Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. jan. 10, 2025 0:25

Hozzászólás a témához  [ 51 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Optikai egér kérdés. 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Na sziasztok!
El voltam havazva de most van egy kis időm:
Megvettem az egeret:MX310 lett!
Eddig kitűnőre vizsgázott.
Az egyetlen hiba amit más is említett a gombokat nem látja csak akkor ha billentyűnek programozod.
Nem nagy gond(nekem).
Egyébként hihetetlenül érzékeny könnyen kezelhető,és ami fontos nem ugrik,nem téveszt.Az egérpadra sem különösebben érzékeny.Talán egy kicsit túl könnyű mert ez zsinórós,elem nélküli!!!
Jó vétel szerintem.

hétf. márc. 22, 2004 9:08
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
Microsoft 5000ft-os optikai, simán cod-ozok vele, ha komolyabbat akarsz duplaoptikás. Az egérpad szövet legyen, nekem ilyen plasztik **** van, de simán fél métert csuszkál ha azon játszok

hétf. márc. 15, 2004 20:30
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok, én az egérpadot megfordítva használom, a fekete szivacsos fele van felfelé.Próbáljátok ki ti is....

hétf. márc. 15, 2004 20:12

Hozzászólás 
1. üdv a fórumouóknak, newbie vagyok
2. herrwolf: az mx310 vezetékes, a 700as elemes, azért kapcsol ki hamar h kimélje az alemeket
3. konfig újitás örömére (P1->P4, ehhe ehhe) akarok uj egeret is venni. A proHWren láttam a tesztet, és a A4 SWOP80 elég szimpatikus, elvileg 800 cpi-s (count/inch), papiron logi is ennyit tud. Ha valaki már találkozott ezzel a tipussal akkor kérem ossza meg a véleményét, mert egy kicsit jobb ára van mint a mx sorozatnak.. A plusz gombok mennyire használhatóak? a görgö elötti két kis gomb kényelmesebbnek tünik mint a 500as logitechen a görgö elött és után. Ha valaki mx500ast nyúz akkor mi a vélemény a gombokról, mennyire elérhetö fps köben? kösz a helpet

vas. márc. 14, 2004 15:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello!
Sok gondom volt a forummal és nem tudtam megjeleníteni az utolsó hozzászólásokat,meg nem jött be a forum de most már itt vagyok.
Lehet hogy hibát követtem el de a LOGITECH MX 310-et rendeltem meg 10000 ft körül.
Végig a Microsoft egerek mellett voltam,de az Explorer 4.0 sehol nem tudták adni csak a THILT WHEEL-t.
A boltos srác és még egy két ismerősöm is a LOGITECH-re esküdött de ha a ledje ki fog kapcsolgatni mindet megverem:-)Amikor már elküldtem a rendelést akkor olvastam a kikapcsolgatásról.
Remélem be lehet állítani mennyi idő után állítsa le a ledet.Ha nem akkor visszaküldöm.
Miért nem forgalmaz egy csomó üzlet a jobb minőségű egerekből???
Alig találtam üzletet ahol lett volna amit pedig konkrétan kerestem(explorer 4.0)az sehol nem volt még a nagykerekben sem.
Na mindegy.
Köszönök mindenkinek minden információt és szerintem maradjon a topic hogy tudjunk tapasztalatot cserélni egér ügyben.
"Nem csak a húsz éveseké a Mohaa":-)

csüt. márc. 11, 2004 10:28

Hozzászólás 
Sziasztok!
Koromat nézve herrwolf cipőjében járok.:) Szeretem én is fps játékokat. Konkrétan UT. Az én tapasztalataim a következők:
Egér:
én mx 700 zal kezdtem, ami maga nemében zseniális egér sztem, kivéve ha game-re kell. A probléma az, hogy elem kimélés miatt infra led azonnal kialszik ha nem mozog egér, még pörgös játék esetén is folyamatosan kigyullad elalszik és ilyenkor nem pontos. Nem tudom ezt kiküszöbölték-e mx 900-ban.
mx500: sokan dicsérik és sok jó gamer játszik vele. sok gombja jó lehet fegyver váltásra:) Egyszer kipróbálnám. Most ráadásul jön 510:) direkt gamereknek. :/
intellimause 1.1a: haverom ezzel tolja és ahogy néztem fele ut scene magyar országon, egyszerű de pontos egér. Nem tudom más játékban csinál e olyat az egér ha nagyon rángatod elkezd pörögni plafont vagy földet nézve. Ut-ba csak microsoft nem csinálja tudtommal. mx 700 is csinálta. szal 1.1a az nem, és azt hiszem láttam már 2700ft-ért is. ha olcsó egér akkor sztem ez.
intelli 4.0: Én most ezt használom, nem tudok róla rosszat mondani. szép, megbízható, pontos talán ára negatívum. Scroll valóban nem kattog de én épp ezt szeretem benne. Jobbra balra funkció meg eccerűen király.

Alátét: Amennyire én tudom, de majd kijavítotok ha tévedek, optikai egér nem a felületet látja hanem annak árnyékát. Szal legpontosabb egy smirglin lenne. De feltétel hogy simán könnyen csusszon. Ezt a középutat kell megtalálni. Ezt nem sok pad tudja legalábbis sztem. Nekem ez van: http://www.ratpadz.com/ Nagyon profi, egér olyan mintha légpárnás lenne. Kellett idő mire megszoktam, de mostmár tuti.:) Van még egy amit sokan dicsérnek
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=187 Bár nem tudom, hogy ezek itthon kaphatók-e. Naggyából ennyi. sry ha hosszú voltam.
ui: Herrwolf, mi valószinű nem fogunk napi 8-12 órát játszani, ezért a tizenévesek mindig is földbe döngölnek majd, de igyekezzünk egy két kellemetlen percet szerezni nekik:) Gl&Hf Üdv

szer. márc. 10, 2004 17:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
az mx900nál nincs ilyen hiba.
egyszóval a tökéletes egér:) csak kár hogy 22-24e ft...(ha nem lenne ennyi már nekem is ezlenne:( )
amúgy az mx510az még jobb..mint az 500:) ha jól emléxem 15G gyorsulásig pontos.
az mx500/900 pedig "csak" 10G-t bír..szal űrhajósok az űrállomásramenet nyugodtan cszhetnek...nemfog megakadni:DD

hétf. márc. 08, 2004 15:41
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap

Hozzászólás 
Sziasztok!
Én is herrwolf cipőjében járok ami a kort illeti, de örömmel látom nem csak mi vagyunk öregebb motorosok.:)
Én is fps ezek konkrétan UT.
Szal az én tapasztalataim a következők:
Én mx 700 zal kezdtem jáccani ami a maga nemében sztem zseniális egér fogása alak meg minden és nagyon szerettem tuti egér kivéve ha játékra kell.A gond vele az hogy az elem kímélése érdekében ledje gyorsan kialszik ha az egér egy helyben van, még pörgös játék esetén is folyamtosan kialszik felgyullad és ekkor nem pontos. Nem tudom Manson ezt 900-ban kiküszöbölték-e.
mx 500 én nem próbáltam de sok jó gamer játszik vele, sok gomb jó lenne fegyverváltásra.:)
intellimouse 1.1a: a magyar ut scene fele ezzel nyomja haverom is, nagyon tetszik neki és azt hiszem már láttam 2700 ft is. Sokszor előfordul Ut ba, nem tudom más játékban is ha rángatod jobbra balra akkor elkezd pörögni ember körbe körbe vagy padlót vagy plafont nézve. Ez bizonyos szituációkban elég problémás lehet.:) A microsoft egerek ezt nem csinálják. Szal ha olcsón jót akartok akkor sztem ez.
Nekem most Intelli 4.0 ás van. Imádom. Pontos, könnyű, szép. Nem tudnék hibát előhozni. Görgő valóban nem kattog de nekem éppen ez tetszik benne. A jobbra balra scroll hagyományos felhasználásban (world, explorer) nagyon hasznos. Nem olcsó egér, de megéri árát.
Alátét: Valóban sima használatkor nincs igazán jelentősége mi van alatta optikai egérnek. Játékban már nagyon nem. Én is asztalon nyomtam de észre lehetett venni a képen hogy remeg és nem volt igazán pontos se. Én egy ratpadot vettem külföldi barátom tanácsára. Kicsit szokni kellett de mostmár nagyon jó. http://www.ratpadz.com/ 20 eu volt. Egér olyan mintha légpárnás lenne rajta. Simán megy pontos nem téveszt.
Van egy másik egér pad is ami profi ezt is sokan dicsérik én nem ismerem ez már tényleg rohadt drága. http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=187
Naggyából ennyi:) Sry ha hosszú voltam.
ui: Herrwolf, mi valószinűleg sosem fogunk napi 10-12 órát jáccani, de reméljük egy két kellemetlen percet tudunk szerezni fiataloknak:) gl&hf
Üdv

