Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 12:16

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem is gond nélkül megy a szinkronizáció XP-m, és Outlook 2003 van a gépemen. Nagyon jó, azon szerkesztettem a contactokat is.
Viszont javaslatom lenne, nézdd meg a manualban, ha jól emlékszem a 110. oldal körül foglalkozik a Modem link-es telefonbeállításokkal, ha az "activ", akkor -a könyv szerint- szórakozhat veled!

szer. jan. 19, 2005 8:31
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Most látom, hogy te is a 3.8-as AS-t használod, csak a fórummotor kicserélte egy emotikonra a 8-at. :roll:

szer. jan. 19, 2005 8:21
ezüst tag

Hozzászólás Activ Sync
Azt meg kell jegyezni, hogy én még a telefonon lévő active sync-et soha nem indítottam el, és be sem állítottam. Feltettem a CD-ről a PC-re az Active Sync 3.6-os verzióját és ennyi volt az egész. Ettől kezdve, ha rádugom az USB-re a telefont, kapcsolódik automatikusan és szinkronizál.
A telefonos szoftver használatáról fogalmam sincs, de úgy látom, hogy a PC-s AS beállításait átvette.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jazoo szer. jan. 19, 2005 8:22-kor.

szer. jan. 19, 2005 8:12
ezüst tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Elegem van!Már vagy egy órája szívok azzal a rohadt active syncel!A legújabb verzió(3.8),gyári 2002es soft a telcsin.Mindent úgy csinálok,ahogy a kiskönyvben írva vagyon és a progi mondja.De NEM!Még azt a szutyok outlook expresst is elindítottam,de semmit se rakott bele.
Be van állítva,hogy a névjegyzéket és a naptárat szinkronizálja.
És nem akarom,hogy exchange/IIS serverrel szinkronizáljon,szal azt pipáltam be neki,hogy csak ezen a gépen akarom használni.Ennek ellenére mindig azt csinálja,hogy az active sync-ben be van pipálva az,hogy serverrel is szinkronizáljon.Ezt huába veszem ki,semmi se történik.
A telcsiben is az van beállítva,hogy a DESKTOP-hoz csatlakozik,semmiféle serverről nincs ott szó.De a connections-ben be van írva vmi jelszó (ő írja be,csupa csillag),de hiába törlöm ki,amint megint belépek abba a menübe,ott vannak a csillagok,a szinkronizáció meg nem megy.Mármint ezt írja ki:
Sync status is on the device.
De nem csinálja...
No,mielőtt megkopasztom magam,megyek inkább alukálni egyet :) Ha vki esetleg ismerő a problémát és van ötlete,írja le lécci :wink: :lol:

Jah,az Error kód,ha ez mond vkinek vmit: 0x80070057.A helpben eddig nem találtam error kód->ok/megoldás visszakereshetőséget :cry:

Nekem hozzányúlás nélkül megy a szinkronizáció. Szóval minden alapbeállításon van. Arra viszont nem emléxem, hogy az Outlook Expressel is megy-e a szinkronizáció. Mivel rajta volt a CD-n az Outlook 2002, így egyben átváltottam arra az OE-ről. Ezzel bizosan megy a szinkronizáció.
Én éppen azon bosszankodtam, hogy állandóan szinkronizálni akar én pedig csak telepítés miatt dugtam a gépre. Már egy halom pipát kivettem, de még akkor is szinkronizált.

Egyébként van már letölthető 3.8-as active sync is az MS oldalán.

szer. jan. 19, 2005 8:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Az enyémben lehet, hogy nem csak 120Mhz dolgozik, az Xbar reggel 493 C-t!!! írt ki! Akár még atomreaktor is lehet... :lol:

szer. jan. 19, 2005 8:04
ezüst tag

Hozzászólás 
a2d2-2 írta:
köszi. Ezek tényleg hiányoztak, de még mindig ugyanazt írja ki :(
A net részhez nem kéne felhasználónevet/jelszót beírnom?
Valamint kimentettem egy számot is az előző telómból, amivel eddig wapoztam: 70/7000927. Ez nem kell itt sehova?
Egyébként előfizus vagyok.
És mindjárt repül a teló mert kikészültem 2 óra alatt teljesen :x
Más ötlet esetleg?

Gondolom nem kapcsolt vonalon, hanem GPRS-en keresztül akarsz WAP-olni. A GPRS-hez nem kell telefonszám. Én a régi telómból ki is töröltem, mert néhány készülék hajlamos automatikusan átkapcsolni erre a "tartalékvonalra". (aztán néz nagyokat juzer, hogy hova lett a pénze)

szer. jan. 19, 2005 7:47
ezüst tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
2002-es softwareeg nem csinál semmit hosszan nyomott kék gombra...

