Szerző |
Üzenet |
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
Macika feltenned majd ezt a topicot kiemeltbe hogyha januar 1 utan barki kerdezi mer nincs lassa?
|
szomb. dec. 25, 2004 15:32 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
Noha a vita végülis már lezárult, hiszen Sy befagyasztja a neveket, de azért engedtessék meg, hogy elmondjam én is a magamét.
Nem tulajdonítok különös jelentőséget az itteni nevemnek, ezért már változtattam, több megfontolás alapján.
Egyrészt aki számít az ismer, illetve fordítva is igaz: aki ismer, az számít.
Másrészt kényesen ügyeltem arra, hogy régebbi regisztrációm avatarját is kicseréljem arra, ami a mostanié, tehát egy erre kíváncsi, hsz-aim iránt érdeklődő minden kétség nélkül be tudja azonosítani itteni pályafutásom minden állomását. Tehát elvileg lehet ezt normálisan is csinálni.
Harmadrészt szerintem a stílusom alapján is beazonosítható vagyok.
Egyébként a nevek befagyasztásának annyira sok értelme nincsen, hiszen minden probléma nélkül lehet újra regisztrálni, s ilyen módon változtatni.
Ez a korlátozás csak azoknak veheti el a kedvét, akik ragaszkodnak az arany, platina, tudomisén milyen fórumos "rangjukhoz", besorolásukhoz.
Aki pedig ennek elvesztését sajnálja, hát az megérdemli, hogy emiatt ugyanaz maradjon a neve.
|
csüt. dec. 23, 2004 11:41 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
BrOnZ írta: Na most már elég az Internetezésből!!! Mars ki a konyhába halat pucolni, meg bájglit sütni! Hogy fog így megjönni a Jézuska, ha állandóan a gép előtt ültök? Irrrgum burrrrgum. Boldog Ünnepeket Mindenkinek! Uff! Ugyan!
Majd jön E-mailben, vag MSN-en
Modern időket élünk...
Üdv!
|
csüt. dec. 23, 2004 10:55 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
Tartózkodási hely: A karácsonyfa és a sörösláda között, de kicsit közelebb a sörösládához...
ez nagyon jo:-)
|
csüt. dec. 23, 2004 9:52 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Na most már elég az Internetezésből!!! Mars ki a konyhába halat pucolni, meg bájglit sütni! Hogy fog így megjönni a Jézuska, ha állandóan a gép előtt ültök? Irrrgum burrrrgum.
Boldog Ünnepeket Mindenkinek!
Uff!
|
csüt. dec. 23, 2004 7:03 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Tudom én, hogy mit akar 20év múlva?
|
szer. dec. 22, 2004 23:53 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
De megmarad az eredeti is, csak mint leánykori - lesz emlegetve, nemde?
Üdv!
|
szer. dec. 22, 2004 23:52 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
McLaca írta: A lényeg, hogy egészséges és ép legyen! No meg persze a neve húsz év után is ugyanaz maradjon, hogy ne legyen off Üdv!
Lehet hogy 20év után mégsem lesz teljesen ugyanaz a neve.
|
szer. dec. 22, 2004 23:23 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
A lényeg, hogy egészséges és ép legyen! No meg persze a neve húsz év után is ugyanaz maradjon, hogy ne legyen off
Üdv!
|
szer. dec. 22, 2004 22:01 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Bagyu írta: CineDOG írta: Mostmég lány. Modern időkben ez mit is akar jelenteni???
Most még úgy feküdt hogy lánynak tűnik.
|
kedd dec. 21, 2004 18:25 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
Hát gondolom mindenki képes magát moderálni, ha mégsem, akkor meg jön egy admin, és helyreteszi a dolgokat.
Egyébként tényleg fura, hogy nincs szabályzat, csak angol nyelvû FAQ?!
|
kedd dec. 21, 2004 15:00 |
|
|
saint
ezüst tag
Csatlakozott: kedd ápr. 06, 2004 18:25 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: A hold sötét oldala
|
simico írta: ... fallosz képét, aktfotót magunkról,...
Bocsika, de nem birom kihagyni.
Picit félreérthető. Vagy csak az én fantáziám mocskos?
Amúgy a van már pucér öles avatar ezen a fórumon is, és tudtommal senki sem szólta még meg. A közösségnek nagyon nem tetsző avatart gondolom a moderátorok úgyis törölnék. Szóval nem kell ezen parázni. Tedd fel, ami neked tetszik. Ha közerkölcsöt sért, úgysem lesz hosszúéletű.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára saint kedd dec. 21, 2004 15:01-kor.
|
kedd dec. 21, 2004 14:57 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Bár a topik nem erről szól, de valamelyest kapcsolódik a témához.