hétf. márc. 08, 2004 15:30
vas-tag

Hozzászólás 
mindent kétszer mond kétszer mond
:-)) bocsi

vas. márc. 07, 2004 7:47
vas-tag

Hozzászólás 
jó reggelt,
régen írtam ide - más pályán futottam ..
nekem kb. 2 éve van SAMsung vezetékes (SP2)egerem - valszeg a legszimplább, ha jól emlékszem, 4e körül volt (Metró)
tapasztalatom: nem teszem fel a vele szállított SW-t (XP), megy tökéletesen a windows egérdriverrel
alátét: amit a chello adott 3 éve (picit rücskös, műanyag felület - színes)
tapasztalat: szuper - azóta nincs egérgondom
nem játszom (ill. amateur módom), viszont grafikai munkáknál bosszantó, ha az egér ugrik - ez soha nem ugrott
viszont:
genius 5 gombos (a vállalatnál adták (W2K)) feltettem: le se jött úgyszólván a képernyő széléről - áttettem a notebook-omra - ott ~ tökéletes - persze, ritkán használom (a notebook-ról leginkább vetítek) akármilyen felületen (asztal, láda, stb. - az egér megy)
a síma papír a gyűrődés miatt kényelmetlen lehet
szerintem - mivel pénzről van szó - a HW szerencse kérdése (is), a többit (alátét, SW) próbálgatni kell
üdv.

vas. márc. 07, 2004 7:45
vas-tag

Hozzászólás 
jó reggelt,
régen írtam ide - más pályán futottam ..
nekem kb. 2 éve van SAMsung vezetékes (SP2)egerem - valszeg a legszimplább, ha jól emlékszem, 4e körül volt (Metró)
tapasztalatom: nem teszem fel a vele szállított SW-t (XP), megy tökéletesen a windows egérdriverrel
alátét: amit a chello adott 3 éve (picit rücskös, műanyag felület - színes)
tapasztalat: szuper - azóta nincs egérgondom
nem játszom (ill. amateur módom), viszont grafikai munkáknál bosszantó, ha az egér ugrik - ez soha nem ugrott
viszont:
genius 5 gombos (a vállalatnál adták (W2K)) feltettem: le se jött úgyszólván a képernyő széléről - áttettem a notebook-omra - ott ~ tökéletes - persze, ritkán használom (a notebook-ról leginkább vetítek) akármilyen felületen (asztal, láda, stb. - az egér megy)
a síma papír a gyűrődés miatt kényelmetlen lehet
szerintem - mivel pénzről van szó - a HW szerencse kérdése (is), a többit (alátét, SW) próbálgatni kell
üdv.

vas. márc. 07, 2004 7:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudja valaki, hogy az A4tech miért ugrál? Nekem is az van (már a második) és fogja magát egyszer-egyszer felugrik a jobb felső sarokba, becsuk ablakokat. Mindezt kb ötpercenként, és már idegesít. Raktam alátétet is alá, de nem használ.

