany tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
hali.
kékfogas képküldés teloról szgépre: eredménye fagyás (folyamatos kapcsolodást ir ki a végezetekig)

kékfoggal nálam minden jo volt no fagyi 1szer se....(x-micro bluetooth donggle)....
(vodás telóm van)

vas. okt. 17, 2004 13:27
Hozzászólás 
A kékfogas fagyi nekem is volt, de akkor ha T68i-re akartam küldeni valamit. A PC-vel nem volt gondom, és akkor sem ha a T68i-ról küldtem a K700i-re. A fagyival kapcsolatban írtam a Sony Ericssonnak és azt válaszolták, a T68i-nek felfedezhető állapotban kell lennie. Így már valóban ment.
Lehet hogy a PC-den is így kellene beállítani, bár az én kékfogam opciójai között nem emlékszem külön ilyenre. Géppel nekem sosem fagyott.
Olyat viszont vettem észre, hogy bekapcsolom a bt-t, elkezdek küldeni valamit, de látom az istennek sem megy semmi, majd kiírja a PC hogy nincs bt kapcsolat vagy valami ilyesmi. Nézem a telefont, BT kikapcsolva. Újra bekapcs, küldés és megy. Tehát többször előfordult hogy a bt bekapcsolása után, mikor elkezdem küldeni a fájlt, a bt kikapcsolt. Újbóli bekapcsolás után oké.

vas. okt. 17, 2004 10:52
arany tag

Hozzászólás 
hali.

na akkor röviden mert hulla vagyok:

aksi elsö kisütési teljesítése: 11óra. szinte folyamatos használat mellett.
többit holnap.

Üdvözlet mindenkinek!

vas. okt. 17, 2004 1:05
arany tag

Hozzászólás 
:D

szomb. okt. 16, 2004 18:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello
poirot_

Koszi a valaszt.
/ ennyi erovel chatelhetnenk is:) /

szomb. okt. 16, 2004 18:37
arany tag

Hozzászólás 
Ommega írta:
...

Hello

Bármelyik Sony Ericsson Pontba viszed frissíteni, szerintem max. 20 perc alatt kész van. Maga a művelet (ha csak újabb FW kell), nincs több 5 percnél. A Pólusban tuti. :wink:
A csörgés, ha jól emlékszem már le lett írva itt, hogy milyen beállításokkal, hol csörög. Biztosat nem tudok mondani.

Üdv.

szomb. okt. 16, 2004 18:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello
poirot_

Nos, ha jol sejtem akkor neked fizetos volt a soft frissites. Nem tudod ha gariban viszem oda a Polusba akkor egybol megvan? Nem nagyon van idom otthagyni a telefont.
Vagy valakinek valami otlete ahol gariban egybol frissitenek?
Elore is koszi

UI: Ja megvalami. Akkor most ,hogy is van ez a fulesben szol vagy nem a csenges? Van itt valaki, akinek mp3 csenges mellett is a fulesben szol a csenges bejovo hivasnal?

szomb. okt. 16, 2004 18:17
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudom mennyien ismeritek a trabiutánzó hangot :) , de videoval körítve mégjobb: http://gallery.mobile9.com/c/3gp-videos/1/ A baloldali az.

Akinek már nem új a dolog, attól boccs. :roll:

szomb. okt. 16, 2004 17:09
arany tag

Hozzászólás 
poirot_ írta:
cruy írta:

Ha jó helyen :wink: csináltatod meg a "dolgokat", akkor a telcsi problémája esetén visszaállítható a dolog. Aztán már lehet is menni érvényesíttetni a garit. :)

kar hogy en nem tok ilyen megbizhato helyeket....igy marad a max 2napig bíró akku...meg a 2 mp....meg meg sorolhatnam....na de mind1... en inkabb a pozitiv oldalat nezem.... :) van egy tuti telcsim amiért én dolgoztam meg a két kezemmel, és ez a legjobb érzés.... :oops:

szomb. okt. 16, 2004 12:06
arany tag

Hozzászólás 
[quote="cruy"][/quote]
Ha jó helyen :wink: csináltatod meg a "dolgokat", akkor a telcsi problémája esetén visszaállítható a dolog. Aztán már lehet is menni érvényesíttetni a garit. :)

szomb. okt. 16, 2004 11:28
arany tag

Hozzászólás 
még nagyon nem is volt időm belemerülni de nekem is tetszik mint atom. :)

én azért megcsinálom a szakszerű 3*14orás töltést.
szerintem nem véletlenül mondták ezt annó....
so i'll try it....

