|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 45 hozzászólás ] |
|
A CONNECT is szeretne hozzászólni !
Szerző |
Üzenet |
-guru-
Moderátor
|
Bog írta: Sziasztok,
hát nem tudom, nekem ehhez sosem volt arcom. Ismerem és elismerem a terminal fórumát, és az itt közreműködő embereket. Számomra rengeteg hasznos információt jelent itt olvasgatni, ha megírok egy tesztet, akkor biztos, hogy az adott készülékről a tájékozódást itt kezdem, hátha valamit nem vettem észre. De sosem reklámozom itt magam. Egyszerűen csak örülök, ha a tesztem be van ide linkelve, mert egyrészt nem 100 embert hoz át az oldalra (vagy 100 vásárlót a Connectnek, ugye), hanem a tízszeresét, mert annyian olvassák ezt a fórumot. Másrészt pedig úgy érzem, hogy segítek embereknek dönteni készülékek között.
De eddig is, és ezután is azt gondolom, hogy egy mobilos médiumnak - legyen az egy újság, vagy egy weblap - nem a terminal fórumán keresztül kellene kapcsolatot tartania az olvasókkal. Csináljon saját fórumot, és válaszoljon ott a kérdésekre. Ez a dolog, ami itt történik nem más, mint az, hogy a Connect felhasználja a terminál fórumának látogatottságát arra, hogy ötleteket gyűjtsön hozzáértő emberektől.
Szerintem ezt a dolgot a legelegánsabban úgy lehetett volna intézni, hogy a Connect kiad egy sajtóközleményt, miszerint elindult az újságjuk és a weboldaluk, amit eljuttatnak a vezető internetes mobilos oldalak számára, amit vélhetően azok tán le is közölnek. Minden további Connect vs. olvasók eszmecserének a helye a Connect saját oldalán kellene történjen.
Szerintem ez így tisztességes. Szerintem.
Kedves Paul!
Gondolkozz el Bog hozzászólásán.
Természetesen senki sem tiltotta, hogy hozzászólj a fórumhoz, mint Paul. Hozzászólni, mint Connect Magazin, valóban nem túl ízléses.
Mindenesetre úgy gondolom, ezt a témát lezártnak tekinthetjük.
-guru-
|
vas. nov. 28, 2004 9:21 |
|
|
Tim_
platina tag
|
Koszi!
Nalam IE-vel, Operaval es Firefoxal sem jott be, lehet a tuzfal szedett ki valamit a forrasbol nalam meg pluszba
De akkor megnyugodtam, hogy nemcsak nalam hibas
|
vas. nov. 28, 2004 7:20 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Sorry! Tényleg nem jön be, csak IExplorerrel! Most néztem Operával meg Netscape-pel és ezekkel nem jött be, és ha jól tudom jó páran nem használunk IExplorert a fórumon!
|
vas. nov. 28, 2004 6:39 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Nekem bejön az újság képe, de akinek nem jönne be itt a link!
http://www.connectmagazin.hu/img/test-magazin.jpg
|
vas. nov. 28, 2004 6:35 |
|
|
Tim_
platina tag
|
Az egy dolog, de az ujsagra kattintva sem jon be semmi.
Gondoltam bejon eletnagysagban es meg olyan hasznos dolgot is lelehet olvasni mint az ára
|
vas. nov. 28, 2004 6:30 |
|
|
poirot_
arany tag
|
Már éppen készültem leírni én is a véleményemet, mikor Bog hozzászólása megjelent. Ezért hát csak annyi maradt nekem, hogy bősz bólogatással egyetértsek. Az Ő álláspontja 100%-ig megegyezik az enyémmel is.
Sajnos a magazinnal kapcsolatos ismeretemet csak évekkel korábbi találkozásunkra alapozhatom, mikor is idegen nyelvű mivolta miatt, kritikus szemem csak a képek nézegetésére korlátozódott. Az akkori magazin minősége mindenesetre még a mai napig megmaradt bennem. Remélem a magyar változat is legalább olyan színvonalat fog képviselni. Sok sikert hozzá.