Szóval az avatar-ral kapcsolatban merült fel bennem a kérdés, hogy van-e bármilyen szabály, elv a képpel kapcsolatban (a méretbeli megkötésen túl) és ha igen, akkor ez hol olvasható? Konkrétabban: bár nem fektettem túl nagy energiát a keresésbe, de nem találtam az avatar-ral kapcsolatos "moderálási elveket" vagy szabályokat, azaz hogy tartalmilag "mi fér bele" és mi nem. Tehát például be lehet-e rakni egy p*nci vagy fallosz képét, aktfotót magunkról, csoportképet a gruppenpartyról, (politikai vagy egyéb) jelképeket, stb?
Szerintem jó ezt előre tisztázni, ne legyen késöbb bonyodalom.
|
kedd dec. 21, 2004 13:44 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Naaaa! Caci fijjjug. Cikizitek a másszágot? Jön ám az ombuccmanusz asztán nektek annyi lesz ám!
|
kedd dec. 21, 2004 13:12 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
CineDOG írta: Mostmég lány.
Modern időkben ez mit is akar jelenteni???
|
kedd dec. 21, 2004 13:09 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
nyuszy írta: Bronzi tényleg nem jól fogalmazott. Az avatar csereberéje nem olyan, mintha ruhát cserélnél, hanem mintha naponta plasztikáztatnád át arcod. Ezt a példát Saint írta, azért kérdeztem. De tökmindegy, túlragoztuk. Én már kinn vagyok a templom mögött, hó az nincs, de egy-két ottakringer áldozatául esett a kihívásnak! nyuszy írta: Egyébként nem dógzani megyek Pestre, hanem pénzt költeni Hát ha van mit, akkor hajrá!
|
kedd dec. 21, 2004 13:02 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Mostmég lány.
|
kedd dec. 21, 2004 12:19 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
BrOnZ írta: Hol nem fogalmaztam jól? Ui.: Úgyseárujjukámel! Mennyécsak dógozzá szorgalmasan! A következő mondatban írtam le: nyuszy írta: Bronzi tényleg nem jól fogalmazott. Az avatar csereberéje nem olyan, mintha ruhát cserélnél, hanem mintha naponta plasztikáztatnád át arcod.
Egyébként nem dógzani megyek Pestre, hanem pénzt költeni
|
kedd dec. 21, 2004 12:11 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
saint írta: Fiú? Leány? Esetleg mindkettő? Már ha nem indiszkrét a kérdés.
Szerintem a sorrend a lényeg!!!
|
kedd dec. 21, 2004 11:54 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
nyuszy írta: BrOnZ írta: nyuszy írta: Bronzi tényleg nem jól fogalmazott. ??? pls! Mi ??? (Ui.: Melyik templom mögött lesztek a sörrel? Lehet, hogy akkor mégsem mennék ma Pestre... ) Hol nem fogalmaztam jól?
Ui.: Úgyseárujjukámel! Mennyécsak dógozzá szorgalmasan!
|
kedd dec. 21, 2004 11:53 |
|
|
saint
ezüst tag
Csatlakozott: kedd ápr. 06, 2004 18:25 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: A hold sötét oldala
|
mobilgame írta: @saint: Azóta ugyanaz az alsógatya van rajtad, mióta aknavetős avatarod van? Remélem nem. Viszont a példánál maradva. Attól hogy milyen sűrűn cserélgetem az avataromat /vagy az alsógatyámat/, önmagam maradok. Legfeljebb kicsit büdös leszek. CineDOG írta: Legkésőbb májusban én is cserélek képet.
Fiú? Leány? Esetleg mindkettő? Már ha nem indiszkrét a kérdés.
|
kedd dec. 21, 2004 11:49 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
BrOnZ írta: nyuszy írta: Bronzi tényleg nem jól fogalmazott. ??? pls!
Mi ???
(Ui.: Melyik templom mögött lesztek a sörrel? Lehet, hogy akkor mégsem mennék ma Pestre... )
|
kedd dec. 21, 2004 11:09 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Legkésőbb májusban én is cserélek képet.
|
kedd dec. 21, 2004 11:07 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Ez csak egy szimpla ellenpélda volt Egyébként az IBM logója igenis változott az alapítás óta, nem is egyszer Persze az elmúlt 40 évben a változás csak apró volt, de volt.
Én már most jelzem, hogy le fogom majd cserélni a kis képecském. Miért ne cseréljem le, ha találok a jelenleginél jobbat, ami közelebb áll hozzám?
|
kedd dec. 21, 2004 11:02 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
A nevét szerintem mindenki felvállalhatja, a cserélgetéseknek nem sok értemét látom.
