|
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok
Szerző |
Üzenet |
Vizsla
a fórum lelke
|
BYOP-ot is lehet még kötni, ha van már reg.kártyád. De ha nincs, akkor már nem. Tehát akkor így teszem fel a kérdést: adnak még ki lapot a Marathontól?
|
vas. dec. 19, 2004 11:25 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
vizsla1 írta: SWYOP van még?
Van!Én most kötöttem,haverom kb 1-2 hete kapott reg.lapot,tehát még létezik a dolog
|
vas. dec. 19, 2004 11:19 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
MEB írta: Ha én legalább ilyen elszánt volnék,mint Te,akkor végigjárnám az ország összes márkaboltját próba-szerencse alapon,hátha megszánnak valahol egy Duettel.
Hogy érdemi infót is közöljek:úgy néz ki,hogy bezárt a Byop,vagyis nem kötnek több ilyen szerződést.(vodás dolgozótól,aki nekem is írt regkártyát)
Azt, hogy nincs BYOP, azt tudom. Pontosabban a még kiadott regszámok felhasználhatók, többet beregisztrálni már nem lehet.
SWYOP van még?
A gond a Duettel ott van, hogy amikor meg akartam kötni a már meglévő BYOP-omhoz, az elutasítás után azt mondták, hogy a én csomagom valami "CV4"-es (hallásra ez maradt meg bennem), s ez nem teszi lehetővé. Vagyis mindegy milyen márkaboltban lobbizok, központilag nem tudják megoldani. Szerintem... Így lett helyette megkötöttem mégegy BYOP-ot.
Akkor mi lenne, ha áttennének egy olyan CAS Volume 100-ba, amihez köthető ? Most a nyakamon van 2 BYOP, s az egyiket nem tudom Duettre átváltani úgy, hogy a másik BYOP maadjon.
Az már csak hab a tortán, hogy olyasmiket ír nekem az üszi, hogy ha átváltok a fő előfizetéssel hagyományos csomagba, akkor a másikat áttehetem Duettbe - eddig oké, most jön, amitől hátast dobok - de ezt is csak akkor, ha letelik a Duettbe váltandó BYOP hűségnyilatkozata. Szánalmasak. Levelükre nem is reagáltam. Felesleges lett volna.
|
vas. dec. 19, 2004 11:15 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Soma01 írta: Lehet hordozni utólag SWYOP-ra is, meg minden másra is. Nekem már meg is van! Akkor végül elismerte, hogy lehet utólag hordozni?
Én is ezt mondtam neki,hogy van már élő példa az utólagos hordozásra.Ő erre nem tudott nagyon kontrázni,mivel ő szervizes,csak most berakták pultba,és én voltam neki az első swyop-os kötése
Végül kiegyeztünk abban,h valszeg nekem lenne igazam,ha mondjuk mégegyszer rákérdeznének az ügyifogyitól,mert lehet,hogy csak nem fogták fel a kérdés lényegét,vagy nem volt kedvük gondolkodni rajta
|
vas. dec. 19, 2004 10:45 |
|
|
MEB
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: 'zugGSMbót'
|
vizsla1 írta: cmon írta: Én úgy tudtam, hogy lehet a BYOP-hoz ... de Te végigjártad a kört, úgyhogy nem kötekszem! Esetleg lehet hogy megkell próbálni máshol,mert minden márkabolt más.... Üdv, C'mon 2 márkabolt lett kipróbálva, mindkét esetben fel lett hívva az illetékes csoport is; hitelbírálatnál vissza is dobták, pont arra hivatkozva, hogy BYOP-hoz nem köthető duett. Valami itt nincs rendjén... Ha én legalább ilyen elszánt volnék,mint Te,akkor végigjárnám az ország összes márkaboltját próba-szerencse alapon,hátha megszánnak valahol egy Duettel. Hogy érdemi infót is közöljek:úgy néz ki,hogy bezárt a Byop,vagyis nem kötnek több ilyen szerződést.(vodás dolgozótól,aki nekem is írt regkártyát)
|
vas. dec. 19, 2004 10:21 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
cmon írta: Én úgy tudtam, hogy lehet a BYOP-hoz ... de Te végigjártad a kört, úgyhogy nem kötekszem! Esetleg lehet hogy megkell próbálni máshol,mert minden márkabolt más.... Üdv, C'mon 2 márkabolt lett kipróbálva, mindkét esetben fel lett hívva az illetékes csoport is; hitelbírálatnál vissza is dobták, pont arra hivatkozva, hogy BYOP-hoz nem köthető duett. Valami itt nincs rendjén...
