|
Szerző |
Üzenet |
Mobilio
arany tag
|
partycsoka írta: http://www.terminal.hu/newsread.php?id=16201212041015 Több mint 4 millió T-Mobile-os Magyarországon "Különösen népszerű a Relax tarifacsalád, amely júniusi premierjét követően a teljes hazai előfizetéses mobilpiacra jelentős hatást gyakorolt." Olyan jelentős volt, hogy "a sikerre való tekintettel" még csökkent is cirka 40%-kal.
szerintem viszont igaz, mert a relaxra vezette be a voda a sajátját és innen kezdődött az alákínálás, amibe beszállt a pannon is. és ha úgy veszed, mindentől függetlenül részben ennek köszönhető hogy van mindenhol ilyen előfizetéses percdíjas csomag ahol egyben veszel perceket.
|
csüt. dec. 16, 2004 19:05 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=16201212041015
Több mint 4 millió T-Mobile-os Magyarországon
"Különösen népszerű a Relax tarifacsalád, amely júniusi premierjét követően a teljes hazai előfizetéses mobilpiacra jelentős hatást gyakorolt."
Olyan jelentős volt, hogy "a sikerre való tekintettel" még csökkent is cirka 40%-kal.
|
csüt. dec. 16, 2004 15:44 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Dícsérő! Kaptam ma egy exkluzív kompakt T-Mobile naptárat. Bent van a T-Mobile szolgáltatáskínálata, K.A.P program, stb. Domino-s, Aranykártyás vagyok, talán ezért kaptam, nemtudom!
|
szer. dec. 15, 2004 11:22 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
njack írta: Ha általánosságban beszéltél, akkor elismerem, hogy az emberek ÁLTALÁBAN nem informáltak a saját tarifacsomagjukról. Bár szerintem ez nem a tájékoztatás hiányának róható fel, hanem az emberek tudatlanságának/érdektelenségének. Főképp csak azok alapján döntenek az ÁTLAG user-ek, hogy mit hallanak/látnak a reklámokban. Ha látják a Voda 27 Ft-os reklámját, egyértelmű, hogy egy ÁTLAG emberben felmerül a dolg: "Hú de jó..." Valaki átmegy azért a pár forintért, valaki meg nem. Ez mindhárom szolgáltatóra vonatkozik oda-vissza.
Sőt,az átlag user néha még ennél is durvább dolgot is csinál!Egyik haverom vett egy 3410-est kb 1 éve (csaj,de barna ).Egyik nap még nem volt telcsije,a másik nap beállított egy telefonnal.És kérdeztem tőle,hogy miért pont pannisat vett?? -> hmmm...foggalma sincs.Akkor a barátja westeles volt,a családban másnak még nem volt telcsije,szóval totálisan randomra választott.De ezt mondta is!Bement a városba,hogy akkor most vesz egy telefont.Irány a plaza,ott van mindhárom szolgáltatónak üzlete.Mászkált fel,s alá,majd megtetszett neki a panni,bement és megvette.ENNYI! És azt se tudja,milyen csomagban van,meg semmit.
Aztán most került egyetemre.Eddig a 3600-os kari simán elég volt olyan 1-2 hónapig.Most meg kapja néha a szívrohamot,amikot a 8000-es éppenhogycsak kihúzza az egy hónapot!Szóval neki már mondtam is a váltást,mert főleg egy egyetemistának nagyon nem mindegy,hogy mennyit kell kiadnia a telefonálásra.És sok kicsi sokra megy
|
csüt. dec. 09, 2004 13:16 |
|
|
njack
arany tag
|
Macika írta: njack írta: Tisztában vagyok az árakkal, csak ezzel a Net-es dologgal nem voltam teljesen képben sem árilag, sem szolgáltatásilag. De ígérem Neked, utánanézek ennek is..., idővel... Félre ne értsd, nem kötözködni akartam Veled. Csak azt a "törvényszerűséget" kívántam Általad is bizonyítani, hogy a Westelesek nagy részét nem tájékoztatják megfelelően a változásokról ÉS a nagy részüket nem is érdekli a dolog? Abba na boldog eufóriába nélnek, hogy a lheető legjobb minőséget kapják a legjobb árakon. És idáig érdekl ia dolog őket, nem tovább. Ne tudd meg, az elmúlt 1,5-2 hónapban hány felhőtlenül magabiztos ős-westelest hoztam zavarba azzal a kijelentésemmel, hogy nov. 15-től 30/30 as lesz(tt) a korábban 30/1 mp-es számlázás? Persze, hogy nem hitték el.
Ha általánosságban beszéltél, akkor elismerem, hogy az emberek ÁLTALÁBAN nem informáltak a saját tarifacsomagjukról. Bár szerintem ez nem a tájékoztatás hiányának róható fel, hanem az emberek tudatlanságának/érdektelenségének. Főképp csak azok alapján döntenek az ÁTLAG user-ek, hogy mit hallanak/látnak a reklámokban. Ha látják a Voda 27 Ft-os reklámját, egyértelmű, hogy egy ÁTLAG emberben felmerül a dolg: "Hú de jó..." Valaki átmegy azért a pár forintért, valaki meg nem. Ez mindhárom szolgáltatóra vonatkozik oda-vissza.
A félperces számlázásra áttérés nem hatott túl jól a közérzetemre. Mondhatni, korábban ez egy ok volt, amiért előfizetéses lettem. Bár mondjuk azóta Relaxom van.
