Szerző |
Üzenet |
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Odo írta: Landsmann írta: Nektek megy az MSN Messenger? Nekem délután óta nem lehetséges a bejelentkezés. Megy, semmi gond vele.
Akkor 2-1. Nálam megy.
|
vas. feb. 20, 2005 19:44 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Landsmann írta: Nektek megy az MSN Messenger? Nekem délután óta nem lehetséges a bejelentkezés.
Megy, semmi gond vele.
|
vas. feb. 20, 2005 19:32 |
|
|
Vendég
|
Nektek megy az MSN Messenger? Nekem délután óta nem lehetséges a bejelentkezés.
|
vas. feb. 20, 2005 19:21 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Én nem csaltam, előre megmondtam a feleségemnek, hogy mire számíthat majd
|
vas. feb. 20, 2005 18:53 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
T68m, jogos. Nem akartam, de úgy tűnik, öntudatlanul is diszkrimináltam.
|
vas. feb. 20, 2005 18:16 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
M62 írta: Egyébként minden nõ csal, ha ezt úgy értelmezzük, hogy elõnyösen próbálnak mutatkozni, adott esetben megkísérelve elleplezni hiányosságaikat/többletüket.
minden ember csal, nézz meg egy pasit, ha randira készül...
|
vas. feb. 20, 2005 17:37 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
T68m írta: pampika írta: Odo írta: Ez a kép profi fotós műve, így nem számít mit látsz rajta, az nem a valóság. 5 kiló festék is van rajta legalább. Asszem,engem nem zavarna az az 5 kilo festék szerintem gyorsan megváltozna a véleményed (legtöbb sztárral kapcsolatban), ha meglátnod a maga természetességében.
Szerintem Brazíliában tudják, mitől döglik igazán a légy. Ott a nők inkább levetetnek a mellükből, hogy a popsijuk hangsúlyosabb legyen. Mert - állítólag - arrafelé a férfiak a szép, formás popókra buknak.
Ennyiben nekem is latin a mentalitásom.
Egyébként az Anastacia-koncert egyik reklámplakátján a kicsike háttal áll, s visszafordul a kép nézője felé, ott lehet(ett) igazán szemügyre venni hátsó domborulatait.
Annyiban T68m-nek igaza lehet, hogy A-nak esetleg lehet rejtegetnivalója ezen a téren, hiszen többszínű nacit visel, ami éppen a külső kontúrjait mossa el hátsó fertályának.
Eme "csalás" ellenére is nagy örömmel fedezném fel közelebbről...
Egyébként minden nő csal, ha ezt úgy értelmezzük, hogy előnyösen próbálnak mutatkozni, adott esetben megkísérelve elleplezni hiányosságaikat/többletüket.
|
vas. feb. 20, 2005 17:15 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Rozso írta: Ezen a képen én nem látok mosolyt. De még embert se.
Ha rákattintasz,nem hozza be,de ha kimásolod a címét és beírod egy címsorba,akkor betölti (bár nem tom,miért csinálja ezt )
|
vas. feb. 20, 2005 16:46 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
KillerBee írta: nyuszy írta: ÁÁáááááááááááááááááááá!!!!... lol a mai műsorvezetők nagyon kitesznek magukért tisztelet a kivételnek :D
Tegnapi Megasztár: Pély Barna RLZ!
|
vas. feb. 20, 2005 16:42 |
|
|
KillerBee
arany tag
|
nyuszy írta: ÁÁáááááááááááááááááááá!!!! A Vivára kapcsoltam a tévét, mert az UPC úgy döntött, hogy meguntam a netezést. Éppen a Viva Chart Show ment, és a műsorvezető hölgy éppen Eminemről beszélt, és azt mondta, hogy a mittudománmilyen című albumáról csak úgy sorjáznak a sikerek...
A sikerek hogy tudnak sorjázni? lol a mai műsorvezetők nagyon kitesznek magukért tisztelet a kivételnek :D
|
vas. feb. 20, 2005 14:08 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
ÁÁáááááááááááááááááááá!!!!
A Vivára kapcsoltam a tévét, mert az UPC úgy döntött, hogy meguntam a netezést. Éppen a Viva Chart Show ment, és a műsorvezető hölgy éppen Eminemről beszélt, és azt mondta, hogy a mittudománmilyen című albumáról csak úgy sorjáznak a sikerek...
|
vas. feb. 20, 2005 12:13 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
pampika írta: Ez az a mosoly,amitől olvadozni lehet
Ezen a képen én nem látok mosolyt. De még embert se.
|
vas. feb. 20, 2005 10:13 |
|
|
Tim_
platina tag
|
Jo film volt a Kozellenseg!
|
vas. feb. 20, 2005 3:02 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Sigma írta: Jó az...! Bár a mosolya tényleg olyan mint ezé ->
Ez az a mosoly,amitől olvadozni lehet
|
vas. feb. 20, 2005 1:15 |
|
|
Sigma
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Máshol
|
Jó az...!
Bár a mosolya tényleg olyan mint ezé ->
|
vas. feb. 20, 2005 0:59 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Odo írta: Layla - Joey Lauren Adams
Húúh,köszi!Rögtön nyomtam is be a gugliba
Szerk.:hmm...a filmben szebb volt..olyan szép mosolya volt...de a talált "élő" képeken kissé másképp fest
|
vas. feb. 20, 2005 0:43 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
CineDOG írta: Boltban nincs. Vodás boltban Vitamaxxal.
Asszem az akciós topicban volt róla szó,hogy vki meginterjúvolta belsős ismijét és akkor derült ki,hogy "HA" még találsz vmelyik boltban ilyen telcsit,akkor azt ennyiért elviheted.Tehát nem az,hogy kaptak készletet az akcióhoz,hanem csak ha vhol amúgy is ott rohad a doboz a polcon
|
vas. feb. 20, 2005 0:19 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
kerelyfe írta: Mi van? Mindenki Megasztárt , Közelllenséget, Heti hetest, Álmosvölgy legendáját néz?
Jaja, jókat röhögtem a Heti hetesen
|
vas. feb. 20, 2005 0:17 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Mi van?
Mindenki Megasztárt , Közelllenséget, Heti hetest, Álmosvölgy legendáját néz?
|
vas. feb. 20, 2005 0:14 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Boltban nincs. Vodás boltban Vitamaxxal.
|
szomb. feb. 19, 2005 20:21 |
|
|
Vendég
|
|
szomb. feb. 19, 2005 20:04 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Szerintem az a teló sehol sincs.
|
szomb. feb. 19, 2005 19:52 |
|
|
Vendég
|
a honlapon nem lehet látni
de ha a honlapról letöltöd az akciókat tartalmazó pdf fájlt abba benne van
tessék itt a link:
http://prog.vodafone.hu/keszulekek/keszulekarak.pdf
most néztem meg
post-paid 20e
pre-paid 45e
az egy dolog hogy a lista szerint kapható
az egy másik dolog hogy valóságban sehol sincs
amúgy "csomó" mobiltel boltban bármikor hoznak neked újat...
külföldről.... szintén ennyiért... 40-45 e
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég szomb. feb. 19, 2005 19:59-kor.
|
szomb. feb. 19, 2005 19:48 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
""""Benji77
ezüst tag
Elküldve: Szomb. Feb. 19, 2005 18:29 Hozzászólás témája: Új Nokia 6310i
--------------------------------------------------------------------------------
Lehet még kapni valahol új Nokia 6310i telcsit?
A voda honlapján olvastam hogy előfizuval 19.900Ft, vitamax 44.000
ft.
Tudja valaki , hogy pontosan hol lehet kapni eme csodás telefont?
laszlobence@tvn.hu
Vissza az elejére
Macika
Moderátor
Elküldve: Szomb. Feb. 19, 2005 18:33 Hozzászólás témája:
--------------------------------------------------------------------------------
6310i topic esetleg???
|
szomb. feb. 19, 2005 18:48 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Tesóm kapott a héten egy SMS-t (már kitörölte) a Pannontól, hogy ingyen átválthat Bee Originalról Praktikumra. És hát ugye ez jó lenne, mert szegény Bee elég rossz, főleg mióta félperc alapú.
Szerintetek meddig érvényes ez az ingyenes váltás? PannOnlineon is free vagy csak ügyintézőnél?
|
szomb. feb. 19, 2005 18:26 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Odo írta: Mert **** csinálták meg. A váróterem a földszintre kerül, az emeleten irodák lesznek ha jól tudom.
Ja! Hogy fent volt váróterem! Jó tudni.
|
szomb. feb. 19, 2005 18:14 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Rozso írta: Tudja valaki, hogy miért megy már vagy fél éve építkezés a népligeti pályaudvaron? Szinte most építették és most nincs olyan része, amit ne vernének szét. Azt látom, hogy meghosszabbítják kinti fedett részt. Az ok. De belülről is mindenhol leszedték a csempét. Az tartóoszlopokról is leszedték a borítást bent és most rakják vissza. Az első emeletre megszünették a feljárást. Már szét volt rohadva a szigetelés, azt is mindenhol kicserélik. Szóval nem semmi, hogy pazarolják a pénzünket.
Mert **** csinálták meg. A váróterem a földszintre kerül, az emeleten irodák lesznek ha jól tudom.
|
szomb. feb. 19, 2005 17:29 |
|
|
Odo
Moderátor
|
T68m írta: Kedvencem a vicclap.hu "sztárok - smink nélkül" rovata. Mindig ott szoktam hányni.
Mondjuk az is túlzás ami ott van.
|
szomb. feb. 19, 2005 17:28 |
|
|
Odo
Moderátor
|
pampika írta: Az egyik kedvencem az a csaj,aki az Apafejben is játszott(Leilát,az ügyvéd csajt),meg vmi újabb filmben is,csak az nem jut eszembe.Majd megkeresem,mi a neve,csak most mennem kell
Layla - Joey Lauren Adams
|
szomb. feb. 19, 2005 17:26 |
|
|
Tim_
platina tag
|
Jah, eleg rohejes, hogy meg sokaknak az IE az etalon annak ellenere, hogy meg most sem teljesit osregi szabvanyokat, ezzel keseritve meg a fejlesztok munkajat!
Ugynok dologrol:
Mar regesreg meg a rendszervaltaskor kellett volna a teljes listat nyilvanossagra hozni mint ahogy mas orszagokban ezt korrektul megis tettek. Teljesen jogos az ember azon elvarasa, hogy mindenki tisztaban legyen a politikusok elozo rendszerbeli szerepevel.
Ha jol hallottam ezt a dolgot Antal bacsi akadalyozta meg anno, mert az MDF-bol is jo sok ember volt a listan es ezzel veszelyeztetve erezte a kormanyzasukat... undorito!
Es egyben szanalmas is, hogy meg most sem nyilvanos a lista.
Az emberek pedig csodalkoznak, hogy miert maradtunk le a fejlodesben...
ja, hogy itt raadasul megelhetesi politizalas is megy!
Egy forradalom kene ide es kicserelni az osszes politikust, addig nem fog valtozni semmi olyan mertekben azt ahogy az emberek mostmar ennyi idovel elvarnak
A szep "sztarokon" en is csak rohogni tudok akik az ujsagok cimlapjan diszelegnek, es annyira latszik, hogy minden eggyes borhibat, szemhibat rendellenesen hoztak helyre digitalis eljarassal, hogy abszolut termeszetellenes.
|
szomb. feb. 19, 2005 16:49 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
T68m írta: hogy olyanról, hogy innerhtml, innertext, stb. az operánál és firefoxnál nem hallottak, arról nem tehetek.
Itt vannak a standard HTML kódok:
http://www.w3.org/TR/html4/
|
szomb. feb. 19, 2005 16:31 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
nyuszy írta: T68m írta: http://www.windowsdownloads.com/
ha valak utálja az ie-t, akkor innen válogathat böngészõk közül. Nekem az Advanced rögtön jó lett, mert helyesen jeleníti meg a weboldalam, nem úgy mint a firefox vagy opera. Csendesen megjegyezném, hogy a weboldalad helytelen megjelenése nem a Firefox vagy az Opera hibája, hanem a szabványokat be nem tartó, kizárólag IE-re fejlesztõ webmesteré
megjegyzem, hogy csak szabvány parancsokat használok.
hogy olyanról, hogy innerhtml, innertext, stb. az operánál és firefoxnál nem hallottak, arról nem tehetek.
|
szomb. feb. 19, 2005 15:44 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
T68m írta: szerintem gyorsan megváltozna a véleményed (legtöbb sztárral kapcsolatban), ha meglátnod a maga természetességében. Kedvencem a vicclap.hu "sztárok - smink nélkül" rovata. Mindig ott szoktam hányni.