@saint: Azóta ugyanaz az alsógatya van rajtad, mióta aknavetõs avatarod van?
Az avatar cserélgetése jó dolog, ha az ember talál valamit, ami passzol hozzá, akkor miért ne cserélhetné le. Akik most a nevüket cserélgetik, azok késõbb majd az avatart fogják naponta, nem hiszem, hogy ez bárkit zavarna. Az öreg motorosok meg valószínûleg úgyis ritkán cserélik, és azt a párat, amire kíváncsiak vagyunk nem nehéz megjegyezni/követni.
|
kedd dec. 21, 2004 10:38 |
|
|
saint
ezüst tag
|
BrOnZ írta: nyuszy írta: Bronzi tényleg nem jól fogalmazott. ??? pls!
Kapszismajdértevirgácsotatélapótól!
Sör? Hooooooool???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára saint kedd dec. 21, 2004 10:40-kor.
|
kedd dec. 21, 2004 10:35 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
saint írta: Kedves BrOnZ! Van egy ötletem, hogy ne csak velünk legyen tele ez a topic. Figyelsz? "gyerekiatemplommögéahóra" Buék Ok! De segíts odavinni a sört!
|
kedd dec. 21, 2004 10:34 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
nyuszy írta: Bronzi tényleg nem jól fogalmazott. ??? pls!
|
kedd dec. 21, 2004 10:32 |
|
|
saint
ezüst tag
|
Kedves BrOnZ!
Van egy ötletem, hogy ne csak velünk legyen tele ez a topic.
Figyelsz?
"gyerekiatemplommögéahóra"
Buék
|
kedd dec. 21, 2004 10:32 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
simico írta: BrOnZ írta: Eddigi, -elég régóta tartó,- tevékenysége során hányszor is cserélt logót pl. az IBM Tessék mondani, eddigi - elég régóta tartó - tevékenysége során hányszor is cserélt nevet/logót/szlogent a Westel 900 GSM Távküzlési Rt? Na most ezt hogy értékeljem? Az egekig magasztalod a WesT-900-at, vagy vagy lealázod a "nagy kék"-et az összahasonlítás miatt?
|
kedd dec. 21, 2004 10:31 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
saint írta: Itt a fórumon nemigen találkoztam hasonló kaliberű vállalkozással. Itt javarészt magánszemélyek írogatnak, ha jól tudom. Nekik azért adassék meg a lehetőség, hogy maguk döntsék el, /akár naponta is/ milyen avatar /logó/ fejezi ki inkább aznapi hangulatukat.
Arra ott az aláírás. Bronzi tényleg nem jól fogalmazott. Az avatar csereberéje nem olyan, mintha ruhát cserélnél, hanem mintha naponta plasztikáztatnád át arcod.
|
kedd dec. 21, 2004 10:28 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
BrOnZ írta: Eddigi, -elég régóta tartó,- tevékenysége során hányszor is cserélt logót pl. az IBM
Tessék mondani, eddigi - elég régóta tartó - tevékenysége során hányszor is cserélt nevet/logót/szlogent a Westel 900 GSM Távküzlési Rt?
|
kedd dec. 21, 2004 10:26 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
saint írta: Azért a te hasonlatod is sántikál picit. Hát persze! Mint minden hasonlat. saint írta: Az IBM tudtommal egy világcég, akinek fontos, hogy reménybeli és tényleges ügyfelei, a mindennapi életben bármikor rá asszociáljanak, amikor meglátják a logójukat. Na ez az ami, - bár mezei egytollú indián vagyok,- nekem is nagyon fontos! saint írta: Itt a fórumon nemigen találkoztam hasonló kaliberű vállalkozással Itt javarészt magánszemélyek írogatnak, ha jól tudom. És ez miért kizáró tényező? saint írta: Nekik azért adassék meg a lehetőség, hogy maguk döntsék el, /akár naponta is/ milyen avatar /logó/ fejezi ki inkább aznapi hangulatukat. Szerintem Természetesen megadatik. Csak úgy mondtam... Nekem teljesen degenerált elképzeléseim vannak "értékekről", etikáról, erkölcsről, stb. Bocsássátok meg ezt öreg bronzinak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ kedd dec. 21, 2004 10:29-kor.
|
kedd dec. 21, 2004 10:25 |
|
|
saint
ezüst tag
|
Azért a te hasonlatod is sántikál picit. Az IBM tudtommal egy világcég, akinek fontos, hogy reménybeli és tényleges ügyfelei, a mindennapi életben bármikor rá asszociáljanak, amikor meglátják a logójukat.
