|
Szerző |
Üzenet |
blueye
gyémánt tag
|
Rendben.
Tudod én sem járok mindig erre. (De sokszor azért itt vagyok.) És ha tudok segítek.
|
csüt. okt. 28, 2004 22:51 |
|
|
sisqoboy
arany tag
Csatlakozott: vas. okt. 10, 2004 12:15 Hozzászólások: 308 Tartózkodási hely: Bp
|
blueye írta: sisqoboy írta: köszi a tartalmas hozzászolást de elárulnád akkor hogy hol és hogy?
Köszi, hogy ilyen kedvesen szóltál hozzám. Most írták le az előbb, DE tudod mi az, hogy Kezelési Utasítás
rendben van köszi, olvastam már, csak gondoltam leirhattad volna hogy hol van ha már megemlítetted. sorry mégegyszer nem akartalak megbántani.
|
csüt. okt. 28, 2004 22:50 |
|
|
Lexi
vas-tag
Csatlakozott: csüt. okt. 28, 2004 21:59 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Nincs (Hajléktalan)
|
Sziasztok!!
Először is üdvözlök mindenkit itt a fórumon!!
Most léptem be közétek ugyanis kíváncsi voltam a K 700-as telcsi tapasztalatokra én kb 2 hónapja vagyok K 700-as boldog tulajdonos de, a 2 hónap alatt kb. 3 hetet volt nálam a teló most, van harmadszor szervizben (tünetek: Lefagyás). Úgy néz ki, hogy csere szavatos lesz Eddig csak SW frissítést csináltak nála, de nem lett jobb, sőt szerintem rosszabb, lassabb lett. Okt. 26-án voltam a T-mobilnál és a szervizes csávó azt mondta, hogy kb. 2 hét múlva lesz egy újabb SW kiadva de, még tesztelés alatt van, lehet sorba állni!! Szóval én nem sok jót tudok ehhez a telcsihez hozzá fűzni, bele nyúltam rendesen!! De így ahogy a dobozát nézegetem nem rossz kis szerkezet.
|
csüt. okt. 28, 2004 22:39 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
blueye írta: _Laca írta: Ami nem volt és lett: kikapcsoláskor, ad valami hülye hangot! Eddig ilyen sem volt! Egy sima "pitty"-el ki lehetett kapcsolni, most meg zenél!!! ÁÁÁÁÁÁÁ ... Ez így van.
Csak kaparintsam a kezem közé egyszer a teló rejtett könyvtárait...
|
csüt. okt. 28, 2004 22:25 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
_Laca írta: Ami nem volt és lett: kikapcsoláskor, ad valami hülye hangot! Eddig ilyen sem volt! Egy sima "pitty"-el ki lehetett kapcsolni, most meg zenél!!! ÁÁÁÁÁÁÁ ...
Ez így van.
|
csüt. okt. 28, 2004 22:09 |
|
|
iscsu
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_Laca írta: ...a 2mp-es késleltetés! most legfeljebb 1mp-nek tűnik.
Höhö, most jut eszembe: milyen poén lett volna, ha ez a teló a 3mp-zés korszakában jött volna ki...
|
csüt. okt. 28, 2004 21:58 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Ami nem volt és lett: kikapcsoláskor, ad valami hülye hangot! Eddig ilyen sem volt! Egy sima "pitty"-el ki lehetett kapcsolni, most meg zenél!!! ÁÁÁÁÁÁÁ ...
|
csüt. okt. 28, 2004 20:52 |
|
|
_Laca
platina tag
|
grafikus írta: Most megnéztem én is mégegyszer, de esküszöm hogy én nem találom a tokvábbi opciókat ,nem hogy a kép letöltés kikapcsolásáról semmit.Igaz nekem F500-am van,de sok különbség nem lehet. http://www.sonyericsson.com/downloads/F ... a_HU.pdf73. oldalon nem írnak semmit.Ettől függetlenül nagyon köszönöm én is a segítséget
A K700-on pedig ott van, ahol Bobace leírta.
|
csüt. okt. 28, 2004 20:41 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Most megnéztem én is mégegyszer, de esküszöm hogy én nem találom a tokvábbi opciókat ,nem hogy a kép letöltés kikapcsolásáról semmit.Igaz nekem F500-am van,de sok különbség nem lehet.
http://www.sonyericsson.com/downloads/F ... a_HU.pdf73. oldalon nem írnak semmit.Ettől függetlenül nagyon köszönöm én is a segítséget
|
csüt. okt. 28, 2004 17:06 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Na skacok! R2L001 témobilnál! 15 perc alatt felnyomták, semmi sem veszett el a telóról. (remélem a hibák egy része legalább eltünt)
Amit elsőre látok:
1. semmi sem változott a menüben
2. a BT headset-es hangparancs még most sem működik
3. exponáló hangot most már nem lehet kikapcsolni
4. ha kilépsz a böngészőből, nem bontja egyből a kapcsolatot!?!! Meg kell hosszasan nyomni még 1* a visszafelé nyilat és akkor megkérdezi, hogy bontod-e az összes kapcsoltatot! Nem tudom, hogy miért jó ez, de majd biztos rájövünk.
