Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 17:31

Hozzászólás a témához  [ 2107 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 43  Következő
LCD Monitor 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Felrakod a netre, beírod az elérési útját, kijelölöd a linket és nyomsz neki itt fent egy IMG gombot...

Ha nagy a kép akkor inkább csak a linkjét add meg.

vas. dec. 05, 2004 17:16
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Hogy tudok ide képet beilleszteni?

vas. dec. 05, 2004 15:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Placa írta:
[...] csináltam róla fényképet, elsőre észre sem vennéd, de ha jól megnézed, hááát..........azért ott van [...]
Fel tudnád dobni a képeket? A kíváncsiság... 8)

Üdv!

vas. dec. 05, 2004 14:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igazából engem sem érdekel annyira, de ha tökéletes lenne.... :)
Nem is fogom megbánni, mert mindig eszembe fog jutni, hogy a munkahelyemen 3 monitort-ból választottam ki a mostani 19"-os ViewSonic-ot, ami szintén egy kula a TFT-hez képest (mondjuk annál a geometriával nincs baj, de az meg nem mindeenhol éles, szóval CRt-ből is lehetetlen tökéleteset találni, úgyhogy akkor már inkább TFT :) )

Mellesleg:
Úgy néz ki a melóba is fogunk kapni 19"-os TFT-ket néhány héten belül, és egyik kollegám rendesen körülnézett a piacon, és egyre inkább úgy tűnik, hogy a gyorsabb frissítésű monitorokon (<25ms) jobban előjön ez a jelenség (inhomogenitás), mint a lassabbakon!!!
Bár ez nem 100%, de nekem nagyonúgy tűnt!!!
Úgyhogy kompromisszumot kell keresni, játék és homogenitás között!!!

pén. dec. 03, 2004 21:05
platina tag

Hozzászólás 
Azért ez a sötétedés érdekes dolog, csináltam róla fényképet, elsőre észre sem vennéd, de ha jól megnézed, hááát..........azért ott van :roll: Persze egy percre sem bántam meg, hogy megvettem :!: :D
Üdv: Placa

pén. dec. 03, 2004 11:36
platina tag

Hozzászólás 
Tényleg, emlékszem rá, de most láttam, és ez egészen más :wink: A saját 710T-mnél nem tünt fel ennyire, bár én zömmel elforgatva, függőlegesen használom a netezés miatt. Azért kezd összeállni a kép, ott is szoktam jobbra-balra dölöngélve figyelni a sötétedést :? :D Ez az, amikor az ember szembesül egy jelenséggel. :?

pén. dec. 03, 2004 11:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Placa:
Ezt mondtam én is (nekem 710T de ugyanaz)!!!
Ha alul van a tálca (ahol általában szokott lenni) és belövöm a beállításokat fényerőt mindent, akkor ha utána felülre teszem a tálcát, akkor full sötét!!! :)
Annyira nem zavaró, csak hát....

Amúgy ez az egyetlen "hibája" a moncsinak, de ha belegondolok mennyi geometriai probléma van minden egyes CRT-vel, hogy a többi nyűgről még csak ne is beszéljek.... elviselem inkább az LCD-nek ezt az kis inhomogenitását!!!

pén. dec. 03, 2004 8:35
platina tag

Hozzászólás 
Érdekes jelenség, ezt eddig nem vettem észre: Samsung 510T vadonat új, olyan érzésem van, mintha alulról fölfelé sötétedne akép. A képernyő döntésével változtatható, de kicsit mindig jelen van. Főleg sötétebb homogén szineknél érzékelhető, egy üres fehér word oldalnál nem feltűnő. Érzéki csalódás, vagy tényleg létezik ilyen? Most nem az alsó széle kicsit világosabb jelenségre gondolok.

pén. dec. 03, 2004 0:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Így van, anélkül is megoldható. Amúgy szerintem egy ezres alatt kapható ilyen, csak fogalmam sincs, hogy hol.