Itt a fórumon nemigen találkoztam hasonló kaliberű vállalkozással.
Itt javarészt magánszemélyek írogatnak, ha jól tudom. Nekik azért adassék meg a lehetőség, hogy maguk döntsék el, /akár naponta is/ milyen avatar /logó/ fejezi ki inkább aznapi hangulatukat.
Szerintem
|
kedd dec. 21, 2004 10:19 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
saint írta: Szerintem kihagytad, a : csakazért hozzászólós, új /értelmetlen/ topicnyitogatós, hogy a hozzászólásaim száma az egekbe szökjön - tipusúakat. SzerintemOk! Jogos! Javítva!
|
kedd dec. 21, 2004 10:17 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
saint írta: Engedtessék meg nekem, hogy egy kicsit vitatkozzak veletek. Nyugodtan! Ezért van a fórum... saint írta: Magyarul: az avatar csere lehetősége maradjon, ha lehet. ... ... ... Tehát a nicknév ne, de az avatar igenis legyen cserélhető! Irgum, burgum! Nyugi! Biztosan cserélhető marad.
Bár az öltözködéses, megjelenéses példád sántít egy cseppet... Eddigi, -elég régóta tartó,- tevékenysége során hányszor is cserélt logót pl. az IBM
|
kedd dec. 21, 2004 10:12 |
|
|
saint
ezüst tag
|
Szerintem kihagytad, a : csakazért hozzászólós, új /értelmetlen/ topicnyitogatós, hogy a hozzászólásaim száma az egekbe szökjön - tipusúakat.
Szerintem
|
kedd dec. 21, 2004 10:11 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Hogy én milyen hozzászólásokat szeretek? Háááát:
Egyetértős mosolygós;
Csupa szmájlis, grafikus semmitmondós;
Élből sárbadöngölős, kapásból fikázós;
nickcserélős, elbújós;
erőltetve poénkodós, csak azért is társaságközepét játszós;
többmegás képet-beszúrós, többiekkel kiszúrós;
izomagyús, "gyerekiatemplommögé" beszólós;
teljes hsz-t beidézős, másokat leszarós;
semmihez nem értős, mindenbe beleszólós;
mindig, mindenért anyázós;
jótét lelkes, mindig segítős;
főnököt játszós, én vagyok az istenes;
nekem a seggemben is fejem van-os;
csakazért hozzászólós, új (értelmetlen) topicnyitogatós, hogy a hozzászólásaim száma az egekbe szökjön; (c)Saint
szóval a jó hozzászólásokat szeretem.
Szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ kedd dec. 21, 2004 10:16-kor.
|
kedd dec. 21, 2004 10:07 |
|
|
saint
ezüst tag
|
Engedtessék meg nekem, hogy egy kicsit vitatkozzak veletek.
- A mindennapi életben is megkövetelitek mindenkitől, hogy ugyanabban a ruhában legyen évekig és ugyanazt a frizurát hordja? Csak azért, mert nektek így könnyebb őket azonosítani? Próbáljátok meg! Szerintem iszonyatosan ki fognak benneteket röhögni.
Magyarul: az avatar csere lehetősége maradjon, ha lehet.
Talán én vagyok lamma, de én még sosem kerestem ezen a fórumon egy adott ember hozzászólását. Sem avatar, sem nicknév alapján. /Na jó, egyszer, av.....-éit, akit ezúton is üdvözlök / Ha nick alapján akartam volna, arra ott lenne a keresés.
Tehát a nicknév ne, de az avatar igenis legyen cserélhető!
Irgum, burgum!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára saint kedd dec. 21, 2004 10:24-kor.
|
kedd dec. 21, 2004 9:51 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Re: off: nick cserelgetes
BrOnZ írta: Ergo: Ha ezek az alap "identifikációs" adatok nem állandóak, akkor az egésznek semmi értelme... Szerintem...
Így van.
Szerintem is...
|
kedd dec. 21, 2004 8:24 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Hannibal írta: Szerintem a képcserélgetés mehet, az nem annyira zavaró, a nick csere annál inkább. Jómagam az: " ...add a neved a munkádhoz..." mozgalom híve vagyok. Az Internet, a csibészségre amúgy is eleve lehetőséget ad, - hiszen névtelen maradhatsz,- a nick-cserélgető ember az én szememben olyan, mint aki állandóan bujkálni akar, mert nem meri saját magát vállalni.
Ha a hangulatot, illetve egyéb "környezeti" változásokat akarjuk érzékeltetni a többiekkel, akkor arra ott van az aláírás, illetve a tartózkodási hely rovat. Ezek erre tökéletesen alkalmasak. A nick állandósága szerintem az ember komolyságára utaló egyik adat.