pén. márc. 05, 2004 20:38
vas-tag

Hozzászólás 
Javítás: 3 szigma eltérés akart lenni, amit a fórum elbénázott....

pén. márc. 05, 2004 12:14
vas-tag

Hozzászólás 
herrwolf:
Az, hogy milyen felületen használva éred el a legjobb hatásfokot, nagyon sok tényezőtől függ. És vannak olyan tényezők, melyekkel nem lehet számolni, mert nincs publikus adat róluk. Befolyásolja a lencse átlagos, felülettől vonatkoztatott távolsága, a felület típusa, a LED színe(hullámhossza), párhuzamban a szenzor érzékenységével. Valamint az optikai navigációs rendszerük aspektusából nézve függ az adott felületen elért SQUAL(az adott frameben fellelhető jellemvonás) számától, amely függ a normális fókusztávolságtól(pl.: 3б eltérésnél, ami a különböző z-távolság értékekre vonatkoztatott eltérés, sokban változhat a SQUAL), a felvett maximum és minimum pixel értékektől, a "shutter" értékétől.
Javaslat: Azon használd, amin a gyártó ajálnja. ;)

pén. márc. 05, 2004 12:11
vas-tag

Hozzászólás 
herrwolf:
Az, hogy milyen felületen használva éred el a legjobb hatásfokot, nagyon sok tényezőtől függ. És vannak olyan tényezők, melyekkel nem lehet számolni, mert nincs publikus adat róluk. Befolyásolja a lencse átlagos, felülettől vonatkoztatott távolsága, a felület típusa, a LED színe(hullámhossza), párhuzamban a szenzor érzékenységével. Valamint az optikai navigációs rendszerük aspektusából nézve függ az adott felületen elért SQUAL(az adott frameben fellelhető jellemvonás) számától, amely függ a normális fókusztávolságtól(pl.: 3б eltérésnél, ami a különböző z-távolság értékekre vonatkoztatott eltérés, sokban változhat a SQUAL), a felvett maximum és minimum pixel értékektől, a "shutter" értékétől.
Javaslat: Azon használd, amin a gyártó ajálnja. ;)

pén. márc. 05, 2004 12:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Nos,ha nincs több ötlet,ebből gazdálkodom!
Köszi mindenkinek!

pén. márc. 05, 2004 9:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
"azon célszerű használni, amin... "
Még a végén feltalálják a mágneses lebegtetésü egérpadot 0 surlódással. :))
Nem lenne rossz, na de most komolyan nem?

csüt. márc. 04, 2004 7:06

Hozzászólás 
MS IntelliMouse Optical 1.1A-m van már jó ideje (1-2 éve, nemtom). 5 gombos, 1 görgővel. Soha nem ugrál az egérmutató, oda megy mindig ahova akarom. A görgő ha nem áll be pont egy helyre, akkor érintés nélkül magától görgethet egyet fel/le. De ez elég ritkán fordul elő szerencsére. FPS-t nem játszom, nem tudom abban milyen lenne. Amit nagyon fontosnak tartok, hogy 5 gombos, és ezt maximálisan ki is használom - soha nem lesz már ennél kevesebb gombos egerem. Olyan ez, mint amikor megvettem az első görgős egeremet (Genius Netscroll+): hihetetlenül kényelmetlen volt utána, ha nem görgős egeres géphez kellett ülnöm.
Az egerem jó, ajánlom mindenkinek az ikertesóit, bár nem 100%-os (a görgő miatt). Az árát 100% megéri (kb. 5e Ft).
Ja, sötétkék zselés (csuklótámaszos) egérpadon használom az egeret, aszem valami szövet boríthatja, nem műanyag, nem fényes, de eddig akármin próbáltam, sosem hibázott az egér. Imho azon célszerű használni, amin a legkisebb a tapadási súrlódási együtthatója (vagy mije). Szeretem ha elég szinte csak ránézni az egérre, és már oda is ment, ahova kell, nem pedig csak 2 ökörrel lehet elmozdítani a helyéről.

