|
Szerző |
Üzenet |
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
simico írta: Érdekes látni/olvasni a trémobilosok "ébredését" Én eddig is ébren voltam Nagyon sokáig (évekig) nagyon jó volt nekem a zöldzóna dijcsomag társkártyával együtt.
|
pén. okt. 29, 2004 16:36 |
|
|
Mortymer
ezüst tag
Csatlakozott: pén. okt. 29, 2004 9:27 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Sopron
|
integral írta: Mortymer írta: Most voltam a Tréé -nél és kiokosítottak, hogy a 30/30 as díjazás az előfizetéseseknél csak az első percre érvényes, utánna másodperc alapú az elszámolás. Most hogy is van ez ????? ...
A közlemény így szól: A Díjszabásokat érintô változások a következôk: A T-Mobile Magyarország Rt. alábbiakban meghatározott díjcsomagjait érintô változás A Társalgó, Szervusz, ZöldZóna, Egyenlítô, Partner 1, Partner 2, Partner 3, Partner 4, Aranytárskártya Társalgó, Aranytárskártya Szervusz, Aranytárskártya ZöldZóna, Aranytárskártya Egyenlítô, Aranytárskártya Partner 1, Aranytárskártya Partner 2, Aranytárskártya Partner 3, Aranytárskártya Partner 4, Eurofon I, Eurofon II, Eurofon III, MobilMester és a Partner 4 díjcsomag Csoport Plusz kedvezménnyel díjcsomagokban:„A forgalmi díjak mérése 30 másodperces egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles.”Ebből nekem az tűni ki, hogy a szemedbe hazudtak!!!
Csak azt modjátok meg miért kell félreinformálni az ügyfelet!!! EZ NEM KORREKT !!!
|
pén. okt. 29, 2004 12:30 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
integral írta: És a közlemény többi része is figyelemre méltó: ... Tehát 1. zóna: +11,48% emelés 2. zóna: +7,29% emelés 3. zóna: +5,9% emelés
"Ez korrekt!"
|
pén. okt. 29, 2004 10:56 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
És a közlemény többi része is figyelemre méltó:
A T-Mobile Magyarország Rt. elôfizetéses és Domino kártyás ügyfeleinek külföldre irányuló hívásdíjai az 1., 2., és 3. díjzóna esetében az alábbiak szerint változnak.
1. zóna díja 82,50, - Ft 2. zóna díja 128,75, - Ft 3. zóna díja 152,50, - Ft
Most Dominó:
1. díjzóna 74 Ft/perc
2. díjzóna 120 Ft/perc
3. díjzóna 144 Ft/perc
Most előfizetéses:
1. díjzóna 73.75 Ft/perc
2. díjzóna 120 Ft/perc
3. díjzóna 143.75 Ft/perc
Tehát
1. zóna: +11,48% emelés
2. zóna: +7,29% emelés
3. zóna: +5,9% emelés
|
pén. okt. 29, 2004 10:49 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Érdekes látni/olvasni a trémobilosok "ébredését"
|
pén. okt. 29, 2004 10:47 |
|
|
ihzg
vas-tag
|
30/30
Csak járjon le a hűség,ez pofátlanság teteje.
Megint sikerült árat emelni kb 20%-al...
|
pén. okt. 29, 2004 10:45 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Azért a boltos példa nem mindig jó. Van hogy tényleg olcsóbban adják, ha máshol olcsóbb.
|
pén. okt. 29, 2004 10:28 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Mortymer írta: Mire közöltem, hogy jó akkor elviszem a család előfizetéseit akkor meg tiszta készségesen közölték, hogy kinyomtatják a szolgáltatói nyilatkozatot. Hát ennyit érdemlek én 6 éves ügyfél?? Semmi, hogy miért, hova, mit tudnánk tenni ellene. Semmi
Ennyit a rózsaszín világról!
Még ehhez annyit, hogy szerintem azért nem kapálóznak, mert kb. ugyanannyian hordozzák hozzájuk a számukat.
Végülis ez is csak egy termék, szolgáltatás. Ha pl. eddig a Cora-ban vásásroltál és ezután az Auchanban akarsz, akkor a Cora sem fog akciózni a kedvedért. El kell fogadni, mást úgyse lehet tenni.