Az adatforgalom számlázásával kapcsolatban még kételkedem. Mivel korábban Domino-sként nem volt havi lebontásom az adatforgalommal kapcsolatban; és mivel V70-em volt most nyáron (amiben nincs adatforgalom számláló) nem tudtam ellenőrizni a számlázási egységet. Most a havi számlámon 10kB-os kerekítésben van közölve. Azt nem tudom (egyelőre), hogy így is számláz-e. Örülnék, ha reklamhang-nak lenne igaza!
|
csüt. dec. 09, 2004 8:55 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Mobilio írta: kigészítésként csak annyit hogy amit a voda netről írtál az az előfizusra igaz csak, kártyásnál 100 megát kapsz a 3125-ért és nem lépheted túl.
njakc havidíjas. Ezért írtam.
|
csüt. dec. 09, 2004 8:02 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
A T-nél a GPRS WAP/NET-nél ez a 10KB/5 perc úgy van, hogy 5 percenként vizsgálja a rendszer a forgalmat. Tehát ha az 5 perc alatt, csak \'áll\' a tel. wapon, akkor természetesen nem von semmit. Ja, és ameddig tart a csomagban a f.használható MB.-ok, addig 1 KB.-onként vonogat. Utána tér rá a 10 KB.-ra. Ezt több ügyf. is mondta.
|
csüt. dec. 09, 2004 7:47 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
A T-nél a GPRS WAP/NET-nél ez a 10KB/5 perc úgy van, hogy 5 percenként vizsgálja a rendszer a forgalmat. Tehát ha az 5 perc alatt, csak \'áll\' a tel. wapon, akkor természetesen nem von semmit. Ja, és ameddig tart a csomagban a f.használható MB.-ok, addig 1 KB.-onként vonogat. Utána tér rá a 10 KB.-ra. Ezt több ügyf. is mondta.
|
csüt. dec. 09, 2004 7:44 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Mobilio írta: kigészítésként csak annyit hogy amit a voda netről írtál az az előfizusra igaz csak, kártyásnál 100 megát kapsz a 3125-ért és nem lépheted túl.
Így is van!
De nézzük csak, mit is és mennyiért is kapunk ugyanígy pre-paidnél a T-mobile-nál?
GPRS Domino Net: 10 MB 2500 br. Ft-ért
GPRS Domino Net Plusz: 50 MB 4000 br. Ft-ért
GPRS Domino Net 300: 300 MB 6000 br. Ft-ért
Ráadásul nemcsak az adatforgalom, hanem az idő is számít. Ilyen durva módon egyik szolgáltató sem húzza le az előfizetőit. Tehát ha Te pl. ICQ-zol a Symbianos telódon, de nem szól senki Hozzád, akkor is peregnek az 5 percek, amik 10 kB-nak számítanak.
A Pannon ezen a téren sokkal tisztességesebb, 1 kB a számlázás alapja, aztán ha 6 óra on-line alatt jön össze az 1 kB, akkor 6 óra eseménytelen GPRS került 50 fillérbe...
|
csüt. dec. 09, 2004 1:48 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
njack írta: Tisztában vagyok az árakkal, csak ezzel a Net-es dologgal nem voltam teljesen képben sem árilag, sem szolgáltatásilag. De ígérem Neked, utánanézek ennek is..., idővel...
Félre ne értsd, nem kötözködni akartam Veled. Csak azt a "törvényszerűséget" kívántam Általad is bizonyítani, hogy a Westelesek nagy részét nem tájékoztatják megfelelően a változásokról ÉS a nagy részüket nem is érdekli a dolog? Abba na boldog eufóriába nélnek, hogy a lheető legjobb minőséget kapják a legjobb árakon. És idáig érdekl ia dolog őket, nem tovább.
Ne tudd meg, az elmúlt 1,5-2 hónapban hány felhőtlenül magabiztos ős-westelest hoztam zavarba azzal a kijelentésemmel, hogy nov. 15-től 30/30 as lesz(tt) a korábban 30/1 mp-es számlázás? Persze, hogy nem hitték el.
|
csüt. dec. 09, 2004 1:40 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
vizsla1 írta: njack írta: Domino-val kb. másfél éve vettem telefont (persze közben volt egy független telóvételem is). De azt nem is gondoltam, hogy emiatt lenne annyi, mivel korábban vettem 9 hónap után is újra telefont Dominoval. (rendes volt a csaj ) Valószínűleg ez szúrt nekik szemet, hogy 9 hónapon belül vettél 2 telefont Dominoval, majd amikor átváltottál előfizura, akkoris kértél telefont. njack írta: Meg kell még azt hagyni, hogy Domino-ról váltás után 6 hónapig havonta 10 sms-t és 10 perc beszédet kapok/kaptam. Bár ezt Ti úgyis lehurrogjátok nemsokára, mivel nem egy nagy valami. Sőt, még azt is fejemhez vágjátok majd, hogy emiatt lettem előfizus... Vodánál pl. nem vihetted volna át a megmaradt egyenlegedet. Amúgy tényleg nem nagy ajándék, de korábban nem úgy volt, hogy 12 hónapig 500Ft forgalomkedvezmény jár? najck írta: Bár most Relaxom van, de van Domino-s (sima) kártyám is; azzal 15 Ft-ért beszélek 22 után hálón belül, Társalgóval meg 12.50-ért. Most mondjam azt, hogy Domino7-tel csak 10 Ft lenne este 10 után? Ááá, inkább nem... Az olyan "vodás-jótanács" lenne Tőlem. Használd csak az Általad említett kettőt . njack írta: GPRS Net 300: Havi 6000 HUF; 300 MB havidíjban foglalt adatforgalom; minden további forgalom: munkanap 07-20h között 2 Ft/10 kbyte, minden nap 22-07 között 0,3 Ft/10 kbyte, egyéb időben 1 Ft/10 kbyte. Csak összehasonlításképp: Voda 200 mega, 3125. 200-500 mega, +3875, nincs időkorlát, ugyanakkor, ha 1 bájttal is túlléped a 200 megát, perklánod kell a 200-500 mega közti sáv felárát (a gprs nem állt meg 500 megánál, de többit nincs miért kiírnom). Pannon: 500 mega 6250(?), de időhöz van kötve: 21-06, illetve hétvége egész nap. Voda+Pannon: van adattömörítés, pannonnál állatólag nagyon frankó! njack írta: Azért gondolj bele, hogy mennyi ügyfelet kell kiszolgálnia a T-nek (+ a Pannonnak is), ellenben a Vodával. /Mindjárt jönnek a Voda Fan-ok és felháborodva elkezdenek írogatni dolgokat..., várom... / A tények kedvéért: a voda minden hónapban szerez 30-40 ezer ügyfelet. Szerinted ott nincsenek sokan? Ráadásul kevesebb és kisebb üzletei is vannak. njack írta: Végül, de nem utolsó sorban: Legyetek szívesek T-Mobile-nak írni vagy T-nek, mert Westelként + Tréként nem szívesen olvasom. Én sem szoktam Vodkát meg ilyeneket írni. Sajnálom, de részemről maradok a Westelnél, a vezetőség miatt.
kigészítésként csak annyit hogy amit a voda netről írtál az az előfizusra igaz csak, kártyásnál 100 megát kapsz a 3125-ért és nem lépheted túl.
|
csüt. dec. 09, 2004 1:36 |
|
|
njack
arany tag
|
Macika írta: njack írta: A GPRS Net-hez nem tudok többet szólni... Biztosan így van, hiszek Neked! ; Nem néztem ennyire utána; Nem használom. Bizony így van. Hidd el, ha egy Westeles elégedett a szolgáltatója áraival, akkor 90%-ban mindig kiderül, hogy nincs tisztában az árakkal... Legalábbis ezen a fórumon Te vagy a sokadik, akinél ez bejött...
Tisztában vagyok az árakkal, csak ezzel a Net-es dologgal nem voltam teljesen képben sem árilag, sem szolgáltatásilag. De ígérem Neked, utánanézek ennek is..., idővel...
|
csüt. dec. 09, 2004 0:03 |
|
|
Macika
Moderátor
|
njack írta: Amikor átváltottam előfizura, akkor nem vettem telefont és nem is akartam. Nem hiszem amúgy, hogy a 2 évvel ezelőtti telóvásárlásomat még számon tartják... De, nyugodj meg. A 6 éve vásárolt 6110-esem benne volt a logban (akkor még nem egész 5 éve volt, igaz)! Persze nem úgy, hogy kibökje a szememet. De ha keresik direkt, akkor megtalál(hat)ják. De ebben nincs is semmi baj, engem aztán nem zavar. njack írta: A GPRS Net-hez nem tudok többet szólni... Biztosan így van, hiszek Neked! ; Nem néztem ennyire utána; Nem használom.
Bizony így van.
Hidd el, ha egy Westeles elégedett a szolgáltatója áraival, akkor 90%-ban mindig kiderül, hogy nincs tisztában az árakkal...
Legalábbis ezen a fórumon Te vagy a sokadik, akinél ez bejött...
|
szer. dec. 08, 2004 23:49 |
|
|
njack
arany tag
|
Amikor átváltottam előfizura, akkor nem vettem telefont és nem is akartam. Nem hiszem amúgy, hogy a 2 évvel ezelőtti telóvásárlásomat még számon tartják...
A 12 hónapig 500Ft kedvezményről nem tudok. Lehet, hogy volt régebben.
A Domino7-tel igazad volt...
A GPRS Net-hez nem tudok többet szólni... Biztosan így van, hiszek Neked! ; Nem néztem ennyire utána; Nem használom.
Üzletek forgalma: Én itt gondoltam a sok RÉGI előfizetőre, nyűgös bajaikra. Szerintem egy új ügyfél megy a leggyorsabban; legalábbis eddigi üzletben töltött /szerencsére nem olyan sok / időm alapján gondolom ezt.
