Szerző |
Üzenet |
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Macika írta: A 6230 mellé egy olcsó megoldású pl. SE T100, N3100 vagy valami hasonló kisméretű (pl. N8310, N6510), hosszú készenléti idejű készüléket kéne beszerezz.
Jelentem, a N3100 nem (túl) hosszú készenléti idejű Viszont - a 6230 topicban említett többsimes hátlapok Nokia-féle bojkottja miatt - azt hiszem, leendő 3230-asom mellé marad a 3100.
Üdv!
|
csüt. feb. 10, 2005 22:28 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Nokiához Nokiát, N2600. Még valamelyest hasonlít is a N6230-ra.
|
csüt. feb. 10, 2005 22:07 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
gt911 írta: Erről jut eszembe tud valaki olyan távmunkát amit otthonról lehet végezni interneten keresztül? Ne túl komoly legyen.... Pl. olyan érdekelne, hogy média figyelés, infó vadászat, új chat oldal tesztelése vagy ilyesmi Másik téma: mivel nem kapok duplakártyás hátlapot a 6230-ra, és a gyárilag dulpakártyás telcsi (Benefon) nagyon randa, ezért olyan telót keresnék, amin nagyon egyszerű a sim csere. pl. nokia 2650, ericsson t65. HA tud még valaki mondani ilyen telót ahol nem kell 23 alkatrészt leszedni kinyitni felnyitni a sim cseréhez, kérem szépen pötyögje ide a típusát.
Sokkal egyszerűbb 2 db (olcsóbb) készüléket beszerezni. A könnyen SIM-cserélhető készülékek sem arra vannak kitalálva, hogy naponta többször cseréljenek bennük kártyát, előbb-utóbb kikopik/eltörik/kh-s lesz/elkoszolódik stb. Szóval az nem jó megoldás. A 6230 mellé egy olcsó megoldású pl. SE T100, N3100 vagy valami hasonló kisméretű (pl. N8310, N6510), hosszú készenléti idejű készüléket kéne beszerezz.
|
csüt. feb. 10, 2005 21:49 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Árpy írta: T pedig az mms-t kezdte elsöként. Az már az után az idő után történt, amit határnak említettem. Árpy írta: Én T-s vagyok....
Ezt a hsz-edből azonnal tudtam
|
csüt. feb. 10, 2005 21:44 |
|
|
Vendég
|
Erről jut eszembe tud valaki olyan távmunkát amit otthonról lehet végezni interneten keresztül? Ne túl komoly legyen.... Pl. olyan érdekelne, hogy média figyelés, infó vadászat, új chat oldal tesztelése vagy ilyesmi :)
Másik téma: mivel nem kapok duplakártyás hátlapot a 6230-ra, és a gyárilag dulpakártyás telcsi (Benefon) nagyon randa, ezért olyan telót keresnék, amin nagyon egyszerű a sim csere. pl. nokia 2650, ericsson t65. HA tud még valaki mondani ilyen telót ahol nem kell 23 alkatrészt leszedni kinyitni felnyitni a sim cseréhez, kérem szépen pötyögje ide a típusát.
|
csüt. feb. 10, 2005 20:43 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Macika írta: Árpy írta: Majd a T-mobile beleerősít...mindig ők az elsők. Ez nem egészen van így, induláskor évekig MINDENBEN a Pannon volt az első, mindent ők próbáltak ki először
T pedig az mms-t kezdte elsöként.
Mindegy ki kezdi, csak legyen 3G. Késöbb már úgyis lesz a többi szolgáltatónál is.
Én T-s vagyok, azért lenne jobb, ha ök vezetnék be...bár még(!) nincs 3G-s telóm
|
csüt. feb. 10, 2005 20:41 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Árpy írta: Macika írta: Nem csak a moderálást csinálom ingyen! A "nem" után nincs vessző?
A jóindulatodat ezúton is köszönöm, ígérem, meghálálom!!!
|
csüt. feb. 10, 2005 20:26 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Árpy írta: Majd a T-mobile beleerősít...mindig ők az elsők.
Ez nem egészen van így, induláskor évekig MINDENBEN a Pannon volt az első, mindent ők próbáltak ki először, a Westel az óvatos követő volt. Elsőként hozta be a Pannon az SMS rendszert küldésre, elsőként a hívószámkijelzést (ezt először megfúrta a Westel, mert még nekik nem sikerült, majd fél év múlva együtt indították újra), aztán a HSCSD-t is a Pannon vezette be (olyannyira, hogy publikus szolgáltatásként a mai napig is csak náluk megy), stb. Azután amikor először csúszott szét a Pannon, tulajdonosváltás, egyebek, akkor megszűnt ez az előnyük. Ezért is sajnálom a Pannon fiatalos lendületét, amit (sajnos úgy tűnik) jó időre a múlté...
|
csüt. feb. 10, 2005 20:25 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Macika írta: Nem csak a moderálást csinálom ingyen!
A "nem" után nincs vessző?
|
csüt. feb. 10, 2005 20:08 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Árpy írta: Macika írta: Hiszen annyira kevés olyan van ma, hogy valaki INGYEN csinál színvonalas dolgot, inkább az a megszokott, hogy nagy pénzért kritikán alulit!
Ez becsülendő. Legalább egy üveg bort kaptál érte???
Nem csak a moderálást csinálom ingyen!
|
csüt. feb. 10, 2005 20:04 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
CineDOG írta: Mivel szinte mindenki valami mobilszolgáltatás/mobilakció beindulását várta.....
Mert pár tizen-huszonéves srác (jó, Macika 40), be tudna indítani mobilszolgáltatást/mobilakciót!
|
csüt. feb. 10, 2005 19:56 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Inkább irjatok olyan helyet, ahol beváltanak üdülési csekket.
Webcim van. Tapasztalat van?
|
csüt. feb. 10, 2005 19:51 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Tényleg köszi freunder, de tényleg hagyjuk.. Elindultunk..
|
csüt. feb. 10, 2005 19:51 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Felejtsük már el ezt a témát.
Megtörtént, máskor nem fog és kész.
Nem kell magyarázkodni senkinek, hogy én ezért vállaltam, én meg ezért vagyok mérges, stb...
|
csüt. feb. 10, 2005 19:43 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Mivel szinte mindenki valami mobilszolgáltatás/mobilakció beindulását várta, így egy privát weboldal (ami szép és jó) beindulása mindnekinek csalódást okozott.
Ezen nem kell csodálkozni.
|
csüt. feb. 10, 2005 19:25 |
|
|
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Még 1 uccsó hsz. tőlem a febr. 9-cel kapcsolatban. Én is leírom a véleményemet.
Az 1. hsz-ok a "bejelentés" után egyszerűen bántóak és lekicsinylőek voltak! Nem gondoltatok arra, hogy ezzel valakiket nagyon megbántotok??
Szerintem azért finomabban is le lehetett volna reagálni a dolgot...
Mindenkinek a magánügye hogy mennyire élte bele magát, és milyen nagy dologra számított, és ha csalódott, akkor azt intelligensen is meg lehet fogalmazni!!
A reklám e módja szerintem nagyon jópofa, nem tolakodó, hanem finoman sejtet vmit...
Nem azért védem Seriéket, mert engem is megkértek, meg tudtam róla, hanem azért mert ez nem volt fair Tőletek!! De mindegy...
|
csüt. feb. 10, 2005 19:18 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Majd a T-mobile beleerősít...mindig ők az elsők.
|
csüt. feb. 10, 2005 18:58 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
KaRFiol írta: Szeretném megjegyezni, hogy nekem fogalmam sem volt arról, hogy mi történik február 9-én, de mivel egyre több ember aláírásában láttam ezt a dátumot, így poénból én is beraktam.
Erről van szó.. de hagyjuk.. akit érdekel az oldal az nézze meg, mi megteszünk mindent, hogy jó legyen.. de ejtsük a témát!
Visszatérve a 3G-re.. én se bízok benne, hogy érettségim (2006 ) előtt itt akár 1 bit is 3G-n fog áthaladni...
|
csüt. feb. 10, 2005 18:56 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Szeretném megjegyezni, hogy nekem fogalmam sem volt arról, hogy mi történik február 9-én, de mivel egyre több ember aláírásában láttam ezt a dátumot, így poénból én is beraktam.
|
csüt. feb. 10, 2005 18:26 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Seri01 írta: Vajon az ország 3. legnagyobb városába is eljut idén a 3G szele, vagy a kelet várhat ismét? Kíváncsi vagyok a fejlesztés ütemére... Bár év végére még a fővárosnak is csak a belsőbb kerületeit kell lefedni, igaz? hajjaj..
Miskolcon még fütés sincs. Remélem te azért nem fagyoskodsz.
Komolyra forditva a szót, szerintem elöször csak Budapest és környékén lesz.
|
csüt. feb. 10, 2005 18:23 |
|
|
Seri01
platina tag
|
Vajon az ország 3. legnagyobb városába is eljut idén a 3G szele, vagy a kelet várhat ismét? Kíváncsi vagyok a fejlesztés ütemére...
Bár év végére még a fővárosnak is csak a belsőbb kerületeit kell lefedni, igaz? hajjaj..
|
csüt. feb. 10, 2005 18:18 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
A T-Mobile üzembe helyezte UMTS-alaphálózatát, amelyet az ügyfelek még nem használhatnak, de a szolgáltató szakemberei már tesztelik a szolgáltatásokat és a bevezetendő készülékeket.
A piacvezető mobilszolgáltató a rendszerszállító, az Ericsson Magyarország kiválasztása és a szerződés megkötése után néhány héttel Budapesten üzembe helyezte harmadik generációs alaphálózatát, így megkezdődhetett az év végére legalább Budapest belvárosára kiterjedő kereskedelmi 3G szolgáltatás elindításához szükséges tesztüzem. A T-Mobile munkatársai most videotelefonálással, valamint a szélessávú internet szolgáltatás és a videoletöltés tesztelésével múlatják idejüket.
A T-Mobile folyamatosan bővíti a hálózatát, és a területi lefedettség kiterjesztésével párhuzamosan a kapacitás és az elérhető alkalmazások száma is növekedni fog.
index.hu
|
csüt. feb. 10, 2005 16:51 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Seri01 írta: Amúgy van igazság abban amit mondasz... Másképp gondoltuk mi is.. Mindössze csak ennyit szerettem volna érzékeltetni. Az összes többi "irományom" csak példa akart lenni, és álmomban sem volt olyan szándékom, hogy bármerre is elvigyem az "irányt"
Az meg kifejezetten jó, ha az ügy tanulságait mindenki hasznosítja.
|
csüt. feb. 10, 2005 15:06 |
|
|
Seri01
platina tag
|
A készítőkön kívül egyedül Macika tudta... Mert az ő engedélye kellett talán. Hogy más bevette aláírásba, az a magánügye.
Sajnálom, hogy sokan azt hiszik minden értük illetve ellenük van. Egyébként mégiscsak többet beszélünk (még ha ilyen hülyeséget is) az oldalról, mintha belinkeltünk volna simán. Megjegyzem: egyik szemem sír, a másik nevet.
A tali az megint más dolog. Arra jelentkezni kellett régebben, és azok jöhettek újra, akik már ismertek voltak, de ebbe ne menjünk bele.
Az, hogy vkik csalódottságuknak hangot adtak, az sajnos elviszi a fórum véleményét vmilyen irányba...
Amúgy van igazság abban amit mondasz... Másképp gondoltuk mi is.. de ez már nem rajtunk múlt.
|
csüt. feb. 10, 2005 14:56 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Hát nem tudom... Az oldal biztosan jó, -annak akit érdekel,- dicsérendő az ingyenessége is, sőt! Szóvá teendő. De valljuk be férfiasan: ez a PR fogás nem jött be... Úgy érzem, hogy itt a PR új értelmet nyert: public relation helyett felvette a: "3,14csába a részletekkel" jelentést.
Közöm nincs hozzá, de valahogy "klikkesedő" szájízem van emiatt. Bizonyos emberek tudnak bizonyos dolgokat, ami másra nem tartozik. Azután "durr bele" robban a bomba, és a kíváncsi rájön, hogy tulajdonképpen ez nem is neki szól, hanem "bizonyosoknak" és ezért egy kicsit el vagyon ő bizony keseredve. Emlékeztek a "zártkörű" meghívásos mobilos találkákra amelyekről itt is volt szó a fórumon? Na most pontosan olyan érzésem volt/van. Biztosan nincs igazam, csak azért írom le, mert ha már mások is szóvá tették, talán lehet benne valami, hogy ezt nem így kellett volna.
Úgy érzem, ezzel egy kicsit negatív irányba lett beállítva az oldal sorsa, mindig magán fogja viselni az "...ahaaaammm, szóval ez az amiről úgy volt szó..." billogot. Persze kétségtelen tény, hogy a negatív reklám is reklám.
Vessetek meg érte de úgy gondolom, hogy egy szimpla bejelentés is elég lett volna 9-én. Sokkal, de sokkal kedvezőbb fogadtatása lett volna a site-nak.
Így, hogy csak "bizonyosok" tudták, és "hergelték" a népet, hát látogassák csak azok a "bizonyosok"a weboldalt... Teljesen magánvélemény, és nem biztos, hogy helyes de megosztom veletek: én bizony ezért nem változtattam volna meg az aláírásomat pláne, ha nem egy "egyszerű" fórumlakó vagyok...
|
csüt. feb. 10, 2005 14:46 |
|
|
Seri01
platina tag
|
Köszi Macika. Egyébként nem reklámozni szerettünk volna, max népszerüsíteni (bár ez csak 1 dátum volt) . És mivel a terminalnak az oldal nem igazán konkurenciája, sokkal inkább segítője, azértis gondoltuk, hogy előbb a régi ismerősök között próbálunk olvasókat nyerni, illetve "bevágódni".
Csak azért védtem meg magunkat, mert **** esett a véleményeket olvasni. Ti sem lennétek máshogy vele fordított helyzetben. Nem anyázás címén...
|
csüt. feb. 10, 2005 14:39 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Macika írta: Hiszen annyira kevés olyan van ma, hogy valaki INGYEN csinál színvonalas dolgot, inkább az a megszokott, hogy nagy pénzért kritikán alulit!
Ez becsülendő.
Legalább egy üveg bort kaptál érte???
|
csüt. feb. 10, 2005 14:27 |
|
|
Macika
Moderátor
|
T68m írta: azért nem kéne átmenni anyázóba, legfeljebb levonni a következtetést, hogy a reklámnak nem ez a legkorrektebb módja. Ergo a jövőben kerülendő!
(Ja, és ráadásul az ÁSzF szerint kifejezetten tilos a reklámozás. Én is ehhez tartom magam.)
Jobban tudod, mint én, hogy mennyi munka egy ilyen honlap összehozása. Először nemet akartam mondani, amikor megkerestek. Aztán úgy gondoltam, hogy megérdemli a gárda, hogy aki tudja, az népszerűsítse.
Hiszen annyira kevés olyan van ma, hogy valaki INGYEN csinál színvonalas dolgot, inkább az a megszokott, hogy nagy pénzért kritikán alulit!
Nem hiszem, hogy magyarázkodással tartozok amiatt, mert pár napra megváltoztattam az aláírásomat, de ezt le kellett írnom!
|
csüt. feb. 10, 2005 14:22 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Még jó, hogy nem valami boltot reklámoztak, ahol fizetni kell.
Gondoljuk csak el: február 22 : megnyit az új Saturn.
Hasznosnak hasznos az oldal, csak nem nekünk átlag embereknek.
(tudom-tudom, itt senki sem átlag )
|
csüt. feb. 10, 2005 13:52 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
azért nem kéne átmenni anyázóba, legfeljebb levonni a következtetést, hogy a reklámnak nem ez a legkorrektebb módja. Ergo a jövőben kerülendő!
(Ja, és ráadásul az ÁSzF szerint kifejezetten tilos a reklámozás. Én is ehhez tartom magam.)
|
csüt. feb. 10, 2005 13:14 |
|
|
Seri01
platina tag
|
CineDOG írta: Egy új weboldal miatt még Macika is bevette az aláírásába? Ezen mi a frászt kellett titkolózni? Ez valami hülye marketingstratégia, mint a TV reklámokban szokás? Jó hogy a saját fórumtársaink szórakoznak velünk.
Így nagyobb a meglepetés, és sajnos 1-2 emberke esetében a csalódottság is - ami nem épp a mi hibánk. És NEM SZÓRAKOZTUNK, egyszerűen a figyelmet nem úgy hívtuk fel, hogy "itt minden jó, minden szép, mi vagyunk a legjobbak".. hanem egy kis trükkel. Lehet tőlünk nem tudtok ingyenSMSt küldeni, programokat letölteni, de attól még akinek szüksége van rá, szerintem haszonnal olvashatja az oldalt.
Az, hogy mindenki vmi nagyra várt, az annyit jelent, hogy valóban fontos emberek aláírásában volt a dátum, akik egy része értékeli is a több havi munkát...
|
csüt. feb. 10, 2005 12:57 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Rozso írta: Ezért vártuk! Február 9. - a fórum totális halála.
Szégyen
Valóban az. Egész tegnapi nap nem tudtam telefonon elérni az üzemeltetőket. Pedig a jól bejáratott ismert számomról hívtam számkijelzéssel őket.
Persze az is lehet, hogy kaptak máshonnan is eleget, tudták jól, miért hívhatom őket, ezért nem vették fel.
No mindegy, a lényeg, hogy mostmár röfög a rendszer...
|
csüt. feb. 10, 2005 12:34 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Ezért vártuk!
Február 9. - a fórum totális halála.
Szégyen
|
csüt. feb. 10, 2005 11:11 |
|
|
Seri01
platina tag
|
Nekünk ez is elég nagy, és azoknak is ezek szerint, akik betették az aláírásba a dátumot... de azért izgultatok.
|
szer. feb. 09, 2005 17:09 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Egy új weboldal miatt még Macika is bevette az aláírásába?
Ezen mi a frászt kellett titkolózni?
Ez valami hülye marketingstratégia, mint a TV reklámokban szokás?
Jó hogy a saját fórumtársaink szórakoznak velünk.
|
szer. feb. 09, 2005 17:07 |
|
|
Vendég
|
Steve_Hun írta: SZVSZ, akinek a megfelelő oprendszert futtató készüléke van, vagy egyszerűen csak érdekli az oldal témája egy jó portált fog kapni, amennyiben tényleg a fórumról van a szerkesztőség nagy része => korrekt és végre technikailag/műszakilag valós dolgokhoz juthat hozzá az érdeklődő, nem pedig műszaki analfabéták által írt cikkeket olvashat! De "sajnos" nem nekem szól, mert mint már írtam egyik tipusú "cuccom" sincs és nem is szerepel a terveim között a beszerzése!
Viszont mindenképpen sok sikert kívánok!
Steve
Köszönjük a bíztatást, mi is reméljük sikeres lesz.
Egyébként az igaz, hogy egyikőnk sem kommunikációt végzett ember, és nem is fog soha, de nem biztos hogy az olyan nagy baj...
|
szer. feb. 09, 2005 8:46 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
@ írta: sziasztok, nos, lehetséges hogy sokan azt vártátok, hogy valamely szolgáltató még fizetni is fog hogy használjátok a telefonotokat, de ez a kemény valóság. "Semmi több" csak a MADsoft nyílt meg... Remélem azért többen lesznek akiknek tetszik, és tudják értékelni majd az oldalt, a kezdetleges hibáival együtt is. A szerkesztők 70%-a a Terminal fórumról származik, ezért is mertünk itt 'hírdetni'...
Mindenki valami "NAGY"-ra gondolt
|
szer. feb. 09, 2005 8:35 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
SZVSZ, akinek a megfelelő oprendszert futtató készüléke van, vagy egyszerűen csak érdekli az oldal témája egy jó portált fog kapni, amennyiben tényleg a fórumról van a szerkesztőség nagy része => korrekt és végre technikailag/műszakilag valós dolgokhoz juthat hozzá az érdeklődő, nem pedig műszaki analfabéták által írt cikkeket olvashat!
De "sajnos" nem nekem szól, mert mint már írtam egyik tipusú "cuccom" sincs és nem is szerepel a terveim között a beszerzése!
Viszont mindenképpen sok sikert kívánok!
Steve
|
szer. feb. 09, 2005 8:24 |
|
|
Vendég
|
sziasztok,
nos, lehetséges hogy sokan azt vártátok, hogy valamely szolgáltató még fizetni is fog hogy használjátok a telefonotokat, de ez a kemény valóság. "Semmi több" csak a MADsoft nyílt meg...
Remélem azért többen lesznek akiknek tetszik, és tudják értékelni majd az oldalt, a kezdetleges hibáival együtt is. A szerkesztők 70%-a a Terminal fórumról származik, ezért is mertünk itt 'hírdetni'...
|
szer. feb. 09, 2005 8:10 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Seri01 írta: ez az igazság..
Akkor ez a dátum - és vele együtt a portál - engem nem nagyon érint, ugyanis se series60, se Palm OS-es, se Windows Mobile-os eszköz nincs a tulajdonomban és egyelőre nem is tervezem, hogy bármelyikből is beszerzek egyet...
Steve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve_Hun szer. feb. 09, 2005 8:17-kor.
|
szer. feb. 09, 2005 7:43 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
És ezt miért kellett titkolni ?
|
szer. feb. 09, 2005 6:50 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Ha tenyleg csak ennyi,akkor kar volt ennyire titkolozni. Nem fognak sokan elajulni ettol a hirtol.
|
szer. feb. 09, 2005 6:22 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Seri01 írta: ez az igazság..
Remélem ez csak vicc!
|
szer. feb. 09, 2005 2:08 |
|
|
Seri01
platina tag
|
ez az igazság..
|
szer. feb. 09, 2005 0:46 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
|
Seri01 írta: Akit érdekel február 9. - Megnyílt az ÚJ MADsoft!
Emiatt a site miatt volt ez a "nagy" titkolózás??? Vagy csak egészen véletlen, hogy ez is most indult és srácok valami egészen más miatt írták a mai dátumot az aláírásukba???
Valaki, azok közül aki eddig "február 9-ezett", igazán leírhatná az igazságot..pl: Macika!!!
Steve
|
szer. feb. 09, 2005 0:43 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
csendes írta: Svájcban alaposan megruháztak egy férfit, aki az általa megtalált mobiltelefont csak szexuális ellenszolgáltatás fejében kívánta visszaszolgáltatni. Történt a napokban, hogy Baselben egy asszony az utcán elejtette a mobiltelefonját, és a készülék eltûnését csak jóval késõbb, már az otthonában vette észre. Természetesen azonnal az az ötlete támadt, hogy felhívja saját számát, hátha sikerrel jár, és visszakaphatja fontos telefonszámokkal teli mobilját.
A hölgy gyorsan megörült, amikor a telefon kicsörgött és bele is szólt valaki. Öröme azonnal lelohadt, amikor meghallotta, hogy a ½becsületes½ megtaláló csak és kizárólag egy bizonyos szexuális ellenszolgáltatás fejében hajlandó visszaadni a készüléket. Az asszony mindenesetre gyorsan beleegyezett a dologba és megbeszélt egy találkát a férfivel, a helyszínre azonban már nem egyedül, hanem jól megtermett férjurával érkezett.
A férj alaposan megruházta a mobiltelefon megtalálóját, majd pedig azon nyomban átadta a helyi rendõrség munkatársainak.
még át is adta? Hát nem volt egy szerencsés napja.... ))
|
szer. feb. 09, 2005 0:06 |
|
|
Seri01
platina tag
|
Akit érdekel február 9. - Megnyílt az ÚJ MADsoft!
|
szer. feb. 09, 2005 0:05 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Tuvok írta: Megint meghalt a Messenger mint a múltkor. Tapasztalta még valaki?
Még mindig suxx!
|
kedd feb. 08, 2005 21:42 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
Svájcban alaposan megruháztak egy férfit, aki az általa megtalált mobiltelefont csak szexuális ellenszolgáltatás fejében kívánta visszaszolgáltatni.
Történt a napokban, hogy Baselben egy asszony az utcán elejtette a mobiltelefonját, és a készülék eltűnését csak jóval később, már az otthonában vette észre. Természetesen azonnal az az ötlete támadt, hogy felhívja saját számát, hátha sikerrel jár, és visszakaphatja fontos telefonszámokkal teli mobilját.
A hölgy gyorsan megörült, amikor a telefon kicsörgött és bele is szólt valaki. Öröme azonnal lelohadt, amikor meghallotta, hogy a ˝becsületes˝ megtaláló csak és kizárólag egy bizonyos szexuális ellenszolgáltatás fejében hajlandó visszaadni a készüléket. Az asszony mindenesetre gyorsan beleegyezett a dologba és megbeszélt egy találkát a férfivel, a helyszínre azonban már nem egyedül, hanem jól megtermett férjurával érkezett.
A férj alaposan megruházta a mobiltelefon megtalálóját, majd pedig azon nyomban átadta a helyi rendőrség munkatársainak.
|
kedd feb. 08, 2005 21:13 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Na,azert!!!
|
kedd feb. 08, 2005 20:24 |
|
|