Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 13:51

Hozzászólás a témához  [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 62  Következő
T-MOBILE-GYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Pre => Post váltásnál Vodánál is új SIM-et kapsz, SZVSZ ez így van a többinél is!

Steve

Ez igaz. Nekem is új SIM-et adtak váltásnál.

pén. jan. 21, 2005 20:02
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Pre => Post váltásnál Vodánál is új SIM-et kapsz, SZVSZ ez így van a többinél is!

Steve

pén. jan. 21, 2005 19:44
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Szerintem a kártya marad, csak nem Dominos lesz hanem elöfizus.
És ha váltasz havidijasra, akkor is kell valami iratot aláirni/elfogadni és abba tuti benne van a 12 v. 24 hónap.

Nem marad a kártya, mert csináltam már ilyet, csak akkor vettem hozzá készüléket is és azért írtam alá 24 hónapot!
Itt azért fizetsz 5000 Ft-ot, mert kapsz egy SIM kártyát és regisztrálják a számot a hálózatban, vagy hogy is mondják. Ha már van egy DOMINO-s kártyád akkor ezekért nem kérnek pénzt. Az ügyfélszolgálatost is megkérdeztem azt mondta, hogy semmi kötelezetsége nincsen annak, ha egy DOMINO-ból előfizetéses SIM-et "csinálsz".

pén. jan. 21, 2005 18:30
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Soockit írta:
A nagy logikát a T-mobile-nál. Akarok egy előfizetéses SIM kártyát. Nem akarok aláírni 24 hónapot, hogy megkapjam 800 Ft-ért, mondjuk ha csak 12 hónapot írok alá akkor is ennyi. De 12 hónapot sem akarok aláírni. Mondja az ügyfélszolgálatos, akkor 5000 Ft.

DE,
ha veszel egy DOMINO kártyát 4800 Ft-ért, amiből lebeszélhetsz 4000 Ft-ot akkor azt ugye ingyen előfizetésessé teheted. Akkor a 4000 Ft-ot a következő számládból jóváírják. Így 800 Ft-ból megtudod úszni az egészet, és nem is kell aláírni 12 hónapot!
Viszont a T-mobile beszopik egy SIM kártya díját, mert gondolom a régi kártyát (DOMINO) meg kell semisíteni!

Soockit

Szerintem a kártya marad, csak nem Dominos lesz hanem elöfizus.
És ha váltasz havidijasra, akkor is kell valami iratot aláirni/elfogadni és abba tuti benne van a 12 v. 24 hónap.

pén. jan. 21, 2005 18:19
arany tag

Hozzászólás 
A nagy logikát a T-mobile-nál. Akarok egy előfizetéses SIM kártyát. Nem akarok aláírni 24 hónapot, hogy megkapjam 800 Ft-ért, mondjuk ha csak 12 hónapot írok alá akkor is ennyi. De 12 hónapot sem akarok aláírni. Mondja az ügyfélszolgálatos, akkor 5000 Ft.

DE,
ha veszel egy DOMINO kártyát 4800 Ft-ért, amiből lebeszélhetsz 4000 Ft-ot akkor azt ugye ingyen előfizetésessé teheted. Akkor a 4000 Ft-ot a következő számládból jóváírják. Így 800 Ft-ból megtudod úszni az egészet, és nem is kell aláírni 12 hónapot!
Viszont a T-mobile beszopik egy SIM kártya díját, mert gondolom a régi kártyát (DOMINO) meg kell semisíteni!

Soockit

pén. jan. 21, 2005 18:16
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Emelkedik majd az árfolyam, osztalékot is fizetnek, utána el lehet adni. :)

pén. jan. 21, 2005 14:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
MONDOM ÉN HOGY T-MOBILE RÉSZVÉNYEKET KELL VENNI! :)
A RÉSZVÉNYESEK MAJD JÓL JÁRNAK!

