Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 16:53

Hozzászólás a témához  [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 62  Következő
T-MOBILE-GYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
Hozzászólás 
BNM írta:
Landsmann írta:
Az egyik volt osztálytársammal tegnap beszéltem. Valahogy feljött a mobil, szolgáltatók, díjak. Igencsak kikerekedett a szeme, mikor közöltem vele hogy megszűnt a másodperces elszámolás az összes publikus csomagnál. Azt mondja, ne ***** már ki vele, éppen emiatt vette a Nokia 6230-at 2 éves rabsággal. Mondom, pedig így van. Á, az nem lehet, biztos csak kitaláltam.
Aztán kiderült, neki valami nem publikus csomagja van. A barátnőjén keresztül valami szakszervezetis. Van valami ismerőse a T-Mobilenél, felhívta megkérdezni hogy tényleg igaz-e. Csórikám elsápadt mikor közölte a haverja hogy biz a hír valós. Azt viszont nem tudta megmondani hogy a nem publikus csomagoknál konkrétan mi a helyzet. (egyik sem tudta a tarifacsomag nevét)
Most teljes bizonytalanságban van, hogy hogy is fog fizetni.

Ő az egyik átvágott ember a 749 októberi új előfizetők közül...
Ez is korrekt lépés volt a Tré-től, csak ezt nem reklámozták...még apróbetűben sem... :?

Nincs közte a 749-nek, mert azt hiszem még szeptemberben vette, másrészt állítólag a nem publikusban megmaradt a másodperc.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég kedd dec. 07, 2004 17:46-kor.

hétf. dec. 06, 2004 19:30
arany tag

Hozzászólás Pannon üzleti előfizu.
club írta:
Azért ne aggódj. Kb. az összes nem publikus díjcsomagban megmaradt a mp alap. Én így kemény bruttó 8 és 23 Ft között fizetek mp alapon, hogy lebeszélhetem a hatalmas 2000 Ft-os előfizetési díjat. Külön 500 Ft-ot fizetek azért, hogy egy ügyfélszámon belül ingyen telefonálhassak. (Minden bruttó.) Kértem Tirpákéktól is ajánlatot, de meg sem közelítette ezt. Vízifonban meg a "csodás" minőségű szolgáltatásuk miatt nem bízom...

Kifejthetnéd ezt a csomagot "a Pannon nem publikus tarifáinak részletei???" topicban
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=17666&postdays=0&postorder=asc&highlight=pannon&start=100
Hány fős flotta?

hétf. dec. 06, 2004 17:34
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Az egyik volt osztálytársammal tegnap beszéltem. Valahogy feljött a mobil, szolgáltatók, díjak. Igencsak kikerekedett a szeme, mikor közöltem vele hogy megszűnt a másodperces elszámolás az összes publikus csomagnál. Azt mondja, ne ***** már ki vele, éppen emiatt vette a Nokia 6230-at 2 éves rabsággal. Mondom, pedig így van. Á, az nem lehet, biztos csak kitaláltam.
Aztán kiderült, neki valami nem publikus csomagja van. A barátnőjén keresztül valami szakszervezetis. Van valami ismerőse a T-Mobilenél, felhívta megkérdezni hogy tényleg igaz-e. Csórikám elsápadt mikor közölte a haverja hogy biz a hír valós. Azt viszont nem tudta megmondani hogy a nem publikus csomagoknál konkrétan mi a helyzet. (egyik sem tudta a tarifacsomag nevét)

Ő az egyik átvágott ember a 749 októberi új előfizetők közül...
Ez is korrekt lépés volt a Tré-től, csak ezt nem reklámozták...még apróbetűben sem... :?

hétf. dec. 06, 2004 14:46
ezüst tag

Hozzászólás 
:-D :-D B-) körberöhögtem jelentem, de csak finoman,mert hátha lefokoz ;>

hétf. dec. 06, 2004 12:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
T-mobil? Az mi?
Számomra egy rózsaszín szolgáltató, aki öltönyös embereivel reklámoz.
T-mobilósok! Nézzetek már körül a árlistába. Mindenki látja, hogy valami nincs rendjén.
Kivonták a tm100-at mért?
Stb..
Szinte minden csak elöfizuval kapható! :shock:
v3-mas 160 rugesz! elöfizuval. :shock:

És ez nem csak az én véleményem.

vas. dec. 05, 2004 23:08
arany tag

Hozzászólás 
Macika gyorsabb volt... :twisted: :D

vas. dec. 05, 2004 20:08
arany tag

Hozzászólás 
Eddig úgy volt, de mostmár tisztán félperc alapon megy a dolog. Én így tudom. Vár még azért egy hozzászólást.

vas. dec. 05, 2004 20:07
Moderátor

Hozzászólás 
tizedes írta:
Hi! Nem gyalázni szeretnÉk annyira,de azÉrt egy hozzáÉrtő írja meg nekem,a szervusz csomag számlázása hogy törtÉnik. Főnököm a nyakát teszi rá, -Én meg szívesen körberöhögnÉm :-D - hogy az első fÉl perc után mp alapú. Kösziiii

Nyugodtan körberöhögheted!!!
30/30-as a számlázás MINDEN publikus előfizetéses csomagban (az M-ek kivételével) 2004. november 15. óta.

vas. dec. 05, 2004 20:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi! Nem gyalázni szeretnÉk annyira,de azÉrt egy hozzáÉrtő írja meg nekem,a szervusz csomag számlázása hogy törtÉnik. Főnököm a nyakát teszi rá, -Én meg szívesen körberöhögnÉm :-D - hogy az első fÉl perc után mp alapú. Kösziiii

vas. dec. 05, 2004 19:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
njack írta:
Én csak egyéniben gondolkodom... :roll:

Akkor go to Kedvezményes voda csomi topic :wink:

vas. dec. 05, 2004 17:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
30-40 előfizetéssel már egészen tisztességes árakat lehet elérni a szolgáltatóknál (ebben most a Pannon jár az élen). 100-tól pedig még annál is jobbakat kaphattok.

Ezt megerősíthetem! A munkahelyemen Pannonos céges előfizuk vannak évek óta (jelenleg kb. 60-70 db) és finoman szólva is kinyalják a hátsónkat, csak hogy náluk maradjunk.

vas. dec. 05, 2004 15:43
arany tag

Hozzászólás 
Akkor jó. Én is inkább erre gondoltam. Már majdnem megijedtem, hogy lemaradtam valamiről. :wink: Én csak egyéniben gondolkodom... :roll:

vas. dec. 05, 2004 15:10
Moderátor

Hozzászólás 
njack írta:
Ez a "nem publikus díjcsomag" egyéni elbírálás útján létrehozott üzleti csomag vagy valami más, egyszerű/hagyományos előfizetés?

Az előbbi.
A munkahelyeden kell szervezkedni. 30-40 előfizetéssel már egészen tisztességes árakat lehet elérni a szolgáltatóknál (ebben most a Pannon jár az élen). 100-tól pedig még annál is jobbakat kaphattok.

vas. dec. 05, 2004 15:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
njack írta:
Ez a "nem publikus díjcsomag" egyéni elbírálás útján létrehozott üzleti csomag vagy valami más, egyszerű/hagyományos előfizetés?

Szerinted? 8)

vas. dec. 05, 2004 14:36
arany tag

Hozzászólás 

vas. dec. 05, 2004 14:29
platina tag

Hozzászólás 
njack írta:
Én is találkoztam már hasonlóval. Gondolom nektek is ismerős még a régi Pannonos dolog. Váltás után még sokan azt hitték, másodperc alapon számláz; közben meg...