csüt. márc. 04, 2004 1:15

Hozzászólás 
Én naponta kb 4 órát nyomom fps-en (Bf 42).
Az én egerem IntelliMouse Explorer 2.0 semmi bajom vele, fehér A0-ás papíron használom. A dpi a fogyasztók számára készült adat mint a procik Ghz-e " minél több annál jobb ". Egy szabály azért már kezd kialakulni fogyasztói társadalmunkban, nevezetesen hogy ami olcsó az valoszinüleg nem jó (játékra semmi képpen). Természetesen ide kívánkozik még, hogy a játék nem hétköznapi felhasználásnak számít. Ja, .. a fiammal együt nyomulunk 1 klánban európai kupákban, Ő egy MX500-al nyomul és megállapíthatom, hogy jobb mint az én egerem. Az egy más kérdés, hogy megéri e valakinek a +kb. 7e Ft.
Viszont ha játszani akarsz és szembe kerülsz egy ellenféllel akkor nagyon számít, hogy a hardwareden ne múljon a győzelmed.
A különböző tesztekben szubjektív vélemények is megfogalmazódnak mert emberek készítik ( ha én megszoktam egy egeret automatikusan az új egeret ahhoz hasonlítom, + van egy megszokás is és ha az új hardware eltér tőle akkor már lehet is lehúzni.
Olvastam valamelyikőtöktől, az egér bal gomb problémát.Ezt a fent említett egeret kb 1,5 éve használom a bal gombját is mert fps-ezek és működik. Ráadásul a bal egérgomb a tűz gomb és nem a fegyverváltásé. Remélem tudtam segíteni a tapasztalataimmal.

Ui: 286-os PC-k óta játszom.(49 éves vagyok)

szer. márc. 03, 2004 13:14
arany tag

Hozzászólás 
intelli mouse explorer 4.0 !!!
jó ár /érték arány...(oem-est keress, olcsóbb!!)

szer. márc. 03, 2004 9:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Laci L-nek szerintem tökéletessen igaza van,én is így gondolom.

A hétvégére kell eldöntenem milyen egeret akarok mert akkor lesz időm megvenni.
Tehát még jöhetnek a jó tippek:-)

szer. márc. 03, 2004 7:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
MX900 ;)

kedd márc. 02, 2004 21:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ilyen szempontból (szerintem) tökéletesen multifunkcionális az egyszínü textil egérpad. Nem csuszik rajta a golyós egér, és viszonylag homogén az optikai egérnek is. Vagy tul nagyok benne a barázdák? :)
ui. szerintem az optikai ketyerék azért is jobbak a golyósoknál mert nemcsak pontosabbak hanem könnyebbek is -- nekem is kis időbe tellett mire megszoktam a súlyát. :)
Eddig egy opt.egeret próbáltam: Genius NetScroll+ Optical PS2. Nekem megfelelt, már csak a nagy mérete miatt is, de kicsit drága pl. a Samsunghoz mérve :/ Problémáim nem voltak vele.
De embere válogatja sztem. :)

kedd márc. 02, 2004 21:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az a helyzet, ha megnéztek egy "sima fehér lapot" mikroszkóppal, kiderül, hogy olyan, mint a szántóföld.
Na erről verődik vissza a vörös, vagy infra LED fénye, persze össze-vissza. Ezt a változást érzékeli a vevő. Erősítve a változás már mozgást jelez a kimeneten.
A színes egérpad (azonkívül, hogy baromi rondák) a színétől függő mértékben (a fehér azonosan, és nagymértékben) veri vissza a fényt, van ami szinte teljesen elnyeli. Hát ezért van "akadás" az egér mozgásában.
Dobd el a ****, dizájnos egérpadot a fenébe. A síma aszatllap is jobb (aha nem fényes a felülete) a sokszinü padnál.

kedd márc. 02, 2004 18:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát, nem tudom mit mondjak. Nem igazán értem, hogy miért jó az optikai egérnek a sima fehér lap. Az optikai egér működése ugyanis az alatta lévő felület megváltozásának érzékelésén alapul, és ha ezt nézem, akkor egy sima fehér lapon nem sok változás lehetséges.