Bár az érdekes, hogy ilyen esetekben a Vodától és a Pannontól hallottunk, olvastunk marasztaló szándékokat, ajánlatokat.
Nem mellesleg az tűnt fel nekem (már nem először ), hogy a Témobilnál nincsen a konkurenciával lépést tartó versenyképes prepaid csomag. A Dominó Nap talán az egyedüli és az is elég zsenge.
|
pén. okt. 29, 2004 10:20 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Igaz,köszi! Javítottam! a nov.-ra a dec.-et!
|
pén. okt. 29, 2004 10:13 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Nem december 15-től, hanem:
"A módosítások hatálybalépésének dátuma a jelen közlemény második megjelenésétôl számított 30. nap,
ha az 2004. november 15-nél korábbi dátum, akkor 2004. november 15."
|
pén. okt. 29, 2004 10:10 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
MOST tényleg másodperc alapú az első 30sec után! De úgy kellett volna kérdezni,hogy milyen LESZ nov. 15. után!? Akkor már: „A forgalmi díjak mérése 30 másodperces egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles.”azaz 30/30 a 30/1 helyett!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Soma01 pén. okt. 29, 2004 10:14-kor.
|
pén. okt. 29, 2004 10:07 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Mortymer írta: Most voltam a Tréé -nél és kiokosítottak, hogy a 30/30 as díjazás az előfizetéseseknél csak az első percre érvényes, utánna másodperc alapú az elszámolás. Most hogy is van ez ????? ...
A közlemény így szól:
A Díjszabásokat érintô változások a következôk: A T-Mobile Magyarország Rt. alábbiakban meghatározott díjcsomagjait érintô változás A Társalgó, Szervusz, ZöldZóna, Egyenlítô, Partner 1, Partner 2, Partner 3, Partner 4, Aranytárskártya Társalgó, Aranytárskártya Szervusz, Aranytárskártya ZöldZóna, Aranytárskártya Egyenlítô, Aranytárskártya Partner 1, Aranytárskártya Partner 2, Aranytárskártya Partner 3, Aranytárskártya Partner 4, Eurofon I, Eurofon II, Eurofon III, MobilMester és a Partner 4 díjcsomag Csoport Plusz kedvezménnyel díjcsomagokban:
„A forgalmi díjak mérése 30 másodperces egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles.”
Ebből nekem az tűni ki, hogy a szemedbe hazudtak!!!
|
pén. okt. 29, 2004 9:46 |
|
|
Mortymer
ezüst tag
Csatlakozott: pén. okt. 29, 2004 9:27 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Sopron
|
Most voltam a Tréé -nél és kiokosítottak, hogy a 30/30 as díjazás az előfizetéseseknél csak az első percre érvényes, utánna másodperc alapú az elszámolás. Most hogy is van ez ?????
Mire közöltem, hogy jó akkor elviszem a család előfizetéseit akkor meg tiszta készségesen közölték, hogy kinyomtatják a szolgáltatói nyilatkozatot. Hát ennyit érdemlek én 6 éves ügyfél??
Semmi, hogy miért, hova, mit tudnánk tenni ellene. Semmi
Ennyit a rózsaszín világról!
|
pén. okt. 29, 2004 9:35 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
Punto83 írta: Kb. 2 órája nem tudok wapon sms-t küldeni, mert nem enged fel!
odáig eljutok hogy bejön a lehetőség, de nem vagyok regisztrálva. szerintem reklamálj, mert kár fizetni a wapot feleslegesen. ha még tudnál küldeni akkor ok, de így csak a pénztárcád lesz laposabb.
|
csüt. okt. 28, 2004 21:51 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Kb. 2 órája nem tudok wapon sms-t küldeni, mert nem enged fel!
|
csüt. okt. 28, 2004 19:35 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
Annyi év alatt írja le, amennyi alatt akarja. Társasági adó tv. ad (tao szempontjából) korlátot az adó védelme érdekébe.
Gyors leírás:
+ kevés tárgyévi adó
- céged annyival kevesebbet ér
Sok vállalkozás gondja, hogy nagy leirási kulcs->nagy költség->nincs eredmény, aztán egy (fél?) év múlva hitel kéne, de nem adnak...
