Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 20:14

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 656, 657, 658, 659, 660, 661, 662 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Rozso írta:
Hypp írta:
Jól néz ki, és hasznosnak is tűnik, de mi a fene az a Samurize? :?
Amúgy neked is van Yamadád (lesek a desktopodról)?

Samurizeal lehet csinálni ilyen desktopot. ( samurize.atw.hu és www.samuroze.com )

A Yamit a héten veszem meg! :)

Gratulálok, jó lett nagyon!

Istenem, mit esztek a Yamadán???

vas. feb. 13, 2005 18:20
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hypp írta:

Samurizeal lehet csinálni ilyen desktopot. ( samurize.atw.hu és www.samuroze.com )

A Yamit a héten veszem meg! :)

vas. feb. 13, 2005 18:15
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
...Vélemények?

vas. feb. 13, 2005 18:07
platina tag

Hozzászólás 
Tényleg, mi volt a fórummal, hogy ennyi ideig nem működött???

Steve

vas. feb. 13, 2005 17:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most, hogy nem volt fórum volt egy kis időm szórakozni a Samurizeal és elég jó kis aktív desktopot csináltam magamnak. Amire a legbüszkébb vagyok azt egyedül csináltam: ha a kis időjárás ikonra kattintunk (ami szintén mindig aktuális), akkor előjön az időjárás modul vagy eltünik. Ha a dátumra kattintunk, akkor előjön a naptár.
Van még rengeteg ötletem meg még az alap win háttér van, de a fejlesztéseket már a kolis gépemen fogom folytatni, mert ott vagyok többet és az 1280x1024-es felbontású.
Belinkelem az asztalt becsukott és kinyitott modulokkal is.
http://users.atw.hu/francia/d1.JPG

Kinyitva:
http://users.atw.hu/francia/d2.JPG

Vélemények?

vas. feb. 13, 2005 17:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
McLaca írta:
Amúgy a helyszínelőket kell nézni, az X-akták előtt. Na az egy tuti sorozat.

A Miami vagy a sima?

A sima. A Miami az kevésbbé valószerű, persze mindkettőben bazi nagy bakik vannak, de a sima Helyszínelők az élvezhető.

Üdv!

vas. feb. 13, 2005 16:51
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Vitamax és PannOnline wapon: vponline.try.hu

Közvetlen link:
Pannon: http://vponline.try.hu?p=pannon&tel=nev&pass=jelszo
Voda: http://vponline.try.hu?p=voda&tel=telef ... ass=jelszo

Köszönöm parhuzamosnak a helyet és a segítségét.

vas. feb. 13, 2005 16:27
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
vally írta:
Odo írta:
Ha sorozat, akkor Maffiózók! És persze Star Trek :)

Tényleg Odo, milyen újra láncban? :)

Leírhatatlan :D

:lol: :lol: :lol:

szomb. feb. 12, 2005 13:04
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
vally írta:
Odo írta:

Leírhatatlan :D

szomb. feb. 12, 2005 10:44
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:

szomb. feb. 12, 2005 8:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:

Maffiózók jöhet, viszont az űrös filmek nekem nem jönnek be.

szomb. feb. 12, 2005 0:45
Moderátor

Hozzászólás 

szomb. feb. 12, 2005 0:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:

A Miami vagy a sima?

szomb. feb. 12, 2005 0:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Húúú... szombaton dolgozni... Nem is emlékszem már, milyen az :D

Üdv!

pén. feb. 11, 2005 23:51
Hozzászólás 
Árpy írta:
Landsmann írta:
Én meg az X-aktákat nézem a Viasaton. Most éppen reklám van.

Utána meg nézed a "Jelige: Vörös cipellök"-et, mi? :roll:

Nem hinném, lehet hogy a film végét sem várom meg. Álmos vagyok, holnap meg meló.

pén. feb. 11, 2005 23:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:

Utána meg nézed a "Jelige: Vörös cipellök"-et, mi? :roll:

pén. feb. 11, 2005 23:48
Hozzászólás 

pén. feb. 11, 2005 23:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Épp Lorenzó Lámászt nézek az rtl-en.
Ö egy hatalmas balek. Annak idején Ván Dám és Stívön Szégál volt a sztár, esetleg a Dudikoff, de ez a Lamer Lámász mindet üti. Most épp elintéz egy egész jakuzabandát. 18-as karika figyel a bal alsó sarokban :)

pén. feb. 11, 2005 23:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ismételten csak azt tudom mondani, hogy teljes mértékben igazad van! Viszont az újabb buszokon a fűtés már kicsit kezd túlzásba menni. Mire a 10 perces út végére leszállok egy MAN-ról, azon túl, hogy komplette kisütötte a lábamat a fűtés (egy fullextrás szőrtelenítés kíséretében) :lol: , szabályosan izzadok, mire leszállok - a -17 fokba. Kellemes, és főleg egészséges... :(

Üdv!

pén. feb. 11, 2005 23:37
Hozzászólás 
Nem, nem ismerem az ékszíjvágósokat. :roll:

Az a helyzet, hogy a kerékanya fellazulása nem típushiba, hanem a karbantartók felelőtlensége, trehánysága. Általánosságban elmondható, legyen akármilyen csúcsmárka, ha nem tartják be, vagy meg a karbantartásokat, előbb-utóbb az is balesetveszélyes állapotba kerül. Legfeljebb a csúcskategóriás járművek valamivel ritkább karbantartást igényelnek, de azok sem tudják nélkülözni. Nem voltak rosszak az Ikarusz buszok, de nagyon el lettek hanyagolva. Sok volán-telep felszámolásra került, például Szeghalmon is, így a járművek egész éjjel az utcán "alszanak". Gondolhatjátok a -25 fokban hogy indultak, meg milyen hőmérséklet lehetett bennük egész nap a fűtés ellenére. Egész nap tiszta jégvirág volt az ablakuk. Láttam, mert pont egy buszmegállónál van a munkahelyem. Régen fűtött garázsban álltak, mire a sofőr bement, már járt a motor, fűtés bekapcsolva, műszakilag leellenőrízva. Ez már sok helyen megszűnt. A műszaki és a szolgáltatási színvonal hanyatlik. Akkor még meg sem említettem a menetrendek be nem tartását. Évekig divat volt, hogy egy bizonyos járat a menetrendhez képest 8-10 perccel hamarabb elment. Mindegy éppen melyik sofőr volt azon a járaton.

pén. feb. 11, 2005 23:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez igaz, lakott területen kívül több, mint kellemetlen...
Itt Miskolcon a helyzet lassan javulgat, a buszpark kb. 60%-a van korszerűsítve, új Ikarusok, néhány Rába és jó sok MAN jármű, de több baj van az újakkal, mint a régi "Fakaruszokkal" :lol:
Most pályáztatják a MAN, Merci és Volvo buszokat a következő ütemre, amivel talán az összes fakarusz kifut a városból, de ez a jövő (2-4 év) zenéje.
Egy "érdekesség": buszvezető ismerős odaslattyog a kerékkulccsal a buszhoz, berakja egy csavarhoz, megtámasztja tengeléynél, és megpörgeti. Amaz meg fordul vagy 8-10-et! És ilyen kerékkel járnak-kelnek az utakon! (Persze fakarusz volt ez is!)

Üdv!

pén. feb. 11, 2005 23:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azt hittem, azt a palit ismered, aki elvágta a szíjakat pár hónapja.

pén. feb. 11, 2005 23:19
Hozzászólás 
McLaca írta:
Mondjuk marha kellemetlen az amúgy is rosszul szellőző buszokban fűtés mellett utazni a 40 fokban, de inkább így, mint hogy lerohadjon a város közepén a busz és sose érjek oda, ahová indultam.

Üdv!

Városban még hagyján, :twisted: majd jön a következő, de gondolj bele a távolsági járatoknál. Órákat kell várni a következőre. Volt már olyan, hogy nekünk, utasoknak kellett a buszt betolni. :evil: Egyes buszok katasztrófális műszaki állapotban vannak, ugyanúgy mint régebben a katonai járművek. Soha a büdös életben nem kapnának műszakit. Igaz, vannak új buszok is, de a volántársaságoknak nem futja hogy az összes koporsójáratot újra cserélje.
Pár éve a tv-ben volt róla szó, hogy egy pofa az egyik Volán társaság járműveinek a műszaki állapotát vizslatta és nagy botrányt kavart a nyílvánosságra hozott adatokkal. Kopott gumik, elrohadt alváz és karosszéria, hibás kormánymű, stb.

pén. feb. 11, 2005 23:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mondjuk marha kellemetlen az amúgy is rosszul szellőző buszokban fűtés mellett utazni a 40 fokban, de inkább így, mint hogy lerohadjon a város közepén a busz és sose érjek oda, ahová indultam.

Üdv!

pén. feb. 11, 2005 23:06
Hozzászólás 
McLaca írta:
Mondjuk a buszoknál is előfordul, hogy megy nyáron a fűtés, de az állítólag azért történik, mert így a rendszerből könnyebben távozik a hő (bennfentes mondta, de lehet, hogy hülyeséget beszélt), és így nem fulladnak ki a buszok a melegben, de a vonatoknál nyilvánvalóan más a helyzet. Az viszont érdekelne, hogy nálunk miért hívják IC-nek azt, ami más országokban a szimpla másodosztály? És miért van a lengyel (vagy szlovák?) piros vagonokban a másodoszályon is 6 ülés a kupékban, és működő LÉGKONDI!?! Az ablakok ugyanis nem nyithatók, mint az IC-ken.
(Este 10 után járnak a Miskolc - Nyíregyháza - Debrecen vonalon)

Üdv!

Sajnos nagy melegben előfordul hogy lassú menetnél (főleg városban, pláne dugóba) a motor annyira túlmelegedhet, hogy a hűtő nem tudja megfelelően átadni a levegőnek a hőt. ilyenkor jön a jólbevált módszer, a fűtéscsap kinyitása. Ez elég kelemetlen, de legalább a motor túléli. Nyáron a régebbi hátulhűtős Wartburgokhoz úgy hozzátartozott a nyári fűtés, mint kutyához a bolha.
Vonatokon már más a helyzet. Villamosított szakaszon fordul elő a nyári fűtés. Ha jól tudom, (ha nem az illetékesek cáfoljanak meg) a szerelvény fűtését a mozdonyvezető tudja bekapcsolni. Ha ott nincs bekapcsolva akkor zima van a kocsikban. Viszont kikapcsolni a kocsikon is ki lehet. Előfordulhat hogy véletlenül kapcsolják be, a kocsiban viszont nem volt lekapcsolva tél óta, azért megy nyáron is. Ez azért nem jellemző.
Diesel mozdonyoknál más a helyzet, ami ahhoz hogy fűteni tudjon, az alapjárati fordulatszámot is megemelik. (M41-nél azt hiszem 600-ról 750-re) Ezt a mozdonyvezető egyből észreveszi, ógyhogy nem hinném hogy véletlenül bekapcsolva maradhat.
A BZ-knél megint más a helyzet, ott valamelyest érvényes az első eset, amit az autókra is írtam. Tehát a túlmelegedés elkerülése érdekében extrém viszonyok között előfordulhat hogy a motor hűtővizét fűtésre is használják nyáron.

pén. feb. 11, 2005 23:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
A kedvencem az, amikor télen repkednek a minuszok, de nincs fűtés. Nyáron meg gyakran forró az ülés. És nem azért, mert rásütött a nap...

Hát nem :lol:
Vagy nincs fütés, vagy van, de akkor úgy bedurrantanak, hogy leég az ember veséje.

pén. feb. 11, 2005 23:00
Moderátor

Hozzászólás 
Ablakok nálunk a sima vagonokban nem használhatóak :) A másik szuper dolog, hogy ha szakad a hó, a vagon is tele lesz.

pén. feb. 11, 2005 22:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mondjuk a buszoknál is előfordul, hogy megy nyáron a fűtés, de az állítólag azért történik, mert így a rendszerből könnyebben távozik a hő (bennfentes mondta, de lehet, hogy hülyeséget beszélt), és így nem fulladnak ki a buszok a melegben, de a vonatoknál nyilvánvalóan más a helyzet. Az viszont érdekelne, hogy nálunk miért hívják IC-nek azt, ami más országokban a szimpla másodosztály? És miért van a lengyel (vagy szlovák?) piros vagonokban a másodoszályon is 6 ülés a kupékban, és működő LÉGKONDI!?! Az ablakok ugyanis nem nyithatók, mint az IC-ken.
(Este 10 után járnak a Miskolc - Nyíregyháza - Debrecen vonalon)

Üdv!

pén. feb. 11, 2005 22:49
Moderátor

Hozzászólás 
Árpy írta:
Odo írta:
Árpy írta:
Majd az új MÁV-os mozdonyokra leszek kiváncsi...ha lesz valaha.

Mostanában biztos nem. 20-30 évvel vannak elmaradva, borzalmas állapotok vannak. Egyszerűen szégyen az egész.

Ennek ellenére a jó pénzt elkérik a jegyek és bérletek áráért.
Az én vonalamon (Szolnok-Cegléd-Budapest) állandóan késnek a vonatok. Ha tél van azért, ha nyár van azért, ha esik az esö azért, ha fúj a szél azért, ha tökéletes az idöjárás, akkor meg azért. Hihetetlen, hogy legalább 10 percet mindig késnek. Nem lehet bennük megbizni.

A kedvencem az, amikor télen repkednek a minuszok, de nincs fűtés. Nyáron meg gyakran forró az ülés. És nem azért, mert rásütött a nap...

pén. feb. 11, 2005 22:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ott leszünk a fesztiválon :D
És bármennyire is élcelődik az index (Miskolccal mindig ezt teszi, mintha tudna róla bármit is), nagyon jó kis fesztivál lesz :wink:
De ezt csak az tudja, aki már volt ott :D

MÁV témához: sokszor elnézem az áldatlan állapotokat a vonatokon és eszembe jut: jó kis ultrás víz kellene a csodához... Meglepődnénk szerintem, ha egy alapos végigtakarítás történne a fent nevezett tisztítószerrel. Gusztusos lenne legalább utazni...

Üdv!

pén. feb. 11, 2005 22:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Árpy írta:

Mostanában biztos nem. 20-30 évvel vannak elmaradva, borzalmas állapotok vannak. Egyszerűen szégyen az egész.

Ennek ellenére a jó pénzt elkérik a jegyek és bérletek áráért.
Az én vonalamon (Szolnok-Cegléd-Budapest) állandóan késnek a vonatok. Ha tél van azért, ha nyár van azért, ha esik az esö azért, ha fúj a szél azért, ha tökéletes az idöjárás, akkor meg azért. Hihetetlen, hogy legalább 10 percet mindig késnek. Nem lehet bennük megbizni.

pén. feb. 11, 2005 22:37
Moderátor

Hozzászólás 
Árpy írta:

pén. feb. 11, 2005 22:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Miskolciak figyelem!
Bár biztos tudtok az eseményröl, de azért leirom...mégsem, inkább itt a link:
http://index.hu/kultur/eletmod/misk050211/

Röviden: aki szereti a kocsonyát annak jövö 7végén Miskolcon van a helye.

pén. feb. 11, 2005 22:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tegnap a Nyugatiban láttam vadzsi új szerelvényeket, fóliázott ülések, sötétitett ablak és ami a legfontosabb:megvolt az ablakok lehúzókarja. Ezt mostanában nagy szeretettel lopkodják, az ember meg dögöljön meg nyáron a nagy melegben :evil:

pén. feb. 11, 2005 21:29
Hozzászólás 
spec én erre a kütyüre gerjedek:
http://www.trains.hu/bud/rr/impg/image54.html
nem tóm miért de olyan tök brutál eleje van :)

pén. feb. 11, 2005 19:09
Hozzászólás 
skynet írta:
nem tud valaki véletlenül olyan oldalt, ami televágja a gépemet spyware-ral, adware-rel, dialerrel és hasonló nyalánkságokkal? vírus- és spywareírtókat szeretnék ugyanis tesztelni.

thx!

indulj el a http://www.gallview.com/ oldalról és klikkelj össze vissza a szaftos képekre... nálam egy két perc múlva sipol a nav 2005 meg a tűzfal is...

pén. feb. 11, 2005 19:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pár dolog ömlesztve:

Árpy: köszi a Bzmot-os linket, jólesően nyugtáztam, hogy a fórumtársak figyelnek egymás perverzióira. :lol:

Madsoft: nem értem ezt a nagy felháborodottságot. Átalakult előnyére egy jó kis oldal, ahol fórumtársak tevékenykednek nagy erőkkel, ráadásul telefonos témákkal foglalkoznak, s mint kiderült az előző hsz-okból, csupán a köz javára. Hajrá, csak így tovább, szerintem ez a helyes hozzáállás, s ha olyan op.rendszerrel működő telóval rendelkeznék, amilyenekkel a fiúk foglalkoznak, biztosan alapos(abb)an átböngészném, hiszen a terminálos tapasztalataim alapján érdemes odafigyelni arra, mit írnak.
Egyébként szerintem aki legalább néha a földön jár, az nem gondolhatta még félig sem komolyan, hogy bármilyen új mobilszolgáltatás, egyéb extra dolog startjáról ilyen módon fogunk elsőkézből értesülni, kerelyfének ebben tökéletesen igaza van. Ha rendelkezik is itt valaki ilyen jellegű információkkal, annak vannak kötelezettségei ezekkel az értesüléseivel kapcsolatosan...
Reklámozást emlegetnek itt egyesek, etikátlanságot. Ha valaki odaírja az aláírásába, hogy Nokia 6600, 6230, vagy bármilyen telótípust (amivel vélhetően rendelkezik), ilyen alapon az is reklám.
Akkor én most az M62-es mozdonyokat reklámozom? :shock: :shock:
Na ne már! :lol:

pén. feb. 11, 2005 18:31
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
A cracks.am televan mindennel,ha letölteni is szeretnÉl.

HALLÓ! Én regeltem egy kamu emailcímen, és van a cracks.am-nak egy normális oldala, ahol nem jönnek a spyware-ek. :D:D:D:D
http://email.cracks.am :wink:

pén. feb. 11, 2005 18:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
nem tud valaki véletlenül olyan oldalt, ami televágja a gépemet spyware-ral, adware-rel, dialerrel és hasonló nyalánkságokkal? vírus- és spywareírtókat szeretnék ugyanis tesztelni.

thx!
M$ OnLine tech. support? :lol: :lol: :lol:

pén. feb. 11, 2005 15:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
A cracks.am televan mindennel,ha letölteni is szeretnÉl.

pén. feb. 11, 2005 12:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sztem gugliban keress rá vmi ismert progi crackjére.Az áll crack oldalak tele vannak ilyen nyalánkságokkal.Vagy megtekintesz 1-2,főleg külföldi sex oldalt,ott is sanszos :wink:

(haverom multkor a crakcz.am-ről szedett össze vmit,bár nekem eddig nem volt bajom azzal az oldallal)

pén. feb. 11, 2005 12:36
platina tag

Hozzászólás 
Ha már reklámról volt szó az előbb.
Kis koncepciós hiba:
Kép

Ez így, ebben a formában beállhat a sorba a :
„...ki tudna ennek ellenállni? Dr. Oetker!” és a
Naturland-féle
„Viszlát, fájdalom!” mellé.
:lol:

pén. feb. 11, 2005 9:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azért írtam, mert ha mást telót veszel a Nokia mellé, akkor ezt megtanulni újra, sokkal idegesítőbb.

pén. feb. 11, 2005 9:23
Hozzászólás 
CineDOG írta:
Nokiához Nokiát, N2600. Még valamelyest hasonlít is a N6230-ra.

szia ne hari.... látom több mint 4000 hozzászolásod volt eddig tehát te biztos nagy kutya vagy itt és szakértő is de ez a kijelentésed akkor is egy kezdőre utal.... 6230-asom van privátba, cégnél 2600 van. A két telo abszolute nem hasonlít egymásra. Főleg a kezelése nagyon eltérő, a gombokrol nem is beszélve. N6230: 12 + 10 gomb, N2600: 12 + 7 gomb. A kezelése teljesen más. Szóval nem értem miért irtad ezt ott fenn...

pén. feb. 11, 2005 8:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nézd, Bronzi, több dologban is a tanítómesteremnek tekintelek, de most nem tudom ilyen tragikusan felfogni a dolgot.
Igazán megtisztelsz, komolyan. Tragédiáról szó sincs, csak egy mezei egytollú indián privát véleményéről.

Macika írta:
Kérlek ne haragudj rájuk/rám, jó ötletnek tűnt. Ne gondolj klikkesedésre, hiszen amikor ajándékot vesznek Neked valamely ünnepedre, akkor sem mondják el Neked, pedig rajtad kívül mindenki tudja a családban, mégsem klikkesednek.
Haragról szó sincs! Csak véleményről, ami természetesen különbözhet a másokétól. Egyébként a véleményem akkor is ez lenne, ha nem lett volna a fórum generális leállása. Eszembe nem jutott a kettőt kapcsolatba hozni egymással.

De azt hiszem, hogy kellően kitárgyaltuk a témát.

@@: Ezt a véleményt/hasonlatot, még cizelláld egy picit! :)

pén. feb. 11, 2005 6:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megint szakad a ho, jo suru pelyhekben :-)

pén. feb. 11, 2005 4:58
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

Vessetek meg érte de úgy gondolom, hogy egy szimpla bejelentés is elég lett volna 9-én. Sokkal, de sokkal kedvezőbb fogadtatása lett volna a site-nak.

Nézd, Bronzi, több dologban is a tanítómesteremnek tekintelek, de most nem tudom ilyen tragikusan felfogni a dolgot.

Seriék úgy szánták ezt, mint pár cég, aki ehhez a titkolózásos reklámfogáshoz folyamodtak (pl. Meglepetés c. újság óriásplakát, meg fenetudja melyik cég TV-spot).
Nekem akkor tetszett az ötlet.
Úgy gondoltam, hogy megérdemlik azt, hogy én is (akit itt elég sokan érdemein felül komolynak tartanak) támogassam őket azzal, hogy beírom az aláírásomba a dátumot. Mert úgy gondoltam, hogy:
1. Nem konkurencia a fórumnak, sőt!...
2. Mobilos téma igencsak...
3. Sok munka van mögötte, és szintén ingyen, nyereség reménye nélkül, önzetlenül csinálták a fiúk.

Sok mindent elképzeltem, hogyan, mi fog történni 9-én reggel.
És bizony, elérkezett a várva várt nap. Reggel 7-kor már nem lehetett belépni a fórumra. Egész nap egyre dühösebben próbálkozott mindenki, egyre több feszültség gyűlt fel az emberekben, többtucatnyian kerestek meg ICQ/MSN-en, és kérdezgették, mi van.
Én többször is próbáltam kapcsolatba lépni az illetékessel, de nem vette fel a telefonját, pedig láthatta (ha nézte) hogy én vagyok.
Ezek után, miután mindenkiben forrott a tehetetlenség, megjavult a fórum és kiderült, hogy egy teljesen ártatlan, ám hasznos oldalra kívánták felhívni a figyelmet azok, akik beírták az aláírásukba a dátumot.

Szóval az összes szereplő vétlen abban, hogy így sült el a dolog!

Kérlek ne haragudj rájuk/rám, jó ötletnek tűnt. Ne gondolj klikkesedésre, hiszen amikor ajándékot vesznek Neked valamely ünnepedre, akkor sem mondják el Neked, pedig rajtad kívül mindenki tudja a családban, mégsem klikkesednek.
Ez én is így gondoltam, hogy meglepetést akkor lehet szerezni, ha nem mondjuk el, mi lesz akkor. A leállásra viszont senki nem gondolt, azt kihagytuk a számításból.

Bízom benne, hogy valóban "ajándékként" lesz használható az új (megújult) oldal és megérdemli/megszolgálja a terminal mobilfórumának bizalmát a szerkesztőcsapat.

pén. feb. 11, 2005 2:00
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

Vessetek meg érte de úgy gondolom, hogy egy szimpla bejelentés is elég lett volna 9-én. Sokkal, de sokkal kedvezőbb fogadtatása lett volna a site-nak.

Teljesen egyetértek.

pén. feb. 11, 2005 1:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
@ írta:
BrOnZ írta:
...Azután "durr bele" robban a bomba, és a kíváncsi rájön, hogy tulajdonképpen ez nem is neki szól, hanem "bizonyosoknak" és ezért egy kicsit el vagyon ő bizony keseredve...

Tényleg esküszöm hogy ez az uccsó hsz-em erről, de kérdezem én, ha TV-ben látsz egy tampon reklámot, megveszed azt, elolvasod a használatit, és elkeseredsz hogy nem dughatod fel magadnak?
Jó, nem pontos a hasonlat, de ezzel akartam érzékeltetni, hogy akinek nem inge...

peace!

Hát ez a hasonlat nem oké.... gondolkodj még egy picit.

csüt. feb. 10, 2005 22:59
Hozzászólás 
BrOnZ írta:
...Azután "durr bele" robban a bomba, és a kíváncsi rájön, hogy tulajdonképpen ez nem is neki szól, hanem "bizonyosoknak" és ezért egy kicsit el vagyon ő bizony keseredve...

Tényleg esküszöm hogy ez az uccsó hsz-em erről, de kérdezem én, ha TV-ben látsz egy tampon reklámot, megveszed azt, elolvasod a használatit, és elkeseredsz hogy nem dughatod fel magadnak?
Jó, nem pontos a hasonlat, de ezzel akartam érzékeltetni, hogy akinek nem inge...

peace!

csüt. feb. 10, 2005 22:50
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 656, 657, 658, 659, 660, 661, 662 ... 785  Következő