5. és a legfontosabb:!!!: nekem úgy tűnik, megszünk a 2mp-es késleltetés! most legfeljebb 1mp-nek tűnik. Határozottan rövidebb a késlekedés!
Egyenlőre ennyi. Majd még megírom a további fejleményeket.
Az előző témához nem nagyon akartam hozzászólni, de csak megteszem: addig oké, hogy nem lehet minden telefontól mindent elvárni, de ez egy üzleti kategóriás készülék. Jogos elvárás, hogy az üzleti igényeknek is megfeleljen. Tehát ha a nagyobb képeket nem lehet elforgatni a telefonon, ok. Az egy dolog (de mondjuk az is elvárható lenne egy multimediás telefontól). De hogy nem lehet ismétlődő emlékeztetőt beállítani, nem lehet újraemlékeztetést kérni, nem gyüjti sehol az elmúlasztott emlékeztetőket, mindenképpen hiányosságnak lehet feltüntetni ebben a kategóriában. Nem várnám el pl. a C65-ös Siemens-től, mert az alap szintű készülék (de tud ilyeneket).
Szerintem.
|
csüt. okt. 28, 2004 16:44 |
|
|
cruy
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Szeged
|
sisqoboy!
Akkud hogy áll??? 1 napnál jobb??? írd már légyszi mert már megöl a kíváncsiság!
thx...
|
csüt. okt. 28, 2004 16:18 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
sisqoboy írta: köszi a tartalmas hozzászolást de elárulnád akkor hogy hol és hogy?
Köszi, hogy ilyen kedvesen szóltál hozzám.
Most írták le az előbb, DE tudod mi az, hogy Kezelési Utasítás
|
csüt. okt. 28, 2004 16:01 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Hihetetlen vazzzzzzze milyen vak vagyok, azt a nyomorult "további opciók"-at nem vettem észre.Ki is próbáltam gyorsan.Erre a voda live ikonosan jön be persze ikonok nélkül csak a szöveggel.Gyorsan vissza és láss csodát megjelentek a voda ikonok.Úgy látszik most már az F500-on működik rendesen.De a kikapcsolásnak jobban örülök,hátha az egy hetes 19mB-os 20 órás Wap adat mennyiséget csökkenteni tudom egy kicsit.
|
csüt. okt. 28, 2004 15:44 |
|
|
Bobace
ezüst tag
Csatlakozott: pén. okt. 08, 2004 10:46 Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: Debrecen
|
kapcsolodás/internetbeállitás/internetprofilok/ott bejönnek a profilok itt tovább/további opciok/képletöltés/ésigen v. nem
|
csüt. okt. 28, 2004 15:31 |
|
|
grafikus
platina tag
|
"nem lehet valahol kikapcsolni a képek letöltését meg ilyesmiket"
Ez engem is érdekelne!!!
|
csüt. okt. 28, 2004 14:05 |
|
|
poirot_
arany tag
|
Sziasztok
Kirohanásom ellenére sok mindenben egyetértek veletek. Amit viszont nem tudok elfogadni az az, hogy hibaként van feltüntetve, ha valami hiányzik egy telefonból. Olyan telefon nincs, és nem lesz, amiből ne hiányozna valamilyen tulajdonság, feature. Ilyen alapon nem létezhetne az aktuális piacon, a felhasználók álltal jónak mondott telefon. Az igények mint tudjuk különböznek, ezért mindenkinek más a jó. Aki hiányol valamit a SE telefonból, vegyen Siemenset, vagy mást. Persze abból is hiányozni fog valami jó dolog. Tehát akkor az is rossz telefon lesz? A mobilvásárlás még sokáig arról fog szólni, hogy ki, miről tud lemondani.
Természetesen a tényleges hibákat érdemes megosztanunk egymással. Sőt, kell is!
Más:
Sajnos nekem sem lehet az exponálóhangot levenni sehogy.
Üdv.
|
csüt. okt. 28, 2004 14:02 |
|
|
Vendég
|
Wagner ur írta: blindes írta: Ezzel egyetértek, de pl ha ezután mondjuk egy c65-öt vennék, és mondjuk nem ismerném, akkor már kategorjájából adódóan se várnék le ennyit, mint mondjuk egy felsőkategóriás telefontól. A C65 egy jó példa. Ugyanis az a teló SE-származék. hmm
A Siemens C65 SonyEricsson származék????
|
csüt. okt. 28, 2004 13:01 |
|
|
Escarioth
ezüst tag
|
_Laca írta: Escarioth írta: A függetlenített K700ast is frissítik garanciával a SonyEricsson márkaszervízbe?... Hogyan függetlenítetted???
Nem tudom haver függetlenítette. Minden lakat nyiva
|
csüt. okt. 28, 2004 11:34 |
|
|
Ommega
ezüst tag
|
Hello
Iscsu
Idézet: Na jo, nem sirok tovabb, ezen kivul (nameg a 2mp, de arra lesz R2Y) meg nem sok bakit talaltam benne.
Hát akkor nézd át jobban
|
csüt. okt. 28, 2004 11:29 |
|
|
iscsu
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ommega írta: Nalam ha siman leveszem a hangot a #-el akkor sincs hangja a fenykepezonek. Enyem is pannonos es fuggetlen R2L es soft.
Grrr. Nekem ha fejreallok is van hangja Illetve, nem. Ha valakivel beszelek, es headsettel teszem, akkor nincs. Ha csak siman be van dugva, akkor is van, de ha beszelgetek, akkor kozben egy pillanatra megszakitja a hivast, es beleklakkol a fulembe.
Jo poen, hoho, mostantol mindig fel fogok hivni valakit, hogy "bocs csak csendben akarok fenykepezni..."
Jo, en ertem, hogy szemelyisegi jogok, de en nem akarok szoknyak ala fenykepezni, csak azt nem szeretnem, hogy az utcan mindenki megforduljon, hogy "melyik haz dolt ossze, mi volt ez a robbanasszeru hang..." .
Na jo, nem sirok tovabb, ezen kivul (nameg a 2mp, de arra lesz R2Y) meg nem sok bakit talaltam benne.
|
csüt. okt. 28, 2004 11:25 |
|
|
Ommega
ezüst tag
|
Iscsu
Nalam ha siman leveszem a hangot a #-el akkor sincs hangja a fenykepezonek.
Enyem is pannonos es fuggetlen R2L es soft.
|
csüt. okt. 28, 2004 10:29 |
|
|
iscsu
ezüst tag
|
Landsmann írta: Nekem a tárgyalás profilban nincs hangja a fényképezésnek, pedig szintén R2L001, Pannonos független.
Ezek szerint úgy néz ki, hiába ugyanolyan a verziószám, mégis más a szoftver. Bár azt nem tudom a tied melyik szolgáltatótól van
Na ja, ugy latszik, kihagytam a lenyeget: Pannonos az enyem is, de nem fuggetlen (5 lakatbol a legfelso zarva).
Szoval siman Targyalas profilba valtasz, es nincs hang... hmmm... Enisakarom, enisakaroom...
|
csüt. okt. 28, 2004 10:10 |
|
|
Wagner ur
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 23, 2004 1:37 Hozzászólások: 481 Tartózkodási hely: Eger
|
Ommega írta: Hello Nem ertelek. Min vagy elkepedve? Azon, hogy bizonyos emberek, bizonyos kiemelt gyartok kiemelt kategoriaju keszulekeitol, atlagos dolgokat varnak el?Olyan dolgokat, amik megkonnyitik a mindennapos hasznalatot? Sztem ezen nem kell elkepedni, hanem inkabb elgondolkodtato ez a dolog. Tudod, az a gyarto, aki nem veszi at egyik konkurens gyarto ujitasait, fejleszteseit, szolgaltatasait sem,az **** magasrol a vevoire vagy meg van gyozodve sajat termeke tokeletessegerol, ami termeszetesen utopia. Ha annak idejen mikor reges regen kijott az elso gyarto az elso taviranyitos televizioval, ha annak idejen a tobbi gyarto ezt a funkciot nem veszi at, akkor ma mindenki egy tipusu televiziot nezne, vagy allhatnal fel a foteledbol minden csatorna valtasanal. Akkor is ragaszkodnal a taviranyito nelkuli markadhoz? Akkor is el lennel kepedve? Foleg meg ha a masik azonos aron is van? Tudod ha soha senki sem alkalmazta volna a masik termekeiben levo jo tulakdonsagokat akkor ma nem itt tartana a technika.
Ez szerintem legyen a gyártó, és átmenetileg a felhasználó baja. Ha ezen az úton halad, nem fogják olyan sokan megvenni a készülékeit, és eltünik.
Persze ez így hülyeség. Remek ellenpélda a samsung, amelyik a divat miatt tarol, és a vevök elégedettek. Talán. A piac ezt bizonyítja. Mondjuk egy hasonló samsungot megnéznék ... ha lenne. Sok konkurense nincs a K700-nak a magyar piacon, ez tisztán látható.
|
csüt. okt. 28, 2004 0:18 |
|
|
Wagner ur
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 23, 2004 1:37 Hozzászólások: 481 Tartózkodási hely: Eger
|
Mirage írta: Másik meg az, hogy egymást közt szerintem felesleges a vakítás, hogy ilyen-meg-olyan jó a telefon. Mivel itt a többségnek úgyis van... Tehát lehet a hibákról őszintén is írni, úgy ahogy megéli az ember
Ezt tettem, mikor a fagyásról beszéltem. Azt azonban minden használónak a figyelmébe ajánlom, hogy a JAVA-k futtatásakor jelentkezö fagyás más dolog. Mint írtam, ajánlott az adott program újratöltése, mivel akár letöltés közben, akár a számítógépröl való átvitelnél sérülhet a fájl. Tapasztalatból beszélek. Volt olyan játék (sajnos fejböl nem tudom a nevét) amelyik kikapcsolt hanggal nem fagyott, de bekapcsolt hanggal minden esetben. Letöröltem, feltettem újra, és lám, simán müködött hanggal is.
|
csüt. okt. 28, 2004 0:08 |
|
|
Wagner ur
arany tag
|
blindes írta: Ezzel egyetértek, de pl ha ezután mondjuk egy c65-öt vennék, és mondjuk nem ismerném, akkor már kategorjájából adódóan se várnék le ennyit, mint mondjuk egy felsőkategóriás telefontól. A C65 egy jó példa. Ugyanis az a teló SE-származék. hmm
Ami a fejlödést illeti:
Elgondolkodtató, hogy a régebbi telefonoknál (legalábbis az Ericssonokra ez volt jellemzö) egyértelmüen látható volt azonos kategórián belül a fejlödés, a fejlesztés, annak irányvonala, és az is elég világosan látszott, hogy ugyan néha butítva, csökkentett szolgáltatással, de az alsóbb kategóriákban is megjelentek a régebbi felsöbb kategóriás készülékek szolgáltatásai. Mára ez a trend kicsit megfordult, irányt tévesztett. Nem tiszták a "vérvonalak". Ennek egy "csökevénye" például a T230, ami a T100 után felüdülés, de egy T310 után, hiába a jobb kijelzö, már egy igen szerény telefon szolgáltatások területén. A K/F500 talán méltó utóda lesz a T310-nek.
Szerencsére néhány dologban dicséretes a SE tevékenysége. Például a kompatibilitás csatlakozók területén. Ezek általában hiba nélkül müködnek és ez nem elhanyagolható. Például az autós szettem simán megy a K700-al, amit anno az R320-hoz szereztem be. (HCH-22, CLA-11, HPB-XX) Az pedig nem tegnap volt. Persze ezek is olyan apróságok, amelyek szinte említésre sem méltóak. De pont az ilyen apróságokat szeretem, mivel egy TELEFONról, és nem MP3 lejtszóról, egy TELEFONról, és nem egy digitális fényképezögépröl, egy TELEFONról, és nem egy videókameráról, egy TELEFONról, és nem egy számítógépröl, szélessávú internet elérésröl beszélek a K700 esetében.
Ami azonban az egyedi hibákat illeti, az már nem olyan jó. Pont ezen az úton indult el anno az a telefongyártó, amelyet Poirot említett, mint elrettentö példát, és nem vezet ahhoz, hogy továbbra is ragaszkodjak egy céghez (Eddig sem tettem, csak a sors hozott mindig ERICSSON-t a kezembe, egy 6310 kivételével, amelyröl csak jót mondhatok. Mindössze akkor bántódtam kicsit meg, amikor a vétel után alig (azt hiszem) egy hónappal, kiadták az "i"-verziót.), amelyik ilyen egyedi hibákat enged meg magának. A következtetést már egy ideje levontam magamban: nem gondolkodok új telefon vásárlásán.
Minden hibájával, legyen az egyedi vagy tervezési, jó készüléknek tartom a K700i-t. Mindenképpen egy ajánlott vétel. Ha most kerülnék választás elé, mint amikor a pannon a 2000-es teljes WAP-elérést GPRS-hez kötötte, ezt a telefont venném a felsorolt hibák tudatában is.
