Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 0:32

Hozzászólás a témához  [ 359 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
Megszűnt a Vitamax Party 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
hát ja
már csak egy jogász kéne aki mindezt értelmezi

én csak annyit tudok, hogy biztos megvolt az oka, amiért eddig nem szüntették meg ezt a jó kis csomagot

...
mint ahogy annak is, hogy az SMSben nem arról értesítenek, hogy megszűnik a csomag, hanem csak arról, hogy most ingyenesen válthatsz át másik tarifacsomagra!

szer. jan. 19, 2005 13:31
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
w.miki írta:
nem azt mondom, hogy nem a legkorrektebb csak nekem ez az egész fura
eddig nem mert a Party-hoz nyúlni, biztos megvolt annak az oka
talán a 2000-ben aláírt szerződés még nem volt olyan körültekintően megfogalmazva, mint a maiak
kár, hogy nem találom, amit akkor aláírtam

Nekem megvan.
2000 07. 06. Vettem a Partyt-t, Motorola V2288 telefonnal együtt a Westendben.
Adtak egy A4-es formátumú, 1999 nov. 25. keltezésű, 32 oldalas ÁSZF-et. Elvileg ez az első ÁSZF a vodának.

ÁSZF
VI. Fejezet
Az Előfizetői szerződés megszűnése

6.1.9. Az Előfizetői Szerződés megszűnik, ha a Szolgáltató szolgáltatási engedélyét a hatóság visszavonja, illetve úgy módosítja, amely az Előfizetésői Szerződés teljesítését és így a Szolgáltatás nyújtását a Szolgáltató számára nem teszi lehetővé.

A többi pontban, az Előfizetőnek felróható megszűnést (számla nem fizetés, sim kártya módosítása), és következményeit ecsetelik. (Valamint ha megszünik az előfizetői szerződés, akkor 3 hónap múlva kiadhatják azt a telefonszámot ezel kapcsolatosan kártérítési igény nem érvényesíthető.)

Tehát a Voda - ha az előfizető nem sáros -, akkor csak e-miatt mondhatja fel a szerződést.

NA de most a Party-nál Előfizetői Szerződés nem szűnik meg.
Vélemény?

ÁSZF-ben nincs olyan, hogy "módosítás", "kivezetés", "kényszer tarifacsomag váltás". Ezért nehéz mihez kötni.

I. Fejezet - Az Üzletszabályzat

1.1.7. Díjszabás
A Szolgáltató a Szolgáltatás ellenértékeként járó szolgáltatási díjakat, érvényesítésének részletes szabályait külön díjszabásban (lásd: 2 melléklet) rögzíti, amely az Előfizetővel kötött Előfizetői Szerződés szerves részét képezi. Az Előfizető az Üzletszályzat általános szerződési feltételeinek elfogadásakor egyben tudomásul veszi, hogy a Díjszabás feltételeit a Szolgáltató időről időre egészben vagy részben egyoldalúan módosíthatja. A módosításról a Szolgáltató ügyfeleit írásban értesíti. A Díjszabás módosítása elfogadásának minősül, ha az Előfizető ráutaló magatartásával a Szolgáltatást továbbra is igénybe veszi.

...a Díjszabás feltételeit a Szolgáltató időről időre egészben vagy részben egyoldalúan módosíthatja...

Ebbe belefér a kényszer tarifacsomag váltás?

...A módosításról a Szolgáltató ügyfeleit írásban értesíti...

SMS elegendő, vagy (ajálott) levél kell?
Vagy kifüggesztik és csókolom?

...A Díjszabás módosítása elfogadásának minősül, ha az Előfizető ráutaló magatartásával a Szolgáltatást továbbra is igénybe veszi...

Tehát ha valaki feb. 16-tól egyetlen-egyszer is telefonál Vitamaxra módosítva, akkor már nem reklamálhat?
A tarifacsomag az szolgáltatás?

szer. jan. 19, 2005 13:22
arany tag

Hozzászólás 
nekem még nem jött semmi sms...

a szerződés nekem megvan szerintem elökeressem?

szer. jan. 19, 2005 12:33
arany tag

Hozzászólás 
nem azt mondom, hogy nem a legkorrektebb csak nekem ez az egész fura
eddig nem mert a Party-hoz nyúlni, biztos megvolt annak az oka
talán a 2000-ben aláírt szerződés még nem volt olyan körültekintően megfogalmazva, mint a maiak
kár, hogy nem találom, amit akkor aláírtam

szer. jan. 19, 2005 12:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Engem is érint ez a megszüntetés probléma, de ennek ellenére még így is a 3 közül a voda volt a kegkorrektebb.
Anno a City számlázási egység változásakor, áremeléskor mindig kaptam SMS-t, hogy megváltozik a díjszabás és hogy mi változik konkrétan. Míg a másik 2 a sorozatos pre-paid áremelései esetén/számlázási egység változáskor bszott szólni bárkinek is.
Ebből az ingyenes tarifaváltós SMS-ből tényleg nem derül ki, hogy megszűnik. Szerintem ez csak az első kör. Aki ennek hatására most vált, annak nem kell majd ajánlatot tenni 1-2 héten belül.

