|
Szerző |
Üzenet |
mrQiller
ezüst tag
|
opssz még valami
utóbbi időben a gprs ikont sem rakja ki, pedig volt egy időszak, amikor odáig eljutott... nemtom mi van ezzel
mrQ
|
csüt. dec. 09, 2004 17:36 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
talán nem kellett volna a 2003-as szoftot ráküldeni a telóra...
tedd vissza a "rendest".
|
csüt. dec. 09, 2004 17:34 |
|
|
mrQiller
ezüst tag
|
hát én beírtam korrektül az összes tmobilos
wap beállítást, de csak hibaüzenetet kapok, amint megpróbálok egy
címre rámenni.
nemtom miafene van vele, még a sp2002 alatt minden működött.
sőt, mms-t sem tudok beállítani, szerencse, hogy az nemérdekel
sp2003 se nincsen még elérhető???
nekem eredeti moto fülesem van, nem rádiós, csak felvevő gombos, de sztereo - szépen szól
csá
mrQ
|
csüt. dec. 09, 2004 17:32 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
yogee írta: Láttam a manualban, hogy van benne voice recorder. Ez mennyire használható diktafonként? Milyen a sebessége telefon funkciók használata közben? Nem írják a leírásában, hogy java cuccokat képes futtatni, de Ti itt beszéltetek ennek a lehetőségéről. Akkor hogy is van ez?
Úgy tudom a beszélgetések rögzítéséhez külön - fizetős - progi kell.
A telefon viszonylag lassú 2002-es oprendszerrel, 2003-assal gyorsabb, de azzal pár funkció nem működik.
A Javát is külön le lehet tölteni.
|
csüt. dec. 09, 2004 17:05 |
|
|
yogee
ezüst tag
|
Sziasztok!
Nekem is lenne 1-2 kérdésem a tulajokhoz.
Láttam a manualban, hogy van benne voice recorder. Ez mennyire használható diktafonként?
Lehet hozzá kapni sztereo headsetet.
Ez télleg stereo vagy cask dupla mono? (a hangchip stereo a gépbe?)
Ugyan ez a kérdés a "félig" bedugott 2,5 jack átalakítóval. Az is stereo, nem csak mind a két oldalon uaz szól?
A csengőhangok (gondolom midi) szépen szólnak (hány csatornás lehet)
Milyen a sebessége telefon funkciók használata közben?
Nem írják a leírásában, hogy java cuccokat képes futtatni, de Ti itt beszéltetek ennek a lehetőségéről. Akkor hogy is van ez?
Milyen a teló (vagy az oprendszer) programokkal való ellátottsága?
(A yahoogroup-on nem sok proggi van hozzá feltéve.. Nem olyan szoft.ellátottságot várok mint a symbian cuccoknál, de legalább szótárprogram, üzenetrögzítő, játékok stb nem ártana ha lenne hozzá...
Egyáltalán milyen platform programjai futnak rajta? (ms smartphone 2002?)
Egyenlőre enyyi, előre is köszi a válaszokat...
Üdv:
G.
|
csüt. dec. 09, 2004 17:02 |
|
|
M62
gyémánt tag
|
Faxa.
Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy a többi megrendelő hogy fog járni. Reméljük egy hónapon belül azért hívják őket.
|
csüt. dec. 09, 2004 17:00 |
|
|
Placc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: a monitoron csüngve...
|
Jah, Pannonnal bejön a T-Zones oldala is!
|
csüt. dec. 09, 2004 16:54 |
|
|
Placc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: a monitoron csüngve...
|
Nekem a PannonWAP simán megy, csak a már fent említett wsp://wap.pannongsm.hu-t kell beütni. Gondolom így megy ez a többieknél is.
De valaki mondjon már valamit lécci a sztereo headsettel kapcsolatban, hogy akkor miként megy a mikrofon?? lsd. feljebb kérdeztem!
Köszii!
|
csüt. dec. 09, 2004 16:44 |
|
|
M62
gyémánt tag
|
Pls nézzék meg az újdonsült tulajdonosok, hogy lehet-e életet lehelni a wap-ba.
Papíron tudja, gyakorlatilag állítólag nem.
Ehhez segítség az alábbi helyeken igény szerint:
http://www.motoker.hu/manual/MPx200hun.pdf
http://www.pgsm.hu/keszulekek/popup.php ... 0&type=wap
http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/ ... mpx200.pdf
Köszi!
Ha működne (különösen a t-zones), akkor azért megfontolnám a beruházást...
|
csüt. dec. 09, 2004 16:33 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Oké. Nekem csak symbianos telóm volt, az meg vitte a magyart.
Nem gondoltam, hogy nagy cucc ezt windowsos teleóra megcsinálni.
|
csüt. dec. 09, 2004 13:51 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
CineDOG írta: blueye írta: CineDOG írta: Akkor tényleg jó hogy visszamondtam.... Sokat nem tájékozódtál, rendelés előtt... Naja. A nyelvet nem tudtam.
Én arra gondoltam, hogy ez az op. rendszerből adódik.
|
csüt. dec. 09, 2004 13:48 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
blueye írta: CineDOG írta: Akkor tényleg jó hogy visszamondtam.... Sokat nem tájékozódtál, rendelés előtt...