8)

szomb. okt. 16, 2004 11:15
arany tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
volt 3szor aksikisütésed?
merre van az ericsson szerviz hol frissitenek?
ok majd leirom mik a tapasztalatom aksi és egyéb téren is.
viszont mikor megvettem akkor feltünően birta az aksi vagy 3orán át és csináltam mindent. elvileg üresnek kéne majdnem lennie de ez birta... kivi vagyok miylen lesz.

sajnos ellámultam az elejét, tudom hogy nagyon idióta voltam hogy nem csináltam formázást....hát igen...ezt bebuktam....de akkor is 1 nap az 1 nap.... azért ennél már csak többet kellene bírni....na mind1....mondjártok meg ha nem így van....
ja igen....első töltéssel nekem is nagyon jol bírta a kicsike....:P
de amúgy állatira tetszik a telcsi....semmi bajom nincs vele....
:wink: :wink: :wink:

szomb. okt. 16, 2004 11:10
arany tag

Hozzászólás 
cruy írta:
sisqoboy írta:
HI MINDENKINEK!

Majd írj az akkutapasztalatodról, én is vodás vagyok október elején vettem....
ha a kijelzőmegvilágítást automatikusra állítom akkor 1 napot bír, ha takarékosra akkor 2-t.....
elég gyengus....
persze R2A041....... :roll:

volt 3szor aksikisütésed?
merre van az ericsson szerviz hol frissitenek?
ok majd leirom mik a tapasztalatom aksi és egyéb téren is.
viszont mikor megvettem akkor feltünően birta az aksi vagy 3orán át és csináltam mindent. elvileg üresnek kéne majdnem lennie de ez birta... kivi vagyok miylen lesz.

szomb. okt. 16, 2004 11:04
arany tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
HI MINDENKINEK!

Majd írj az akkutapasztalatodról, én is vodás vagyok október elején vettem....
ha a kijelzőmegvilágítást automatikusra állítom akkor 1 napot bír, ha takarékosra akkor 2-t.....
elég gyengus....
persze R2A041.....nem is kell ezt mondanom....
meg volt olyan amikor már kevés volt benne a szufla, akkor csak úgy resetelt magától, fehér képernyő, villog, villog, villog, aztán pukk, reset...ujra feljelentkezik a vodafone hálózatra és kész....eddig 3szor csinálta....mondhatom nem volt jó látni....
2mp-es hiba...no comment....
szal már azon töröm a fejem hogy valahogy rá kellene varázsoltatni valakivel a gyári softot.....pedig a garancia az szent dolog nálam, de hát muszáj........ :roll:

szomb. okt. 16, 2004 10:56
arany tag

Hozzászólás 
HI MINDENKINEK!

Tegnap én is befektettem egy iylen szupi telcsibe.

Juhéjj!
:D :D :D

Vodás és régi szoftver de nekem ez is tök jo! :)

Vodánál sehol nem lehet kapni vitamaxban mert mindenhol 1-2 db van azt mondta a 1270. Aztán mázli volt mert egy utsot el tudtam vinni. :)
vettem fogat is kékben és igencsak ámultam :shock: mikor az egeremet irányitottam a kis édes telo joyával! :lol:

Most már látom hogy nem volt ez olyan rossz vétel!

:))

ha lesz valami uj akkor megosztom veletek!
Üdv mindenkinek!

szomb. okt. 16, 2004 10:33
arany tag

Hozzászólás 
Ommega írta:
Kepkezelessel kapcsolatban valtoztattak, javitottak, rontottak valamit?
Csoport kezelessel nem csinaltak semmit? Marmint csengohang hozzarendeles stb.
Tudtok valami helyet ahol a garis soft frissites nem tart napokig hanem azonnali es a gari is megmarad?

Képkezelésen mit értesz?

Sajna csoportokhoz még most sem lehet csengőhangot rendelni. Viszont lehet belőle tételt törölni. Nem tudom, ez javítva volt-e ezelőtt.