Írtam nekik egy eléggé kritkus mailt, most jött meg rá a válasz:

"Tisztelt xxxxx Úr!

Köszönjük visszajelzését. Észrevételét megfelelö osztályunk munkatársai felé továbbítottunk.

Biztosítjuk, hogy munkatársainkkal együtt folyamatosan dolgozunk azon, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásaikkal. Ennek elengedhetetlen feltétele az ügyfeleinktöl érkezö visszajelzés.

Bízunk abban, hogy ajánlataink, és jelenleg elérhetö tarifacsomagjaink között is megtalálja az Önnek leginkább megfelelöt, és a továbbiakban is elégedetten veszi igénybe cégünk szolgáltatását!

Amennyiben VitaMAX Party csomagunk kivezetésével kellemetlenséget okoztunk Önnek, úgy ezúton kérjük szíves elnézését!

Ha további kérdése, vagy kérése lenne, kérjük, hívja 24 órás Ügyfélszolgálatunkat, melyet hálózaton belül díjmentesen tud elérni a 1270-es szám felhívásával. Munkatársaink bármikor készséggel állnak rendelkezésére!

Tisztelettel:

xxxxx
Levelezési Csoport"

Magyarul, köszönjük a leveledet, de le vagy nagy ívben szrva a többiekkel együtt. :twisted:

szer. jan. 19, 2005 10:47
arany tag

Hozzászólás 
jah, nekem is vodásnak tűnik a srác

írtam mailt a vodának, ha válaszolnak azt hiszem megkérdezem tőlük, hogy mit szól a dologhoz a fogyasztóvédelem

pl. ha a Samsung felajánlanáa, hogy a színes TVmet ingyen fekete-fehérre cserélhetném...

szer. jan. 19, 2005 9:23
platina tag

Hozzászólás 
Te a vodanal dolgozol egyebkent?
Van meg par hasonlo hon szeretett forumtarsunk akik szinten hasonlo vehemenciaval vedi a kutyaolt....
Valahogy nemszeretek elfogult emberekkel vitazni....
(mar bocs a szemelykesedesert igy utolag is)

Vodanal is szunt meg 1 rakat mas csomag ugytudom, szoval 1 kutya.
Termeszetesen az sosem volt kerdes, hogy a party jol birta.
Illetve ez rossz kifejezes mert szamomra eleve elitelendo eljaras az esetlegesen kedvezotlenebb csomagba valo kotelezo valtas vagy a nem megfelelo tajekoztatas. Bezzeg amikor roluk van szo akkor ok annal hangosabban verik az asztalt a penzukert, bar nincs 1 filler tartozasod sem, raadasul elore fizetsz es nem hitelben telefonalsz ami szinten nem utolso dolog.

Az ingyen csomagvaltos sms-t meg akar a hajamra is kenhetem, csodalkozva olvasom, hogy nem derult ki igazabol szamodra, mit is serelmezek ebben az egesz eljarasban.

szer. jan. 19, 2005 6:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tim_ írta:
Ezekutan komolyan korulnezek a tobbi szolgaltatoknal is...

Csak tessék.
Vagyunk egy páran, akik el tudják mesélni mi mindenen mentek keresztül a lezárt pannon prepaidek, illetve milyen sunyi módon emelgetik a dominos tarifákat, számlázási egységeket. És ott még SMS-t sem kapsz! Partyhoz meg amióta van hozzá sem nyúltak.

szer. jan. 19, 2005 5:40
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Több mint 30 nappal ezelőtt közleményben közölték. Majdnem 30 nappal előre kaptál SMS-t. Mit szeretnél még? A Party-t meg gondolom nem főkáryának használtad. Most meg választhatsz olyan csomagot (de eddig is megtehetted volna), ami mindenre jó.

