|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
USB 2.0 driver telepítési gond.
Szerző |
Üzenet |
Placa
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 578 Tartózkodási hely: Budapest
|
Esetleg próbáld a netes Windows Update-tel frissíteni az oprendszert, az alaplaphoz adott driver CD-k is ezt szokták ajánlani az USB 2.0 telepítéséhez.
Üdv: Placa
|
hétf. jan. 10, 2005 15:22 |
|
|
droland
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 800 Tartózkodási hely: B-A-Z
|
Re: USB 2.0 driver telepítési gond.
davics írta: Az USB2.0 drivert szeretném telepíteni az alaplaphoz kapott CD-röl, de "Please update your system to windows XP SP1" üzenettel leáll a telepítés. Pedig xp sp1 van a gépen.
Tud valaki segíteni, milyen frissitést és honnan kell letölteni h. telepíteni tudjam a drivert. Vagy ha nem frissités kell hozzá, akkor mit bénázok h. nem sikerül?
Fontos lenne! Kössz elöre is.
Nekem SP2-őm van és semmilyen külső drivert NEM kell felraknom, hogy mennyen az alaplapi USB2.
|
szomb. jan. 08, 2005 13:43 |
|
|
nbela
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. aug. 06, 2004 22:20 Hozzászólások: 3587 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Sajátgép, Tulajdonságok, Hardver, Eszközkezelő,
USB-eszközök...
Nézd meg, hogy a listában van-e olyan sor, ami
2.0 vezérlőre utal. Ha nincs, akkor töröld az összes
usb eszközt. Ezután Hardverváltozások keresése.
Hagyni kell, hogy automatikusan települjön.
SP1 vagy SP2 esetén ilyenkor feltelepül a 2.0 vezérlő.
Én így csináltam, nekem bevált. Egy másik helyen meg
azt olastam, hogy elég csak egy jobb klikk és driver
frissítés:
Double click "System".
Select "Hardware" tab and click "Device Manager".
Right click on "Universal Serial Bus (USB) Controller"
and click "Update Driver...".
Click "Next" and system will search and install
USB 2.0 driver automatically.
Üdv:NBéla
|
pén. jan. 07, 2005 23:52 |
|
|
hcs
arany tag
|
Ha fent van az sp1, akkor nem kell drájvert telepíteni, ugyanis az sp1 tartalmazza.
üdv
|
kedd jan. 04, 2005 19:03 |
|
|
davics
ezüst tag
|
USB 2.0 driver telepítési gond.
Az USB2.0 drivert szeretném telepíteni az alaplaphoz kapott CD-röl, de "Please update your system to windows XP SP1" üzenettel leáll a telepítés. Pedig xp sp1 van a gépen.
Tud valaki segíteni, milyen frissitést és honnan kell letölteni h. telepíteni tudjam a drivert. Vagy ha nem frissités kell hozzá, akkor mit bénázok h. nem sikerül?
Fontos lenne! Kössz elöre is.
|
kedd jan. 04, 2005 16:04 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|