Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. dec. 27, 2024 9:10

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Elmentem ma a Marathon klubbhoz.

Tényleg nagyon segítőkészek, kaptam 2 papírt is, felírták az adataim, úgyhogy remélem minden ok lesz.
Nov 5-ig kell megkötnöm az előfizut.

Ja és nem kellett nevezési díjat fizetnem se :D

Még annyi lenne a kérdésem, hogy a szerződéskötéshez mit kell vinnem?
Diák vagyok(főiskola) és nincsen semmi keresetem.

Köszi!

Üdv.

csüt. okt. 28, 2004 15:27
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Látom mások is rákattantak a témára. :lol:
Nekem már ki is van tűzve az átállás időpontja. A Vodafone-os engedély elbírálása csak 1 nap volt. Bementem a papírért, majd igyanazzal a lendülettel át a Pannihoz, és már meg is kaptam az új SIM-et. :D
Remélem az elkövetkező 2 hétben nem gondolja meg magát a Voda, és elenged magától. :)

csüt. okt. 28, 2004 13:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Mindenképpen Pestre kell menni? Vagy küldene valaki? PÜ.

1 picit olvass vissza és ott a megoldás :D
A lényeg,hogy akik úsztunk,az igazolással levelező tagjai lettünk az egyesületnek,ezért kaphatunk ilyen csomagot.Vagyis ha sikerül ilyen státuszt elérni,akkor megy a dolog.De a legegyszerűbb,ha felhívod a fenti számot és megkérdezed :D

csüt. okt. 28, 2004 13:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vidéki "versenyzőként" kéne egy haveromnak ilyen kari....
Mindenképpen Pestre kell menni? Vagy küldene valaki? PÜ.

csüt. okt. 28, 2004 12:51
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ok,próba cseresznye :D

csüt. okt. 28, 2004 11:20
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem is megold6ó, csak el kell menni hozzájuk személyesen. Én 2 ott se lévő haveromat is beneveztem a versenyen és így ezzel klubtagok lettek. De modom, TELEFONÁLJATOK ( (1) 367-3234, (1) 367-3406 )! Mikor én hívtam őket, tök rendesek voltak, elmondtak mindent. :)

csüt. okt. 28, 2004 11:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ok,azt én is olvastam a lapon,hogy 'levelező tagja' lettem így a klubnak.
Csak az a kérdés,hogy ilyen tagnak lehet-e "csak úgy" jelentkezni,ha vkinek csak az előfizu kell.

csüt. okt. 28, 2004 11:09
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Nekem is szept. 5 a dátumozása. :(

Esetleg próbálta már valaki az "utólagos nevezést" :?: Tehát hogy legyen ilyen csomid?Mert ha igen,akkor írjon már légyszi fejleményt,mert haveromat is érdekelné :)

Volt itt berakva egy papír a részletekről, azon az van, hogy a Magyar Marathon Klub tagjaként jár a kedvezményes csomag, szóval ez alapján szerintem nem a nevezéstől függ.

csüt. okt. 28, 2004 11:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem is szept. 5 a dátumozása. :(

Esetleg próbálta már valaki az "utólagos nevezést" :?: Tehát hogy legyen ilyen csomid?Mert ha igen,akkor írjon már légyszi fejleményt,mert haveromat is érdekelné :)

csüt. okt. 28, 2004 11:02
platina tag

Hozzászólás 
Mit akarsz a Marathon-nál kérdezni? Vagy most akarsz nevezni utólag? Mert a Klubot nem érdekli,hogy te hozod vagy viszed a számod. A Vodával és a Panonnal kell a hordozási és szerződéskötési ügyeket intézni! Az igazolásért viszont be kell menni (vagy elküldik postán) újra ha a rajta lévő pecsételt dátum (nekem szept. 5-i van) régebbi mint 60 (naptári) nap (nekem nov. 4-én jár le AZ az igazolás, de ha nem tudnám elintézni a Vodánál SWYOP-ot addig, akkor kérek majd másik igazolást). Mert az az igazolás csak a kiadástól (pecsételéstől) számított 60 napig érvényes és a Voda nem fogadja el utána. Amúgy gondolom lepecsételtek 1 csomó lapot szept. 5-én, és még most, okt. 24-én is ezeket osztogatták. De persze adnak új papírt ha lejárt a tied és neked kell mert még nem intézted el a SWYOP-ot...
Amúgy meg hív6od őket telefonon is, elmondanak mindent és nagyon segítőkészek! A honlapon ott a tel. szám (alul) http://www.marathon.hu

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Soma01 csüt. okt. 28, 2004 11:16-kor.

csüt. okt. 28, 2004 10:57
arany tag

Hozzászólás 
T610 írta:
Sziasztok!

Gondolkozom egy ilyen SWOP előfizun én is.

Ha meg akarom tartani a mostani számom akkor el kell hordoznom mondjuk a pannonhoz, de a pannontól mennyi idő után léphetek le a számommal?
Még egy kérdés: Ha most kötök egy új számmal egy SWOP-os előfizut, akkor később erre rá tudom hordozni a régi számom, vagy ne kössek addig amíg el nem jövök a pannontól?

Valaki volt már bent a Marathon klubbnál ilyen irányú igényével?
Nem szeretném , hogy elzavarjanak a **csába.

Köszi!

Üdv.

Visszaolvastam, úgyhogy már csak az utolsó kérdésemre kérnék választ:D

Üdv.

csüt. okt. 28, 2004 9:28
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Gondolkozom egy ilyen SWOP előfizun én is.

Ha meg akarom tartani a mostani számom akkor el kell hordoznom mondjuk a pannonhoz, de a pannontól mennyi idő után léphetek le a számommal?
Még egy kérdés: Ha most kötök egy új számmal egy SWOP-os előfizut, akkor később erre rá tudom hordozni a régi számom, vagy ne kössek addig amíg el nem jövök a pannontól?

Valaki volt már bent a Marathon klubbnál ilyen irányú igényével?
Nem szeretném , hogy elzavarjanak a **csába.

Köszi!

Üdv.

csüt. okt. 28, 2004 9:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
poirot_ írta:
...

Örülök, hogy nem csalódtál :-). Mindegyik márkabolthoz volt már szerencsém, s tényleg ők a legjobbak (most ezt nem azért, írom mert olvassák, hanem mert ez az igazság), s az mégegy jó pont, hogy kevés ügyfél van (kivéve, ha a Mammutban gondok vannak, akkor mindenki a Momba megy :-().

szer. okt. 27, 2004 20:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
...

Nem akarok kötözködni, de ugyanezt írtam én is 2 hozzászólással előbb, mint dredd, csak a konkrét példánál maradtam. :wink:

szer. okt. 27, 2004 20:26
platina tag

Hozzászólás 
Jó ötlet,én is erre várok a sima BYOP-ommal,augusztus óta.
:D

szer. okt. 27, 2004 8:35
arany tag

Hozzászólás 
Kibírom én azt a 3 hónapot :) Nem bonyolítom túl a dolgot, majd ha jó árban lesz a s65 akkor fogom megvenni és kész.

szer. okt. 27, 2004 6:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
.dredd. írta:
Nos, ha BYOP-ról van szó, akkor SIM only-t is köthetsz hűség nélkül, DE három hónapon belül is vehetsz hozzá telót hűséggel, csak akkor kauciót kell fizetned. Három hónap után nem kell fizetned kauciót a hűségtelóhoz (persze három rendesen fizetett hónapról van szó:))
Én így tudom...Üdv

Köszönöm a kiigazítást, valóban így van, ahogy dredd írta. Amúgy elég hülyeség, mert ha megkötéskor veszel telót, akkor nem kell kaució. De ha sim only megkötése után 2 hónappal megtetszik egy teló, akkor csak depozittal vehetsz. Sok olyan dolog van a világban, amit nem értek. Köztük van ez is.
Köszönöm dredd, még1szer. :D

kedd okt. 26, 2004 23:27
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok

Megkötöttem a SWYOP előfizut. Vizsla1 tanácsára a MOM-ban, és milyen jól tettem, hogy hallgattam rá! Az ügyintéző srác, és az üzletvezető lány, szavakban nem kifejezhető módon volt kedves. Ügyfélszolgálaton még nem tapasztalt kedvességgel, és problémamegoldásra való hajlammal volt dolgom. Sajnos hordozás nélkül nem ment a számmegtartás. :cry: Még üzletvezetői szinten sincsen rá mód. Tehát a jó számom hordozása is megkezdődőtt.

(Ezúton is köszönöm még egyszer a MOM Parkban dolgozóknak a kedvességet! :wink: Ugyanis rendszeres olvasói a fórumnak! :D)

Üdv.

kedd okt. 26, 2004 22:42
platina tag

Hozzászólás 
.dredd. írta:
Dannyboy írta:
Azt az apróságot ne felejtsd el, hogy csak sim esetén kell várnod 3 hónapot és annak letelte után írhatsz alá 2 évet.

Nos, ha BYOP-ról van szó, akkor SIM only-t is köthetsz hűség nélkül, DE három hónapon belül is vehetsz hozzá telót hűséggel, csak akkor kauciót kell fizetned. Három hónap után nem kell fizetned kauciót a hűségtelóhoz (persze három rendesen fizetett hónapról van szó:))

Én így tudom...

Üdv

no akkor most ez hogy is van? ilyet még lehet kötni???? ez nem szept v okt1 ig volt??

kedd okt. 26, 2004 17:06
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1, Dannyboy:
Aaa, erre nem hívták fel a figyelmemet. Jó tudni, a végén még kellemetlen meglepiben lett volna részem.

kedd okt. 26, 2004 14:19
platina tag

Hozzászólás 
Persze, hogy figyelik! Lehet szerződéskötéskor nem, de később leellenőrzik. Ezért 1ik haverom csak nevezett (fizetett), át se öltözött (egy másik srác + ott sem volt :lol: , mi fizettük be őt)... Mindent meg is kapott a pénzéért, csoki, sapka póló, papír!

kedd okt. 26, 2004 12:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
poirot_ írta:
Aki nem tudott, vagy nem akart úszni, de mégis szeretne SWYOP előfizut, az a Maraton Klub-nál próbálkozzon. :wink: Hátha igazat szólt az alkalmazottjuk!

No,igen,haveromban is felötlött eme ötlet.Amikor én voltam úszni,találtam egy maraton klub-os karkötőt,amit regisztrációnál adtak.Na most ugye adódik a kérdés,hogy ha ezzel haverom beállít szerződést kötni,akkor mi lesz :?: A sorszáma névhez van rendelve/figyeli vki?

kedd okt. 26, 2004 9:40
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Azt az apróságot ne felejtsd el, hogy csak sim esetén kell várnod 3 hónapot és annak letelte után írhatsz alá 2 évet.

Én így tudom...

Üdv

kedd okt. 26, 2004 9:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
squiddy írta:
Voltam a Vodába és mivel szeretnék egy S65-öt majd a kártyám mellé azt az 5letet adták, hogy igényeljek hűségnyilatkozat nélkül egy karit, majd ha megjelenik a telefon, akkor bemegyek újra és aláírok 2 év hűséget, ezáltal lesz kedvezményes kártyám, és kedvezményes árú telefonom is. Addig meg csak kihúzza az s55öm :)

kedd okt. 26, 2004 8:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azt is elmondtak, hogy ha az elsö 3 honapban irsz ala 2 evet az S65-tel, hogy a keszülek akcios aran felül meg 20.000 Ft ovadekot kell majd befizetned, amit a befizetest követö 4. szamlaban fognak jovairni?

kedd okt. 26, 2004 8:21
arany tag

Hozzászólás 
Voltam a Vodába és mivel szeretnék egy S65-öt majd a kártyám mellé azt az 5letet adták, hogy igényeljek hűségnyilatkozat nélkül egy karit, majd ha megjelenik a telefon, akkor bemegyek újra és aláírok 2 év hűséget, ezáltal lesz kedvezményes kártyám, és kedvezményes árú telefonom is. Addig meg csak kihúzza az s55öm :)

kedd okt. 26, 2004 7:40
arany tag

Hozzászólás 
Gratulálok minden új, "életben maradt" úszónak. :D
Én is ronda piros sapit kaptam, meg egy mégrondább pólót is. De mindegy, nem ezekért mentem. :wink:

Gratula a Vodának is :!: Megjött a 3. BYOP számlám. A percdíjaknak, a másodperc alpú számlázásnak, és a sok Vodás ismerősnek köszönhetően, több mint 50%-al csökkent a tel. számlám. A régi horribilis összegeket a T-mobilnak "köszönhettem". :?
A SWYOP 12%-a még csak most jön. :D

Aki nem tudott, vagy nem akart úszni, de mégis szeretne SWYOP előfizut, az a Maraton Klub-nál próbálkozzon. :wink: Hátha igazat szólt az alkalmazottjuk!

hétf. okt. 25, 2004 22:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
VFHU írta:
Béke. 8)

:wink:

hétf. okt. 25, 2004 19:18
ezüst tag

Hozzászólás 
pampika írta:
VFHU írta:
...

A hirdetések helye az Adok-veszek ! :idea: Ha minden telcsi topicja telelenne az eladó darabok hirdetésével,szted hányan néznének be oda másodjára is ???

Aki meg egy pici fáradtságot se vesz magának,hogy jó csomagot találjon az magára vessen és ne várja a sült galambot.

A topic címe "kedvezményes vodafone díjcomag" tehát csak van egy pici köze ahhoz amit beírtam. De kár ezt a dolgot tovább feszegetni. beírtam és kész.
Béke. 8)

hétf. okt. 25, 2004 19:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
VFHU írta:
...

A hirdetések helye az Adok-veszek ! :idea: Ha minden telcsi topicja telelenne az eladó darabok hirdetésével,szted hányan néznének be oda másodjára is ???

Aki meg egy pici fáradtságot se vesz magának,hogy jó csomagot találjon az magára vessen és ne várja a sült galambot.

hétf. okt. 25, 2004 19:08
ezüst tag

Hozzászólás 
pampika írta:
VFHU írta:
kicsit off
Voda R&R EXTRA kártya eladó. Hétköznap 21-09ig és hétvégén 0-24 ingyen beszélgetés. Havi 30 ingyen sms. 4100 ft havidíj.

Nagyon off...az Adok-Veszekben is megtalálja,aki keresi :roll:

Ez a kulcsszó aki keresi... aki itt látja rájön, hogy ez kell neki.

hétf. okt. 25, 2004 18:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
VFHU írta:
kicsit off
Voda R&R EXTRA kártya eladó. Hétköznap 21-09ig és hétvégén 0-24 ingyen beszélgetés. Havi 30 ingyen sms. 4100 ft havidíj.

Nagyon off...az Adok-Veszekben is megtalálja,aki keresi :roll:

hétf. okt. 25, 2004 18:30
ezüst tag

Hozzászólás 
kicsit off

hétf. okt. 25, 2004 18:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bizony. Másodperc alap, 20ingyen sms,korlátlan wap.

hétf. okt. 25, 2004 17:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Akor ez az előfizetés csak nov. 15-ig volt érvényes?
Abban az esteben, ha nem, akkor tudna valaki nekem adni ilyen regisztrációs lapot?
HA igen, akkor légyszike írj a yoe23@freemail.hu címre.
Előre is köszike a segítséget!

hétf. okt. 25, 2004 17:49
platina tag

Hozzászólás 
R 1 írta:
Sziasztok!
Pedig 2 éve még milyen jónak számított a 29 csúcs bárhova, 23 csúcson kívül bárhova percdíj! :(
Szerintetek?

Ja, csak éppen te másodpercalapon beszélsz, a feltöltősök meg percalapon. Egyáltalán nem mindegy. Egyébként meg nem kell sírni, se telhetetlennek lenni, nagyon jó az a tarifacsomag.

hétf. okt. 25, 2004 17:46
platina tag

Hozzászólás 
Én spec. igem! Ráadásul nem is szilokonoks szerintem, hanem valami vékony gagyi gumi. De mind1, úsztam 1 jót...

hétf. okt. 25, 2004 14:08
arany tag

Hozzászólás 
Ti is randa piros úszósapit kaptatok?

hétf. okt. 25, 2004 14:01
platina tag

Hozzászólás 
R 1 írta:
Ha már kedvezményes Vodafone díjcsomag a topic, akkor annyit mondanék, hogy nekem kormányzati előfizum van, de lassan egy feltöltős (27 Ft/perc) kártya is jobb lesz ennél!...

Na igen. Percdíjak terén (az Uno Plusz akciós tarifáját leszámítva) a Joker Plusz feltöltőkedvezménnyel már gyakorlatilag be is hozta ezt (belül: 27,5; kívül: 30), egyedül a perc alapú számlázás rontja el ott a képet...

hétf. okt. 25, 2004 12:08
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Ha már kedvezményes Vodafone díjcsomag a topic, akkor annyit mondanék, hogy nekem kormányzati előfizum van, de lassan egy feltöltős (27 Ft/perc) kártya is jobb lesz ennél!

Pedig 2 éve még milyen jónak számított a 29 csúcs bárhova, 23 csúcson kívül bárhova percdíj! :(

Szerintetek?

hétf. okt. 25, 2004 11:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
En is leusztam!:)Bar az elejen nem vojtam rola meggyozodve,hogy vegigcsinalom,de kb. 1km utan mar nem ereztem semmit,csak usztam :) 1:13 alatt vegeztem is (elozo este meg koncert volt,szoval en elegedett vagyok:)) Nalunk is 50m-es medenceben 40 hossz volt. Van,akinek mar megy ez a swyop kari?

hétf. okt. 25, 2004 9:06
arany tag

Hozzászólás 
Nálunk az öbölátúszás 50m-es medencében 40 hossz volt. Mi ez a 72 hossz?!
A 40-et megfulladás nélkül sikerült teljesíteni. Ma irány a Voda, megtudakolni a kiscsillagos részeket :)

hétf. okt. 25, 2004 6:21
platina tag

Hozzászólás 
Leúsztam én is! De szept. 5-i keltezésű papírt kaptam. Azt mondta a srác,hogy nov. 15-ig be lehet váltani még, úgyhogy jövőhéten v. az után megyek beváltani.
Írjátok meg majd, nincs e rövidebb útja :wink: a szám megtartásnak!

Amúgy az eredeti táv a Balatonban:
- Balatonátúszás távja 50 méteres medencében 104 hossz,
- Öbölátúszás távja 50 méteres medencében 72 hossz!
Úgyhogy e szerint kalkuláljon mindenki aki hamarabb szállt ki (ki hanyad részénél fulladt volna meg)... :lol:
De most csak 2000métert kellett úszni (40 hossz 50méteres medencében), nem az eredeti távokat uszodában!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Soma01 hétf. okt. 25, 2004 9:11-kor.

vas. okt. 24, 2004 16:28
arany tag

Hozzászólás 
A perdíjak így is ugyanazok. :D

vas. okt. 24, 2004 14:16
arany tag

Hozzászólás 
poirot_ írta:
Attka írta:
Megvagyok Én is :) Only sim, és beváltás az europarkban! Kösz mindenkinek!

Úsztál is érte? :twisted: :)

Szerinted? Szerintem.. :wink:

vas. okt. 24, 2004 14:07
arany tag

Hozzászólás 
Attka írta:

Úsztál is érte? :twisted: :)

vas. okt. 24, 2004 14:06
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Csumi:Attka

vas. okt. 24, 2004 13:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
poirot_ írta:
Az emberi ügyintézésért pedig a MOM Parkba megyek majd. :wink:

Nagyon helyes :-)!

szomb. okt. 23, 2004 20:00
arany tag

Hozzászólás 
Igazatok van! :D Amit nyerhetek a bolton, egy jobb teló vásárlásához vihetne közelebb. Viszont a mostani teljesen megfelel. Majd akkor írom alá, ha 3G-s telcsit ad ócsóért a Voda. :D
Köszönöm, hogy segítettetek rátalálni a sárga útra. :)

Az emberi ügyintézésért pedig a MOM Parkba megyek majd. :wink:

szomb. okt. 23, 2004 19:39
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem se írj alá 2 évet! A "szabadság" többet ér mint 10-20 ezer forint! Én majd talán jövőre aláírok, de inkább még akkor sem.
vally-nak (is) igaza van, "Az a relatíve kevés pénz, amit nyersz a telóval, mint elbukhatod ezeken."

szomb. okt. 23, 2004 18:47
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 93  Következő