Naja. A nyelvet nem tudtam.
|
csüt. dec. 09, 2004 13:47 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
CineDOG írta: Akkor tényleg jó hogy visszamondtam....
Sokat nem tájékozódtál, rendelés előtt...
|
csüt. dec. 09, 2004 13:42 |
|
|
Placc
arany tag
|
A világért se vegyétek rossz néven, de az SE P800-900 esetében senki sem panaszkodott, hogy nincs magyar nyelv benne/bennük. Pedig árban (most) nem sorolható egy kategóriába Moto-SEP.
Ráadásul szerintem ér annyit az angol nyelv (nem sznobságból), mint valami idióta magyar fordítás, mint egyes Alcatelekben, Samsungokban etc...
A "Contacts", "Calendar", "File Manager", "Photos", "Settings" pedig eléggé egyértelmű...
|
csüt. dec. 09, 2004 13:13 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Akkor tényleg jó hogy visszamondtam....
|
csüt. dec. 09, 2004 13:01 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
CineDOG írta: Magyarul még mindig nem tud a teló?
Ez a szoftver nem is fog.
Csak ennek az utódja, amit pl. az I-Mate Smartphone3-ba tesznek
|
csüt. dec. 09, 2004 12:59 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Magyarul még mindig nem tud a teló?
|
csüt. dec. 09, 2004 12:49 |
|
|
Placc
arany tag
|
Lehet, hogy hüle kérdés (ne kövezzetek meg miatta...), de hogy van az, hogy sztereoban tud szólni az mp3, ha veszek egy jack adaptert, és rákötöm a saját fülhallgatóm?
Csak az a fura, hogy elvileg a (headset)mikrofon bemenetének kéne ott lennie, ahol az átalakító sztereo jack kimenete van... Nem?
Vagy négypólusú a jack dugó??
Köszi, és bocs a lámerkedésért, de itt van előtt a Moci, és nem jövök rá...
|
csüt. dec. 09, 2004 10:25 |
|
|
Ronson
ezüst tag
|
Idézet: Nem szívesen szólok bele, -mert nincs kedvem megszámolni a híváslistában a tételeket-, de nekem kb 1 hónapot jegyez meg a 2003-as szoft napi 20-25 hívás után. Helyesbítek 253 hívást találtam a Call Historyban, de pár napja állítottam vissza - lehet több is akár, mert a legrégebbi augusztus 11-én volt.
Ezt örömmel olvasom. Azt valóban elfelejtettem hozzátenni, hogy az enyémen még 2002-es szoft van.
(Egyébként pedig összesen tud 50-et.)
|
csüt. dec. 09, 2004 8:43 |
|
|
gprsmobil
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Buda
|
PioDVD1 írta: Ronson írta: 3. 50, sajnos (bezzeg a P800 450-et tudott) Kösz! Az 50 összesen, vagy fajtánként van?
Nem szívesen szólok bele, -mert nincs kedvem megszámolni a híváslistában a tételeket-, de nekem kb 1 hónapot jegyez meg a 2003-as szoft napi 20-25 hívás után.
Helyesbítek 253 hívást találtam a Call Historyban, de pár napja állítottam vissza - lehet több is akár, mert a legrégebbi augusztus 11-én volt.
|
csüt. dec. 09, 2004 8:18 |
|
|
.dredd.
arany tag
Csatlakozott: kedd júl. 27, 2004 20:51 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: bp
|
Megvan a teló!!! :)
Jövök!! :)
|
csüt. dec. 09, 2004 8:10 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
Ronson írta: 3. 50, sajnos (bezzeg a P800 450-et tudott)
Kösz! Az 50 összesen, vagy fajtánként van?
|
szer. dec. 08, 2004 18:46 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
EG0 írta: Az mpx200 és mpx220 között van különbség SD kártya kezelésben? Ugyanolyan SD kártya kell nekik (220-nál valami mini-SD -t olvastam)? Max. mekkora karit kezelnek? (1GB?)
Van. A két kártya különböző méretű.
|
szer. dec. 08, 2004 15:28 |
|
|
EG0
arany tag
|
Az mpx200 és mpx220 között van különbség SD kártya kezelésben? Ugyanolyan SD kártya kell nekik (220-nál valami mini-SD -t olvastam)?
Max. mekkora karit kezelnek? (1GB?)
|
szer. dec. 08, 2004 13:14 |
|
|
Ronson
ezüst tag
|
PioDVD1 írta: Lenne néhány kérdésem: 1. Lehet nagy betűméretet beállítani a telefonon? (Menü, tel.könyv, sms írás/olvasás, végülis mindenhol?) 2. Hívásokról tud mindent (dátum, idő, hossz)? Régebbiekről is? A régi Nokiám csak az aznapi hívásokról tudta, pontosan mikor voltak, a régebbieknél csak a napot. 3. Hány kimenő/bejövő/nem fogadott hívást jegyez meg? Úgy gondoltam, mivel "okos" telefon, nyilván nem gond neki, de inkább megkérdezem.
1. Settings - Accessibility (bár szerintem túl nagyok lesznek a betűk)
2. Tud
3. 50, sajnos (bezzeg a P800 450-et tudott)
|
szer. dec. 08, 2004 12:50 |
|
|
Steini
arany tag
|
Mondjátok meg légyszi, hogy mi az a progi ami alatt stabilan lehet futtatni javas progikat és ezt honnan lehet letölteni.