Egyébként jogos, hogy nem írható le kapásból költségként az egész, mert feltétele az egész fenti dolognak, hogy 1 évnél tovább legyen használva...
Veszteség nem a beruházás miatt van sosem (mert arra van pénz, cash vagy hitel), hanem mert több a költség, mint a bevétel...
|
csüt. okt. 28, 2004 10:55 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Ha jól tudom,pl. ha veszel egy számítógépet,akkor az a könyvelésben 2 év alatt 0 ft-ra amortizálódik.
|
csüt. okt. 28, 2004 10:14 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
bluestar írta: T68m írta: azért még hiányzik egy-két dolog a tisztánlátáshoz:
- mennyi ment el új tornyok építésére. (ugyanis ez is benne van a 13 milliárdos kidásban, azaz a 6 milliárdos veszteségben) Márpedig ez befektetés ...
Kis számvitel, remélem nem írok nagy hülyeséget: Ha új tornyokat építesz, annak a költsége nem teljesen abban az évben jelentkezik, amikor ténylegesen felmerül a kiadás. Aktiválják beruházásként, és az évek során (pl. 20-50 év alatt) leírják költségként (amortizáció). Tehát a tornyok építésének csak 1/20-ad (vagy 1/50-ed stb, attól függ hány év alatt számolják el) része jelentkezik évente.
igen, ez valóban egy hajmeresztõ dolog, ha egy vállalkozás vesz egy nagyobb érékû tartós fogyasztási cikket, akkor a tárgyévben csak egy részét számolhatja el költségként (mikor az egészet ki kellett fizetnie) és a többit után pedig adóznia kell, mintha legalábbis megmaradt volna az a pénze. Aztán az évek során, ahogy említetted valóban kis részletekben leírhatja. (Az egész arra jó, hogy 1. nehezítse a vállakozások fejlõdését 2. pluszmunkát okozzon könyvelési/adózási/adóellenõrzési szempontból 3. az államot ideiglenes bevételhez jutassa)
Maradva a toronynál: hogy mekkora részét tudja leírni az adott évben az függ, hogy mennyi idõben határozza meg az amortizációját, az IT-ben ezt elég kicsire lehet venni, másrészt pedig hogy trükközik az árával. Ha annak jórészét alkatrészként/stb. tünteti fel, akkor szinte az egészet költségként számolhatja el.
|
csüt. okt. 28, 2004 10:09 |
|
|
KOCsi
arany tag
|
integral írta: Témobilnál mennyibe kerül a telefon hivatalos hálófüggetlenítése? És milyen egyéb fontos paramétert kell róla tudni?
Éppen a múltkor néztem, mert van egy 3 éves Ericssonom, amit jó lett volna más SIM-el használni. 10.000 Ft!!!
Nem tudom, hogy mi a francért kérnek el ennyit. Maradnak asszem az alternatív megoldások...
|
csüt. okt. 28, 2004 9:30 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Témobilnál mennyibe kerül a telefon hivatalos hálófüggetlenítése? És milyen egyéb fontos paramétert kell róla tudni?
|
csüt. okt. 28, 2004 8:26 |
|
|
bluestar
arany tag
|
T68m írta: azért még hiányzik egy-két dolog a tisztánlátáshoz:
- mennyi ment el új tornyok építésére. (ugyanis ez is benne van a 13 milliárdos kidásban, azaz a 6 milliárdos veszteségben) Márpedig ez befektetés ...
Kis számvitel, remélem nem írok nagy hülyeséget:
Ha új tornyokat építesz, annak a költsége nem teljesen abban az évben jelentkezik, amikor ténylegesen felmerül a kiadás. Aktiválják beruházásként, és az évek során (pl. 20-50 év alatt) leírják költségként (amortizáció). Tehát a tornyok építésének csak 1/20-ad (vagy 1/50-ed stb, attól függ hány év alatt számolják el) része jelentkezik évente.
|
csüt. okt. 28, 2004 8:23 |
|
|
Wagner ur
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 23, 2004 1:37 Hozzászólások: 481 Tartózkodási hely: Eger
|
Mennyi volt az annyi Macika? (Tényleg érdekel, ne fogd vissza a billentyüzeted!)
|
csüt. okt. 28, 2004 1:13 |
|
|
Wagner ur
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 23, 2004 1:37 Hozzászólások: 481 Tartózkodási hely: Eger
|
Néhány OFF után ...