(Csak nekem ír az oldalon található fejléc napok óta 4 napot a megjelenésig? Mert ugyebár ha most (28-án) rászámolok 4 napot, akkor sehogy sem jön ki a 30-ai premier. )
Üdv.
|
vas. nov. 28, 2004 2:36 |
|
|
Rian
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 4:34 Hozzászólások: 2329 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
Nem értem miről megy itt a beszélgetés!
A Connect-nek köszönjük, hogy a terminál fórum új tagjai, és tudásukkal segítik a fórumot.
Csak nem kérünk reklámot.
(Bog igazad van )
|
vas. nov. 28, 2004 0:22 |
|
|
Vendég
|
Paul: oksa, nem kell a fenéknyalás (úgy értem a legjobbak vagytok és hasonlók).
A szándékotok számomra azzal nyert bizonyítást, hogy regisztrációd ideje 09.19, mikoris elindult a komoly terve a dolognak.
Szóval PR-ból tényleg kicsit kevesebbet, fenéknyalást meg főleg, mert ez nem az a hely. Ugyanakkor magam részéről ígérem, hogy az általatok küldött (Dodeszh tudja miről van szó) példányt aznap elolvasom, és hidd el a megfelelő formában és helyen megvitatjuk a dolgokat. :p
|
vas. nov. 28, 2004 0:10 |
|
|
Bog
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. jún. 19, 2004 10:42 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: mobilarena HQ:-)
|
Sziasztok,
hát nem tudom, nekem ehhez sosem volt arcom. Ismerem és elismerem a terminal fórumát, és az itt közreműködő embereket.
Számomra rengeteg hasznos információt jelent itt olvasgatni, ha megírok egy tesztet, akkor biztos, hogy az adott készülékről a tájékozódást itt kezdem, hátha valamit nem vettem észre.
De sosem reklámozom itt magam. Egyszerűen csak örülök, ha a tesztem be van ide linkelve, mert egyrészt nem 100 embert hoz át az oldalra (vagy 100 vásárlót a Connectnek, ugye), hanem a tízszeresét, mert annyian olvassák ezt a fórumot. Másrészt pedig úgy érzem, hogy segítek embereknek dönteni készülékek között.
De eddig is, és ezután is azt gondolom, hogy egy mobilos médiumnak - legyen az egy újság, vagy egy weblap - nem a terminal fórumán keresztül kellene kapcsolatot tartania az olvasókkal. Csináljon saját fórumot, és válaszoljon ott a kérdésekre. Ez a dolog, ami itt történik nem más, mint az, hogy a Connect felhasználja a terminál fórumának látogatottságát arra, hogy ötleteket gyűjtsön hozzáértő emberektől.
Szerintem ezt a dolgot a legelegánsabban úgy lehetett volna intézni, hogy a Connect kiad egy sajtóközleményt, miszerint elindult az újságjuk és a weboldaluk, amit eljuttatnak a vezető internetes mobilos oldalak számára, amit vélhetően azok tán le is közölnek. Minden további Connect vs. olvasók eszmecserének a helye a Connect saját oldalán kellene történjen.
Szerintem ez így tisztességes. Szerintem.
|
vas. nov. 28, 2004 0:07 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Ez király! Ezzel pénzt kellene keresni!
Pl. 1 hónapos előfizetés a terminál fórum olvasására 1000Ft!
|
szomb. nov. 27, 2004 23:47 |
|
|
Paul
ezüst tag
Csatlakozott: vas. szept. 19, 2004 20:14 Hozzászólások: 28 Tartózkodási hely: néha Budapest
|
Nincs, pampika, ti vagytok a legjobbak. Azért remélem, a mi fórumunkat is felpörgetitek elöbb utóbb.... juj, ez már megint reklám...
|
szomb. nov. 27, 2004 23:36 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Paul írta: A Connect alakulásában azonban mindig is benne volt fix tényezöként a terminál fórumosokkal való kapcsolat teremtése, majd késöbbi ápolása.
Ez tök jó Más fórumok is vannak ilyen kitüntetett szerepben?
|
szomb. nov. 27, 2004 23:29 |
|
|
Paul
ezüst tag
Csatlakozott: vas. szept. 19, 2004 20:14 Hozzászólások: 28 Tartózkodási hely: néha Budapest
|
Rozso, messze földön híres ez a fórum. Jártam már itt, akár 3-4 évvel ezelött is, igaz nagyon ritkán, a mobilos témákat olvasgattam, hozzászólások nélkül. Egyáltalán nem voltam aktív, tehát biztosan nem találkoztunk. A Connect alakulásában azonban mindig is benne volt fix tényezöként a terminál fórumosokkal való kapcsolat teremtése, majd késöbbi ápolása.
|
szomb. nov. 27, 2004 23:23 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Paul!
Honnan hallottál rólunk?
A Connect előtt is olvastad ezt a fórumot?
|
szomb. nov. 27, 2004 23:11 |
|
|
Paul
ezüst tag
|
Köszi, Franklin, nézz tovább minket
|
szomb. nov. 27, 2004 22:46 |
|
|
Rian
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 4:34 Hozzászólások: 2329 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
Paul egy észrevétel, és egyben bizonyíték, hogy nézem az oldalatokat:)
"Nokia 4000-es sorozat"
http://www.connectmagazin.hu/?s=3
javítsátok ki!
(vagy arra gondoltok, hogy majd csak lesz ilyen?)
|
szomb. nov. 27, 2004 22:43 |
|
|
Paul
ezüst tag
|
kerelyfe, köszi a link-eket
átnéztem a 3 témát, hát öszintén, én nem hiszem, hogy azt ök maguk írták, annyi benne a kritika, amire viszont nem voltak hajlandók válaszolni.
mi is várjuk a hasonló kritikákat, válaszolni is fogunk rá, hátha a mi esetünkben ez egy konstruktív beszélgetés lesz
Különben már az elsö számunkban vannak hatalmas hibák, sajnos....
|
szomb. nov. 27, 2004 22:33 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
en vaok szentem az egyik legnagyobb kritikus es telefon gyilkos a forumon:-) en egy telefon kivesezeset ott kezdem, hogy kikeresm a gyenge pontjait es hibait:-) ugye macika?:-)
|
szomb. nov. 27, 2004 22:26 |
|
|
Paul
ezüst tag
|
spf, moderátor vagy, vagy lehet saját hozzászólást változtatni? Sok tanulnivalóm van még itt...
CineDog, honlapunk nem connect.hu, hanem connectmagazin.hu, köszi a korábbi látogatásodat
Spf, ha olvastad ügyfélszolgálatos tesztünket, vagy a nyomdában dolgozol, vagy a három mobil szolgáltató egyikénél. Mint a jövöben mindig, csupán a tényeket írtuk le, és korrektül felajánlottuk mindhárom mobil szolgáltatónak a saját eredményük elemzését. Ha haragszol a tesztünkre, bizonyára a nem a nyertesnél dolgozol...
Macika, van olyan felhasználótok, akinek pannon reklám az avatarja...
Zolee, Sy csak munkáját tette, én is elvárom a kollégáimtól, hogy a Connect érdekeit képviseljék, tehát semmi gond.
Pampika, neked hálás köszönet, hogy pontosan átérezted és leírtad gondolataimat, ami gyenge magyar nyelvtudásom miatt nekem nem sikerült.
Mi nem azért kopogtattunk be hozzátok, hogy eladjunk egy pár száz újsággal többet, hanem mert elsösorban a ti kritikus véleményetek érdekel. Ti nem egy akármilyen célcsoport vagytok, hanem a a pár tíz (száz) ember, aki a lehetö legkritikusabb, szakszerü szemmel olvastok majd. Egyszóval, ha nektek valami tetszik, az számomra a csúcs.
Szeretnénk majd fórumos találkozókat is szervezni, ezenkívül sok tervünk van, erröl majd késöbb
Paul
|
szomb. nov. 27, 2004 22:18 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
Paul, Connectesek.
Ugyanannyi jogotok van ide írni mint a Pannon GSM vezérigazgatójának, vagy épp a többieknek akik fórumoznak. Nyílván nem az lesz a leendő topicotok témája, hogy "Connect magazin: mit tegyünk a 110-edik oldalra, hogy olvasottabb legyen a magazinunk?"...
hanem pl. hozzászóltok a legújabb telcsik topicjaihoz, hogy a kezeitek közé kerűlt egy Nokia 6xxx telefon, és teszteltétek, vagy felrobbant egy telcsi...
Nem értem miért kell bejelenteni:)
De amúgy sok sikert hozzá (magazinhoz).
Ui.: lehet épp a T-mobile vezérigazgatója indította a Pannongyalázó c. topic-ot:)
Ui2.: no de azért ez inkább reklám: "A PANNON GSM-nek pedig gratulálok, leteszteltük mindhárom magyar mobil szolgáltató ügyfélszolgálatát, és a Pannon nagy elönnyel nyert. Részletek az elsö CONNECT számban kedden. (A jobb GSM boltokban már hétfön !!!)"
ez nem fórumtéma Mert még a végén eljár a kezünk, és közzé tesszük a magazin tesztet itt (ez a hátránya a reklámnak;)) és akkor senki nem veszi az újságot, mert itt elolvassa
|
szomb. nov. 27, 2004 22:12 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Bournie írta: Nah most akkor kérdeznék valamit. Ha mi nyitunk egy topicot a Connect-nek, abban már hozzászólhatnak a srácok? Mint mondjuk a T-Mobile ügyfélszolgálat?
Egyébként gondoltam rá, hogy nyitok egyet, de megnyílt a "hivatalos".
|
szomb. nov. 27, 2004 22:08 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
CineDOG írta: spf, kit itt még nem nagyon láttam, valamiért az antihőst akarja itt játszani.
Maradjunk annyiban, hogy igen jól ismered a srácot, régi bútordarab. Csak ő nem annyira könnyen felismerhető módon váltott nicket, mint Te most. Hanem mint ahogy zsolti4-ből lettél Meggylé.
|
szomb. nov. 27, 2004 22:08 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Nah most akkor kérdeznék valamit.
Ha mi nyitunk egy topicot a Connect-nek, abban már hozzászólhatnak a srácok?
Mint mondjuk a T-Mobile ügyfélszolgálat?
|
szomb. nov. 27, 2004 22:04 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
CineDOG írta: spf, kit itt még nem nagyon láttam, valamiért az antihőst akarja itt játszani.
Én eddig mindig örök ellenzékként láttam
|
szomb. nov. 27, 2004 22:03 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Csak halkan jegyzem meg, hogy a TELEKOM-nak és a Mobilkornak is van topicja.
TelecomMagazin
Telecom magazin
[url=http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=13117]Mobilkor -ingyenes telekomunikacios ketheti lap
[/url]
|
szomb. nov. 27, 2004 21:58 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
spf, kit itt még nem nagyon láttam, valamiért az antihőst akarja itt játszani.
Baromság.
A dvdcenter fórumán, maguknak a filmforgalmazóknak is van külön topikjuk.
Igaz hogy mit itt pusztán kedvtelésből okosítjuk egymást, de aki nem akar egy mobilos újságot "okosítani", az ne tegye és kész. Nem kell ezért kirohanásokat rendezni.
|
szomb. nov. 27, 2004 21:56 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Re: A CONNECT is szeretne hozzászólni !
spf írta: Elég nagy gáz lenne, ha ezt hagynák a Terminal illetékesei...ha fórumot akartok, meg irányított témákat, építsetek magatoknak.....miért lenne egyébként bárkinek is az érdeke, hogy beszélgessen veletek, pont itt ráadásul?
Nem egészen értem ezt a nagy kirohanást...
Amúgy meg sztem igenis érdeke lenne egy igényes lapnak,hogy olyanokkal beszélgessen,aki egy kicsit szakmaibb szemmel olvassa a cikkeket,mint az átlag mezei user.
Mert pl. falra tudok mászni az olyan dolgoktól,amikor az amúgyis igénytelen mobilkor hasábjain megjelenik vmi cikk féle(azt nem nevezném szakmai cikknek,amikor az írója majd elélvez egy telefon házától és erről ömleng 1 oldalnyit...) és az állítólagosan hozzáértő közönség felteszi a kérdéseit.És van olyan idióta,aki emeltdíjas sms-t küld,hogy megtudja,hogy mennyibe kerül a szolgáltatónál xy telefon.
Vagy leírja,hogy ez egy mennyire fantasztikus lap,és nem tud nélküle meglenni. Szal ezek az emberek sztem szánalmasak.
Ehhez képest nem rossz kezdés,hogy ideállnak a Connect-es srácok és azt mondják,hogy csináltunk valamit,nézzétek meg és mondjatok kritikát,mer érdekel.
Sztem igencsak hasznos lenne,ha (akár itt,akár máshol),de a szolgáltatóknak is lenne egy olyan fóruma,ahol a user leírhatja a problémáját és arra vki válaszol is.Mondjuk ezen fórumokba lehetne 1:1-ben exportálni a fikázó topicokat
Mert ha látnák a "nagyok",hogy a nép mégsincs annyira elájulva a legújabb hülyeségüktől,talán változtatnának.Mert van,aki NEM tud jobbat mondani a pannon új reklámjánál.Sajnos.
Így talán el lehetne érni,hogy egy kicsit az igényekhez alakítsák a kínálatot,és ne legyünk belekényszerítve egy rugalmatlan rendszerbe.
(jó tudom,az utolsó mondat elég utópisztikus és naív,de a remény hal meg utoljára )
|
szomb. nov. 27, 2004 21:49 |
|
|
Vendég
|
spf írta: Landsmann írta: Én örülnék neki ha itt lennének a Connectesek. Gondoljatok bele, így a fórumon keresztül sokkal naprakészebbek tudnak lenni hogy mi is izgat minket, "hard user" mobilosokat. Tulajdonképpen miértünk vannak, és mi járunk jól. Szerintem a reklámokat mellőzve nyugodtan indíthatnak ők is topicokat és hozzá is szólhatnak. Valószínűleg nem kevés segítséget tudunk majd kapni tőlük, mint ahogy sokat tudtak, tudnak segíteni a már említett civilben itt lévő Pannon dolgozók. Én drukkolok nekik, hajrá fiúk! = ingyen adod nekik az ötleteket, amiért a pénzt ők teszik el. Frankó.
Örülj neki, legalább érdekesebb lesz az újság és olyan dolgokról olvashatsz, ami téged is érdekel.
Vagy te az olyan újságot szereted, ami tele van olyan témákkal ami egyáltalán nem érdekel?
Nem minden a pénzről szól. De esetleg próbáld meg, ha van egy jó ötletet, kérj érte pénzt tőlük, vagy neked adják olcsóbban, mert a te ötleted is benne van.
|
szomb. nov. 27, 2004 21:48 |
|
|
spf
arany tag
|
K.Zolee írta: Paul sok sikert! Sy-val ne foglalkozz, sajnos neha ide beteved kozenk es eljatsza az atyauristent... o ilyen igy kell elfogadni, van egy kicsi hatalom maniaja de ez van. ezzel az erovel az egesz mobilos forumot kilehetne tenni, mert az egeszre ralehet fogni hogy reklam. mar csak a gyarto/szolgaltato nevenek a leirasa is... pozitiv vagy negativ reklam. Sy van par moderatorunk akikkel elvaunk, van egy kozosseg ami evek ota mukodik normalisan, nem kell ebbe bizonyos ido kozonkent ilyen durvan beleronditani.
Sy valószínűleg nem atyaúristent játszik, hanem a Hírek Kft. üzleti érdekeit képviseli. Te sem vennéd jó néven, ha valaki ingyen elkezdeni hirdetni mondjuk a Te oldaladon.....
|
szomb. nov. 27, 2004 21:45 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
Paul sok sikert!
Sy-val ne foglalkozz, sajnos neha ide beteved kozenk es eljatsza az atyauristent... o ilyen igy kell elfogadni, van egy kicsi hatalom maniaja de ez van.
ezzel az erovel az egesz mobilos forumot kilehetne tenni, mert az egeszre ralehet fogni hogy reklam. mar csak a gyarto/szolgaltato nevenek a leirasa is... pozitiv vagy negativ reklam. Sy van par moderatorunk akikkel elvaunk, van egy kozosseg ami evek ota mukodik normalisan, nem kell ebbe bizonyos ido kozonkent ilyen durvan beleronditani.
|
szomb. nov. 27, 2004 21:42 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Paul írta: A kedden (nov.30) induló magyar CONNECT magazin is szeretne témákat indítani, illetve a meglevökhöz hozzászólni, ahogyan ezt a PANNON Gsm is teszi. Sajnos erre nem kaptam felvilágosítást a Sy által elküldött médiaajánlatban.
Gondolom minden fórumozó érdeke, hogy szakszerü és objektív hozzászólásokat olvashassanak különbözö témákról, illetve a terminál fórumon is beszélgethessenek újságíróinkkal, szakembereinkkel.
A PANNON GSM-nek pedig gratulálok, leteszteltük mindhárom magyar mobil szolgáltató ügyfélszolgálatát, és a Pannon nagy elönnyel nyert. Részletek az elsö CONNECT számban kedden. (A jobb GSM boltokban már hétfön !!!)
Nehezen megy pártatlannak lenni, de igyekeznem kell.
A Pannon, mint cég NEM ír ide a fórumba, sem a cég vezetése, sem senki egyéb, akik érdekeltek a reklám témájában, valamint az eladások növelésében. Alkalmazottak írnak, akikről csak mi, idősebb fórumozók tudjuk, hogy kik is valójában. Nekik egyáltalán nem érdekük a reklám, nem lesz több fizetésük, nem kapnak jutalmat. Sőt, olykor kritikusan is ítélik meg saját szolgáltatójuk munkáját. Megtehetik, mert márkanélküli emberek, egyek a sok közül.
Ti úgy indítottatok, hogy Avatar, aláírás, mind-mind a cég nevét viselő reklám.
Ha a usernév maradna csak Paul, akkor mi továbbra is tudnánk, kiről-miről van szó (na meg kis idő múlva az újoncok is megtudnák), és még szó sem érné a ház elejét.
|
szomb. nov. 27, 2004 21:41 |
|
|
spf
arany tag
|
Landsmann írta: Én örülnék neki ha itt lennének a Connectesek. Gondoljatok bele, így a fórumon keresztül sokkal naprakészebbek tudnak lenni hogy mi is izgat minket, "hard user" mobilosokat. Tulajdonképpen miértünk vannak, és mi járunk jól. Szerintem a reklámokat mellőzve nyugodtan indíthatnak ők is topicokat és hozzá is szólhatnak. Valószínűleg nem kevés segítséget tudunk majd kapni tőlük, mint ahogy sokat tudtak, tudnak segíteni a már említett civilben itt lévő Pannon dolgozók. Én drukkolok nekik, hajrá fiúk!
= ingyen adod nekik az ötleteket, amiért a pénzt ők teszik el. Frankó.
|
szomb. nov. 27, 2004 21:41 |
|
|
Vendég
|
Én örülnék neki ha itt lennének a Connectesek. Gondoljatok bele, így a fórumon keresztül sokkal naprakészebbek tudnak lenni hogy mi is izgat minket, "hard user" mobilosokat. Tulajdonképpen miértünk vannak, és mi járunk jól.
Szerintem a reklámokat mellőzve nyugodtan indíthatnak ők is topicokat és hozzá is szólhatnak. Valószínűleg nem kevés segítséget tudunk majd kapni tőlük, mint ahogy sokat tudtak, tudnak segíteni a már említett civilben itt lévő Pannon dolgozók.
Én drukkolok nekik, hajrá fiúk!
|
szomb. nov. 27, 2004 21:35 |
|
|
spf
arany tag
|
Paul írta: Hát bevallom, az elözö témát egyértelmüen reklám miatt nyitottuk, tehát ok, elfogadom Sy lezárási döntését.
Számunkra a forúmozók egy nagyon fontos olvasó kategóriába tartoznak, rendkívül fontos számunkra szakszerü véleményük, és nem szeretnénk semmiképpen kizárni innen magunkat.
Azonban a moderátoroknak is be kell látniuk, hogy egy hatalmas példányszámban, 2 országban terjesztett mobil-os magazin témái, cikkei itt, a terminál fórumon is különbözö hozzászólásban fel fognak vetödni. Akkor is, ha ezeket a témákat nem mi indítjuk.
Fontos számunkra, hogy legyen lehetöségünk hozzászólni ezekhez.
Amennyiben hozzászólásaink nem megfelelöek, szóljatok, igyekszünk igazodni szabályaitokhoz.
Paul
Az a helyzet Paul, hogy itt még a mobilszolgáltatók sem nyitogatnak témákat (megtehetnék, hiszen olvassák), és nem is reklámozzák magukat ilyen kezdetleges módszerekkel...
|
szomb. nov. 27, 2004 21:34 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Van saját fórumuk is a connect.hu oldalon.
|
szomb. nov. 27, 2004 21:29 |
|
|
spf
arany tag
|
Paul írta: A kedden (nov.30) induló magyar CONNECT magazin is szeretne témákat indítani, illetve a meglevökhöz hozzászólni, ahogyan ezt a PANNON Gsm is teszi. Sajnos erre nem kaptam felvilágosítást a Sy által elküldött médiaajánlatban.
Gondolom minden fórumozó érdeke, hogy szakszerü és objektív hozzászólásokat olvashassanak különbözö témákról, illetve a terminál fórumon is beszélgethessenek újságíróinkkal, szakembereinkkel.
A PANNON GSM-nek pedig gratulálok, leteszteltük mindhárom magyar mobil szolgáltató ügyfélszolgálatát, és a Pannon nagy elönnyel nyert. Részletek az elsö CONNECT számban kedden. (A jobb GSM boltokban már hétfön !!!)
Elég nagy gáz lenne, ha ezt hagynák a Terminal illetékesei...ha fórumot akartok, meg irányított témákat, építsetek magatoknak.....miért lenne egyébként bárkinek is az érdeke, hogy beszélgessen veletek, pont itt ráadásul?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára spf szomb. nov. 27, 2004 21:30-kor.
|
szomb. nov. 27, 2004 21:24 |
|
|
Paul
ezüst tag
|
Hát bevallom, az elözö témát egyértelmüen reklám miatt nyitottuk, tehát ok, elfogadom Sy lezárási döntését.
Számunkra a forúmozók egy nagyon fontos olvasó kategóriába tartoznak, rendkívül fontos számunkra szakszerü véleményük, és nem szeretnénk semmiképpen kizárni innen magunkat.
Azonban a moderátoroknak is be kell látniuk, hogy egy hatalmas példányszámban, 2 országban terjesztett mobil-os magazin témái, cikkei itt, a terminál fórumon is különbözö hozzászólásban fel fognak vetödni. Akkor is, ha ezeket a témákat nem mi indítjuk.
Fontos számunkra, hogy legyen lehetöségünk hozzászólni ezekhez.
Amennyiben hozzászólásaink nem megfelelöek, szóljatok, igyekszünk igazodni szabályaitokhoz.
Paul
|
szomb. nov. 27, 2004 21:21 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Valszeg ez is zárva lesz.
Majd szépen becsempészünk benneteket a hátsóajtón.
A reklám miatt nincsennek itt Bencéék a Speedhoptól, és a WirecomGSM?
|
szomb. nov. 27, 2004 20:59 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Egy adott szolgáltatóról szóló topicot szvsz nem a szolgáltató (vagy annak "bérence") nyitotta. (főleg nem a fikázó topicokat )
Esetetekben azért más,mert ti konkrétan egy újság miatt nyitottátok,ami ezek szerint már reklámnak minősül.A szolgáltatók hivatalosan nem képviseltetik magukat a fórumon.Az más dolog,hogy tudjuk,hogy vannak olyan fórumozók,akik bizonyos szolgáltatóknál dolgoznak,de magánemberként vesznek részt a fórumozásban.
Sztem Sy-nek nem személyetekkel volt a gondja (tehát nyithattok nyugodtan topicot),csak a reklám miatt zárta le az előzőt. (ő itt admin jogosultságú és a cég állápontját kell képviselnie,tehát nem biztos,hogy a magánvéleménye is ez lenne,de ez a munkája).
Jó fórumozást!Majd meglátjátok,jó kis csapat ez
|
szomb. nov. 27, 2004 20:57 |
|
|
Paul
ezüst tag
|
Vicsege, a másik topic-ot Sy reklám miatt lezárta...
|
szomb. nov. 27, 2004 20:49 |
|
|
Paul
ezüst tag
|
CineDog, bizonyos témák szerintem abszolút Pannon Gsm reklámnak minösülhetnek. Ezek (a miénkkel ellentétben) nem lettek lezárva, és mivel kezdö, zöldfülü fórumos vagyok, egyértelmüen reklámnak tartom öket.
Remélem, rólunk is írtok majd
Vicsege, köszi a jókívánságokat, remélem segítségünkre lesztek megjegyzésetekkel, ötleteitekkel és kritikátokkal a lap színvonalának emelésében.
Véleményetek nagyon fontos számunkra !
Paul
|
szomb. nov. 27, 2004 20:47 |
|
|
vicsege
arany tag
|
Lehet, hogy inkább a másik Connect-es topicba kellett volna a fentebbi hozzászólásomat irni, de most fáradt vagyok ahhoz, hogy kitaláljam hogyan kell átrakni-átmásolni oda!Elnézést!
|
szomb. nov. 27, 2004 20:45 |
|
|
vicsege
arany tag
|
Örülök, hogy indul egy új telekommunikációs lap!:-)
Minden bizonnyal én is a vásárlói között leszek, bár az eredeti Connect lapot-lapokat nem ismerem, viszont az eddigi információk nagyban pozitívak a lapról!
Viszont rá kellett jönnöm semmi nincs ok nélkül!:-(
Kezdtem örülni, hogy a Telecom magazin megújul és weben is erősít, mert az utóbbi 1- 2 évben az olvasótábora szerint igencsak romlott a szinvonala és én is így gondolom!
Na,de hogy az okról is beszéljünk, ami mostmár számomra is nyilvánvaló: csak akkor kezdek el foglalkozni az olvasótáborommal, amikor érzem, hogy el is veszthetem?????
..és mégegyszer: örülök a lap megjelenésének és hajrá!:-)
|
szomb. nov. 27, 2004 20:40 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
A Pannon nem indít itt témákat. Mi indítjuk róla. Vagy tévedek?
|
szomb. nov. 27, 2004 20:39 |
|
|
Paul
ezüst tag
|
A CONNECT is szeretne hozzászólni !
A kedden (nov.30) induló magyar CONNECT magazin is szeretne témákat indítani, illetve a meglevökhöz hozzászólni, ahogyan ezt a PANNON Gsm is teszi. Sajnos erre nem kaptam felvilágosítást a Sy által elküldött médiaajánlatban.
|
szomb. nov. 27, 2004 20:27 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 45 hozzászólás ] |
|