De csak egy ideig. Amig jól megy nekik a leépités után.

pén. jan. 21, 2005 14:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
MONDOM ÉN HOGY T-MOBILE RÉSZVÉNYEKET KELL VENNI! :)
A RÉSZVÉNYESEK MAJD JÓL JÁRNAK!

pén. jan. 21, 2005 14:31
platina tag

Hozzászólás 
Mennyire jó, hogy már nekünk is van T-Mobile-unk.... Nem is tudom, hogy mi lenne az országgal nélküle.... :P

pén. jan. 21, 2005 14:13
Moderátor

Hozzászólás 
KristofGab írta:
2200 embert küld el a T-Mobile
2005. január 20. 11:52
.....

Kedves Témobile! Remélem hamarosan nem kell költséget csökkentenetek, mert csődeljárás lép fel. Nagyon kezd elegem lenni ebből az egész cégből.

pén. jan. 21, 2005 14:11
Moderátor

Hozzászólás 
partycsoka írta:
http://it.news.hu/rios3_content.php?mod=10&id=11069

A T-Mobile drasztikusan szűkíti választékát

Jóval kevesebb mobiltelefon szerepel majd a kínálatban.
A mostani hatvanról harminc-negyvenre zsugorítja az általa kínált mobilkészülékek választékát a T-Mobile International, ezzel egy időben csökkenti a megvásárlásukkor adott kedvezményeket – jelentette be a Deutsche Telekom mobiltelefon-részlege. A lépés része annak az intézkedéscsomagnak, amelynek keretében egymilliárd eurós megtakarítást szeretnének elérni. Európában lassan már mindenkinek van mobilja, új előfizetőket egyre nehezebb találni, így a meglevőkből kell többet kipréselni – kommentálta a Reuters a T-Mobile döntését. A német mobiltársaságnak az összes nagy készülékgyártó szállít, beleértve a Nokiát, a Motorolát, a Samsungot és a Siemenst – vélhetőleg az ő versenyüket is tovább élezi a mostani döntés. A T-Mobile leépítésekkel is fokozza programja hatékonyságát: jövőre 2200 állást szüntet meg, a felét Németországban. A T-Mobile Magyarország Rt.-nél a döntést egyelőre nem kívánták kommentálni.

Fentebb már beírták!

pén. jan. 21, 2005 14:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://it.news.hu/rios3_content.php?mod=10&id=11069

A T-Mobile drasztikusan szűkíti választékát

Jóval kevesebb mobiltelefon szerepel majd a kínálatban.
A mostani hatvanról harminc-negyvenre zsugorítja az általa kínált mobilkészülékek választékát a T-Mobile International, ezzel egy időben csökkenti a megvásárlásukkor adott kedvezményeket – jelentette be a Deutsche Telekom mobiltelefon-részlege. A lépés része annak az intézkedéscsomagnak, amelynek keretében egymilliárd eurós megtakarítást szeretnének elérni. Európában lassan már mindenkinek van mobilja, új előfizetőket egyre nehezebb találni, így a meglevőkből kell többet kipréselni – kommentálta a Reuters a T-Mobile döntését. A német mobiltársaságnak az összes nagy készülékgyártó szállít, beleértve a Nokiát, a Motorolát, a Samsungot és a Siemenst – vélhetőleg az ő versenyüket is tovább élezi a mostani döntés. A T-Mobile leépítésekkel is fokozza programja hatékonyságát: jövőre 2200 állást szüntet meg, a felét Németországban. A T-Mobile Magyarország Rt.-nél a döntést egyelőre nem kívánták kommentálni.

pén. jan. 21, 2005 14:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egyik ismerösöm magas beosztású ember a cégnél és ö is repül, mert mexünik az osztálya.

csüt. jan. 20, 2005 12:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:

Mindig a pénz :?

Amíg tőlem is állandóan pénzt kérnek szinte mindenért....

csüt. jan. 20, 2005 12:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Érdemes lesz tmobile részvényeket venni. :)

Te tőzsdecápa :wink:
Mindig a pénz :?

csüt. jan. 20, 2005 12:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Érdemes lesz tmobile részvényeket venni. :)

csüt. jan. 20, 2005 12:22
ezüst tag

Hozzászólás 
2200 embert küld el a T-Mobile
2005. január 20. 11:52

MNO
Mintegy 2200 munkahely megszüntetését tervezi a költségtakarékosság jegyében a következő két évben a T-Mobile – közölte a mobiltársaság. A leépítés az eddigi legnagyobb a cég történetében.

