Szerző |
Üzenet |
ChrisPapa
ezüst tag
Csatlakozott: vas. feb. 20, 2005 21:51 Hozzászólások: 69 Tartózkodási hely: Tizenháromker-AngyalfŐd
|
Re: Tévéadás felvétele Pc-re
Mardekár írta: A felvétel minőségét befolyásolja hogy milyen a videokártyám?
Valamint szükséges hozzá Tv-tuner is?
praktikus, ha van TV-tuner kártyád: engem egy - a vásárláskori értékén: - 7000 HUF árú mercury(!!) TV-tuner kártya boldogít 3 éve, teljesen megfelele, remekül kepcsöröl.
kepcsörölőprogi meg virtualVCR
|
kedd márc. 08, 2005 14:12 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Én pl. egy digitális videokamerát összekötök firewirén a pc.-vel, SCARTon keresztül meg a TV-vel és már veszem is a TV műsort. Capture-hez Adobe Premierre 6.5-öt használok
|
kedd márc. 08, 2005 13:54 |
|
|
Pepi
gyémánt tag
|
Mardekár írta: Pepi írta: Ha TV műsort szeretnél rögzíteni nem árt ha van tuner a gépedbe De ha nincs akkor egy VIVO-s kártyára kötsz egy mezei videomagnót és annak a tunerét használod (mint amikor TV-vel kötöd össze a magnót). A videokártyának csak akkor van köze a felvétel minőségéhez ha van rajta bemenet is és azzal veszel fel. Mi az a VIVO-s kártya? Eddig meg azt hittem a videokártyán keresztül kell felvenni a tévéadást? akkor nem?
VIVO=Video in/Video out azaz olyan videokártya amin van videó bemenet és kimenet is.
Videokártyával nem lehet TV adást felvenni azaz csak úgy ha van videó bemenete és hozzákötöd egy videomagnóhoz.
A TV tuner kártya az amiben van TV vevő és a vett adást lehet rögzíteni is.
|
csüt. dec. 23, 2004 13:08 |
|
|
Mardekár
ezüst tag
|
Pepi írta: Ha TV műsort szeretnél rögzíteni nem árt ha van tuner a gépedbe De ha nincs akkor egy VIVO-s kártyára kötsz egy mezei videomagnót és annak a tunerét használod (mint amikor TV-vel kötöd össze a magnót). A videokártyának csak akkor van köze a felvétel minőségéhez ha van rajta bemenet is és azzal veszel fel.
Mi az a VIVO-s kártya? Eddig meg azt hittem a videokártyán keresztül kell felvenni a tévéadást? akkor nem?
|
csüt. dec. 23, 2004 12:55 |
|
|
Pepi
gyémánt tag
|
Ha TV műsort szeretnél rögzíteni nem árt ha van tuner a gépedbe
De ha nincs akkor egy VIVO-s kártyára kötsz egy mezei videomagnót és annak a tunerét használod (mint amikor TV-vel kötöd össze a magnót).
A videokártyának csak akkor van köze a felvétel minőségéhez ha van rajta bemenet is és azzal veszel fel.
|
csüt. dec. 23, 2004 10:15 |
|
|
Mardekár
ezüst tag
|
Azt hittem ért valaki hozzá........
|
szer. dec. 22, 2004 21:19 |
|
|
Mardekár
ezüst tag
|
Tévéadás felvétele Pc-re
A felvétel minőségét befolyásolja hogy milyen a videokártyám?
Valamint szükséges hozzá Tv-tuner is?
|
vas. dec. 19, 2004 14:58 |
|
|