Az asszony most sokkolt be. Megy a pannonhoz 5 fényes év elteltével. Végre hálón belül hívhatom ugyanannyiért mint eddig hálón kívül. Cserébe Ö nem fizet a Trének 1XXFt-ot percenként, ha engem hív. Azért az már ciki, hogy mindig visszahívtam, ha dumálni akart velem ... (Azt sem tudom, mennyi volt a percdíjja, pedig párszor hallgattam a napokban. Lehet, azt sem tudom, miböl maradtam ki, hogy nem voltam soha wesztes?)
|
csüt. okt. 28, 2004 1:07 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
skynet írta: annyi hiányzik még, hogy a cég jegyzett tőkéje 52 milliárd forint.
viszont hogy toronyépítésre (befektetésekre) illetve nem befektetés jellegű kiadásokra mennyi ment el külön-külön, azt nem tudom megmondani (azt nem tudom, 2002-ben mennyi volt a jegyzett tőke)
Úgy tudom, ezekben a hónapokban drasztikus tőkeemelést hajtott végre a Voda anyavállalata a magyarországi cégben.
Azt hiszem, nem volna szerencsés (főleg nem igazságos), ha a Vodafone-t a mostani Pannonnal és T-mobile-lal hasonlítanánk össze.
Ugye 5 év előnye van a két régi cégnek, tessék visszakeresni 5 évet, mennyi volt az annyi akkor. És azt már össze lehet hasonlítani!
|
csüt. okt. 28, 2004 0:59 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
skynet írta: semmit se kell számolni!
a bevétel annyi, ami oda van írva! az eredmény (magyarul haszon) úgyszintén!
nem kell egyiket se kivonni a másikból!
(ha nem érted: volt 2002-ben 7 milliárd bevétele a cégnek, 13 milliárd kiadása, tehát -6 milliárd a haszon, azaz 6 milliárd a veszteség)
azért még hiányzik egy-két dolog a tisztánlátáshoz:
- mennyi ment el új tornyok építésére. (ugyanis ez is benne van a 13 milliárdos kidásban, azaz a 6 milliárdos veszteségben) Márpedig ez befektetés
- mennyi ment el az anyavállalatnak különbözõ "eszközvásárlások", "programbérletek", stb. formájában (ugyanis ez is benne van a 13 milliárdos kidásban, azaz a 6 milliárdos veszteségben) Márpedig ez a nyereség adómentes kivitele.
Lehet, hogy 0, nem mondom, hogy nem. Csak épp valószínûtlen!
|
csüt. okt. 28, 2004 0:05 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
skynet írta: tények:
vodafone magyarország rt.
________eredmény______bevétel 2003___-20 milliárd___47 milliárd 2002____-6 milliárd____7 milliárd
...akkor az most mennyi is?
|
szer. okt. 27, 2004 23:10 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
KaRFiol írta: Bagyu írta: A magyar Vodafone veszteséges Van olyan, aki ezt egy pénzügyi jelentéssel alá is tudja támasztani? Mert lassan szállóige lesz ez a mondat, de konkrétumot senki sem mutatott. Apropó jó, hogy a topicban említettétek, elkerültem volna a figyelmemet a 30/30-as számlázás bevezetése visszamenőleg az összes publikus csomagban. Na ez mi, ha nem fejőstehén effektus? És már immáron sokadszorra...
megkérdeztem haverom aki bróker és ő azt mondta, hogy a voda tavaly 20 milliárd mínuszban volt. az antenna ezért sem bírta már tovább és szállt ki.
|
szer. okt. 27, 2004 19:48 |
|
|
club
platina tag
Csatlakozott: pén. máj. 21, 2004 18:35 Hozzászólások: 584 Tartózkodási hely: Starigrad
|
Bagyu írta: Az ÁSZF-ekben benne van az egyoldalú módosítás, tehát elilveg bármit megtehetnek.