Ha fel van telepítve az xBar, talán még el is kell indítani (egyszer) a file managerből. Ezután mennie kell. Én az xBar 2.0-át telepítettem a telefon memóriájába. Így OK. Betaplayert én is a 0.096-os verziót használom.

A memórikártyát én is inkább külső drive-al fogom feltölteni. Azzal sokkal gyorsabb. Ajánlom a Sandisk Cruzert. Kicsi, gyors, kompatibilis, nem kell driver.

szer. jan. 19, 2005 7:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elegem van!Már vagy egy órája szívok azzal a rohadt active syncel!A legújabb verzió(3.8),gyári 2002es soft a telcsin.Mindent úgy csinálok,ahogy a kiskönyvben írva vagyon és a progi mondja.De NEM!Még azt a szutyok outlook expresst is elindítottam,de semmit se rakott bele.
Be van állítva,hogy a névjegyzéket és a naptárat szinkronizálja.
És nem akarom,hogy exchange/IIS serverrel szinkronizáljon,szal azt pipáltam be neki,hogy csak ezen a gépen akarom használni.Ennek ellenére mindig azt csinálja,hogy az active sync-ben be van pipálva az,hogy serverrel is szinkronizáljon.Ezt huába veszem ki,semmi se történik.
A telcsiben is az van beállítva,hogy a DESKTOP-hoz csatlakozik,semmiféle serverről nincs ott szó.De a connections-ben be van írva vmi jelszó (ő írja be,csupa csillag),de hiába törlöm ki,amint megint belépek abba a menübe,ott vannak a csillagok,a szinkronizáció meg nem megy.Mármint ezt írja ki:
Sync status is on the device.
De nem csinálja...
No,mielőtt megkopasztom magam,megyek inkább alukálni egyet :) Ha vki esetleg ismerő a problémát és van ötlete,írja le lécci :wink: :lol:

Jah,az Error kód,ha ez mond vkinek vmit: 0x80070057.A helpben eddig nem találtam error kód->ok/megoldás visszakereshetőséget :cry:

szer. jan. 19, 2005 0:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hard resetet rányomtál a swup után?Mert az kell neki :idea:

szer. jan. 19, 2005 0:22
vas-tag

Hozzászólás 
Hi!

MPX200 Firmware upgrade után az alábbi hibával találkoztam:
a készülék "fagy" a Windows Mobile képernyőnél...

volt már valakinek ilyen tapasztalata?

k
Balázs

szer. jan. 19, 2005 0:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Válts pannonra :D
Bocs, ez övön alul volt...Egyébként eszembe juttatja azt az idõszakot,amikor hasonló kilátástalansággal próbáltam html letöltésre bírni a Sony z5-öt. Sokan írták, hogy így meg úgy, de nekem egyszer sem ment :?
Azért ne add fel, és nehogy kárt tegyél szegény telódban!
Kitartást
Karakot

szer. jan. 19, 2005 0:06
arany tag

Hozzászólás 
köszi. Ezek tényleg hiányoztak, de még mindig ugyanazt írja ki :(
A net részhez nem kéne felhasználónevet/jelszót beírnom?
Valamint kimentettem egy számot is az előző telómból, amivel eddig wapoztam: 70/7000927. Ez nem kell itt sehova?
Egyébként előfizus vagyok.
És mindjárt repül a teló mert kikészültem 2 óra alatt teljesen :x
Más ötlet esetleg?

kedd jan. 18, 2005 23:15
ezüst tag

Hozzászólás 
.dredd. !!!!!!

A 13. oldalon írtad, hogy az xar copypaste funkciója cool.Nekem ez nem működik.Milyen xbarod van, és a copypaste-ot hogy kell használni (a hangerő gombbal nem megy).

kedd jan. 18, 2005 22:56
arany tag

Hozzászólás 
Ezt írja:
Unable to connect. Verify your dialup or proxy settings are correct, and try again.
Pedig tényleg mindent beállítottam -> talán a motorola.hu-n hibáztak ekkorát?
Messenger meg csak ennyit böfent oda, hogy nézzem meg, hogy van-e lefedettségem :evil:

kedd jan. 18, 2005 22:55
arany tag

Hozzászólás 
Csupa pannonos van itt? Nem hiszem el.
Nekem nem akar működni se a wap se az msn vodával. Ezeket a beállításokat alkalmaztam betűről betűre:
http://www.motorola.hu/download/mpx200settings.xls
Ha valamelyik vodásnak müxik, az megnézné, hogy mi nem stimmel ebben a leírásban? Köszönöm!