Ácsi!
En itt a forumon hallottam ezt a megszuntetes dolgot eloszor!
Nem olvastam semmifele kozlemenyt, sot meg sms-ben sem tajekoztattak, hogy kihuzzak alolam a szonyeget!
Osszesen annyi van az sms-ben amit tegnap kaptam, hogy most ingyen valthatok tarifacsomagot!
Te ezt hivod kielegito tajekoztatasnak?????!!!!! :evil:
Agyamat eldobom!

Arra van eroforras, hogy a megbecsult es tiszteletremelto ugyfeleket b*szogassak (az amugy nemtul hosszu) egyenlegfelhasznalasi ido lejarta elott x hetig minden egyes telefonhivaskor vagy,ha x ft ala kerul az egyenlege, de ennyit nem kepesek megtenni, ha negativ dolgot kell kommunikalni, hogy azt korrekt modon megtegyek?????!!!!!
Ketszinuseg sukka! :x
Ezekutan komolyan korulnezek a tobbi szolgaltatoknal is...

szer. jan. 19, 2005 5:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Fuggetlenul attol,hogy epp melyik csomagot szuntetik meg, ilyen ugyben milyen hatosaghoz lehetne fordulni? Mert az emberek finoman szolva is elegge ki vannak szolgaltatva a szolgaltatoknak. Azok pedig plane szivhatnak,akiket huseg kot a ceghez es kozben szuntetik meg a tarifacsomagot. (Lasd pl. egykori Break,Mambo,Rumba, Salsa).

hát ez az! Ilyenkor gyakorlatilag csak a felfordulás lehetséges, más nem.

Csak nagyon szélsõséges esetben lehetne jogilag megtámadni, pl. ha a havidíjat sokszorosára emelnék vagy épp ha megszüntetnék az ingyendumát (rockendroll vagy üzleti) csomagokban. Ráadásul ott sem azt lehetne elérni, hogy maradjon a csomi, hanem csak azt, hogy a lelépõknek ne kelljen hûséget fizetni.

Ui. a szolgáltatóknak is jogukban áll felmondani! Tehát ha egy csomit nagyon ki akarnak vezetni, akkor megtehetik azt is (ha az átpakolás nem tetszik), hogy újat nem hagynak rá kötni, a régieknek pedig egyszerûen felmondanak. Természetesen ez elég durva eszköz, ezért maradnak a sunyi átpakolásnál - a többség még csak észre sem veszi.

Végül, akkor sem értem, hiába magyarázzák egypáran, hogy miért kell egy régi, lezárt, nem ráfizetéses csomagot eltörölni??? (jó, tudom, számlázási rendszer, meg ügyfélszolgálat, de hát könyörgöm, az annyira minimális költség!!!)

kedd jan. 18, 2005 22:46
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Fuggetlenul attol,hogy epp melyik csomagot szuntetik meg, ilyen ugyben milyen hatosaghoz lehetne fordulni? Mert az emberek finoman szolva is elegge ki vannak szolgaltatva a szolgaltatoknak. Azok pedig plane szivhatnak,akiket huseg kot a ceghez es kozben szuntetik meg a tarifacsomagot. (Lasd pl. egykori Break,Mambo,Rumba, Salsa).

Ha jól csalódom egyik esetben sem a tarifacsomag miatt írsz alá hűségszerződést a szolgáltatóval... Hanem mert valamilyen belépési kedvezményed volt. És a szerződésben sem garantálják az árakat.

kedd jan. 18, 2005 22:06
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd jan. 18, 2005 21:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
vizsla1 írta:
Több mint 30 nappal ezelőtt közleményben közölték. Majdnem 30 nappal előre kaptál SMS-t. Mit szeretnél még? A Party-t meg gondolom nem főkáryának használtad. Most meg választhatsz olyan csomagot (de eddig is megtehetted volna), ami mindenre jó.

én pl. azt szeretném, az egyoldalúság kapcsán, ha változtatnak és én nem járulok ehhez hozzá, akkor az legyen a szolgáltató részéről felmerülő szerződésbontási ok. gyk.: azaz ilyenkor gond nélkül ott lehessen hagyni a hűséget.

Kíváncsi vagyok mennyire mernének ugrálni ezután a szolgáltatók!

Ezzel teljesen én is így vagyok.
Csak ők pont úgy fogalmazták meg, hogy ha Te ehhez nem járulsz hozzá, akkor élhetsz a szerződésfelmondási jogoddal az alapján, amit aláírtál: vagyis fizesd meg a szerződésfelmondási díjat.

kedd jan. 18, 2005 21:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Több mint 30 nappal ezelõtt közleményben közölték. Majdnem 30 nappal elõre kaptál SMS-t. Mit szeretnél még? A Party-t meg gondolom nem fõkáryának használtad. Most meg választhatsz olyan csomagot (de eddig is megtehetted volna), ami mindenre jó.