Egyébként én egy 1990 Ft-os, abszolút noname optikai egeret vettem a budaörsi Auchan-ban, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Bár az is igaz, hogy nem használom játékra, nekem fontosabb, hogy könnyen lehessen kattingatni, mert néha már újizület gyulladás fenyeget, annyit kell kattintgatnom az általam használt szoftverben.

kedd márc. 02, 2004 10:16
arany tag

Hozzászólás 
KocsonyA! melyik klánban vagy te?
más: valaki mondta cs-zés közben, hogy a logitech 500 -as
nehéz egy kicsit... tudtok erről mondani valamit?
megint más: logitech 500, intelli mouse explorer 4.0 dpi-
jéről tudtok mondani valamit?
a dobozukon és a honlapjukon erről semmi nincs, viszont
egy német oldalon ez volt : logitech 500 : 8000 dpi,
intelli ex: 6000 dpi
igaz lehet???

hétf. márc. 01, 2004 11:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Bár én sem vagyok már pattanásos képű tini, de a szabadidőmből sokat áldozok esténként egy kis codozásra mert nagyon bosszant,hogy vélhetően tizen korú gyermekek
porolnak el állandóan:-)
Ráadásul az egerem sem jó!(meg a monitorom is meghalt,de hogy jön ez most ide???:-)
Ezért kérem a gamer-eket hogy szóljanak hozzá had okuljak tovább bár eddig sem tétlenkedtetek!

hétf. márc. 01, 2004 8:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem egy Genius optikai rágcsálóm van, 5 gombbal (programozhatók), és 1 görgővel, és teljesen megfelel nekem játékra, és más mindenre is. Pontos, pedig csak egy fa lapon (billentyűzettartón) van. 3000 HUF volt. A 4. és 5. gomb pont jó COD-ban újratöltésre, és tárgy használatra. :-))

hétf. márc. 01, 2004 0:48
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Nekem is MS Intellimouse 1.1A (ez jobb mint a sima) van. 5 gombos verzio, 1 gorgovel! Nem vagyok HCgamer, de azert szoktam CSzni es fpseket jaccani. A mozgasa elso osztalyu, a gorgovel tenyleg van olyan gond, hogy ha nem all be a kattogoja egy valyuba, akkor ha hirtelen megrantod hajlamos mozdulni egy kicsit -> fegyvervaltas, de ezt meg kell csak szokni, hogy mindig megfelelot mozdits rajt. KB fel ora jatek utan mar megy.
En merem ajanlani, mert szerintem tudas/ar aranyban jobb mint a logitechek. En pl 5000 bruttoert vettem. Az albiba vagyunk 5en, abbol 4 ilyen eger van, es a tobbiek tanacsara vettem meg en is OK HCgamerek:)

KO

vas. feb. 29, 2004 23:38
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Amit eddig kinéztem az a microfos intellimouse optical 1.1 br 5700HUF.Erről a típusról tudtok mondani valamit?

Üdv: Csaba

vas. feb. 29, 2004 22:15
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

lehet benne valami...
a leglassabra állítottam a görgő sebességét, de a cs-nél
így is megszokást igényel a fegyverváltásnál... ezért
billt használok...(igaz az én újjaim a küzdősport miatt
kicsit merevebbek, ezért a "kattanósat" könnyebb volt
használni :), talán érdemes volna megkérdezni mást is...
hétköznapi használatra viszont jobb, mint az előző volt,
pont a görgő "símasága"miatt..

üdv: Balha

vas. feb. 29, 2004 21:32

Hozzászólás 
Helló egeresek!