kedd jan. 18, 2005 22:49
arany tag

Hozzászólás 
Ti hogyan oldottátok meg a 2003-as frissités során az adatmentést?
Én a Sprice backupot használtam, sikerült is a mentés, helyreállításnál viszont szólt a program hogy nem fog menni, mert más az oprendszer. Ennek ellenére megcsinálta. Egy csomó alkalmazás ikonja eltűnt (naptár fileexplorer stb) és természetesen nem sikerült a többi program mentése sem. Sajna a kódjaimat is elvesztettem, ez a legfájóbb. Ami activesynccel menthető volt az megmaradt, a többi progit ujratelepítettem.

Valaki kérdezte hogy lehet shortcut-ot csinálni. Multkor már én is gyártottam , de nem tudom hogyan. Most nekem is kellene.

dr.zsoo

kedd jan. 18, 2005 22:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:
Kártyaolvasóval kb 3 perc egy film felmásolása. Nálam egy film kb 28fps-sel átlag 100 mega. Az indul a bakterház csak 60 a Bedbojzkettő pedig 160.

dr.zsoo

Húú,az Indul a bakterházat nem tudnád valahova feltölteni? :D

kedd jan. 18, 2005 21:57
arany tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:
Kártyaolvasóval kb 3 perc egy film felmásolása. Nálam egy film kb 28fps-sel átlag 100 mega. Az indul a bakterház csak 60 a Bedbojzkettő pedig 160.

dr.zsoo

Akkor kell vannem egy kártyaolvasót.

kedd jan. 18, 2005 21:52
arany tag

Hozzászólás 

dr.zsoo

kedd jan. 18, 2005 21:51
arany tag

Hozzászólás 
Vagany írta:
Faresz írta:
... Sajnos igen lassú pl: csillagok háborúja 239 Mb kb 2 óra. Ezt kivárni kész katasztrófa.

De legalább addig fel is tölti az aksit :lol: .

:D Na ez igaz! :lol: :lol:

kedd jan. 18, 2005 21:49
arany tag

Hozzászólás 
MPX200 modemként.

Tehát a frissítés során felkerült Smartphone Wireless modem a saját modem drive. A frissítés előtt eltávolítottam a régit. A feltelpítés után is tökéletesen müködik modemként.

Beállítások nálam (XP alatt)
A modem beállításai nál semmit nem kell állítani. A motorola javasolt egy a speciális fül alatt speciális inicializáló parancssort. NEM KELL.

Hálózati kapcsolat: Pannon. Betárcsázó szám: *99#
Felh név jelszó nincs. Az alábbi helyeken vannak pipák.
Folyamatjelző megj. a kapcs alatt
Név jelszó stb bekérése tárcsázás előtt
Telefonszám bekérése
Ujratárcsázás vonalszakadás esetén
Most jön az érdekesebb:
Biztonság fül alatt Bizt lehetőségek Tipikus (ajánlott beállítások)
Titkosítatlan jelszó engedélyezése
Hálózat fül:
Kiszolgáló tipusa: PPP Windows . Ennek beállításai: Szoftveres tömörítés.
TCP IP ennek tulajdonságai: IP és DNS automatikus kérése
"Speciális" ablak itt a TCP IP nél:
Alapértelmezett átjáró használata távoli hálozatokon
Elsődleges és hálózatfüggő DNS utótagok hozzáfűzése
Az elsődleges DNS utótag szülőutótagjának hozzáfűzése.
Netbios tiltása TCP IP felett
Keresés LMHOST használatával

QoS csomagütemező

Tehát csak azokat irtam le, ahol nálam pipa van. Ezzel müködik pannon GPRS start és Internetexpressz..
A telefonon a motorola honlap beállításai vannak( kivéve az apn nem "net" hanem "snet", érdekes módon ott még nem tudtam beüzemelni
a netet.
dr.zsoo

kedd jan. 18, 2005 21:47
arany tag

Hozzászólás 
Faresz írta:
... Sajnos igen lassú pl: csillagok háborúja 239 Mb kb 2 óra. Ezt kivárni kész katasztrófa.

