Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 14:31

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Escarioth írta:
Eladnám a K700i-m T-mobile-os szoft van rajta, de független a teló. Most lesz 1 hónapos, minden tartozéka meg van és karcmentes. Árajánlatokat ide kérek: escarioth@freemail.hu
Üdv! Esc

Júdás.... :lol:

Steve

pén. nov. 05, 2004 14:19
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Eladnám a K700i-m T-mobile-os szoft van rajta, de független a teló. Most lesz 1 hónapos, minden tartozéka meg van és karcmentes. Árajánlatokat ide kérek: escarioth@freemail.hu
Üdv! Esc

pén. nov. 05, 2004 14:12
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha én a vodára rátetetem a r2v softotot ami, ha jol tudom már kezeli az mp3 (dm) fileket csengöhangnak is. Ehez csak az SE DRM progija kell. Tud erről valaki? Valaki már próbálta? Tapasztalatok, vagy inkább tegyem rá az k700 sima softját és ha valami gondom van a teloval tetessem rá vissza a vodásat?

pén. nov. 05, 2004 13:59
ezüst tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
nekem gyenge az aksi továbbra is. 1-1.5 nap takarékoson.

Nekem is dettó! :cry: :x De azt nem értem, hogy mások miért írják, hogy 4-5, akár 6 napon is készenlétben van a kicsike?!
Igaz, nekem úgy van max 1,5 napot ébren, ha ki sem kapcsolom...
Egyesek vagy nem használják a telót, vagy mindig kikapcsolják!

Egyszer ki fogom próbálni, hogy csak telefonálok vele...se rádio, se infra semmi!!! Kiváncsi leszek meddig bírja majd... Ha akkor sem bírja tovább, akkor tuti a softveren múlik a dolog! :cry:
Nem lehet, hogy akksi-akksi között ennyi különbség lenne!

pén. nov. 05, 2004 13:10
arany tag

Hozzászólás 
semmiképp nem használnék utángyártott aksit. nem ér annyit szerintem.

nekem gyenge az aksi továbbra is. 1-1.5 nap takarékoson.

pén. nov. 05, 2004 12:45
arany tag

Hozzászólás 
Bagyu írta:
Tovabbra is meggyozodesem, hogy akksinak jot tesz 2-szer hosszabb toltes (12-16 ora) kikapcsolva

ártani ugyan valszeg nem árt, de az is kétséges, h használna: pár óra után már nem tölt, csak szintentart

pén. nov. 05, 2004 12:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tegnap reggel 6 ota van elesben a telefon es 3/4 a toltottseg. 8)

Tovabbra is meggyozodesem, hogy akksinak jot tesz 2-szer hosszabb toltes (12-16 ora) kikapcsolva.

Ez a lepegetos telefonkonyv azonban az agyamra fog menni... :roll: :evil:

pén. nov. 05, 2004 10:43
ezüst tag

Hozzászólás 
@Steve!

:-) köszönöm a gyors segítséget!

pén. nov. 05, 2004 10:39
platina tag

Hozzászólás 
Nincs K700-am, de az SE-k esetében a következőképpen működik a dolog! Amikor megérkezik a címzett telefonjára az üzenet, akkor ugye jön hozzád a visszajelzés. Ez egy rövid időre megjelenik a kijelzőn majd eltűnik. Ha esetleg erről lemaradtál, akkor úgy tudod ellenőrizni, hogy az illető megkapta-e, hogy a küldött üzenetek mappában az sms mellett látsz egy kis piktogrammot, ami egy kis borítékot ábrázol. Ha ezen van egy kis pipa, akkor a címzett megkapta, ha nincs, akkor még nem érkezett meg hozzá!

Steve

pén. nov. 05, 2004 10:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Helló!