A tervek szerint a munkahelyek több mint fele Németországban szűnik meg, ugyanakkor bizonyos tevékenységek kiszervezése révén 600 dolgozó számára nyílik elhelyezkedési lehetőség a konszernen kívül. Ausztriában az 1860 munkahelyből 150-et szüntetnek meg.

A Deutsche Telekom mobiltelefon-részlege bejelentette: a mostani mintegy hatvanról 30-40-re zsugorítja az általa kínált mobilkészülékek választékát a T-Mobile International, ezzel egyidőben csökkenti a megvásárlásukkor adott kedvezményeket

A lépés része annak az intézkedéscsomagnak, amelynek keretében 1 milliárd eurós megtakarítást szeretnének elérni. Az Európában tavaly szeptemberi adatok szerint 51 millió előfizetővel bíró társaság a költségcsökkentési programot nem terjeszti ki leggyorsabban növekvő, egyesült államokbeli egységére, a T-Mobile USA-ra, ahol még további beruházásokra készül. Európában azonban lassan már mindenkinek van mobilja, új előfizetőket egyre nehezebb találni, így a meglevőkből kell többet kipréselni – kommentálta a Reuters a T-Mobile döntését.

A német mobiltársaságnak az összes nagy készülékgyártó szállít, beleértve a Nokiát, a Motorolát, a Samsungot, a Siemenst – vélhetőleg az ő versenyüket is tovább élezi a mostani döntés. (hvg.hu, napi.hu)

csüt. jan. 20, 2005 12:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Azért megnézhetnéd. Érdekes lenne, ha bármilyen számra átlehetne irányítani.

jaja :lol:

csüt. jan. 20, 2005 11:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Új rekord: az Aranykártyámat 4 (négy!!!) hónapja nem kaptam meg a többszöri megrendelés esetén sem :cry:

Egyik dominós kártyám lejárt, nem hivtak, nem üzentek elötte, igy buktam kb. 9000 ezer forintot. Igen mérges voltam!
:evil:

A 3 szolgáltató közül még mindig náluk vagyok, még a butafon jöhet szóba.
Pancsi kizárt!

szer. jan. 19, 2005 21:22
arany tag

Hozzászólás 
:)

szivesen megtenném.. de én csak csd vel tudok felmenni.. tudod.. szükös költségvetés :))

hétf. jan. 17, 2005 23:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azért megnézhetnéd. Érdekes lenne, ha bármilyen számra átlehetne irányítani.

hétf. jan. 17, 2005 21:58
arany tag

Hozzászólás 
ezt nem tudom.. hogy kiére lehet átirányítani.. láttam hogy azt is ki lehet választani.. innen fogva nem léptem tovább mert láttam olyat hogy email :)) és nekem az jobb :)

szerintem, igen, másét kaptam meg.. lévén vagy a teloszám vagy a kód nem stilmmelt.. nos a kódot elég sokszor probáltam ki.... és jo. a teloszámot meg talán nem rontom el :) habar azt is megnéztem párszor..

udv

hétf. jan. 17, 2005 21:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
De bárki telószámára át tudod irányítani? Vagy te nem a másnak küldött mms-t kaptad meg?

hétf. jan. 17, 2005 20:53
arany tag

Hozzászólás mms átirányitás
Én még nem hallottam MMS átirányításról

van..

ha pl felmész a westel wap oldalára akkor magadnak be tudod állítani vagy teloszámra vagy pl emailcimre... én magamnak átraktam.. hogy emailt kapjak.. igaz azt nem tudom hogy ez pénzdijas-e....

hétf. jan. 17, 2005 20:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én még nem hallottam MMS átirányításról.