De legalább addig fel is tölti az aksit :lol: .

kedd jan. 18, 2005 21:46
arany tag

Hozzászólás 
Helló!! Látom igencsak zajlanak a dolgok mióta nem írtam. Én a total Commanderrel másolok mindent. Sajnos igen lassú pl: csillagok háborúja 239 Mb kb 2 óra. Ezt kivárni kész katasztrófa.
Valaki tudna egy helyet ahonnét sakk játékot tudnék letölteni?????????

kedd jan. 18, 2005 21:41
arany tag

Hozzászólás 
Alig pár napig nem voltam itt, alig bírtam behozni a lemaradást.
SD kártya. Nekem 512-es Sandisk van benne. Gyakorlatilag hibátlan. A gyári (én kaptam hozzá) kártyát kártyaolvasóval másoltam át az 512 esre, tökéletesen müködtek a telepített programok. Sztem fölösleges a gyorsabb kártya hiszen pl egy 29fps filmet is kb 140 Kb/s sebességgel olvas be a teló, a kártya pedig 2Mb/s ot tud tehát kb 15* sebességet. Onnan is látszódik hogy a tel relatíve lassan olvas, hogy activesyncen keresztül másolsz mint kártyaolvasón keresztül. A gyorsabb sandisk 10Mb/s ot tud. Én nem huzogatom ki menet közben a kártyán de ki lehetne. Általában másolásokat kártyaolvasón keresztül csinálok, idáig semmilyen olvasási probléma nem volt.

Most frissítettem 2003-ra. Pár bosszantó hiba: hamar kikapcsolja a bill világítást. Autóvezetés közbeni telefonáláskor ez életveszélyes tud lenni. Lehet állítani?
Még mindig nem tud faxhívást átirányítani menüből!
A képernyője tényleg szebb a 2002-nek alapból. Skinnel még nem volt időm próbálkozni.

dr.zsoo

kedd jan. 18, 2005 21:28
arany tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
2002-es software nem csinál semmit hosszan nyomott kék gombra...

Nekem 2002-esen megy, de a Betaplayerből a 0.096-os kellett :lol: .

kedd jan. 18, 2005 21:17
platina tag

Hozzászólás 
2002-es software nem csinál semmit hosszan nyomott kék gombra...

kedd jan. 18, 2005 20:37
arany tag

Hozzászólás 
Thx! A hosszan nyomással sem őróbálkoztam! :(

Amúgy most jött meg a telóm ebben a pillanatban kikódolásból. Most ráeresztek szegénykére pár száz megát :twisted:

kedd jan. 18, 2005 19:01
ezüst tag

Hozzászólás 
a2d2-2 írta:
Thx! Én a lenti csillag gombbal próbálkoztam, mert az szokott még a "kilövő" gomb lenni más progiknál. :)

Az xBar bezárás gombja a vissza (kék nyíl) gomb. Először hosszan a középső kék gomb (amíg meg nem jelenik az xBar menü), ezután a jobb-bal gombokkal mozoghatsz a futó programok ikonjain. Amelyiket ki akarod lőni, ráálsz, majd hosszan megnyomod a kék nyíl gombot. Amikor villog az ikon kerete, már elengedheted és kész is.

Nekem egyébként az xBar 2.0 van meg és semmilyen kódot nem kért. A betaplayer 0.04 hajlamos leállítani telepítéskor az xBar-t, de a file managerben újraindítható.

kedd jan. 18, 2005 18:23
ezüst tag

Hozzászólás 
a2d2-2 írta:
Ezt egyszerűen nem vágom...

Szerintem 130 megat akart irni, vagy egy Shrek trailer :) Tleg lehetetlen igy betomoriteni. Hacsak nem 32*32-es, hang nelkuli a film :)

A headset atalakito (amit be is linkeltem az ebayrol) keszitese folyamatban. Valoszinu egy 6510-es nokia headsete lesz feldarabolva es hozza lesz forrasztva egy jack dugot fogado egyseg.

kedd jan. 18, 2005 18:22
Hozzászólás 
147 mega az nagyon sok!
nekem a Némó nyomában 123 mega WMV-ben, de PDA-ra, tehát 320*240-es felbontással!!!
Amerikai pite 3 147
Matrix 110
Shrek 190 (ez avi)

kedd jan. 18, 2005 18:20
arany tag

Hozzászólás 
luser2000 írta:
Csak, hogy valami jó is legyen:

Megy a Shrek!!! :lol:
van hang, van felirat.
SP2003, BetaPlayer095, és az ActiveSync-el másolva SD kártyára.
13MB, nagyon COOL!!!
:P
Balázs

Ezt egyszerűen nem vágom. Én most csináltam meg Kardhalat. 147Mb.
Fel tudnád rakni ezt a 13 megás shrek-et egy ftp-re? Nekem van egy olyan érzésem, hogy nincs meg benne végig a film. Ha meg tényleg tök **** működik, akkor azért rakd fel :)
Thx

Ja: Milyen progival csináltad?

kedd jan. 18, 2005 18:10
arany tag

Hozzászólás 
Egy Drag nevu emberke keresett meg mailben, de en sajnos nem tudom azon a cimen elerni, ahonnan irt nekem. Tehat a valaszom (mert olvassa a forumot):
En is csak bemasoltam a Storage\Application Data\Home konyvtarba a jpeg es az xml fileokat. Aztan a Home screen beallitasainal a legfelso sorban kivalasztottam a megfelelo temat es siman lecserelte. Egyszeru, mint a faek, igaz en csak supermoto2-vel probaltam.

kedd jan. 18, 2005 17:26
arany tag

Hozzászólás 
[/quote]
És milyen kártya megy bele???[/quote]

Hát magyar szolgáltatóé nem, az biztos....

kedd jan. 18, 2005 16:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Az I-mate SP3-hoz elérhető a magyar nyelv. Ez az eastern language pack része. Amennyire értettem sajna csak új készülékkel lehet hozzáférni.

Szerintetek valahogy feltölthető lesz ez a nyelvi csomag mpx200-ra?

kedd jan. 18, 2005 16:10
arany tag

Hozzászólás 
folytatás... Telefon a MediaMarktba. Végighallgattam egy hülye picsa szövegét arról, hogy biztosan a PIN kódot rontottam el, meg egyébként is én tettem tönkre a készüléket. Mire eléggé felhúzott, elkezdtem neki beszélni a fogyasztóvédelemről. Erre azonnal kapcsolta az osztályvezetőt, akinek szintén előadtam a problémámat. Ő már sokkal rendesebb volt, nem kérdezett és nem beszélt ökörségeket, hanem azt mondta, hogy ha benne vagyok még a 3 napban, akkor keressem őket fel, és azonnal kicserélik a készüléket. Ma este megyek és holnap beszámolok a történtekről. Annyira normális volt, hogy a végén még egyszer közölte a nevét és kért, hogy hivatkozzak majd rá, ha esetleg mégis kötözködnének... folyt köv.

kedd jan. 18, 2005 15:26
Hozzászólás 
blueye írta:
NWA írta:
NWA írta:
Sziasztok!
Látom elég hosszú életű a topicom... :wink: :D
A problémám a következő lenne. Tegnap vettem a MediaMarktban még egy ilyen telefont az öcsémnek is. Bekapcsoláskor viszont valami hálózati kódot kért, erre az öcskös beírta 3x a PIN kódját.... Most pedig valami hálózati PUK kódot kér... Valami megoldás esetleg? Jó lenne, mert addig be sem tudjuk kapcsolni a kis drágát. Előre is nagyon köszönöm!

Senki? A Motorola ügyfélszolgálat nem tudja.... :cry:

Függő a készüléked.
A Pannon NetShoposak is ilyenek voltak.

Egy NCK kóddal kell kiütni, amit nekünk a Pannon tett meg 5 perc alatt (amikor már hajlandóak voltak).

És milyen kártya megy bele???

kedd jan. 18, 2005 15:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
NWA írta:
NWA írta:
Sziasztok!
A problémám a következő lenne. Tegnap vettem a MediaMarktban még egy ilyen telefont az öcsémnek is. Bekapcsoláskor viszont valami hálózati kódot kért, erre az öcskös beírta 3x a PIN kódját.... Most pedig valami hálózati PUK kódot kér... Valami megoldás esetleg? Jó lenne, mert addig be sem tudjuk kapcsolni a kis drágát. Előre is nagyon köszönöm!

Függő a készüléked.
A Pannon NetShoposak is ilyenek voltak.