Mindenesetre nem reklámozzák túl, nehogy sok előfizetőhöz eljusson a hír. A weblapjukon is elég rendesen elrejtették a 20-30%-os 15.-ei áremelést...
|
hétf. okt. 25, 2004 21:36 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Az ÁSZF-ekben benne van az egyoldalú módosítás, tehát elilveg bármit megtehetnek.
|
csüt. okt. 21, 2004 11:18 |
|
|
ihzg
vas-tag
|
arcátlan tmob
Na ez a válasz nálam is kicsapta a biztositékot, két előfizetésem van ezeknél a magnetás ****-nél, sajnos túl régóta. Ha lejár a hűség akkor váltom mind a kettőt.
Nem tartottam korrektnek a vesztel30-as díjszabást sem, de ez a rejtett 30/30-as áremelés mindennek a teteje. Hová akarjék ezek a szerencsétlenek emelni a 123,75 forintos percdíjakat?
Mit gondoltok a fogyasztóvédelem tehetne azért valamit, hogy a tényleges telefonálás alapján fizessünk és ne a megkezdett percek vagy félpercek után? Vagy pár év múlva akár bevezethetik az 5 perces egységet is....
|
csüt. okt. 21, 2004 10:53 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Kaptam választ, a hölgy és a szöveg is ugyanaz. HAHAHAHAHAHA
Ennyit róluk...
|
csüt. okt. 21, 2004 10:32 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
Idézet: Két napja tesztelek egy piros SIM-et, eddig teljesen meg vagyok elégedve, még Pördeföldén is volt térerő (zsáktelepülés Zala közepén, magas dombok stb.)!
Én már egy éve tesztelem a piros kártyát megyeszékhelyen, de sajnos hogy úgy mondjam nem vagyok megelégedve. Június végére igérték a beltéri lefedettséget, most október vége van. A Mikulás vinni fogja a piros kártyáinkat, pedig van néhány, igaz, hogy a mellékelt helyzet miatt nem tudjuk használni. Ciki [nem nekünk].
|
csüt. okt. 21, 2004 8:42 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
egy darabbal vehetõ a pannon üzleti plusz.
|
szer. okt. 20, 2004 22:38 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
lacika_dj: hany db-ot vettel?
|
szer. okt. 20, 2004 21:53 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Ez jól hangzik, csak ez nem megy ecceri magánembernek ugyi.
|
szer. okt. 20, 2004 21:42 |
|
|
lacika_dj
vas-tag
|
Üdvözletem!
Én februárban vásároltam előfizetést és nekem a legfontosabb az volt hogy pontosan ki tudjam számolni mennyit fogok fizetni! Ezt pedig ugye úgy lehet megoldani ha másodperc alapú a számlázás! Nah én fogtam magam elmentem mindhárom mobilszoplgáltatóhoz és már az ajtóban feltettem a pultnál a nagy kérdést:
"Tudnak-e enekm olyan előfizetéses díjcsomagot adni melyben másodperc alapú a számlázás?"
Mind a vodafone mind a tmobile hebegette habogott hogy így megúgy meghogy mennyivel jobb... Mondom nektek lehet de nekem nem
Míg végül kikötöttem a PANNON-nál és itt is megkérdeztem, azt mondták:
"Természetesen"
a csomag neve pedig: Üzleti Standard tarifacsomag
> Egységesen - minden időszakban és minden irányba - nettó 28 (bruttó 35) forintos percdíj;
> 50 perc - belföldi hanghívásokra vonatkozó - ingyenes lebeszélhetőség;
> másodperc alapú számlázás;
> havidíj: nettó 2800 Ft (bruttó 3500 Ft).
Szerintem ez a KORREKT nem a másik kettő ****!
Köszönöm hogy szolhattam! Remélem segíthettem
|
szer. okt. 20, 2004 21:28 |
|
|
csipuka
ezüst tag
|
Blamazs írta: Sziasztok!
En ma voltam a T-mobilenal leadni a 2db elofizus kartyamat. Eloszor be szerettem volna fizetni a szamlat, de allt a rendszer naluk, elkuldtek egy dealer uzletbe, hogy ott fizethetek. Sikerult is es mar mentem is vissza, hogy leadom a kartyakat. 7 ev 6 honap utan erre jutottam. Most voda kormanyzati van....