hétf. jan. 17, 2005 20:22
arany tag

Hozzászólás mms
mms probléma

A minap kaptam 1 mmst egy olyan telefonra ami nem mms képes.. nemtudtam hogy ki kuldte mert azt ugyebár az sms ben ( amit kaptam hogy a wapon nézzem meg drága pénzért) nem volt benne a felado. Gondoltam megnézem, hogy ki volt aki nekem mms kuldott. Adott koddal, jó telefonszámmal nem engedett be.. és ezt jo sokáig (tobb telefonnal is próbálva).. és jol irtam be. uszft kérdem mi van most. (persze csakis én irhattam el.. ) Hát lehet hogy csak az én számomra lett irányítotva valakinek az mms-e.. mondom jó.. és ezt nem lehetne beirni az sms be, hogy milyen telószámra lett eredetileg kuldve? hogy legalább az meglegyen?
vagy hogy ki kuldte?

ja és finoman célzott rá minden egyes uszf-es hogy hát igen, jó lenne ha már aznap le is cseréltem volna a telefonom mms képesre..

de hogy nem tudják megmondani hogy kitol jott a kérdéses mms...

az egészben azt nem értem miért nem lehet egy egyszerü olyan felületet adni mint a pannonnak van.. ja hogy akkor nem fizet a delikvens wapért pénzt..

udv

hétf. jan. 17, 2005 20:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Netelsz/wapolsz mondjuk 15 percet. Ebből az első 5 percben letöltesz egy pár oldalt. Legyen mondjuk 132 kilobájt nagyságú. Letelik az 5 perc, ezért fizetsz 140 kilobájtnak megfelelő összeget - feltéve, ha ezidő alatt nem szakadtál meg.
Eljön újabb 5 perc, amikor Te olvastad az oldalt, de az OE 2 percenként ellenőrizi az Te egyetlen e-mailpostafiókodat. Ez nem tom mennyit generál, tegyük fel nem jött leveled, így forgalmaztál mondjuk 2000 bájtot. Ezért te kifizetsz 10 kilobájtot.
A maradák 5 percben az OE-t kilőtted, semmi sincs, ami a netet használja, te egyetlen bájtot sem forgalmazol, csak olvasol tovább - ekkor az utolsó 5 percben - érzésem szerint - nem fizetsz egy fillért se.

Ismétlem! Ha a 15 perc alatt nem szakadtál meg, és nem csatlakoztál újra!

De ez csak dominosokra vonatkozik.

Idézet:
Ez szeméccség! A többi szolgáltatónál nincs ilyen!

Ezért írtam, hogy egyedülálló. Mint a Pannonnál a prepaid 12 hónapos hűségszerződés, vagy a Vodafone-nál a fizetős hálón belüli átirányítás.

hétf. jan. 17, 2005 18:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Árpy írta:
Sablonszöveg :)

Nekem egy kérdésem van: mi az hogy a gprs 10kbyte/5percért számláz?

Ez egy egyedülálló Westel-találmány: GPRS-számlázás adat és idő alapon: Ha az elmúlt 5 percben volt forgalmazott adatmennyiséged, azt 10KB-os egységre kerekítik fel, és az alapján számláznak.

Ha fent vagyok a neten és 5 percen túl pl.:új oldalt nyitok, akkor ismét 10k nak számolja? Ez szeméccség! A többi szolgáltatónál nincs ilyen!

hétf. jan. 17, 2005 16:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:

Ez egy egyedülálló Westel-találmány: GPRS-számlázás adat és idő alapon: Ha az elmúlt 5 percben volt forgalmazott adatmennyiséged, azt 10KB-os egységre kerekítik fel, és az alapján számláznak.

hétf. jan. 17, 2005 16:31
a fórum lelke

Hozzászólás 

hétf. jan. 17, 2005 12:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Webshop-tól jöttek a levelek az alábbi sorrendben:

Első levél:
"....
Rendeléséhez a hiányzó termékek beérkeztek."

Ugyanabban a percben érkező második levél:
"...
Kollégáink megrendelését jóváhagyták, de sajnos az alábbi cikkekből jelenleg nincs raktáron a megrendelt mennyiség:
"

Természetesen egyetlen termék lett rendelve. Tehát elöbb megjött a raktárba a hiányzó termék, majd mindjárt abban a percben el is tűnt onnan :) Gratula :twisted:

De a legjobb a harmadik levél:
"Megrendelésével kapcsolatban egyedi ügyfélkezelést igénylő probléma vetődött fel. Ezért a rendelés teljesítése az előre megadott határidőhöz képest késhet."