|
vas. dec. 19, 2004 9:12 |
|
|
cmon
ezüst tag
Csatlakozott: kedd okt. 12, 2004 6:58 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: most éppen Budapest
|
vizsla1 írta: cmon írta: Hát valószínűleg, csak annyi lehet, hogy nem írják oda a nem-publikus díjcsomag nevét, hiszen byop-hoz is lehet... Üdv mindenkinek! C'mon Ezt honnan tudod, hogy lehet BYOP-hoz? Én a gyakorlatban próbáltam. Visszadobták a hitelbírálatnál. Vagy azóta már változott a helyzet? Ó, adná az ég... Én úgy tudtam, hogy lehet a BYOP-hoz ... de Te végigjártad a kört, úgyhogy nem kötekszem! Esetleg lehet hogy megkell próbálni máshol,mert minden márkabolt más.... Üdv, C'mon
|
vas. dec. 19, 2004 0:26 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pampika írta: Aztán volt még egy dolog:rákérdeztem az utólagos számhordozásra,és az egyik pultos csaj,aki ki volt nevezve számhordozósnak, ő azt mondta,hogy csak szerződés kötéskor lehet hordozni,később nem.De mondtam neki,hogy kötéskor tuti nem lehet hordozni,és azt meg elvileg nem tilthatják,hogy később lehessen.És már volt olyan,aki így megcsinálta. Szal megegyeztünk abban,hogy valszeg az ügyifogyi se volt toppon
Lehet hordozni utólag SWYOP-ra is, meg minden másra is. Nekem már meg is van!
Akkor végül elismerte, hogy lehet utólag hordozni?
|
szomb. dec. 18, 2004 18:52 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
cmon írta: Hát valószínűleg, csak annyi lehet, hogy nem írják oda a nem-publikus díjcsomag nevét, hiszen byop-hoz is lehet... Üdv mindenkinek! C'mon
Ezt honnan tudod, hogy lehet BYOP-hoz?
Én a gyakorlatban próbáltam. Visszadobták a hitelbírálatnál.
Vagy azóta már változott a helyzet? Ó, adná az ég...
|
szomb. dec. 18, 2004 18:36 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Megvan a SWYOP!
Szerencsére nem kellett sorban állnom,és 1 óra alatt otthon is voltam szerződés kötéssel,mindennel együtt
Egyszer volt egy kis baki,amikor először kinyomtatta a srác a papírokat és nézem,hogy vmi akciós kedvezmény időtartama,vagy hasonló szöveg,24 hónap! Kérdezem,hogy ez mííí???Aztán beugrott neki,hogy félrenyomta és az 0 hónap,mivel simonly
Aztán volt még egy dolog:rákérdeztem az utólagos számhordozásra,és az egyik pultos csaj,aki ki volt nevezve számhordozósnak,ő azt mondta,hogy csak szerződés kötéskor lehet hordozni,később nem.De mondtam neki,hogy kötéskor tuti nem lehet hordozni,és azt meg elvileg nem tilthatják,hogy később lehessen.És már volt olyan,aki így megcsinálta.
Szal megegyeztünk abban,hogy valszeg az ügyifogyi se volt toppon
|
szomb. dec. 18, 2004 16:05 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Köszi!Akkor foglalok magamnak holnapra egy széket a szolnoki képviseleten
|
pén. dec. 17, 2004 16:30 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Így van! Csak márkaboltban lehet, viszonteladónál nem!
De itt Debrecenben pl. mostanában a viszonteladóknál sokkal hosszabbak a sorok mint a márkaboltban....
|
pén. dec. 17, 2004 13:18 |
|
|
Attka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 223 Tartózkodási hely: itt-ott
|
pampika írta: A SWYOP-ot ugye bármilyen voda boltban meglehet kötni?Mert holnap mennék,és akkor oda megyek,ahol a legkisebb sor áll
Szia!
Úgy tudpm csak márkaképviseletnél (MOM park, Mammut, Europark, stb.)
Csumi:Attka
|
pén. dec. 17, 2004 12:42 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
A SWYOP-ot ugye bármilyen voda boltban meglehet kötni?Mert holnap mennék,és akkor oda megyek,ahol a legkisebb sor áll
|
pén. dec. 17, 2004 7:20 |
|
|
agoston
ezüst tag
|
Vodafon 90-800 csomagba engedik neked átváltani?
Átvinni a duettet? Persze, sőt erre akar az ügyfélszolga rábeszélni, mert lejárt a kétéves szerződésem ( a Rockit megtarthatom az előfizu 50% kedvezményével, de új, kedvezményes telefont csak akkor vehetnék, ha átváltanék a most forgalmazott előfizetések egyikére. Na hát én pont ezt nem akarom, mert kell a fix opció (budapesti Matáv éjjel-nappal 10 Ft/perc)
|
kedd dec. 14, 2004 22:17 |
|
|
bujdy
ezüst tag
|
Kicsit frissült az oldal...
|
kedd dec. 14, 2004 22:11 |
|
|
Merlin
arany tag
|
agoston írta: Na, úgy látszik, hogy akkor ez az előfizu nem az én esetem, mivel a jelenlegi Rock&Roll+fix előfizetésemhez két duett kártyám is van, s ha megszüntetem az előfizetésemet, akkor ezek is megszűnnek.
Ne zavarjon meg az én kotyogásom, várd meg bujdy válaszát.
Vodafon 90-800 csomagba engedik neked átváltani?
|
kedd dec. 14, 2004 21:33 |
|
|
agoston
ezüst tag
|
Merlin írta: agoston írta: Ez azt jelenti, hogy a Vodafone-előfizetéssel jelenleg rendelkező sem tarthatja meg a számát??? Csak a Vitamaxos? Vodánál még a számhordozás előtt is lehetett, vitamax-ra vissza váltani, ha már lejárt a hűségszerződés. Váltasz vitamaxra, akkor már kell egy feltöltés azt le kell beszélni, és mehet ez az előfizetés. Szóval kissé macerásan de áthidalható.
Na, úgy látszik, hogy akkor ez az előfizu nem az én esetem, mivel a jelenlegi Rock&Roll+fix előfizetésemhez két duett kártyám is van, s ha megszüntetem az előfizetésemet, akkor ezek is megszűnnek.
|
kedd dec. 14, 2004 21:18 |
|
|
Merlin
arany tag
|
vizsla1 írta: Merlin írta: Vodánál még a számhordozás előtt is lehetett, vitamax-ra vissza váltani, ha már lejárt a hűségszerződés. Váltasz vitamaxra, akkor már kell egy feltöltés azt le kell beszélni, és mehet ez az előfizetés. Szóval kissé macerásan de áthidalható. Ellentétben a pannon post->pre migrációjával, ha csak ilyen "apróságok" miatt mész VitaMaxba nem kell feltölteni. Persze figyelmeztetnek, hogy akkor egy idő után kikapcsolják a kártyát (valószínűleg ez az a 60 nap rendelkezésre állási időszak). Én megtettem, a BYOP-hoz, ötven valahány óráig voltam VitaMaxos, és nem töltöttem fel, majd megkötöttem a BYOP-ot. Azt azért hozzátenném, hogy nem azért nem kell feltölteni egyből, mert Te úgyis visszamész postba, hanem mert van ez a 60 napos rendelkezésre állás.
Akkor a voda ebben rugalmasabb.
Már csak azt kellene megoldani, hogyha vitamxról váltok előfizúra átvigyék az egyenleget is.
|
kedd dec. 14, 2004 21:10 |
|
|
Merlin
arany tag
|
Soma01 írta: Ez tényleg csak "kissé macerás"! ...tudnád mit csináltam végig a SWYOP-miatt.... El a Pannonhoz ott 30 nap előfizuban aztán vissza a Vodához. Mindezt azért mert a SWYOP-nál nincs migráció Vitamax-ról SEM!!!