Azért ne aggódj. Kb. az összes nem publikus díjcsomagban megmaradt a mp alap. Én így kemény bruttó 8 és 23 Ft között fizetek mp alapon, hogy lebeszélhetem a hatalmas 2000 Ft-os előfizetési díjat. Külön 500 Ft-ot fizetek azért, hogy egy ügyfélszámon belül ingyen telefonálhassak. (Minden bruttó.) Kértem Tirpákéktól is ajánlatot, de meg sem közelítette ezt. Vízifonban meg a "csodás" minőségű szolgáltatásuk miatt nem bízom...

vas. dec. 05, 2004 14:15
arany tag

Hozzászólás 
Én is találkoztam már hasonlóval. Gondolom nektek is ismerős még a régi Pannonos dolog. Váltás után még sokan azt hitték, másodperc alapon számláz; közben meg...

vas. dec. 05, 2004 13:19
Hozzászólás 
Ez nem is annyira ritka mint gondolnánk. Tényleg, ebből is lehetne egy felmérést készíteni. Persze azért a fórumozók úgy gondolom tisztában vannak vele milyen csoimagot használnak, de a családtagok, ismerősök, barátok esetén már más lehet a helyzet. :?

vas. dec. 05, 2004 13:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Érdekes hogy olyat használ, amiről fogalma sincs hogy mi. :(

vas. dec. 05, 2004 12:57
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólás 

vas. dec. 05, 2004 12:39
arany tag

Hozzászólás 
BNM írta:
Aranykártya percdíj 20Ft, anélkül éjszaka (22-07): 12,50Ft
Platina kártya percdíj 15Ft, anélkül éjszaka (22-07) 12,50Ft
+ fél perces számlázás...
Akkor éjszakai időszakban mi a kedvezmény :?: :?: :roll:

Ez esetben jobban teszed, ha felhívod az üfsz-ot, mielőtt vaktába lövöldöznétek a véleményeitekkel! Bár szerintem ez esetben is a perccsomagból vonja.

Más: Nem tudom, mit kell annyit lovagolni ennek a perccsomagnak a számlázási egységén. Szerintem egyértelmű, hogy az aktuális díjcsomag szerint számláz. A Relax-szal csak azért vonták össze a csillagos részben, mivel hasonló jellegű a kettő (előre megvásárolt percek), így mondhatni összevonható a percmennyiség. (bocs a szóismétlésért 8) )Bár ettől függetlenül a perccsomag csak hálón belül és vezetékesbe használható fel.

kmf: A 777sms (gondolom a WAP-os elérésre gondolsz /mi másra/) működik: Az Ajánlatok/SMS & MMS alatt találod meg.

vas. dec. 05, 2004 12:28
arany tag

Hozzászólás 
Az októberi +749 ügyfél tükrözi a Tré KAP programjának sikerességét.

szomb. dec. 04, 2004 23:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
BNM írta:
Hát úgy reklámoznak, mintha lenne.... :D

Valamivel altatni kell a népet... :cry:

szomb. dec. 04, 2004 10:38
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:

Láttál már a T-nél kedvezményt ??? :?

:D

Hát úgy reklámoznak, mintha lenne.... :D

szomb. dec. 04, 2004 10:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
BNM írta:

Láttál már a T-nél kedvezményt ??? :?

:D

pén. dec. 03, 2004 23:34
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 

pén. dec. 03, 2004 22:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:
Én is szóltam korábban egy közeli ismerősömnek, hogy 30 mp-es lesz az elszámolás alapja. Azt mondta, hogy nem izgatja. Továbbá kérdeztem, hogy melyik csomagban van, (mert javasoltam neki a Relaxot), azt se tudta megmondani.

Én is "kezelem" a kollegák-barátok előfizetési "portfolióját".

Azt már elértem náluk, hogy időnként megkérdezik(!), hogy van-e újabb díjcsomag. :lol:

csüt. dec. 02, 2004 19:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Ha jól sejtem, akkor most az jön, hogy a T-Mobile előáll egy (látszólag) hihetetlenül kedvező ajánlattal. 8)

Én is felvilágosítottam pár T-Mobile előfizus ismerősömet, akiket érint a változás. Nagy részük először nem is akarta elhinni. Azzal jöttek először, hogy "ugyan már, a T-Mobile nem csinál ilyet". Aztán kinyomtattam nekik a közleményt, amiben ez benne van és onnantól kezdve valamiért mindegyikük ideges lett. 8)

Azóta 7-en már átmentek a vodához, 2-en a Pannonhoz, a többi még szív egy darabig a hűség miatt.

Én is szóltam korábban egy közeli ismerősömnek, hogy 30 mp-es lesz az elszámolás alapja. Azt mondta, hogy nem izgatja. Továbbá kérdeztem, hogy melyik csomagban van, (mert javasoltam neki a Relaxot), azt se tudta megmondani. Úgy emlékszem, hogy talán Szervuszban, aminek csúcsidőben elég vad percdíjai vannak, főleg 30 mp-esítve. Gondolom a szolgáltatóváltás nem izgatja, mert aranykártyás, meg van néhány társkártya a nevén és valljuk be kissé macerás, új készülék is kell, mivel hálózatfüggő. Sok embert nem érdekelnek ezek a dolgok. Lehessen telefonálni, szó szerint bármi áron, számlát meg befizeti, ilyen egyszerű az élet. 8) És nem azért, mert nem számítana az az 1-2 ezer spórolás szolgáltatón belül maradva sem.

csüt. dec. 02, 2004 19:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Én arra írtam, hogy ott olvasható, hogy a számlás előfizetőknek a számlázási egysége 30/30-ra változott. A kap percdíjak kint vannak a főoldalon is! ( http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/sa ... 1111.shtml ill. http://www.t-mobile.hu/kapcsolatprogram ... ek/tarifa/ )

Azok persze, hogy kint vannak, de pont a számlázási egységről nem írnak semmit.

csüt. dec. 02, 2004 14:50
platina tag

Hozzászólás 
Én arra írtam, hogy ott olvasható, hogy a számlás előfizetőknek a számlázási egysége 30/30-ra változott. A kap percdíjak kint vannak a főoldalon is! ( http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/sa ... 1111.shtml ill. http://www.t-mobile.hu/kapcsolatprogram ... ek/tarifa/ )

csüt. dec. 02, 2004 11:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
vizsla1 írta:
Néztem a westel honlapját, de nem találom, honnan lehet leszedni a korábbi közleményeket. Csak a reklám-sajtóközlemények vannak meg. Az Ügyifogyi->Dokumnetumok közt sem találtam.

Most már benne van a ÁSZF-ben:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/h ... ijszab.pdf

Itt nem nagyon találtam utalást a K.A.P. percdíjakra (biztos csak én nem látom).

csüt. dec. 02, 2004 11:25
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Néztem a westel honlapját, de nem találom, honnan lehet leszedni a korábbi közleményeket. Csak a reklám-sajtóközlemények vannak meg. Az Ügyifogyi->Dokumnetumok közt sem találtam.

Most már benne van a ÁSZF-ben:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/h ... ijszab.pdf

csüt. dec. 02, 2004 11:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Ha jól sejtem, akkor most az jön, hogy a T-Mobile előáll egy (látszólag) hihetetlenül kedvező ajánlattal. 8)

Azért lehet, hogy van benne átverés (pl. perc alap nem a legjobb), de sokat csökkentek a mobil költségeim (most ezt a KAP-ot is hozzáadtam a Relax 250-hez, így már vszínű túl sem fogom lépni a "keretet".)

Szóval ezek a "kedvező ajánlatok" tényleg kedvezőek, csak nem annyira, mint amennyire a marketingesek mutatják. DE a mosópor sem mos úgy, mint a reklámban. :lol:

csüt. dec. 02, 2004 9:44
a fórum lelke

Hozzászólás 

csüt. dec. 02, 2004 8:34
gyémánt tag

Hozzászólás 

Én is felvilágosítottam pár T-Mobile előfizus ismerősömet, akiket érint a változás. Nagy részük először nem is akarta elhinni. Azzal jöttek először, hogy "ugyan már, a T-Mobile nem csinál ilyet". Aztán kinyomtattam nekik a közleményt, amiben ez benne van és onnantól kezdve valamiért mindegyikük ideges lett. 8)

Azóta 7-en már átmentek a vodához, 2-en a Pannonhoz, a többi még szív egy darabig a hűség miatt.

csüt. dec. 02, 2004 4:49
Moderátor

Hozzászólás 
Bizony, érdemes megnézni a grafikont...

Kép

szer. dec. 01, 2004 23:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
reklamhang írta:
Muxik a het,het,het sms! :)

Nekem is folyamatosan működik.

szer. dec. 01, 2004 23:37
Hozzászólás 
Lehet hogy fejek hullnak a porba?
Mi lesz ezután? A későbbi statisztikákban fog meglátszani (ha fog) a díjemelés és a számlázási egység változás.

szer. dec. 01, 2004 22:49
Hozzászólás 
Landsmann írta:
Arra a 749 darabra.

Én csak a grafikont láttam, a számokat nem :) Nem semmi, éljen a brand :D

szer. dec. 01, 2004 22:40
Hozzászólás 
Silver írta:
Landsmann írta:
Láttátok a NHH statisztikáit? Azt hittem nem jól látok.

Arra a pár ezres T-Mobile "ügyfélgyarapodásra" gondolsz?

Arra a 749 darabra.

szer. dec. 01, 2004 22:35
Hozzászólás 
Landsmann írta:

Arra a pár ezres T-Mobile "ügyfélgyarapodásra" gondolsz?

szer. dec. 01, 2004 22:28
Hozzászólás 

szer. dec. 01, 2004 22:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Muxik a het,het,het sms! :)

szer. dec. 01, 2004 21:06
platina tag

Hozzászólás 
Nekem 1 hónapja mondta kb. az 1230, szóval akkor mikor még nem jelent meg, csak a sajtóközlemény. De azt is mondta,h. nem 100, de így tudja.

szer. dec. 01, 2004 20:17
arany tag

Hozzászólás 
Gyerekek, Nektek működik a 777sms, vagy beszűntették végleg????

Nézzétek meg lécciiii!

KMF

szer. dec. 01, 2004 20:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Soma01 írta:
Úgy, olyan egységekban számláznak ahogy a tarifacsomagod számláz. Szóval 1 v. félperc.... De ezt az összeget egyben le is vonják, szóval ha nem telefonálod el valami miatt, akkor bukta. Dominónál is igénybe vehető és így már olyan mint egy havidíj!

Igen, közben én is informálódtam. Azért leírhatták volna ők is valahová. Vagy nem tartozik ez az előfizetőkre?
Így nekik jobban EASY?

Ezt a 1230 mondta nektek?

A weben ennyi van:

"**A kedvezmény a T‑Mobile magyarországi hálózatán belüli, valamint a belföldi vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásokra használható fel. Abban az esetben, ha Ön a Perc-csomag szolgáltatást választja, és már rendelkezik más perc-csomaggal is, például Relax díjcsomagot vesz igénybe, a lebeszélhető percek összeadódnak. A fel nem használt percek a következő hónapra nem átvihetőek.
"

szer. dec. 01, 2004 19:44
Moderátor

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Úgy, olyan egységekban számláznak ahogy a tarifacsomagod számláz. Szóval 1 v. félperc.... De ezt az összeget egyben le is vonják, szóval ha nem telefonálod el valami miatt, akkor bukta. Dominónál is igénybe vehető és így már olyan mint egy havidíj!

Igen, közben én is informálódtam. Azért leírhatták volna ők is valahová. Vagy nem tartozik ez az előfizetőkre?
Így nekik jobban EASY?

kedd nov. 30, 2004 21:47
platina tag

Hozzászólás 

kedd nov. 30, 2004 21:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Relax (s mellesleg a Voda, Pannon új előfizetéses csomagjainak) különböző fajtáiról is azt állítják, annyi perc lebeszélését teszi lehetővé, amennyit valójában csak egy alkalommal - hosszan - telefonálva lehet elérni...

kedd nov. 30, 2004 19:04
Moderátor

Hozzászólás 
M62 írta:
Egyre gyanúsabb nekem, hogy percalapú is lehet simán, éppen a Te érvelésed miatt Macika.

Hiszen a többi percalapú tarifát is úgy hirdetik, hogy xy Ft egy perc, pedig, ha beszélsz kétszer fél percet, akkor már 2*xy Ft-ot kell kifizetni...

Na mert ha valóban percalapú, akkor megint komoly átveréses a dolog...

kedd nov. 30, 2004 19:02
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 62  Következő