Én a Pólusban lévő Matáv Pont-ba szoktam vinni, de van máshol is szerviz. A többiek ha tudnak, kiegészítenek.

szomb. okt. 16, 2004 10:04
arany tag

Hozzászólás 
valaki foglalkozik vodátlanítással? 8)
csak érdeklődnék hogy manapság mennyiért csinálnak ilyet? tudom hogy garvesztéssel jár, de sztem megérnék azok a plusz napok amit bírna az aksi...

szomb. okt. 16, 2004 9:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello
poirot_
Koszonom a valaszt. A naptarbejegyzesekkel bekapcsolt allapotban sose volt gondom, es eddig is lehetett masolni oket.
Kepkezelessel kapcsolatban valtoztattak, javitottak, rontottak valamit?
Csoport kezelessel nem csinaltak semmit? Marmint csengohang hozzarendeles stb.
Tudtok valami helyet ahol a garis soft frissites nem tart napokig hanem azonnali es a gari is megmarad?
Koszonettel Ommega

szomb. okt. 16, 2004 8:12
arany tag

Hozzászólás 
Igen, van benne Magyar T9. Viszont baromi idegesítő, hogy minden telefon- és naptárbejegyzésnél külön kell kikapcsolgatni, ha nem kell nekem. :evil: Nem tudom, hogy ez volt-e az előzőenkben.

Szerintem SE szervizben minden további nélkül fel fogják neked rakni, ha megvan nekik. Megnéztem az ESATO fórumon, de ott még nem írnak semmit erről a FW-ről.

Régebben is lehetett már meglévő naptárbejegyzést másolni, új időpontra? Ez csak nekem új?
Idézet:
Amugy sajna kikapcsolt allapotban nem jeleniti meg a naptari bejegyzeseket es a feljegyzeseket ha a riasztas be van allitva. A telefon csak villan egyet, megjelenik a boot kepernyo, aztan kikapcs. Tehat a telo elkezd reagalni, de nem jut dulore vele.

Ezekkel az emlékeztetőkkel még bekapcsolva is volt gondom. Csak egyszer sikkantotta el magát a telcsi, osztán ha nem hallottam meg, akkor fújhattam a találkozót. :(

Az előzőekben írt probléma hogy halkulva kezd el csörögni, tévedés volt. Más csengőhanggal jó.

pén. okt. 15, 2004 23:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello

poirot_:
Megmondanad kerlek, hogy a magyar t9 ebben a softban benne van? Hivatalos hun soft ez? SE szervizben felrakjak nekem ezt gariba?
Pannonos a telo, ugyhogy fuggetlen
Koszonom elore is

UI: Amugy sajna kikapcsolt allapotban nem jeleniti meg a naptari bejegyzeseket es a feljegyzeseket ha a riasztas be van allitva. A telefon csak villan egyet, megjelenik a boot kepernyo, aztan kikapcs. Tehat a telo elkezd reagalni, de nem jut dulore vele. sztem ez is csak soft hiba

pén. okt. 15, 2004 23:06
arany tag

Hozzászólás 
Itt is köszi. :D
Már találtam 3 Happy Tree-t a neten, de azért próbálkozom még a QuickTime-al. Bár eddig nem sikerült vele. :(

pén. okt. 15, 2004 22:07
Hozzászólás 
poirot_ írta:
Landsmann írta:

Az mpegable-nél próbáltam a méretarány megtartása nélküli konvertálást, nekem szimpi volt. Neked mi nem nyerte el a tetszésed?
A Nokia Multimedia Converter-t sehol nem találtam... :( Ha méretügyileg belefér, és nem túl nagy kérés, elküldenéd nekem? Légyszi-légyszi-légyszi! :D

Más
Gondolom töménytelen mennyiségű tudás, és tapasztalat birtokába kerültél a konvertálgatás végére. :) Véleményed szerint van rá esély, hogy flash animációs Happy Tree Friends epizódok a telefonunkon kössön ki? Bármilyen megoldás érdekelne. :wink:

Üdv.

Az mpegable elnyerte a tetszésemet, csak nem jutottam vele zöldágra. A baj az volt, hogy ha a méretarány megtartását kikapcsoltam, akkor a kép függőleges irányba megnyúlt, ugyanis a méretaránya a reklámfilmnek nem akkora, mint a telefon kijelzőé. Viszont nem tudtam azt sem megcsinálni vele, hogy az elkészített arányú avinak az arányát ne változtassa meg. A szükséges 176x99 helyett mindenáron 128x96-ost csinált. Ezért volt szükséges a háromszori nekifutás. Mindegyik más-más funkciót végzett el. Egyszerre nem ment. Ez egy extrém eset, hiszen se a fájlformátum, se a képarány nem egyezett azzal, amire szükség volt. Szerencsés esetben ez egy programmal megoldható. Ha már csinálom, akkor jól akarom csinálni és ne legyen se összenyomva, se széthúzva a kép. Egyébként az említett reklámfilm 400 kb lett.
A flash animációt a QuickTime-al lehet konvertálni akár egyből 3gp-be. ha a méretarány nem stimmel, akkor jön a többszöri konvertálás. Kipróbáltam, de valamiért nincs hangja. Lehet hogy finomhangolással lehet rajta segíteni.
A Nokiás programmal kapcsolatban Küldtem PÜ-t.

