|
A Nokia bejelentette 6230 mobiltelefonját
Szerző |
Üzenet |
ObGa
ezüst tag
|
suly írta: Gondolom gyári előlapokat vettél. Billentyüszínt hogy oldaottad meg? Vagy azt is adnak hozzá?
A gyorsboltban gyári billentyűzetet adnak 990-ért többféle színben.
|
szer. okt. 27, 2004 21:02 |
|
|
suly
arany tag
|
Joco@@@ írta: Nem eredeti egyik előhátlap sem! A gomgsort azt hagytam! Tök jól áll minden színű elő hátlaphoz a szürke gombsor!
Nekem speciel semmilyen utángyártott tartozékról, főként előlapról nincs jó tapasztalatom.
|
szer. okt. 27, 2004 17:30 |
|
|
Joco@@@
ezüst tag
|
Nem eredeti egyik előhátlap sem!
A gomgsort azt hagytam!
Tök jól áll minden színű elő hátlaphoz a szürke gombsor!
|
szer. okt. 27, 2004 16:46 |
|
|
suly
arany tag
|
Joco@@@ írta: Hy!
Nekem nem mozog semmi se elől se hátul! Tugyátok egy új elő és hátlap mindent megold! És azt nem mondhatjátok, hogy biztos vigyázok rá mert ez már a 3.elő és hátlapom!
Gondolom gyári előlapokat vettél. Billentyüszínt hogy oldaottad meg? Vagy azt is adnak hozzá?
|
szer. okt. 27, 2004 15:03 |
|
|
Joco@@@
ezüst tag
|
Hy!
Nekem nem mozog semmi se elől se hátul!
Tugyátok egy új elő és hátlap mindent megold!
És azt nem mondhatjátok, hogy biztos vigyázok rá mert ez már a 3.elő és hátlapom!
|
szer. okt. 27, 2004 13:04 |
|
|
ObGa
ezüst tag
|
Nem is vagyok barbár.
Olyan az érzés, mintha behorpadna a hátlap, de egy kicsit tényleg horpad. Erre gondoltam, amikor a vastagabb anyagról dumáltam. Ezenkívük azt a kb fél mm-es távot mozogja a hátlap, amit írtam, és ez zavar, de meg kell szokni, ahogy hozzá lehetett szokni a 6600-ás mozgásaihoz is. Csak ez máshogyan adja elő. Az előlap viszont stabil.
De tudtam, hogy ez egy ilyen teló, csak leírtam mik az első negatív benyomásaim, mert egyenlőre mást nem találtam. Ennyi.
|
szer. okt. 27, 2004 10:05 |
|
|
Pikkolo
arany tag
Csatlakozott: hétf. jún. 28, 2004 22:23 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Magyarország
|
ObGa írta: Igen, 6230-as. A lötyögést úgy értsd, hogy nem mozog az egész hátlap, hanem ha nyomogatom a gombokat, akkor érezni lehet a hátlap mozgását. De tényleg csak annyi kell, hogy vmit beleragasszak, akkor már rendesen felfexik a hátlap, és megszűnik a mozgás. Ezt gyárilag is javíthatták volna valami vastagabb/erősebb műanyag hátlappal. De hát ugye a költségcsökkentés...
Ami nincsen fixen rögzítve, cserélhető stb.. az a használat miatt mindig mozogni fog. A vastagabb/erősebb műanyag semmit sem oldott volna meg v. ha szerinted igen akkor ezt fejtsd ki bővebben. Akinek a gombok nyomkodása közben mozog a hátlap az iden barbár módon nyomogathatja őket. Nekem az előlap mozog egy picikét, de a hátlap nem.
|
szer. okt. 27, 2004 9:44 |
|
|
ObGa
ezüst tag
|
Igen, 6230-as. A lötyögést úgy értsd, hogy nem mozog az egész hátlap, hanem ha nyomogatom a gombokat, akkor érezni lehet a hátlap mozgását.
De tényleg csak annyi kell, hogy vmit beleragasszak, akkor már rendesen felfexik a hátlap, és megszűnik a mozgás. Ezt gyárilag is javíthatták volna valami vastagabb/erősebb műanyag hátlappal. De hát ugye a költségcsökkentés...
|
szer. okt. 27, 2004 9:25 |
|
|
suly
arany tag
|
Tegnap vetted és máris lötyög? 6230-as ugye? Hogy egyről beszéljünk...
