Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 7:48

Hozzászólás a témához  [ 4890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 98  Következő
A Nokia bejelentette 6230 mobiltelefonját 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Nos felrakták a 4.44-es SW-t, sajnos javulást nem látok! Az oplogó továbbra sem megy, ellenben egy érdekes hibára bukkantam, ami eddig nem volt!

A frissités miatt a telkönyv-höz csatolt képek (linkek) megszüntek, ezért elkezdtem visszalinkelni őket. Közben többször is valamit elbarmolt a file-rendszerben, pl. nem tudtam a mem.kártyára belépni, eltüntette a képet, stb. Ilyenkor 1-2 újraindítás után újra jó lett, de aztán újra behülyült! Ezt eddig nem vettem észre.

Érdekes, hogy a régi hibákat megcsinálni nem tudják, ellenben újakat tudnak beletenni.

Mégegy érdekesség: Ha tennivalót hozok létre, akkor a tel. automatikusan 2 héttel előrébb teszi az esedékességet. De ezt csak akkor látom, ha megnézem, módosítási céllal. Miért gyári beállítás a 2 hét, vagy lehet ezt állítani. Beirásnál miért nem kéri a határidőt? Miért kell 2x végig csinálni? Tudom nem fontos hiba, de bizonyos esetekben bosszantó!!! :-)

pén. okt. 22, 2004 8:14
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
softwaremarket.nokia.com/free

WAPoldal!

de ott csak a gamék vannak, sőt az ujabbaknál már nem is a gyáriak!

pén. okt. 22, 2004 1:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
"Most juott eszembe, megoldás lehet, ha az mp3 hangerejét állítom be olyanra.." - pl. az Adobe Audition.

csüt. okt. 21, 2004 22:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Korábban irogattam a problémáimról, de néhány:
-Ha mp3 van csengőhangnak kiválasztva, nem működik az "Emelkedő"funkció. A beállított szinten kezd rögtön csörögni. Ezért, ha halkra állítom, akkor zajos környezetben nem hallható, ha hangosra, akkor halk környezetben rögtön ordít. (Hopp. Most juott eszembe, megoldás lehet, ha az mp3 hangerejét állítom be olyanra, hogy egyre rődödik. Tud valaki olyan programot, amivel ezt meg lehet tenni?)
- Hangvezérléshez a zenelejátszó nem vehető fel. Legjellemzőbben az utcán, autóban - amikor az oldaltáskában van a teló - éppen az mp3 megy. (Ilyenkor használom pesze a fülhallatótis) Nekem ezt a funkciót kellene a leginkább tudni elővétel nélkül vezérelni. De nem lehet. (Különben a kedvencek közé se lehet felvenni)
Nem lehet az mp3 fájlok sorrendjét megváltoztatni. (Nekem a fájl listákat is nagyon össze-vissza kezelgeti. Pld van, hogy kihagy felsorolt számot)
Néha ugrik az mp3 lejátszás.

Sokszor újra bootolt viszont mp3 lejátszás közben, ami most megszünt. (Legalábbis az eddigi néhány óra tapasztalat alapján remélem)

Van még egypár dolog, de egyelőre elég ennyi.

csüt. okt. 21, 2004 21:56
arany tag

Hozzászólás 
mintha a Mobilask neten láttam volna BL-6C aksit 1070 mAh.
Valaki tud Pesten ahol lehet kapni? Budára lusta vok átmenni.(legKeletibb ker.-ben lakom.) Használja már vki. ezt az aksit?

csüt. okt. 21, 2004 21:14
arany tag

Hozzászólás 
koviubi írta:
Feltették a 4.44 firmware-t a gépre a III. Bécsi úton. Barátságos hely, nem volt senki, 15perc alatt megvolt.
Sajnos nekem nagyrészt nem jelent megoldást a problémáimra, de lehet kérdezni, hogy mi hogyan van benne. Ha tudom megnézem és válaszolok.

Miért, milyen problémáid vannak?

csüt. okt. 21, 2004 20:59
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Feltették a 4.44 firmware-t a gépre a III. Bécsi úton. Barátságos hely, nem volt senki, 15perc alatt megvolt.

Sajnos nekem nagyrészt nem jelent megoldást a problémáimra, de lehet kérdezni, hogy mi hogyan van benne. Ha tudom megnézem és válaszolok.

Az én kérdésem: A BL-BC6 aksi jó-e a telóba. (1070 mAh! a 850 helyett. A leírásokban csak az Ngage-hoz ajánlják) A lelkes felelgetők szíves figyelmét felívom, hogy a válasz nem triviális. A BL-5C is elsőre (például képen) ugyanúgy néz ki, mint a BL-4C, de vastagabb, így pld. a 6100-n nem lehet becsukni a hátlapot az 5C-vel. Kérném, hogy ha tudja valaki, próbálja bele a telóba. Kérdésem oka, mp3-at hallgatva nagyon rövid ideig húzza szegény.

csüt. okt. 21, 2004 19:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az operát 3100-ként ismerte fel,de az ahhoz tartozó game-ek lejöttek :)
De ha manuálisan átírom a linkben a típust,jön más telcsi progija is :)

csüt. okt. 21, 2004 15:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
le lehet tölteni a nokia software market/free szekcióból.

Végig lapoztam a 6230-hoz tartozó játékok listáját.Igaz,a free-ket nem találtam,de találtam annyi idióta játékot,progit,hogy csak na! :? Van vagy 5 fajta torch progi,öngyújtóláng,gyertya szimuláló...Vannak persze szimpik is,de van,ami jó és olcsó,de van,ami gagyi és mégis nagyon drága.

csüt. okt. 21, 2004 15:33
arany tag

Hozzászólás 
Skynet Köszi!
A 12 MB-ért meg majd az ombucmanhoz fordulok! 8)
Nehogy má kisemmizzenek!

csüt. okt. 21, 2004 14:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Véletlenül letöröltem a nokia 6230-ról a java alkalmazásaimat (3db) a gyáriakat. Ha valakinek megvennak még kérem küldje már el email-ben. peet23@freemail.hu
A nokia nem tudja visszaállítani csak soft frissítéssel

csüt. okt. 21, 2004 10:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Egy icipicit olvass vissza, és gabriel401 hsz-ében megtalálod a választ.

registry kipucol, mobiMB felrak, tűzfallal letilt, működik.
örül :lol:

csüt. okt. 21, 2004 10:11
arany tag

Hozzászólás 
Valamilyen csoda folytán sikerült felrakni az oxigen 2.5-öt, habár a csatlakozás varázsló sehogyansem akarta látni a telefont. Miután bezártam mégis jó volt minden! :shock:

Jó a program, habár feltörni egyenlőre nem sikerült, de ami késik nem... :D
Az tudja valaki, hogy hol lehet beállítani, hogy amikor az adatokat le akarom menteni (minden adatot esetleges visszaállítás végett) akkor, hogy lehet kikapcsolni az mmc kártya láthatóságát?

A telefon szombati 4.28sw és 0700hw ha ez érdekli a társaságot!

szer. okt. 20, 2004 15:57
arany tag

Hozzászólás 
Skacok, nekem a PC-m is 244MB-nak látja a 256-os kártyát!
Ez természetes velejáró, vagy valami kötekedik nálam??

szer. okt. 20, 2004 15:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egy icipicit olvass vissza, és gabriel401 hsz-ében megtalálod a választ.

szer. okt. 20, 2004 13:04
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
feherb írta:
Xikita írta:
gabriel401 írta:
A weblapomról letöltheted, csak az a bibi, hogy softfrissítés után nem fogja látni a games-apps könyvtárakat.

nekem is ez van meg, de a reg nem működik 21 nap után kampó :cry:

Ha nem csatlakozol a netre, amikor fut a program, akkor nem ellenörzi le, hogy jó-e a reg. Sajna az a baj, ha egyszer feljelentkezel, utána többet nem tudod elindítani, az uninstall sem segít.

igen sajnos így jártam, esetleg valami registry buherálással életre lehet kelteni?

szer. okt. 20, 2004 13:01
arany tag

Hozzászólás 
zsolesz79 írta:
Szabolcs írta:
1. vettem egy 256 amzor kártyát a pc suite-tal felmásoltam rá 150 mega zenét, de ha a zenelejátszóban akarom megnyitni akkor nincs zenefájl üzenettel visszadob a médialejátszóban viszont simán lejátsza, a kártya át van nevezve, mi a gond?

Kell csinalnod MobiMB-vel vagy PC Suite-tal egy playlistet. (bar azt most vettem csak eszre, ha a kartyara gyokerbe masolom a szamokat playlist nelkul is latja oket )

Udv: zsoLesz

Ez azt jelenti, hogyha a kártyán könyvtárakba rakom a zeneszámokat akkor csak akkor fogja lejátszani a telefon ha csinálok eg számlistát a megadott programok egyikével? Így pl. többféle zene is lehet a kártyán és mindig csak az izlésemnek megfelelőt választhatom ki a többit nem játsza?!

szer. okt. 20, 2004 12:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Xikita írta:
gabriel401 írta:
A weblapomról letöltheted, csak az a bibi, hogy softfrissítés után nem fogja látni a games-apps könyvtárakat.

Ha nem csatlakozol a netre, amikor fut a program, akkor nem ellenörzi le, hogy jó-e a reg. Sajna az a baj, ha egyszer feljelentkezel, utána többet nem tudod elindítani, az uninstall sem segít.

szer. okt. 20, 2004 12:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Xikita írta:
... de a reg nem működik 21 nap után kampó :cry:

Dehogynem, uninstall után keress rá a registry editorban a Mike Bradley bejegyzésre, töröld ki, tedd fel újra a MobiMB-t. Az internet kapcsolatot addig ne állítsd vissza, amíg a progi teljesen be nem indult.

szer. okt. 20, 2004 12:20
arany tag

Hozzászólás 
Valakinek van-e ötlete hogyan lehetne egy 7110-esből a telefonkönyvet estleg az SMS-eket áttölteni egy 6230-ra.

A Content copier - ami a 6230-at ismeri - nem tudja kezelni a 7110-est, legalább is nekem nem működött.

Persze egyesével névjegykártyánként infrán át lehet, csak hát az a közel 500 bejegyzés el tartana egy darabig, meg kedvem sem nagyon van hozzá[/img]

szer. okt. 20, 2004 12:15
ezüst tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:

szer. okt. 20, 2004 11:43
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. okt. 20, 2004 11:08
ezüst tag

Hozzászólás 
a mobi mb 2.2 látta a javát, a gemes és a alkalmazások mappát is....
vagyis látta, mert tegnap lejárt a 21 napos trial időszak, még tegnapelőtt lementettem mindent, hogy a sw. csere után visszatudjam rakni a gamékat a game könyvtárba, de megszívtam. nem tud valaki cracket a mobi mb hez?

szer. okt. 20, 2004 10:56
platina tag

Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
Hozzászólás 
Köszi segítsÉget info gomb ügyben akkor ez király. Van ugyanis egy kedvenc wap címem amit akkor kivÉve a kedvencek gomb listájából e gombra teszek máris. E linken egyből sok hasznos információt lehet megtudni ráadásul interaktívan... Egyet talál6tok, mi az ;-)

Szerintetek miÉrt pont 838 karaktert enged egy wapos hsz-ben? Ez gyári vagy Párhuzamos para mÉter-e?

Bocs hogy hajnali fÉl 3kor ilyen hülyesÉget kÉrdek de asszony torka fáj És rendes srác akartam lenni, kÉszítettem teát. mire lesz lett visszaaludt, teát megittam mert ennyire együttÉrző tudok lenni hogy mÉg ezt is megtettem helyette, de ettől jól felÉbredtem

MeggylÉ rÉszemről is kÉszülök sw-up-ra, majd kÉszítek ilyen előtte utána tesztfotót. De lehet hogy lesz aki beelőz
Amúgy a fotós kÉrdÉsemre várom válaszotok
A T9 elÉg sok ragozással nem bír, (pl. mÉg a ragozás szót se ösmÉri)
Viszont klassz a headset hanghívás És rádió vezÉrlÉse

Viszont emiatt kár hogy hangparancsot nem tud

Na jó hajnalt, lassan kihull kezemből a telef... offff jgtdmwpgadwpgdmwgm hrrrrr phüüü hrrrrr phüüü

Talán jobb lenne ha nem hagynátok teát főzni... :O

http://www.inet.hr/%7Evvidovic/mobook.html

http://tequilacat.nm.ru/dev/br/index-en.html

még nem próbáltam, CX65-ben belinkelt szövegolvasó progi oldalán van linkként

szer. okt. 20, 2004 2:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Szabolcs írta:
1. vettem egy 256 amzor kártyát a pc suite-tal felmásoltam rá 150 mega zenét, de ha a zenelejátszóban akarom megnyitni akkor nincs zenefájl üzenettel visszadob a médialejátszóban viszont simán lejátsza, a kártya át van nevezve, mi a gond?

Kell csinalnod MobiMB-vel vagy PC Suite-tal egy playlistet. (bar azt most vettem csak eszre, ha a kartyara gyokerbe masolom a szamokat playlist nelkul is latja oket )
Idézet:
2. az oxigén csak bt vagy infra segítségével kapcsolódik a telefonhoz dku-2 kábellel nem, igaz?

A 2.5-os Oxygen mar megy dku-2 -vel, azert keresek hozza cracket, serialt
Idézet:
3. mit lehet megcsinálni az oxigénnel amit a pc suite-tal nem lehetne összehozni?

pl. PC Suite-tal nem tudod kivalasztani, hogy java progit a Jatekok, vagy az Alkalmazasok koze rakjon (legalabbis nekem nem sikerult)
Idézet:
4. a mobilmb 2.2 csak a galériát látja semmi mást, p. javat sem fel sem le nem lehet vele tölteni, oplogoval szintén nem tudok mit kezdeni, mit rontottam el?

A MobiMB nem latja a Java-t, viszont minden fajta kepet kezel: Op, Shutdown, Startup, Wallpaper, Screensaver (csoportlogot nem)

Udv: zsoLesz

p.s.: Ha valakinek van crack ill. serial oxygen 2.5hoz jutassa el nekem plz!!! Koszi!!!! (zsolt.nemeth@freemail.hu)

kedd okt. 19, 2004 23:29
arany tag

Hozzászólás 
Helló!

Az elmúlt fél napot az összes hozzászólás átböngészésével töltöttem és lenne egy pár kérdésem vagy inkább megerősítést szeretnék?!

1. vettem egy 256 amzor kártyát a pc suite-tal felmásoltam rá 150 mega zenét, de ha a zenelejátszóban akarom megnyitni akkor nincs zenefájl üzenettel visszadob a médialejátszóban viszont simán lejátsza, a kártya át van nevezve, mi a gond? MEGOLDVA!! Csak simán a memóriakártya gyökerébe kellett másolni a számokat és működik :D

2. az oxigén csak bt vagy infra segítségével kapcsolódik a telefonhoz dku-2 kábellel nem, igaz?

3. mit lehet megcsinálni az oxigénnel amit a pc suite-tal nem lehetne összehozni?

4. a mobilmb 2.2 csak a galériát látja semmi mást, p. javat sem fel sem le nem lehet vele tölteni, oplogoval szintén nem tudok mit kezdeni, mit rontottam el?

Előre is köszönöm!

kedd okt. 19, 2004 21:11
Moderátor

Hozzászólás 
-Barnus- írta:
Srácok: Erkel utcában van már 4.44 vajon?

Igen, hétfő óta az összes ASK-ban (vidéken is) az van már.

kedd okt. 19, 2004 20:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerintem van már mindenhol.

kedd okt. 19, 2004 20:13
vas-tag

Hozzászólás 
Telefanni írta:
egy dolgot semmiképp nem tudsz lelőni live-ból: a nullás gombon virító "i" sign-t, ami live kezdőlaphoz vezet.

A 0-s gomb i-je nem live menü függő, hanem a wapos nokiáknál az mindegyiknél a kezdőlapot hozza be. WAP beállitásokban kedvenc lapodat irod kezdőlapnak, igy a 0 hoszzan nyomásával az jön be, nem pedig a live oldal:)

Srácok: Erkel utcában van már 4.44 vajon?

kedd okt. 19, 2004 20:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mást nem veszek észre.... lehet fotóznom kéne vele....
Ehh!!!
Frissítés előtt és után kellett volna ugyanott ugyanazt fotózni. Majd megnézni, mi a különbség.
Ezt elcsesztem....

kedd okt. 19, 2004 18:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Ha átírod a kezdőlapot, akkor nem a live-ra visz.

Amúgy itt virít a telómon a 4.44 szoft, hivatalosan rátéve, live mentes.

Változást csak annyit látok, hogy végre újra tudok oplogót menteni. :)

Oszd meg velünk egyéb tapasztalaidat is, légyszi :)

kedd okt. 19, 2004 17:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha átírod a kezdőlapot, akkor nem a live-ra visz.

Amúgy itt virít a telómon a 4.44 szoft, hivatalosan rátéve, live mentes.

Változást csak annyit látok, hogy végre újra tudok oplogót menteni. :)

kedd okt. 19, 2004 16:12
platina tag

Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
Hozzászólás 
Meggylé, arról megfeledkeztünk, hogy egy dolgot semmiképp nem tudsz lelőni live-ból: a nullás gombon virító "i" sign-t, ami live kezdőlaphoz vezet. Gondolom láncvesztés után esetleg nem él.

Csináltam fényes nappal normál és éjszakai üzemmóddal fotót az oviban falon levő képzőművészeti alkotásról (ezt most nem pejoratíve értsd, valóban csoda) optimális fényviszonyok mellett, de a kis masina cserben hagyott, mert olyan sötét lett a kép, hogy ábszolúte nem adja vissza az élményt még közelítően se. Nem értem, hogy miért, mert amikor még nem exponáltam, akkor megfelelő fényben érzékelte a kamera a látványt. Miért nem volt képes azt elmenteni? Esetleg az élesség beállítása c. pont a felvételkészítéskor is szabályoz?

Átforrasztás kedves szakember barátom segítségével profin sikerült fültyűileg. Vigyázat, lakkozott a derót!!!!!

Nokia fültyű ide, v. oda, nekem most Philips eargear fityeg a végén, bármily meglepő Telefanni aprócska fülecskéjébe nem fér be ez a tetü szabványméretű fülhallgatóhangszóró. :roll:

kedd okt. 19, 2004 15:17
Moderátor

Hozzászólás 
omlett írta:
Lehetséges az hogy megy a NET Bluetoth-on keresztül és közben telefonálok?

A BT-nek ehhez igazán nincsen semmi köze. A telefon vagy telefonál, vagy GPRS adatot forgalmaz (netezik). Együtt a kettő nem megy.

kedd okt. 19, 2004 15:15
ezüst tag

Hozzászólás 
omlett írta:
mármint:
mivel tud többet ????
:)))

nem tudom, meg nem raktam fel, de nekem a legfontosabb a dku-2 support

kedd okt. 19, 2004 14:42
ezüst tag

Hozzászólás 
mármint:
mivel tud többet ????
:)))

kedd okt. 19, 2004 14:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem teljesen 6230 topicba való, de hátha tudtok segítani.

Feltettem az SP2-es XP-t, de:
-ACTiSYS IR-220L tip. COM-portos infrám NEM MŰKÖDIK vele:(

Most nem tudom cseszegetni a telcsit. Hetente 1x látja, de amúgy NEM. Van valakinek hasonló baja?

kedd okt. 19, 2004 14:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Mivel tud többet a 2.5 mint a 2.4

kedd okt. 19, 2004 14:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha esetleg valakinek van crack, serial, full oxygen 2.5-je megoszthatna a tobbiekkel.

Koszi: zsoLesz

kedd okt. 19, 2004 13:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem. DE ha nem sokáig dumálsz, akkor újrakapcsol. Ha sokáig dumálsz, akkor neked kell újrakapcsolnod a netet.

kedd okt. 19, 2004 9:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehetséges az hogy megy a NET Bluetoth-on keresztül és közben telefonálok?

kedd okt. 19, 2004 9:11
arany tag

Hozzászólás 
Pikkolo írta:
suly írta:
Most tudtam meg, hogy a 6230 69900 Ft kártyával a vodánál... Pofám leszakad. 10e el olcsóbban vettem + 2 év aláírásával a t-mobile-nál.
Őrület.
Megvan már miért veszik be 40-ért a használt kereskedők.

Már a nyár eleje óta annyi, mielött vetted illett vola körbenézni :-) A vodánál 40e előfizuval, a 40e-s bevételnél el is közrejátszhat.

Végülis mindegy, mert előfizumhoz ragaszkodom, újat nem szeretnék, voda kártyás meg drágább, + melóval.

hétf. okt. 18, 2004 15:39
arany tag

Hozzászólás 
suly írta:
Most tudtam meg, hogy a 6230 69900 Ft kártyával a vodánál... Pofám leszakad. 10e el olcsóbban vettem + 2 év aláírásával a t-mobile-nál.
Őrület.

Már a nyár eleje óta annyi, mielött vetted illett vola körbenézni :-) A vodánál 40e előfizuval, a 40e-s bevételnél el is közrejátszhat.

hétf. okt. 18, 2004 15:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Asszem EGY azaz EGY oldallal visszább írta valaki, hogy a 4.44 a héten meglesz a Mobilasknak.

A Mammutban tuti megvan már a 4.44!

hétf. okt. 18, 2004 15:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Karacsonyra pont emberi lesz az ara :wink:

hétf. okt. 18, 2004 15:15
arany tag

Hozzászólás 

Őrület.

hétf. okt. 18, 2004 14:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Asszem EGY azaz EGY oldallal visszább írta valaki, hogy a 4.44 a héten meglesz a Mobilasknak.

hétf. okt. 18, 2004 11:52
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Nagyjából végigolvastam a fórumot, de lehet, hogy ez a probléma elkerülte a figyelmemet!

1 hete van egy új 6230-as 4.28-as szoftverrel. Semmi problémám nem volt vele eddig.
A bluetootnál csinált olyat kétszer, hogy "párosítottam" egy másik telefonnal és átlküldtem 1-2 midit. Aztán utána meg nem tudtam belépni a bluetooth menübe, hogy kikapcsoljam a bluetooth-t. Nyomtam a gombot, de nem akart belépni. Aztán kikapcsoltam és levettem az akksit is, akkor már nem csinálta ezt.

Olvastam itt, hogy van már 4.44-es szoftver, és hogy Macikának már meg is van. De a garanciát nem szeretném elveszíteni. Tud róla valaki, hogy már a nokiánál is meglenne?

üdv
Attila

hétf. okt. 18, 2004 11:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Ewergo: megkaptam a kódot, köszönöm szépen!
Rohanok is haza kipróbálni.

hétf. okt. 18, 2004 10:40
arany tag

Hozzászólás 
poirot_ írta:
szabopali írta:
pvauthor fullost, tud valaki prezentálni?
Sokan megköszönénk...szerintem.

Helló!

Kik kerülhetnek a kedvezményezettek közé aki megkaphatják a 2.5 oxigénhez a keygent?

Más!

A speedshopban két fajta utángyártott kábel kapható! Az egyik 2990 simán csomagolás nélkül (legalább is a kép szerint) a másik 3490 de az talán dobozos és van hozzá szoftver! A kérdésem, hogy megéri-e várni a drágábbra a szoftverek miatt vagy az internetről is le lehet tölteni mindent a mi kell, illetve minőségbeli különbség van-e?

Előre is köszi!

hétf. okt. 18, 2004 10:19
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 98  Következő