Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 21:05

Hozzászólás a témához  [ 502 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Következő
Siemens M65 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Lehet, hogy átnéztem feletteahogy olvastam a fórumot, de m65 unlock hogyan, mivel?
thx

pén. jan. 28, 2005 8:47
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Most lett frissítve az M65-ös telóm 41-es SW-re de a Siemens 3D Rally nem akar menni rajta, van valakinek ötlete?
Nem vagyok játékb*zi viszont annálinkább érdekelne az a bizonyos 3D Java támogatás :lol:

csüt. jan. 27, 2005 21:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Először is szedj le egy 16-os update-et! /nézegesd végig a különböző variánsokat, amelyiknél M65_160400 kezdetű fájlt akar leszedni, az lesz a nyerő/ Aztán kezdj el felrakni rá egy 25-ös update-et, de pár % után húzd le a telcsit a kábelről és lődd ki a frissítést. Ekkor a telefon nem fog bekapcsolni. Indítsad el a 16-os update-et, és add meg neki a com port számát, mert mivel a tel ki van kapcsolva, nem fogja tudni megtalálni. Ennyi.

Guni

hétf. jan. 24, 2005 21:00
vas-tag

Hozzászólás 25-ös Software
Hi emberek!

Kb.2 hete felnyomtam a 25-ös Softwaret az M65-ös telefonomra,és azóta elkezdett akadozni a kamerája.A fényerőt sem találja el rendesen.

Tapasztaltatok ti is ilyet?
Hogy lehet az eredeti Sw-jét(16-ost) visszarakni a telóra?
a WinSwup32 alkalmas erre?

A válaszokat előre is kösz.

vas. jan. 23, 2005 21:05
ezüst tag

Hozzászólás 
TPinter írta:
Sziasztok!

Tudnátok segíteni nekem, hogy milyen módon lehetne a telefonról a képeket a számítógépre letölteni? MPM Mobile Phone Manager nem képes működni. A WinXP felismeri, hogy infra van és ott csatlakozik a telefon, de az MPM Mobile Phone Manager nem hajlandó vele kommunikálni. :(

Ha a telefonon kiválasztod a kép tulajdonságainál a küldés/infrát, akkor az xp felismeri hogy küldeni akarsz valamit és fogadja, mindenféle segédprogi nélkül.

szer. jan. 12, 2005 9:31
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tudnátok segíteni nekem, hogy milyen módon lehetne a telefonról a képeket a számítógépre letölteni? MPM Mobile Phone Manager nem képes működni. A WinXP felismeri, hogy infra van és ott csatlakozik a telefon, de az MPM Mobile Phone Manager nem hajlandó vele kommunikálni. :(

kedd jan. 11, 2005 11:17
vas-tag

Hozzászólás 
--Elnézést,hogy minden a szövegemmel van tele :(
De nem én tehetek róla.Először lefagyott a fórum,amikor az elküldre kattintottam. Nem sokkal később meg elment 4-szer. Sorry!!!

csüt. jan. 06, 2005 21:55
vas-tag

Hozzászólás 
Az biztos,hogy az M65 masszív.Kíváncsiságból már az első nap földhöz vágtam,és gyakorlatilag semmi baja sem lett.
A K700i,ha nem vigyáznak eléggé rá,csak 1-2 hónapig bírja,jellemzően ütésre érzékeny telefon.Faterom is tokban rartja, így nincs is semmi baja.

Viszont nagyon intelligens.A 41 Mb memória rengeteg dologra elég, az Mp3 lejátszáshoz meg külön jó,hogy ennyi van benne.
A hangja nagyon klassz,szépen játsza a midiket is,az Mp3-akat is,jó a hangszerelése.
Mikor elkezdtem mobilokat nézegetni,nekem is nagyon tetszett.

Ha mondjuk csak 50 000 lenne kártyával,azt vettem volna,nem Siemenst.
De továbbra is állítom,hogy az M65 egy nagyon klassz telefon, és még külön örülök neki,hogy ennyi cuccot le lehet szedni hozzá netről. :)

kedd jan. 04, 2005 19:54
vas-tag

Hozzászólás 
Az biztos,hogy az M65 masszív.Kíváncsiságból már az első nap földhöz vágtam,és gyakorlatilag semmi baja sem lett.
A K700i,ha nem vigyáznak eléggé rá,csak 1-2 hónapig bírja,jellemzően ütésre érzékeny telefon.Faterom is tokban rartja, így nincs is semmi baja.

