Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
Bocsi, elírtam:
Testreszabás
CDA102286/11 R2A
cxc125822 E2L001
EMER_4
E=R
|
csüt. dec. 02, 2004 21:51 |
|
|
fizikus
ezüst tag
|
Iscsu!
Email ment! Kérlek nézz rá!
üdv: fizikus
|
csüt. dec. 02, 2004 20:30 |
|
|
iscsu
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Testreszabás
CDA102298/75 R1A
cxc125822 R2L001
EMEA_4
És így nincs fagyim.
|
csüt. dec. 02, 2004 18:02 |
|
|
cozmo
ezüst tag
|
Landsmann írta: Nekem nincs fagyási problémám wap közben
MEGVAN a kis genya
ITP-szoftver verziója
CXC 125 813 R1T
Testreszabás
CDA102286/11 R2A
cxc125822 R2L001
EME A_4
Nekem meg ez van baxa meg
|
csüt. dec. 02, 2004 17:40 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Landsmann írta: Végülis, nincs semmi gond, valószínűleg a bizonyos időnként szokásos hálózati vagy bázisállomási teszt lefuttatása okozta ezt a kis fennakadást. Találkoztam már ilyennel többször is, csak akkor éppen a Nokia Netmonitor aktivizálva volt. Minen esetre, érdekes.
Szvsz ez egy teljesen szokásos karbantartás volt, mint ahogy magad is rájöttél.
|
csüt. dec. 02, 2004 14:02 |
|
|
Vendég
|
R2L001
prgCXC125821_EU_1_C
LCD-szoftverek verziója
kijelzőK
Aktuális: 200406041
Kamera szoftververziói
Kamera
Aktuális: 3.9
ITP-szoftver verziója
CXC 125 813 R2C
Testreszabás
CDA102286/11 R2A
cxc125822 E2L001
EMER_4
Nekem nincs fagyási problémám wap közben.
Egy ma hajnali érdekesség. Lefekvéskor az órásrádiót mindig bekapcsolom, ami 1 óra múlva kapcsol ki. A telefon ott van mellettem (agysejtpusztulás rulez, de inkább ettől mint a bagótól vagy az alkoholtól fonnyadjak el.) bekapcsolva, ezért ha rádiófrekisen valamit csinál, akkor az a prüttyögés a rádióba belehallatszik, hiszen nem túl messze vannak egymástól. Szóval éjjel 1 óra 20-kor hallomm, prüttyőg a rádió. Jó, gondoltam, most csinálja az aktuális Location Update-et. Node, már akkor gyanús volt a dolog, mert a szokásos prütty után a GPRS is prüttyögött. No, mondom ezt eddig nem csinálta, csak a T68i. Aztán pár másodperc múlva, megismétlődött az egész. 4-5 ilyen próbálkozás után, mondom mostmár csak ránézek a kijelzőre. A térerő 1-es és 4-es között ugrált, a cellainfó hiányzott a kijelzőről. Próbáltam telefonálni, de dobta a vonalat. Mégeszer próbálom, most is dobta, de cellainfónak a szomszéd város nevét kiírta. Közben a térerőjelző mellé kitett egy telefonkagyló ikont, ami át volt húzva. Próbálok hívni, nem megy. Azután visszaállt a helyi bázisállomásra, majd a kis ikon is eltűnt. Híváspróba megint, ami sikerrel járt. használati útmutatóban nézem, az van az ikon mellé írva, hogy Nem fogadhat semmilyen bejövő hívást
Végülis, nincs semmi gond, valószínűleg a bizonyos időnként szokásos hálózati vagy bázisállomási teszt lefuttatása okozta ezt a kis fennakadást. Találkoztam már ilyennel többször is, csak akkor éppen a Nokia Netmonitor aktivizálva volt. Minen esetre, érdekes.
|
csüt. dec. 02, 2004 13:10 |
|
|
cozmo
ezüst tag
|
Ezt nem értem, akkor nekem miért fagy le többnyire, ha betöltés közben mégset nyomok. És azonos a SW-ünk
Nekem a mobilforum cset közben csinálja ezt máshol meg nem wapolok!
Tényleg valaki nyomul az MF-en?
Ja és gyárilag független, és original SW!
|
csüt. dec. 02, 2004 9:56 |
|
|
kmf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 159 Tartózkodási hely: Budapest
|
Valami nem világos:
A BT működik, csak outlook-ot nem lehet vele szinkronizálni? (Outlook, mint levélküldő program...)
Tehát képeket, csengőhangokat, játékokat minden probléma nélkül tudok rá töltögetni, levenni, stb...
A topic olvasása után elég nagy lett a káosz a fejemben...
|
csüt. dec. 02, 2004 7:59 |
|
|
fizikus
ezüst tag
|
Sziasztok!
Higyjétek el nekem, hogy éjt-nappalá téve nagyon figyelmesen végig olvastam a topicot.De a sok verzió szám,a leírt és tapasztalt hibák miatt még talán nagyobb a zűrzavar a fejemben mint eddig.Elbizonytalanodtam!
Tiszteletttel megkérek valakit, hogy egész röviden tájékoztasson már mi a helyzet a voda-live-os 700-asokkal! Változott valamit a dolog mondjuk mp3 csengőhang ügyében? ?A most megvásárolni kívánt készüléken melyik lenne az elfogadható (vodás)szoftver,amiben már kijavították a régebbi bakikat?
Mire kell figyelnem a vásárlásnál?
A válaszokért előre is nagy köszönet!
üdv: fizikus "az éter réme"
|
szer. dec. 01, 2004 23:16 |
|
|
Bibby
platina tag
|
kisperec írta: én sem direkt mozgatom (ill. mióta észrevettem néha direkt is... ) de néha arrébb teszem mert útban van , vagy hívnak , stb.... szóval zavar hogy pár hetes telefon ilyet csinál. ez kicsit gáz... szerintem....
Nekem is előfordul néha hogy ha mozgatom megszakad,de csak ha rosszul dugom rá.Ilyenkor leszedem és újra vissza,utánna jó.
|
szer. dec. 01, 2004 22:20 |
|
|
Vendég
|
Ugyanez a helyzet nálam is. Megállít vagy Vissza, letöltés közben, semmi gubanc nem volt eddig.
R2L
|
szer. dec. 01, 2004 19:22 |
|
|
iscsu
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: Debrecen
|
R2L-el rendszeresen Megállít-ot nyomok néhány helyen, és eddig abszolút nem volt semmi gond.
|
szer. dec. 01, 2004 17:46 |
|
|
cozmo
ezüst tag
|
Akinek új SW-e van!
Próbáljátok ki légyszíves, hogy wapolás közben ha megjelenik a homokóra (ami mellesleg kurvára zavaróan nagyra sikerült szerintem, ménem lehetett a sarokba egy kis ikon)
és lenyomod mielőtt eltűnik befagy e a wap, mert nekem az esetek 50%-ában igen és ez cset közben eléggé idegesítő
|
szer. dec. 01, 2004 16:18 |
|
|
Jacko
arany tag
|
csak az a baj, hogy ebben sem tudom beállítani az usb-t. Ja meg a driver sincs meg(nem jó, amit az ericssonhoz adtak)...
|
szer. dec. 01, 2004 10:43 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Abasc írta: Valami forgalmazó cÉg.
Megtaláltam:
http://www.strongandunique.hu/
|
szer. dec. 01, 2004 9:35 |
|
|
Abasc
ezüst tag
|
Csak viszonteladókat szolgál ki.
|
szer. dec. 01, 2004 1:22 |
|
|
Abasc
ezüst tag
|
Valami forgalmazó cÉg.
|
szer. dec. 01, 2004 1:02 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Jacko írta: Mit csinálhatnék? Esetleg más progival kellene próbálkozni?
Ha egy kicsit is visszaolvasnál, itt mindenki ezt a programot ajánlja:
http://fma.sourceforge.net/
Amúgy inkább vettél volna egy BT dongle-t (előbb kérdeztél volna itt, akkor ezt ajánlottuk volna...)!
|
kedd nov. 30, 2004 22:56 |
|
|
Jacko
arany tag
|
hello!
lenne egy kérdésem:
-van 1 K700i telefonom, de nem akarja felirsmerni a windows (nemtalálja a drivert) a cd-n sincs rajt mûködõ.
-vettem 1 kábelt(adat) USB-s. Valószínû ezért nem ismeri fel, mert a gyári cd-n csak soros port van, (meg infra....)
Mit csinálhatnék? Esetleg más progival kellene próbálkozni?
Válaszotokat elõre is köszönöm!!!!
|
kedd nov. 30, 2004 22:46 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Abasc írta: Az EW-ös SE-k Strong&Unique garanciások, le kell adni És az áruház küldi tovább. Mennyi idö azt nem tudom.
Mi ez a "Strong&Unique"
|
kedd nov. 30, 2004 21:52 |
|
|
Abasc
ezüst tag
|
Az EW-ös SE-k Strong&Unique garanciások, le kell adni És az áruház küldi tovább. Mennyi idö azt nem tudom.
|
kedd nov. 30, 2004 18:47 |
|
|
kapasz
arany tag
|
Momentán az R2AA003 a legfrissebb. A X. kerület Szt. László téren frissíti a SE szerviz.
|
kedd nov. 30, 2004 18:07 |
|
|
CosmoGP
vas-tag
Csatlakozott: szer. nov. 24, 2004 12:54 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Hi!
Van egy K700-am, most vettem függetlenül az Electro Worldben Pécsett 59900 Ft-ért. A software verziója R2E011. A kérdésem: Ez a legfrissebb verzió...vagy van már ennél újabb? Ha igen, akkor melyik az? És hol lehet frissítetni a software-ét a pesti SE szervizeken kívül? Pl. Pannon-nál? (ja, egyébként Pannonos vagyok)
Köszi
|
kedd nov. 30, 2004 14:55 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
westelrab írta: Sziasztok! Máshol olvastam,hogy a K700 bluetoothja nem működik rendesen együtt PC-vel. "Az a gáz a K700 Bluetooth interface-ével, hogy nem ajánlja ki a BT Serial szervizt, ezáltal nem tudod letölteni az SMS-eidet ily módon a szokásos AT parancsokkal." Igaz ez? Westelrab
Nem.
|
kedd nov. 30, 2004 14:20 |
|
|
westelrab
ezüst tag
|
Sziasztok!
Máshol olvastam,hogy a K700 bluetoothja nem működik rendesen együtt PC-vel.
"Az a gáz a K700 Bluetooth interface-ével, hogy nem ajánlja ki a BT Serial szervizt, ezáltal nem tudod letölteni az SMS-eidet ily módon a szokásos AT parancsokkal."
Igaz ez?
Westelrab
|
kedd nov. 30, 2004 13:22 |
|
|
kisperec
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. nov. 20, 2004 13:47 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: somogy megye
|
Mirage írta: kisperec írta: más: most vettem észre , hogyha mozgatom a töltő dugóját , akkor megszakad a töltés. a t610-nél is előfordult másfél év után , de ez még csak 3 hetes!!! lehet h visszateszem a kártyámat a jóöreg t610-be ezt meg hétfőn visszaviszem aztán csinálják meg a csatlakozót is meg a szoft-cserét is Ugyanez van nálam is... Ha mozgatom, akkor megszakad a töltés... ezért nem mozgatom... Egyébként néhány hete vettem észre...
én sem direkt mozgatom (ill. mióta észrevettem néha direkt is... )
de néha arrébb teszem mert útban van , vagy hívnak , stb....
szóval zavar hogy pár hetes telefon ilyet csinál. ez kicsit gáz...
szerintem....
|
hétf. nov. 29, 2004 20:23 |
|
|
Lev70
ezüst tag
|
iscsu írta: Lev70 írta: Az R2L001 szoftnál másnak sem müködik a telefonkönyv menü a joy lefele mozdításánál vagy csak az enyém nem jó ??!! Be van állítva a gyorsbillentyűk közé? (Tovább/Gyorsbillentyűk)
Kösz, nem volt, valószinűleg az új szoft miatt, bár frissítésnél minden más beállítás megmaradt !!
|
hétf. nov. 29, 2004 15:37 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Rex írta: _Laca írta: Kamika! Van egy rossz hírem: Jól elcseszték ezt az egész szinkronizációt szonierikszonék, és még mindig nem javították ki! Nekem R2AA van fenn, és már próbáltam a legfrisebb SyncStation-t is! Rendszeresen kiakad szinkron közben, és utána csak a telefon teljes törlése után lehet egyszer-kétszer szinkronizálni, aztán megint hiba!!!! Én az XTNDConnect programot használom, ami elég korrekt és -nem utolsó sorban- megbízhatóan működik! Egy hibája van: a cím mezőket nem szinkronizálja Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nekem is megvan az XTNDConnect (v5.1), de installáláskor vmi Ericsson Phone Monitort keres. A Mobile Phone Monitor nekem fent van a gépen de az neki ezexerint nem tetszik. Hogyan lehet ezen túllépni?
Már nem emlékszem, hogy hogyan is néz ki a telepítés, de Ericsson Phone Monitor alatt a saját "telefon figyelőjét" érti. Kis fekete telefon ikon jelenik meg a tray ikonok között, ha jól van beállítva a port és a sebesség. Ha bluetooth-al akarod használni, akkor a bt-on hozzá kell rendelned egy soros portot a telefonhoz. Ezek után automatikusan csalakozik majd szinkroniz.kor, ha a tel.-on is be van kapcsolva a bt.
Egy kicsit homályosan fogalmazok ma, de hátha érthető voltam.
|
hétf. nov. 29, 2004 13:37 |
|
|
iscsu
ezüst tag
|
Lev70 írta: Az R2L001 szoftnál másnak sem müködik a telefonkönyv menü a joy lefele mozdításánál vagy csak az enyém nem jó ??!!
Be van állítva a gyorsbillentyűk közé? (Tovább/Gyorsbillentyűk)
|
hétf. nov. 29, 2004 11:29 |
|
|
Lev70
ezüst tag
|
Az R2L001 szoftnál másnak sem müködik a telefonkönyv menü a joy lefele mozdításánál vagy csak az enyém nem jó ??!!
|
hétf. nov. 29, 2004 9:28 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
Kamika írta: Sziasztok!
Vettem egy x-micro usb bluetooth kulcsot, nagyon király működik, de a szinkronizációt nem csinálja végig, valami hibával leáll.
A telót a Pannonál vettem, független szoft csere még nem volt elötte le kellene menteni a telószámokat!
Mi ez a hiba?? Van rá gyógymód??
Úgy tűnik, hogy a már említett fma az egyetlen megoldás.
Nekem a szűz telefonra még sikerült feltenni az MS Outlookból a naptárt, jegyzeteket és a telefonkönyvet, de utána bármikor akartam újra szinkronizálni, már nem ment...
Egyébként további jó K700i-zést mindenkinek, én váltottam egy I-Mate Smartphone2-re.
|
hétf. nov. 29, 2004 8:06 |
|
|
Rex
ezüst tag
|
_Laca írta: Kamika! Van egy rossz hírem: Jól elcseszték ezt az egész szinkronizációt szonierikszonék, és még mindig nem javították ki! Nekem R2AA van fenn, és már próbáltam a legfrisebb SyncStation-t is! Rendszeresen kiakad szinkron közben, és utána csak a telefon teljes törlése után lehet egyszer-kétszer szinkronizálni, aztán megint hiba!!!! Én az XTNDConnect programot használom, ami elég korrekt és -nem utolsó sorban- megbízhatóan működik! Egy hibája van: a cím mezőket nem szinkronizálja
@Laca
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nekem is megvan az XTNDConnect (v5.1), de installáláskor vmi Ericsson Phone Monitort keres. A Mobile Phone Monitor nekem fent van a gépen de az neki ezexerint nem tetszik. Hogyan lehet ezen túllépni?
|
hétf. nov. 29, 2004 7:56 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Mirage írta: kisperec írta: más: most vettem észre , hogyha mozgatom a töltő dugóját , akkor megszakad a töltés. a t610-nél is előfordult másfél év után , de ez még csak 3 hetes!!! lehet h visszateszem a kártyámat a jóöreg t610-be ezt meg hétfőn visszaviszem aztán csinálják meg a csatlakozót is meg a szoft-cserét is Ugyanez van nálam is... Ha mozgatom, akkor megszakad a töltés... ezért nem mozgatom... Egyébként néhány hete vettem észre...
Sztem elszennyeződhetett. (Nem látható módon)
Nekem is ez volt a T610-emmel és miután egy nagyon kevás alkohollal áttörölgettem a csatlakozónál már minden ok volt! Viszont azért éredemes megézetni!
|
hétf. nov. 29, 2004 5:02 |
|
|
Mirage
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 289 Tartózkodási hely: Moson megye
|
kisperec írta: más: most vettem észre , hogyha mozgatom a töltő dugóját , akkor megszakad a töltés. a t610-nél is előfordult másfél év után , de ez még csak 3 hetes!!! lehet h visszateszem a kártyámat a jóöreg t610-be ezt meg hétfőn visszaviszem aztán csinálják meg a csatlakozót is meg a szoft-cserét is
Ugyanez van nálam is... Ha mozgatom, akkor megszakad a töltés... ezért nem mozgatom...
Egyébként néhány hete vettem észre...
|
vas. nov. 28, 2004 22:03 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Kamika írta: Vettem egy x-micro usb bluetooth kulcsot, nagyon király működik, de a szinkronizációt nem csinálja végig, valami hibával leáll.
Kamika!
Van egy rossz hírem: Jól elcseszték ezt az egész szinkronizációt szonierikszonék, és még mindig nem javították ki! Nekem R2AA van fenn, és már próbáltam a legfrisebb SyncStation-t is!
Rendszeresen kiakad szinkron közben, és utána csak a telefon teljes törlése után lehet egyszer-kétszer szinkronizálni, aztán megint hiba!!!!
Én az XTNDConnect programot használom, ami elég korrekt és -nem utolsó sorban- megbízhatóan működik! Egy hibája van: a cím mezőket nem szinkronizálja
|
vas. nov. 28, 2004 20:46 |
|
|
sisqoboy
arany tag
Csatlakozott: vas. okt. 10, 2004 12:15 Hozzászólások: 308 Tartózkodási hely: Bp
|
ftp://szilard.amigo.hu/drmpackager.zip
nem bizti hogy jo
de amit irt a srác az müködik
irj mail cimet és elküldöm a progit
|
vas. nov. 28, 2004 19:24 |
|
|
Vendég
|
kisperec írta: Landsmann köszi!
működik a dolog , de nekem akkor is fura ez 1 három hetes telefontól. na mind1. majd néha megpiszkálom.... mégegyszer kösz!
Tudod, az úttörő "aholtudsegít".
|
vas. nov. 28, 2004 18:32 |
|
|
kisperec
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. nov. 20, 2004 13:47 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: somogy megye
|
Landsmann köszi!
működik a dolog , de nekem akkor is fura ez 1 három hetes telefontól.
na mind1. majd néha megpiszkálom....
mégegyszer kösz!
|
vas. nov. 28, 2004 18:20 |
|
|
Rex
ezüst tag
|
freelive írta: Elnézést a láma kérdésért de a voda letiltotta volna a javas játékokat? Vagy én vagyok balf..z? Az egyéb mappába tett jar kiterjesztésű fájlt nem tudom használni. Vagy esetleg máshova kell a javat tenni?
Másold a gyökérbe. Az átvitel után a telefon automatikusan felajánlja a Játékok és az Alkalmazások mappába való áthelyezést.
|
vas. nov. 28, 2004 18:19 |
|
|
Vendég
|
grafikus írta: Sziasztok. Most vettem Észre hogy a F500 om bekapcsoló gombja pirosan villog.ez az első ericsson telefonom ez mit jelent?MĂ r egy hónapja megvan de meg nem vettem Észre.
Nincs lemerülve az akkud és éppen most töltöd? K700i-nél ha lemerül az akku és jelez, akkor villog a bekapcsgomb mellett egy piros led. Mindaddig míg fel nincs töltve teljesen.
|
vas. nov. 28, 2004 18:09 |
|
|
Photo
vas-tag
|
Szinkronizalas
Kamika írta: Kamika írta: Sziasztok!
Vettem egy x-micro usb bluetooth kulcsot, nagyon király működik, de a szinkronizációt nem csinálja végig, valami hibával leáll.
A telót a Pannonál vettem, független szoft csere még nem volt elötte le kellene menteni a telószámokat!
Mi ez a hiba?? Van rá gyógymód?? Sziasztok! Erre nem akar senki válaszolni??
Ha nem fontos a teljes szinkronizalas, akkor http://fma.sourceforge.net/index2.htm oldalt tovabb folytatva le tudod tolteni az FMA programot. Ez ingyenes, es segitsegevel le tudod (es fel is tenni) szedni a telefon szamaidat (sot meg jonehany mast is tud)
|
vas. nov. 28, 2004 17:27 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Sziasztok. Most vettem Észre hogy a F500 om bekapcsoló gombja pirosan villog.ez az első ericsson telefonom ez mit jelent?MĂ r egy hónapja megvan de meg nem vettem Észre.
|
vas. nov. 28, 2004 17:06 |
|
|
Kamika
ezüst tag
|
Kamika írta: Sziasztok!
Mi ez a hiba?? Van rá gyógymód??
Sziasztok!
Erre nem akar senki válaszolni??
|
vas. nov. 28, 2004 16:56 |
|
|
Lev70
ezüst tag
|
Szomorú tapasztalatom van az SE netes szoft frissítésről, nekem az R2Y005 szoftomat visszafrissítette R2L001-re!
Lehet, hogy ez az SE által hivatalosan elfogadott utolsó szoft ???
Valakinek esetleg más tapasztalat ??
|
szomb. nov. 27, 2004 21:53 |
|
|
Vendég
|
kisperec írta: ja-ja azt gondoltam , hogy csak vodás lehet. kösz az infót blue!
más: most vettem észre , hogyha mozgatom a töltő dugóját , akkor megszakad a töltés. a t610-nél is előfordult másfél év után , de ez még csak 3 hetes!!! lehet h visszateszem a kártyámat a jóöreg t610-be ezt meg hétfőn visszaviszem aztán csinálják meg a csatlakozót is meg a szoft-cserét is
Ilyen töltési probléma annak idején az A2618-asommal volt. Egyszerű kontakthiba volt. A következőképpen oldottam meg. Kezembe vettem a töltő csatlakozóját (ne legyen áram alatt), majd egy kis vékony csavarhúzóval a kis rugós érintkezőt teljesen benyomtam, majd a csavarhúzót elhúztam a kis érintkező fölül. Így a kis érintkezőt a rugó teljes erővel visszanyomta a helyére. Egy párszor így megpöcköltem mind a két érintkezőt. Ezután hosszú hetekig tökéletesen működött.
Próbáld meg, lehet hogy neked is segíteni fog. Esetleg a telefonon a kis akkuérintkező pontokat is megtisztíthatod egy tűvel, bár nem hinném hogy piszkos lehet ennyi használat után. Inkább az előbb leírt töltőcsatlakozó probléma lehet. Hozzáteszem, a T68i-mnek majdnem két év után sem volt és most sincs ilyen problémája, de a 2618-nak néhány hét után ugyanilyen gondjai voltak. Egy-másfél havonta megpöcköltem és azóta tökéletesen működik. Egy próbát megér.
|
szomb. nov. 27, 2004 21:26 |
|
|
freelive
arany tag
|
Elnézést a láma kérdésért de a voda letiltotta volna a javas játékokat? Vagy én vagyok balf..z? Az egyéb mappába tett jar kiterjesztésű fájlt nem tudom használni. Vagy esetleg máshova kell a javat tenni?
|
szomb. nov. 27, 2004 20:59 |
|
|
kisperec
ezüst tag
|
ja-ja azt gondoltam , hogy csak vodás lehet. kösz az infót blue!
más: most vettem észre , hogyha mozgatom a töltő dugóját , akkor
megszakad a töltés.
a t610-nél is előfordult másfél év után , de ez még csak 3 hetes!!!
lehet h visszateszem a kártyámat a jóöreg t610-be ezt meg hétfőn
visszaviszem aztán csinálják meg a csatlakozót is meg a szoft-cserét is
|
szomb. nov. 27, 2004 20:29 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
kisperec írta: blueye írta: kisperec írta: tudja valaki véletlenül , hogy az EVIC-nél mennyi 1 szoft-csere? vagy ha gar-os a tel , akkor megcsinálják ingyen...? Ha hivatalos (nem sufni GSM) garanciád van, a garancia idő alatt ingyenes a soft-up. kösz blueye! és akkor is ha a vodánál vettem a tel-t? tulajdonképpen az nem tiszta nekem , hogy a voda vállal rá gar-t , vagy a SE
Szvsz a Voda serveice-ben és az evic-ben is ingyen frissítik (a végén így is - úgy is a SE fizeti), de akkor neked csak vodás soft-ot tesznek fel.
|
szomb. nov. 27, 2004 18:55 |
|
|
Photo
vas-tag
|
Szerviz
blueye
Sajnos olyan ismerosom nincs aki ketto, vagy esetleg harom napot van fennt Pesten, es raadasul raerne ilyennel foglakozni. Hosszabb idore pedig nem hagyom ott a telefont, akkor inkabb nem cserelek softot. Csak azt tudom megoldani, hogy reggel felmegyek valakivel, es este hazajovok. Koszi a kerdesed!
|
szomb. nov. 27, 2004 18:09 |
|
|
kisperec
ezüst tag
|
blueye írta: kisperec írta: tudja valaki véletlenül , hogy az EVIC-nél mennyi 1 szoft-csere? vagy ha gar-os a tel , akkor megcsinálják ingyen...? Ha hivatalos (nem sufni GSM) garanciád van, a garancia idő alatt ingyenes a soft-up.
kösz blueye!
és akkor is ha a vodánál vettem a tel-t?
tulajdonképpen az nem tiszta nekem , hogy a voda vállal rá gar-t , vagy a SE
|
szomb. nov. 27, 2004 17:35 |
|
|