|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|
Döglött Seagate 120GB winyó
Szerző |
Üzenet |
balazsbela
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: Bp
|
Victorius írta: Nem értem, hogy akinek ennyire fontos adatai vannak, akkor az miért nem archiválja őket legalább 2 helyre még????????????????????
Így is van, de volt néhány fontos cucc, ami még nem archiválódott, mikor lepukkant a vinyó
|
pén. nov. 12, 2004 19:50 |
|
|
Victorius
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. szept. 23, 2004 15:47 Hozzászólások: 1955 Tartózkodási hely: Somewhere in time
|
Nem értem, hogy akinek ennyire fontos adatai vannak, akkor az miért nem archiválja őket legalább 2 helyre még????????????????????
|
pén. nov. 12, 2004 9:37 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
balazsbela írta: Nekem 22 rugóba került egy 20GB-os partíció visszamentése náluk...
Na és a 22 rugón kívül hány rekesz sört vittél be nekik?
|
pén. nov. 12, 2004 8:27 |
|
|
balazsbela
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: Bp
|
Nekem 22 rugóba került egy 20GB-os partíció visszamentése náluk...
|
csüt. nov. 11, 2004 20:30 |
|
|
balazsbela
ezüst tag
|
Hi!
A leírt módszernél bármi jobb lehet
A DATASEC az általad említett ár töredékéért ment adatot. Az aproneten hirdetnek...
Üdv
Balazs
|
csüt. nov. 11, 2004 20:28 |
|
|
Sz1u
vas-tag
Csatlakozott: csüt. nov. 11, 2004 18:26 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Békéscsaba
|
Döglött Seagate 120GB winyó
Sziasztok!
Van két 120GB-s 720rpm Seagate winyóm (mindkettő egyforma, csak a firmware-re frissebb az egyiknek). Természetesen az purcant ki, amelyiken a fontos dolgaim vannak. Próbálkoztam már a vezérlőpanelek átcserélésével is, de nem ment. Még a motorja sem pörgött fel a rossz winyónak. Szerintetek megpróbálkozhatom - lelkes amatőr módjára - szétberhelni a két winyót - még a gari elvesztése, ill. annak a veszélynek a tudatában, hogy por kerülhet a szétszedésnél a mágneses felületre és így tönkre mehet a jó winyó is - és átszerelném a jó motort a rossz winyóba. Még ha csak egyszer tudnám olvasni, ill. elmenteni a tönkrement adataimat (a por által okozott rongálás miatt), már akkor is megérné. Így "csak" két winyóm menne tönkre, de az adataimat talán megmenthetném. A Kürt Rt. elfelejtve, hisz 1GB-nként 50.000,- HUF-ért (kb. 80GB anyaggal számolva 4 milla) "szívesen" megoldaná a problémám. Annyit azért mégsem ér. Köszi a segítséget!
|
csüt. nov. 11, 2004 19:15 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|