Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 4:13

Hozzászólás a témához  [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 62  Következő
T-MOBILE-GYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
"Nem vagyok szolgáltatófüggő de azért ez már tényleg túlzás amit megenged magának csak azért mert (nem tudom jól) 3 millió a tábora. Azért ezt a számot meg is kellene tartani vhogy."

- Lehet, hogy egyszer ennyi lesz, ha így haladnak, de még egyelőre 4 millió előfizetője van.

szomb. nov. 06, 2004 13:04
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólás 
Akoska írta:
Javítsatok, ha tévednék, de szerintem 9600-as tempó volt az 5110-esnél a max.

Mintha a 6150-nél kezdődött volna a 14400-esdi (külön soft kellett az átállításhoz)

Meg is találtam, igen, 9600

http://www.nokia.com/nokia/0,8764,3041,00.html

GSM Data Transmission
Supports 9600 bps via Nokia Cellular Data Suite

Igen, hivatalosan 9600-al ment az 5110-es, de egy programocskával (Nokia Profile, mindössze 32 kb) már 14400-al döngetett. Persze ehhez kellett még az at+cbst=81,0,1 modemparancs.

szomb. nov. 06, 2004 12:52
ezüst tag

Hozzászólás 
club írta:
A T-Mobile vezetője, René Obermann a dolgozóknak címzett levelében ezt írta: "a további növekedés és a cég jövője érdekében 2006-ig jelenlegi működési költségeink több mint tíz százalékát kell megtakarítani".

A takarékossági program keretében a T-Mobile teljes portfolióját felülvizsgálják: az 1200-féle, különböző mobiltarifa-csomagot, amelyet a cég jelenleg kínál, és amelyek közül - mint Obermann elismerte - néhány csak igen csekély mértékben, vagy egyáltalán nem járul hozzá a cég sikeres működéséhez. Az idei év végéig egy húsz fős csoport dolgozza ki a takarékossági program konkrét részleteit, majd azt 2005 elejétől vezetik be. (MTI)

Visszasírlak Westel... Hát ezért a 30/30 szemétség...

Csatlakozom !

Jómagam 6 és fél év után kikértem a számhordozási nyilatkozatot. Én is pirosodom :D :D

Nem vagyok szolgáltatófüggő de azért ez már tényleg túlzás amit megenged magának csak azért mert (nem tudom jól) 3 millió a tábora. Azért ezt a számot meg is kellene tartani vhogy.

szomb. nov. 06, 2004 12:47
platina tag

Hozzászólás 
A T-Mobile vezetője, René Obermann a dolgozóknak címzett levelében ezt írta: "a további növekedés és a cég jövője érdekében 2006-ig jelenlegi működési költségeink több mint tíz százalékát kell megtakarítani".

A takarékossági program keretében a T-Mobile teljes portfolióját felülvizsgálják: az 1200-féle, különböző mobiltarifa-csomagot, amelyet a cég jelenleg kínál, és amelyek közül - mint Obermann elismerte - néhány csak igen csekély mértékben, vagy egyáltalán nem járul hozzá a cég sikeres működéséhez. Az idei év végéig egy húsz fős csoport dolgozza ki a takarékossági program konkrét részleteit, majd azt 2005 elejétől vezetik be. (MTI)

Visszasírlak Westel... Hát ezért a 30/30 szemétség...

szomb. nov. 06, 2004 11:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én c35-el néha még mindig használom a wesztelnetet ha a pannon 2k-net valami oldalra nem enged fel és életfontosságu a dolog. A gprstöl se lobog az ember haja de azt kivárni amig csd-n nagynehezen felmászik a netre a gép az valami rémálom:)

pén. nov. 05, 2004 23:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Javítsatok, ha tévednék, de szerintem 9600-as tempó volt az 5110-esnél a max.

Mintha a 6150-nél kezdődött volna a 14400-esdi (külön soft kellett az átállításhoz)

Meg is találtam, igen, 9600

http://www.nokia.com/nokia/0,8764,3041,00.html

GSM Data Transmission
Supports 9600 bps via Nokia Cellular Data Suite

pén. nov. 05, 2004 23:42
Profil ICQ
Hozzászólás 
dynax5 írta:
Helló!
Tudna valaki egy T-mobl Domino-s SIM kártyát? Az se baj ha olcsó! :)
Vagy esetleg egy internetes jelzót és felhasználónevet a vonalkapcsolt internetre? :)) Kéretik nem nevetni! Ki szeretném próbálni milyen a kapcsolat 9,6 k biten...

kösz!

Én anno próbáltam a Pannonnal. Röviden fogalmazva: Keserves. Pedig én 14400-al is próbáltam, nevessetek ki engem is, de Nokia 5110-el! És működött!

Ha már a kártyakunyerálásnál járunk. Engem is érdekelne egy véglegesen lejárt, de elektronikailag hibátlan Westeles SIM kártya. Had ne írjam már le mégegyszer hogy mire kell, a Vodafonegyalázó topicban már leírtam.
Köszi!

pén. nov. 05, 2004 22:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Helló!
Tudna valaki egy T-mobl Domino-s SIM kártyát? Az se baj ha olcsó! :)
Vagy esetleg egy internetes jelzót és felhasználónevet a vonalkapcsolt internetre? :)) Kéretik nem nevetni! Ki szeretném próbálni milyen a kapcsolat 9,6 k biten...

kösz!

pén. nov. 05, 2004 14:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
-Anyád.
-Tiéd.

:D :D :D

(Egyébként tényleg jellemző, főleg a nem köszönés...)

csüt. nov. 04, 2004 14:26
Moderátor

Hozzászólás 
Meggylé írta:
A mozijegy vásárlós reklámban a csávó bas.ik köszönni a pénztárosnak, csak benyögi a kódot.

Te tényleg nem tudtad, hogy a köszönés már snassz (az elköszönés meg pláne!), és egyáltalán nem trendi?
Sőt, bemutatkozáskor is csak a keresztnevet (de még jobb(!), a BECENEVET) kell bemondani.

csüt. nov. 04, 2004 14:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem vagyok otthon a weszteles mobilvásárlásban, ha mobilon rendelem a jegyet a moziban akkor külön ablakban azonnal kiszolgálnak?

csüt. nov. 04, 2004 11:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
A mozijegy vásárlós reklámban a csávó bas.ik köszönni a pénztárosnak, csak benyögi a kódot.

OFF
És übertrendi pank-diszkó frizurát hord.Az ilyen emberek egyre többen vannak és egyre irritálóbbak!Aki olyan punk,az nem divatból hord tarajt.Aki meg dizsiboy,annak meg minek taraj???

Az persze másik dolog,hogy sok a divat pank is,aki csak külsőleg az(vagy szeretne lenni).Németbe láttam igazi punk srácokat,akik nem zsír telcsivel a nykukban fickóztak,hanem az a tényleg lepattant,de boldog ember volt.De ő legalább saját maga volt! :wink:
/OFF

szer. nov. 03, 2004 23:58
a fórum lelke

Hozzászólás 

szer. nov. 03, 2004 23:07
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még szép :)

Nem is az a cél, hogy eltántorodj a sok negatív kitételtől...

szer. nov. 03, 2004 20:53
Profil ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
A T-Mobile megint ráállt a 6230 akciózására, hirdeti ezerrel a plakátokon. De mi az a sok apróbetűs szöveg? Sosem sikerült még elolvasni a mozgó BKV járatokról.

szer. nov. 03, 2004 20:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Munkatársam (több éve már), N6230-ast akart venni előfizuval, de mikor 30eFt kauciót kértek tőle, lelépett....

szer. nov. 03, 2004 20:11
arany tag

Hozzászólás 
toto42 írta:
....Tehát most suttyomban emelnek, aztán látványosan csökkentenek. Ennek eredményeként kb. ugyanott vannak, de közben még jófejek is voltak.
Nekem nagyon sokáig jó fejek voltak, csak az utóbbi két évben, de különösen az idén változott meg a helyzet. A számomra fontos mobilszolgáltatásokat a másik kettő szolgáltató kedvezőbben kínálja. A zöldzóna csomag nagyon sokáig verhetetlen volt, sajnos már csak volt. :(

szer. nov. 03, 2004 8:21
vas-tag

Hozzászólás 
Akkor most el akarják játszani ugyanazt mint a relaxnál? Remélhetőleg a magyar ember tanult az e fajta átverésekből!

szer. nov. 03, 2004 1:04
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
szerintem: A T-mobile ezzel akarja vagy prepaidre kényszeríteni azokat a kis cégeket/magánemberekt hogy lépjenek valamit - mennyenek át vagy prepaidre vagy pedig üzletire. az egyik a kisebb admin költség miatt jobb nekik a második meg az elkötelezettség miatt (Profi/stb csomagoknál ugye alá kell írni..). Biztos jo sok regi lejart elofizus ember rohangal az orszagban.. ki akarjak ugrasztani a nyulat a bokorbol...

Meglepne, ha a prepaid jobb lenne a westelnek, vagy bármelyik szolgáltatónak. Lehet, hogy kevesebbet kell adminisztrálni, de valószínűleg kevesebbet is fizet. Inkább pont fordítva szeretné, hogy a kártyások vegyenek előfizut.
Legfeljebb arról lehet szó, hogy az előfizusok jelentős része aláírt 1-2 évet, ezért úgyse mennek el. Kicsi az árrugalmasság, vagy valami ilyesmi.
Különben meg a váltás is több időt igényel, és lehet, hogy két hét múlva kihoznak valami meglepő és mulatságos új csomagot, HIHHETETLEN percdíjakkal. Tehát most suttyomban emelnek, aztán látványosan csökkentenek. Ennek eredményeként kb. ugyanott vannak, de közben még jófejek is voltak.

vas. okt. 31, 2004 18:28
ezüst tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
szerintem: A T-mobile ezzel akarja vagy prepaidre kényszeríteni azokat a kis cégeket/magánemberekt hogy lépjenek valamit - mennyenek át vagy prepaidre vagy pedig üzletire. az egyik a kisebb admin költség miatt jobb nekik a második meg az elkötelezettség miatt (Profi/stb csomagoknál ugye alá kell írni..). Biztos jo sok regi lejart elofizus ember rohangal az orszagban.. ki akarjak ugrasztani a nyulat a bokorbol...

Ha őszinte akarok lenni én is valami ilyen dologra gondolok, mert egyszerűen nem értem miért kell ilyent tenni. Jómagam is 6 éve vagyok a T-nél de komolyan mondom sírni tudnék ... :(

Mit tudtok ajánlani a Voda kínálatából. Joker+ :idea: :idea:

vas. okt. 31, 2004 18:27
platina tag

Hozzászólás 

vas. okt. 31, 2004 17:57
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyébként nem is annyira OFF. A T-mobile a 30/30-as számlázással okozhat fejfájást néhány ügyfélnek. (Bár asszem ez minket pont nem érint.)

vas. okt. 31, 2004 10:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kalcium Sandoz +C. 1000mg kalcium és 1000mg C vitamin egy tablettában. Ezt kell iszogatni meg a Coldrex port forróvízben feloldva.
Nekem ezek jönnek be.

vas. okt. 31, 2004 10:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meghalni ettől még senki nem halt meg.
2 algot föaprítasz, raksz egy kis mézet egy evőkanálba, bele az algodarabokat és egy gerezd fokhagyma kiséretében lenyomod.
Régen algo nélkül csinálták ezt, ez a modern változata a népi gyógymódnak.

Egy nap összesen 12 algopyrint vehetsz be.

vas. okt. 31, 2004 10:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bagyu írta:
bikaerős módszer, amely ősi hagyományokon alapszik.

És hány ember dögölött ki a 24 óra altt elfogyasztott 6 db Algopyrintől :-)? S ezt hogy kéne beszedni? Mondjuk szétmorzsolok 1 db tablettát, lenyelem teával, majd elrágcsálok egy foghagymát? És ezt 24 óra alatt 3-szor?

vas. okt. 31, 2004 10:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
További OFF (végülis hétvége van)

Nekem egy nap alatt minden bajom elmúlik tőle...bikaerős módszer, amely ősi hagyományokon alapszik.

vas. okt. 31, 2004 10:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lehet még ennél OFF-abb a topic :lol:?

Kezdtem NeoCitrannal, de utálom, hogy forró. Aztán teázom, majd ACC-zem. Ez az algopyrines megoldás mit csillapít, vagy mi ellen jó? Túl brutális :-).

vas. okt. 31, 2004 10:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
De láttam. A kedvem pedig tényleg sz*r, az meg még rátetéz, hogy meg is vagyok fázva. Ez van.

3 lehetőséged van:
1. Sok vitamin + sok tea
2. Egy üveg unicum v. becher egy napra elosztva.
3. 2 db algopyrin egy mézeskanálba aprítva, és egy gerezd fokhagyma - 3-szor egy nap.

vas. okt. 31, 2004 10:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
De láttam. A kedvem pedig tényleg sz*r, az meg még rátetéz, hogy meg is vagyok fázva. Ez van.

vas. okt. 31, 2004 10:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla1!

Sztem neked nem jeleníti meg a smileykat... vagy rossz a kedved.

vas. okt. 31, 2004 9:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Olvasd el mégegyszer. Nem azt írták, hogy csak 1 Ft-tal drágább a Dominó, mint az UNO+, hanem hogy több mint dupla olyan drága.

De ha mégis így gondoltad, amit írtál, akkor még boldogabb leszel attól, hogy Domino SMS-sel/Dominoval 95 Ft más hálót hívni, ez legalább 3,5-szer nagyobb percdíj, vagy feltöltős kedvezménnyel 4,2-szer. Tök jó, igaz? Ha pedig csúcsidőn kívül nézzük: 2,18, iletve 2,66.

T-Mobile - Sznob Veled a világ.

vas. okt. 31, 2004 8:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Mortymer írta:
Annyit mindenesetre mondjatok már meg, hogy van egyáltalán a T-nél használható prepaid-es csomag? :?

Hááát, ez értelmezés kérdése.
Ha azt nézzük, hogy a sima Dominóval csúcsidőben 1 Ft-tal kerül többe 1 perc, mint a Vodafone UNO+ -szal 2 perc...

Akkor ezek szerint van!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

szomb. okt. 30, 2004 21:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mortymer írta:
Annyit mindenesetre mondjatok már meg, hogy van egyáltalán a T-nél használható prepaid-es csomag? :?

A domino nap azert meg elmegy.

szomb. okt. 30, 2004 11:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mortymer írta:
mondtak, hogy kiállítják az engedélyt és már vihetem is oda, ahova akarom. A számlát pedig utólag fogják küldeni.

Azért, mert ha postpaides vagy, s egykapusan csinálod, tartozás miatt visszadobják az átvevő szolgáltató által indított számhordozási kérelmet. Ezért kell postpaidesként az átadó szolgáltatónál (adatot egyeztetni a biztonság kedvéért :-), majd) befizetni egy hóközi számlát, kikérni az engedélyt, és kész.

szomb. okt. 30, 2004 10:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Mortymer írta:

Ha azt nézzük, hogy a sima Dominóval csúcsidőben 1 Ft-tal kerül többe 1 perc, mint a Vodafone UNO+ -szal 2 perc...

Kicsit pontosítanék: a Domino még :) 50 Ft hálózaton belül, hálón kívül 95 Ft/perc csúcsidőben.
Uno Plusz 27 Ft/perc mindig mindenhova belföldön, legnagyobb feltöltővel 22,5 Ft/perc, február 1-től 35 Ft/29,2 Ft. A Domino Nap 33 (h.b.+vez.) / 39 Ft (h.k.) is elég messze van ettől. Tartsuk szem előtt a szlogent: mobilozz gazda(g)ságosan.

szomb. okt. 30, 2004 9:03
platina tag

Hozzászólás 
reklamhang írta:
Ha pl.: bemegyek a Temobilhoz, szamhordozas ugyileg, jo hogy azt hiszik, hogy hozzajuk akarom hordozni a szamom. Mert ha el akarnam hordozni, mondjuk a vodahoz, akkor oda megyek, nem? :) Ugyis elintezik Ok a hordozasi engedelyt.

Pont ezért csodálkoztam én is a Vízifon ügyfélszolgálatán, mikor megkérdezték tőlem hogy el akarom hordozni a számomat? Nekem pont az ellentettje (az egykapus megoldás) tűnik logikusnak.
A Tirpák mobájlnál az előfizetők bankkártyával is tudják rendezni a számlájukat, ráadásul elsején van számlazárás, így könnyen el lehet intézni, hogy ne legyen a Tirpák előfizetőnek tartozása számhordozás alatt... (Ja ha nincs dombornyomott bankkártya az más, akkor marad a manuális módszer...)

szomb. okt. 30, 2004 8:20
Moderátor

Hozzászólás 
Mortymer írta:

szomb. okt. 30, 2004 0:11
ezüst tag

Hozzászólás 

pén. okt. 29, 2004 23:33
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Postpaidesként nem, mert akkor szívni fogsz.

Ugyan miért. Nekem annyit mondtak, hogy kiállítják az engedélyt és már vihetem is oda, ahova akarom. A számlát pedig utólag fogják küldeni.

Na akkor ez is hogyan van a T-nél !

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Komolyan mondom már lassan én érzem magam kényelmetlenül.

pén. okt. 29, 2004 23:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elofizum nincs, volt, de soha tobbet. Kartyas a legjobb.

pén. okt. 29, 2004 23:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Postpaidesként nem, mert akkor szívni fogsz.

pén. okt. 29, 2004 21:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha pl.: bemegyek a Temobilhoz, szamhordozas ugyileg, jo hogy azt hiszik, hogy hozzajuk akarom hordozni a szamom. Mert ha el akarnam hordozni, mondjuk a vodahoz, akkor oda megyek, nem? :) Ugyis elintezik Ok a hordozasi engedelyt.

pén. okt. 29, 2004 21:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
club írta:
...az ügyintéző első kérdése: El szeretné hordozni a számát?
Mikor látta, hogy levegőt veszek, akkor gyorsan kapcsolt és még hozzátette kicsit kedvesebben mosolyogva: Vagy hozzánk?
:D :D :D

pén. okt. 29, 2004 18:48
platina tag

Hozzászólás 
integral írta:
Még ehhez annyit, hogy szerintem azért nem kapálóznak, mert kb. ugyanannyian hordozzák hozzájuk a számukat.

Nekem is gyanús volt: A napokban hordoztam a számom pont emiatt a szemét áremelés miatt a Vízifonhoz, nyomom ott a számhordozást, majd mikor sorra kerültem mi volt az ügyintéző első kérdése: El szeretné hordozni a számát?
Mikor látta, hogy levegőt veszek, akkor gyorsan kapcsolt és még hozzátette kicsit kedvesebben mosolyogva: Vagy hozzánk? Szóval nem egyértelmű a mozgás iránya...

pén. okt. 29, 2004 18:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem kell itt mindig nyelvzseniként okoskodni!
Kevésbé preferálja, jobban preferálja.

pén. okt. 29, 2004 17:48
arany tag

Hozzászólás 
Gondolj bele... a prepaid előfizetők nincsenek annyira kötve. Bármikor ugrálhatnak. A postpaid-esek legtöbben valahogy le vannak kötelezve szolgáltatónak.

pén. okt. 29, 2004 17:28
arany tag

Hozzászólás 
Mortymer írta:
Csak azt mondjátok meg hogy most valójában mi a lényeg?
A szolgáltatóknak a minél több PÉNZ a lényeg, ezért igyekeznek úgy alakitani a dolgokat, hogy minél gazdaságosabban tudják a profitot kitermelni.
A mobilszolgáltatók nem jótékonysági csapatok hanem vállalkozások, a tulajdonosokat csak a végeredmény érdekli.

pén. okt. 29, 2004 17:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Csak azt mondjátok meg hogy most valójában mi a lényeg a mobil szolgáltatóknak a pre vagy a postpaid. Mert ezek szerint a szolgáltatók inkább a prepaid csomagokat preferálják jobban. MIÉRT!!!!

Tudom mert értékelnük kellene a hűséget !!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

pén. okt. 29, 2004 17:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Eddig nekem is megfelelt az egyenlito, de a szamlazas miatt mar a relax 100 is jobb, hiaba perc alapu.

pén. okt. 29, 2004 16:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
csendes írta:
simico írta:
Érdekes látni/olvasni a trémobilosok "ébredését" :) :twisted:
Én eddig is ébren voltam :) Nagyon sokáig (évekig) nagyon jó volt nekem a zöldzóna dijcsomag társkártyával együtt.

Nekem is megfelelt. Csak amikor kijott egy szolgaltato 1X Ft/perccel olcsobban, ugyanannyi benne foglalt beszelhatoseggel, valtottam, mert az nekem 4-6e Ft kulonbseg.

pén. okt. 29, 2004 16:42
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 62  Következő