Nekem sem túl masszív. Mi lesz később? Nincs sok pontos illeszkedés ezen a telón.
|
szer. okt. 27, 2004 9:18 |
|
|
ObGa
ezüst tag
|
Üdv!
Tegnap megvettem a telót, ezen már a 4.44-es szoft van.
Eddig minden ok, bár vissza kell szokni a 6600-ás kezeléséről erre a típusra. Ami kifejezetten idegesít, az a hátlap mozgása, de erről és a megoldásról volt már szó itt a fórumon.
Ha kitámasztom valamivel a hátlapot, akkor a hátlap illesztésénél a teló két oldalán lesz kb 0,5 mm-es rés. Ez másnál is így van?
|
szer. okt. 27, 2004 6:58 |
|
|
Gambi
ezüst tag
|
Köszönöm mindenkinek a választ, sikerült nekem is leszednem a játékot.
|
kedd okt. 26, 2004 23:23 |
|
|
Ewergo
arany tag
|
....Pedig most teszteltem a letöltést! Nekem 1böl lejött!!!
De a kártyajátékot nem nagyon csipem
|
kedd okt. 26, 2004 18:51 |
|
|
szabopali
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Mo
|
N6230 írta: fa írta: Gambi írta: fa írta: (Gondolom, már mindenki tudja a T-Mobile infoSMS-éből, hogy wapos oldalukról ingyenesen tölthető le a Solitaire játék. Gonoszkodóknak: ezt ebben a hónapban töltöttem le. ) OFF. Hogy is van pontosan? Én nem találtam meg a wapon - jól tudom ugye, hogy az 40-es szériánál kell keresni? Ha jól emlékszem, nem kellett semmit sem állítani, automatikusan felismerte a szolgáltató a telefon típusát. A klasszikus játékok közt keresd. Egyébként tényleg 40-es széria. Üdv: A_ Én is keresgettem, de nem találtam. Azt nem értem a T-Mobile ilyen info SMS-ei alapján, hogy pl.: miért nem teszik bele az "Ajánlatok" menüpontba. A múltkor is letöltöttem a múmiás játékot, nagy kalap sz*. Az viszont érdekes, hogy vmelyik "játékos" oldalról (talán colorize) letöltöttem a Siberian Strike-ot, ill. egy Backgammon játékot, de csak fék képernyőt használ a megjelenítéshez. Ez miért lehet?
Nos sokadik probálkozásra megtaláltam a játékok/klasszikus alkönyvtárban. De a "java" csak most jön....vagy mégsem? letöltés és na na na " A "szerver nem található"... és ők lennének a profik. Mi van itt?
|
kedd okt. 26, 2004 18:16 |
|
|
Ewergo
arany tag
|
|
kedd okt. 26, 2004 17:23 |
|
|
Pippo
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Debrecen, Pécs, Zalaegerszeg
|
Valóban, az xtel elÉg jó oldal. Nekem is van egy csomó java játÉkom (pl. Prince of Persia (az origin + a Sands of Time is), Splinter Cell, Rayman 3, Tomb Raider, Saboteur Ninja (tisztára C64)). Szóljatok, ha kell valamilyen játÉk!
|
kedd okt. 26, 2004 17:23 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
wap.xtel.com.ua
vagy xtel.com.ua itt a neten van angolul is.
Rengeteg ingyen játék....
|
kedd okt. 26, 2004 16:22 |
|
|
Ewergo
arany tag
|
Amugy valoban kompatibilitási nézeteltérés lehet!
Csak az oldalukon még annyi nehezités volt hogy a fél vagy talán negyed képernyös gamét is a 6230-hoz rakták be...
|
kedd okt. 26, 2004 16:04 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
Olyan, hogy fél képernyőt használ, de amúgy minden látszik rendesen?
Mert akkor olyasmi lehet, hogy pl. 3510i-re készült - annak ugyanis kisebb a képernyőfelbontása- én is találkoztam ilyennel.
A másik véglet meg a Rayman volt. Valahonnan lehúztam, és szerintem 6600-ra való java lehetett, így csak a fele látszott a teljes képernyőnek.
|
kedd okt. 26, 2004 15:33 |
|
|
Ewergo
arany tag
|
Ez a fél képernyös játék történet már nekem is volt. Miután több instal után sem javult, hagytam a pitlibe. Gondolom hibás lehet.-nem volt permetezve.
Kb. 80 játszhato gamém van amit mind kiprobáltam a telomon. Érdekes módon a ruszkik oldalain lehet a legtöbbet összeszedni.
|
kedd okt. 26, 2004 15:12 |
|
|
N6230
ezüst tag
|
fa írta: Gambi írta: fa írta: (Gondolom, már mindenki tudja a T-Mobile infoSMS-éből, hogy wapos oldalukról ingyenesen tölthető le a Solitaire játék. Gonoszkodóknak: ezt ebben a hónapban töltöttem le. ) OFF. Hogy is van pontosan? Én nem találtam meg a wapon - jól tudom ugye, hogy az 40-es szériánál kell keresni? Ha jól emlékszem, nem kellett semmit sem állítani, automatikusan felismerte a szolgáltató a telefon típusát. A klasszikus játékok közt keresd. Egyébként tényleg 40-es széria. Üdv: A_
Én is keresgettem, de nem találtam. Azt nem értem a T-Mobile ilyen info SMS-ei alapján, hogy pl.: miért nem teszik bele az "Ajánlatok" menüpontba. A múltkor is letöltöttem a múmiás játékot, nagy kalap sz*.
Az viszont érdekes, hogy vmelyik "játékos" oldalról (talán colorize) letöltöttem a Siberian Strike-ot, ill. egy Backgammon játékot, de csak fék képernyőt használ a megjelenítéshez. Ez miért lehet?
|
kedd okt. 26, 2004 12:42 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
Telefanni írta: Szóval: 192kbperes mp3-bol csinaltam 96kbperes aac pumpát. (Elvileg, mert bennem is felmerult, vajh megcsinalta-e?) Bob Dylan album full, tehat van benne rovid es hosszu szam, de egyik se lett feleakkora.
Ha egyszerűen 192kbps mp3-ból 96kbps mp3-at csinál az ember, annak is kb. fele fájlméretnek kell lennie. Valami nem stimmel, szerintem.
|
kedd okt. 26, 2004 12:30 |
|
|
fa
ezüst tag
|
Ewergo írta: Fa, a t-mobile mindigis magasabb árakkal üzemel(t). Ugyanakkor szinvonalasabb is a szolgáltatása mint a többié. A telónak csak annyi köze van a wap többlet kiadáshoz hogy egyes helyeken automatice bekapcsol az EDGE. Ennek elvileg gyorsabbnak kell lennie ezzel együtt pedig gyorsabban is pörög az (óra)! Megoldás: kevesebb Wappolás! Helyette Internet Eddig is T-mobile előfizetésem volt, így nem ez okozza az költségváltozást. Az EDGE használatát nem igazán érzékelem, mivel a telefon sem jelzi ki és nem is gyorsabb. Az egészben az az inkorrekt dolog, hogy - sehol sem jelzi a T-mobile, hogy az EDGE drágább lenne, mint a sima GPRS, - nem lehet állítani, melyiket használjam, ha tud, akkor elvileg EDGE-zik a telefon. Ha a fenti két állítás igaz (már pedig ezek állnak a hivatalos leírásokban), akkor viszont a telefonban (szoftverében) van a hiba. Ahol lehet, én is internetet használok, de a mobilitáshoz tényleg szükséges a GPRS. Gambi írta: fa írta: (Gondolom, már mindenki tudja a T-Mobile infoSMS-éből, hogy wapos oldalukról ingyenesen tölthető le a Solitaire játék. Gonoszkodóknak: ezt ebben a hónapban töltöttem le. ) OFF. Hogy is van pontosan? Én nem találtam meg a wapon - jól tudom ugye, hogy az 40-es szériánál kell keresni?
Ha jól emlékszem, nem kellett semmit sem állítani, automatikusan felismerte a szolgáltató a telefon típusát. A klasszikus játékok közt keresd. Egyébként tényleg 40-es széria.
Üdv: A_
|
kedd okt. 26, 2004 11:39 |
|
|
Telefanni
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 596 Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
|
Szóval: 192kbperes mp3-bol csinaltam 96kbperes aac pumpát. (Elvileg, mert bennem is felmerult, vajh megcsinalta-e?) Bob Dylan album full, tehat van benne rovid es hosszu szam, de egyik se lett feleakkora.
|
kedd okt. 26, 2004 11:04 |
|
|
Hardside
platina tag
|
http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=2247
„Univerzális videó- és audiófájl konvertáló, amely pl. az AAC, MP4, M4A, Bonk, FLAC, LA, LPAC, MIDI, MP2, MP3, MPC, MPP, MP+, OptiomFrog, Ogg Vorbis, rkAudio, ,VQF, WavPack, TTA ,WMA, Shorten, PCM, GSM, ADPCM, VOX, G721, G723, G726, uLaw, aLaw, DSP, Raw PCM, Monkeys Audio, AVI (Audio), MOD, Bonk, MPEG, AVI fájlokat konvertálja egymásba. ”
Szinte mindent konvertál mindenné.
Freeware, bár még nem teszteltem.
|
kedd okt. 26, 2004 9:49 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Nameg nem ártana azt sem tudni, hogy a 96kB/s-os AAC az a 128kB/s-os MP3-nak felel meg Ennél van kb. fele akkora méret. A 96kB/s-os MP3 az rosszabb minőségű (ha átkovertálod, az AAC is vacak lesz, aztán jön a sirám, milyen vacak ez a lejátszó). Tehát a 96kB/s-os AAC-t MINIMUM 128kB/S-os MP3-ból (vagy WAV-ból) kell készíteni.
|
hétf. okt. 25, 2004 18:26 |
|
|
toto42
arany tag
|
Telefanni írta: mp3-ból csináltam aac-t, kb. 15-20-al lett kisebb a file Faac codeccel 96kbs-nél, nem felével. Matematikai tételek dőlnek meg, vagy még Einstein-nél lemaradtam?
Ez azért történhetett szerintem, mert a program valamiért mégse 96 kbps-re tömörített, hiszen ilyenkor az ember a várható méretet és nem a minőséget adja meg, tehát azt már előre tudhatod (tudnod kell, különben nagyon furcsán működik valami), hogy mekkora lesz.
Esetleg azt tudom még elképzelni, hogy a zene nagyon rövid volt, és nyilván van valamilyen fejléc a file elején, aminek a mérete nem nagyon változik, és mondjuk kb. ugyanakkora mp3 és aac fileokban, ezért nincs akkora méretkülönbség.
|
hétf. okt. 25, 2004 16:37 |
|
|
Telefanni
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 596 Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
|
Án is
E mellett a wapolas cache kÉrdÉse is Érdekelne vÉlemÉnyetek
Frenklin, a headseat is jobban szól?
Lehet, hogy mint c55 nÉl Siemens most Nokia figyelembe vette beta tesztem?
LevÉlben jeleztem Nokia klubnak amit itt a fórumban is írtam arról hogy mmc ről hibásan megy mp3 csengőhang
Erre letiltották majd megoldják kÉsőbb máskÉnt
|
hétf. okt. 25, 2004 16:24 |
|
|
Hardside
platina tag
|
Telefanni írta: mp3-ból csináltam aac-t, kb. 15-20-al lett kisebb a file Faac codeccel 96kbs-nél, nem felével. Matematikai tételek dőlnek meg, vagy még Einstein-nél lemaradtam?
Kérdés, hogy hány kbps-os volt az az mp3, és most mennyi az aac, amit belőle csináltál. toto42 egy 192 kbps mp3-at hasonlított össze egy 96 kbps aac-vel, ami tényleg beláthatóan kb. fele helyet foglal.
|
hétf. okt. 25, 2004 15:58 |
|
|
Telefanni
platina tag
|
toto42 írta: Hardside írta: Én inkább az AAC formátumot javasolnám a kis MMC kártyák esetén, ami ugyanolyan méret esetén jobb minőséget nyújt / ugyanolyan minőség mellett kisebb méretű, mint az mp3. Úgy tudom, azt is lejátssza. Így van, a gyári fülessel nem nagyon hallható különbség szerintem a 192kbps MP3 és a 96kbps AAC között, és könnyen kiszámítható, hogy csak feleakkora Sőt a 64kbps is kb. korrekt (500k körül van egy perc -> még a 32 megás kártyára is felfér jó eséllyel egy komplett album)
mp3-ból csináltam aac-t, kb. 15-20-al lett kisebb a file Faac codeccel 96kbs-nél, nem felével. Matematikai tételek dőlnek meg, vagy még Einstein-nél lemaradtam?
|
hétf. okt. 25, 2004 12:01 |
|
|
Takika
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 9:34 Hozzászólások: 37 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nekem van teljes, ha kell valakinek, es tudja kod nelkul hasznalni (azt nem is feltetelezem, hogy warezolna kodot , akkor szivesen megosztom
|
hétf. okt. 25, 2004 11:59 |
|
|
Telefanni
platina tag
|
Koszi, Gergo! Oxigen 2.41-em van, az jó lehet?
(kerestem 2.5-öt de nem leltem, van már esetleg fejlemény? mármint kódilag)
http://www.opm-2.com itt még csak 2.2
http://www.oxygensoftware.co.uk/ itt van valahol shareware link? csak én vagyok ilyen vaksi?
|
hétf. okt. 25, 2004 11:33 |
|
|
kisgergo
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 245 Tartózkodási hely: nyh.
|
Telefanni írta: Landor és KissGergő itteni hsz-ei szerint MOBIMB látja az alkalmazásokat és javát 4.28 verziónál is. Nekem akkor miért nem látja? (Persze mindehol máshol azt írják, hogy csak 4.28 előtt látta.... Live nem kavarhat be a képbe???
Amúgy a vörös kibelépő logót sem tudom MobiMB 2.2-vel buherálni. Mégcsak ilyen menüt sem látok benne utalás szinten se
a 4.28 és 4.44 szoftoknál nem a mobimb látja a jávát, hanem az oxygen 2.5! nem as live csinálja, nekem a 4.44-es szofttal is leszedi/felrakja az OPM!
mobimb-mél, felül az eszközmenüben (most nemtom megnézni pontosan, mert ugye neten vagyok és nem akarom hogy bekavarjon), reset és kiválasztod a shutdown logot, utána ugyanigy a startup logora is reset, ujrainditod a telót és cső!
|
hétf. okt. 25, 2004 0:20 |
|
|
Rian
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 4:34 Hozzászólások: 2329 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
Sziasztok!
Mostanában nem nagyon olvasgattam ezt a topicot, szóval lehet már valaki írta ezeket. 1 hete frissíttettem a telcsi szoftverét 4.28 -ról 4.44 -re. Tapasztalatok a következők:
- Jobb lett a kihangosítás hangminősége! (mp3-nál)
- Nem tudok MP3 csengőhangot használni 256 Mb-os kártyámról, csak ami a telmemóriában van:( Eddig tudtam...
a telefonmemória szétválasztásáról már írtatok, szóval azt nem írom le. Valakinek feltűnt már a jobb hangminőség? Nem torzít be nagy hangerőnél sem.
Ami viszont rossz pont, bár ez nem szoftverfüggő, hogy nem szólnak szépen a midik rajta. A 3200-ásomon szebben szóltak.
Tud valaki olyan progit ami midiből csinál jóminőségű wavot? Most felejtsük el hogy van midi hangkártyánk, tehát valami saját hangszerekkel rendelkező midi->wav (vagy mp3) konverter kéne. És úgy máris jobban szólnának a csengői:)
http://rian.uw.hu/streetwise.mp3
Íme egy példa:) Na de ennél jobb minőség kellene.
Üdv!
|
hétf. okt. 25, 2004 0:00 |
|
|
Telefanni
platina tag
|
Köszi a válaszokat sokat okosodtam tőle. Hogy szakszerű (de csak szerű!) statisztikus legyek a válaszadási kedv És arány alakulása kedvező irányba látszik elmozdulni
|
vas. okt. 24, 2004 14:20 |
|
|
Gambi
ezüst tag
|
Telefanni írta: Az a menüpont hol van ahol nem hangtárcsázást hanem hang menüvezérlést lehet neki tanítani?
Menü+452 (beállítás-szem.hivatkozások-hangutasítások)
|
szomb. okt. 23, 2004 22:29 |
|
|
Gambi
ezüst tag
|
Re: GPRS-adatmennyiség
fa írta: (Gondolom, már mindenki tudja a T-Mobile infoSMS-éből, hogy wapos oldalukról ingyenesen tölthető le a Solitaire játék. Gonoszkodóknak: ezt ebben a hónapban töltöttem le. )
OFF. Hogy is van pontosan? Én nem találtam meg a wapon - jól tudom ugye, hogy az 40-es szériánál kell keresni?
|
szomb. okt. 23, 2004 22:26 |
|
|
WinCE
arany tag
|
Meggylé írta: Erről már volt szó. Külön topikban. Ooops
Bocsika!
|
szomb. okt. 23, 2004 9:49 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Erről már volt szó. Külön topikban.
|
szomb. okt. 23, 2004 9:43 |
|
|
WinCE
arany tag
|
Egy cikk az index.hu-n http://index.hu/tech/biztonsag/kodtoro1017/ , amiről egy link ide vezet. Rajta egy közlemény: http://www.andrei.hu/
Most ki, kivel, vagy ki, ki ellen?
|
szomb. okt. 23, 2004 9:12 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
Jajjj, hat ramesz a galeriaban akarmelyik kepre, nyomod a jobb egergombot es kivalasztod, hogy startup vagy shutdown, esetleg operatorlogokent ohajtod hasznalni (use as).
|
szomb. okt. 23, 2004 2:35 |
|
|
Telefanni
platina tag
|
A rádiója szerintem nagyon jól működik, még olyan állomást is talált, amit a pc tv tuner kari rádiója sem lelt és pontosan hangol eléggé, bár csak 5 tizedenként lehet finomhangolni.
GPRS-el nekem is gyanús valami: ha kilépek wapolásból és aakár egyből visszalépek az utolsó oldal menüponton át, akkor a gprs odavissza "úszó" letöltésjelzője tekerteker, mintha megint letöltené az oldalt és nem cache ből szedné elő.
C55 ösömön még ha ide írtam hsz-t és nem fejeztem be kiléptem, telefonáltam visszaléptem, akkor is írhattam tovább ahogy azt egy rendes cache nél illik. Ha jól látom, olyat nem lehet, hogy letiltom a cache használatát, vagy nem jól látom? (csak ez adna magyarázatot a jelenségre)
A headseat-tel nagyon klasszul lehet használni a hangvezérlést, a tanítása is jó hangfelismerésileg, buszon rohadt nagy háttérzajnál tök csendesen felmondtam a szöveget, és szűrten adta vissza klasszul csak azt amit én szerénységem mondott bele.
Az a menüpont hol van ahol nem hangtárcsázást hanem hang menüvezérlést lehet neki tanítani?
Örülnék, ha választ kapnák kérdéseimre és most direkt nákoltam, mert az elmúlt két-három napi kérdéseimre nem sok választ kaptam és szeretnék okos lenni...
Landor és KissGergő itteni hsz-ei szerint MOBIMB látja az alkalmazásokat és javát 4.28 verziónál is. Nekem akkor miért nem látja? (Persze mindehol máshol azt írják, hogy csak 4.28 előtt látta.... Live nem kavarhat be a képbe???
Amúgy a vörös kibelépő logót sem tudom MobiMB 2.2-vel buherálni. Mégcsak ilyen menüt sem látok benne utalás szinten se
5let?
mellesleg MobiMB-nél net részemről nem kavarhat be mert infra és com portos modem ütik egymást, biosból állítgatom át mindig
|
pén. okt. 22, 2004 22:16 |
|
|
club
platina tag
Csatlakozott: pén. máj. 21, 2004 18:35 Hozzászólások: 584 Tartózkodási hely: Starigrad
|
Ewergo írta: Fa, a t-mobile mindigis magasabb árakkal üzemel(t). Ugyanakkor szinvonalasabb is a szolgáltatása mint a többié. A telónak csak annyi köze van a wap többlet kiadáshoz hogy egyes helyeken automatice bekapcsol az EDGE. Ennek elvileg gyorsabbnak kell lennie ezzel együtt pedig gyorsabban is pörög az (óra)! Megoldás: kevesebb Wappolás! Helyette Internet
Csodálkoznék ha a Pannonnál itt vidéken lenne EDGE. Ennek ellenére kb. akkora adatforgalmat generál ez a telefon kikapcsolt képmegjelenítéssel, mint a T610-esem (az elődje) bekapcsolttal... Tehát jó egyharmaddal nagyobb rajta a forgalom. Én sem értem, miért...
|
pén. okt. 22, 2004 20:44 |
|
|
Ewergo
arany tag
|
Fa, a t-mobile mindigis magasabb árakkal üzemel(t). Ugyanakkor szinvonalasabb is a szolgáltatása mint a többié. A telónak csak annyi köze van a wap többlet kiadáshoz hogy egyes helyeken automatice bekapcsol az EDGE. Ennek elvileg gyorsabbnak kell lennie ezzel együtt pedig gyorsabban is pörög az (óra)! Megoldás: kevesebb Wappolás! Helyette Internet
|
pén. okt. 22, 2004 18:41 |
|
|
fa
ezüst tag
|
GPRS-adatmennyiség
Sziasztok!
Kb. 3 hónapja használom a topic-beli telefont. Összességében számomra kezes és nagy tudású készüléknek bizonyult, azonban a GPRS-használat előző telefonomhoz, egy Siemens ME45-höz képest időnként lassabbnak (ez még önmagában megbocsátható lenne) és költségesebbnek bizonyult. Ugyanis közel dupla adatmennyiséget (és persze díjat) tartalmaznak a T-Mobile számlák, mint régebben, pedig nem változtak wapolási szokásaim, nem töltök le Java-s alkalmazásokat és egyéb nyalánkságokat a telefonra. A wap-megjelenítésnél minden kép stb. letiltva.
Ti is hasonlókat tapasztaltatok (és igaz, hogy drága telefon, drága fenntartás) vagy valamit még be kell állítani a készüléken?
Jelenleg GPRS WAP Plusz csomagra fizetek elő. Eddig egy-egy T-Mobile-s wapos sms elment 10-15 kB-ból, most 25-30 kB a le- és feltöltés együttes adatforgalma.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
A_
(Gondolom, már mindenki tudja a T-Mobile infoSMS-éből, hogy wapos oldalukról ingyenesen tölthető le a Solitaire játék. Gonoszkodóknak: ezt ebben a hónapban töltöttem le. )
|
pén. okt. 22, 2004 16:23 |
|
|
Ewergo
arany tag
|
Re: ébresztőóra
szabopali írta: Nekem igazán az nem tetszik, hogy az ébresztőnél a zenét- ami ugye beállítottam mp3- csak 30mp-ig játsza, mennyivel jobb lenne ha lejátszaná az egész dalt, mindjárt nem lenne hiányérzetem egész nap Vagy lehet hogy az ujabb sw-k már igy mennek és én csak levagyok maradva?
Igazad van.
Én ébresztönek a kávéfözést állitottam be de mostanában eléggé zaccosra fözi. ...!
|
pén. okt. 22, 2004 14:49 |
|
|
Zodiac-
arany tag
|
Macika írta: Urak! A 6230-as készülék Bluetooth hibáját NEM SW-hiba okozza! A MobilASK (MAmmut II-ben tesztelve!) a garanciális készülékekben INGYEN cseréli az ezért felelős alkatrészt.Lehet vinni!
Valaki vitte el meg ide alkatresz cserere?
Megeri, erdemes?
Ha 2 telefon kozt fut egy jatek BT-on es 1x csak ugy megszakad, akkor ez ennek koszonheto, vagy akarmi mas is lehetett?
|
pén. okt. 22, 2004 14:47 |
|
|
szabopali
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Mo
|
ébresztőóra
Nekem igazán az nem tetszik, hogy az ébresztőnél a zenét- ami ugye beállítottam mp3- csak 30mp-ig játsza, mennyivel jobb lenne ha lejátszaná az egész dalt, mindjárt nem lenne hiányérzetem egész nap
Vagy lehet hogy az ujabb sw-k már igy mennek és én csak levagyok maradva?
|
pén. okt. 22, 2004 14:11 |
|
|
zsolesz79
ezüst tag
|
mati88 írta: ...Az oplogó továbbra sem megy...
Mas kartyaval sem probaltad, mert nalam az volt a bunos, kicsereltettem (1Ft-ot kertek erte:D) es mukodik.
|
pén. okt. 22, 2004 14:10 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Az MMC-t nalam azelött sem latta neha, de az oplogo megy az uj szofttal.
|
pén. okt. 22, 2004 10:53 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
mati88 írta: Tudom nem fontos hiba, de bizonyos esetekben bosszantó!!!
Szerintem pedig fontos,mert ha egyszer olyan célzattal írsz bele,hogy aztán az emlékeztessen,ott legyen,mutassa,akkor az adolga,hogy rendesen meg is csinálja!Én csak magamból indulok ki,hogy nagyon sok dolgot elfelejtek,és ha nem lenne a telcsimben naptár,hát nem tom ,mi lenne velem...(a papír alapú naptár nem megoldás,mert azt meg el/otthon hagyom )
|
pén. okt. 22, 2004 10:08 |
|
|