Üdv!

pén. nov. 26, 2004 15:10
platina tag

Hozzászólás 
Nem kell feltétlenül ilyet venned, hanem mint a lehetőségek széles tárháza közül egy alternatíva :wink: :roll:

pén. nov. 26, 2004 13:17
arany tag

Hozzászólás 
Megdumáltatok. Befektetek egy ilyen mikroszálas cuccra. Vagy menjek pakolni? :lol: Remélem nem drága. A héten vettem ezt a monitort aztán máris egy mikroszálas (kissé űrtechnikás kifejezés) törlőkendőt kell hozzá vennem. :wink:

pén. nov. 26, 2004 12:30
platina tag

Hozzászólás 
Megyek Panákat pakolni, hátha nekem is a nyakamba esik egy csomag :D :D

csüt. nov. 25, 2004 22:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hááát... igazából nem tudom. Anno dolgoztam egy műszaki áruházban, ott amikor a Pana házimozi dobozát pakolgattam, a nyakamba esett belőle egy mikroszálas DVD-törlőkendő, na az haza is jött velem :oops: Jó CD-re, DVD-re, szemüvegre, monitorra, fényképező LCD-jére, stb...

Üdv!

csüt. nov. 25, 2004 22:56
platina tag

Hozzászólás 
McLaca: hol lehet kapni ilyen mikroszálas kendőt? Azért kipróbálnám, mindig jól jön egy használható dolog. :)

csüt. nov. 25, 2004 22:34
platina tag

Hozzászólás 
Nem hagy nyomot, ha tiszta a szivacskendő. A mikroszálast nem ismerem, ezért nem tudok mit mondani róla. Általában a prosodás miatt kell törölgetnem, nem engedem, hogy hozzányúljanak a képernyőhöz. (a crt-nél is utáltam amikor böködték :twisted: )

csüt. nov. 25, 2004 22:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az nem hagy csíkot? (Ablakon pl. a reklámmal ellentétben tiszta zebra)... A mikroszálas a zsírt, ujjlenyomatot is leszedi csont nélkül.

Üdv!

csüt. nov. 25, 2004 22:10
platina tag

Hozzászólás 
Én Clean-nel és nedves szivacskendővel szoktam letörölni, egy kis fújás a Clean-ből és óvatosan áttörlöm egy kicsit nedeves - csak annyira, hogy jó puha legyen - szivacskendővel. Ez eddig bevált, nem károsít semmit és nem karcol, csak finoman kell törölgetni.

csüt. nov. 25, 2004 21:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sőt! Ha mikroszálas (normális, nem piacos), akkor még a nedvesség is elhagyható.

Üdv!

csüt. nov. 25, 2004 20:50
arany tag

Hozzászólás 
Alkalmasint egy ügyes barátnő! :D

...bár egy nedves rongy is megteszi 8)

csüt. nov. 25, 2004 16:42
arany tag

Hozzászólás 
Hogyan lehet az LCD paneleket tisztítani? Van erre egy spéci lötty, vagy csak a nedves puha rongy? Elolvastam a monitorhoz adott kézikönyvet, abban azt írják, hogy nedves pamut. Csakhogy ha nagyon poros a monitor, akkor ez a konfig nyomot hagy, nem igaz? Valami tapasztalat?

csüt. nov. 25, 2004 16:05
Moderátor

Hozzászólás 
Szerintem igazad is van, Placa. Én is ilyen vagyok. Ha valami jó és meg vagyok elégedve vele, csakazértis nem akarom látni benne a hibát (attól még, hogy tudom, hogy van).

csüt. nov. 25, 2004 15:22
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Igazatok van. A 710-es Samungomnál is csak akkor látszik némi inhomogenitás, amikor lekapcsolom a gépet és a monitor keresi a jelet a digit és az analóg bemenetén. Ez is csak tök sötétben, egyébként működés közben ha szétnézem a szememet, akkor sem látok zavaró hibát, még ha van is. Én szeretem, tetszik is és örülök neki még mindig :!: . Én egy ilyen egyszerű lélek vagyok. :roll:

csüt. nov. 25, 2004 11:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Larsen írta:
McLaca írta:
[...]
Ez is igaz, eddig egy 17 colos Samsung syncmaster 765mb monitort használtam. Jó volt, de megvoltak a maga igen komoly problémái. Lásd az összes felsorolt 765mb hibát a topicokban. Bár engem ez se zavart. :oops:
Biztos azért nem zavart, mert már láttál LG-t is és azután már a Samsung könnyed nyári séta... :D Nem fikázom az LG-t, szó ne érje a ház elejét, csak hát...
Nekem most Samsung 795MB van, a maga "érdekességeivel", amiket meg lehetett szokni (semmi jelentős), és egyáltalán nem zavar.
Az LCD szélein meg már a szürke képnél sem látszik a fénesebb rész, jó az úgy! :wink:

Üdv!

szer. nov. 24, 2004 23:29
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Ez a "széleken világosabb fekete képen nézve" szitu CRT-knél is előfordul! Igaz, ott más oka lehet.

Üdv!

Ez is igaz, eddig egy 17 colos Samsung syncmaster 765mb monitort használtam. Jó volt, de megvoltak a maga igen komoly problémái. Lásd az összes felsorolt 765mb hibát a topicokban. Bár engem ez se zavart. :oops:

szer. nov. 24, 2004 22:08
arany tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Nem érint érzékenyen, de ha lenne sok időm, beperelném őket hitelrontásért. Hogy miért? Mert az, ami téged nem zavar (helyesen írtad: mesterséges körülmények között jön elő, akkor meg miért zavarjon?), őket annyira zavarja, hogy a pontszámok felét elveszik. Ezért írtam, hogy bolhából elefántot csinálnak. Sokan pedig ezt veszik szentírásnak, ez alapján választják ki a terméküket, vagy minimum számbaveszik.
Azóta haragszok rájuk ennyire rettentően, amióta olvastam az én monitoromról olvasott tesztjüket. Az egyik harmada a cikknek hozzá nem értésről tett tanúbizonyságot, a másik harmada vagy nem volt igaz, vagy kákán csomó esete, a harmadik meg igaz volt, de csak a fent említett speciális körülmények között jött elő. Azóta beszélgettem emberekkel (userekkel) a ph tesztjeiről és többnyire egyetértettek velem.
Ennyit az offról, sorry mindenkitől...

Már értem! A tudást hiányát valamivel palástolni kell, a támadás (ez esetben a hardverek kivesézése) pedig egy tökéletes alkalom lehet erre. Ha jól megy a dolog akkor senki sem veszi észre. Sajnos ebben az esetben nem sok olyan weblap jut az eszembe, ahol korrekt cikkeket, teszteket lehet olvasni harcdverekről. Valóban bocs az OFFért!

szer. nov. 24, 2004 22:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez a "széleken világosabb fekete képen nézve" szitu CRT-knél is előfordul! Igaz, ott más oka lehet.

Üdv!

szer. nov. 24, 2004 21:27
Moderátor

Hozzászólás 
Nem érint érzékenyen, de ha lenne sok időm, beperelném őket hitelrontásért. Hogy miért? Mert az, ami téged nem zavar (helyesen írtad: mesterséges körülmények között jön elő, akkor meg miért zavarjon?), őket annyira zavarja, hogy a pontszámok felét elveszik. Ezért írtam, hogy bolhából elefántot csinálnak. Sokan pedig ezt veszik szentírásnak, ez alapján választják ki a terméküket, vagy minimum számbaveszik.
Azóta haragszok rájuk ennyire rettentően, amióta olvastam az én monitoromról olvasott tesztjüket. Az egyik harmada a cikknek hozzá nem értésről tett tanúbizonyságot, a másik harmada vagy nem volt igaz, vagy kákán csomó esete, a harmadik meg igaz volt, de csak a fent említett speciális körülmények között jött elő. Azóta beszélgettem emberekkel (userekkel) a ph tesztjeiről és többnyire egyetértettek velem.
Ennyit az offról, sorry mindenkitől...

szer. nov. 24, 2004 19:58
arany tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Hagyjuk már a prohardvert meg az idióta tesztjeit pls. A bolhából is elefántot csinálnak és úgy felnagyítják, mintha amiatt már használhatatlan is lenne. A jómúltkorában soroltam fel példákat, most nem fogok.

Bocs, nem tudtam, hogz ennyire érzákenyen érint a dolog. Csak megjegyeztem, hogy ők is észrevették a dolgot. Slussz.

Engem ez a dolog nem különösebben zavar, mert mint írtam, csak nagyon mesterséges körülmények között vehető észre a dolog. Akkor meg miért zavarjon, nem igaz? :wink:

szer. nov. 24, 2004 19:33
Moderátor

Hozzászólás 
Hagyjuk már a prohardvert meg az idióta tesztjeit pls. A bolhából is elefántot csinálnak és úgy felnagyítják, mintha amiatt már használhatatlan is lenne. A jómúltkorában soroltam fel példákat, most nem fogok.

szer. nov. 24, 2004 16:25
arany tag

Hozzászólás 
Ezt a jelenséget az egyik prohardver cikkben is megjegyzik. Igaz ott egy 17colos eizo szerepelt. A legjobban. :lol: Mivel ez csak teljesen fekete háttér előtt látszik egy kicsit így a mindennapi munkában nem zavaró. Egy kicsit lejjebb vettem a világosságot és szinte el is tűnt. Pontosabban nem tudom megmondani, hogy látszik-e vagy sem. Én most nem látom.

szer. nov. 24, 2004 14:11
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

Bár nekem samsung tft-m van, de a háttérvilágítás egyenletlensége nálam is előfordult...

főleg abban, amit később kicseréltettem pixelhiba miatt...

az újnál is világosabb a keretnél, de már nem annyira 8)

A prohardveren(meg ne kövezzetek :)) van egy monitorteszt, ahol elég sok tft-nél előfordul ez a "jelenség"(?)...

szer. nov. 24, 2004 13:36
arany tag

Hozzászólás 
Érdekes módon a típusszámnak ellentmondva ez a monitor nem 17-es, hanem 19 colos. A japcsik logika ellenesen osztogatják a típusszámokat. D-sub-on keresztül kötöttem a gépre (sajnos nagyon régi a grafkártyám, de ami késik nem múlik), a képe igencsak meggyőző. A fekete igen mély feketének tánik (amennyire én azt meg tudom ítélni). A háttérvilágítás mintha a szélek felé egy kicsivel erősebb lenne, de mivel más LCD monitort még nem láttam így nehéz valamit is mondanom a dologról (vajon normális vagy az én szemem káprázik). De ezt a különbséget csak töksötét szobában fekete háttér mellett látni!

szer. nov. 24, 2004 8:16
platina tag

Hozzászólás 
Larsen írta:
Megvettem az EIZO monitort, így ha valakinek van kérdése vele kapcsolatban, arra szívesen válaszolok. A típusa: Flexscan L768

Ez a legjobb monitor manapság (a 17"-esek között).
Fekete a fekete?
Egyenletes a háttérvilágítás?

kedd nov. 23, 2004 23:31
arany tag

Hozzászólás 
Megvettem az EIZO monitort, így ha valakinek van kérdése vele kapcsolatban, arra szívesen válaszolok. A típusa: Flexscan L768

kedd nov. 23, 2004 14:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sy írta:
Zsoca-M5 írta:
10/15 ms képfrissítés

És nem sok az a 25 ms? Vagy nem játszol vele FPS-t? Az enyémnek (Viewsonic) 16 ms az összesített késleltetési ideje (fel+lefutási idő), de ha az egérkurzort finoman húzogatom, és nem a hátteret figyelem, hanem a szememmel folyamatosan követem a kurzort, akkor még mindig látni egy kis utánhúzást (játékokban egyébként az én rossz szemem ezt már nem veszi észre :)).

Sy:
Ne csessz, hogy nem olvasod az írásaimat :)
Én egy Samsung 710T 17" 12ms TFT-t vettem kb. 1 hónapja, de itt arra akartam kilyukadni, hogy most ugyanannyiért (amennyiért én sulinetben vettem), már 19"-ost is lehet venni!

hétf. nov. 22, 2004 23:11
Moderátor

Hozzászólás 
Kép

hétf. nov. 22, 2004 21:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ehh, Dester, de hamar visszaadtad a mod jogodat... :lol: :lol: :lol:

hétf. nov. 22, 2004 16:11
Moderátor

Hozzászólás 
Na jó Sy, de nézz meg egy CRT-t. Ott is látsz pici fehérebb csíkot fekete háttéren, ha lassan húzod a fehér egérkurzort! :) (Most ellenőriztem itt az egyetemen, Samsung SyncMaster 765MB monitoron.)
Ennyi erővel ott is van "utánhúzás".
Nekem 20 ms-os a monitorom, de vagy nagyon igénytelen vagyok, vagy vak. Engem még sohasem zavart volna, hogy lenne utánhúzás és csak akkor vettem észre, amikor már a kákán is csomót akartam keresni. :)
Nem cseszegetni akarlak "főnök", csak szerintem ebben már optikai csalódás is van. :)

hétf. nov. 22, 2004 15:59
Site Admin

Hozzászólás 
Zsoca-M5 írta:
10/15 ms képfrissítés

És nem sok az a 25 ms? Vagy nem játszol vele FPS-t? Az enyémnek (Viewsonic) 16 ms az összesített késleltetési ideje (fel+lefutási idő), de ha az egérkurzort finoman húzogatom, és nem a hátteret figyelem, hanem a szememmel folyamatosan követem a kurzort, akkor még mindig látni egy kis utánhúzást (játékokban egyébként az én rossz szemem ezt már nem veszi észre :)).

hétf. nov. 22, 2004 15:05
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bakker lehet nem a legjobbkor vettem monitort :(

"Az AG Neovo F419 19"-os TFT monitora igazán kompromisszummentes megjelenítést tesz lehetővé. 10/15 ms képfrissítés, DVI csatlakozó, valódi 19"-os látható képernyő, kifogástalan design és műszaki jellemzők alacsony áron. A monitor közel 30.000 Ft-tal kedvezőbb áron, 123.200 Ft-ért megvásárolható mint a nagy műszaki multikban :)"
(www.lerakat.hu)

Habár asszem ez nem Sulinetes és ha azt nézzük én mégiscsak 60e-ért vettem :)

hétf. nov. 22, 2004 9:11
arany tag

Hozzászólás 
Kösz a segítséget!

vas. nov. 21, 2004 21:53
Moderátor

Hozzászólás 
A feladatnak szerintem is tökéletesen megfelel. (Bár nem ismerem az Eizo monitorokat.)
OFF: ° <- itt a fok :) (ALT-GR 5)

vas. nov. 21, 2004 19:54
arany tag

Hozzászólás 
Köszönöm a velős választ, most már minden világos. Nos, az a monitor amit én kinéztem magamnak, az alábbi paraméterekkel rendelkezik:
kontraszt: 1000:1
válaszidő:25ms (ez valószínűleg sokaknak soknak tűnik, de nekem nem kell játékra a monitor, ha mégis, akkor is csak stratégia :)
látószög: 178fok (hol van a fok a billentyűzetemen???)

Nem nagyon értek hozzá, de azt hallottam, hogy a munkámnak tökéletesen meg fog feleni: Eizo FlexScan 768K 19colos

Szal akkor nem is fogok villódzást látni, ez nagyszerű! :lol:

vas. nov. 21, 2004 19:30
Moderátor

Hozzászólás 
A CRT monitorok vibrálása abból adódik, hogy másodpercenként valahányszor letörli teljesen feketére a képernyőt és utána újra kirajzolja. Ez a szám a frissítési frekvencia. Értelemszerűen minél több, annál kevésbé veszi igénybe a szemet. Míg 50 tisztán láthatóan villog, 60 zavaróan és még mindig láthatóan, de használhatóan villog (én már csak tudom :))), a 85 és a 100 már általában jó, mert ezekhez már túl lassú az ember szeme.
Az LCD monitornak más a működési elve. Nem törli le a képernyőt, hanem kristályok forognak (?) és ha nincs változás a képen, úgy is maradnak. Nem villog. Ezért nincs értelme frissítési frekvenciáról beszélni. (Tehát 60 Hz bőven elég beállításnak, mert nem számít. Mindössze kompatibilitási okai vannak, hogy be lehet állítani.)
LCD monitoroknál az inkább meghatározó három paraméter a látószög, a kontrasztarány és a válaszidő. Ez utóbbi kb. annyira fontos az LCD-knél, mint a CRT-knél a frissítési frekvencia. Természetesen minél kisebb, annál jobb, ez a szám jelöli azt, hogy mennyi idő alatt tud átfordulni a kristály feketéből fehérbe és vissza. (Ha jól tudom.)
Lehet, hogy több ponton nem teljesen pontos, amit leírtam, de a lényeg benne van. :)

vas. nov. 21, 2004 18:19
arany tag

Hozzászólás 
Igaz az a kijelentés, hogy az LCD kijelzők alacsonyabb képfrissítési frekvenciája megfelel a sima monitorok magasabb frekvenciájával? Magyarán: nincsen remegő kép és ehhez hasonló nyalánkságok? Azért kérdezem, mert most egy sima samsung syncmaster monitorom van, aminél 1024x768-as felbontásnál 100hz-es képfrissítési freki társul, ha most veszek egy jobb (eizo-ra gondoltam) LCD-t amelynek ennél alacsonyabb a képfrissítési frekije, azt meglátom??? Most, hogy visszaolvastam, kissé kuszának tűnik, remélem azért érthető, hogy mire vagyok kíváncsi :wink:

vas. nov. 21, 2004 16:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
fecus írta:
Az SCL/SDA soros kommunikáció bármit átvisz [...] A MagicTune kérdésemre kaptam választ a Samsung-tól: Kapcsoljam ki a másodlagos kijelzőt mert a progi nem fér össze vele. A kártyám Nvidia G2 MX400 alapú. Mondanom sem kell, hogy megtettem, nagy nehezen kiírtottam, de semmi eredmény.

Van lehetőséged kipróbálni másik kártyával, amint nincs TV-kimenet, sem DVI? Ha igen, tedd meg, de lehet, hogy az is elég, ha másik op' rendszer alatt próbálkozol, persze ha van a gépeden több. Gondolom, a Plug & Pray kommunikáció is az SCL/SDA csatornákon folyik, ezért írtam, hogy szerintem ugyanazon a szabványon mehet a MagicBright kommunikáció, mint a Plug & Pray.

Üdv!

pén. nov. 19, 2004 21:42
arany tag

Hozzászólás 
Használ itt valaki EIZO lcd-t? Én azt néztem ki magamnak. Játékra nem kell. Állítólag nagyon szép a képe a COLOREDGE szériának. Ezek a típusok grafikusoknak készülnek. Nagyon precízen kalibrálhatóak, ami számomra nagyon fontos szempont, mivel a munkámat nagyon megkönnyítené a dolog. Szóval, van valakinek infója/tapasztalata?

pén. nov. 19, 2004 8:21
ezüst tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Na, kutakodtam kicsit, a színtér-képek még nincsenek meg, de van ilyenem:
Kép
Van egy felesleges csati, de az nem elég szerintem. Ahogy én tudom, a MagicTune is a Plug & Pray :lol: kommunikációt használja, voltak régebben is olyan progik, amik a digitális monitorok képgeometriáját ala szinten tudták állítani (méret, pozíció), pl. PowerStrip tud ilyet is, ha jól emléxem (régen futtattam)

Szerk: hüye vagyok! Az nem felesleges, hanem nincs is :D A csatlakozón nincs hozzá tű :D :D

Üdv!

Az SCL/SDA soros kommunikáció bármit átvisz. A régi monitoromon egy eeprom van rajta. (gondolom P&P). Ha lefektetik szabványba, egy másik címen mehet a vezérlés.
A MagicTune kérdésemre kaptam választ a Samsung-tól: Kapcsoljam ki a másodlagos kijelzőt mert a progi nem fér össze vele. A kártyám Nvidia G2 MX400 alapú. Mondanom sem kell, hogy megtettem, nagy nehezen kiírtottam, de semmi eredmény.

csüt. nov. 18, 2004 8:43
Moderátor

Hozzászólás 
Hááááát... az az egy tű nekem is karcsúnak tűnik. Bár ha 1-esekkel és 0-kkal küldi át a jelet, akkor még talán megoldható pár biten, hogy mihez és mennyire kell nyúlni. De ezt kétlem. (Főleg a kisbetűs írás miatt :D)

Az én monitoromnak DVI-on szebb a képe. Analógon is használtam hónapokig, de a DVI jobb.

csüt. nov. 18, 2004 0:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na, kutakodtam kicsit, a színtér-képek még nincsenek meg, de van ilyenem:
Kép
Van egy felesleges csati, de az nem elég szerintem. Ahogy én tudom, a MagicTune is a Plug & Pray :lol: kommunikációt használja, voltak régebben is olyan progik, amik a digitális monitorok képgeometriáját ala szinten tudták állítani (méret, pozíció), pl. PowerStrip tud ilyet is, ha jól emléxem (régen futtattam)

Szerk: hüye vagyok! Az nem felesleges, hanem nincs is :D A csatlakozón nincs hozzá tű :D :D

Üdv!

szer. nov. 17, 2004 23:48
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2107 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 43  Következő