Pffff.....

hétf. jan. 17, 2005 12:15
arany tag

Hozzászólás 
http://www.huwico.hu/node/view/518
ez egy jó kis cikk, csak most éppen nem elérhető. és ez is érdekes wlan témában:
http://www.huwico.hu/node/view/525

szomb. jan. 15, 2005 20:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Hűha!
És miképpen? A nem free wlanba is belehet így lépni, és netezgetni? Vagy többre is jó?
Mondjuk azért nem költözök wlanos helyre. :)

Nem tom pontosan,én is egy fórumban olvastam,meg haverom is mesélte.Egy sorral lehet törni a wlan-os biztonsági módszert.És ha már bent vagy,akkor végülis...szal a kreativitásodra van bízva :)
Nemrég a ph!-n volt erről egy topic,hogy könnyebb-e wlan hálóra behatolni,mint madzagosra.És végülis annyival könnyebb,hogy a madzagosnál a madzagban megy az info.Wlannál meg ugye terjed a levegőben,így könnyebb "elkapni" más adatcsomagját.Elvileg :)

pén. jan. 14, 2005 1:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Vannak még ügyes emberek, csak elcseszik a dicsekvéssel, nagyravágyással.

és vannak még okos emberek, akik nem cseszik el!

csüt. jan. 13, 2005 23:57
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hűha!
És miképpen? A nem free wlanba is belehet így lépni, és netezgetni? Vagy többre is jó?
Mondjuk azért nem költözök wlanos helyre. :)

csüt. jan. 13, 2005 23:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
A hacker,aki egy hőn fikázott láma lámaságával bukott be :roll:
Érdekes,hogy volt annyi esze,hogy betörjön t-hez,de annyi már nem,hogy ne publicba árulja.Ha mindenképp pénzt akart,csinálhatott volna mondjuk fizetős celeb site-ot.

Amúgy a Hacktivity 2.0 konferencián (pesten volt aug-ban) elhangzott az az egy sornyi forráskód,amivel törhető a wlan 8)
(sajna nem voltam jelen,de jövőre szeretnék majd menni kíváncsiságból :D )

csüt. jan. 13, 2005 22:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hacker áldozatává váltak a T-Mobile rendszerei
szerző: Sting , idő: 2005.01.13. 10:15 , forrás: SecurityFocus

Egy magát "Ethics" néven azonosító hackernek sikerült feltörnie a vezetéknélküli szolgáltatásokat biztosító T-Mobile kommunikációs óriás rendszereit - adta hírül a SecurityFocus magazin. Az amerikai mobilszolgáltató hálózatán több mint egy éven keresztül észrevétlenül garázdálkodó behatoló a feltört rendszereken keresztül a cég ügyfeleinek emailjeihez, jelszavaihoz, sőt, hangpostafiókjaihoz és mobillal készített fotóihoz fért hozzá; az áldozatok között állítólag több hollywood-i híresség is megtalálható.

A 21 éves Nicolas Jacobsent - aki a megszerzett bizalmas információkat IRC fórumokon illetve üzenőfalakon próbálta meg eladni - múlt évben sikerült a titkosszolgálatoknak lefülelniük egy informátor segítségével. Az októberben bíróság elé állított fiatalembert a hatóságok több rendbeli PIN-kód- és jelszó-lopással, illetve más bizalmas információk eltulajdonításával vádolnak.

A SecurityFocus magazinnak a Jacobsennel korábban kapcsolatban állóktól sikerült olyan képekre is szert tennie, amelyek nyilvánvalóan közismert személyek - köztük Demi Moore, Nicole Richie és Paris Hilton - mobillal készült fotóit képezik. Bár a hivatalos bírósági dokumentumokban ezekről a képekről nem esik szó, az informátorok szerint Jacobsen előszeretettel törte fel és nézegette hollywood-i hírességek mobilos fotóalbumait a T-Mobile hálózatán keresztül.