|
szer. dec. 08, 2004 22:11 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
njack írta: Domino-val kb. másfél éve vettem telefont (persze közben volt egy független telóvételem is). De azt nem is gondoltam, hogy emiatt lenne annyi, mivel korábban vettem 9 hónap után is újra telefont Dominoval. (rendes volt a csaj ) Valószínűleg ez szúrt nekik szemet, hogy 9 hónapon belül vettél 2 telefont Dominoval, majd amikor átváltottál előfizura, akkoris kértél telefont. njack írta: Meg kell még azt hagyni, hogy Domino-ról váltás után 6 hónapig havonta 10 sms-t és 10 perc beszédet kapok/kaptam. Bár ezt Ti úgyis lehurrogjátok nemsokára, mivel nem egy nagy valami. Sőt, még azt is fejemhez vágjátok majd, hogy emiatt lettem előfizus... Vodánál pl. nem vihetted volna át a megmaradt egyenlegedet. Amúgy tényleg nem nagy ajándék, de korábban nem úgy volt, hogy 12 hónapig 500Ft forgalomkedvezmény jár? najck írta: Bár most Relaxom van, de van Domino-s (sima) kártyám is; azzal 15 Ft-ért beszélek 22 után hálón belül, Társalgóval meg 12.50-ért. Most mondjam azt, hogy Domino7-tel csak 10 Ft lenne este 10 után? Ááá, inkább nem... Az olyan "vodás-jótanács" lenne Tőlem. Használd csak az Általad említett kettőt . njack írta: GPRS Net 300: Havi 6000 HUF; 300 MB havidíjban foglalt adatforgalom; minden további forgalom: munkanap 07-20h között 2 Ft/10 kbyte, minden nap 22-07 között 0,3 Ft/10 kbyte, egyéb időben 1 Ft/10 kbyte. Csak összehasonlításképp: Voda 200 mega, 3125. 200-500 mega, +3875, nincs időkorlát, ugyanakkor, ha 1 bájttal is túlléped a 200 megát, perklánod kell a 200-500 mega közti sáv felárát (a gprs nem állt meg 500 megánál, de többit nincs miért kiírnom). Pannon: 500 mega 6250(?), de időhöz van kötve: 21-06, illetve hétvége egész nap. Voda+Pannon: van adattömörítés, pannonnál állatólag nagyon frankó! njack írta: Azért gondolj bele, hogy mennyi ügyfelet kell kiszolgálnia a T-nek (+ a Pannonnak is), ellenben a Vodával. /Mindjárt jönnek a Voda Fan-ok és felháborodva elkezdenek írogatni dolgokat..., várom... / A tények kedvéért: a voda minden hónapban szerez 30-40 ezer ügyfelet. Szerinted ott nincsenek sokan? Ráadásul kevesebb és kisebb üzletei is vannak. njack írta: Végül, de nem utolsó sorban: Legyetek szívesek T-Mobile-nak írni vagy T-nek, mert Westelként + Tréként nem szívesen olvasom. Én sem szoktam Vodkát meg ilyeneket írni.
Sajnálom, de részemről maradok a Westelnél, a vezetőség miatt.
|
szer. dec. 08, 2004 21:19 |
|
|
njack
arany tag
|
ardy írta: meg lehet változtatni pl a hátteret,nem? a t-jingle dallamot beleteszik most már egyébként a többszólamú dallamot lejátszó készülékekbe? Tiédben benne van, njack??
A háttértől kezdve a képernyőkímélőn át a csengőhangokig mindent ki lehet cserélni. Konkrétan fájlként nem látom a telefonon T-jingle-t (ahogy Te írtad), de biztosan benne van, ugyanis a be- és kikapcs hangja ez. Ezeket (amelyeket nem látsz a telefonban, de benne van) számítógéppel ki lehet törölni, ill. lehet a helyére mást rakni. A Siemenseknél sok ilyesmit lehet csinálni. Látogass el a Siemens 65-ös szériáinak fórumába, ott le van írva minden, ha konkrétan érdekel.
A Moto-kban is van lehetőség téma-váltásra.
|
szer. dec. 08, 2004 21:14 |
|
|
ardy
ezüst tag
|
meg lehet változtatni pl a hátteret,nem? a t-jingle dallamot beleteszik most már egyébként a többszólamú dallamot lejátszó készülékekbe? Tiédben benne van, njack??
|
szer. dec. 08, 2004 20:36 |
|
|
njack
arany tag
|
partycsoka írta: Amennyire tapasztaltam eddig (meg) kevesbe uralja,de ha meg tudsz nezni egy uj,nemet T-Mobileos telot,akkor el fog menni a kedved a T-tol.
Nem tudom, Te mire gondoltál, mennyire uralja nagyon. De az M65-ömben - mint írottam - minden T-Mobile-os. Az lehet, hogy más kérdés, meg lehet-e változtatni a Témát...
|
szer. dec. 08, 2004 19:55 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Amennyire tapasztaltam eddig (meg) kevesbe uralja,de ha meg tudsz nezni egy uj,nemet T-Mobileos telot,akkor el fog menni a kedved a T-tol.
|
szer. dec. 08, 2004 19:50 |
|
|
njack
arany tag
|
Bocsi, kétszer ment el és ezt csak most vettem észre...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára njack szer. dec. 08, 2004 19:52-kor.
|
szer. dec. 08, 2004 19:11 |
|
|
njack
arany tag
|
ardy írta: Sziasztok!
Akinek t-zones-os készüléke van, írja meg legyen szíves, hogy a t-mobile is olyannyira "uralkodik" a színek felett mint a voda live! ? Vagy a billentyű és a kijelző alsó része rózsaszín és kész? Vagy az egész menü?? A most vett M65-ömben a be-,kikapcsolás animációja, a kijelző háttere és az egész menü Magentás, viszont mindegyiket ki lehet kapcsolni, illetve lehet másik témát helyette alkalmazni. vizsla1 írta: És aláírtál 2 évet a Westelnél. Hadd gratuláljak! Pedig azt hittem megjön az eszed, amikor a Kedvezményes Vodafone díjcsomag topicot nézegeted. De hát nem. Így nem is csodálom, hogy nincsenek olyan árak, mint Szlovákiában. Hisz ilyen áron is el tudják adni, akkor b*sznak lejjebb vinni az árakat. Ezzel nem csak magaddal, de lényegében mással is kiszúrtál. De nemcsak Te, hanem mindenki, aki hagyományos előfizetést vesz/vett a westikénél május 1. után.
Amúgy továbbra sem értem, miért adták neked ilyen áron. Amikor Dominot vettél, vásároltál telefont? S azóta nem telt el 2 év? S most ezt elverik rajtad, mert átmentél előfizube, s most vásárolnál hozzá telefont is, s most írnád alá a 2 éves hűséget? Megmondtam, hogy nem akarok váltani! Én meg vagyok elégedve a T-Mobile-lal; mégha itt a T-Mobile gyalázó-ban Ti máshogy gondoljátok. Amúgy benéztem a topic-ba. Macikával volt is egy kis afférom. Azért a néhány forintért nem fogok átmenni. És nem vagyok sem lusta, sem tájékozatlan ahhoz, hogy átmenjek!!! Domino-val kb. másfél éve vettem telefont (persze közben volt egy független telóvételem is). De azt nem is gondoltam, hogy emiatt lenne annyi, mivel korábban vettem 9 hónap után is újra telefont Dominoval. (rendes volt a csaj ) Meg kell még azt hagyni, hogy Domino-ról váltás után 6 hónapig havonta 10 sms-t és 10 perc beszédet kapok/kaptam. Bár ezt Ti úgyis lehurrogjátok nemsokára, mivel nem egy nagy valami. Sőt, még azt is fejemhez vágjátok majd, hogy emiatt lettem előfizus... Hangsúlyoznám, hogy ez NEM így van! A Vodát meg nem tartanám istennek. (Márcsak azért sem, mert benne van a 10 parancsolatban) Azt meg beismerem, hogy vannak jó HÚZÁSAI, alacsonyabbak a percdíjai + vannak eltérő szolgáltatásai, amik esetleg jobbak mint a T-nek. De... gyurxi551 írta: ...9ft/perc 7végén és 22után hlón belül? Barátnőmmel így 20 perceket beszélgetünk... A vonalason is lenne 12. Tök jó hogy ha ki vagyok kapcsolva és hív valaki, akkor sms-ben tájékoztatnak, ingyen. GPRS net verhetetlen: pannonos lakótársamnak megtetszett, és utánajárt, hogy az előfizujával 100MB az valami 20ezer forint lenne, mert valami 7kb az 5forint vagy nemtudom... De az tuti hogy a 3100ft-nak (vodás) a több-többszöröse volt.
Trémobilnál ha jól tudom, a Domino sms csomaggal is 25 egy sms, voda jokerrel meg alapban 18 és beszélni is olcsóbb -picit... Bár most Relaxom van, de van Domino-s (sima) kártyám is; azzal 15 Ft-ért beszélek 22 után hálón belül, Társalgóval meg 12.50-ért. A T-nél is van hívásértesítő, most már a nem fogadott hívás hívószámával. (persze amikor Te írtad a hozzászólásodat, akkor még ez nem így volt ) GPRS Net 300: Havi 6000 HUF; 300 MB havidíjban foglalt adatforgalom; minden további forgalom: munkanap 07-20h között 2 Ft/10 kbyte, minden nap 22-07 között 0,3 Ft/10 kbyte, egyéb időben 1 Ft/10 kbyte. A Domino SMS csomag tarifái már rég voltak frissítve. Nem is hiszem, hogy érdemileg használja valaki. Ez nem jó példa volt részedről. Mellesleg meg WAP-ról ingyenesen küldök SMS-t (na jó, ott van az adatforgalom, húha...)/naponta max. 15 db, még nem sikerült egy nap ennyit küldenem/. reklamhang írta: Üzletek! A Pécsi T-Mobile képviselet, szép, nagy is, sorszámosztó masina is van, de min.mindig 20 perc a várakozási idő. Tömve van állandóan! A Pannon is hasonló mindenben, a vodáé kisebb, és tolongás sincs.
Azért gondolj bele, hogy mennyi ügyfelet kell kiszolgálnia a T-nek (+ a Pannonnak is), ellenben a Vodával. /Mindjárt jönnek a Voda Fan-ok és felháborodva elkezdenek írogatni dolgokat..., várom... /
Végül, de nem utolsó sorban: Legyetek szívesek T-Mobile-nak írni vagy T-nek, mert Westelként + Tréként nem szívesen olvasom. Én sem szoktam Vodkát meg ilyeneket írni. Köszönettel: egy utolsó kívánság tuladonosa
|
szer. dec. 08, 2004 19:10 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
A hivasertesito mostantol a hivo szamaval kuldi az sms-t, mint a vodanal.
|
szer. dec. 08, 2004 16:19 |
|
|
ardy
ezüst tag
|
igazán nincs mit
|
szer. dec. 08, 2004 16:08 |
|
|
mower
ezüst tag
|
ardy, koszi az infot!
|
szer. dec. 08, 2004 15:47 |
|
|
ardy
ezüst tag
|
Sziasztok!
Akinek t-zones-os készüléke van, írja meg legyen szíves, hogy a t-mobile is olyannyira "uralkodik" a színek felett mint a voda live! ? Vagy a billentyű és a kijelző alsó része rózsaszín és kész? Vagy az egész menü??
|
szer. dec. 08, 2004 15:31 |
|
|
ardy
ezüst tag
|
mower: én mindig késve fizetem a t-mobile-os számlámat.. hónap végén szoktam. Egyszer volt, hogy megcsúsztam vele, és annyi volt, hogy csörgött a telefonom, felvettem, és emberi hang helyett gépi hang szólalt meg: x napon belül fizessem be a tartozásomat, és a feladóvevényt mutassam be egy irodában. El is mondták mennyi a tartozás. Befizettem, nem mutattam be, nem lett belőle gáz. Szóval szerintem nem lesz nagy gond, főleg a karácsony miatt is
|
szer. dec. 08, 2004 15:28 |
|
|
ardy
ezüst tag
|
mower: én mindig késve fizetem a t-mobile-os számlámat.. hónap végén szoktam. Egyszer volt, hogy megcsúsztam vele, és annyi volt, hogy csörgött a telefonom, felvettem, és emberi hang helyett gépi hang szólalt meg: x napon belül fizessem be a tartozásomat, és a feladóvevényt mutassam be egy irodában. El is mondták mennyi a tartozás. Befizettem, nem mutattam be, nem lett belőle gáz. Szóval szerintem nem lesz nagy gond, főleg a karácsony miatt is
|
szer. dec. 08, 2004 15:27 |
|
|
mower
ezüst tag
|
sziasztok
nem tudtam pontosan hova tartozik a kerdesem, ugy dontottem ide irom, hatha vki tud segiteni. adott egy t-mobilos elofizetes (relax ha jol tudom, de ez mindegy). adott a szamla, amit be kell fizetni december 13-ig. a kerdes pedig az, hogy mi tortenik, ha ezt a szamlat csak januar 5-6 korul fizeti be az illeto? mit tesz a t-mobile? kikapcsol, letilt, kesedelmi dij? koszi
udv, mower
|
szer. dec. 08, 2004 13:14 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
pampika írta: bár az egyik kedvencem az okmányiroda.Ott van egy biztonsági csávó,aki abban éli ki magát,hogy csak ő nyomkodhatja a matrica osztogató gépet,mintha én nem tudnám elolvasni,mi van a gombra írva
Ez nem olyaan rossz dolog. A múltkor el akartam intézni valamit, mentem sorszámért. Egy jó nagy darab fickó volt előttem, kért időpontot gk. átíráshoz. Kapott is 2 hónappal későbbre. Nézte, nézte, morgott, hogy nem ér rá, úgyhogy megpróbálta mégegyszer. Hát nem még fél órával későbbi idő jött ki?
Úgyhogy nagy duzzogva elment, csak éppen szerzett egy lyukas órát az ügyintézőknek.
Valószínű, hogy a 2 hónapos várakozás se lett volna több 1 hétnél, ha nem nyomkodja mindenki összevissza, többször a gombokat.
Úgyhogy legegyszerűbb, ha odaállítanak egy figurát nyomkodni, amíg a nép fel nem nő ehhez a komoly feladathoz...
|
szer. dec. 08, 2004 12:03 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
pampika írta: bár az egyik kedvencem az okmányiroda.Ott van egy biztonsági csávó,aki abban éli ki magát,hogy csak ő nyomkodhatja a matrica osztogató gépet,mintha én nem tudnám elolvasni,mi van a gombra írva
Na várjál, lehet, hogy a munkaköri leírása tartalmazza ezt és ő csak becsületesen végzi a dolgát.
|
szer. dec. 08, 2004 10:48 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
vizsla1 írta: spf írta: Elnézést az offtopikért, de vizsla1, nem gondolod, hogy túlzásba viszed a dolgot? És milyen jól esik! Csak az a baj, hogy haszna nincsen, mert pont azokhoz nem jut el, akikhez kéne.
Sztem igaza van vizslának,amiért próbálja nyitogatni az emberek szemét (jó,lehet,hogy valakinek esetleg uncsi,vagy etc. ),de azért ha a sok ember csak egy kicsit is belegondolna az itt leírt információkba,akkor lehet,hogy jóval kevesebbért beszélhetne.
Nem lehet a sült galambot is mindenkinek a szájába adni,de itt le van írva az up-to-date info szinte minden elérhető csomaghoz,így csak a useren múlik,hogy él-e a lehetőséggel
|
szer. dec. 08, 2004 10:48 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Nálunk is mindhárom szolgáltatónál matricás rendszer van.Van egy ismim,aki annak idején azért ment át a pannonhoz westitől,mert megunta a matricázást.Aztán persze a panni is bevezette és ennek nem örült...
Karácsony tájékán nagyon durva sokbanállások szoktak lenni,épp egyszer vártam és jött egy mamika,akinek csak feltöltő kellett volna.De mondta neki a biztonsági őr,hogy inkább menjen el az újságárushoz és ne várjon itt cca. 2 órát egy feltöltőért
bár az egyik kedvencem az okmányiroda.Ott van egy biztonsági csávó,aki abban éli ki magát,hogy csak ő nyomkodhatja a matrica osztogató gépet,mintha én nem tudnám elolvasni,mi van a gombra írva
|
szer. dec. 08, 2004 10:44 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
spf írta: tarby írta: Elnézést az offtopikért, de vizsla1, nem gondolod, hogy túlzásba viszed a dolgot? Azt persze egy ideje már tudjuk, hogy a Voda az isten, de ez még annál is meredekebb volt most. nem kell észrevenni tarby, ez a legjobb megoldás. szegény itt éli ki magát.
És milyen jól esik! Csak az a baj, hogy haszna nincsen, mert pont azokhoz nem jut el, akikhez kéne. Így a szubjektív szitkozódást a fórumon ezúton befejezem.
|
szer. dec. 08, 2004 10:07 |
|
|
spf
arany tag
|
tarby írta: Elnézést az offtopikért, de vizsla1, nem gondolod, hogy túlzásba viszed a dolgot? Azt persze egy ideje már tudjuk, hogy a Voda az isten, de ez még annál is meredekebb volt most.
nem kell észrevenni tarby, ez a legjobb megoldás. szegény itt éli ki magát.
|
szer. dec. 08, 2004 9:02 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Üzletek! A Pécsi T-Mobile képviselet, szép, nagy is, sorszámosztó masina is van, de min.mindig 20 perc a várakozási idő. Tömve van állandóan! A Pannon is hasonló mindenben, a vodáé kisebb, és tolongás sincs.
|
szer. dec. 08, 2004 7:11 |
|
|
gyurxi551
platina tag
Csatlakozott: pén. jún. 18, 2004 13:42 Hozzászólások: 703 Tartózkodási hely: Székesfehérvár, BP
|
(((((még egy OFFroad: a Samsung E310 topicban kérdeztem 1-2 dolgot, váááálaszooljatoook ha tudtok!! Kíváncsi vagyok!! )))))
|
kedd dec. 07, 2004 22:50 |
|
|
gyurxi551
platina tag
Csatlakozott: pén. jún. 18, 2004 13:42 Hozzászólások: 703 Tartózkodási hely: Székesfehérvár, BP
|
skynet írta: gyurxi551 írta: Igazad volt, viszonteladó volt, a blokkon BRAVO-SHOP Kft van, bár a BRAVO-Sokk Kft jobban ráillene. Szal ez a hely gázos picit csak. Pannon sztornó. kicsit tényleg gázos, de én így is kb egy órát nyertem azzal, hogy náluk vettem SIMet, nem a szemben levő Pannon márkaüzletben... a csaj, aki adta, majdnem lehányt az elején, meg ahogy töltötte ki a papírt, majdnem elaludt, meg totál hülyének nézett, de aztán a végén megköszönte a vásárlást... nekem ez megérte! de ez amúgy melyik topic? nem a t-mobil-gyalázó?
Igaz, igaz! Tudja valaki miért épp bugyirózsaszínt választottak? A Trémobil dizejnere anno külhonban biztosan a KÉK Osztriga bárban dolgozott, ami a Rendőrakadémiában is szereplet.
Vagy jobb ötlet?
|
kedd dec. 07, 2004 22:47 |
|
|
gyurxi551
platina tag
|
Igazad volt, viszonteladó volt, a blokkon BRAVO-SHOP Kft van, bár a BRAVO-Sokk Kft jobban ráillene. Szal ez a hely gázos picit csak. Pannon sztornó.
|
kedd dec. 07, 2004 18:24 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
skynet írta: vizsla1 írta: Hagy gratuláljak! én meg hadd gratuláljak ahhoz, hogy ezt így sikerült leírni (és vélhetőleg mondani is)!
Thnx
Javítva
Elmentve
|
kedd dec. 07, 2004 18:21 |
|
|
gyurxi551
platina tag
|
Akkor lehet én a viszonteladónál voltam, pedig afölött is órisi betűkkel Pannon volt. Szal ha bemész az EUParkba (miután a Milkásstandtól vettél keserű finom Milkát ) túljutsz a forgógyűjtő ajtón, fel a mozgólépcsőn, szembe a Fukaros bolt, és a lépcső után rögtön balra és visszafelé, a folyosó vége felé, na ott voltam. Hogy szembe mi van...? Ott is Pannon van?
|
kedd dec. 07, 2004 18:06 |
|
|
.dredd.
arany tag
Csatlakozott: kedd júl. 27, 2004 20:51 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: bp
|
CineDOG írta: Pedig ha elmondod neki, lehet nem is sorszámot kapsz tőle.
OFF
... de lehet, hogy azt, csak kézzel írt sorszámot
|
kedd dec. 07, 2004 16:25 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Pedig ha elmondod neki, lehet nem is sorszámot kapsz tőle.
|
kedd dec. 07, 2004 15:33 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Itt is van sorszám....
|
kedd dec. 07, 2004 15:22 |
|
|
Macika
Moderátor
|
gyurxi551 írta: (...)Szóval a Tré és Voda _NAGYOBB_ irodáinak többségében sorszám van, a Pannonál miért nem? Vagy rosszul tudom? Javítsatok ki! Az EU Parkos iroda viszont tuti gáz! Bár a leggázabb pont a Voda: Szeged Kárász utca: bunkók, lassúak, kicsi a hely(...)
Pesten tudtommal mindenütt van sorszám, azt hittem, vidéken sincs ez máshogy...
|
kedd dec. 07, 2004 15:12 |
|
|
gyurxi551
platina tag
|
Hi.
Megpróbálok topic hű vagyis nem OFF lenni, de 1-1 szót SAJÁT szemszögemből megemlítenék. Igen Trémobil az t*ágya. Tény. Vizsla1: igen Vodafone a nyerő. Látszik, aki a kutyákat szereti, rossz ember nem lehet (nekem 2 is van). Én is voltam Westeles olyan 99-2000ig, de mivel minden ismerősom Pannonos volt és én valami 112 forintért hívtam őket, no akkor jött be a Vodának ez a mindenkit 5x forintért és váltottam, Vitamax city és pár hónapja Joker Plusz. De 1-1 jó és rossz szót mindegyikről:
Voda -
Mért van az a Vodánál, hogy ha pl 6után hívok egy 20-ast 19/percért és a kártyámon van 24 forint, akkor nem 1 percet beszélhetek, hanem 1mp után megszakad és utána nem 5 forint hanem NULLA forint van a karimon... Mindegy, nem nagy cucc, ha 50 ft alá megy az egyenlegem akkor tölteni kell és meg van oldva.
Voda +
MiNDEN más
9ft/perc 7végén és 22után hlón belül? Barátnőmmel így 20 perceket beszélgetünk... A vonalason is lenne 12. Tök jó hogy ha ki vagyok kapcsolva és hív valaki, akkor sms-ben tájékoztatnak, ingyen. GPRS net verhetetlen: pannonos lakótársamnak megtetszett, és utánajárt, hogy az előfizujával 100MB az valami 20ezer forint lenne, mert valami 7kb az 5forint vagy nemtudom... De az tuti hogy a 3100ft-nak (vodás) a több-többszöröse volt.
Trémobilnál ha jól tudom, a Domino sms csomaggal is 25 egy sms, voda jokerrel meg alapban 18 és beszélni is olcsóbb -picit. Pannon nagyjából tudja tartani a lépést, csak a reklámjaik nem tetszenek. De sok készülék van és elég jó árakon, úgy láttam eddig. Bár volt egy rossz élményem, most vettem egy headset-et az EUParkban a pannonnál (ott voltak a legkevesebben) és nincs sorszám: bejön egy szakadt kisebbségi és leül mindenki előtt, az ügyfélszolgálatosok nem szólnak csak összenéznek. Én leültem egy székre, de rá kellett jönnöm, hogy így nem állok a sorban, így mikor visszaálltam, akkor meg anyáztak. De így is beállt elénk még egy nő... Szóval a Tré és Voda _NAGYOBB_ irodáinak többségében sorszám van, a Pannonál miért nem? Vagy rosszul tudom? Javítsatok ki! Az EU Parkos iroda viszont tuti gáz! Bár a leggázabb pont a Voda: Szeged Kárász utca: bunkók, lassúak, kicsi a hely...
Ez az én tömör véleményem, ha tetszik ha nem!
|
kedd dec. 07, 2004 14:53 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
vizsla1 írta: És aláírtál 2 évet a Westelnél. Hagy gratuláljak! Pedig azt hittem megjön az eszed, amikor a Kedvezményes Vodafone díjcsomag topicot nézegeted. De hát nem. Így nem is csodálom, hogy nincsenek olyan árak, mint Szlovákiában. Hisz ilyen áron is el tudják adni, akkor b*sznak lejjebb vinni az árakat. Ezzel nem csak magaddal, de lényegében mással is kiszúrtál. De nemcsak Te, hanem mindenki, aki hagyományos előfizetést vesz/vett a westikénél május 1. után.
Amúgy továbbra sem értem, miért adták neked ilyen áron. Amikor Dominot vettél, vásároltál telefont? S azóta nem telt el 2 év? S most ezt elverik rajtad, mert átmentél előfizube, s most vásárolnál hozzá telefont is, s most írnád alá a 2 éves hűséget?
Látod, ez az emberi lustaság, beletörődés.
Inkább köt egy drágább, félperces előfizut, mint egy utánajárást igénylő, olcsóbb másodperc alapút.
|
kedd dec. 07, 2004 9:29 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
tarby írta: Elnézést az offtopikért, de vizsla1, nem gondolod, hogy túlzásba viszed a dolgot? Azt persze egy ideje már tudjuk, hogy a Voda az isten, de ez még annál is meredekebb volt most.
Nem feltétlenül a voda az isten, ott van a pannon is. De amit a tré csinál, már nagyon unom. Lehet, hogy túlzás volt, ez jelenti azt, hogy elegem van .
|
kedd dec. 07, 2004 8:45 |
|
|
tarby
arany tag
|
Elnézést az offtopikért, de vizsla1, nem gondolod, hogy túlzásba viszed a dolgot? Azt persze egy ideje már tudjuk, hogy a Voda az isten, de ez még annál is meredekebb volt most.
|
kedd dec. 07, 2004 8:27 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
És aláírtál 2 évet a Westelnél. Hadd gratuláljak! Pedig azt hittem megjön az eszed, amikor a Kedvezményes Vodafone díjcsomag topicot nézegeted. De hát nem. Így nem is csodálom, hogy nincsenek olyan árak, mint Szlovákiában. Hisz ilyen áron is el tudják adni, akkor b*sznak lejjebb vinni az árakat. Ezzel nem csak magaddal, de lényegében mással is kiszúrtál. De nemcsak Te, hanem mindenki, aki hagyományos előfizetést vesz/vett a westikénél május 1. után.
Amúgy továbbra sem értem, miért adták neked ilyen áron. Amikor Dominot vettél, vásároltál telefont? S azóta nem telt el 2 év? S most ezt elverik rajtad, mert átmentél előfizube, s most vásárolnál hozzá telefont is, s most írnád alá a 2 éves hűséget?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vizsla kedd dec. 07, 2004 18:17-kor.
|
kedd dec. 07, 2004 8:06 |
|
|
njack
arany tag
|
Tapasztalat:
Felkelek ma reggel; gép bekapcs; go to t-mobile.hu; akciók; látom, hogy M65 24.900 HUF 2 évre; go t-mobile üzletbe; várakozás; telefonvásárlásnál kisasszony mondja, hogy részletfizetésre (így vettem) 9.900 a kezdő részlet, majd a maradék 1.7xx Ft havonta. Mondom, az nem igazán 25.000!.
Felvilágosított:
Azért, mert nem vagyok új előfizető (júniusban váltottam dominóról) és nem is vagyok aranykártyás. Kicsit esett az állam, de végül is még így is megérte (nekem). Azért írtam le, ha valaki nem tudná ezt (mint eddig én sem).
|
kedd dec. 07, 2004 0:01 |
|
|