pén. okt. 15, 2004 21:44
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok

Képzeljétek! Ma végre elvittem leszedetni a magenta hülyeségeket a telcsiről. Flottul ment minden. Utána megnézve a szoftverinfot, mit látok?
R2Y005 :idea: Tehát ez a legújabb. Még nem tudom, mi változott. Próbálgatom. :)

Szerk.:
Ami már biztos:
+már nincs a 2 mp-es probléma
+lehet a nevek között több betűre is keresni

-Úgy rémlik, az előző soft-al ha csörgött a telcsi, akkor egyből a választott hangerőn zendült fel. Most kikapcsolt erősödő csengetés ellenére is halkabban kezdi a dallamot. :?
-ha feljebb állítom a csengőhangot, tétel küldésénél a jelzőhang is marha hangos lesz (ez azért rossz, mert halkra konvertált csengőhangot normális erősségre állítva lehet csak meghallani, de ekkor tétel küldésnél nincs szükség ugyanerre a hangerőre)
-szerintem beszélgetés közben rosszabb a minősége a túloldalnak

Üdv.

pén. okt. 15, 2004 20:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
iscsu írta:
runner írta:
Irjon ha valaki tudja hogy lehet elkészült kamera képekbe nagyitani.

Nekem Siemensre volt Javas képnézegetőm, és azzal mintha lehetett volna ilyesmit csinálni, pár más effektel együtt.
Valaki aki ért a Javahoz, megmondhatná, hogy bonyolult-e egy ilyet összerakni.

Nem tudja a szoft, és nem is fogja tudni. Sajnos a **** siemens-ek tudnak ilyet. Nem nagy dolog ezt mevalósítani, csak akarat kérdése. És úgy látom, hogy a SE fejlesztői nagyon nem akartak mindennek eleget tenni.

Ennyit az SE és a Siemens programozóiról... Az egyik csoport az embereknek, a másik meg a "saját örömére" írja a szoftvereket... :lol:

pén. okt. 15, 2004 17:44
arany tag

Hozzászólás 
JaCKaL írta:
Ezt most hogy érted? A DSS-20 csak egy driver vagy ennél többet takar. Gondolom nem elég csak egy mezei SE kábel hozzá. Potosan mi ez és hogy müködik. :?:

Hello

A DSS-20 a dokkolóállványnak a típusszáma. Nekem a P800-hoz adták, de talán lehet még külön is venni. Nem biztos, mert már legtöbb helyen az újabb, DSS-25-öt árulják. Utóbbival technikailag tuti az online frissítés, előbbiről viszont ellentmondásosak az infok. Számomra legalábbis. Annak idején nem törtem nagyon magam a kísérletezgetéssel :), most viszont -tudván, hogy másnak megy a dolog- visszakérem a dokkolót, és újra fogok próbálkozni.

Üdv.

pén. okt. 15, 2004 12:42
platina tag

Hozzászólás 
iscsu írta:
runner írta:

Nekem Siemensre volt Javas képnézegetőm, és azzal mintha lehetett volna ilyesmit csinálni, pár más effektel együtt.

Nem tudja a szoft, és nem is fogja tudni. Sajnos a **** siemens-ek tudnak ilyet. Nem nagy dolog ezt mevalósítani, csak akarat kérdése. És úgy látom, hogy a SE fejlesztői nagyon nem akartak mindennek eleget tenni.

pén. okt. 15, 2004 12:24
ezüst tag

Hozzászólás 
runner írta:

pén. okt. 15, 2004 11:13
ezüst tag

Hozzászólás 
poirot_ írta:
Sziasztok.

Olvasva, hogy sikerülhet az online frissítés itthon is, örülök. Most már látom értelmét újra felrakni a DSS-20 drivert, és megpróbálni megcsinálni magamnak. :)

cruy
A Vodátlanítás is ugyanúgy megy. Vagy akár nélküle is, csak a frissítés.