én pl. azt szeretném, az egyoldalúság kapcsán, ha változtatnak és én nem járulok ehhez hozzá, akkor az legyen a szolgáltató részérõl felmerülõ szerzõdésbontási ok. gyk.: azaz ilyenkor gond nélkül ott lehessen hagyni a hûséget.

Kíváncsi vagyok mennyire mernének ugrálni ezután a szolgáltatók!

kedd jan. 18, 2005 20:52
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 

kedd jan. 18, 2005 20:18
platina tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Sajnos az ilyen egyoldalu valtoztatasok joga benne van a ASZF-ben mindharom mobilszolgaltato eseten.

Be is tiltanam az ilyen modosithatosagot ami karosan erinti az ugyfelet.
Vagy adjak ingyen a sim kartyat es akkor nemleszek szivbajos atmenni masik szolgaltatohoz, ha ezekutan elegem van.
Meg azt is kikotnem, hogy kotelezo legyen a cegeknek minden fontos valtozasrol idoben ertesiteni az ugyfeleiket.
Dehat ez magyarorszag...

kedd jan. 18, 2005 19:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sajnos az ilyen egyoldalu valtoztatasok joga benne van a ASZF-ben mindharom mobilszolgaltato eseten.

kedd jan. 18, 2005 18:51
platina tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Nem allitolag, hanem 100%. Tetszik,nem tetszik,februar 15-ig atvaltanak mindenkit sima Vitamaxra.
Most ertem haza,en is megkaptam az sms-t.

Azert jo, hogy ok az utolsok akik szolnak majd :evil:

kedd jan. 18, 2005 18:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem allitolag, hanem 100%. Tetszik,nem tetszik,februar 15-ig atvaltanak mindenkit sima Vitamaxra.
Most ertem haza,en is megkaptam az sms-t.

kedd jan. 18, 2005 18:04
platina tag

Hozzászólás 
Nekem is kuldtek.
Lehet direkt nem tajekoztattak, hogy esetleg csak azoknak kelljen felajanlani valamit akik erre sem valtanak?
Azert ez nem tul szep huzas igy, hogy mar 1 honap sincs allitolag :evil:

kedd jan. 18, 2005 16:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Micsoda ajánlat! Ennek nem tudok majd ellenállni. :twisted:

Idézet:
... ingyenesen átválthatsz más kedvezöbb Vodafone-os tarifára.

Nézőpont kérdése, hogy kinek kedvezőbb, mint a jelenlegi főleg 30 és 60mp alapú pre-paidek.

kedd jan. 18, 2005 15:41
arany tag

Hozzászólás 
na engem már nem hívtak fel, de írtak SMSt

Idézet:
Kedves Party ügyfelünk!
Telefonszámod megtartásával most ingyenesen átválthatsz más kedvezöbb Vodafone-os tarifára. Hívd a 0670/7000995 számot ingyenesen.
Küldi:
VODAFONE

ez aztán az ajánlat!

kedd jan. 18, 2005 14:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez a megszűnés a következők miatt gáz:

Mi van ha valakinek direkt csak ez a csomag volt jó? És ugye ezt töltögette, és összegyűlt rajta sokezer forint, amit nem beszélt le.
Mi van, ha másik vitamax nem jó?
Lehet követelni, hogy fizessék vissza forintban, a kártyán lévő pénzt a bónuszok nélkül?

Vajon a fogyasztóvédelem mit szól hozzá?

Na majd holnap írok nekik egy emailt, mert a feleségem révén érintett vagyok a témában.

hétf. jan. 17, 2005 21:51
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Engem azota nem. Biztos most agyalnak azon,hogy a gagyi T230-bol vagy a meg gagyibb Alcatelbol adjanak 5 rugo kedvezmenyt. ;-)
Ma van 17-e,szerintem legkesobb a honap vegeig jelentkezni fognak mindenkinel.

hétf. jan. 17, 2005 18:16
arany tag

Hozzászólás 
senkit nem hivtak még fel konkretumokkal?

hétf. jan. 17, 2005 17:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tim_ írta:
.gúnár. írta:
Köszönöm, itt a pont, ezt akartam írni én is. Aki Partyt használt, az csúcsidőben nem használta, arra ott volt a melóhely. Ennek fényében pedig a mostani Voda prepaid csomagok mindegyike rosszabb összességében a Partynál. Az én bulitarifás példám valóban kiragadott szélsőség volt, de összességében nézve is jó volt a délutáni tarifája.

Lehet, de akkor dragulasrol beszelunk az ellentete helyett es az mar nemjo a party elofizetoknek :shock:

Persze, hogy nem jó. Az én álláspontom változatlanul az, hogy a Party díjcsomaghoz képest (a csomag használatát, tehát főleg a csúcsidőn kívüli használatot is figyelembe véve) a mostani csomagok drágábbak.

vas. jan. 16, 2005 22:03
platina tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Köszönöm, itt a pont, ezt akartam írni én is. Aki Partyt használt, az csúcsidőben nem használta, arra ott volt a melóhely. Ennek fényében pedig a mostani Voda prepaid csomagok mindegyike rosszabb összességében a Partynál. Az én bulitarifás példám valóban kiragadott szélsőség volt, de összességében nézve is jó volt a délutáni tarifája.

Lehet, de akkor dragulasrol beszelunk az ellentete helyett es az mar nemjo a party elofizetoknek :shock:

vas. jan. 16, 2005 21:24
platina tag

Hozzászólás 
Hat eddig nekem nemszolt senki, hogy kihuzzak a csomit alolam.
Mint mar nemolyan reg irtam a joker csucsidos 75 ft-ja felperc alapon nekem nemvolt olyan meggyozo a 1xx ft mp alaponhoz kepest.
A joker all hozzam a legkozelebb.

vas. jan. 16, 2005 21:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Maximum annyi hatranya volt ebbol a vodanak,hogy a csucsidon kivuli 20 es 32Ft-os masodperc alapu percdijon (mivel 140-nel szerintem a kutya sem hasznalta) nem kaszaltak annyit,mint a szenzacios perc alapu sz*rokon.

vas. jan. 16, 2005 21:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tim_ írta:
Ilyen eljaras helyett inkabb jobb tarifakkal csabitanam at az ugyfeleket mas csomagba, nem erovel raknam at masikba ami, ha neki kevesbe testhezallo, tobbet fog fizetni vagy otthagyja oket.

Adva van a jobb tarifacsomag, és a tájékoztatás sem marad el. Tehát nem az előfizető tudta nélkül kerül át másba. És ha nem is lenne akciósan ingyenes a tarifaváltás, nekik akkor is ingyenes lenne, a Fiestánál, és a City módosítsásánál is így volt.

Idézet:
Ezen időponttól az érintett előfizetőknek a VitaMAX tarifacsomaggal nyújtjuk a
szolgáltatást, illetőleg választásuk szerint válthatnak tarifacsomagot bármely,
hivatalosan kereskedelmi forgalomban lévő tarifacsomagunkra. Előfizetőink
tarifacsomagját 2005. február 15-ig váltjuk át VitaMAX tarifacsomagra. A Díjszabás
módosításáról illetve az átváltásról SMS-ben küldünk értesítést.

vas. jan. 16, 2005 21:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Maximum annyi hatranya volt ebbol a vodanak,hogy a csucsidon kivuli 20 es 32Ft-os masodperc alapu percdijon (mivel 140-nel szerintem a kutya sem hasznalta) nem kaszaltak annyit,mint a szenzacios perc alapu sz*rokon.

vas. jan. 16, 2005 21:15
platina tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Nézd meg a percdíjait a csomagnak, és magadtól is kitalálhatod. Pl. szélsőséges esetben egy más mobil hívása buliidőszakban 20 forintért másodperc alapon nem annyira nyereséges buli, mint egy akármilyen mostani prepaid díjcsomaggal, ahol vagy eleve 30 forint a percdíj, vagy olcsóbb ugyan, de akkor fél, vagy egy perc beszélgetés lóvéja azonnal megvan.

De jó, ne hozzanak kevesebb pénzt, akkor is plusz dolog a számlázási rendszerben, amit ennyi ügyfél miatt nem érdemes fenntartani, még ha mind elmegy a Vodától, akkor sem.

En nemtok elkepzelni olyan perverz embert aki csak ebben az idoszakban telefonal (Péntek, Szombat 18.00 - 22.00), hogy azt lehessen mondani tobbe kerulnek neki a partysok. Csucsidoben meg 100 ft feletti percdija van, szal azert nemkene attol felni,hogy ez a csomi sincs elegge atgondolva.
En ugy gondolom, hogy a verseny miatt a tarifaknak egyre olcsobbaknak kellene lenniuk, ezert a regi csomagoktol nemkell tartaniuk. Ha megsem, ott valami van a palacsintaban.
Meglevo tarifacsomag megszuntetese szerintem epp, hogy kiadas a szolgaltatonak, aktualizalni a honlapot, ASZF-et stb.

Ilyen eljaras helyett inkabb jobb tarifakkal csabitanam at az ugyfeleket mas csomagba, nem erovel raknam at masikba ami, ha neki kevesbe testhezallo, tobbet fog fizetni vagy otthagyja oket.

vas. jan. 16, 2005 20:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Vodánál biztosan, amúgy persze, hogy nem. Egész egyszerűen arról van szó, hogy a Voda most jutott oda, hogy olyan kevés a Party csomag, hogy egyszerűen nem éri meg foglalkozni vele. Most ne csak a számlázási dolgokra gondolj, hanem pl. olyanokra, hogy az új munkatársaknak el kell magyarázni ezt a díjcsomagot is, szerepeltetni kell honlapon, ÁSZF-ben stb. Külön külön egyik sem nagy tétel, de összességében csak hely és idő(=pénz)pazarlás. Tehát inkább marketinges szemszögből is nézd a dolgot. Összességében ezek olyan terhek a Vodának, amire már nincs szüksége. Ha megfelelően kevés lesz az ingyendumás csomagos, akkor azokat is le fogják építeni.

vas. jan. 16, 2005 20:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
De jó, ne hozzanak kevesebb pénzt, akkor is plusz dolog a számlázási rendszerben, amit ennyi ügyfél miatt nem érdemes fenntartani, még ha mind elmegy a Vodától, akkor sem.

Ennyire erőforrás-igényes lenne egy tarifacsomag a számlázási szoftver számára :roll:? Nem mindegy, hogy X-szel, vagy (X+2)-vel szorozza meg az Y-t :roll:? Kérdés, nem kötekedés...

vas. jan. 16, 2005 20:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tim_ írta:
Szvsz nemhoztak kevesebb penzt mint az atlag prepaid-esek.
Ezt nemtom honnan szedted.

Nézd meg a percdíjait a csomagnak, és magadtól is kitalálhatod. Pl. szélsőséges esetben egy más mobil hívása buliidőszakban 20 forintért másodperc alapon nem annyira nyereséges buli, mint egy akármilyen mostani prepaid díjcsomaggal, ahol vagy eleve 30 forint a percdíj, vagy olcsóbb ugyan, de akkor fél, vagy egy perc beszélgetés lóvéja azonnal megvan.

vas. jan. 16, 2005 20:19
platina tag

Hozzászólás 
Szvsz nemhoztak kevesebb penzt mint az atlag prepaid-esek.
Ezt nemtom honnan szedted.

vas. jan. 16, 2005 17:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem hittem volna, hogy megszüntetik.
Kár érte. :evil:

vas. jan. 16, 2005 14:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Ezért érthetetlen - számomra -, hogy miért kell megszüntetgetni. Pénzt nem hoz, csak elégedetlen ügyfeleket.

Hidd el, hogy a Voda megnézte, mit szüntet meg. Hány ügyfél van vajon Party díjcsomagban? Nem sok. Ezek eddig sem hoztak túl sok pénzt. Ezután sem fognak. Még ha kicsit több is lesz a veszteség a pár elégedetlen ügyfél miatt, az sem baj, egyszerűsödik legalább a számítógépes rendszer. És ez fontosabb, a Partys ügyfeleket meg lesz.a.r.j.a a Voda. Az ingyendumás díjcsomagokhoz meg azért nem mer még hozzányúlni, mert sokan vannak ezekben a díjcsomagokban, összességében több pénzt is hoznak, és egyelőre kiszámíthatatlan, milyen hatásai lennének a csomagok megszüntetésének. Nyilván a te hatásodra még egy páran otthagynák a Vodát, akik egyébként esetleg nem is ingyendumás csomagban vannak, ha te lelépnél tőlük.

vas. jan. 16, 2005 13:17
platina tag

Hozzászólás 
Nagyember írta:
Légyszi áruld el nekem, hogy Te honnan tudod, hogy az illető az olcsosms.hu-ról küld! Persze, ha a saját számát küldi el!

1. telefonszáma 06xx formátumú a nemzetközi +36xx helyett
2. 2 órával későbbi időpontot mutat az sms
3. üzenetközpontja +7...

szomb. jan. 15, 2005 12:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
xy_ írta:
ÁÁÁáááá
Voda?
Nagy csalódás az egész!
Mindenféle opcio meg ilyenek felárért!???
Pannon 500 csomagban vagyok! És kész!
Átmentem a pannonhoz!
Nekem megvan még a party kártyám igaz sosem használtam!
Majd most fogom! De gusztustalan cég a voda!
De jó száma van nagyon 36702222xxx:-)

Lássuk csak: Pannon 500: 10.000/hó; perc és SMS díj: 20Ft. SMS 80 nincs. MMS: 75, szerződésfelmondás: 50.000 Ft. Partnerpogram
Voda 500: 9.500/hó, csak SIM esetén 1.000 Ft/hó kedvezmény a havidíjból, 1 éven át; percdíj 19 [17,8], majd 29 Ft. SMS: 31,25, vagy 100 db egyben 1250 Ft. Hangposta ingyen. Ingyen e-mail, faxszám, faxposta, ingyen sms-értesítés, ingyen hívásértesítő, hálón belüli hétvégi ingyenbeszélgetést tartalmazó társkártyás előfizetés lehetősége, jó mobilárak, a szerződésfelmondási díj 37.500 az 1. évben, 25.000 a 2. évben, MMS: tartalomtól, hálózattól függően: 27/54/87; 51/78/111.
Akkor milyen feláras opciókról is van szó (RnR MAX: szinte 100%-ban lebeszélhető havidíj, 10 sec, alapon; Szuper: akár 6 Ft-os percdíj hálón belül, éjjel-nappal, + 30 SMS ingyen, +5375-ből 3125 lebeszélhető, + 11,25 és 22,5 Ft-os drótos árak 10 sec alapon, Európa csomag)? S a Partydat mire volt érdemes Pannon 500 mellett használni? Akkor, amikor 20, meg 32 Ft volt a percdíj úgy, hogy 8 mp.-ért 8 mp.-et számláztak az Élvonal helyett a Te Hangodnál?

A tarifacsomagodnak 3 előnye van:
- a megvásárolt perceken felül változatlan marad a percdíj;
- ingyenes hálón belüli átirányítás;
- prepaidesek megtarthatják egyenlegüket, ha átmennek postpaidbe.

szomb. jan. 15, 2005 11:12
ezüst tag

Hozzászólás 
ÁÁÁáááá
Voda?
Nagy csalódás az egész!
Mindenféle opcio meg ilyenek felárért!???
Pannon 500 csomagban vagyok! És kész!
Átmentem a pannonhoz!
Nekem megvan még a party kártyám igaz sosem használtam!
Majd most fogom! De gusztustalan cég a voda!
De jó száma van nagyon 36702222xxx:-)

pén. jan. 14, 2005 23:39
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Ha nem válaszolsz rá azért, mert nem tetszik ahonnan küldik, akkor szvsz nem a küldővel vannak problémák. Jokert használok, ahol ugye 18Ft az sms, ami igencsak az olcsóbbak közé tartozik, mégis még ehhez képest is féláron tudok innen küldeni, azért ezt nem mondanám olyan kicsi különbségnek.

Ez van sznob vagyok :-))) Általában azért nem válaszolok rá, mert olyanok küldik, akik egyébként számolatlanul szórják a pénzt másra, de hogy velem kommunikáljon, arra még egy normál sms-t is sajnál.

guni. írta:
Az meg a másik, hogy nem szeretek tel billentyűiről írkálni. Tényleg úgy gondolod, hogy az olcsósms-nél nincs jobb dolga az alkalmazottaknak, mint mások sms-eit olvasgatni. És ha igen akkor mi van? Azt se tudják én ki vagyok, meg azt se, hogy a címzett ki. Így aztán sokat érnek vele.
Guni

Gondolni nem gondolok semmit, viszont sokat láttam és tapasztaltam már :)

Btw, mivel off a téma, szerintem hagyhatjuk :)

pén. jan. 14, 2005 21:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem nyáron lenne 5 éves a kártyám(így nem lesz :( ), kiváncsi vagyok milyen ajánlattal rukkolnak majd elő. Bizots vehetek majd akciós Siemens A65-öt, és ők lesznek a rendes fiúk hogy kapok 2 ezer forint kedvezményt.

pén. jan. 14, 2005 19:38
arany tag

Hozzászólás 
Miért mit mondtak?

pén. jan. 14, 2005 17:41
arany tag

Hozzászólás 
Egy szó mint 100: _k_u_r_v_a_ ideges vagyok.
Már bocsánat.

Akit felhívtak, az milyen ajánlatot kapott?

pén. jan. 14, 2005 17:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
spf írta:
OlcsoSMS.hu - nem tudom, én utálom ha valaki arról küld nekem, általában nem is válaszolok rá, csak ha közeli ismerős. (Azért nem olyan drága ma már egy normál sms, másrészt meg nem tudom miért jó, hogy az ember az sms-eit másokkal olvastatja...:P)

Ha nem válaszolsz rá azért, mert nem tetszik ahonnan küldik, akkor szvsz nem a küldővel vannak problémák. Jokert használok, ahol ugye 18Ft az sms, ami igencsak az olcsóbbak közé tartozik, mégis még ehhez képest is féláron tudok innen küldeni, azért ezt nem mondanám olyan kicsi különbségnek. Az meg a másik, hogy nem szeretek tel billentyűiről írkálni. Tényleg úgy gondolod, hogy az olcsósms-nél nincs jobb dolga az alkalmazottaknak, mint mások sms-eit olvasgatni. És ha igen akkor mi van? Azt se tudják én ki vagyok, meg azt se, hogy a címzett ki. Így aztán sokat érnek vele.

Guni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára guni. pén. jan. 14, 2005 10:24-kor.

pén. jan. 14, 2005 10:23
arany tag

Hozzászólás 
Nagyember írta:
Légyszi áruldd el nekem, hogy Te honnan tudod, hogy az illető az olcsosms.hu-ról küldd! Persze, ha a saját számát küldi el!

Ld. lent. A legtöbben akitől szoktam kapni, azzal sem fáradnak, hogy a saját számukat küldjék.

pén. jan. 14, 2005 10:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Oda van írva! Nem stimmel az időzóna.

pén. jan. 14, 2005 9:35
ezüst tag

Hozzászólás 
spf írta:
vizsla1 írta:
spf írta:
Tehát ügy nincs, váltson mindenki havidíjasra :)

Olvasd el a 2. hozzászólásomat. Van alternatíva a Party helyett.

Az OlcsóSMS.hu működik. Csak akkor nem, ha 9.9-eset küldesz, s az illető külföldön tartózkodik. Továbbá most olyan "szolgáltatójuk" van, akivel a telefonszámod +36 helyett 06-tal jelenik meg a címzett fél készülékén, és 2 órával későbbi időpontot mutat. Így rövid ideig mindig a Te SMS-ed lesz legelöl a Bejövő üzenetek közt :-).

A SWYOP annyira havidíjas, mint a Relax 150-1000 (hívószámkijelzési díj nélkül), Pannon 50-1000, Vodafone 90-800 díjcsomagok, 20 ingyen SMS-sel spékelve.

Nahát ezek a Relax típusú csomagok...majd ha van kedved megdumáljuk privátban, hogy miért nem az igaziak :-) OlcsoSMS.hu - nem tudom, én utálom ha valaki arról küld nekem, általában nem is válaszolok rá, csak ha közeli ismerős. (Azért nem olyan drága ma már egy normál sms, másrészt meg nem tudom miért jó, hogy az ember az sms-eit másokkal olvastatja...:P)

Légyszi áruldd el nekem, hogy Te honnan tudod, hogy az illető az olcsosms.hu-ról küldd! Persze, ha a saját számát küldi el!

pén. jan. 14, 2005 9:32
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
spf írta:
Tehát ügy nincs, váltson mindenki havidíjasra :)

Olvasd el a 2. hozzászólásomat. Van alternatíva a Party helyett.

Az OlcsóSMS.hu működik. Csak akkor nem, ha 9.9-eset küldesz, s az illető külföldön tartózkodik. Továbbá most olyan "szolgáltatójuk" van, akivel a telefonszámod +36 helyett 06-tal jelenik meg a címzett fél készülékén, és 2 órával későbbi időpontot mutat. Így rövid ideig mindig a Te SMS-ed lesz legelöl a Bejövő üzenetek közt :-).

A SWYOP annyira havidíjas, mint a Relax 150-1000 (hívószámkijelzési díj nélkül), Pannon 50-1000, Vodafone 90-800 díjcsomagok, 20 ingyen SMS-sel spékelve.

Nahát ezek a Relax típusú csomagok...majd ha van kedved megdumáljuk privátban, hogy miért nem az igaziak :-) OlcsoSMS.hu - nem tudom, én utálom ha valaki arról küld nekem, általában nem is válaszolok rá, csak ha közeli ismerős. (Azért nem olyan drága ma már egy normál sms, másrészt meg nem tudom miért jó, hogy az ember az sms-eit másokkal olvastatja...:P)

pén. jan. 14, 2005 9:14
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 359 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő