Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 21:25

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
törölni kell az egész telefont ha ismét szinkronizálni akarok? Számomra ez a leglényegesebb, leg elkeserítőbb problémája a készüléknek :evil:

nekem azért az említett "híváslistáról + jel elhagyás" a legidegesítőbb, mert egyértelműen kárt okozhat, nekem majdnem okozott is: egy hiba miatt hívtak, visszahívást vártak az elhárítás után amit gyorsan meg is tettem - de csak csodálkoztam miért nem veszik föl? (persze, h nem vették, mert s szoftverhba miatt más számra ment a hívás) már majdnem bele is nyugodtam (hiszen gondoltam úgyis látják, h kerestem őket), amikor végre fölvette a hívott rossz szám tulajdonosa, és így derült ki egyáltalán ez a hiba
ha épp nem veszi föl, és nem jövök rá mi a baj, akkor ugyan ki hitte volna el nekem, h "én hívtalak benneteket, de ez a hülye telefon rossz számot tárcsázott"?! :oops:

hasonlóképp idegesítő az a kevésbé detektálható, de tényleg létező hiba is, amikor bár működik a telefon, de nem fogad SMS-eket, előbb újra kell indítani
emiatt is maradtam már le egy nagyon várt jelzésről... :(

lehet, h csak nekem volt régebben szerencsém, de ha volt is a korábbi telefonjaimnak nyűgje, egyik sem volt ilyen károkozásra képes

amint csak lehet, húzok is majd be a westelhez frissítésért, ez így nem maradhat

szomb. okt. 23, 2004 19:03
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Ne hagyjuk magunkat!

Én is szavaztam már többször is. :wink:

szomb. okt. 23, 2004 16:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Ne hagyjuk magunkat!

rendben :-)

szomb. okt. 23, 2004 13:04
platina tag

Hozzászólás 
Degeczi írta:
egy fura hiba (R2A):
ha egy új, telkönyvben még nem lévő számról hívnak, majd azt a híváslistáról elmentem, akkor a telkönyvbe helyesen, +36...... formában kerül be... viszont ha most a híváslistáról (hiszen ott egyszerűbb megtalálni) akarom fölhívni az illetőt, akkor elhagyja a "+" jelet

Nálam is így van, most megfigyeltem. R2A témó. Gratula. :cry:

Más: Akinek újabb szoftja van:
Próbáltátok már a szinkronizációt Outlook-al a SE-os SyncStation programmal? Csinálja még azt, hogy kapcsolati hiba után törölni kell az egész telefont ha ismét szinkronizálni akarok? Számomra ez a leglényegesebb, leg elkeserítőbb problémája a készüléknek :evil:

szomb. okt. 23, 2004 9:34
ezüst tag

Hozzászólás 
blueye, _Laca: köszönöm a válaszokat.

Hétfőn akkor megyek boltolni egyet, remélem lesz raktáron.

pén. okt. 22, 2004 18:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
cruy írta:
...ez van nincs mit tenni, azért nem megyek fel pestre vonattal hogy 1 óra alatt megcsinálják aztán..... az elvenne egy napom....na mind1

Nem te vagy a hibás, hanem egy ekkora cég, mint a Voda az egyik nagy magyar városban nem képes soft-ot frissíteni egy másik világcég telefonján.

De ha már nem képes, akkor ha már 2 hétig - egy hónapig utaztatja akkor közben ne egy jóval szerényebb tudású készüléket adjon helyette. Na itt van a hiba.

pén. okt. 22, 2004 14:34
Hozzászólás 
Ne hagyjuk magunkat! A Mobilfórumon valaki minden készüléket leszavaz már hónapok óta, csak azért, hogy azok a nyavajás Nokiák legyenek az élen!
Klikk ide: http://www.mobilforum.hu/main/phone/phone.php?action=vote&manu=Sony+Ericsson&phone=K700&VDesign=10&VFeature=10&VPerformance=10

pén. okt. 22, 2004 14:21
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Én nem szoktam belemenni a Voda-t-mobile flame-be, de ez szomorú:
nekem 1 óra alatt töltötték fel az új soft-ot és erre az EGY órára is egy k700-at adtak, amire áttöltötték a tel. könyvemet is. Azért ez szvsz nem mindegy.

Csak hát én szegedi vagyok.....a szegedi vodások meg ennyi idő alatt küldik fel, meg stb stb stb.... ez van nincs mit tenni, azért nem megyek fel pestre vonattal hogy 1 óra alatt megcsinálják aztán..... az elvenne egy napom....na mind1....debénaezaT65amúgy...pfuj.... :x

pén. okt. 22, 2004 13:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
cruy írta:
...2 hét-1 hónap a javítás ideje, adtak cserekészüléket: Ericsson T65 (atomkarcos-ramaty állapotú)....
hát...majdcsak eltelik az a 2 hét és lesz R2V001 ....

Én nem szoktam belemenni a Voda-t-mobile flame-be, de ez szomorú:
nekem 1 óra alatt töltötték fel az új soft-ot és erre az EGY órára is egy k700-at adtak, amire áttöltötték a tel. könyvemet is. Azért ez szvsz nem mindegy.

pén. okt. 22, 2004 11:28
platina tag

Hozzászólás 
Csupán azt jelenti, hogy a Live!-ról letöltött mp3-akat mostmár tudja majd csengőhangként használni! Az általad feltöltötteket továbbra sem használhatod majd csengőhangként! :(

Steve

pén. okt. 22, 2004 10:53
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Fuh, na végre.... elvittem a telefont szoftverfrissítésre a vodafone-hoz... mikor olyan kedve volt néha resetelt meg bluetooth fagyás stb....aztán most így talán jó lesz....2 hét-1 hónap a javítás ideje, adtak cserekészüléket: Ericsson T65 (atomkarcos-ramaty állapotú)....
hát...majdcsak eltelik az a 2 hét és lesz R2V001 ....

R2V001
- Vodaphone version of R2L (UK)
- MP3s can now be used as ringtones so long as they have digital rights management, e.g. repackaged using Sony Ericsson's DRM Packager Tool.

ez mit is jelent pontosan?

pén. okt. 22, 2004 10:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok

Milyen progival tudom megoldani, hogy adatkábellel feltöltsem a képeket és videokat a számítógépre? FMA val próbáltam, de azzal nem látszottak a fájlok.

pén. okt. 22, 2004 8:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zsolt7 írta:
Hi!

Lemaradtam volna a kihangosításról???

Miért? Ki lehet hangosítani a hívásokat a telefon "hátsó" hangszórójára??
Ha igen, hogyan?

Üdv
Zsolt

Ezt komolyan kérdezed?
Olvastad a Kezelési utasítást?

Hívás közben joy közepe, majd hangszóró bekapcsolása - nagy ördöngősség.

pén. okt. 22, 2004 8:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Lemaradtam volna a kihangosításról???

Miért? Ki lehet hangosítani a hívásokat a telefon "hátsó" hangszórójára??
Ha igen, hogyan?

Üdv
Zsolt

pén. okt. 22, 2004 8:27
platina tag

Hozzászólás 
iscsu írta:
T300-asom volt, emlékszem, hogy tán csak a csoportos SMS-hez lehetett használni a "hívó"csoportokat. Itt is ilyen ezek szerint? (Vagy kussoljak, hétfőn meglátom? :lol: )

Lehet, hogy egy emailt azért mégiscsak írok majd, annyit megér. Ha pont én tehetek majd róla, hogy lesz benne, azért a söröket várom... :wink:

Az R2A szoftban a csoportkezelés annyi, hogy vehetsz fel fixen számokat egy csoportnév alá, amit csoportos SMS küldésre használhatsz. Ennyi. Semmi több. Az R2L-ben elvileg már lehet törölni is számot a csoportból. Ezért írtam az, hogy általános iskolában komolyabb programokat írtunk, basic-ben.

Ha írsz egy ilyen levelet, és is szívesen betársulok az aláírásba és a levél terjesztésébe.

1. nem beragadt, inkább csak akadt néha, de már valószínűleg bejáródott, mert már jó ideje semmi bajom vele
2. teljesen meg vagyok elégedve a sebességével, de én szinte minden este kikapcsolom.
3. egész jó a kihangosítás, de nem nagyon használom. Mi a kollégámmal HBH600-as BT headset-et vettünk. Ez király a kocsiban is, nem kell a kanóccal bajlódni. Egyébként nagyon jól halljuk egymást akkor is, ha mindketten headset-ezünk.

pén. okt. 22, 2004 8:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
iscsu írta:
Nem válaszoltatok nekem mindegyik dologra anno, így eldöntendő kérdéseket teszek fel, hogy ne kelljen sokat gépelnetek :) :

1. A 2-es gombod beragadt már valaha?
1.b Zavaró volt?
2. Jellemző a telefonra a régebben megszokott SE lassúság
2.b Tele memóriánál?
3. Kihangosítva mindkét fél elégedett a hangerővel?

1. soha
1.b. így hát nem
2. nem.
2.b. így hát nem
3. igen

pén. okt. 22, 2004 0:21
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Csak annyi, hogy nincs a telefonban hívócsoport kezelés.

:shock:
...bár az M55-ben is csak a hívók megkülönböztetésére használtam, volt egyfős csoportom is. :)
T300-asom volt, emlékszem, hogy tán csak a csoportos SMS-hez lehetett használni a "hívó"csoportokat. Itt is ilyen ezek szerint? (Vagy kussoljak, hétfőn meglátom? :lol: )

Lehet, hogy egy emailt azért mégiscsak írok majd, annyit megér. Ha pont én tehetek majd róla, hogy lesz benne, azért a söröket várom... :wink:

Nem válaszoltatok nekem mindegyik dologra anno, így eldöntendő kérdéseket teszek fel, hogy ne kelljen sokat gépelnetek :) :

1. A 2-es gombod beragadt már valaha?
1.b Zavaró volt?
2. Jellemző a telefonra a régebben megszokott SE lassúság
2.b Tele memóriánál?
3. Kihangosítva mindkét fél elégedett a hangerővel?

Köszi előre is, tényleg fontos lenne, mert most sokáig nem lesz kedvezményem a Pannonál, és nem akarok melléfogni a vásárlással. Mivel élőben nem tudom addig már megnyomkodni, ezért csak a webre, meg rátok alapozhatok...

pén. okt. 22, 2004 0:13
platina tag

Hozzászólás 
iscsu írta:
poirot_ írta:
...a hívócsoportokhoz rendelhető csengőhang...
...teljes képernyőn, 90°-al elfordítva nézni...

A hívócsoportokhoz rendelhető hanggal mi a baj? Lemaradtam valamiről... :o Jövő hétfőn megyek venni, és még mindig nem beszéltetek le róla! :wink:

A videókért nem érné meg megdobni egy levéllel a SE fejlesztőket? Legrosszabb esetben annyit kapnánk, hogy "nem tervezzük", legjobb esetben pedig meg is indokolnák, hogy miért nem. :D

Csak annyi, hogy nincs a telefonban hívócsoport kezelés. Van valami általános iskolás szintű, basic nyelven leprogramozott csoportkezelés kezdemény, de valószínűleg átrakták a fejlesztés közben a gyereket a kisegítőbe és elfelejtettek mást megbízni a folytatásával :evil: ...ennél már az is jobb lett volna, ha nincs semmiféle csoport benne!

Ne reménykedj, hogy érdemlegesen válaszolnának a leveledre. Ha egyáltalán válaszolnak. Kizárt dolog, hogy ne tudnának róla, hogy ilyet is lehetett volna. Valószínűleg meg is próbálták, de mégsem sikerült olyan tutkósra a proc képkezelési utasításkészlete. Azt pedig már nem akarták újraírni. (ez csak feltételezés, de én is programozó vagyok, tudom hogy mennek ezek a dolgok egy fejlesztés során).

csüt. okt. 21, 2004 21:42
ezüst tag

Hozzászólás 
poirot_ írta:
...a hívócsoportokhoz rendelhető csengőhang...

...teljes képernyőn, 90°-al elfordítva nézni...

A hívócsoportokhoz rendelhető hanggal mi a baj? Lemaradtam valamiről... :o Jövő hétfőn megyek venni, és még mindig nem beszéltetek le róla! :wink:

A videókért nem érné meg megdobni egy levéllel a SE fejlesztőket? Legrosszabb esetben annyit kapnánk, hogy "nem tervezzük", legjobb esetben pedig meg is indokolnák, hogy miért nem. :D

csüt. okt. 21, 2004 21:32
Hozzászólás 
Nekem már több mint egy hónapja megvan, de még eddig nem recsegett a hátlapja, pedig egy időben igen sokszor leszedtem a hátlapot, mert a T68i-vel bt kapcsolatkor fagyizott. Ilyenkor akku ki, akku vissza.

csüt. okt. 21, 2004 21:22
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok

Szerintem túlmisztifikáljátok ezt a nyikorgás dolgot. :) Fentebb írtam, hogy nekem is mocorgott a hátlap. Kicsit megfeszegettem leszedett állapotban, és azóta hangját sem hallottam. 8) :D Van ott távtartó gumi, ahol kell lennie. :wink:

Azért van néhány dolog szerintem is, ami hiányzik belőle. :(
Pl. az SMS hang személyesebbre szabhatósága, és a hívócsoportokhoz rendelhető csengőhang. De ami leginkább fájó pont számomra, hogy nem lehet a videókat teljes képernyőn, 90°-al elfordítva nézni. :cry: Pedig a procija bírná. Valószínűleg túl sokat akarok...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára poirot_ pén. okt. 22, 2004 18:32-kor.

csüt. okt. 21, 2004 21:18
Hozzászólás 
No, feltettem az SP2-t. Nekem eddig is ment a bluetooth (Billionton) kapcsolat, bár az az igazság korántsem volt és van olyan stabil mint T68i-vel. A lényeg hogy működik, semmit nem rontott el az SP2. Eddig működik jól az egész gép.

csüt. okt. 21, 2004 21:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello
Bibby:

Igen. Köszönöm.

_Laca végülis igazad van. Hisz csak addig fontos a vevő manapság amíg fizet. Ez van sajna.

csüt. okt. 21, 2004 21:00
platina tag

Hozzászólás 
Ommega írta:
Hello
Jobban mondva

_Laca

Álmos vagyok még sajna :oops:

Amúgy pedig a saját hozzászólásaidat szerkesztheted saját kedved szerint,így egyszerűsítve a hibajavítást.

csüt. okt. 21, 2004 20:55
platina tag

Hozzászólás 
Ommega írta:
Jobban mondva _Laca

Értem én így is, úgy is. :)
Eddig csak dacból nem csináltam meg ezt a műveletet, mivel én is úgy vagyok vele, hogy egy ilyen drága telefont ne keljen má sarlóval, kalapáccsal...
de azon gondolkodtam, hogy kivel tolok ki, ha nem csinálom meg... úgyhogy megcsináltam.
Bár megjegyzem, hogy még egy telómat sem kellett így preparálni!

csüt. okt. 21, 2004 16:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello
Jobban mondva

_Laca

csüt. okt. 21, 2004 15:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello

ELNÉZÉST KÉREK

Lava_ = Laca_

csüt. okt. 21, 2004 15:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello

_Laca írta:
Olcsó, gyors, egyszerű megoldás a hátlap recsegésre! Recsegés már a múlté!
Recept:
1. végy egy használt, régi egéralátétet (mouse pad)
2. vágj az alján lévő habszivacsból 2db 45mm hosszú, 2mm vastag csíkot
3. helyezd el a levágott csíkokat a hátlap belsejében két oldalra, a vezető sinek alá.
4. told vissza lassan a hátlapot
És élvezd a masszív telefon luxusát! :lol:

Lava_
Te nem egyike vagy az SE tervezőinek? :D
Egyébként a módszert én is használtam már az elöző telefonomnál. Sajnálom, hogy a usereknek kell igy fabrikálniuk a drága pénzen vásárolt készülékekkel. Sztem a tervezők láthatnák előre ezt a problémát, és orvosolhatnák hasonló módon.
poitot_
Igen szerencséd van :D Bár érdekes módon még nekem se fagyott soha, és semmi sci-fi-be illő dolgot nem művel a készülék.
Néha más számot mutat, rendszertelenül a telkönyv böngészése közben. Ennyi. Használható telefon. Kezdem megszokni.Bár vannak még hiányosságok amik hiányoznak a 3650 után.
Nos, csak ennyit akartam szólni.

csüt. okt. 21, 2004 15:30
arany tag

Hozzászólás 
Nincs mit.
Ahogy belinkeltem, kicsit bele is olvastam. Az Ommega álltal említett BLUETOOTH-os probléma, már az R2L-es FW-ben is megtalálható néhány telefonnál. Nekem semmi ilyesmi gondom nincs az R2Y-ban.
Szerencsésnek érezhetem magam? :)

csüt. okt. 21, 2004 11:55
ezüst tag

Hozzászólás 
THX.
Bár angolbol nem vagyok épp perfekt de a különbséget látom
A new bugs feliratot meg egyenesen értem :cry:

csüt. okt. 21, 2004 11:42
arany tag

Hozzászólás 
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=66330&14

csüt. okt. 21, 2004 11:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Kicsit megkésve de végre megvan a kicsike.ÁLLAT!
A szoft R2E-s :( de legalább gyári független (MM-os).

Tudom hogy volt már róla szó valahol de vki leirná mi a különbség az R2L meg e közt.
Azt észrevettem hogy nem világit töltés közbe takarékon meg nem jeöli a naptárba a cuccokat.
THX

A függetlenitéshez annyit hogy a mediás csávesz azt mondta h ez mivel nem garis probléma ezért igaz felküldik nekem Pestre csak kifizettetik a zsét. Én meg ezeregybe járok Pesten, ugy látom egy darabig még marad ez a soft :cry:

csüt. okt. 21, 2004 11:09
platina tag

Hozzászólás 
Olcsó, gyors, egyszerű megoldás a hátlap recsegésre! Recsegés már a múlté!
Recept:
1. végy egy használt, régi egéralátétet (mouse pad)
2. vágj az alján lévő habszivacsból 2db 45mm hosszú, 2mm vastag csíkot
3. helyezd el a levágott csíkokat a hátlap belsejében két oldalra, a vezető sinek alá.
4. told vissza lassan a hátlapot
És élvezd a masszív telefon luxusát! :lol:

csüt. okt. 21, 2004 8:30
platina tag

Hozzászólás 
Ommega írta:
...akkor kell bizonyitani, hogy mi csak frissiteni szerettunk volna. No de hogyan? Szoval abbol nagyobb gariervenyesitesi gondok lehetnek.

Nem hiszem, hogy abból baj lenne (bár szeretnék ha az lenne).
Mivel az online update helytől és szolgáltatótól, telfonzártól függetlenül is működik (figyelembe véve ezeket), egy vásárlás utáni support, ami a telefon feature-e. Magyarul ez jár hozzá. Ha valakinek mégis akadékoskodnának, ijessze meg őket a fogyasztó-védelemmel.

Én nem valószínű, hogy fogok itthon update-elni, mert sajnálok a dokkolóra 15e ft.ot. Inkább várok, amíg lesz hivatalos tés, és akkor elmegyek a legközelebbi szervizbe.

szer. okt. 20, 2004 17:50
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem meg bizonyítsa be a márkaszerviz, hogy én nem szoftverfrissítést szerettem volna csinálni a telefonomon! Ha már van rá lehetőség, ráadásul teljesen hivatalosan, akkor had nem menjek már el km-eket, azért, amit otthon is megtudnék oldani! :evil:

Steve

szer. okt. 20, 2004 16:59
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello
Egy kis informacio a fuggetlen vagy Pannonos kollegaknak:
Beszeltem ma egy hivatalos SE szervizes emberkevel. A soft frissitesi lehetosegekrol erdeklodtem, es a valasza az volt, hogy egyenlore varjak,mert a legfrissebb softok meg nem hivatalosak, csak teszt alatt allnak.
Az enyem R2L-es pannonos, ezt akartam frissiteni a poirot_ alltal hasznalt R2Y-ra.
Emberke azt mondta ez a soft nem hivatalos, es egyenlore nagyon sok baj van vele. Allitolag fagy kekfoggal valo kapcsolatnal es egyebkent is.DE . NEki mar van ennel frissebb is. Mondta a nevet is de nem tudom jol ertettem-e. R2AA. Letezik ez? Lehet rosszul ertettem a nevet. Szoval akinek R2l-es softja van es nincs nagyobb baja, marpedig sztem nem lehet, az varjon jo 2 hetet, es akkor lehet rohamra indulni.
Erdeklodtem az otthoni , dokkoloban SE liveupdetet hasznalva valo frissiterol is. Kerdezem, hogy ha ezt a lehetoseget hasznalom, ami hivatalosnak szamit, akkor megmarad-e a gari. Mondja o: hogy elmeletileg igen, de az SE szervizben gari ervenyesitesenel hogy bizonyitom azt , hogy ez igy tortent? Mondom en: Mittudomen :D
Azt javasolta, hogy mellozzuk ezt a megoldast, mert ha a netkapcsolat vagy aramszunet, vagy barmi mas miatt kifagy az update, akkor abbol markaszerviz lesz, es akkor kell bizonyitani, hogy mi csak frissiteni szerettunk volna. No de hogyan? Szoval abbol nagyobb gariervenyesitesi gondok lehetnek.
Ennyit szerettem volna most hozzaszolni.

szer. okt. 20, 2004 16:12
arany tag

Hozzászólás 
Zsolt7 írta:
Csak még egy kérdés: a jobb oldai gyorsgomb hova mutat?

Az helyett lett a már említett tovább menüpont.

szer. okt. 20, 2004 11:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Poirot!

Köszi a választ.
Tényleg jobb lenne t-zones nélkül.

Csak még egy kérdés: a jobb oldai gyorsgomb hova mutat?

Engem az zavar, hogy én a telcsit 8x.000 Ft-ért vettem a t-mobile-nál, előfizu és kártya nélkül, mivel eddig is t-mobile-s voltam. Csak készüléket vettem. Az igaz, hogy így a listaárból 30 %-ot elengedtek, de előfizetőknek adhatnák már t-zones nélkül is, de persze úgy, hogy attól még csak T-zones kártyával tudjam használni.
Na, mindegy.

Üdv
Zsolt

szer. okt. 20, 2004 11:46
arany tag

Hozzászólás 
Zsolt7 írta:
Lágyszi áruld el, hogy a debrandolás után a t-zones gombok helyén mi található!
Érdekelne az is, hogy a főmenü mennyire váltizk.

A 40. oldalon, Landsmann álltal berakott képeken az eredeti menü van. Ilyen lett az enyém is. A T-zones felirat helyén Tovább menü lett, mely alatt csendes be, bluetooth be, infravörös be, telefonállapot és gyorsbillentyűk funkciók választhatóak. Ezeken kívül az üzenetek alatt megjelent a barátok menüpont.

szer. okt. 20, 2004 11:32
arany tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
Paal írta:
Mint már egy hónapja leírtam van új vodás szofver:
R2V001

Én formáztam az aksit és elég rendes használat mellett (napi fél óra duma, sms-ek, gprs wapozás) a java játékok használatától függően 3-4 napot bír.
Sajna a 2mpes probléma nem oldódott meg, engem ez zavar a legjobban!

A márkaszervíz:
Ericsson Márkaszerviz Budapest 1102 Szent László tér 20. Tel.: 431 8120 Nyitva: H-P: 09-16

szupi. mennyiidő alatt csinálják meg?

na az én aksim is formázott és 6orát bir ki full használat mellett.
a szinkronizácio a naptárral nem megy. kihogy csinálja?
na msot röviden ennyit mert mennem kell.

csokoládé majd még irok...

VÁLASZOLJATOK!!! HOLNAP MÁR VISZEM IS A VODA szervizbe!!!! ahhh ngyon joooo juppi végre nem merül majd le 1 nap alatt

kedd okt. 19, 2004 23:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja és persze a gyári CD-n is van file manager program az a neve, hogy File Manager. :) De ez baromi lassú egy 3.5 Mb MP3-at 1.5 óráig másolt a telefonba és időnként belefagyott magába. :roll:

kedd okt. 19, 2004 22:04
ezüst tag

Hozzászólás 
blindes írta:
Rendbe.De akkor mondjátok meg légyszíves, hogy mit kell letöltenem fájlok átviteléhez kábelen, és a Theme CreatorPro-nál hogy tudom átküldeni a témát?Vagy akoor azt mondjátok hogy kb. hol volt ezekről szó.
Előre is kösz.

Már többen írták, hogy kell valamilyen file manager program hozzá.
Pl.:ez, vagy ez.
Nem hiszem, hogy gondot okozna a használata, nagyon egyértelmű.
USB-s kábellel használom már egy ideje. Az FMA-ban vannak hibák, de azért használható, a Dateimanager pedig egyszerűbb program, de gyorsabb az adatátvitel.

kedd okt. 19, 2004 21:52
Hozzászólás 
Ezen a helyen http://www.extra.hu/landsmann/k700i.zip található a tv-ben is látott reklámfilm 3gp formátumban. 400 kb az egész. Letöltés után a zip-et át kell írni 3gp-re.
A letöltés egy kicsit macerás. Internet Explorer esetén a következő: A SHIFT nyomvatartása mellett kell ráklikkelni a linkre. Ekkor kijön egy ablak, hogy közvetlenül nem lehet elérni és az IDE szóra kell klikkelni. De arra is úgy, hogy a SHIFT-et lenyomva kell tartani. Más böngésző esetén nem tudom hogy megy, de az biztos hogy letöltésvezérlő programmal nem igen fog menni.

(A honlapon nincs link a fájl letöltésére, ne is keressétek.)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég kedd okt. 19, 2004 22:28-kor.

kedd okt. 19, 2004 21:19
arany tag

Hozzászólás 
Paal írta:
R2V001

Én formáztam az aksit és elég rendes használat mellett (napi fél óra duma, sms-ek, gprs wapozás) a java játékok használatától függően 3-4 napot bír.

A márkaszervíz:
Ericsson Márkaszerviz Budapest 1102 Szent László tér 20. Tel.: 431 8120 Nyitva: H-P: 09-16

szupi. mennyiidő alatt csinálják meg?

na az én aksim is formázott és 6orát bir ki full használat mellett.
a szinkronizácio a naptárral nem megy. kihogy csinálja?
na msot röviden ennyit mert mennem kell.

csokoládé majd még irok...

kedd okt. 19, 2004 21:14
Hozzászólás 
blindes írta:
Rendbe.De akkor mondjátok meg légyszíves, hogy mit kell letöltenem fájlok átviteléhez kábelen, és a Theme CreatorPro-nál hogy tudom átküldeni a témát?Vagy akoor azt mondjátok hogy kb. hol volt ezekről szó.
Előre is kösz.

A Theme Creatorral nem lehet feltölteni a telefonra semmit. A Kábeles képfeltöltésre biztos tippem nincs, csak ötletem. Nem tudok olyan programról ami megoldaná a problémát. A T68i-s topicban is feszgették ezt a témát, ott ha jól emlékszem valami Sendfile nevű programot emlegettek.
Javaslom hogy vegyél egy infrát vagy egy bluetoothot, azokhoz semmi egyéb program meg trükközés nem kell hogy bármit fel vagy letölts a telefonra.

kedd okt. 19, 2004 21:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Bobace írta:
...Esetleg Debrecen felé?...

Én anno a Csapó utcára vittem a T300-ast, persze ez volt már vagy másfél éve...

kedd okt. 19, 2004 18:29
ezüst tag

Hozzászólás 
ja a kérdőjel lemaradt :roll:

kedd okt. 19, 2004 16:49
ezüst tag

Hozzászólás 
akkor csak az az egy van. Tehát a független telom van csak oda vihetem frissitésre

kedd okt. 19, 2004 16:44
ezüst tag

Hozzászólás 
R2V001

A márkaszervíz:

kedd okt. 19, 2004 16:38
platina tag

Hozzászólás 
Kamika írta:
Degeczi írta:
Kamika írta:
...

a "gyorsmentett" tételeket, előbb változtatni kell rajtuk vmit, aztán már átmennek a PC-re

Neked volt igazad belejavítottam és így szinkronizálta az FMA. Köszi :D :D

EZ AKKOR IS MARHA NAGY HIBA!!! :evil:

kedd okt. 19, 2004 16:37
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 94  Következő