Ezt most hogy érted? A DSS-20 csak egy driver vagy ennél többet takar. Gondolom nem elég csak egy mezei SE kábel hozzá. Potosan mi ez és hogy müködik. :?:

Vodátlanitani akarok é is, mert idegesit a sok régi soft hiba és az mp3 csengőang hiáya.

pén. okt. 15, 2004 10:17
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
runner írta:

acdsee-ben "+"-gomb :)
ha egyszer a telefon nemtuggya, akkor hogyan? talán majd egy új sw verzióban

pén. okt. 15, 2004 8:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Pl. panoráma kép alapban nagyon pici, szeretném nagyitani hogy lássam hogy sikerült...

pén. okt. 15, 2004 1:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Azért leirom ide, hogy a se.trg.ru oldal megy végre a
http://soneric.ru/games/
cimen.
Amugy meg véletlenül rájöttem, hogy a régi T610-es játékok mind mennek a K700-on. (ez még nem meglepö, de a kép eddig rossz volt)
pl. a Tower of Doom-nál.
Semmi probléma.
Annyit kell tenni, hogy rá kell állni a kurzorral az adott T610-esre irt játékra, és tovább gomb> képernyö > 128x160
És már szépen fekete keretben megy a játék :)
És ebben a menüben több fajta, söt akármilyen méret beállitható :)))

pén. okt. 15, 2004 1:07
vas-tag

Hozzászólás 
Udv mindenkinek!

Itt van egy par jo dolog:
http://server3.cygaming.net/k700

pén. okt. 15, 2004 0:24
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Gond csak akkor van, ha a videó képméretaránya nem egyezik meg a telefon kijelzőjével. 176x144-es 3gp-t könnyű csinálni, akár a QuickTime-al, akár az mpegable-val. Viszont ha más a méretarány, már mindjárt nem olyan egyszerű.

Az mpegable-nél próbáltam a méretarány megtartása nélküli konvertálást, nekem szimpi volt. Neked mi nem nyerte el a tetszésed?
A Nokia Multimedia Converter-t sehol nem találtam... :( Ha méretügyileg belefér, és nem túl nagy kérés, elküldenéd nekem? Légyszi-légyszi-légyszi! :D

Más
Gondolom töménytelen mennyiségű tudás, és tapasztalat birtokába kerültél a konvertálgatás végére. :) Véleményed szerint van rá esély, hogy flash animációs Happy Tree Friends epizódok a telefonunkon kössön ki? Bármilyen megoldás érdekelne. :wink:

Üdv.

csüt. okt. 14, 2004 23:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
blueye írta:
Landsmann írta:
Nos, wapozás közben, bejövő hívás esetén neketek csörög?

Nálam simán becsörög (tudom, nekem "különleges" soft-om van :lol: )

Igen. Különleges. A dokkolód csak 1 irányban működik? Nem tudnád azt lementeni?
Van a "christersson.org phonebackup". Nem ismered?

Ismerem, de szvsz az nem erre való.

csüt. okt. 14, 2004 23:12
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Olvasva, hogy sikerülhet az online frissítés itthon is, örülök. Most már látom értelmét újra felrakni a DSS-20 drivert, és megpróbálni megcsinálni magamnak. :)

cruy
A Vodátlanítás is ugyanúgy megy. Vagy akár nélküle is, csak a frissítés.

csüt. okt. 14, 2004 23:06
platina tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Landsmann írta:

Igen. Különleges. A dokkolód csak 1 irányban működik? Nem tudnád azt lementeni?
Van a "christersson.org phonebackup". Nem ismered?

csüt. okt. 14, 2004 22:24
Hozzászólás 
blueye írta:
Landsmann írta:

Nekem is csörög, rájöttem. Az enyémben is "különleges" soft van: eredeti gyári. :lol: Független, sallangoktól mentes, az Élvonaltól.

(Lassan már az eredeti, nem buherált szolgáltatói szoftveres készülékek "különlegesnek" minősülnek. :twisted: )

csüt. okt. 14, 2004 22:23
arany tag

Hozzászólás 
mindenki csak a T-telenítésről beszél...és mi e helyzet a voda R2A041-el??? arra is rá lehet pakolászni a gyári softot?

előre is köszi

csüt. okt. 14, 2004 21:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:

csüt. okt. 14, 2004 21:53
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 94  Következő