Olvasom a fórumot tudom mit kellet kiálnod. Magyarázták ugye a számmezőkkel, de utána meg számhordozni lehet.
Ennél a partizán módon külső cég által terjesztett előfizunál meg, a Vitamaxosokat próbálják megfogni. Tudatosan engedték ilyen módon a vodafonnál, mert nem nyíltan de mégis előfizetőket tudnak toborozni akik fixen nettó 2700Ft hoznak havonta, az előfizetők pedig örülnek a szereteikkel való ingyendumának.
Hát hiába a piaci részesedésért, minden fronton meg kell küzdeni.
|
kedd dec. 14, 2004 20:41 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Merlin írta: agoston írta: Ez azt jelenti, hogy a Vodafone-előfizetéssel jelenleg rendelkező sem tarthatja meg a számát??? Csak a Vitamaxos? Vodánál még a számhordozás előtt is lehetett, vitamax-ra vissza váltani, ha már lejárt a hűségszerződés. Váltasz vitamaxra, akkor már kell egy feltöltés azt le kell beszélni, és mehet ez az előfizetés. Szóval kissé macerásan de áthidalható.
Ellentétben a pannon post->pre migrációjával, ha csak ilyen "apróságok" miatt mész VitaMaxba nem kell feltölteni. Persze figyelmeztetnek, hogy akkor egy idő után kikapcsolják a kártyát (valószínűleg ez az a 60 nap rendelkezésre állási időszak). Én megtettem, a BYOP-hoz, ötven valahány óráig voltam VitaMaxos, és nem töltöttem fel, majd megkötöttem a BYOP-ot. Azt azért hozzátenném, hogy nem azért nem kell feltölteni egyből, mert Te úgyis visszamész postba, hanem mert van ez a 60 napos rendelkezésre állás.
|
kedd dec. 14, 2004 20:38 |
|
|
Soma01
platina tag
|
Merlin írta: ...Váltasz vitamaxra, akkor már kell egy feltöltés azt le kell beszélni, és mehet ez az előfizetés. Szóval kissé macerásan de áthidalható.
Ez tényleg csak "kissé macerás"! ...tudnád mit csináltam végig a SWYOP-miatt.... El a Pannonhoz ott 30 nap előfizuban aztán vissza a Vodához. Mindezt azért mert a SWYOP-nál nincs migráció Vitamax-ról SEM!!!
|
kedd dec. 14, 2004 20:01 |
|
|
Merlin
arany tag
|
agoston írta: Ez azt jelenti, hogy a Vodafone-előfizetéssel jelenleg rendelkező sem tarthatja meg a számát??? Csak a Vitamaxos?
Vodánál még a számhordozás előtt is lehetett, vitamax-ra vissza váltani, ha már lejárt a hűségszerződés.
Váltasz vitamaxra, akkor már kell egy feltöltés azt le kell beszélni, és mehet ez az előfizetés. Szóval kissé macerásan de áthidalható.
|
kedd dec. 14, 2004 19:28 |
|
|
agoston
ezüst tag
|
[quote="Bournie
Nem pilóta játék, a számlát a vodától kapod, hűségbe meg szerintem manapság nem kell belemenni./quote]
A hűség az kérdéses de azt azért sajnálnám, ha teszem azt fél év múlva elveszíteném a jelenlegi Rock&Roll fix opciómat, s a Vodafone belekényszerítene egy számomra előnytelen most köthető előfizetésbe (a 2 duett kártyám miatt ígyis-úgyis Vodafonosnak kell maradnom)
|
kedd dec. 14, 2004 18:41 |
|
|
agoston
ezüst tag
|
[/quote]
Szvsz nem feltétlenül...
Hiszen a készüléknek csak az a feltétele, hogy legyél Vodafone előfizető 3 évig... Viszont azt, hogy egy másik számot löksz bele, nem feltétlenül zárja ki... De ez csak szvsz, majd lesz hivatalosabb válasz is! [/quote]
Ez azt jelenti, hogy a Vodafone-előfizetéssel jelenleg rendelkező sem tarthatja meg a számát??? Csak a Vitamaxos?
|
kedd dec. 14, 2004 18:33 |
|
|
bujdy
ezüst tag
|
Merlin írta: "- Vodafonos számot, csak Vitamax-ról lehet áthozni. " "Egy éve vettem előfizetést a Vodánál. Három éves hűségszerződéssel. Ebből az egyéves Szuper tarifacsomaghűség szerződésem lejárt" Ez a két dolog mintha kizárná egymást, de ne legyen igazam.
Szvsz nem feltétlenül...
Hiszen a készüléknek csak az a feltétele, hogy legyél Vodafone előfizető 3 évig... Viszont azt, hogy egy másik számot löksz bele, nem feltétlenül zárja ki... De ez csak szvsz, majd lesz hivatalosabb válasz is!
|
kedd dec. 14, 2004 18:21 |
|
|
Merlin
arany tag
|
"- Vodafonos számot, csak Vitamax-ról lehet áthozni. "
"Egy éve vettem előfizetést a Vodánál. Három éves hűségszerződéssel. Ebből az egyéves Szuper tarifacsomaghűség szerződésem lejárt"
Ez a két dolog mintha kizárná egymást, de ne legyen igazam.
|
kedd dec. 14, 2004 18:16 |
|
|
Bournie
arany tag
|
agoston írta: Nem tűnik ez egy kicsit pilóta-játéknak?? Kivel leszek jogi kapcsolatban, ha a szerződést megkötöm: a Vodafone-val, vagy a Kft-vel?? Mi lesz akkor, ha fél év múlva megszűnik a Kft? Ha esetleg menet közben megszűnik ez a lehetőség, akkor milyen előfizetésem lesz? (Illetve milyen előfizetést és milyen telefonálási díjakat kell fizetnem a hűség lejártáig??
Nem pilóta játék, a számlát a vodától kapod, hűségbe meg szerintem manapság nem kell belemenni.
|
kedd dec. 14, 2004 18:08 |
|
|
agoston
ezüst tag
|
Nem tűnik ez egy kicsit pilóta-játéknak??
Kivel leszek jogi kapcsolatban, ha a szerződést megkötöm: a Vodafone-val, vagy a Kft-vel??
Mi lesz akkor, ha fél év múlva megszűnik a Kft? Ha esetleg menet közben megszűnik ez a lehetőség, akkor milyen előfizetésem lesz? (Illetve milyen előfizetést és milyen telefonálási díjakat kell fizetnem a hűség lejártáig??
|
kedd dec. 14, 2004 18:02 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
vally írta: Idézet: Egy választott körzet havi 400+ÁFA áron 8Ft+ÁFA áron hívható! Ez lehet mobil is? Pl 30-as?
A hwsw alapján nem lehet mobil,csak madzagos.
|
kedd dec. 14, 2004 16:27 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Idézet: Egy választott körzet havi 400+ÁFA áron 8Ft+ÁFA áron hívható!
Ez lehet mobil is? Pl 30-as?
|
kedd dec. 14, 2004 16:22 |
|
|
bujdy
ezüst tag
|
Új infók!
vannak új infók:
- Vodafonos számot, csak Vitamax-ról lehet áthozni.
- Ha nem veszel telefont, akkor nem kell 2 évet aláírni!
|
kedd dec. 14, 2004 16:03 |
|
|
bujdy
ezüst tag
|
.:Jeff:.
Nem tudom, hogy az hogy megy, de remélem, mert akkor szívesen látlak a Flottában!
|
kedd dec. 14, 2004 15:49 |
|
|
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
bujdy írta: Merlin, a szívemből szóltál! Jelenlegi díjcsomagod átváltható, ha nincs le nem járt hűségnyilatkozatod.
Duettem van, méghozzá úgy meghosszíbbatva, hogy félhavidíjra. Ennek a lelépési díja 10000,- Ha ezt kicsengetem, akkor ugye elvileg nincs hűségem és akkor válthatok. Remélem jó gondolom...
|
kedd dec. 14, 2004 15:40 |
|
|
bujdy
ezüst tag
|
Merlin, a szívemből szóltál!
Jelenlegi díjcsomagod átváltható, ha nincs le nem járt hűségnyilatkozatod.
|
kedd dec. 14, 2004 15:33 |
|
|
Merlin
arany tag
|
.:Jeff:. írta: bujdy írta: Sajna kell mindenképpen! Jelenlegi vodás díjcsomagom átváltható erre?
Ha nem köt taricsomag hűség, akkor igen.
"plusz 1900-at fizessek azért, hogy olyan emberekkel beszélhessek ingyen, akiket nem is ismerek és nyílván nem is fogom őket egyszersem felhívni..."
Léptesél be családtagokat, haverokat és máris megoldódik ez a probléma.
|
kedd dec. 14, 2004 15:19 |
|
|
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
bujdy írta: Sajna kell mindenképpen!
Jelenlegi vodás díjcsomagom átváltható erre?
|
kedd dec. 14, 2004 15:06 |
|
|
bujdy
ezüst tag
|
Sajna kell mindenképpen!
|
kedd dec. 14, 2004 14:51 |
|
|
arany tag
|
Ez az 1900 Ft-os Wireless Office opció mindenképpen kell?
Alapjában véve jók a percdíjak, de sok értelmét nem látom, hogy plusz 1900-at fizessek azért, hogy olyan emberekkel beszélhessek ingyen, akiket nem is ismerek és nyílván nem is fogom őket egyszersem felhívni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára .:Jeff:. kedd dec. 14, 2004 15:04-kor.
|
kedd dec. 14, 2004 14:48 |
|
|
bujdy
ezüst tag
|
Így már jobb, igaz?
|
kedd dec. 14, 2004 14:13 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
OK.Így már értem. Én azt hittem a flotta díj a 2900- on felül van.Bocsi
|
kedd dec. 14, 2004 14:04 |
|
|
Merlin
arany tag
|
bujdy írta: Merlin írta: Idézet: A táblázat alapján + kedvezményt is kapnak minél több tagjuk forgalaz ill. ők a flottán belül minél nagyobb részt szakítanak ki. A táblázat azt mutatja, hogy mennyi lesz a várható telefonszámlád, a percdíjak és a flottán belüli beszélgetés arányának függvényében. Ok így korekt. Erről küldenek majd valami táblázatott, mondjuk a flottán belül a 10 legnagyobb forgalmú előfizetői csoport, hány percet beszélt? Idézet: A rendszer másik előnye, mely egyelőre csak látens, hogy ha előfizetsz Te is, meg én is - én már előfizettem -, akkor mi is ingyen beszélünk egymás között... Természetesen ahhoz, hogy ez releváns legyen, el kell érni egy kritikus tömget... Tudom miről beszélsz én is kihasználom családtagokkal, volt kollegákkal az ingyendumát, (egy 4x-es céges pannonos flottába vagyunk ). Megvalósul a csatlakozz.hu kudarcba fordult kisérlete viewtopic.php?t=17753&highlight=csatlakozz ráadásul ingyendumával. (most látom eladják a domaint ) Jelenlegi előfizum Üzleti alapdíj, 3500Ft teljes egészében lebeszélhető 30Ft/Perc, ezen felül más mobil, 27, Pannon 20Ft/Perc, ingyenduma 500Ft, Pannon régió 250Ft, másodperc alap). De most a viewtopic.php?t=17666&start=100 club által leírt csomagra gyúrok, ill. biztatom a céges kapcsolattartót. Egy 500 előfizus flottánál pedig már pgsm által leírt percdíjak, előfizetési díjak az írányadóak. Versenyezenek a szolgáltatók a kegyeinkért. Magánszemélyeknek és kis cégeknek szerintem most bujdy ajálata a legjobb!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Merlin kedd dec. 14, 2004 14:04-kor.
|
kedd dec. 14, 2004 13:53 |
|
|
bujdy
ezüst tag
|
Bournie írta:
Idézet: Tudnál esetleg valamit mondani a hozzájutás folyamatáról? Smile Mehet egy névre 2 előfizu?
A hozzájutás folyamata: dobj egy mailt a tbujdos@yahoo.co.uk címre, és akkor egyeztetünk a többiről.
Egy magánszemély 4 előfizetést vásárolhat.
|
kedd dec. 14, 2004 12:51 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Tudnál esetleg valamit mondani a hozzájutás folyamatáról?
Mehet egy névre 2 előfizu?
|
kedd dec. 14, 2004 12:43 |
|
|
bujdy
ezüst tag
|
Merlin írta:
Idézet: A táblázat alapján + kedvezményt is kapnak minél több tagjuk forgalaz ill. ők a flottán belül minél nagyobb részt szakítanak ki.
A táblázat azt mutatja, hogy mennyi lesz a várható telefonszámlád, a percdíjak és a flottán belüli beszélgetés arányának függvényében.
A rendszer másik előnye, mely egyelőre csak látens, hogy ha előfizetsz Te is, meg én is - én már előfizettem -, akkor mi is ingyen beszélünk egymás között... Természetesen ahhoz, hogy ez releváns legyen, el kell érni egy kritikus tömget...
|
kedd dec. 14, 2004 12:36 |
|
|
Merlin
arany tag
|
|
kedd dec. 14, 2004 11:12 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Re: Újabb tarifacsomag, avagy ingyenduma magánszemélyeknek i
Merlin írta: Egy másik portál, apróhírdetési fórumán találtam: "A paraméterek: 2900+ÁFA fix havi díj 800+ÁFA lebeszélhető havi díj Beszélgetési díjak: 19Ft+ÁFA mindig, mindenhova! Egy választott körzet havi 400+ÁFA áron 8Ft+ÁFA áron hívható! Egy kis segítség itt! http://bujdy.uw.hu/tarifa_calc.xlsEgyébként akinek 6-7000 alatt van a havi telefon költség annak szvsz nem éri meg a váltás (a magas fix díj miatt), másnak viszont .... Megrendelheti cég is és magánszemély is! Több megrendelés esetén egymás között a percdíj 0Ft+ÁFA, éjjel-nappal! Másodperc alapú számlázás! Bármi kérdés van: segítek!" Vodás előfizu Az a belinkelt táblázat finoman fogalmazva is érdekes.
Hmm, egészen érdekes.
Tudnál esetleg mondani valamilyen megközelíthetőséget?
Köszi!
|
kedd dec. 14, 2004 8:13 |
|
|
R 1
arany tag
|
Mindenről Jól Értesült Fórumozó Társaim!
Tud valaki a voda kormányzati 2005-ös változásairól valamit?
Már más is megkérdezte..
kösz
|
kedd dec. 14, 2004 7:58 |
|
|
Merlin
arany tag
|
vally írta: Az MSZP-s díjcsomagról hallottatok? Csóka hirdeti az aproneten a voda simeknél.
Nem hallotam, percdíjak türhetők bár szerintem közelíteni kellene a kettőt.
De lehet nincs csoporton belüli ingyenduma és ezért 11Ft hálón belül.
Csúcsidön kivül mennyi a díj?
Hogy megy a számlázás?
35000Ft a előfizetéshez jutás, vagy ez már valamiféle kaució?
35000Ft igyis-ugyis meleg.
Ja tényleg és pártba is be kell lépni?
Bennem ezek a kérdések merülnének fel ha komolyan gondolnám. (Flottás Pannon üzleti, ingyendumás előfizetéssel elvagyok ill. vagyunk.)
Volt kolegáim annó bentvoltak egy cég 1500-as flotájába, ez a cég számlázta tovább a díjakat, kértek 50eFt kauciót is számonként. Bebukot a cég (médiákba is foglalkoztak a céggel), Pannon letiltotta a számokat, úgy kellet bemmeni a pannonhoz és átkötni a számokat ahoz a céghez ahol ténylegesen dolgoztak. Kauciót valószínűleg elbukták.
|
kedd dec. 14, 2004 0:31 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Az MSZP-s díjcsomagról hallottatok? Csóka hirdeti az aproneten a voda simeknél.
|
hétf. dec. 13, 2004 23:59 |
|
|