Viszont nagyon intelligens.A 41 Mb memória rengeteg dologra elég, az Mp3 lejátszáshoz meg külön jó,hogy ennyi van benne.
A hangja nagyon klassz,szépen játsza a midiket is,az Mp3-akat is,jó a hangszerelése.

De továbbra is állítom,hogy az M65 egy nagyon klassz telefon, és még külön örülök neki,hogy ennyi cuccot le lehet szedni hozzá netről. :lol:

kedd jan. 04, 2005 19:54
vas-tag

Hozzászólás 

De továbbra is állítom,hogy az M65 egy nagyon klassz telefon, és még külön örülök neki,hogy ennyi cuccot le lehet szedni hozzá netről.

kedd jan. 04, 2005 19:53
vas-tag

Hozzászólás 

De továbbra is állítom,hogy az M65 egy nagyon klassz telefon, és még külön örülök neki,hogy ennyi cuccot le lehet szedni hozzá netről.

kedd jan. 04, 2005 19:49
Moderátor

Hozzászólás 
vasti írta:
Melyik a jobb: a linux vagy a windows?! ;-)))
......
Szóval ezért egy kicsit erős, hogy a Siemens-nél minden jobb. Mondom ezt elfogulatlanul, mert kb. 2,5 hónapja Motorola 2288-at használok ;-)))

Üdv!

SE K700-at használok 5 hónapja. Semmi nyoma a használatnak, pedig mindig nálam van, igénybe van véve rendesen. Ez azon is múlik, hogy miként vigyázol egy telóra.
A Siemens C62 telómon 1 hónap alatt lekopott a festék a funkciógombokról. Recsegett-ropogott az egész készülék. A lassúsága kibírhatatlan volt. CF62 ugyanez.
Az M65 persze nem fog széthullani, mivel direkt extrém körülményekhez lett tervezve. De például a CXT65 már megint milyen...

kedd jan. 04, 2005 12:11
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Melyik a jobb: a linux vagy a windows?! ;-)))

Szóval kár azon vitatkozni, hogy a Siemens, a Nokia vagy a SE jobb-e... Mondjuk én 128x128 pixeles kijelzővel szerelt "csúcstelefont" nem vennék. Szóval az egyik gyártó ki is esett ;-))
Ezen felül meg szerintem a Siemens meg az SE már csak ízlés kérdése: a múltkor vagy 1,5 órát nyomogattam a Pannon boltban az M65-öt meg a K500i-t, és hát nem egyértelmű, melyik a jobb ;-)) Nem rossz a Siemens kijelzője egyáltalán, pixelesebb, dehát kicsit nagyobb felbontással jóval nagyobb méretű. De a felbontása mégiscsak nagyobb ;-))
Az SE menüje szebb, de a Siemens is tud mindent, logikus a használata, meg linux userként szeremem a fapados dolgokat, megnyugtatnak ;-)
Viszont a SE ahogy én használom szerintem elég hamar szétpotyogna, a Siemens nagyságrendekkel masszívabb nála! És egy "dolgozó" embernek ez igencsak fontos szempont... Az SE K500-K700 szerintem "íróasztalos" melónál is hamar elkopik (tény, mert egy haverom SE-nál logisztikus, K700-a van, akkor kapta, amikor elkezdték itthon forgalmazni kb.: nem ejti le naponta 5x, nem temeti el a számítgép szervizben a szemétkupac alá, és mégis eléggé ramaty állapotban van. Szidja is rendesen.)

Szóval ezért egy kicsit erős, hogy a Siemens-nél minden jobb. Mondom ezt elfogulatlanul, mert kb. 2,5 hónapja Motorola 2288-at használok ;-)))

Üdv!

kedd jan. 04, 2005 9:04
vas-tag

Hozzászólás 
Hát Odo, úgy néz ki,ebben a témában sosem jutunk közös nevezőre,úgyhogy én ráhagyom...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateszM65 vas. jan. 02, 2005 21:35-kor.

vas. jan. 02, 2005 21:31
Moderátor

Hozzászólás 
ateszM65 írta:

Hasonlítottam a Sony Ericsson K700i-hez,és még szebbnek találtam a kijelzőjét,mint a Sony Ericsson-é

Ez még poénnak sem megy el!!! Össze sem lehet hasonlítani a kettőt!

ateszM65 írta:
Mind1,a te véleményed is egy vélemény.Akkor csak azt mondd meg,melyik telót tartod jónak?
-Motorola? -Nokia? -Sagem? Egyik sem jobb a Siemenseknél.

A Siemensnél most minden jobb az Alcatelt meg a Sagemet leszámítva.

vas. jan. 02, 2005 20:35
vas-tag

Hozzászólás 
Odo írta:
A kijelzője hiába nagy, ha ilyen felbontása van.

Ha átmész az S65 topicba megnézheted mennyire áhítom én azt a telót...
Az egész 65-ös széria el van cseszve ezekkel a kijelzőkkel. Amit írtál pixelszám nevetséges ehhez a mérethez. A 65 ezer szín meg nem nagyon jön elő :)

Azt látom,hogy az S65-öst sem bírod. Szerintem tesztelned kéne a Siemens M65-öst, és csak utána tenni megjegyzéseket.:?
Mikor először láttam képeken,nekem sem tetszett túlságosan. A 65 000 szín az pedig tényleg előjön. Hasonlítottam a Sony Ericsson K700i-hez,és még szebbnek találtam a kijelzőjét,mint a Sony Ericsson-é.Abban viszont egyetértek,hogy kevés a képpontszám ekkora kijelzőhöz.

Mind1,a te véleményed is egy vélemény.Akkor csak azt mondd meg,melyik telót tartod jónak?
-Motorola? -Nokia? -Sagem? Egyik sem jobb a Siemenseknél.

vas. jan. 02, 2005 20:28
Moderátor

Hozzászólás 
ateszM65 írta:
Odo írta:

Szerintem a felbontása is teljesen rendben van. 132x176 pixeles kijelzője van, és 65 536 színt tud,akárcsak az általad áhított Siemens S65.

Ha átmész az S65 topicba megnézheted mennyire áhítom én azt a telót...
Az egész 65-ös széria el van cseszve ezekkel a kijelzőkkel. Amit írtál pixelszám nevetséges ehhez a mérethez. A 65 ezer szín meg nem nagyon jön elő :)

vas. jan. 02, 2005 19:54
vas-tag

Hozzászólás 
Odo írta:

Szerintem a felbontása is teljesen rendben van. 132x176 pixeles kijelzője van, és 65 536 színt tud,akárcsak az általad áhított Siemens S65.

Ahogy guni mondta, ár/érték viszonyban az M65 a legjobb.
Az 1280x960-as kijelzőre, a 32 Mb-os memóriakártyára, és a Bluetoothra nem adnék ki 60 000-et 43 000 helyett. Annyiért már mást vennék. Nem beszélve arról,hogy most a Pannon percdíjai a legmagasabbak.

vas. jan. 02, 2005 19:39
Moderátor

Hozzászólás 

vas. jan. 02, 2005 18:36
vas-tag

Hozzászólás 
Zsoe írta:
Hello!!!
Szerintetek melyik a "legjobb" ezek közül?
Siemens M65
Siemens S65
Siemens SL65
Siemens SL55
Nokia 6610i

Tavasszal tervezek csak váltást, de ezek jöhetnek szóba...persze az ártól is függ majd...

Ha megnézed a 2-vel ezelőtti hozzászólásomat,láthatod,hogy nekem M65-öm van. 2 hete van meg,és én teljesen meg vagyok vele elégedve. A kijelzője marha nagy, nagyon jó minőségű képeket lehet vele készíteni, a memóriája sok mindenre elég, az alap Software-e is egész jó.

->Én csak ajánlani tudom.Én biztos ezt venném meg megint,ha most kéne vennem... :D

vas. jan. 02, 2005 18:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zsoe írta:
Hello!!!
Siemens M65
Siemens S65
Siemens SL65
Siemens SL55
Nokia 6610i

Tavasszal tervezek csak váltást, de ezek jöhetnek szóba...persze az ártól is függ majd...

Hát ha az ár/érték arányt nézzük, akkor egyértelműen az M65 a legjobb választás. Ha nem létfontosságúak az S65 többletszolgáltatásai, akkor inkább ezt vedd, mert messze nem ér annyival többet, mint amennyivel drágább. Az SL65/SL55 inkább divattelefon, így természetes hogy jóval többe kerülnek, mint amennyit a használati értékük alapján érnének. Az SL55 egy nagyon aranyos picike telcsi, nagyon gyenge kijelzővel és mára lassan elavuló szolgáltatásokkal. Az SL65 már nem is olyan aranyos, meg nem is olyan pici, tudásra CX/M65, csak kisebb kijelzővel és nem tudom mennyi, de biztos elég horror árral. 6610i-t akkor ajánlom ha nagyon Nokia-fan vagy /bár a felsorolt telefonok alapján ezt nem nagyon hinném/, igazándiból szerintem az mindent elmond róla hogy a tudása megegyezik az alsó kategóriás C65-tel /na jó meg van benne még egy rádió is/

Guni

vas. jan. 02, 2005 17:12
vas-tag

Hozzászólás Infraport lehetőségei
Ha esetleg vkinek van infraport a gépében, vagy van külső infrás eszköze,akkor lehet hogy érdekesnek találja: Az Open Disc Tool, a Mobil Phone Manager ugyanúgy látja a telót infrán keresztül is,mint ahogy azt adatkábelen keresztül is teszi. 1-2 patch is megoldható infrán kerseztül. Infrán tudunk küldeni képet,hangot,szöveges dokumentumot,videót,témát is a mobilunkra számítógépről. 1-2 progi nem akarja felismerni, sajnos elég korlátoltak, csak COM1-es soros porton keresik a telót. Ez a baj a Firmware updatettel is.

->->Szóval lehet mellőzni az adatkábelt, elég egy szervízkábelt venni,ha nem baj,hogy pár progi nem kommunikál infra porton keresztül,és hogy a patchek java része nem működik emiatt.

vas. jan. 02, 2005 14:10
vas-tag

Hozzászólás Vásárlás a T-mobilnál
Üdv mindenkinek! Én 2 hete vettem, Dec.20.-án egy Siemens M65-öst.
Most már elég elfogadható áron, 25 000 Huf-ért lehet 2 éves hűségnyilatkozattal kapni. A T-mobilnál van Cool Grey színű is,nem csak narancssárga, ez szerintem sokkal jobb :) . December közepén frissítették a Softwarét is, ha most veszel már 16-os SW-vel kapod. Ebben az új Softwareben javítottak a kamera,illetve a videó felvevés minőségén,de a teló nekem továbbra sem akar 120kb-nál nagyobb midit lejátszani :( . Amit kérdeznék: ha esetleg vki tud róla vmit: állítólag van Bluetooth chip az M65-ben,csak a Software nem hagyja működni.Ezzel nem volna baj,ha lehetne vmit kezdeni :wink: .

vas. jan. 02, 2005 13:56
arany tag

Hozzászólás 
Miért van az, hogy a service-s és az update-s exe-nél is azzal jön nekem, hogy nem az új Update-Conceptet használom?

csüt. dec. 30, 2004 3:33
Moderátor

Hozzászólás 
Zsoe írta:

s65

csüt. dec. 30, 2004 0:38
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Eddig arra gyanakodtam, hogy bezavarhat, hogy működik a com1-es komm.port, így hát letiltottam. Most már csak az usb portot ellenőrzi le az upgrade program és egy újabb hibaüzenettel örvendeztet meg: "505 No answer from Mobile, maybe not whit new Update-Concept? 4.200 V". Miután ezt kiadta van egy tovább gomb, amire rákattintva kilép a programból, így még csak meg se tudom nézni, hogy mi ez a 4.200 számú hiba...
A segítséget előre is köszi!

csüt. dec. 30, 2004 0:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Addig is marad a Siemens S45i :-)
Ja, amúgy van egy eladó S45-öm adatkábellel együtt 10e-ért...

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!

Üdv.: Zsolti

szer. dec. 29, 2004 23:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello!!!
Siemens M65
Siemens S65
Siemens SL65
Siemens SL55
Nokia 6610i

szer. dec. 29, 2004 23:40
arany tag

Hozzászólás 
Valaki, akinek volt már hasonló problémája és- vagy tudja a megoldást, legyen szíves segítsen nekem!
Köszönöm!

szer. dec. 29, 2004 21:30
arany tag

Hozzászólás 
Szevasztok!
Tegnap vettem egy dca-510-es kábelt, a telefont fel is ismeri a gép, viszont firmware updatenál egyfolytában hibaüzeneteket dobál (pl.: 505 No answer from mobile, maybe not with nem update-concept? 4.139 V ), hogy nem ismeri fel a telefont. Ezekután már az MPM sem ismrei fel a telefont.
Tudja valaki, hogy mi lehet a baj?
Köszi

szer. dec. 29, 2004 16:36
Moderátor

Hozzászólás 
janikasin írta:
na!legyszi valaki!

persze hogy lehet pcvel szinkronizálni.

hétf. dec. 27, 2004 23:43
ezüst tag

Hozzászólás 
na!legyszi valaki!

hétf. dec. 27, 2004 23:19
vas-tag

Hozzászólás 
Most vettem Siemens M65-öst és a T-mobile-os nő nem bírta összerakni :D Elég jó kis teló!

pén. dec. 24, 2004 16:13
ezüst tag

Hozzászólás 
sziasztok! hany kbytes csengot stb-t lehet vele letolteni waprol?pc-vel lehet vele komunikalni mint az s55-tel?koszi!

csüt. dec. 23, 2004 14:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja, arra sima megy.

Guni

vas. dec. 19, 2004 23:23
arany tag

Tartózkodási hely: Baja Telefon: BQ-Siemens EF81 (sw46); Siemens CX65->CX70 (sw56)
Hozzászólás 
Amúgy haverom T-mobilos M65-re a simát kell feltenni? Annak nincs külön ha jól láttam, mint a Vodának.

vas. dec. 19, 2004 11:58
arany tag

Tartózkodási hely: Baja Telefon: BQ-Siemens EF81 (sw46); Siemens CX65->CX70 (sw56)
Hozzászólás 
guni. írta:
Hmm, hát ez tényleg érdekes. Mindesetre én mindig xx0400-át rakok rá, abban mindig van magyar.

Guni

LEhet igazad lesz. Feltettem a CX65250100.xbz_update.exe-t, ugyan is nekem a variantom alapján ezt adta ki a Siemens oldal. Lang4-el volt a 12es.
Most frissítettem, varian szám maradt, lang1-lett -> nincs magyar nyelvem.
Szerinted rányomhatom a 400ast?

vas. dec. 19, 2004 11:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hmm, hát ez tényleg érdekes. Mindesetre én mindig xx0400-át rakok rá, abban mindig van magyar.

Guni

pén. dec. 17, 2004 20:28
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Jim: Nem, tökmindegy, mert ugyazat a file-t tölti le mindegyiknél, csak valamelyikhez nem rakják oda az új verziót, nem értem, hogy miért. A lényeg, hogy a nyelvcsomag 04 legyen.
Guni

És az kiderül az új számozásból hogy milyen nyelvcsomag? Mert eddig azt hittem hogy a 400 a végén jelenti, de nem, mert nekem pl a függetlenhez a 100-as végü kell, ami szintén tartalmaz magyart. Nekem azt mondta a telefonos haverom akitől vettem, hogy a variant a lényeges. Nekem A112...

pén. dec. 17, 2004 20:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pelzfuss: Hát sajnos ez ilyen. A 45-ös sorozat utolsó sw-einél kezdte el a Siemens és azóta ezzel a megoldással jönnek ki az újabb telcsik.

Jim: Nem, tökmindegy, mert ugyazat a file-t tölti le mindegyiknél, csak valamelyikhez nem rakják oda az új verziót, nem értem, hogy miért. A lényeg, hogy a nyelvcsomag 04 legyen.

Guni

pén. dec. 17, 2004 18:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha esetleg van itt linux felhasználó rajtam kívül ;-)) , annak elmondom, mire jutottam. Sajna még mindig nem vettem meg (várom hogy egy kicsit lejjebb menjen az ára, addig az asszony 3 generációval ezelőtt levetett Motorola 2288 telóját használom ;-) , de a kollégám C65 telefonjával szórakoztam: gondolom ez is ugyanúgy működik.

Szóval megy a szinkronizálás, Multisync kell hozzá! Meg ahhoz irmc meg syncml plugin, illetve evolution plugin, hogy tudja az Evolution levelezőprogi címjegyzékével szinkronizálni. Aztán USB-s infra beizzítása, és már megy is! Nagyon gyorsan leszedte. A naptárat és az emlékeztetőket (ha jól mondom) is tudja szinkronizálni.
Az Evolution címjegyzékéből meg át tudtam pakolni a KAddressBook-ba a bejegyzéseket.
Találtam még egy obexftp nevű progit, amivel elvileg lehetne fel-le töltögetni a memória és a pc között, de azt még nem volt időm kipróbálni...

Bocs, tudom, senkit sem érdekel a dolog: de gondoltam leírom, mert én nagyon örülök neki ;-)) Most már csak a telót kéne megvennem.

Üdv!

pén. dec. 17, 2004 17:21
arany tag

Hozzászólás 
M65 tulajok megnéznétek valamit?
A letöltések között milyen mappákat mutat nektek? T-mobil-osat kellene.
Ugyanis a CX65ösömbe mutatja az animációkat és a szinsémákat (felületek), alkalmazásokat, viszont a heverom M65ösébe nincsenek ezek. Na már most a mem assistantba ott van az angol mappa (tehát fizikailag megvan) csak nem mutatja a letöltések magyarul.
Miért lehet ez?
(sőt a MPM is mutatja)

pén. dec. 17, 2004 14:46
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Hát nem tudom, hogy Te mit néztél, de itt van a sima,

http://www.siemens-mobile.com/com.apert ... update.exe

meg a vodás.

Guni

Csak hogy megvédjem én is magam, a B403-ashoz 12-est tölte le. Te melyikhez nézted??
Ha jól tudom ugyan azt a variantot kell felrakni, vagy nem?

pén. dec. 17, 2004 14:33
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Régebben egy m35-öm volt, azon az sms visszajelzés úgy jelent meg, hogy végigfutott egy rendszerüzenet a képernyő egy során. Az m65-ben viszont sima sms-ként jelenik meg. A régi szimpatikusabb volt. Tudtok valami megoldást, hogy az új is így működjön?
Köszi
p.

csüt. dec. 16, 2004 10:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na jó, én is csak azért voltam ilyen biztos a dologban, mert a múlt héten frissítettem én is egyet. :wink:

Guni

csüt. dec. 16, 2004 0:19
arany tag

Hozzászólás 
Köszi Guni hogy megvédtél :wink:
Csak azért mert 2 percel előtte töltöttem le a v25-t és utánna raktam ide a linket....

csüt. dec. 16, 2004 0:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát nem tudom, hogy Te mit néztél, de itt van a sima,

meg a vodás.

Guni

szer. dec. 15, 2004 23:47
arany tag

Hozzászólás 

Itt mindig 12est akar letölteni... :(

szer. dec. 15, 2004 23:00
arany tag

Hozzászólás 
Próbáld itt:
http://www.siemens-mobile.com/com.apert ... /main.html

szer. dec. 15, 2004 17:20
arany tag

Hozzászólás 
Tudja valaki hol lehet letölteni a 25-ös szoftot a telóhoz? Csomó pecs van ami ver.25-höz van, de sehol nem találok ilyet... :(
Mellesleg ma pár óra kínlódás után sikerült haver T-mobilos telójából kiiktatni a tmobile menüket. Kemény volt.

szer. dec. 15, 2004 0:14
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 502 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Következő