Szeretnél gyorsan keresni? A legújabb hírekről azonnal értesülni? Ékezetes címeket böngészni? Katt ide!
Az eset érdekessége, hogy az áldozatul esett T-Mobile szolgáltató a behatolásról utólag semmilyen módon nem figyelmeztette ügyfeleit, annak ellenére, hogy ezt Kaliforna állam hatályos törvényei előírnák számára. A SB1386-os törvény ugyanis kötelez minden céget arra, hogy azonnal nyilvános közleményt adjon ki minden olyan esetben amelyben ügyfeleikről illetékteleknek nagy valószínűséggel vagy bizonyított módon sikerül személyes jellegű információkat szerezniük a biztonsági szabályok áthágásával.

Vannak még ügyes emberek, csak elcseszik a dicsekvéssel, nagyravágyással.

csüt. jan. 13, 2005 22:33
arany tag

Hozzászólás 
nord írta:
De hogy a topic címének megfelelő dolgot is írjak:

a telefonos üfsz tényleg a hátrányára változott. Régebben (tavaly őszig) legrosszabb esetben is max. 10 másodpercet kellett várnom az ügyintézőre, sőt az sokáig azt se tudtam, hogy milyen a Westel zenéje, mert azonnak kapcsoltak, soha nem várakoztattak (8 éves előfizu, Aranykártya).
December óta kétszer hívtam az üszit, mindkétszer hosszú várakozás, legutóbb négy és fél perces kényszerű zenehallgatás...

mindenki telefonál....

szer. jan. 12, 2005 17:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Punto83 írta:
Én egy hete majdnem 10 percet vártam és hallgattam a zenét (9 éves előfizu, Platinakártya) :(

Nyugi, én a kiemelt vállalati ügyfelek számán is szoktam néha 5-10 percekig zenét hallgatni. Bár azért többnyire nem nagyon kell várni.

szer. jan. 12, 2005 15:59
platina tag

Hozzászólás 
nord írta:

hosszú várakozás, legutóbb négy és fél perces kényszerű zenehallgatás...

Én egy hete majdnem 10 percet vártam és hallgattam a zenét (9 éves előfizu, Platinakártya) :(

szer. jan. 12, 2005 15:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
De hogy a topic címének megfelelő dolgot is írjak:

a telefonos üfsz tényleg a hátrányára változott. Régebben (tavaly őszig) legrosszabb esetben is max. 10 másodpercet kellett várnom az ügyintézőre, sőt az sokáig azt se tudtam, hogy milyen a Westel zenéje, mert azonnak kapcsoltak, soha nem várakoztattak (8 éves előfizu, Aranykártya).
December óta kétszer hívtam az üszit, mindkétszer hosszú várakozás, legutóbb négy és fél perces kényszerű zenehallgatás...

szer. jan. 12, 2005 10:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
toky11 írta:
Pár gondolatot én is hozzáfüznék ehez a tropichoz!
Már 8 éve elöfizetető vagyok egy cégen keresztül! A múlt évben történt hogy a cégnél bankváltás történt és nem lett beállítva az állandó átutalás a westelhez. Ekkor ugyen a wetel letiltotta a kimenő hivást de vittük a csekket és mindjárt működött minden! Itt szeretném megjegyezni hogy 5-600000huf számlát szoktunk fizetni 3db telóra mert kereskedelmi cég és peregnek a percek!
Majd novemberben amikor ismét lett rendezve az átutalási számlák akkor szintugy nem lett befizetve de gépí hang szólása után elektronikusan elkuldtuk a pénzt! Nem érkezett meg állítolag a pénz, ismét letiltás!
Számlaegyenleget lekértük és nem nem hiányzott az egyenlegröl a pénz.
tényleg nem ment el!
Viszont jött a büntetés hogy minden kedvezményt megvontak a cégtöl . De azt mondták hogy állítolag méltányosságí alapbol majd visszatesznek minket! Nem tettek de nem is fognak! Majd egy év múlva!
Ha Én megbízok valakiben 8 éve és 2* hibázok nincs felszámolás ellenem milliokat fizetek be akkor nincs más megkülönböztetés?
Elmegyünk a vodához! Lezárunk mi is egy kapcsolatot! Ennyi volt t-mobil.

Toky11,
Te min is vagy felháborodva?
1. Bankváltáskor nem állítottátok be az állandó átutalást.
Ti hibátok.