Szia Balazs!
Nna ide a kormanyzatiba hogy lehet bejutni???
Percdijat addig ne is mondjal!
Az derek dolog egyebkent, hogy egybol felezte a telefon akcios arat az urge. De igy nem szeretem.
Cimbora is bemegy a fonokhoz, hogy o bizony felmond.
- Anyagiak?
- Az is szerepet jatszot.
- Es ha megadjuk mi is?
- Keso.
Ilyenkor mar nem szokott visszatancolni az ember.
|
szer. okt. 20, 2004 21:21 |
|
|
Blamazs
arany tag
|
Sziasztok!
En ma voltam a T-mobilenal leadni a 2db elofizus kartyamat.
Eloszor be szerettem volna fizetni a szamlat, de allt a rendszer naluk, elkuldtek egy dealer uzletbe, hogy ott fizethetek. Sikerult is es mar mentem is vissza, hogy leadom a kartyakat. 7 ev 6 honap utan erre jutottam. Most voda kormanyzati van. Amikor meghallottak, hogy vissza akarom adni az elofizut, az uzletvezeto vette at az ugyemet. Mindjart kerdezte , mi a gond. Mondom draga nekem, meg kozel 8 ev utan tobbet varok, mint KAP pontokat. Olcsobb percdij. Erre o kerdi mennyi a mostani. Mondom 30ft brutto. Relax jobb. Mondom ja percalapon, havi 10000 fix koltseggel. Erre mondja kapok keszuleket olcsoert. K700.
Megnezzuk mit ajanl a gep. 55000FT. mondom neki, ennyiert nem veszek telot, a t68-al max meg vagyok elegedve. Erre o odahajol, es eloadja a dumat. O mint uzletvezeto odaadhatja ennel olcsobban is ha maradok.
Kerdem mennyiert? 30000Ft. Na ekkor telt be a pohar. Mondom neki, ha besetalok a vodahoz, 2 evet alairva mindenfele szoveg nelkul odaadjak 30000Ft-ert. O mondta jol gondoljam meg, mert igen jok ok, ne adjak valaszt azonnal. Felaltam elhoztam a fel uzlet papirjait amit ramtukmalt.
Valamelyik nap megyek a vodahoz, atkerem a szamom prepaid-be hozzajuk es meg kapok +5000 is toluk.
Ennyi eleg is a westel/t-mobile parosbol.
Anno szerettem, de mara nagyon elszalltak.
Bocs, hogy hosszu lettem, de kikivankozott belolem.
Nevetseges volt, ahogy mindent megprobalt, es el akarta hittetni velem, hogy relax olcsobb mint ami most van, hogy azzal jobban jonnek ki.
Nekem a telefonjuk sem kell, mert van. Mondtam neki, olcsoert akarok beszelni, nekem mind1 mirol. Adhat 200000-es telot a percdij ott is draga!
Udv:Balazs
|
szer. okt. 20, 2004 21:06 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Én eztet írtam nekik. Teljesen mindegy, mit írnak, mert már váltottam, inkább csak azért, hogy kapjanak minél több panaszt.
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Az alábbi változtatásra lettem figyelmes a T-mobile.hu -n található
díjszabásban, amely november 15-től lesz érvényes. ráadásul nem is a sajtóközlemények
menüpont alá, hanem a dokumentumokhoz. Ez nem korrekt.
http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... s_1115.pdf
"A forgalmi díjak mérése 30 másodperces egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles."
Ezen lépésük egyértelműen meggyőzőtt arról, hogy nem a megfelelő szolgáltatót választottam. A szükséges módosítások megtörténtek, ezentúl ez a kártya a legkevesebb fenntartási költséggel pihenni fog egy fiókban ameddig kötelező használnom.
További jó szolgáltatást kivánok, egy elégedetlen ügyfél nélkül biztos jobb lesz az Önök világa.
Üdvözlettel
|
szer. okt. 20, 2004 20:54 |
|
|
csipuka
ezüst tag
|
Most latom, hogy a nevem alatt a tagsagi minosites is ott van.