THX
|
szer. dec. 08, 2004 11:36 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
Lenne néhány kérdésem:
1. Lehet nagy betűméretet beállítani a telefonon? (Menü, tel.könyv, sms írás/olvasás, végülis mindenhol?)
2. Hívásokról tud mindent (dátum, idő, hossz)? Régebbiekről is? A régi Nokiám csak az aznapi hívásokról tudta, pontosan mikor voltak, a régebbieknél csak a napot.
3. Hány kimenő/bejövő/nem fogadott hívást jegyez meg?
Úgy gondoltam, mivel "okos" telefon, nyilván nem gond neki, de inkább megkérdezem.
|
szer. dec. 08, 2004 8:26 |
|
|
horizsoo
arany tag
|
Thx..Dredd!
|
szer. dec. 08, 2004 7:12 |
|
|
.dredd.
arany tag
|
blueye:
nem off
van egy pannis praktikumom múlt hét szerda óta , de a szállítási címhez nem azt adtam meg telszámnak, mert azt most más használja... egy vodásat írtam be
horizsoo:
nem hívtak fel..... én hívtam a panni üszit
|
kedd dec. 07, 2004 23:02 |
|
|
horizsoo
arany tag
|
Off:Dredd téged felhívtak a netshop-ból!?
|
kedd dec. 07, 2004 22:29 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
|
kedd dec. 07, 2004 22:20 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
.dredd. írta: (Egyébként tényleg felizgatta a társaságot ez az akció... én is rendeltem , ha kis szerencsém van, holnap ki is hozzák. Üdv Ja, igen... ha meglesz a kicsike, akkor nem ússzátok meg nélkülem kedves topictársak! :):)
OFF
Pannon-os vagy? Pannon számot adtál meg értesítési számnak?
|
kedd dec. 07, 2004 17:39 |
|
|
.dredd.
arany tag
|
blueye írta: Visszahozom az első oldalra a témát, ha már így felizgatta a kedélyeket egy másik topic-ban a Pannon.... Vett már vki korábban ilyet a pgsm-nél (ha jól láttam igen), és ha vett az független volt-e? Lehet-e függetleníteni (pénzért vagy Csináld magad alapon)?
Hali!
Pannon üszi szerint a most kapható MPX-200 kártyafüggetlen! Hogy hol lehet függetleníteni???.-...... passz
(Egyébként tényleg felizgatta a társaságot ez az akció... én is rendeltem , ha kis szerencsém van, holnap ki is hozzák.
Üdv
Ja, igen... ha meglesz a kicsike, akkor nem ússzátok meg nélkülem kedves topictársak! :):)
|
kedd dec. 07, 2004 16:17 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Visszahozom az első oldalra a témát, ha már így felizgatta a kedélyeket egy másik topic-ban a Pannon.
Kérdésem is van (MÉG nem olvastam nagyon vissza, sorry):
Vett már vki korábban ilyet a pgsm-nél (ha jól láttam igen), és ha vett az független volt-e?
Lehet-e függetleníteni (pénzért vagy Csináld magad alapon)?
|
kedd dec. 07, 2004 12:14 |
|
|
gprsmobil
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Buda
|
Szerintem nézd meg azt a wav file-t alaposan. Lehet, hogy a formátum nem az igazi. Nekem sem megy sok file, mert **** lett le, vagy fetöltve, de nokiafoson még kevesebb
GabeMPX írta: gprsmobil írta: GabeMPX írta: Sziasztok! Egy ideig csak olvastam ezt a fórumot, aztán vettem egy mpx200-at én is, és most irok... Elégedett vagyok bizonyos funkcióival, de egyrészt az istennek nem tudom beállitani a pannon gprs wapot vagy netet. Előfizus vagyok. Pannon oldalán leirtak nem működnek, a motorola sms meg nem jön meg. 2, Vettem egy 512-es sd-t, tökéletesen működik is. Ma pedig vettem egy stereo 2.5"->3.5" jack átalakitót, hogy a drága és szuper sony fülhallgatómmal esetleg normális hangokat is halljak egy telcsiből. Hát persze, hogy csak a jobb oldal szól. Ha egy kicsit kijjebb húzom az átalakitót, akkor stereo (!), utána meg megint csak a jobb, és végül ha még kijjebb húzom, akkor mono, és nagyon halk. Nem hiszem, hogy ennyi pénz és idő beleölése után oda jutok, hogy **** szóló motorola headsetet kell vennem 5-6ezer forintért. Ha idejutok, akkor melyiket válasszam? Az fm rádiósról irtátok korábban, hogy a telcsi csak monoban szól, tehát az kizárt. Utána jön a Stereo felvevőgombos 6eért. Ez jó? Gondolom mélyhangokat azt kereshetek... Feltettem a netmobile-os supermoto firmware-t, tök jó, de azért vannak ezzel is kérdések, problémák... Csengőhangokat az istennek nem tudok beállitani a telón. Vannak ugye az alapok a windows könyvtárban. Na ha oda bemásolok egy mid, vagy mp3 vagy tökmind1 kiterjesztésű fájlt, akkor a sounds menüben néha benne vannak, és ha benne vannak, néha lejátsza őket, néha pedig semmi. De ha benne is vannak, és újrainditom a telcsit, akkor kitörlődnek a windows könyvtárból... :O Nem értem, hogy hova is kellene tennem a csengőhangokat, hogy normálisan tudjam használni őket... A másik, hogy nem találok egy normális zenelejátszót sem. A media playert hagyjuk, mert nincs eq, nincs tekerés. A pocketmusic megvan a netmobile-ról, de kiakad, és a playlist nem műxik. Netről letöltöttem a smartamp-ot, beinstalláltam a leirás szerint, de az meg nem talál mp3-akat a telcsin... Most tényleg én vagyok a béna?! PDA-mon tök jól futott a pocketmusic, stereo is volt, meg minden rendben volt vele. Ugyanezek a szándékaim voltak az mpx-szel is, és még mindig hiszek benne, hogy valahogy azért összejön a dolog. Segitsetek egy picit légyszi!!! Köszönöm! Gabe Hi Gabe! Segítek, mert alaposabb vagy az átlagnál és -nem mellékesen- tudom a választ is az egyik kérdésedre. A csengőhangokat a 2003-as szoftnál a Storage\Application Data\Sounds könyvtárba másold. Így biztosan lejátsza a telefon. Én csak wav-ot és wma-t próbáltam, de a wma néha belassítja a telefont. Főleg bekapcsolásnál. Sok sikert! Hali! Köszi, betettem abba a könyvtárba, a sounds menüben meg is jelenik a csengőhang, de ettől még nem tudja lejátszani... Lehet, hogy ez a windows 2003 problémája?! Úgy tűnik, mintha a midiket se játszaná le, de letöltöttem egy MRS Midi nevű progit, de nem tudom mit csinál, meg sem jelent sehol, csak az eltávolítható progik listájában! Te is a supermotos verziót használod?
|
hétf. dec. 06, 2004 12:23 |
|
|
GabeMPX
vas-tag
|
AndrySoft írta: GabeMPX írta: Sziasztok! Egy ideig csak olvastam ezt a fórumot, aztán vettem egy mpx200-at én is, és most irok... Elégedett vagyok bizonyos funkcióival, de egyrészt az istennek nem tudom beállitani a pannon gprs wapot vagy netet. Előfizus vagyok. Pannon oldalán leirtak nem működnek, a motorola sms meg nem jön meg. 2, Vettem egy 512-es sd-t, tökéletesen működik is. Ma pedig vettem egy stereo 2.5"->3.5" jack átalakitót, hogy a drága és szuper sony fülhallgatómmal esetleg normális hangokat is halljak egy telcsiből. Hát persze, hogy csak a jobb oldal szól. Ha egy kicsit kijjebb húzom az átalakitót, akkor stereo (!), utána meg megint csak a jobb, és végül ha még kijjebb húzom, akkor mono, és nagyon halk. Nem hiszem, hogy ennyi pénz és idő beleölése után oda jutok, hogy **** szóló motorola headsetet kell vennem 5-6ezer forintért. Ha idejutok, akkor melyiket válasszam? Az fm rádiósról irtátok korábban, hogy a telcsi csak monoban szól, tehát az kizárt. Utána jön a Stereo felvevőgombos 6eért. Ez jó? Gondolom mélyhangokat azt kereshetek... Feltettem a netmobile-os supermoto firmware-t, tök jó, de azért vannak ezzel is kérdések, problémák... Csengőhangokat az istennek nem tudok beállitani a telón. Vannak ugye az alapok a windows könyvtárban. Na ha oda bemásolok egy mid, vagy mp3 vagy tökmind1 kiterjesztésű fájlt, akkor a sounds menüben néha benne vannak, és ha benne vannak, néha lejátsza őket, néha pedig semmi. De ha benne is vannak, és újrainditom a telcsit, akkor kitörlődnek a windows könyvtárból... :O Nem értem, hogy hova is kellene tennem a csengőhangokat, hogy normálisan tudjam használni őket... A másik, hogy nem találok egy normális zenelejátszót sem. A media playert hagyjuk, mert nincs eq, nincs tekerés. A pocketmusic megvan a netmobile-ról, de kiakad, és a playlist nem műxik. Netről letöltöttem a smartamp-ot, beinstalláltam a leirás szerint, de az meg nem talál mp3-akat a telcsin... Most tényleg én vagyok a béna?! PDA-mon tök jól futott a pocketmusic, stereo is volt, meg minden rendben volt vele. Ugyanezek a szándékaim voltak az mpx-szel is, és még mindig hiszek benne, hogy valahogy azért összejön a dolog. Segitsetek egy picit légyszi!!! Köszönöm! Gabe Fogsz néhány nem fémből, hanem pl bakelitből való megfelelő méretű alátétet (1-2db), ráhúzod az átalakítóra és bedugod. Ekkor már tökéletesen megy...
Tehát ez egy elfogadott dolog, hogy alátétet kell tenni a 2,5"-es jack alá? Vagy csak én fogtam ki sz*rt?
|
hétf. dec. 06, 2004 8:42 |
|
|
GabeMPX
vas-tag
|
gprsmobil írta: GabeMPX írta: Sziasztok! Egy ideig csak olvastam ezt a fórumot, aztán vettem egy mpx200-at én is, és most irok... Elégedett vagyok bizonyos funkcióival, de egyrészt az istennek nem tudom beállitani a pannon gprs wapot vagy netet. Előfizus vagyok. Pannon oldalán leirtak nem működnek, a motorola sms meg nem jön meg. 2, Vettem egy 512-es sd-t, tökéletesen működik is. Ma pedig vettem egy stereo 2.5"->3.5" jack átalakitót, hogy a drága és szuper sony fülhallgatómmal esetleg normális hangokat is halljak egy telcsiből. Hát persze, hogy csak a jobb oldal szól. Ha egy kicsit kijjebb húzom az átalakitót, akkor stereo (!), utána meg megint csak a jobb, és végül ha még kijjebb húzom, akkor mono, és nagyon halk. Nem hiszem, hogy ennyi pénz és idő beleölése után oda jutok, hogy **** szóló motorola headsetet kell vennem 5-6ezer forintért. Ha idejutok, akkor melyiket válasszam? Az fm rádiósról irtátok korábban, hogy a telcsi csak monoban szól, tehát az kizárt. Utána jön a Stereo felvevőgombos 6eért. Ez jó? Gondolom mélyhangokat azt kereshetek... Feltettem a netmobile-os supermoto firmware-t, tök jó, de azért vannak ezzel is kérdések, problémák... Csengőhangokat az istennek nem tudok beállitani a telón. Vannak ugye az alapok a windows könyvtárban. Na ha oda bemásolok egy mid, vagy mp3 vagy tökmind1 kiterjesztésű fájlt, akkor a sounds menüben néha benne vannak, és ha benne vannak, néha lejátsza őket, néha pedig semmi. De ha benne is vannak, és újrainditom a telcsit, akkor kitörlődnek a windows könyvtárból... :O Nem értem, hogy hova is kellene tennem a csengőhangokat, hogy normálisan tudjam használni őket... A másik, hogy nem találok egy normális zenelejátszót sem. A media playert hagyjuk, mert nincs eq, nincs tekerés. A pocketmusic megvan a netmobile-ról, de kiakad, és a playlist nem műxik. Netről letöltöttem a smartamp-ot, beinstalláltam a leirás szerint, de az meg nem talál mp3-akat a telcsin... Most tényleg én vagyok a béna?! PDA-mon tök jól futott a pocketmusic, stereo is volt, meg minden rendben volt vele. Ugyanezek a szándékaim voltak az mpx-szel is, és még mindig hiszek benne, hogy valahogy azért összejön a dolog. Segitsetek egy picit légyszi!!! Köszönöm! Gabe Hi Gabe! Segítek, mert alaposabb vagy az átlagnál és -nem mellékesen- tudom a választ is az egyik kérdésedre. A csengőhangokat a 2003-as szoftnál a Storage\Application Data\Sounds könyvtárba másold. Így biztosan lejátsza a telefon. Én csak wav-ot és wma-t próbáltam, de a wma néha belassítja a telefont. Főleg bekapcsolásnál. Sok sikert!
Hali!
Köszi, betettem abba a könyvtárba, a sounds menüben meg is jelenik a csengőhang, de ettől még nem tudja lejátszani...
Lehet, hogy ez a windows 2003 problémája?!
Úgy tűnik, mintha a midiket se játszaná le, de letöltöttem egy MRS Midi nevű progit, de nem tudom mit csinál, meg sem jelent sehol, csak az eltávolítható progik listájában!
Te is a supermotos verziót használod?
|
hétf. dec. 06, 2004 8:41 |
|
|
GabeMPX
vas-tag
|
gprsmobil írta: GabeMPX írta: Sziasztok! Egy ideig csak olvastam ezt a fórumot, aztán vettem egy mpx200-at én is, és most irok... Elégedett vagyok bizonyos funkcióival, de egyrészt az istennek nem tudom beállitani a pannon gprs wapot vagy netet. Előfizus vagyok. Pannon oldalán leirtak nem működnek, a motorola sms meg nem jön meg. 2, Vettem egy 512-es sd-t, tökéletesen működik is. Ma pedig vettem egy stereo 2.5"->3.5" jack átalakitót, hogy a drága és szuper sony fülhallgatómmal esetleg normális hangokat is halljak egy telcsiből. Hát persze, hogy csak a jobb oldal szól. Ha egy kicsit kijjebb húzom az átalakitót, akkor stereo (!), utána meg megint csak a jobb, és végül ha még kijjebb húzom, akkor mono, és nagyon halk. Nem hiszem, hogy ennyi pénz és idő beleölése után oda jutok, hogy **** szóló motorola headsetet kell vennem 5-6ezer forintért. Ha idejutok, akkor melyiket válasszam? Az fm rádiósról irtátok korábban, hogy a telcsi csak monoban szól, tehát az kizárt. Utána jön a Stereo felvevőgombos 6eért. Ez jó? Gondolom mélyhangokat azt kereshetek... Feltettem a netmobile-os supermoto firmware-t, tök jó, de azért vannak ezzel is kérdések, problémák... Csengőhangokat az istennek nem tudok beállitani a telón. Vannak ugye az alapok a windows könyvtárban. Na ha oda bemásolok egy mid, vagy mp3 vagy tökmind1 kiterjesztésű fájlt, akkor a sounds menüben néha benne vannak, és ha benne vannak, néha lejátsza őket, néha pedig semmi. De ha benne is vannak, és újrainditom a telcsit, akkor kitörlődnek a windows könyvtárból... :O Nem értem, hogy hova is kellene tennem a csengőhangokat, hogy normálisan tudjam használni őket... A másik, hogy nem találok egy normális zenelejátszót sem. A media playert hagyjuk, mert nincs eq, nincs tekerés. A pocketmusic megvan a netmobile-ról, de kiakad, és a playlist nem műxik. Netről letöltöttem a smartamp-ot, beinstalláltam a leirás szerint, de az meg nem talál mp3-akat a telcsin... Most tényleg én vagyok a béna?! PDA-mon tök jól futott a pocketmusic, stereo is volt, meg minden rendben volt vele. Ugyanezek a szándékaim voltak az mpx-szel is, és még mindig hiszek benne, hogy valahogy azért összejön a dolog. Segitsetek egy picit légyszi!!! Köszönöm! Gabe Hi Gabe! Segítek, mert alaposabb vagy az átlagnál és -nem mellékesen- tudom a választ is az egyik kérdésedre. A csengőhangokat a 2003-as szoftnál a Storage\Application Data\Sounds könyvtárba másold. Így biztosan lejátsza a telefon. Én csak wav-ot és wma-t próbáltam, de a wma néha belassítja a telefont. Főleg bekapcsolásnál. Sok sikert!
Hali!
Köszi, betettem abba a könyvtárba, a sounds menüben meg is jelenik a csengőhang, de ettől még nem tudja lejátszani...
Lehet, hogy ez a windows 2003 problémája?!
Úgy tűnik, mintha a midiket se játszaná le, de letöltöttem egy MRS Midi nevű progit, de nem tudom mit csinál, meg sem jelent sehol, csak az eltávolítható progik listájában!
Te is a supermotos verziót használod?
|
hétf. dec. 06, 2004 8:40 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
GabeMPX írta: Sziasztok! Egy ideig csak olvastam ezt a fórumot, aztán vettem egy mpx200-at én is, és most irok... Elégedett vagyok bizonyos funkcióival, de egyrészt az istennek nem tudom beállitani a pannon gprs wapot vagy netet. Előfizus vagyok. Pannon oldalán leirtak nem működnek, a motorola sms meg nem jön meg. 2, Vettem egy 512-es sd-t, tökéletesen működik is. Ma pedig vettem egy stereo 2.5"->3.5" jack átalakitót, hogy a drága és szuper sony fülhallgatómmal esetleg normális hangokat is halljak egy telcsiből. Hát persze, hogy csak a jobb oldal szól. Ha egy kicsit kijjebb húzom az átalakitót, akkor stereo (!), utána meg megint csak a jobb, és végül ha még kijjebb húzom, akkor mono, és nagyon halk. Nem hiszem, hogy ennyi pénz és idő beleölése után oda jutok, hogy **** szóló motorola headsetet kell vennem 5-6ezer forintért. Ha idejutok, akkor melyiket válasszam? Az fm rádiósról irtátok korábban, hogy a telcsi csak monoban szól, tehát az kizárt. Utána jön a Stereo felvevőgombos 6eért. Ez jó? Gondolom mélyhangokat azt kereshetek... Feltettem a netmobile-os supermoto firmware-t, tök jó, de azért vannak ezzel is kérdések, problémák... Csengőhangokat az istennek nem tudok beállitani a telón. Vannak ugye az alapok a windows könyvtárban. Na ha oda bemásolok egy mid, vagy mp3 vagy tökmind1 kiterjesztésű fájlt, akkor a sounds menüben néha benne vannak, és ha benne vannak, néha lejátsza őket, néha pedig semmi. De ha benne is vannak, és újrainditom a telcsit, akkor kitörlődnek a windows könyvtárból... :O Nem értem, hogy hova is kellene tennem a csengőhangokat, hogy normálisan tudjam használni őket... A másik, hogy nem találok egy normális zenelejátszót sem. A media playert hagyjuk, mert nincs eq, nincs tekerés. A pocketmusic megvan a netmobile-ról, de kiakad, és a playlist nem műxik. Netről letöltöttem a smartamp-ot, beinstalláltam a leirás szerint, de az meg nem talál mp3-akat a telcsin... Most tényleg én vagyok a béna?! PDA-mon tök jól futott a pocketmusic, stereo is volt, meg minden rendben volt vele. Ugyanezek a szándékaim voltak az mpx-szel is, és még mindig hiszek benne, hogy valahogy azért összejön a dolog. Segitsetek egy picit légyszi!!! Köszönöm! Gabe
Fogsz néhány nem fémből, hanem pl bakelitből való megfelelő méretű alátétet (1-2db), ráhúzod az átalakítóra és bedugod. Ekkor már tökéletesen megy...
|
szomb. dec. 04, 2004 15:08 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
GabeMPX írta: Sziasztok! Egy ideig csak olvastam ezt a fórumot, aztán vettem egy mpx200-at én is, és most irok... Elégedett vagyok bizonyos funkcióival, de egyrészt az istennek nem tudom beállitani a pannon gprs wapot vagy netet. Előfizus vagyok. Pannon oldalán leirtak nem működnek, a motorola sms meg nem jön meg. 2, Vettem egy 512-es sd-t, tökéletesen működik is. Ma pedig vettem egy stereo 2.5"->3.5" jack átalakitót, hogy a drága és szuper sony fülhallgatómmal esetleg normális hangokat is halljak egy telcsiből. Hát persze, hogy csak a jobb oldal szól. Ha egy kicsit kijjebb húzom az átalakitót, akkor stereo (!), utána meg megint csak a jobb, és végül ha még kijjebb húzom, akkor mono, és nagyon halk. Nem hiszem, hogy ennyi pénz és idő beleölése után oda jutok, hogy **** szóló motorola headsetet kell vennem 5-6ezer forintért. Ha idejutok, akkor melyiket válasszam? Az fm rádiósról irtátok korábban, hogy a telcsi csak monoban szól, tehát az kizárt. Utána jön a Stereo felvevőgombos 6eért. Ez jó? Gondolom mélyhangokat azt kereshetek... Feltettem a netmobile-os supermoto firmware-t, tök jó, de azért vannak ezzel is kérdések, problémák... Csengőhangokat az istennek nem tudok beállitani a telón. Vannak ugye az alapok a windows könyvtárban. Na ha oda bemásolok egy mid, vagy mp3 vagy tökmind1 kiterjesztésű fájlt, akkor a sounds menüben néha benne vannak, és ha benne vannak, néha lejátsza őket, néha pedig semmi. De ha benne is vannak, és újrainditom a telcsit, akkor kitörlődnek a windows könyvtárból... :O Nem értem, hogy hova is kellene tennem a csengőhangokat, hogy normálisan tudjam használni őket... A másik, hogy nem találok egy normális zenelejátszót sem. A media playert hagyjuk, mert nincs eq, nincs tekerés. A pocketmusic megvan a netmobile-ról, de kiakad, és a playlist nem műxik. Netről letöltöttem a smartamp-ot, beinstalláltam a leirás szerint, de az meg nem talál mp3-akat a telcsin... Most tényleg én vagyok a béna?! PDA-mon tök jól futott a pocketmusic, stereo is volt, meg minden rendben volt vele. Ugyanezek a szándékaim voltak az mpx-szel is, és még mindig hiszek benne, hogy valahogy azért összejön a dolog. Segitsetek egy picit légyszi!!! Köszönöm! Gabe
Hi Gabe!
Segítek, mert alaposabb vagy az átlagnál és -nem mellékesen- tudom a választ is az egyik kérdésedre. A csengőhangokat a 2003-as szoftnál a Storage\Application Data\Sounds könyvtárba másold. Így biztosan lejátsza a telefon. Én csak wav-ot és wma-t próbáltam, de a wma néha belassítja a telefont. Főleg bekapcsolásnál. Sok sikert!
|
szomb. dec. 04, 2004 13:27 |
|
|
GabeMPX
vas-tag
|
Sziasztok!
Egy ideig csak olvastam ezt a fórumot, aztán vettem egy mpx200-at én is, és most irok...
Elégedett vagyok bizonyos funkcióival, de egyrészt az istennek nem tudom beállitani a pannon gprs wapot vagy netet. Előfizus vagyok. Pannon oldalán leirtak nem működnek, a motorola sms meg nem jön meg.
2, Vettem egy 512-es sd-t, tökéletesen működik is. Ma pedig vettem egy stereo 2.5"->3.5" jack átalakitót, hogy a drága és szuper sony fülhallgatómmal esetleg normális hangokat is halljak egy telcsiből. Hát persze, hogy csak a jobb oldal szól. Ha egy kicsit kijjebb húzom az átalakitót, akkor stereo (!), utána meg megint csak a jobb, és végül ha még kijjebb húzom, akkor mono, és nagyon halk. Nem hiszem, hogy ennyi pénz és idő beleölése után oda jutok, hogy **** szóló motorola headsetet kell vennem 5-6ezer forintért. Ha idejutok, akkor melyiket válasszam? Az fm rádiósról irtátok korábban, hogy a telcsi csak monoban szól, tehát az kizárt. Utána jön a Stereo felvevőgombos 6eért. Ez jó? Gondolom mélyhangokat azt kereshetek...
Feltettem a netmobile-os supermoto firmware-t, tök jó, de azért vannak ezzel is kérdések, problémák...
Csengőhangokat az istennek nem tudok beállitani a telón. Vannak ugye az alapok a windows könyvtárban. Na ha oda bemásolok egy mid, vagy mp3 vagy tökmind1 kiterjesztésű fájlt, akkor a sounds menüben néha benne vannak, és ha benne vannak, néha lejátsza őket, néha pedig semmi. De ha benne is vannak, és újrainditom a telcsit, akkor kitörlődnek a windows könyvtárból... :O
Nem értem, hogy hova is kellene tennem a csengőhangokat, hogy normálisan tudjam használni őket...
A másik, hogy nem találok egy normális zenelejátszót sem. A media playert hagyjuk, mert nincs eq, nincs tekerés. A pocketmusic megvan a netmobile-ról, de kiakad, és a playlist nem műxik. Netről letöltöttem a smartamp-ot, beinstalláltam a leirás szerint, de az meg nem talál mp3-akat a telcsin... Most tényleg én vagyok a béna?!
PDA-mon tök jól futott a pocketmusic, stereo is volt, meg minden rendben volt vele. Ugyanezek a szándékaim voltak az mpx-szel is, és még mindig hiszek benne, hogy valahogy azért összejön a dolog. Segitsetek egy picit légyszi!!!