2. Novemberben szintén nem fizettetek. Megint Ti hibáztatok.
Utána, ha az elektronikus elküldés ellenére a számlátokon maradt a pénz, akkor az meg a bankotok hibája.

Igazad van, milyen szemét cég is az, amelyik többszöri nemfizetés esetén nem nyalja tovább a s.ggeteket.
Azt nem tudom mit szólnál, ha a kedves céged legközelebb nem a mobilszámláról, hanem a Te fizetésedről feledkezne meg többször is.

szer. jan. 12, 2005 10:08
arany tag

Hozzászólás 
T68m: koszi az otletet, szemelyesen fizettem be az ufsz-on a szamlat, ugyhogy ennyit lehet megprobalok azert!
udv:Balazs

szer. jan. 12, 2005 9:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
"Tudom csak magam okolhatom, es azt is hogy ki kell fizessem mert azok a szamlak mar nincsenek meg,es nem fogom tudni bizonyitani az igazamat. "

Én azért megpróbálnám megkeresni azokat.

A postán van visszakerestetési lehetõség, a bank szintén ad utólag is listát a teljesített megbízásokról, ha pedig üfsz-en fizetted be, akkor pedig a wesztike tudja igazolni saját maga számára a befizetés tényét.

Arról meg nem is beszélve, hogy az azóta kapott számlák mindegyikén ott kell lennie annak a bizonyos tételnek, ha valóban hiányzik!

szer. jan. 12, 2005 0:49
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
felreertes ne essek. en nem a mai eset miatt akarom visszaadni a kartyamat. inakabb azert mert van voda kormanyzatim, amivel nem tudjak felvenni a versenyt,hiaba is bizonygatjak ok, hogy ugyanolyan percdijat tudnak ajanlani. csakhat ugye mekkora havi fix koltsegert?
meghat ez az uj felperces szamlazas sem jon be annyira.
a mai benazas marcsak hab a tortan volt. eleg volt, ma elhataroztam vegleg befejezem veluk.
Udv:Balazs

kedd jan. 11, 2005 22:34
platina tag

Hozzászólás 
Blamazs írta:
Reggel nezem neten 11ft tartozasom van. Bemegyek ufsz csaj szerint 6500Ft. Na ekkor pattant el az a bizonyos hur! Azt mondja juliusi kifizetetlen szamla, meg az aktualis osszegebol jott ez ki. KErdeztem tole,hogy lehet hogy reggel megcsak 11Ft delutanra 6500. Nem tudott valaszolni ra. Kerdeztem tole novemberben kifizetek minden tartozast,hogy visszaadhassam akkor nem hianyzott a juliusi egyenlegem? Valasz erre sem jott.

Nézd, én 9.5 évig voltam aktív ügyfelük, amikor megugrott a számlám kértem utólag többször is részletezést, és minden, mindig stimmelt. Ha az ügyfélszolgálatos bénázása ellen szólalsz fel, igazad van, de ha a számlázási rendszerük ellen, akkor ajánlom tanulmányozásra a másik két szolgáltató hasonló rendszerét...

kedd jan. 11, 2005 19:26
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
A mai nappal tette fel az i-re a pontot a T mobil.
Kozel 8 eves elofizetesem szerettem volna lemondani. Ert mar a dolog reg bennem, vodara alltam at,de mig a huseg kotott nem johettem el.
A huseg lejart, de vmi oknal fogva nem adtam le, es ez igy ment mar fel eve. Egyszercsak fogtam magam, bementem,hogy visszaadom.
Akkor kifizettem mindent , azt mondtak leadhatom, de probaltak rabeszelni,keszuleket ajanlottak, mondtam gondolkodom.
Ma vegre ugy dontottem visszaadom megis. Reggel nezem neten 11ft tartozasom van. Bemegyek ufsz csaj szerint 6500Ft. Na ekkor pattant el az a bizonyos hur! Azt mondja juliusi kifizetetlen szamla, meg az aktualis osszegebol jott ez ki. KErdeztem tole,hogy lehet hogy reggel megcsak 11Ft delutanra 6500. Nem tudott valaszolni ra. Kerdeztem tole novemberben kifizetek minden tartozast,hogy visszaadhassam akkor nem hianyzott a juliusi egyenlegem? Valasz erre sem jott.
Mondtam neki, megvarom,hogy kezhez kapjam a decemberi szamlat, azalapjan kerek elszamolast, es egy eletre elfelejtem oket!
Gondolom ez nem hatotta meg tulzottan, de azert erdekesnek talalom az egesz dolgot. Akkor mikor kifizettem mindent le kellett volna adnom es nem legombolni nekik meg az utana levo idoben 10000ft koruli osszeget.
Tudom csak magam okolhatom, es azt is hogy ki kell fizessem mert azok a szamlak mar nincsenek meg,es nem fogom tudni bizonyitani az igazamat. Tanultam ebbol is, es mostmar semmi sem fog marasztalni naluk, akarmit is igernek.
Elnezest hogy ilyen hosszura sikeredett,de nagyon felhuztam ma magam ezen!
Udv:Balazs
egy csalodott tremobilos!!!