Hirtelen kihagytam a kotojelet, es egybeolvastam ,es par masodpecig filoztam, hogy ezek honnan sejtik..
Pimasz terminal forum motor!
|
szer. okt. 20, 2004 20:35 |
|
|
csipuka
ezüst tag
|
csendes írta: Sajnos oda jutott nálam a T-Mobile előfizus karija, hogy a számomra fontos napszakokban tudok jobbat más szolgáltatóknál. Mindenesetre megvárom, hogy nov. 15.-re mit terveznek bevezetni és utána meglátom mit lépek. Szép volt a tíz év náluk és velük, de sajnos a számomra fontos szolgáltatásokat kedvezőbben megkapom a másik szolgáltatóknál. Azt vélem felfedezni, hogy az egyéni ügyfelek kezdenek kevésbé fontosak lenni, legalábbis számlás előfizetőként nem. Véleményem szerint a számlás előfizetések jelentős része céges, illetve más nem publikus csomagokban van, ezért a kis forgalmú egyéni számlás előfizuk a szolgáltatóknak sokba kerülnek, ezért óvatosan elkezdték terelgetni őket a kártyás irányba.
Igen pontosan megfogalmaztad a gondolataimat, nekem is ezen har az agyam egy ideje.
Mas.
Tegnap felhivtam az ugyfelszolgalatot, hogy aruljak mar el, mikor jar le pontosan a husegnyilatkozatom novemberben. Addid-addig beszeltunk az egyebkent segitokesz holgyemennyel, hogy eljutottunk oda, hogy mennyiert is tudnek most venni uj huseggel telefont. Ha ugyanis a nov. 15-os valtozassal a 30/30 mellett lesz valami pozitiv valtozas is akkor elgondolkodok, de semmikeppen nem szeretnem magam lekotni 2 evre, hanem az akcios keszulekek kozul az egyeves huseget vallalnam. Erre kozolte a holgy, hogy a huseg meghosszabittasa eseten nem all modomban 12 honapos husegnyilatkozatot valasztani, hanem csak a 24 honaposat. Mindezt ugy, hogy 4.5 eve aranykartyas vagyok, soha nem volt tartozasom felejuk. Ez a lehetoseg a platinakartyasoknak van meg, illetve a nalam jobban tejelo aranykartyasoknak, de az, hogy hol kezdodik a jol tejelo aranykartyas, az nem publikus info, ez a policy. Mar ez is nehezen emesztheto, hogy nem valaszthatok 1 eves huseget, de miutan rakerdeztem, hogy aki az utcarol beesik es uj elofizut akar kotni, az valaszthat-e 1 eves elofizut? Es annak a "jottmentnek" jar! Ekkor kicsapta bennem valami a biztositekot. Ez a megbecsules, igy akarjuk megtartani az ugyfelet???? Ezek utan vegig turtam a weboldalukat, (az egy dolog, hogy a kereso kihozott par mar reg nam karbantartott oldalt, ahol az ASZF-re vonatkozo link nem is mukodott), es nem talaltam hivatkozast erre a korlatozasra!
Ezek utan ha en naiv ugyfelkent bemegyek es az akcios arlista alapjan egy evre akarom csak meghosszabbitani a husegemet, de nem engedik, es esetleg ilyen korlatozas nincs is a feltetelekben, akkor mi a szitu?
Ha tud valaki ilyen korlatozasrol, akkor az tajekoztasson legyen szives (pl. URL, level az ufsz-tol), mert egyszeruen nem akarom elhinni!
|
szer. okt. 20, 2004 20:27 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
Sajnos oda jutott nálam a T-Mobile előfizus karija, hogy a számomra fontos napszakokban tudok jobbat más szolgáltatóknál.
Mindenesetre megvárom, hogy nov. 15.-re mit terveznek bevezetni és utána meglátom mit lépek. Szép volt a tíz év náluk és velük, de sajnos a számomra fontos szolgáltatásokat kedvezőbben megkapom a másik szolgáltatóknál.
Azt vélem felfedezni, hogy az egyéni ügyfelek kezdenek kevésbé fontosak lenni, legalábbis számlás előfizetőként nem.