Köszönöm!
Gabe
|
pén. dec. 03, 2004 20:27 |
|
|
Steini
arany tag
|
Mi az a 2k wap??
Milyen **** progikat érdemes rátenni a telóra és honnan lehet leszedni? Nem használja valaki az MSN messengert? Hogyan kell beállitani hozzá a netet? Vagy az Agile Messengert?
|
hétf. nov. 29, 2004 19:46 |
|
|
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
EricssonRulez írta: AndrySoft írta: M62 írta: Ha nem működik a wap, akkor az nem jó. Csak a t-zones wapoldala nem jön be vagy egyáltalán nem működik? Lehet, hogy ez a 2003-as szoft hátulütője? Találtam egy különleges kivitelű MPx200-ast: Az SP2002-2003-as telóknak WEB-böngészője van, a WAP-os oldalakat vagy lehozza, vagy nem. Ha WAP-olni akarsz, jobb, ha nem MPX-eket veszel (bár nem is arra találták ki). Behozza a wap oldalakat is, csak külön kapcsolatot kell hozzá létrehozni - a netes nem jó - , valamint wsp:// - rel kell kezdeni a wap oldal címét. És megy Nálam minden további nélkül bejönnek a wap oldalak hátétépével, és egy kapcsolatot használok webre-wapra. Lehet a 2K wap előnye, nem tudom. E200-as Témobil web ill. wap beállításait tudja valaki? A Motorola beállításai sajna nem jók hozzá. pl.: wsp://wap.pgsm.hu/index.wml
|
hétf. nov. 29, 2004 12:38 |
|
|
EricssonRulez
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: PDA előtt...
|
AndrySoft írta: M62 írta: Ha nem működik a wap, akkor az nem jó. Csak a t-zones wapoldala nem jön be vagy egyáltalán nem működik? Lehet, hogy ez a 2003-as szoft hátulütője? Találtam egy különleges kivitelű MPx200-ast: Az SP2002-2003-as telóknak WEB-böngészője van, a WAP-os oldalakat vagy lehozza, vagy nem. Ha WAP-olni akarsz, jobb, ha nem MPX-eket veszel (bár nem is arra találták ki).
Behozza a wap oldalakat is, csak külön kapcsolatot kell hozzá létrehozni - a netes nem jó - , valamint wsp:// - rel kell kezdeni a wap oldal címét. És megy
pl.: wsp://wap.pgsm.hu/index.wml
|
hétf. nov. 29, 2004 12:17 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
AndrySoft írta: gprsmobil írta: AndrySoft írta: Steini írta: Már lementeni a tel.számokat? Vagy lehet biztonsági mentést csinálni? Smseket is le lehet menteni valahogy? De a legegyszerübb egy full backup a Sprite Backuppal... Már, ha müködik Minden második master reset után hajlandó csak elindulni. Talán nem kellene anyit resetelni. Nálam is fagyogat néha bekapcsoláskor (1-2 havonta), akkor elég egy aksi le-fel. Ha nálad nem igy van, lehet, hogy vacak a telód...
Nálam a napi 2-3 fagyás alap, de nyüstölöm is a kicsikét Így volt ez minden fagyásbiztos telefonnal.
Szériahibára gyanakodnék, de az inkább nálam valószínű, mert ez a hetedik MPX-em. Ennyire nem lehetek balszerencsés
|
vas. nov. 28, 2004 23:10 |
|
|
celofank
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 211 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Valaki tudna nekem mondani egy konvertert amivel TXT,DOC ból tudnék .prc-t csinálni? Mobipocket Reader-hez kellene. Csókolom a kezét előre is
|
vas. nov. 28, 2004 22:57 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
gprsmobil írta: AndrySoft írta: Steini írta: Már lementeni a tel.számokat? Vagy lehet biztonsági mentést csinálni? Smseket is le lehet menteni valahogy? De a legegyszerübb egy full backup a Sprite Backuppal... Már, ha müködik Minden második master reset után hajlandó csak elindulni.
Talán nem kellene anyit resetelni. Nálam is fagyogat néha bekapcsoláskor (1-2 havonta), akkor elég egy aksi le-fel. Ha nálad nem igy van, lehet, hogy vacak a telód...
|
vas. nov. 28, 2004 17:51 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
AndrySoft írta: Steini írta: Már lementeni a tel.számokat? Vagy lehet biztonsági mentést csinálni? Smseket is le lehet menteni valahogy? De a legegyszerübb egy full backup a Sprite Backuppal...
Már, ha müködik Minden második master reset után hajlandó csak elindulni.
|
vas. nov. 28, 2004 15:12 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Steini írta: Már lementeni a tel.számokat? Vagy lehet biztonsági mentést csinálni? Smseket is le lehet menteni valahogy?
De a legegyszerübb egy full backup a Sprite Backuppal...
|
pén. nov. 26, 2004 8:56 |
|
|
M62
gyémánt tag
|
mrQiller írta: A teló tud kihangosítani, beszélgetés közben a zöldgombot kell hosszabban nyomvatartani. Egészen tűrhető.
Ma bütyköltem egyet egy sufniban. Szerintem egyszerűen k. jó a kihangosítás!
A másik amit tapasztnyaltam, hogy a 2002-es szoft meglepően lassú.
|
csüt. nov. 25, 2004 18:31 |
|
|