Szeretném megkérdezni, hogy ha vkinek küldtök SMS-est, és be van állítva hogy szeretnétek visszajelzést kapni a kézbesítésről, az Állapotjelentést nektek lementi?

köszi!
Rex

pén. nov. 05, 2004 10:13
arany tag

Hozzászólás 
hanol-k700i írta:
Tuti ráfognák, hogy az akksi hibája! Nagyon :twisted: -ok a szervízesek!

elméletben ez nem elég, bizonyítaniuk is kell (pont ez a különbség a garancia és a szavatosság közt: utóbbi esetben az ügyfélnek kell bizonyítania, h a hiba bizony a készülékben volt, és nem használatból ered)
aztán a gyakorlatban persze jó kérdés, h ki az, aki "ellenbizonyít" a szervizzel szemben...

pén. nov. 05, 2004 9:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Nem tudom mennyire veszik szigorúan azt ha nem eredeti tartozékot használsz, de a pakliban benne lehet. A telefon használati útmutatójának 101. oldalán 6-os pontja alapján: Ez a jótállás nem érvényes olyan termékhibák esetén sem, amelyeket nem a termékhez tervezett, nem Ericsson vagy Sony Ericsson tartozékok vagy más perifériák használata okoz.

Úgy látszik, teljes mértékben igazatok van a gari elvesztésével kapcsolatban (utángy. akksi). Ez elkerülte a figyelmemet sajna...Tuti ráfognák, hogy az akksi hibája! Nagyon :twisted: -ok a szervízesek!

pén. nov. 05, 2004 9:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
@hanol-k700i Nem tudom, hogy hallottál-e a robbanó akkumulátorok történetéről? Az elmúlt 1-2 évben viszonylag gyakran lehetett hallani az utángyártott akkukk robbanásáról!

Steve

Igen, már hallottam róla, de azt hittem, hogy ezek nagyon egyedi esetek...úgy látszik tévedtem! :?
Mondjuk elég kicsi az esélye annak, hogy pont az én kezemben robbanna fel a ketyere, de azért mindenesetre elgondolkodtató a dolog!

Csak azért gondolkodtam az akksi cserén, mert gyári akksiban nem lehet találni ilyen erőseket (1200mAh li-polymer); nem pedig a pénzt sajnálom!
Kicsit zavaró, hogy ha csak 1 napra is elmegyek otthonról, már kell vinnem a töltőmet is! :x :cry:

pén. nov. 05, 2004 9:18
arany tag

Hozzászólás 
cozmo írta:
Ha rádiót halgatok akkor közben elhallgat és abbol tudhatom, hogy hívásom van, de akor sem CSŐŐŐŐŐNGGG!! GRRRRRrr :twisted:
Állíthatok én be mindenféle csengőhangot..... akkor SE

R2A-ban még úgy van, h alapban a gyári, vezetékes füles nem csörög, hanem továbbra is csak maga a telefon (szerintem logikusan: mondjuk kocsiban így a jó, hiszen nem biztos, h mindig ott a füledben a dugó), ám ha átraktad "csöndes" módba (hosszú C gomb), akkor már a fülesben csörög, maga a készülék nem

ez megváltozott volna a későbbi verziókban? :shock:

pén. nov. 05, 2004 8:01
platina tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Fenébe, megint megelőztél! 2:0 :?

Úgy látszik, hogy ez ma az én napom! :)

Steve

csüt. nov. 04, 2004 23:39
ezüst tag

Hozzászólás 
itt is egy nokia. Nem kár érte :)

http://www.terminal.hu/newsread.php?id=16204001045108

csüt. nov. 04, 2004 23:36
platina tag

Hozzászólás 
Azért azt hozzá kell tenni, hogy egyik sem Sony Ericsson -ban robbant fel. A legtöbb robbanás (na azért nem olyan sok) Nokiákkal történt :twisted: . Egyébként én a Terminál hírlevélben olvastam ezekről mindig. Gondolom még vissza lehet ezekre a hírekre keresni a Terminálon!

Steve

csüt. nov. 04, 2004 23:34
ezüst tag

Hozzászólás 
hááát én voltam figyelmetlen.

http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000092246

csüt. nov. 04, 2004 23:33
Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
@hanol-k700i Nem tudom, hogy hallottál-e a robbanó akkumulátorok történetéről? Az elmúlt 1-2 évben viszonylag gyakran lehetett hallani az utángyártott akkukk robbanásáról!

Steve

Fenébe, megint megelőztél! 2:0 :?

csüt. nov. 04, 2004 23:33
Hozzászólás 
NcZolli írta:
Hát én nem hiszem, hogy bármi baj lehetne velük. Max az élettartamuk kevesebb. De mondjuk nem vagyok a téma nagy szakértője. Végül is engem is érdekelne, hogy tényleg okozhat-e bajt egy utángyártott akku. Mindenesetre az én telefonjaimban már rengeteg ilyen nem gyári áramforrás volt, de még semmi gondom nem volt velük.

Az utángyártott Nokia akkukkal volt már gond. Azok az ominózus robbanások. Igaz, más márkánál nem hallottam ilyenről. Én is használok utángyártott akkut, de garanciás készülékbe nem tenném. Biztos ami biztos. Végül is kicsi a hibásodásból eredő károkozás, de inkább nagyobb az esélye hogy a szerviz megvonja a garanciát ha idegen gyártmányú akkut talál a készülékben.
Amúgy általánosan elterjedt az a nézet, ha nem eredeti tartozék van használva, az a garancia elvesztésével jár. No persze itt már a szervíznek be kellene bizonyítani hogy például nem gyári headsetet használtam és amiatt ment tönkre. De ez már bonyolult, kócos bizonyítgatási eljárásokhoz vezethet.

csüt. nov. 04, 2004 23:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:

Steve

Viszonylag gyakran? Hmmm.... életemben nem hallottam még ilyet. Persze lehet, hogy elkerülte a figyelmem. :?

csüt. nov. 04, 2004 23:32
platina tag

Hozzászólás 

Steve

csüt. nov. 04, 2004 23:27
ezüst tag

Hozzászólás 
hanol-k700i írta:
Hi!

Nem tudom mennyire figyelitek az ebay.de honlapon vásárolható dolgokat, de ezeket az akksikat érdemes megnézni:

LI-POLYMER AKKU 1100mAh K700-hoz:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 27349&rd=1

LI-ION AKKU 1000mAh K700-hoz:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 24651&rd=1

LI-POLYMER AKKU 1200mAh!!!
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 12825&rd=1

Amúgy nem is lenne olyan drága dolog. Még a szállítási költséget és banki átutalást is beleszámolva (kb 3,5 Euro), max. 20-22 Euroból kijönne az egész...

Én speziell szívesen rendelnék, csak nem tudom mennyire megbízhatóak ezek az utángyártott akksik?! :? Szerintetek?

Légyszi véleményezzétek már a dolgot!

Hát én nem hiszem, hogy bármi baj lehetne velük. Max az élettartamuk kevesebb. De mondjuk nem vagyok a téma nagy szakértője. Végül is engem is érdekelne, hogy tényleg okozhat-e bajt egy utángyártott akku. Mindenesetre az én telefonjaimban már rengeteg ilyen nem gyári áramforrás volt, de még semmi gondom nem volt velük.

csüt. nov. 04, 2004 23:22
Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
@Landsmann Megelőztelek.... :lol:

Steve

Igen :cry:

csüt. nov. 04, 2004 23:21
platina tag

Hozzászólás 
@Landsmann Megelőztelek.... :lol:

Steve

csüt. nov. 04, 2004 23:20
Hozzászólás 
Nem tudom mennyire veszik szigorúan azt ha nem eredeti tartozékot használsz, de a pakliban benne lehet. A telefon használati útmutatójának 101. oldalán 6-os pontja alapján: Ez a jótállás nem érvényes olyan termékhibák esetén sem, amelyeket nem a termékhez tervezett, nem Ericsson vagy Sony Ericsson tartozékok vagy más perifériák használata okoz.
Szóval a lehetőség ott van. Ha a azervíz azt mondja hogy a hibát a nem eredeti tartozék okozta és megvonja a garanciát, szerintem nehéz lenne az ellenkezőjét bebizonyítani, főleg ha egy gagyi kínai akku figyel a telefonban.
Ez persze csak egy eszmefuttatás, de jobb félni mint megijedni. Az jó megoldás ha visszateszed az eredeti akksit, csak ne felejtsd el.

csüt. nov. 04, 2004 23:10
platina tag

Hozzászólás 
Részlet a jótállás szövegéből:

Idézet:
6. Ez a jótállás nem érvényes olyan termékhibák esetén sem, amelyeket nem a termékhez tervezett, nem Ericsson vagy Sony Ericsson tartozékok, vagy más perifériák használata okoz.

Magyarul simán ráfogják, hogy a nem gyári alkatrész/kiegészítő termék használata miatt romlott el....

Steve

csüt. nov. 04, 2004 23:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
hanol-k700i írta:
Hi!

Nem tudom mennyire figyelitek az ebay.de honlapon vásárolható dolgokat, de ezeket az akksikat érdemes megnézni:

Nem tudom milyenek lehetnek az akkuk, de míg garanciás a készülék, érdemes eredeti akkut használni. Ha véletlenül szervizbe kerül garanciásan és az utángyártott akksival adod le, esetleg elhajtanak vele, vagy bekaszlizzák a garanciát. :(

Ez mennyire biztos (mármint, hogy elvehetik a garit?)?
Én legalábbis nem hinném, hogy így van... Magára a telefonra szól, nem pedig az akksira! (+szerviz előtt visszarakom az orig.-t :wink: )
Ez olyan lenne, mintha a discman-ben nem cserélhetnél elemet! :lol:

csüt. nov. 04, 2004 22:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Nem tudom tudod-e, de német cím, és bankszámla kell az ottvásárláshoz.
Ha jól emlékszem.

Nincs igazad (szerencsére). :wink:
Sokat vásároltam már az ebayről! Rendeltem már mp3 discman-t, mobil alkatrészt, kiegészítőt stb.
Csak először regisztráltatni kell magad, levelet küldenek a regisztrációs kódoddal, belépsz és már működik is a dolog! :)
Csak meg kell válogatni, hogy kinél vásárolsz: sokan nem küldenek árut külföldre ("Versand nur: nach Deutschland"). Olyat kell választani, akinél "weltweit" szerepel!
Bár én már kikuncsorogtam az egyik cégtől (emilen), hogy küldjék el a discman-em Mo-ra... :wink:

csüt. nov. 04, 2004 22:54
platina tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
hanol-k700i írta:
Tuti nem is lehet beállítani, hogy a fülesben is csörögjön, ha hívnak!
Direkt azért, hogy ne kapj halláskárosodást, ha hangosra van állítva!
Amúgy szerintem tök nem zavaró...a 2mp-es késés viszont annál inkább! :(

Akkor is be lehet állítani ha nem hiszitek.Nálam ugyanis már működik.Próbáljátok bekapcsolni a hangfogadást,hangtárcsázást.

Bibby!
Esetleg bt headset-el is próbáltad? :roll:

csüt. nov. 04, 2004 22:27
Hozzászólás 
hanol-k700i írta:
Hi!

Nem tudom milyenek lehetnek az akkuk, de míg garanciás a készülék, érdemes eredeti akkut használni. Ha véletlenül szervizbe kerül garanciásan és az utángyártott akksival adod le, esetleg elhajtanak vele, vagy bekaszlizzák a garanciát. :(

csüt. nov. 04, 2004 22:07
platina tag

Hozzászólás 
hanol-k700i írta:

Akkor is be lehet állítani ha nem hiszitek.Nálam ugyanis már működik.Próbáljátok bekapcsolni a hangfogadást,hangtárcsázást.

csüt. nov. 04, 2004 22:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem tudom tudod-e, de német cím, és bankszámla kell az ottvásárláshoz.
Ha jól emlékszem.

csüt. nov. 04, 2004 21:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

LI-POLYMER AKKU 1100mAh K700-hoz:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 27349&rd=1

LI-ION AKKU 1000mAh K700-hoz:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 24651&rd=1

LI-POLYMER AKKU 1200mAh!!!
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 12825&rd=1

Amúgy nem is lenne olyan drága dolog. Még a szállítási költséget és banki átutalást is beleszámolva (kb 3,5 Euro), max. 20-22 Euroból kijönne az egész...

Én speziell szívesen rendelnék, csak nem tudom mennyire megbízhatóak ezek az utángyártott akksik?! :? Szerintetek?

Légyszi véleményezzétek már a dolgot!

csüt. nov. 04, 2004 21:51
platina tag

Hozzászólás 
Létezik K700 emulátor PC-re? Mintha a P800-hoz lett volna.

csüt. nov. 04, 2004 21:24
ezüst tag

Hozzászólás 
iscsu írta:
Brockey írta:
NcZolli írta:
...Nem tudja valaki honnan szerezhetném meg?

Alpha Wing EX a neve.

Nem EX, de Alpha Wing (nem tudom, erre gondoltál-e):
http://iscsu.uw.hu/mobil/alphawing.jar

Ja, régebben esett szó róla: a kvikksér matricámat tegnap a 7-es gombról toltam vissza a helyére. :( Ha lejön, nem tudom mit rakok fel helyette...

Hát köszi. Letöltöttem. Tulajdonképpen ez az, de mégsem az. Az EX-es verzió szebb volt sokkal és gyorsabb. Ha valaki tudja hogyan juthatnék hozzá az segítsen.
Köszi.

csüt. nov. 04, 2004 21:01
platina tag

Hozzászólás 
iscsu írta:
cozmo írta:
Az isten verje meg nekem akkor sem szól a csengőhang a headset-ben ha a hangfogadás be van kapcsolva!

Ez érdekes, kipróbáltam (eddig nem igazán zavart), és nekem sem megy.

Ez engem is zavar.
De leginkább az zavar, hogy sw.frissítés után sem működik a hangparancs bluetooth headset-el!!!!!! :evil: Pedig SE-ék azt ígérték, hogy ebben már javítva lesz!!! :evil: :? :(

csüt. nov. 04, 2004 19:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
szerintem megtartom, majdnem teljesen toltot egy nap utan, pedig kb. annyit hasznaáltam, mint tegnap. (lsd. feljebb) Nekem 2L-es sw-m van.
meg egy javaslat. buborek tok. nagyon jol paszol kamera es lampa szabad.

elnézést, kicsit rossz a billentyűzet.

csüt. nov. 04, 2004 19:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Bobace írta:
1. lehet hogy azon is múlik. Nekem 2 nap a rekord, ugyanezzel a szofttal.
2.http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=66330&14
itt láthatok az egyes verziok és hogy mit javitottak ill. rontottak el benne, hát a miénk elég régi és **** :evil:
3. én függetlenül vettem, és nekem is nyitva 4 lakat mellette 5-ös, tehát virulj :D
4. játékok? olyat nem tucc ami konvertálo v. világora mint az S700-ra

Köszi a linket + az infót!
Nagy val.sznűséggel akkor gyári független a telóm, pedig Pannon előfizuval vettem (vagyis szer.-t hosszabbítottam). :lol: :D

Sajna sem konvertálóm, sem világóra progim sincs! :cry: A világóra nekem is jó lenne! Csak egy sima óra + ébresztőfunkciós progim van, de tök fölös...a telóban is van alapból!
A tudok világórát szerezni, akkor azt majd itt közzé teszem! :wink:

csüt. nov. 04, 2004 18:55
ezüst tag

Hozzászólás 
cozmo írta:
Az isten verje meg nekem akkor sem szól a csengőhang a headset-ben ha a hangfogadás be van kapcsolva! :x
Már mindent megpróbáltam de semmi eredmény :cry:
Van valami tippetek???

Ha rádiót halgatok akkor közben elhallgat és abbol tudhatom, hogy hívásom van, de akor sem CSŐŐŐŐŐNGGG!! GRRRRRrr :twisted:

csüt. nov. 04, 2004 18:50
ezüst tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
Idézet:

ez szépen kivitelezett jol játszható játék. ehhez hasonlókat keresek.

:)))

:P

Elég sok játék van közötte...sokat még nem volt időm tesztelni, de elég szép kis játékok. Van Colin McRe Rally, Chessmaster, Rayman 3, Tony Hawk Skater stb... Ezek pl. nagyon jók! Ha megadsz egy emailt, akkor átküldök egy adagot. :wink:

csüt. nov. 04, 2004 18:47
ezüst tag

Hozzászólás 
cozmo írta:
Az isten verje meg nekem akkor sem szól a csengőhang a headset-ben ha a hangfogadás be van kapcsolva!

Ez érdekes, kipróbáltam (eddig nem igazán zavart), és nekem sem megy.

csüt. nov. 04, 2004 18:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Az isten verje meg nekem akkor sem szól a csengőhang a headset-ben ha a hangfogadás be van kapcsolva! :x
Már mindent megpróbáltam de semmi eredmény :cry:
Van valami tippetek???

csüt. nov. 04, 2004 17:46
ezüst tag

Hozzászólás 
1. lehet hogy azon is múlik. Nekem 2 nap a rekord, ugyanezzel a szofttal.
2.http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=66330&14
itt láthatok az egyes verziok és hogy mit javitottak ill. rontottak el benne, hát a miénk elég régi és **** :evil:
3. én függetlenül vettem, és nekem is nyitva 4 lakat mellette 5-ös, tehát virulj :D
4. játékok? olyat nem tucc ami konvertálo v. világora mint az S700-ra

csüt. nov. 04, 2004 17:03
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:

ez szépen kivitelezett jol játszható játék. ehhez hasonlókat keresek.

:)))

:P

csüt. nov. 04, 2004 16:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Már 2 hónapja birtoklom ezt a GYÖNYÖRŰSÉGET! :D Nagyon elégedett vagyok vele...
Viszont lenne 1-2 kérdésem:

1. Sokak írták, hogy a teló elmegy 4-5 napot egy töltéssel. Nekem csak max 1,5 napot húzza. :cry:
Igaz, hogy viszonylag sokat irda-zok, rádió + játszom rajta, de szerintem ez akkor sem normális dolog! Ha szinte nem is használom akkor bírja 1,5 napot! :evil: :cry:
Lehet, hogy a szoftveren múlik?
Pannonnál vettem, szoftver száma: R2E011 prgCXC125821_EU_1_C

2. Sok szoft leírást és buglistát olvastam, de ezzel a szoft típussal még nem találkoztam. Meg tudja nekem mondani v.ki, hogy mennyire régi ez a szoft? Lehet ennek már frissítése?

3. Pannonnál vettem, elvileg sim-lock-kal. Megnéztem a szerviz infoját a telómnak... 4 db lakatom van (hálózat, alhálózat, szolgáltató, vállalati), mind nyitva! és egy 5-ös van mellettük. Ez azt jelenti, hogy gyári független?! (Nincs más simem, hogy kipróbáljam :? )

Elnézést a sok kérdésért + hogy kicsit hosszúra sikeredett....cserébe: van kb. 90-100 játékom kimondottan k700-ra (teljes képernyősök, igaz nagy részét még nem próbáltam), amit e-mailben át tudok passzolni! :wink:

Persze, csak ha érdekel titeket! :)

e-mailem: hanol@me-mail.hu

Üdv: G.

csüt. nov. 04, 2004 16:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Brockey írta:
NcZolli írta:
...Nem tudja valaki honnan szerezhetném meg?

Alpha Wing EX a neve.

Ja, régebben esett szó róla: a kvikksér matricámat tegnap a 7-es gombról toltam vissza a helyére. :( Ha lejön, nem tudom mit rakok fel helyette...

csüt. nov. 04, 2004 12:05
ezüst tag

Hozzászólás 
[quote="NcZolli[/quote]
Más: a vodás szofton alapból fenntvolt egy játék. Ilyen űrhajós-lövöldözős volt. De sajnos a címét nem tudom. Na nekem az most nincs, pedig Imádtam. Nem tudja valaki honnan szerezhetném meg?[/quote]

Alpha Wing EX a neve.

csüt. nov. 04, 2004 11:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Létezik, hogy nincs ebben a telefonban keres és hív funkció?

Eddig csak lépegetős módszerrel tudtam fölhívni embereket, vagy gyorstárcsázással.

csüt. nov. 04, 2004 9:23
platina tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Ingyenes HTML böngészőt (ami működik is) nem tudok. De a webviewer az okés. Wapon is tud netet böngészni, mivel egy külön szerverről tölt. www.reqwireless.com

Sajnos mégsem megy WAP-on, csak NET-en. Túl korán örültem.... :cry:

csüt. nov. 04, 2004 9:18
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 94  Következő