kedd jan. 11, 2005 17:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én most is kaptam (Platina kártya). A nyomtatott verzió vékonyabb lett: sokkal kevesebb benne a reklám.

kedd jan. 11, 2005 0:44
arany tag

Hozzászólás 
.Nokia. írta:
eXpesti írta:
9 év után a T-Mobile megszüntette a Találkozások c. rendkívül igényes, olvasmányos magazinját. Bár az utóbbi időben eléggé bulvár jelleget öltött még mindig egy elég magas szintet képviselt, főleg, hogy ingyen volt(be volt építve díjakba). A közleményük szerint a lap továbbra is olvasható a neten, de egyrészt ez messze nem az a szinvonal(megnéztem) és pont az olvasmányos, magazinos jellegét vesztette el a lap.
Nem tudom megérteni, hogy egy ilyen csúcsnyereségü cég miért spórol pont egy ilyen dolgon, hisz valahol ez is a Westel eleganciájához és nyújtott pluszaihoz tartozott, bár ahogy az utóbbi idők történései mutatják az elegancia és a szinvonal a Westellel együtt eltünt a süllyesztőben.

Nem tudom, de mióta átszinzeődtek elegánsról buzisra az egész cég kezd lecsúszni a lejtőn minden szinten. Talán még a müszaki szinvonal a régi, de ki tudja meddig. Ez a lecsúszás és, hogy nemcsak én gondolom így a legújabb NHH statisztikákon nagyon jól meglátszik!

Nem hiszem el :) Minden hónapban jött a számla mellé, és ha arra gondoltam, hogy az Én pénzemből is van... Szerintem kár volt minden fáért amit emiatt vágtak ki. Ritka egy felesleges dolog volt. Öszintén örülök, hogy megszünt.

abszolút egyetértek. pazarlás volt minden téren. nálunk senki nem olvasta el. a mobil info már inkább érdekel, abban azért vannak hasznos infok is. az viszont jött most is.

kedd jan. 11, 2005 0:24
platina tag

Hozzászólás 
eXpesti írta:
9 év után a T-Mobile megszüntette a Találkozások c. rendkívül igényes, olvasmányos magazinját... ...Nem tudom, de mióta átszinzeődtek elegánsról buzisra az egész cég kezd lecsúszni a lejtőn minden szinten. Talán még a müszaki szinvonal a régi, de ki tudja meddig. Ez a lecsúszás és, hogy nemcsak én gondolom így a legújabb NHH statisztikákon nagyon jól meglátszik!

Néhány havi statisztikából nem kellene levonni messzemenőbb következtetéseket. Ne felejtsd el, egyelőre még mindig a piacvezetőről írsz. (Abban persze igazad van, hogy a piacot nem mint T-Mobile szerezte meg...) A Találkozások nálam automatice landolt a kukában, WC-ben/gyújtósnak nem volt jó, mert túl jó minőségű papírra nyomtatták...
Én együttérzek a T-Mobillal, muszáj nekik költséget csökkenteni, ezt pedig nehéz úgy megtenni, hogy ne csökkenjen a színvonal (lásd Vodafone)...

hétf. jan. 10, 2005 23:51
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 62  Következő