Olvasgatom a topikot,leírnám tapasztalataimat:
Sokat szoktam MOHAA-val játszani.Ezt kizárólag optikai egérrel tettem/teszem.Az első egy Microsoft görgős volt.Eleinte azt hittem,hogy játék közben én váltok véletlenül fegyvert a lehető legrosszabb pillanatokban,de aztán miután szegény egér bal gombja odalett és egy tökugyanolyan,de újabb kiadású egérrel helyettesítettem,akkor olvastam,hogy ez bizony Microsoft egér hiba.Naná,hogy az új egér is ugyan azt produkálta.Aztán egy hét után kifeküdt a bal gomb ezen is.(Pedig nem vagyok egy vad gémer 33 éves aggyal!)
Most egy Genius Traveller maust koptatok.Semmi gond nincs vele,nem vált fegyvert akaratomon kívül és még pontos is.800 dpi-s,ami átlagos manapság.Ami a lényeg:a gombjait elfedi a felső,műanyag takaró és nem fog - remélhetőleg - eltörni.Emellett az ára is jó volt,mert 6 ezerből megúsztam.
Szóval nagyon megfelel.Elhatároztam,hogy miután két darab 11 ezres egérrel jártam pórul, soha nem fogok kiadni 6-7 ezernél többet semmilyen egérre.Legyen az bármilyen nevű,főzhet kávét- teszek rá.Ezzel legalább nem bukok 11 ezret,ha meghal.
Ennyi volna.Bocs a szószátyárkodásért.
Minden jót!

Laci

vas. feb. 29, 2004 14:39

Hozzászólás 
Nem mindegy hogy milyen az alatet szine.
A regi /mintas/ egerpadok valszeg biztos nem jok.
Nekem a feher nem jott be, egy homogen kek textilmappa-t hasznalok jelenleg. Ez nem fenylik, es nem hulyul be tole az eger.
Szerintem probalj ki tobb fele szint , van egy olyan erzesem hogy egere valogatja ki mit szeret.

Ja es en nem jatszom, viszont sokat tervezek, ahhoz nagyon jo az optikai. Genius-t a4techet egyarant hasznalok. OKsak.

vas. feb. 29, 2004 14:21
arany tag

Hozzászólás 
Hi mindenki!

VaFec, egyetértek!! :))) Samsung OMS3PB opt. egér (2600 Ft), VERBATIM kék alátéttel. Simán jó. A hozzáadott szoftverrel pedig úgy állítod az érzékenységet (és egyebeket), ahogy neked tetszik.

vas. feb. 29, 2004 10:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Üdv!
Én is a SAMSUNG-ra esküszöm.
A típusa SAMSUNG OMGB30B,(kb. 3000Ft) és egy VERBATIM feliratú pingvin mintás egérpadot használok alatta. Haverokkal szoktunk néha hálóban CS-zni, és még semmi gondom nem volt vele.

szomb. feb. 28, 2004 13:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Amióta a topicot indítottam azóta egy fehér papirn használom ezt a TRUST förmedvényt(előbb vettem mint ahogy codozni,moházni kezdtem volna a neten:-(( )de még igy is ugrál.
Nagy figyelemmel olvasom a hozzászólásaitokat mert veszek egy valami jobbat.
Minden ötletnek örülök.
Köszi:
Herrwolf

szomb. feb. 28, 2004 10:45
arany tag

Hozzászólás 
balha: igaz az, hogy a görgőjének nincs kattanása és emiatt nem ajánlott az explorer 4 játékokra?
Valahol mintha ezt olvastam volna...

szomb. feb. 28, 2004 2:02
arany tag

Hozzászólás 
én most vettem egy oem-es MS intelli mouse explorer 4.0-át
bárkinek javaslom mert megéri(javarészt cs-zni használom),
mivel könnyű és pontos :)
eleinte logitech 500ast akartam venni, de "öreg" fps esek
ezt javasolták...
ja meg olcsóbb is(nekem 8e-ből meglett)
előtte alap logitech em volt: 10 dolláros, az nem volt
ilyen kaffa, de nagyon rosszat sem tudok róla mondani...

szomb. feb. 28, 2004 1:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
nemtom valaki felfigyel e rá,de a pilot mousenak(logitech ha v.ki nemtudná) van egy "utódja" azaz pilot mouse optical!
az ára qrvajó, 2600FT az oem zacseszos 1év garral!
szerintem verhetetlen..:)

pén. feb. 27, 2004 19:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én a Samsungra esküszöm!

pén. feb. 27, 2004 18:31
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Akkor én most leírom:)) Én szoktam FPS-ezni az optikai egeremmel, sőt szinte csak ilyenekkel játszok ha ráérek.
Optikai egérben csak vezetékest és abból is MS vagy Logitech. Nekem volt mindkettő, most egy MX310-et ráncigálok.

pén. feb. 27, 2004 17:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Nos,egy baj van ezzel:én még nem találkoztam senkivel aki azt mondta volna, hogy ő szeret optikai egérrel mohaa-zni,cod-ozni vagy bármilyen pörgőssebb játékot játszani.
Viszont szoktam látni embert,cod közben, amint a tengelye körül pörög amit az optikai egér okoz.Tudom mert velem is ezt csinálta.
Pedig én nagyon szeretnék egy pontos,jó optikai egeret.
Ti milyet tanácsoltok???

pén. feb. 27, 2004 16:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Nos,egy baj van ezzel:én még nem találkoztam senkivel aki azt mondta volna, hogy ő szeret optikai egérrel mohaa-zni,cod-ozni vagy bármilyen pörgőssebb játékot játszani.
Viszont szoktam látni embert,cod közben, amint a tengelye körül pörög amit az optikai egér okoz.Tudom mert velem is ezt csinálta.
Pedig én nagyon szeretnék egy pontos,jó optikai egeret.
Ti milyet tanácsoltok???

pén. feb. 27, 2004 16:38

Hozzászólás 
Hali!

Olcsóbb optikai kategória:
Én vettem 5000-ért egy tök alap logitech-et valami BJ-69(két gomb 1 görgő) és nagyon király én sima asztallapon használom (használtam).
Aztán "hozzájutottam" egy Microsoft szintén sima alap egérre ugyanaz a véleményem mint a logitech-ről. Semmi gond vele (ez sem kerülhet 4-5-nél töbe). Asztallapon megy simán!
Csak azért használom a Microsoftot, mert csendesebb a kattintás hangja :) Meg mert annak a feneke is világít :) designosabb.
Sztem a két egér tök egyforma tudású (jó)!

Üdv,
Zsoca-M5

pén. feb. 27, 2004 16:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
a4-TECH AZ ****! ez biztos!:) nekem is az van!:(

pén. feb. 27, 2004 16:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
a4-TECH AZ ****! ez biztos!:) nekem is az van!:(

pén. feb. 27, 2004 16:08
arany tag

Hozzászólás 
Salvatore: Személy szerint a Pro***.hu-nak nem hiszek.Láttam már a tesztet, de amit ők kihoztak nyertesnek DTK egeret, nem láttam itt Kecskeméten.
Kíváncsi lennék arra ki mit ajánlana általános felhasználásra.Például én sokat szoktam CS-ni, de ami most van Genius Optical egerem, biztosan ki merem mondani, hogy alkalmatlan erre a feladatra.Ezért keresek egy jobb, minőségű pontosabb rágcsálót.

pén. feb. 27, 2004 14:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
a proharver.hu-n van egy jó kis optikai teszt árlistával egybekötve.
Annyit még hozzátennék hogy a nagyon jó mnőségű egereknél nem nagyon számít, viszont a ****, csak a sima fehér papír képes közepes minőségre bírni!

pén. feb. 27, 2004 13:27
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Ha már az egereknél tartunk, ki milyen egeret venne max 6-7 ezer Ft-ig. Most szeretnék venni egy újat, de tanácstalan vagyok.

pén. feb. 27, 2004 13:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Igen,jól sejtetted,bizony befolyásolja az optikai egereket,hogy mi van
alattuk.A sima fehér lap jó megoldás,viszont gyűrődik és elég sűrűn
kell cserélni.Jobb megoldás egy sima fehér színű matt,nem átlátszó
műanyag lap,ami tisztítható és legalább nem gyűrődik.

üdv: EJ.

pén. feb. 27, 2004 11:26
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 51 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő