Szerző |
Üzenet |
Csillagász
vas-tag
|
Az Invitel nem akarja az e-mail és webtárhelyek méreteit nővelni?
A többi szolgáltató a sávszélességemelés mellet a tárhelyek méreteit is megemelte!
A Freemailről nem is beszélve!!!!!!
|
szer. júl. 06, 2005 9:00 |
|
|
WinCE
arany tag
|
Wehhehe! Újra megkaptuk a gyorsítót! Ez nagyon állat!
Idézet: Tisztelt Ügyfelünk!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy június elsejétől az Invitel területen nyújtott ADSL szolgáltatás maximális letöltési sávszélességét megnöveljük.
Az átállást követően a 384 kb/s sebességű szolgáltatás 512 kb/s-ra, az 512 kb/s-os 1024 kb/s-ra, a 1024 kb/s-os 2048 kb/s-ra, a 1536 kb/s-os pedig 3008 kb/s-ra bővített letöltési sebességgel vehető igénybe.
A változás a szerződési feltételeket és az abban vállalt szolgáltatási minőséget, valamint a szolgáltatási díjakat 2005. augusztus 31-ig, a sávszélesség emelés teljeskörű lezárásáig nem érinti.
Királyság!
|
csüt. jún. 23, 2005 23:11 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: A székben a gép előtt
|
tudtok már valamit? Invitel is emelni fog megint?
vagy mi lesz? Várni fog?
Koppány
|
vas. máj. 15, 2005 23:06 |
|
|
darakan
ezüst tag
|
CineDOG írta: WinCE írta: Hát pont inviteles felségterületen lakom és velük van szerződésem is a netre. De olyan szinten pörög, majd leviszi a fejem a menetszél Attól tartok ez valami karácsonyi akcijó... Januárba ismét kézifék, én meg majd meg fogok őrülni a csiganettel. Talán azt várják majd, hogy szaladok 512-re előfizetni Befogja az az icipici agyacskád, hogy a MATÁV emelte a sávszélességet, és így minden ADSL szolgáltató is emelni tudott??? Sőt, a kábelTV szolgáltatók is emelnek. Tehát ez NEM karácsonyi ajándék, és NEM beetetés, hogy jövőre meg visszaveszik a sebességet. A MATÁV jóvoltából országos szinten történt/történni fog sávszél növekedés. Most ezért aztán mindenki akciózik orrba-szájba. Nézd meg a szolgáltatód honlapját. Majd nézz meg más ADSL szolgáltatókét is. Lehet még így is drágán kapod a netet. www.externet.huwww.idsl.huwww.axelero.hu
Hát én kábeles vagyok és nálam semmi emelkedést nem tapasztaltam, ez miért lhete
|
vas. ápr. 17, 2005 15:30 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: A székben a gép előtt
|
hehe
megvan az emelés, már vagy 3-4napja. Már mindenkinél végbement?
Koppány
|
vas. ápr. 17, 2005 14:49 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
|
WinCE írta: De gondolom azóta boldogan tapasztaltad, hogy milyen faca a szélsebes invitel net. Kivéve, ha fel lehet jelentkezni, illetve nem szakadozik, minta állat!
hát... boldog szívesen lennék... de nem vagyok, legalábbis nem boldogabb... mert még mindig nem emelték meg
na mind1... majdcsak!
legfeljebb márciusban megy a telefon
|
szer. jan. 26, 2005 20:31 |
|
|
WinCE
arany tag
|
Hót egyszerűt kérdeztél:
Felemeled a telefonkagylót és beütöd az invitel üfsz telszámát.
Érdeklődhetsz -talán- a helpdesk-en, vagy írhatsz is az üfsz-nek egy mélt.
De gondolom azóta boldogan tapasztaltad, hogy milyen faca a szélsebes invitel net. Kivéve, ha fel lehet jelentkezni, illetve nem szakadozik, minta állat!
|
vas. jan. 23, 2005 16:19 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
|
nincs itt senki, aki INVITEL-nél dolgozik, és tudja, hogy gödöllőn, esetleg pont nálam mikor növelik a sávszélességet??
vagy tudtok valami olyan fórumhoz linket, ahol jobbn ki van tárgyalva, az INVITEL része a sávszélességnövelésnek?!
|
kedd jan. 18, 2005 15:43 |
|
|
eddyjackal
ezüst tag
|
Szegedtől 15 km-re egy faluban.Tavaly novemberben kötötték be az adsl-t.Igaz,már megbántam az egészet,de sajna egy évig használnom kell...
|
kedd jan. 11, 2005 6:38 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
|
eddyjackal írta: Hi! Nem a 384-esekkel kezdik,mert nekem 512-es van és nálam már emelték a sávszélességet.Sajnálatos módon viszont iszonyatos pinget produkál,úgyhogy max letöltögetni tudok játszani nem...
HOL LAAKSZ, HA SZABAD TUDNOM? (Upsz... CapsLock ) csak hogy tudjam, hogy merrefelé kezdik, vagy érted.. kis logika!
|
hétf. jan. 10, 2005 18:31 |
|
|
eddyjackal
ezüst tag
|
Hi!
Nem a 384-esekkel kezdik,mert nekem 512-es van és nálam már emelték a sávszélességet.Sajnálatos módon viszont iszonyatos pinget produkál,úgyhogy max letöltögetni tudok játszani nem...
|
szer. jan. 05, 2005 10:29 |
|
|
Hopyka
vas-tag
|
Szerintem azért kezdik a lassabbakkal, mert alapvetően a 384-es előfizetésből van a legtöbb. Ha gyorsabb neted van, megértem, hogy zavar. De türelemre intelek, tezsvérem!
|
hétf. jan. 03, 2005 6:46 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Tubacopy! Írtam neked PÜ-t!
|
vas. jan. 02, 2005 21:41 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
|
hát ja... erről írok hát
elég idegesítő, hogy aki lassabra fizet elő, gyorsabbat kap, mint aki gyorsabbra... ha tényleg a lssabbakkal kezdik, akkor nem értem miért nem a gyorsabbakkal...
hiszen akkor akkor lehetne igazán ellenőrizni az esetleges túlterheltséget is, meg ilyeneket
Koppány
|
vas. jan. 02, 2005 18:54 |
|
|
WinCE
arany tag
|
tubacopy írta: nekem már 3 ismerősömnél is emelték a sávszélességet 384-ről 512-re, de most nekik jobb eredmény jön 512-vel mint nekem 512-vel..
Erről írsz -gondolom: WinCE írta: FlashGet átlagosan 42-43 k-val szakított, most pedig 66,8-9 a letöltési sebesség?
|
vas. jan. 02, 2005 17:19 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
|
nekem már 3 ismerősömnél is emelték a sávszélességet 384-ről 512-re, de most nekik jobb eredmény jön 512-vel mint nekem 512-vel..
először csak a 384-eseket emelik, aztán 512 és végül 768? Vagy tud valaki valamit erről? Ez gödöllőn volt mind a három ismerősöm, énis onnan vagyok!
Koppány
|
vas. jan. 02, 2005 11:51 |
|
|
WinCE
arany tag
|
Na, álljon meg a hovamenet!
Én nem reklamálok -főleg nem itt!
Reklamálni ott az Invitel ügyfélszolgálata!
Örülök a száguldásnak...! Óhhóhahéjjahó!
Hogyne örülnék? Nem vagyok kényelmem ellensége.
De pont ez az. Az invitel honlapján sem volt fenn, most meg nem is kerestem. Igazából nem is érdekes.
Inviteléknél az "ilyen" lépések nem megszokottak... Sőt...!
Én élek Invitel felségterületen, tehát tisztában vagyok viselt dolaikkal...
Azért mer' a matáv és a többi szolgáltató emel, még nem jelenti azt, hogy nekem is emel ez a "gagyika"... (emelt, hurrá!)
|
kedd dec. 14, 2004 20:23 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Sy írta: Tudom ajánlani a VoIP-ot (pl. Skype). Az mindenkivel megy, akinek van netje, és ingyenes. Azokkal is, akiknek nincs (igaz, ez esetben azért pénzbe kerül).
Méghozzá nem is kevés pénzbe tudtommal. Hivatalos ügyek intézésére amúgyse túl jó, de azért köszi, ismerem a Skype-ot.
|
kedd dec. 14, 2004 19:45 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
cml írta: Köszi! Bárcsak a telefonszolgáltatás terén is így igyekeznének a Matáv után.
Tudom ajánlani a VoIP-ot (pl. Skype). Az mindenkivel megy, akinek van netje, és ingyenes. Azokkal is, akiknek nincs (igaz, ez esetben azért pénzbe kerül).
|
vas. dec. 12, 2004 23:09 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Köszi! Bárcsak a telefonszolgáltatás terén is így igyekeznének a Matáv után.
|
vas. dec. 12, 2004 20:51 |
|
|
shabba
arany tag
|
cml írta: Vidéki szolgáltatóknál nem az a jellemzõ, hogy rohannak követni a Matávot, aki ott lakik, az tudja a legjobban. Az Invitel honlapján pl. errõl semmi sincs, de ha valahol bejelentette, akkor biztos úgy van. Talán a honlapjukon is fent van, csak elkerülte a figyelmemet.
http://index.hu/tech/ihirek/?main:2004.11.10.&200750
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=27527
|
vas. dec. 12, 2004 14:35 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Vidéki szolgáltatóknál nem az a jellemző, hogy rohannak követni a Matávot, aki ott lakik, az tudja a legjobban. Az Invitel honlapján pl. erről semmi sincs, de ha valahol bejelentette, akkor biztos úgy van. Talán a honlapjukon is fent van, csak elkerülte a figyelmemet.
|
vas. dec. 12, 2004 14:20 |
|
|
shabba
arany tag
|
WinCE írta: Hát pont inviteles felségterületen lakom és velük van szerzõdésem is a netre. De olyan szinten pörög, majd leviszi a fejem a menetszél Attól tartok ez valami karácsonyi akcijó... Januárba ismét kézifék, én meg majd meg fogok õrülni a csiganettel. Talán azt várják majd, hogy szaladok 512-re elõfizetni
Ha olvasnál egy kevéske netsajtót akkor látnád hogy október eleje óta a sávszél emelések elég központi téma. Elõször a fatáv lépte meg utána upc utána pedig úgy néz ki a többi 4 adsl nagykereskedõ az országban és a kis cégek is éledeznek többeknél hasonló sávszél emelések történtek vagy fognak jõvõ év elejéig.
Az Invitel is már lassan 1 hónapja bejelentette hogy emel hasonlóan a fatávhoz ugyanazok a sebesség csomagok lesznek, tehát 384->512,512->1024,768->1536. A garantál mimimum sebességek is emelkedni fognak és a fejlesztési munkálatok befejeztével ezen módosult értékek bekerülnek a szerzõdésbe is így azokat újra kell majd kötni. A fejlesztések pedig decemberben kezdõdtek és várhatóan márciusban fejezõdnek be.
Fatáv egyelõre még nem emelte a garantált minimum sebességeket és a szerzõdések sem változtak így az emelt sebességek nem képezhetik reklamáció alapját, csak egy adott plusz ami ha mégsincs meg egy szavad nem lehet miatta.
|
vas. dec. 12, 2004 14:13 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Megkövetem WinCE-t, mert ha ő Invitel szolgáltatási területen lakik, akkor ott a netszolgáltatást is az Invitel végzi, így tőlük függ a sávszélesség, nem a Matávtól. Ezek szerint az Invitel követné a Matávot? Meglepő.
|
vas. dec. 12, 2004 14:12 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
WinCE írta: Hát pont inviteles felségterületen lakom és velük van szerződésem is a netre. De olyan szinten pörög, majd leviszi a fejem a menetszél Attól tartok ez valami karácsonyi akcijó... Januárba ismét kézifék, én meg majd meg fogok őrülni a csiganettel. Talán azt várják majd, hogy szaladok 512-re előfizetni
Befogja az az icipici agyacskád, hogy a MATÁV emelte a sávszélességet, és így minden ADSL szolgáltató is emelni tudott??? Sőt, a kábelTV szolgáltatók is emelnek. Tehát ez NEM karácsonyi ajándék, és NEM beetetés, hogy jövőre meg visszaveszik a sebességet.
A MATÁV jóvoltából országos szinten történt/történni fog sávszél növekedés.
Most ezért aztán mindenki akciózik orrba-szájba.
Nézd meg a szolgáltatód honlapját.
Majd nézz meg más ADSL szolgáltatókét is. Lehet még így is drágán kapod a netet.
www.externet.hu
www.idsl.hu
www.axelero.hu
|
vas. dec. 12, 2004 13:26 |
|
|
WinCE
arany tag
|
Hát pont inviteles felségterületen lakom és velük van szerződésem is a netre.
De olyan szinten pörög, majd leviszi a fejem a menetszél
Attól tartok ez valami karácsonyi akcijó...
Januárba ismét kézifék, én meg majd meg fogok őrülni a csiganettel.
Talán azt várják majd, hogy szaladok 512-re előfizetni
|
vas. dec. 12, 2004 12:08 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Benéztél a Matáv sebességnövekedéses topicokba? Ha még nam, ide is leírom, hogy a Matáv megemelte az ADSL sávszélességet, ami most érhetett el hozzád (gondolom Matáv szolgáltatási területen laksz). Szóval ez nem az Invitel érdeme, hanem a Matávé, az összes viszont-netszolgáltató sebessége növekedett emiatt, nemcsak az Invitelé.
|
szomb. dec. 11, 2004 22:24 |
|
|
WinCE
arany tag
|
Invitel forever...
Gyerekek!
Mi lett az invitellel???
Reggel elkezdtem letölteni és azon kaptam magam, hogy pikk-pakk lejött, amit akartam.
FlashGet átlagosan 42-43 k-val szakított, most pedig 66,8-9 a letöltési sebesség?
Ez az invitel karácsonyi ajándéka lenne?
|
szomb. dec. 11, 2004 16:28 |
|
|