Az avatar sem arra való, hogy "csicsa" legyen a rendszerben. Kiválóan alkalmas arra, hogy - állandósága révén,- hozzá legyen rendelve egy emberhez, (nickhez) akinek a hozzászólásait aprólékos böngészés helyett egy egyszerű scrollozással meg lehessen találni.
Ergo: Ha ezek az alap "identifikációs" adatok nem állandóak, akkor az egésznek semmi értelme...
Szerintem...
|
kedd dec. 21, 2004 7:27 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
K.Zolee írta: nem lehetne ennek vmi gatat szabni? kicsit idegesito, hogy amiota lehet mindenki ezzel jatszik... jo egyszer ok... dehogy vki kepet nicket napi rendszeresseggel cserel ez k.u.rva idegesito
Szerintem a képcserélgetés mehet, az nem annyira zavaró, a nick csere annál inkább. Az lenne a legkorrektebb, ha a regisztrációnál választanánk egy nevet aztán kész, nincs cserélgetés.
|
hétf. dec. 20, 2004 18:09 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
K.Zolee írta: lehet felvan fujva Nem lehet, biztos. Tipikus bolhából elefánt effekt. K.Zolee írta: kicsit idegesito, hogy amiota lehet mindenki ezzel jatszik...
Ki az a mindenki? Mert lehet, hogy én vagyok vak, de nem látom, hogy tömeges névcserék lennének napról-napra, hétről-hétre vagy hónapról-hónapra.
Ennek a topicnak is kb. annyi értelme van, mint a nemrég nyitott "Vodafone Vitamax City helyett mit?" c. topicodnak. Ezzel az erővel nyithatnál még a tartózkodási hely mező miatt, mert az is megváltoztatható...
|
hétf. dec. 20, 2004 13:42 |
|
|
epyc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 294 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Igazad van, túloztam De pont a minap láttam egy új tagot, akinek a mostani avatarja és neve már legalább az 5...
|
hétf. dec. 20, 2004 8:14 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Miért? Ki az, aki naponta/hetente nicket cserélget?
|
vas. dec. 19, 2004 23:22 |
|
|
epyc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 294 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Én továbbra is a passzívabb csoportba tartozok, olvasni szoktam a fórumot zömében, amit írni szeretnék azt meg mindig megírjátok helyettem/előttem is Idestova 6 éve kötöttem be a netet és nagyjából ekkor kezdtem el IRC-elni is. Azóta ezt a nevet használom mindenhol. Nem látom túlzottan értelmét a nick csereberének, de a lehetőség szerintem mindenféleképpen meg kell hogy adódjon a cserére. Aki akar az úgyis az eddig megszokottat fogja használni továbbra is (vagyunk így itt ezzel jópáran azthiszem), aki meg nem az meg egy idő után úgyis a többiek agyára fog menni a heti/napi X mennyiségű cserével. Szóval szerintem maradjon a csere lehetősége, legfeljebb inkább viselkedni kellene megtanulni és ezt (is) ésszel használni.
Már akire ez vonatkozik.
|
vas. dec. 19, 2004 23:11 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
lehet felvan fujva lehet nem... a tobbseg megszavazta... ennyi lehet szidni lehet nem ennyi. Macika is egyetertett meg meg sokna masok.
|
vas. dec. 19, 2004 23:01 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Itt leginkább az a kérdés, hogy mi az az időtartam, amíg illene egy image mellett maradni. Talán egy hónap, egy hét is elég... Ha rendszer engedi, akkor miért ne, hogy korlátozva legyen általa az már egy más tészta.
Aki komolyan gondolja itt a dolgokat úgysem fog naponta változtatni, sokan sokkal elfoglaltabbak, minthogy ilyen apróságokkal törődjenek.
|
vas. dec. 19, 2004 22:41 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
barthi írta: Tovabbra is all a kerdesem, amire eddig azt hiszem senki nem tudott erdemi valaszt adni: mi ertelme a dolognak? (Ha nem akarja magat felfedni az illeto--->akkor sincs ertelme, ha meg hagyja magat utana felfedni---> akkor sincs ertelme.)
Semmi.
Ahogy ennek a topicnak sincs.
|
vas. dec. 19, 2004 11:11 |
|
|
barthi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 141 Tartózkodási hely: Mindenképpen itt, a poharam közelében...
|
partycsoka írta: Szerintem meg el van túlozva a probléma, mégpedig nem is kicsit.
Ez igaz.
De Szilvesztertol mar nem lesz remelhetoleg.
|
vas. dec. 19, 2004 11:08 |
|
|