Egy NCK kóddal kell kiütni, amit nekünk a Pannon tett meg 5 perc alatt (amikor már hajlandóak voltak).

kedd jan. 18, 2005 15:02
platina tag

Hozzászólás 
Xbar2V2 van fenn, az amit Jumboo kollega linkelt be még a topic elején. Mintha ott láttam volna valami crack-et hozzá... lapozz előre lesz valami a 10. oldal körül ebben a topicban.

kedd jan. 18, 2005 14:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Melyik XBart használod? Van már 2,5-ös is, de ahhoz kell reg code (amit a 2-es verzióhoz adnak).Reg code van vkinek?

kedd jan. 18, 2005 14:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Melyik XBart használod? Van már 2,5-ös is, de ahhoz kell reg code (amit a 2-es verzióhoz adnak).Reg code van vkinek?

kedd jan. 18, 2005 14:16
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd jan. 18, 2005 14:15
platina tag

Hozzászólás 
A cut/copy/paste trió nekem sem akar menni... Xbar esetén...

kedd jan. 18, 2005 14:07
arany tag

Hozzászólás 
Thx! Én a lenti csillag gombbal próbálkoztam, mert az szokott még a "kilövő" gomb lenni más progiknál. :)

kedd jan. 18, 2005 13:20
platina tag

Hozzászólás 
a2d2-2 írta:
Bendegoose írta:
Senki nem használ XBar-t?????

A cut/paste funkció nálatok hogyan működik??(A hangerő gomb lenyomásával nem tudom aktívvá tenni.)

Én felraktam, de arra sem jöttem rá, melyik gombbal lehet a futó progikat kilőni vele :(
A weboldalon nem írták, ahonnét leszedtem, txt meg nem volt hozzá

Ha megnyomod hosszan a kék gombot és felugrott a képernyője az Xbar-nak akkor a 2-es billentyű kilő minden megnyitott alkalmazást, az 1-es mindent kilő kivéve azt amlyiken rajta áll a kijelölő keret... hirtelen ennyi. Én ezeket használom.

kedd jan. 18, 2005 13:04
arany tag

Hozzászólás 
Nem a PIN kódot kérte, mert egyébként be sincs kapcsolva a kártyán a PIN kérése... Újabb telefon a Motorola Retek utcai szervízébe. A válasz a következő: Tudnak róla, hogy néhány MédiaMarktban kapható telefonnál előfordulhat egyfajta sw hiba, amely miatt a telefon lezár.... Ez nem tudom, igaz lehet-e, vagy egyfajta ködösítés... Mindegy, javasolták, hogy mivel 3 napon belül vagyok, mindenképpen vigyem vissza a készüléket a vásárlás helyére, ahol azonnal kötelesek kicserélni. Most újabb telefon következik a MédiaMarktba, majd leírom mit mondtak, mert semmi kedvem 200 kilométert utazni az esetleges semmiért... Egyébként járt így már valaki közületek?
Más téma, megkérdeztem az MpX220-ról a Motorolásokat. Szerintük kb egy hónap múlva lesz és elborzasztó 150 ezer forintos, hozzávetőleges induló árat mondtak. Annyit azért nem ér...

kedd jan. 18, 2005 13:04
arany tag

Hozzászólás 
Bendegoose írta:

A cut/paste funkció nálatok hogyan működik??(A hangerő gomb lenyomásával nem tudom aktívvá tenni.)

Én felraktam, de arra sem jöttem rá, melyik gombbal lehet a futó progikat kilőni vele :(
A weboldalon nem írták, ahonnét leszedtem, txt meg nem volt hozzá

kedd jan. 18, 2005 13:01
platina tag

Hozzászólás 
zsimboj írta:
Köszi szaki!

Ez most megy rendessen a WESTTEK kóddal.

A fiesta a tied?!

Nincs mit...
Igen, Fiesta-m van a karosszéria egyezik, csak sajnos nem ilyen. A képen az ST verzió van...

kedd jan. 18, 2005 12:42
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd jan. 18, 2005 12:25
arany tag

Hozzászólás 
NWA írta:
Bekapcsoláskor viszont valami hálózati kódot kért, erre az öcskös beírta 3x a PIN kódját.... Most pedig valami hálózati PUK kódot kér... Valami megoldás esetleg?

Szerintem csak simán a sim kártya pin-jét kérte, öcséd meg rosszat adott meg, ezért most a sim puk-ját kéri. Csak nem lockolt telcsit kaptatok. Akkor azt nem hálózati kód néven kérte volna.
Egyébként most hogy belegondolok, nekem akkor kért hálózati kódot, amikor a T-mobilos telóba vodás kártyát raktam. Lehet hogy hálózatfüggő lenne? Az enyém kikódolása már folyamatban van :)

Amúgy most néztem vodánál: nem is 675, hanem csak 375Ft a havidíja 2Mb-ig a wap nak (előfizuval) :lol:

kedd jan. 18, 2005 12:18
arany tag

Hozzászólás 
NWA írta:
Sziasztok!

kedd jan. 18, 2005 12:06
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 188  Következő