Hmm,igazából az olyan csajokat szeretem,akik smink nélkül szépek.Mert kencefencével még a bányrémből is lehet jó nőt csinálni.Az meg,hogy "sztár"-e,vagy "átlag ember",nem sokat változtat ezen a helyzeten.
Az egyik kedvencem az a csaj,aki az Apafejben is játszott(Leilát,az ügyvéd csajt),meg vmi újabb filmben is,csak az nem jut eszembe.Majd megkeresem,mi a neve,csak most mennem kell
|
szomb. feb. 19, 2005 14:28 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
T68m írta: http://www.windowsdownloads.com/
ha valak utálja az ie-t, akkor innen válogathat böngészők közül. Nekem az Advanced rögtön jó lett, mert helyesen jeleníti meg a weboldalam, nem úgy mint a firefox vagy opera.
Csendesen megjegyezném, hogy a weboldalad helytelen megjelenése nem a Firefox vagy az Opera hibája, hanem a szabványokat be nem tartó, kizárólag IE-re fejlesztő webmesteré
|
szomb. feb. 19, 2005 14:16 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
http://www.windowsdownloads.com/
ha valak utálja az ie-t, akkor innen válogathat böngészők közül. Nekem az Advanced rögtön jó lett, mert helyesen jeleníti meg a weboldalam, nem úgy mint a firefox vagy opera.
|
szomb. feb. 19, 2005 13:50 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
pampika írta: Odo írta: Ez a kép profi fotós mûve, így nem számít mit látsz rajta, az nem a valóság. 5 kiló festék is van rajta legalább. Asszem,engem nem zavarna az az 5 kilo festék
szerintem gyorsan megváltozna a véleményed (legtöbb sztárral kapcsolatban), ha meglátnod a maga természetességében.
Kedvencem a vicclap.hu "sztárok - smink nélkül" rovata. Mindig ott szoktam hányni.
|
szomb. feb. 19, 2005 13:04 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
mdozsa írta: T68m írta: Anasztázia: nagy segg, kis mell, úgy látszik jlo óta ez a trend - nekem valahogy a fordítottja jön be.
A nagy segg szvsz nem igaz..a kép alapján pláne nem...
pedig az, hiába dolgoztak sokat sokan rajta. Fényképpel pedig bármit meg lehet csinálni.
|
szomb. feb. 19, 2005 13:00 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Tudja valaki, hogy miért megy már vagy fél éve építkezés a népligeti pályaudvaron?
Szinte most építették és most nincs olyan része, amit ne vernének szét.
Azt látom, hogy meghosszabbítják kinti fedett részt. Az ok.
De belülről is mindenhol leszedték a csempét. Az tartóoszlopokról is leszedték a borítást bent és most rakják vissza. Az első emeletre megszünették a feljárást. Már szét volt rohadva a szigetelés, azt is mindenhol kicserélik.
Szóval nem semmi, hogy pazarolják a pénzünket.
|
szomb. feb. 19, 2005 12:28 |
|
|
Odo
Moderátor
|
pampika írta: Odo írta: Ez a kép profi fotós műve, így nem számít mit látsz rajta, az nem a valóság. 5 kiló festék is van rajta legalább. Asszem,engem nem zavarna az az 5 kilo festék
Ha lendületbe kerültök szépen lemosódik pedig
|
szomb. feb. 19, 2005 11:56 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Odo írta: Ez a kép profi fotós műve, így nem számít mit látsz rajta, az nem a valóság. 5 kiló festék is van rajta legalább.
Asszem,engem nem zavarna az az 5 kilo festék
|
szomb. feb. 19, 2005 11:15 |
|
|
-guru-
Moderátor
|
gt911 írta: -guru- írta: Arra azért kíváncsi lennék, hogy Te megtennéd-e, mondjuk a következőt: van egy jól menő pizzériád, az egyik asztalhoz leül egy vendég, majd fennhangon kiabál: A sarkon most nyílt pizzériában sokkal finomabb a kaja! És persze Te megtennéd, hogy odamész, megsimogatod a fejét és mondod neki: csak nyugodtan, kispajtás, engem nem zavar.
Ugye, így azért másképp hangzik? amit írtál arra a helyes megoldás a következő: olyan jó pizzát kell csinálni és olyan áron hogy a belépő vendéged ne a másik pizzást emlegesse ez a verseny ha lesz nálad jobb akkor nem azt kell szidni és eltaposni aki nálad jobb hanem fejlődni és leelőzni.... ez a verseny
Nem ez a verseny. Az nem verseny, hogy felhasználunk egy fórumot, éttermet, bármi egyebet az azonos "termékek" reklámozására.
Ezt úgy hívják, hogy tisztességtelen piaci magatartás.
|
szomb. feb. 19, 2005 10:15 |
|
|
Vendég
|
-guru- írta: Arra azért kíváncsi lennék, hogy Te megtennéd-e, mondjuk a következőt: van egy jól menő pizzériád, az egyik asztalhoz leül egy vendég, majd fennhangon kiabál: A sarkon most nyílt pizzériában sokkal finomabb a kaja! És persze Te megtennéd, hogy odamész, megsimogatod a fejét és mondod neki: csak nyugodtan, kispajtás, engem nem zavar.
Ugye, így azért másképp hangzik?
amit írtál arra a helyes megoldás a következő:
olyan jó pizzát kell csinálni és olyan áron hogy a belépő vendéged ne a másik pizzást emlegesse
ez a verseny
ha lesz nálad jobb akkor nem azt kell szidni és eltaposni aki nálad jobb hanem fejlődni és leelőzni....
ez a verseny
|
szomb. feb. 19, 2005 9:55 |
|
|
Vendég
|
ügynökök és a múlt rágcsálása: ez sokkal kényelmesebb mint a jövővel foglalkozni mert ez már megtörtént és nem kell hozzá kreativitás és fantázia mint pl. a jövőkép felvázolásához. Hátra tekinteni mindig könnyebb mint előre menni az ismeretlenbe.....
kényszerű beszervezés: biztos volt aki belement, biztos volt aki nemet mondott, biztos hogy az előbbi kényelmesebb, biztos hogy az utóbbi a veszélyesebb.
de pl. valakit azért szerveztek be kényszerrel mert márkás karórákat hozott be feketén az országba, lebukott, és nem akart büntetést kapni, ezért inkább köpött és jelentett a barátairól stb. na most ez milyen kényszerítés??? pár karóra miatt.... biztos nem kapott volna érte halálbüntetést
egyszer valami nagyon okos ókori emberke azt mondta hogy ha nem tetszik az állam és a rendszer ahol élsz, akkor három dolgot tehetsz, semmi más alternatíva nincs:
1) hallgatsz, pofa lapos, megszoksz, behódolsz
2) megváltoztatod az adott rendszert
3) elmész oda ahol tetszik a rendszer
asszem ehhez nem kell bő magyarázat
|
szomb. feb. 19, 2005 9:51 |
|
|
Odo
Moderátor
|
-guru- írta: Arra azért kíváncsi lennék, hogy Te megtennéd-e, mondjuk a következőt: van egy jól menő pizzériád, az egyik asztalhoz leül egy vendég, majd fennhangon kiabál: A sarkon most nyílt pizzériában sokkal finomabb a kaja! És persze Te megtennéd, hogy odamész, megsimogatod a fejét és mondod neki: csak nyugodtan, kispajtás, engem nem zavar.
Ha sz*r a pizzájuk, úgyis visszajönnek...
|
szomb. feb. 19, 2005 9:39 |
|
|
Vendég
|
Macika írta: Te komolyan gondoltad, hogy versenyezhet egy pár napos mobilfórum (amiben van 10 regelt user és pártucat hozzászólás, no meg chat) egy olyannal, ami 6-7 éve talpon van az elsők között?
huhhh.... mi lenne akkor ha a piacon az éppen piacvezető cég mindig eltaposná az éppen akkor bimbódzó szárnyait bontogató versenytársat? ha jó az új akkor úgyis majd fejlődik.... ha rossz az új akkor majd úgyis elsorvad magától....
ennek a fenti dolognak nagyon "állami monopólium" szaga van
|
szomb. feb. 19, 2005 9:39 |
|
|
Odo
Moderátor
|
mdozsa írta: T68m írta: Anasztázia: nagy segg, kis mell, úgy látszik jlo óta ez a trend - nekem valahogy a fordítottja jön be.
Ez a kép profi fotós műve, így nem számít mit látsz rajta, az nem a valóság. 5 kiló festék is van rajta legalább.
|
szomb. feb. 19, 2005 9:37 |
|
|
-guru-
Moderátor
|
Tim_ írta: Pedig ugy emlekszem te irtal valami 30 regisztralt felhasznalot meg megvarsz dolgot... azthittem komolyan gondoltad. Kicsikbol lesznek a nagyok, azthiszem ez a forum sem nagykent kezdte, es igencsak raferne nagyon sokszor, hogy tobbet torodjenek vele, mert elegge olyba tunik, hogy kiis hasznaljak, hogy az emberek nemigen ismernek alternativakat magyar mobilos forum temaban. Legalabbis en nemigazan Lasd a sokszor elofordulo idoszakokat amikor gyakorlatilag mindennek nevezheto ami itt van csak normalisan mukodo forumnak nem, mert nagyon sokszor sz*raxik a szerver. A mobilcegek szintjen en siman koteleznem oket, hogy felhivjak a figyelmet a tobbi szolgaltato araira es szolgaltatasaira, es akkor megnagyobb lenne a verseny. De, ha valaki attol fel, hogy elveszik a kenyere, ha megismeri a tobbi alternativat is a delikvens, az mar peneszes arut sejtet... Segiteni kene a feltorekvo kezdemenyezeseket, gyozzon a jobbik! De egyebkent igazad van, ha tiszta reklamrol beszelunk akkor ne jotekonykodjon itt senki, mert ebbol is profitalnak itt, csak gyakorlatilag oda sz*rik valaki, aki eszik is onnan, az meg eleg ga'z...
Arra azért kíváncsi lennék, hogy Te megtennéd-e, mondjuk a következőt: van egy jól menő pizzériád, az egyik asztalhoz leül egy vendég, majd fennhangon kiabál: A sarkon most nyílt pizzériában sokkal finomabb a kaja!
És persze Te megtennéd, hogy odamész, megsimogatod a fejét és mondod neki: csak nyugodtan, kispajtás, engem nem zavar.
|
szomb. feb. 19, 2005 9:37 |
|
|
mdozsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Szeged
|
T68m írta: Anasztázia: nagy segg, kis mell, úgy látszik jlo óta ez a trend - nekem valahogy a fordítottja jön be.
|
szomb. feb. 19, 2005 8:15 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
szépen elpolitizáltatok, ahelyett, hogy valami értelmes dolgokról esett volna szó: pl. fajtacsoportok.... ))))
Anasztázia: nagy segg, kis mell, úgy látszik jlo óta ez a trend - nekem valahogy a fordítottja jön be.
tim pedig szokás szerint lázad - az emberek nem változnak.
|
szomb. feb. 19, 2005 1:42 |
|
|
Tim_
platina tag
|
Pedig ugy emlekszem te irtal valami 30 regisztralt felhasznalot meg megvarsz dolgot... azthittem komolyan gondoltad.
Kicsikbol lesznek a nagyok, azthiszem ez a forum sem nagykent kezdte, es igencsak raferne nagyon sokszor, hogy tobbet torodjenek vele, mert elegge olyba tunik, hogy kiis hasznaljak, hogy az emberek nemigen ismernek alternativakat magyar mobilos forum temaban. Legalabbis en nemigazan
Lasd a sokszor elofordulo idoszakokat amikor gyakorlatilag mindennek nevezheto ami itt van csak normalisan mukodo forumnak nem, mert nagyon sokszor sz*raxik a szerver.
A mobilcegek szintjen en siman koteleznem oket, hogy felhivjak a figyelmet a tobbi szolgaltato araira es szolgaltatasaira, es akkor megnagyobb lenne a verseny.
De, ha valaki attol fel, hogy elveszik a kenyere, ha megismeri a tobbi alternativat is a delikvens, az mar peneszes arut sejtet...
Segiteni kene a feltorekvo kezdemenyezeseket, gyozzon a jobbik!
De egyebkent igazad van, ha tiszta reklamrol beszelunk akkor ne jotekonykodjon itt senki, mert ebbol is profitalnak itt, csak gyakorlatilag oda sz*rik valaki, aki eszik is onnan, az meg eleg ga'z...
|
szomb. feb. 19, 2005 1:25 |
|
|