Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 10:49

Hozzászólás a témához  [ 35 hozzászólás ] 
DVD írási hiba! 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
LG ben én is csalodtam. Fél évet birt a 4120-as DVD irom. Most dvd olvasáson kivül semmit nem tud csinálni. A szervizben azt mondták, hogy már volt több is ezzel a hibával.

vas. dec. 26, 2004 13:46
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás LG egy S..r
Megvettem a pio 108 d-t azóta minden úgy megy ahogy én a DVD írást elképzeltem. Úgyhogy az LG elmehet a ....
Vissza viszem nekik ezt a gagyit aztán kenjék a hajukra.
Aztán ennyit az LG-ről. A sors fintora, hogy a szomszédom egy hete vett egy asztali LG-t és viheti vissza mert csak kattog aztán ennyi szóval mindenki gondolja meg vesz-e LG cuccot.

vas. dec. 26, 2004 11:52
arany tag

Hozzászólás 
toddzsa írta:
Inkább DVD Decrypterrel írd! Szerintem!
Köszi! Kipróbáltam, bejött! :D
Igaz, beállítom 1x-re, felpörgeti 4x-re, de hiba mentes a lemez!
Mégegyszer Thx, toddzsa! :wink:

csüt. dec. 23, 2004 18:39
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
WinCE írta:
Skacok!
Olyan gondom volna, hogy az asztali lejátszóban akad az ISO-ból kiírt film. AMD 1GHz, 256MB DDR, Arita G05 -R DvD lemez.
Neroval 4x és 8x-os írási lehetőségem van, CloneDvD2-vel beállítottam ugyan, hogy 2-2,4x-n írjon, de bacott rám és felégette 4x-esen. :(
De A CloneDvD2-vel még rosszabb lett, mint a Nero 6.6.0.1-gyel. :(
Szerintetek hol a hiba? Az író -mint már feljebb írtam- LG4160B
Kevés lenne a RAM-om?

Inkább DVD Decrypterrel írd! Szerintem!

kedd dec. 21, 2004 23:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vedd meg minel hamarabb a Pioneer irot, az nem fog szivatni. :)

kedd dec. 21, 2004 6:38
vas-tag

Hozzászólás tortúra után kaka
Az előzőekben régebben leírt DVD írom valóban hibás volt és egy hónapos tórtúra!!!! után kaptam csak másikat. Nagyon ....ek voltak az LG-nél. Húzták az időt kifogásokat kerestek és mikor már harmadszor mentem oda kiverni a balhét akkor adott egy csaj egy másikat helyette de azt is úgy hogy jött a mindjárt duma husszor és 1,5 órát várattak minket a terhes feleségemmel és a 1,5 éves lányommal. Mindezt az üvegpalota portájával szemben a bejáratnál és még csak egy széket sem ajánlottak az asszonynak. Ráadásul adtak egy 4160b-st aminek először nagyon örültem de itt vagyok megint hogy ez is ****.
Nem tud 4-szeresnél gyorsabban írni(Vettem egy jó drága tdk 8X irhatót és azt is) a ridatát nem is írja, ha már egy intézőt vagy egy kis netet elindítok már ront is. Pedig ezért cseréltem gépet hogy a ro...eb egye meg. (Lett egy asus K8n AMD 64 3200+ 512mb DDR samsung egy 80-as és egy 160-as 8megás winyók új 400wos szerverház stb és **** az egész.
Ebbe bele fogok őrülni ha van valakinek ötlete segítsen.
Most veszek egy Pio 108-as írót ha az jó lesz akkor.... még kitalálom.
Kérlek ha van ötlet mi lehet a gond?

HELP már egy éve szívat az LG

hétf. dec. 20, 2004 21:13
arany tag

Hozzászólás 
Skacok!
Olyan gondom volna, hogy az asztali lejátszóban akad az ISO-ból kiírt film. AMD 1GHz, 256MB DDR, Arita G05 -R DvD lemez.
Neroval 4x és 8x-os írási lehetőségem van, CloneDvD2-vel beállítottam ugyan, hogy 2-2,4x-n írjon, de bacott rám és felégette 4x-esen. :(
De A CloneDvD2-vel még rosszabb lett, mint a Nero 6.6.0.1-gyel. :(
Szerintetek hol a hiba? Az író -mint már feljebb írtam- LG4160B
Kevés lenne a RAM-om?

vas. dec. 19, 2004 20:44
arany tag

Hozzászólás 
Ja! ha nem említettem volna:
A fókuszálási vagy sávkövetési hibás íróm gariba cserélve LG 4160-ra!
Az előzőnek még 3 hónapja volt hátra a gariból.
Most persze indultunk előről! :)

kedd dec. 14, 2004 20:48
arany tag

Hozzászólás 
Javaslom próbáld ki egy barátod gépében is, hogy mit produkál a kütyü?!
Ha ott is jelentkezik, akkor érvényesítsd a garancia adta jogaid!
Sok sikert! :wink:

hétf. nov. 29, 2004 15:43
vas-tag

Hozzászólás 
Szulej írta:
zaum írta:
Sziasztok!
Van egy SONY íróm, új típus DL-es (most nem jut eszembe a típusa), és az a gondom vele, h. NERO-val próbálok RW DVD-t írni (többfélét is kipróbáltam, többféle sebességgel) és amikor ellenőrizné a megírt tartalmat azt a hibát kapom, h. "CAN'T MOUNT THE DVD".. Sima írható lemezeket jól elkészíti! Ráadásul korábban nem is volt gondom az újraírhatókkal. Amióta egy 4x-es SENTINEL lemezre írtam, azóta jelentkezett a probléma. Újraraktam már a NERO-t és a DVD firmware-ét is.. Help!

Üdv! Szerintem az a gáz, hogy nincs formázva a DVD-d. Én is vettem egy Sony+RW-t, de nem volt megformázva, és egy csomót ****akodtam vele mire rájöttem, meg a Nero hajlandó volt megformázni. Mellesleg a formázás 4X sebességen másfél óráig tartott, és hibaüzivel zárult, de azóta írható. Zoli

Próbáltam már formázni full format-al és quick-el is. De általában egy hibaüzenettel zárult a dolog és utána se lett jobb.. Meghát ezek a lemezek perfektül működtek korábban! Ez csakis egy 4xRW hardware virus lehet! :shock:

pén. nov. 26, 2004 11:46
vas-tag

Hozzászólás 
zaum írta:
Sziasztok!
Van egy SONY íróm, új típus DL-es (most nem jut eszembe a típusa), és az a gondom vele, h. NERO-val próbálok RW DVD-t írni (többfélét is kipróbáltam, többféle sebességgel) és amikor ellenőrizné a megírt tartalmat azt a hibát kapom, h. "CAN'T MOUNT THE DVD".. Sima írható lemezeket jól elkészíti! Ráadásul korábban nem is volt gondom az újraírhatókkal. Amióta egy 4x-es SENTINEL lemezre írtam, azóta jelentkezett a probléma. Újraraktam már a NERO-t és a DVD firmware-ét is.. Help!

Üdv! Szerintem az a gáz, hogy nincs formázva a DVD-d. Én is vettem egy Sony+RW-t, de nem volt megformázva, és egy csomót ****akodtam vele mire rájöttem, meg a Nero hajlandó volt megformázni. Mellesleg a formázás 4X sebességen másfél óráig tartott, és hibaüzivel zárult, de azóta írható. Zoli

pén. nov. 26, 2004 10:24
vas-tag

Hozzászólás 
Hali Emberek!
Szeretném +kérdezni, hogy mi a francért nem tudok normálisan írni...
LG GSA 4082b-m van, gyári (a201) firmwarrel, és mindig +os TDK-t írok. Cd-ben,DVD-ben egyaránt. Ott kezdődik, hogy a Nero 6-tal nem tudok dvd-t írni, mert mínuszosat kér.Oké, kiírom image-be, és Alcohol 120%-al kiírom 4Xesen, az átlagsebesség 1,4X(!). Ha egy primedisc 8X lemezt akarok írni 8Xosan, 15%-nál elrontja. Kérlek segítsetek! Jól gondolom, hogy ebből szerviz lesz??? Ja,és a gépem P4 1,6 Ghz, 1GB rammal, 80GB winyóval. 350W táp. Előre is köszi mindenkinek: Zoli

pén. nov. 26, 2004 10:20
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

pén. nov. 26, 2004 8:36
ezüst tag

Hozzászólás 
WinCE írta:
szabopali!
a .bwa BlindWrite CD Image, .bwl-t nem találok sehol! :(
Egyébként, ha a kiterjesztésekkel van gondod, itt könnyedén megkeresheted a hozzá tartozó programot, amely használja: http://www.filext.com :wink:

Köszönöm WinCe!
Mint késöbb kiderült a bwl, az bwi..bocsika. Ezt ugye elvben irnia kéne a BlindWrite-nak(5.2.6), látja is, már a bwi fájl ikonja is BLindWrite formátumát vette fel, de az istennek nem akarja megirni.
Nem tudom, nem tudom, mit kéne tennem. van valmi trükk ebben a programban, probáltam hogy irja dvd-re = nem, próbáltam cd-re hátha az a baja=nem. Nem akarja elindítani, a "Write" ikon továbbra sem aktiválódik.

szer. nov. 24, 2004 14:23
arany tag

Hozzászólás 
szabopali!
a .bwa BlindWrite CD Image, .bwl-t nem találok sehol! :(
Egyébként, ha a kiterjesztésekkel van gondod, itt könnyedén megkeresheted a hozzá tartozó programot, amely használja: http://www.filext.com :wink:

kedd nov. 23, 2004 19:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
A problémám a következő: adott egy ".bwa" és egy "bwl" kép file-om. Hogyan tudom ezt és föképp milyen progival kiirnom cd-re vagy dvd-re?
találkoztam már sok fajtával (iso, cue, mds, pdi,bwt stb) de ilyet még nem láttam és nem is taálok semmilyen progit amivel kitudná irni. Van (volt) valakinek ilyen tapasztalata, találkozott már valaki evvel a képfájl tipussal, kérem segítsetek. Előre is köszönöm.

kedd nov. 23, 2004 14:05
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Nálam is jelentkezett a fenti probléma (fókuszálási és sávkövetési hiba).
Az éredekes benne az, hogy kizárólag cd íráskor rögtön ez írás elején...
Dvd-t, DvD-RW-t és CD-RW-t is hibátlanul megírja.
Csak egyedül a CD-R-t ***** el. :?
Adjatok tanácsot légyszi. Gariba vissza vagy van rá valami titok, ami megoldja a problémát?
Thx!

szer. nov. 17, 2004 19:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi Tigris!

Most már mindegyik dvd-t megírja amit adok neki!Nem tom miért,de megjavult!:)És nem csinál hibás dvd-t!Szóval csak be kellett járatni szegénykét:))
És rasputyika az iso-d a rossz nem az író meg a többi hardver!
DC-ről töltötted mi?mert a többszálú letöltések miatt van az a baj,hogy crc hibát mutat a Nero!És ezért az olvasásnál ***** a cd-det!Próbáld meg vmi jó ftp szerverről leszedni,az biztosan jó lesz!
Remélem tudtam segíteni...

kedd szept. 21, 2004 19:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Először próbálj 2x-es vagy 1x-es sebességgel írni, (nekem bejön), ha így sem jó, nyugodtan vidd az írót a szervizbe, ki fogják cserélni, én már a harmadik LG-t használom, úgy látszik DVD-íróban nem túl jó az LG.

A Tigris

vas. szept. 19, 2004 16:25
vas-tag

Hozzászólás 
Ecs elitegroup k7s5A, Athlon xp 1600+ 256mb 266mhz DDR ram, Club 3d geforce 4 ti4200 128mb , egy 30gb 5400 seagate és egy 40 gb 7200 maxtor winyó,Lg 4081b dvd író,Teac cd-cdrw író, 300w os táp.
Lenne egy nagy problémám.
LG 4081B dvd író, kb 5 hónapos. Egyszer csak elkezdte rontani a dvd-ket.
Isoból úgy írta ki hogy az szaggatott az utolsó 90-98% között és a másolás közben is ugyanebben a tartományban (nem jut eszembe milyen hibaüzenettel)valami adat írási vagy olvasási hiba vagy valami ilyesmivel leáll.Újratelepítettem az xp-t jó lett aztán másnap megint rossz, akkor elkezdtem lehúztam az egyik winyót 5400, kicseréltem a kábelt majd a cd dvd -s kábelt is kicseréltem. (hol jó hol nem) . Onnan tudni hogy éppen jó hogy a neró másoláskor ha rossz akkor 1350kb el megy ha jó akkor 5-6000el és ugyanez a jelenség a CloneDVD-nél is ha jó akkor 20 perc(kb) ha nem akkor 48perc. Ráadásul ha épen jó akkor végigfut a másolás magán a másolási szakaszon ha nem akkor 90 98 között hibával elszáll a neró is és a clonedvd is.
A neró egyébként ha otthagyom másolás közben akkor egyszerüen eltűnik. Mintha el sem indítottam volna.

Segítsetek mert bekattanok:
Ja levittem az alattam lakó sráchoz neki zsírul olvasta de lehet hogy éppen akkor jó volt.
Mi lehet hirtelen rossz?

vas. szept. 19, 2004 14:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudom Tigrincs :wink:
Ezeket azért tudom...
Köszi szépen egyébként!Időközben még firmware frissítést is csináltam a kicsin!Ja és had terheljük a fórumot,azért van :D

szer. aug. 18, 2004 9:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Chrisskross !

Ha olyat írok amit tudsz, vagy evidens számodra, ne törődj vele,nem ismerem a tudásszintedet.
WINONCD telepítés:
1. a letöltött RAR-okat kicsomagolod (ha jól emlékszem így jön le)
2. campaign.nfo-> megnyitod, megkeresed benne a serial-t, kicsi papírra leírod
3. setup.exe-> futtatod
4. beírod a serial-t, mikor kéri, NEM állítod át a telepítés típusát Complete-re, hanem hagyod default-on, és mindig NEXT, YES és ACCEPT a jó válasz, és kész

Ha valamit még kérdezni akarsz: [url]tigris666@axelero.hu[/url]címre írj, itt vagyok gépközelben, ha emilt kapok, őrült visításba kezd a gép, úgyhogy rögtön tudok válaszolni, csak hogy ne terheljük a fórumot

A Tigris

kedd aug. 17, 2004 14:56
arany tag

Hozzászólás 
Köszi,megkaptam. :)

kedd aug. 17, 2004 14:11
ezüst tag

Hozzászólás 
OK!Lehet,h veszek egyet!Köszi a plugint!
Egyébként meg eltöltöttem a WinOnCD 6-ot és f*szom tudja,h kell feltelepíteni,de mindegy!Letöltöttem az 5-öst helyette!Az is jő lesz remélem!No háij!

hétf. aug. 16, 2004 21:37
ezüst tag

Hozzászólás 
CHRISKROSS !

Én megőrülnék ha nem lenne dvd-rom-om, hát ahányszor beteszek egy dvd-t, mindig az író dolgozzon ? Négyszer annyiba kerül, mit a dvd-rom.
Dehát Te tudod. De ha veszel 5000-ért egy dvd-rom-ot, mindjárt nem lesz szükséged decryptor,stb. machinációkra, csak be a lemezt és backup ! Védelemnek meg annyi.

A Tigris

hétf. aug. 16, 2004 20:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát nem tudom, én nem nézegetek semmiféle védelmet, LG DVD-ROM,bele a dvd,shrink indít, és még soha nem volt problémám, kivéve mikor a DVD-íróval próbáltam.
Mindenesetre ez a fókuszálási hiba PRINCO-lemezzel csak a WINONCD-vel nem jött elő. Tehát érdemes feltelepíteni azt is.
Aki kérte elküldtem a nero plugin-t.

hétf. aug. 16, 2004 20:31
arany tag

Hozzászólás 
@tigris666

Elküldenéd nekem is a zocsa001@freemail.hu -ra :?:

Előre is köszi.

hétf. aug. 16, 2004 18:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja és a másik,h nincs DVD-ROM-om:)))

hétf. aug. 16, 2004 18:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi tigris666!
A címem:chris-kross@freemail.hu
Akkor légyszi' küldd el nekem azt a kis .zip-et!
Remélem ez lesz a gond!Már nem írja ki a PMA Frissítés hibát és a fókuszálási hibát!Lecseréltem a 40 eres kábelemet 80 eresre és így eddig jó (kopkopkop)!De azért küldd el léccci!Viszont olyat csinált,h megírta a cd-t és nem tudta beolvasni az asztali lejátszóm(Fortis)!A DVD-shrinket csak azután használom miután a DVD Decrypterrel leszedtem a DVD védelmét (ha van)!De előtte mindig megnézem a védelmet,tehát ez kilőve!Marad a .zip!De sztem nem ez lesz a hiba...Mert már nagyjából megoldódott!Azért küldd el plz!Köszi hi

hétf. aug. 16, 2004 18:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Helló !

1. probléma-NÉRÓ: az utolsó verziókból kivették a DVD-MPEG2 encodert mert a szellemi tulajdonos ezt kérte. Ez egy 161 k-s (ZIP) plugin, amit vagy megveszel, vagy ideírod az e-mail címedet, és elküldöm,mert már nem emlékszem honnan szedtem le. Ezután tudsz dvd-t, svcd-t írni.

2. probléma-dvdshrink: azt ugyan nem tudom, mi az a sok izé amit odaírtál, viszont próbáld meg NEM DVD-ÍRÓVAL használni, az ugyanis látja a lemez védelmét(3 helyen is ki van próbálva), amíg a DVD-ROM símán átlép a védelmen. Ha ez sem segít, akkor részemről passz, nekem működik.

hétf. aug. 16, 2004 17:27
vas-tag

Hozzászólás 
Hello!
Nekem is kellne egy kis segítség!
Ezt írja ki a DVDshrink:
Windows XP 5.1
IA32
WinAspi: File 'Wnaspi32.dll': Ver=4.60 (1021), size=45056 bytes, created 2004.06.01. 11:49:05
ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Ahead\Nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.59, size=160016 bytes, created 2004.08.16. 16:50:29
Nero API version: 6.0.0.0
Using interface version: 6.0.0.0
Installed in: C:\Program Files\Ahead\Nero\
Application: ahead\Nero - Burning Rom
Recorder: <HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B>Version: A204 - HA 1 TA 0 - 6.0.0.0
Adapter driver: <atapi> HA 1

Nero 6-ost használok, tudok vele DVD-t írni, csak video formátumot nem. Egyik programmal sem tudtam videodvd-t írni!
Van valami ötletetek mi lehet a baja?

hétf. aug. 16, 2004 16:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi szépen tigris666!Megpróbálom!Inkább egyszer fizetek ki 380+áfát,mint elrontson nekem 38dvd-t!Köszi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chriskross csüt. márc. 15, 2007 19:29-kor.

hétf. aug. 09, 2004 20:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem ugyanezt csinálta a Nero, de még sok más dvd-író szoftver is, én Princo-t használtam, mondták nekem is gagyi, de a WINONCD 6 kiválóan megírta. http:\\bounce.freeweb.hu-n megtalálod, igaz hogy emeltdíjas sms-t kell küldeni.

szomb. aug. 07, 2004 15:37
gyémánt tag

Hozzászólás Re: DVD írási hiba!
chriskross írta:
Hi!
LG GSA-4120B DVD-RAM-om van és DVD írás (Film) közben a Nero Express 6 egyszer azt írja ki ,hogy
"Fókuszálási vagy sávkövetési hiba"
máskor,meg
"PMA Frissítési hiba"
Már mindenre gondoltam mi lehet a hiba oka,de nem jöttem rá...
Esetleg videokártya hiba is lehet?Mert a Nero kézikönyvében olvastam,h minimum 8Mb-os videokártya kell a Filmek írásához.És a videokártyám rosszalkodik!A hűtés ment rajta gallyra.Lehet ez a hibája?
Írjatok,mert akkor sorba elcseszi az összes DVD-met!
Please...

Ja egyébként UL-TRAN Media DVD-re és Fortis-ra szoktam írni...Hali

Használj minőségi nyersanyagot. pld. Verbatim, TDK
Gagyi lemezeknél ez előfordul.

Ja és nem ártana megnézni az íródat gyártó cég honlapján, hogy mely nyersanyagokkal kompatibilis ill. ezekhez milyen verziójú fw kell.

szer. aug. 04, 2004 11:01
ezüst tag

Hozzászólás DVD írási hiba!
Hi!
LG GSA-4120B DVD-RAM-om van és DVD írás (Film) közben a Nero Express 6 egyszer azt írja ki ,hogy
"Fókuszálási vagy sávkövetési hiba"
máskor,meg
"PMA Frissítési hiba"
Már mindenre gondoltam mi lehet a hiba oka,de nem jöttem rá...
Esetleg videokártya hiba is lehet?Mert a Nero kézikönyvében olvastam,h minimum 8Mb-os videokártya kell a Filmek írásához.És a videokártyám rosszalkodik!A hűtés ment rajta gallyra.Lehet ez a hibája?
Írjatok,mert akkor sorba elcseszi az összes DVD-met!
Please...

Ja egyébként UL-TRAN Media DVD-re és Fortis-ra szoktam írni...Hali

szer. aug. 04, 2004 8:21
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 35 hozzászólás ]