|
szer. okt. 27, 2004 23:48 |
|
|
Ommega
ezüst tag
|
Hello
poirot_
Idézet: El vagyok képedve........Miért kell elvárni, hogy ez a telefon minden más gyártmányú készülék összes pozitív tulajdonságát tudja?! Van amit tud, mást pedig nem. Nem ertelek. Min vagy elkepedve? Azon, hogy bizonyos emberek, bizonyos kiemelt gyartok kiemelt kategoriaju keszulekeitol, atlagos dolgokat varnak el?Olyan dolgokat, amik megkonnyitik a mindennapos hasznalatot? Sztem ezen nem kell elkepedni, hanem inkabb elgondolkodtato ez a dolog. Tudod, az a gyarto, aki nem veszi at egyik konkurens gyarto ujitasait, fejleszteseit, szolgaltatasait sem,az **** magasrol a vevoire vagy meg van gyozodve sajat termeke tokeletessegerol, ami termeszetesen utopia. Ha annak idejen mikor reges regen kijott az elso gyarto az elso taviranyitos televizioval, ha annak idejen a tobbi gyarto ezt a funkciot nem veszi at, akkor ma mindenki egy tipusu televiziot nezne, vagy allhatnal fel a foteledbol minden csatorna valtasanal. Akkor is ragaszkodnal a taviranyito nelkuli markadhoz? Akkor is el lennel kepedve? Foleg meg ha a masik azonos aron is van? Tudod ha soha senki sem alkalmazta volna a masik termekeiben levo jo tulakdonsagokat akkor ma nem itt tartana a technika. Idézet: Ilyen problémák lettek még felsorolva a készülék hibájaként: -"hogy miert nem lehet a fejhalgatorol allomast valtani" Könyörgöm! Melyik telefonhoz adnak alapkiszerelésben stereo fülhallgatót, ami ilyen funkcióval is fel van vértezve?! Hat sztem ezt nem a fejhallgato tudja, hanem a telefon vagy meginkabb annak szoftvere. Egyebkent mas gyarto kozepkategorias, vagy meg kicsit alatta levo telefonjai tudjak ezt./pld 3200 / Kiprobaltam tudja mezei fulessel is, csak legyen rajta fogado gomb.Hivasnal fogad egyebkent allomast valt. Lehet ezt az SE nem tudja, vagy szomorubb ha nem is akarja megvalositani. Nem tudom miert lenne lehetetlen, vagy kellemetlen ha az Se is atvenne neha valami jot a tobbi gyartotol? Mirage: Idézet: Másik meg az, hogy egymást közt szerintem felesleges a vakítás, hogy ilyen-meg-olyan jó a telefon. Mivel itt a többségnek úgyis van... Tehát lehet a hibákról őszintén is írni, úgy ahogy megéli az ember
Hat en ezzel ertek egyet. Sot szerintem elsodleges, hogy egymas kozott beszeljuk meg ezeket a dolgokat.
Nekem is ilyen telefonom van. Szeretem, hasznalom minden hibajaval, elonyevel egyutt. De a gyartoja es az ara miatt elvarnam tole, hogy tudasban, kenyelmi funkciokban, megbizhatosagban ne muljak fellul nala sokkal alsobb kategorias telefonok.
Nem akartam senkit sem megbantani, elnezest ha megis megtortent.
Ennyit szerettem volna
|
szer. okt. 27, 2004 22:14 |
|
|
cruy
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Szeged
|
sisqoboy írta: tesztelem és irom amint látom majd.
eddig jo...
jojo, előre is köszi, amúgy nem V001-es a szoftver amit rárak a voda? neked hogy lehet L001-es? bár lehet hogy most hülyeséget kérdezek..na mind1....
|
szer. okt. 27, 2004 22:08 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
cruy írta: sisqoboy írta: na megtörtént a vodás szoft frissités ma. R2L001 a verzio. Akkutapasztalatokról írj légyszi, ISZONYÚANNAGYONNAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK rá... nekem még sztem 2 hét hogy visszakapjam a telefonom... mert haveromnak is 3 hétig húzták a T610-esének szervízelését... ehh...na mind1....
tesztelem és irom amint látom majd.
eddig jo...
|
szer. okt. 27, 2004 21:43 |
|
|
Vendég
|
iscsu írta: Ja, ami érdekes: nekem nem kapcsolja ki a kamerahangot a Tárgyalás profil.
Vagy ez eleve nincs benne az R2L-ben?
Nekem a tárgyalás profilban nincs hangja a fényképezésnek, pedig szintén R2L001, Pannonos független.
Ezek szerint úgy néz ki, hiába ugyanolyan a verziószám, mégis más a szoftver. Bár azt nem tudom a tied melyik szolgáltatótól van. A verziószám egyezésének ellenére lehetnek szolgáltatóspecifikusak a funkciók. (Nem csak a Live!-ra és a T-Zones-ra gondolok.)
|
szer. okt. 27, 2004 21:15 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
blueye írta: sisqoboy írta: nem lehet valahol kikapcsolni a képek letöltését meg ilyesmiket. eddig ennyi. thx De lehet, nekem is így van beállítva.
köszi a tartalmas hozzászolást de elárulnád akkor hogy hol és hogy?
|
szer. okt. 27, 2004 20:39 |
|
|
deejay27
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Bp
|
iscsu írta: Ja, ami érdekes: nekem nem kapcsolja ki a kamerahangot a Tárgyalás profil.
Tenyleg, a regi szoftal nem volt hangja nalam sem. Inkabb a 2 sec-et oldottak volna meg ... Gondolom ez mar igy marad, hisz ezek szerint hiba volt...
|
szer. okt. 27, 2004 17:18 |
|
|
poirot_
arany tag
|
Azért nem említettem konkrétan a wap-os problémát, mert arról nincsen tapasztalatom. Neked ugyan van, de egy Siemens készülékhez hasonlítod egy Sony Ericsson telefon wap kezelését. Erről, és ilyenekről beszéltem mikor elképedtem. Egy előző SE típushoz kellene hasonlítani a K700 tulajdonságait. Nem?
Ilyen problémák lettek még felsorolva a készülék hibájaként:
-"hogy miert nem lehet a fejhalgatorol allomast valtani" Könyörgöm! Melyik telefonhoz adnak alapkiszerelésben stereo fülhallgatót, ami ilyen funkcióval is fel van vértezve?!
-"A fagyás egy komolyabb dolog. Abból kijut, szinte hetente. ...fényképezés közben fagy le." Szerintem erre nyugodtan lehet mondani, hogy egyedi probléma, nem pedig típushiba. (Nem mindha bárki ezt állította volna, csak ez jött le a hozzászólásból) Hiszen sokunknál soha nem fordult elő ilyesmi. Bluetooth-os fagyi is csak akkor volt nekem, mikor nem volt felfedezhető a másik telcsi, vagy mikor a sz.géppel nem volt rendesen összepárosítva.
-2mp-es hiba. Igen, létező (létezett) a probléma. RY005-ben már nincs!
Lehetne még sorolni a problémákat, mert természetesen vannak. De az előző oldalon a hozzászólások nagy %-a csak kétségbeesett sirám.
Remélem érzékeltetni tudtam, hogy a legtöbb hiba ami írva vagyon, nem több mint boszantó, és vagy már javított, vagy egyedi. Ennek a telefonnak vannak hibái, de csak olyanok, amik nagyrészt már ismertek. A konkurens telefon topikjába beleolvasva, nap mint nap újabb és újabb dolgokra derül fény. Ahhoz képest szerintem a mi K700-asunk egy tökély!
(Bocs, hogy hosszú lett.)
|
szer. okt. 27, 2004 16:47 |
|
|
iscsu
ezüst tag
|
Ja, ami érdekes: nekem nem kapcsolja ki a kamerahangot a Tárgyalás profil.
|
szer. okt. 27, 2004 16:42 |
|
|
deejay27
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Bp
|
ugyan en t-s vagyok, de nekem masfel naprol 3-ra nott a keszenleti ido az R2L szoft ota
|
szer. okt. 27, 2004 16:00 |
|
|
cruy
arany tag
|
sisqoboy írta: na megtörtént a vodás szoft frissités ma. R2L001 a verzio.
Akkutapasztalatokról írj légyszi, ISZONYÚANNAGYONNAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK rá... nekem még sztem 2 hét hogy visszakapjam a telefonom... mert haveromnak is 3 hétig húzták a T610-esének szervízelését... ehh...na mind1....
|
szer. okt. 27, 2004 15:55 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
sisqoboy írta: nem lehet valahol kikapcsolni a képek letöltését meg ilyesmiket. eddig ennyi. thx
De lehet, nekem is így van beállítva.
|
szer. okt. 27, 2004 15:09 |
|
|
deejay27
ezüst tag
|
annyi kepet tudsz meg csinalni
|
szer. okt. 27, 2004 14:43 |
|
|
Vendég
|
A kameránál (amikor a kereső üzemmódban vagyok) jobb fölül a képméret mellet mi az a szám?
|
szer. okt. 27, 2004 14:19 |
|
|
sisqoboy
arany tag
|
na megtörtént a vodás szoft frissités ma.
R2L001 a verzio.
nem világít végig töltés alatt takarékos üzemmodban sem.
telefonkönyv keresése mindig csak az első betüre lehet...
kedvenceknél nem a voda oldala jon be elöször hanem valami internetszolgáltat. fekete háttérrel.
egyébként kérdésem is lenne:
minimalizált rádioban lehet csatornát váltani valahogy?
minimalizált médialejátszó és rádiobol csak ugy lehet kilépni ha visszalépek a menübe és onnan kilépek?
egyébként a telo az elözö nokiámhoz képest (7250) tényleg nagyon zabálja a kbájtokat. nem lehet valahol kikapcsolni a képek letöltését meg ilyesmiket.
eddig ennyi. thx
|
szer. okt. 27, 2004 14:02 |
|
|
Vendég
|
[/quote]A korábban leírt sok jót pedig már megszoktam a K700-ban, és a köv. telóval szemben már elvárás lesz...
Ez szerintem természetes nincs mit rajta felháborodni.[/quote]
Ezzel egyetértek, de pl ha ezután mondjuk egy c65-öt vennék, és mondjuk nem ismerném, akkor már kategorjájából adódóan se várnék le ennyit, mint mondjuk egy felsőkategóriás telefontól.
|
szer. okt. 27, 2004 13:07 |
|
|
Mirage
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 289 Tartózkodási hely: Moson megye
|
poirot_ írta: El vagyok képedve. Egyesek olyan dolgokat rónak fel hibaként a telefonnak, hogy égnek áll a hajam. Minden telcsinek van jó és rossz tulajdonsága, funkciója, egy másik gyártó készülékével szemben. Miért kell elvárni, hogy ez a telefon minden más gyártmányú készülék összes pozitív tulajdonságát tudja?! Van amit tud, mást pedig nem.
WAP...(Cache, könyvjelzők, instabilitás)
Ha megszoksz valami 'jót', és veszel egy újabb valamit, amiben az a korábbi 'jó', ami már neked nem is 'jó', hanem természetes elvárás... na szóval, ha az hiányzik, vagy nem úgy működik az a megszokott 'jó', akkor joggal lehet dühös az ember.
Miért is?
-Mert a vásárláskor nem mondták meg neki, hogy ezt, meg ezt nem tudja... tehát joggal lepődik meg.
-Mert a 3 legnagyobb gyártóval szemben(SE) magasabb elvárásai vannak az embernek, mint a 6. legnagyobb gyártóval (Siemens) szemben.
-Mert a fent említett hiba zsebre megy
Másik meg az, hogy egymást közt szerintem felesleges a vakítás, hogy ilyen-meg-olyan jó a telefon. Mivel itt a többségnek úgyis van... Tehát lehet a hibákról őszintén is írni, úgy ahogy megéli az ember.
-Ha valaki nem haszálja a BT-t vagy okosan használja, akkor szerinte a BT, jó és nem fagyaszt.
-Ha valaki nem WAP-ozott eleget Siemens telefonnal, akkor szerinte az SE WAP istenkirályság
-Nekem, még szoknom kell, hogy a K700-at nem érdemes nadrágzsebre vágni, mert térerő problémát és elveszett hívást eredményez.
-A gyakrabb töltögetést szintén szoknom kell.
stb...
A korábban leírt sok jót pedig már megszoktam a K700-ban, és a köv. telóval szemben már elvárás lesz...
Ez szerintem természetes nincs mit rajta felháborodni.
|
szer. okt. 27, 2004 12:57 |
|
|
Wagner ur
arany tag
|
Re: Általánosságban:
Bibby írta: "A vodkásokat és a trémobilosokat nem irigylem, a szolgáltatói softok ugyanolyan vackok maradnak. Butítva, a kezelhetöség rovására menö korlátozásokkal.Sorry.......A fagyás egy komolyabb dolog. Abból kijut, szinte hetente."
Nekem egy teljesen "agyonbutított,használhatatlan" vodás k700-am van,és mégsem fagy le.Tiszta pofátlanság nem?Kösz,de nem kell sajnálni hogy nekem ilyen jutott.Sőt ilyen irányú véleményedet inkább tartsd meg.
Kicsit félre értetted, de nem baj, már így marad.
|
szer. okt. 27, 2004 11:30 |
|
|
Kron
vas-tag
|
_Laca írta: Kron írta: ami nálam hibaként jelentkezik: BT HBH-300 -as headsettel nem megy a hangos hívásfogadás/elutasítás, illetve a varázsszó. a hangtárcsázás rendben van. van erről valakinek tapasztalata?
Igen. A trémobil és a SE is elismerte a hibát az R2A szoftvernél. Azt ígérték, javítják. Én HBH600-ast használok. Holnap megyek tréhez, és megpróbálom frissíttetni a szoftot. Majd beszámolok róla, hogy sikerült.
nem akarom előre kedvedet szegni, de nálam az R2L-lel nem megy. (pannon, független)
|
szer. okt. 27, 2004 10:28 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Re: Általánosságban:
"A vodkásokat és a trémobilosokat nem irigylem, a szolgáltatói softok ugyanolyan vackok maradnak. Butítva, a kezelhetöség rovására menö korlátozásokkal.Sorry.......A fagyás egy komolyabb dolog. Abból kijut, szinte hetente."
Nekem egy teljesen "agyonbutított,használhatatlan" vodás k700-am van,és mégsem fagy le.Tiszta pofátlanság nem?Kösz,de nem kell sajnálni hogy nekem ilyen jutott.Sőt ilyen irányú véleményedet inkább tartsd meg.
Más:
"Ezért szeretnék annyira pofátlan lenni (de bizakodó), hogy valaki emilben (hogy a többieket ne zavarjuk ilyesmivel) elküldi nekem azt, amit tudni jó és tudni illik! "
Ez nem pofátlanság,csak hülyeség,mert senki nem fogja helyetted átnyálazni.
"PS: Tapasztalatok hogy milyen MP3 kódolásnál élvezhető még a zene, és tipp hogy hogyan (és milyen progival) alakitsam át a nagy bitrátájú MP3-akat? A legtöbb zeném 196+-os, amiből a memóriába csak 5 zene fér el kb."
Még van itt olyan aki mp3-at használ mp4 helyett???
|
szer. okt. 27, 2004 9:30 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Lenne egy gyors kérdésem: Hogyan tudom a SIM kártyát kiüríteni? Mert az összes kapcsolat SIM-re másolása nem másolt át minden számot! És nem a végéről hagyott le fontos számokat, hanem még a B betűnél!
Lehet, hogy át kell tennem a kártyát a Siemens-embe?!?
|
szer. okt. 27, 2004 8:48 |
|
|
Wagner ur
arany tag
|
poirot_ írta: El vagyok képedve. Egyesek olyan dolgokat rónak fel hibaként a telefonnak, hogy égnek áll a hajam. Minden telcsinek van jó és rossz tulajdonsága, funkciója, egy másik gyártó készülékével szemben. Ezt kiegészíteném azzal, hogy akár egy gyártó különbözö típusára is igaz. vagy Nem is tudom melyik a jó/helyes ide.
|
szer. okt. 27, 2004 8:38 |
|
|
Wagner ur
arany tag
|
_Laca írta: Nem nagyon szoktam látni a villogását, mivel csak felülről látható és ugyebár az ember nem fejjel lefelé teszi az asztalára.... miért kell elrontani, ami már egyszer bevált?! Ezek a jelzőfények az ericsson-okon mindig jól játhatóan voltak.
Ez egy érdekes kérdés. Volt pár Ericssonom, de ez tényleg fura. A led sokat mesél, komolyabb odafigyelés nélkül is megállapítható róla, épp milyen gondokkal küszködik esetleg a teló. Márpedig egy ilyen információforrás elhelyezése lehetne szerencsésebb is. Ráadásul ez tényleg nem kerül pénzbe, csak 2 perc gondolkodásba egy szakembernek. Érthetetlen.
|
szer. okt. 27, 2004 8:32 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Kron írta: ami nálam hibaként jelentkezik: BT HBH-300 -as headsettel nem megy a hangos hívásfogadás/elutasítás, illetve a varázsszó. a hangtárcsázás rendben van. van erről valakinek tapasztalata? nálatok mikor kezd el villogni a piros led, a bekapcsológomb mellett? nálam teljesen kiszámíthatatlan. van, hogy fél akku mellett van, hogy csak lemerülés előtt 1-2 másodperccel.
Igen. A trémobil és a SE is elismerte a hibát az R2A szoftvernél. Azt ígérték, javítják. Én HBH600-ast használok. Holnap megyek tréhez, és megpróbálom frissíttetni a szoftot. Majd beszámolok róla, hogy sikerült.
Nem nagyon szoktam látni a villogását, mivel csak felülről látható és ugyebár az ember nem fejjel lefelé teszi az asztalára.... miért kell elrontani, ami már egyszer bevált?! Ezek a jelzőfények az ericsson-okon mindig jól játhatóan voltak.
|
szer. okt. 27, 2004 7:52 |
|
|
Kron
vas-tag
|
Landsmann részletes válaszával teljesen egyet tudok érteni. nálam is pontosan minden a leírtak szerint van.
a wap különösen tetszik, nekem nagyon jól működik. sokkal stabilabban mint a 6230-asomon. cache valóban nincs, de általánydíjas adathívással használom, így nagyon nem zavar.
ami nálam hibaként jelentkezik: BT HBH-300 -as headsettel nem megy a hangos hívásfogadás/elutasítás, illetve a varázsszó. a hangtárcsázás rendben van. van erről valakinek tapasztalata?
nálatok mikor kezd el villogni a piros led, a bekapcsológomb mellett? nálam teljesen kiszámíthatatlan. van, hogy fél akku mellett van, hogy csak lemerülés előtt 1-2 másodperccel.
|
szer. okt. 27, 2004 0:36 |
|
|
poirot_
arany tag
|
El vagyok képedve. Egyesek olyan dolgokat rónak fel hibaként a telefonnak, hogy égnek áll a hajam. Minden telcsinek van jó és rossz tulajdonsága, funkciója, egy másik gyártó készülékével szemben. Miért kell elvárni, hogy ez a telefon minden más gyártmányú készülék összes pozitív tulajdonságát tudja?! Van amit tud, mást pedig nem.
Érdekes módon, nekem is csak 2x fagyott le a telefon, 3 hónap alatt. Ha valakinek ezt rendszeresen csinálja, akkor az egyéni hiba, nem pedig típushiba!
Áááá! A többi lehúzos állításra inkább nem is reagálok!
R2Y-ban már nincs a 2mp-es hiba.
Ja, és mire a kezdő animáció lemegy, addigra a hálózatra is csatlakozik.
|
szer. okt. 27, 2004 0:06 |
|
|