Véleményem szerint a számlás előfizetések jelentős része céges, illetve más nem publikus csomagokban van, ezért a kis forgalmú egyéni számlás előfizuk a szolgáltatóknak sokba kerülnek, ezért óvatosan elkezdték terelgetni őket a kártyás irányba.
|
szer. okt. 20, 2004 19:26 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
nem érdemes írni. minek. szegény ügyfélszolga nem írhatja le, hogy árat emeltek. a tulaj meg pont l...ja mit szólnak az ügyfelek.
|
szer. okt. 20, 2004 19:09 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Bournie írta: senkinek nem tűnt fel, hogy a hölgy november 15-től új K.A.P.-os percdíj kedvezményeket ígért?
Gondolom,ezek is olyan percdajkedvezmények lesznek,hogy nem kell majd tőlük hasra esni,a 30/30-as elszámolás bőven fedezni fogja,viszont parasztvakításnak tökéletes lesz
|
szer. okt. 20, 2004 18:29 |
|
|
Bournie
arany tag
|
club írta: A klienc év elég volt, hogy rájöjjek, mi a mézesmadzag a Westelnél.
Ugyan, nem is mint világmegváltást említettem én ezt, csupán mint esetleges érdekeséget. Mondom én, ős pannonosként.
|
szer. okt. 20, 2004 18:20 |
|
|
club
platina tag
Csatlakozott: pén. máj. 21, 2004 18:35 Hozzászólások: 584 Tartózkodási hely: Starigrad
|
Bournie írta: Kicsit most szét vagyok esve, szóval mondjátok meg ha hülye vagyok , de senkinek nem tűnt fel, hogy a hölgy november 15-től új K.A.P.-os percdíj kedvezményeket ígért? Szerintem nem a jelenleg is ismertekre gondolt. Na, mind1.
A klienc év elég volt, hogy rájöjjek, mi a mézesmadzag a Westelnél.
|
szer. okt. 20, 2004 18:12 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Kicsit most szét vagyok esve, szóval mondjátok meg ha hülye vagyok , de senkinek nem tűnt fel, hogy a hölgy november 15-től új K.A.P.-os percdíj kedvezményeket ígért? Szerintem nem a jelenleg is ismertekre gondolt.
Na, mind1.
|
szer. okt. 20, 2004 18:10 |
|
|
club
platina tag
|
Re: köszi
pampika írta: Ha nem mondják el a népnek,hogy percalapú elszámolásért kapja az olcsóbb percdíjat,akkor azt nem nevezném korrekt tájékoztatásnak (persze az ügyfél felelőssége is,hogy megnézze,mit ír alá).
Ha a nép nem jön rá, hogy a csúcsidei 124 Ft-os percdíj 30 másodperc alapon még nagyobb fejés mint eddig, akkor megérdemli. Én kilenc év után lépek le tőlük...
|
szer. okt. 20, 2004 18:10 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Re: köszi
Enyac írta: Bízva abban, hogy a fentiek alapján megérti álláspontunkat, és a továbbiakban is elégedett előfizetőink között tarthatjuk számon
Milyen kedves tőlük,hogy a szemedbe mondják,hogy hülyének néznek...
Mindegy,részemről mindkét reménykedésére határozott NEM a válasz
Nem tudom elfogadni az indoklásukat.Az,hogy ez a piaci trend?A piaci ternedet a 3 szolgáltató alakítja ki!Ha nem mondják el a népnek,hogy percalapú elszámolásért kapja az olcsóbb percdíjat,akkor azt enm nevezném korrekt tájékoztatásnak (persze az ügyfél felelőssége is,hogy megnézze,mit ír alá).
|
szer. okt. 20, 2004 18:05 |
|
|
club
platina tag
|
Enyac írta: Két napja tesztelek egy piros SIM-et, eddig teljesen meg vagyok elégedve, még Pördeföldén is volt térerő (zsáktelepülés Zala közepén, magas dombok stb.)!
Azért én Zalában nem nyomulnék annyira a piros irányába. Inkább ződ-sárga, mert elég egy kicsit Bázakerettye-Kiscsehi irányába elmozdulnod ott már csak az meg a pink nyomul...
|
szer. okt. 20, 2004 18:04 |
|
|