Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 14:28

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Nekem itt azt mondták, hogy a sok csillagot mindig beteszi a PW helyére, hogy "titkosítsa".

Hiába törlöm ki,magától visszarakja,szal az ellen sokat nem tudok tenni :?

2 sor látható a telcsi kijelzőjén:
Alulra írja ki,hogy mikor volt az utolsó PC-s szikronizáció,és ha volt vmi hiba.
Felülre meg azt,hogy Mobile Information Server
Error: 2005.01.19 19:03

szer. jan. 19, 2005 19:08
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem csinálja...berakok új időpontot a naptárba,akkor azt rögtön felmásolja a gépre.De a névjegyzéknél mindig csak azt írja ki,hogy Attention required.De amikor rákattintok,akkor csak azt állíthatom be,hogy miket szinkronizáljon a névjegyzékből.

szer. jan. 19, 2005 19:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Nálam ugyanezek a beállítások voltak a telcsiben.Csak azzal az eltéréssel,hogy a Connections->password mezőt ő kitölti soksok csillaggal,pedig nem adtam meg neki semmit :(
És sajna nem is csinálja meg :( Legalább is nincsenek a telszámok a gépen :(

Nekem itt azt mondták, hogy a sok csillagot mindig beteszi a PW helyére, hogy "titkosítsa".

szer. jan. 19, 2005 19:04
ezüst tag

Hozzászólás 
A PC Active Sync beállítása:

A telefon ne legyen rádugva a PC-re.
Az elindított Active Syncben a file menüben, kattints a Delete Partnership mezőre. Törölj ki minden korábban regisztrált készüléket (ha van).
Ne legyen semmi a File - Mobile Device menünél semmi.

Ha ezután rádugod a telefont, az AS a PC-n megkérdezi, hogy standard felhasználó vagy, vagy vendég. Válasz a standard usert. Ezután már értelemszerüen válaszolj a további kérdésekre, majd amikor odaér, hogy milyen elemeket akarsz szinkronizálni, ikszeld be a contacts mezőt. A beállítások után a szinkronizálás pár másodperc után megkezdődik. Késöbb megkérdezheti, hogy milyen tipusú szinkronizálást akarsz, elemek kombinálása, csere, stb.

A szinkronizálás után a Outlook - Contacts helyen már ott lesznek a partnerek

szer. jan. 19, 2005 18:51
arany tag

Hozzászólás 
Lehet hogy a gsmfix hiánya a ludas 2003 upgrade után??? Akinek működik a vodawap, az feltette ezt????

szer. jan. 19, 2005 18:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nálam ugyanezek a beállítások voltak a telcsiben.Csak azzal az eltéréssel,hogy a Connections->password mezőt ő kitölti soksok csillaggal,pedig nem adtam meg neki semmit :(
És sajna nem is csinálja meg :( Legalább is nincsenek a telszámok a gépen :(

szer. jan. 19, 2005 18:31
arany tag

Hozzászólás 
zsééééé írta:
Faresz írta:
Helló!! Látom igencsak zajlanak a dolgok mióta nem írtam. Én a total Commanderrel másolok mindent. Sajnos igen lassú pl: csillagok háborúja 239 Mb kb 2 óra. Ezt kivárni kész katasztrófa.
Valaki tudna egy helyet ahonnét sakk játékot tudnék letölteni?????????

Hé, a starwars megér ennyit, ki kell várni azt a két órácskát :lol: :lol: :lol:

Küldtem 2 sakkjátékot, jó szórakozást. :shock:

Kössz a játékot! Próbaképpen akartam felrakni a Star Wars-t.
De mikor megláttam az időt lemondtam róla, ha veszek kártyaolvasót akkor talán felrakom.

szer. jan. 19, 2005 18:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Nálam müködik a szinkronozás.
Telefonbeállítások(active sync): (nincs bedugva pc-be)
1 Calendar - nincs beikszelve
2. Contacts - beikszelve
3. Inbox - nincs beikszelve
4. Connection
username, password,domain, servername = sehol semmi
save password - nincs beikszelve
Logging - "None"
5. PC Settings
Automatically start synchronisation when connected using: beikszelve
USB Default, a következő hosszú szöveg nincs beikszelve
A Connect To mezőben, az én céges notebookom Hálózai azonosítója van, de ezt a gépből kapta, tehát nem kell beírni. Valószínűleg az egész PC beállítást a PC-ről szedi le.
6 Schedule - semmi sincs beikszelve
7. Conflicts - Replace on device

Egyébként ezek a mezők a PC-s active sync beállítások másolatai, így nagyon valószínű, hogy megfelelő kapcsolat esetén minden beállítás egyszerre változik mindkét eszközön.

szer. jan. 19, 2005 18:24
platina tag

Hozzászólás 
A GPRS Start nem APN cím, hanem a Pannon egyik GPRS WAP szolgáltatásának neve.

szer. jan. 19, 2005 18:22
arany tag

Hozzászólás 
Még valami: elmentem fülest nézni magamnak telóboltokba, már majdnem vettem 1500-ért egy utángyártott nokiást (mono füles mikivel, 4 polusu véggel), mikor megláttam egyik telóboltban egy gyári E398-as motorola sztereó headszetet. Nosza kipróbáltam gyorsan, fantasztikusan jól szólt az mp3 és sztereóban (nem álsztereó volt szerencsére).
Ja! És mindezt 2000Ft-ért. Úgyhogy nézelődjetek bátran, nem kell szerencsére barkácsolgatni otthon ha mázlitok van :)

Java és voda gprs beállítást plíííííííííz!

szer. jan. 19, 2005 18:21
arany tag

Hozzászólás 
Steini írta:
Nem tudom biztosan, de gonolom, hogy a GPRS Start az net és nem wap.
Nem tudom,mi van a vodával. Nettel minden tökéletesen megy, okositott wappal nem megy semmilyen messenger progi, se levelező progi, se opera és az explorer nem hozza be a Hotmail, viszont minden mást igen.
Ez van.
Még annyi, hogy kipróbáltam okositott wappal notebookon netezni, ment is, viszont át kellett állitanom a gépen a böngészőben a proxykat (10.9.8.7:80808-ra) és a gépen is csak a Hotmail nem jött be, meg persze a messenger... Szóval tuti a voda szerver a hunyó (legalább is az én szememben)

Üdv!

GPRS Start??? Az APN címre gondolsz? wap.vodafone.net wapnál és internet.vodafone.net internetnél. Vagy valamelyik rossz ezek közül?
Vagy arra gondoltál hogy net.vodafone.net? Érdekesen hangzik, de azért kipróbálom :) 80808-at is kipróbálom de szerintem az meg csak 8080. Úgy nem működik nekem. Még valami: ezt csak a proxynál kell megadni vagy a wapnál is? (ott is van ip megadási lehetőség)

Nem hiszem el, hogy senkinek nem működik itt a java-ja!!! :evil:
2-3 mondatot írjon már légyszíves valaki, hogy pontosan hogy csinálta meg! THX

szer. jan. 19, 2005 18:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Sokan kerestétek!

Xbar 2,5 reg...

Owner név: Reynaldo Teng
Reg: 12197

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DrMSP szer. jan. 19, 2005 18:25-kor.

szer. jan. 19, 2005 18:06
Hozzászólás 
érdemes feltenni p2p progikat, és azzal kerestetni! persze megfelelő kulcsszót kell használni. Én Emule-lal PPC 2003-ra csomó mindent találtam!

szer. jan. 19, 2005 17:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Olvass vissza,van egy csomó link :wink:

Vki nekem is írjon vmi okosat plz,mert már elegem van ebből a szenvedésből.Minden eddigi örömöm az új telóban most letöri ez a szerencsétlenkedés...

szer. jan. 19, 2005 17:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tegnap óta vagyok tulaja egy ilyen készüléknek. Hiába keresek nem találok hozá progarm lelőhelyet esetleg valaki megdobna 1-2 címmel? Bezeg az aszony palmjára dögivel találok :-).

bye drag

szer. jan. 19, 2005 17:37
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
@ írta:
egy sima 3210-es headset is olyan

Igen,én már használtam is vele.Persze csak eredeti céljára,még nincs átalakítva :)

szer. jan. 19, 2005 17:26
Hozzászólás 
Akik lemondtak a kilós krumpliról, de nem találtak csatit, azoknak írom, hogy egy sima 3210-es headset is olyan. Az más kérdés, hogy azok olvaszott műanyagosak, tehát nem lehet le-fel csavarozgatni a tetejét, de meg lehet oldani mindent, csak találékonyság és talpraesettség kell :)

szer. jan. 19, 2005 17:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bendegoose írta:
Nem tudjátok, hogy az i-mate sp3-on lévő 2003SE oprendszer jó az mpx200-ra is?

Az SE olyan sok funkcióval rendelkezik, ami hiányzik a 2003-ból:

http://www.ppcw-shop.net/product_info.p ... 28310f15fa

Nem. Fölhívnám a figyelmedet pl. erre a két dologra:

Processor: TI ARM OMAP 730
Memory 64/32 MB ROM/RAM

szer. jan. 19, 2005 17:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Leszedtem az active syncet,hogy hátha az a hölye,és majd újrarakva jó lesz.Há nem...install közben ezt írja ki:

INF:Install failure.Reason:A hozzáférés megtagadva.

Innentől OK nyomásával ki is lép a telepítő :(

szer. jan. 19, 2005 16:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tudjátok, hogy az i-mate sp3-on lévő 2003SE oprendszer jó az mpx200-ra is?

Az SE olyan sok funkcióval rendelkezik, ami hiányzik a 2003-ból:

http://www.ppcw-shop.net/product_info.p ... 28310f15fa

szer. jan. 19, 2005 15:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nos,haladgatok az Active Sync-kel.A szívroham felé...
Mint írtátok,áutlúk 2002.No,felraktam (pedig nagyon nem szeretem,és elvileg az expressben is van névjegyzék).Mostmár fejlődés,hogy felismeri,hogy az outlook tudja tárolni a névjegyeket,naptárat.Ez jó!Csak épp az a baj,hogy nem hajlandó a neveket beolvasni a telefonból :cry: A taskokat beolvassa,bár az izgat a legkevésbé.Én elkezdtem a telcsis progit is állítgatni,bár lehet,nem kellett volna...
Végig megy a szinkronizáció,de egyszer feldob egy ablakot,hogy a Névjegyzéknél mit akarok:
-a gépről másolja a telcsire
-telcsiről gépre
-most ezt hagyja békén
És bármit nyomok,a gépen nincsenek a nevek :cry:
Mi a csudit kell neki beállítani,hogy menjen???

szer. jan. 19, 2005 15:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Az XBar copy/paste funkciója újrainstallálás után sem működik.A 2,5-ös verz lehet, hogy már jól működik 2003 opon is, de sajna ehhez regcode kell!!!Van vkinek?

szer. jan. 19, 2005 15:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Az XBar copy/paste funkciója újrainstallálás után sem működik.A 2,5-ös verz lehet, hogy már jól működik 2003 opon is, de sajna ehhez regcode kell!!!Van vkinek?

szer. jan. 19, 2005 15:15
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudom biztosan, de gonolom, hogy a GPRS Start az net és nem wap.
Nem tudom,mi van a vodával. Nettel minden tökéletesen megy, okositott wappal nem megy semmilyen messenger progi, se levelező progi, se opera és az explorer nem hozza be a Hotmail, viszont minden mást igen.
Ez van.
Még annyi, hogy kipróbáltam okositott wappal notebookon netezni, ment is, viszont át kellett állitanom a gépen a böngészőben a proxykat (10.9.8.7:80808-ra) és a gépen is csak a Hotmail nem jött be, meg persze a messenger... Szóval tuti a voda szerver a hunyó (legalább is az én szememben)

Üdv!

szer. jan. 19, 2005 15:15
arany tag

Hozzászólás 
Talán akkor már nem is kéne levágni, mert lehet működne nokiáéval is :)

szer. jan. 19, 2005 15:08
ezüst tag

Hozzászólás 
a2d2-2 írta:
Vagany írta:

Ez mind szép és jó, nagyon köszönjük 8). Értem is, úgyhogy nem veszek krumplit helyette :lol: , de egyszerűen nem tudom beszerezni a négyes 2,5-es mini jack-et. Szóval aki tudja hol lehet kapni ilyet (esetleg össze is forrasztatni) Debrecenben az jelezzen. A Bernád-ban, a Hobby-ban és a Modul-ban is megkérdeztem még csak nem is láttak ilyet, nem hogy áruljanak :cry:
És, ha Budapesten van és valaki sűrűn járna errefelé és magának is venne esetleg, nem hozna nekem is? :wink:

Én is így vagyok ezzel. Csak egy sima sztereó átalakítót tudtam szerválni. Úgyhogy van itt pécsi, és tud szerezni, akkor vevő vagyok én is egyre :)

Nagyon sok nokianak van ilyen csatlakozoja. Erdemes vmi utangyartott/hasznalt headsetet (STEREO-T) (nekem egy 6510-es headsete van beszerzes alatt) venni, levagni a kabelt es a bal-jobb reszt egy 3,5es jack fogadoba rogziteni. Talan hnap sikerul nyelbe utnom a dolgot, akkor leirom, h pontosan hogy kell es hogy mukodik. Mindenesetre ahhoz, h az Mpxbol ne csak egy nagydarab outlook naptar legyen, el kellett toltenem 4 napot program kereses-registry atiras-headset utan rohangalas-kapcsolasi rajz ertelmezessel... ;)

szer. jan. 19, 2005 15:05
arany tag

Hozzászólás 
Bendegoose írta:
.dredd. !!!!!!

A 13. oldalon írtad, hogy az xar copypaste funkciója cool.Nekem ez nem működik.Milyen xbarod van, és a copypaste-ot hogy kell használni (a hangerő gombbal nem megy).

Bendegoose:

...igen én írtam le ott az xbar copypaste funkciót, de akkor 2002 volt a telón. Most 2003 van és nekem sem megy úgy, ahogy kellene :( ... asszem leszedem és újra installálom az xbart.

Meglátjuk

Üdv

szer. jan. 19, 2005 15:02
arany tag

Hozzászólás 
Help :!: :!: :!:

Smart Explorer 2.0.2 höz SERIAL kellene, mert már idegesít, hogy mindig kéri.
Ha vkinek megvan, nagyon megköszönném :!:

:shock: :shock: :shock:

szer. jan. 19, 2005 14:58
platina tag

Hozzászólás 
Steini írta:
Az Agile Messenger csak rendes netes előfizetéssel megy, nem tudom miért, de még a Messenger is. Amúgy a Hotmail wap oldalát is csak rendes nettel tudom megnyitni, wappal és wsp-vel nem csinál semmit. Ez is elég érdekes. Szerintem valamit nem enged át a voda szervere ami kéne hozzá... Nem tudom.

Nekem az MPX-200-ra gyárilag telepített Messenger megy Pannon GPRS Start-al. Annyira megy, hogy ha ugyanazzal a felhasználói névvel fellépek a telefonról is akkor a PC-n kiléptet!

szer. jan. 19, 2005 14:54
arany tag

Hozzászólás 
Az Agile Messenger csak rendes netes előfizetéssel megy, nem tudom miért, de még a Messenger is. Amúgy a Hotmail wap oldalát is csak rendes nettel tudom megnyitni, wappal és wsp-vel nem csinál semmit. Ez is elég érdekes. Szerintem valamit nem enged át a voda szervere ami kéne hozzá... Nem tudom.

szer. jan. 19, 2005 14:44
arany tag

Hozzászólás 
hgyurci írta:
Tudtok linket Xbar 2.5-höz, vagy esetleg serial-t?

Használd a kettest, ahhoz nem kell semmi

szer. jan. 19, 2005 14:33
arany tag

Hozzászólás 
Na újoncok kedvéért összeírom egyszer, hogy a 3x-i fórumátolvasgatás után mik az alapok:

2003 telepítés (vagy bármi más):
A telepítéshez kell a telepítendő img fájl, meg a motorola upgrade wizard progi, amit a pécédre kell telepítened. Ha fent van, akkor ahonnan leszedted a progit, ott kell lennie egy smartphone.inf fájlnak is. Tehát: 1. upgrade wizárd telepítése; 2. mobil kikapcs, usb kihúz belőle; 3. mobilt kinyit, nagy kék gomb melletti balra nyilat nyomvatartva bedugni az usb-t.; 4.pc talál valamit, usb wireless modem smatphone2002 vagy hason ló, az előzőkben emlegetett smartphone.inf-et megadni mint telepítési információ; 5. ha kész, elindítható az upgrade wizárd, ami elvileg már megtalálja a telót; 6. megadni neki, hogy hol van a telepítendő fájl, ez lesz a supermoto... ; 7. ha végez kiírja, és utána már az usb-t is kihúzzad. 8. na ezután jön a hard reset, amit nekem magától megcsinált, nem nekem kellett választani (kikapcsolt telót szétnyitni, megnyomni nagy kék gombot, úgy tartani, és szépen bekapcsolni) 9. NEM MEGIJEDNI, dolgoz pár percig.

Csengőhang:
A csengőhangokat a 2003-as szoftnál a Storage\Application Data\Sounds könyvtárba másold. Így biztosan lejátsza a telefon. Én csak wav-ot és wma-t próbáltam, de a wma néha belassítja a telefont. Főleg bekapcsolásnál.

Homescreens:
A .hme kiterjesztésű fájlt rakjátok fel a telóra, oszt bökjetek rája...
kivéve ha olyan homescreen-nel akadtok össze ami egy csomó képből és egy .xml file-ból áll, az be kell másolni az IPSM/Application Data/Home mappába, aztán kiválasztani a settnigsben.

Kihangosítás:
Beszélgetés közben a zöldgombot kell hosszabban nyomvatartani

xbar copypaste:
- a kurzort a másolni kívánt szövegrész elejére állítod (copypaste működik még a telefonkönyvben is!!)
- kék gombbal előhívod az xbart (utána elengeded)
- oldalsó hangerő tekerőt lenyomod és nyomva tartod (ekkor eltűnik az xbar képernyő) és a jobb nyíl gombbal kijelölöd a szövegrészt, majd elengeded a hangerő tekerőt
- átváltasz a kívánt alkalmazásra (vagy a kívánt helyhez lépegetsz a kurzorral)
- beillesztéskor a kurzort a kívánt helyre állítod, ismét előhívod az xbart a kék gombbal (utána elengeded), majd a hangerőtekerőt felfelé mozdítod és a másolt szöveg (szám, stb) beillesztődik.

Wap,net,...:
Behozza a wap oldalakat is, csak külön kapcsolatot kell hozzá létrehozni - a netes nem jó - , valamint wsp:// - rel kell kezdeni a wap oldal címét. És megy
pl.: wsp://wap.pgsm.hu/index.wml

Ha internetes oldalt szeretnel megnezni es nem felsz, hogy legyalazza a WAP elofizud korlatait, akkor a Proxy beallitasoknal allitsd at 9201-rol 8080-ra portot (legalabbis Vodan mukodik)..
Ne felejtsetek a kepek megjeleniteset kikapcsolni, mert akar egy html oldal letoltesevel ki lehet nyirni a WAP account hatarait..

És ami eddig az istennek sem akart sikerülni nekem:

Java: erről csak pár mondatot találtam, hogy a 2 fájl felinstallálása után tegyük a *.jar-t a temp könyvtárba, majd bökjünk csak szimplán rá. Na most én oda is csináltam temp könyvtárat, ahol nem is volt, mindegyikbe raktam java-t, de nem akar összejönni. Akinek működik, írna már róla egy kicsit kimerítőbb, pontról pontra leírást?

GPRS (Voda):
A motorola.hu oldalán talált vodás leírásokat alkalmaztam pontról pontra, de semmi nem jön be. Se wap (wsp://wap.vodafone.hu-t próbálom explorerből), se messenger, se agile messenger.

Légyszi erről a kettőről írjatok egy kicsit részletesebben, mert csak pannonos leírást találtam itt a fórumon.
Aki ezeket leírja nekem szépen, az kérhet bármit az 1,4 gigás mpx200 könyvtáramból (warez :twisted: )

THX

szer. jan. 19, 2005 14:30
arany tag

Hozzászólás 
Vagany írta:

Ez mind szép és jó, nagyon köszönjük 8). Értem is, úgyhogy nem veszek krumplit helyette :lol: , de egyszerűen nem tudom beszerezni a négyes 2,5-es mini jack-et. Szóval aki tudja hol lehet kapni ilyet (esetleg össze is forrasztatni) Debrecenben az jelezzen. A Bernád-ban, a Hobby-ban és a Modul-ban is megkérdeztem még csak nem is láttak ilyet, nem hogy áruljanak :cry:
És, ha Budapesten van és valaki sűrűn járna errefelé és magának is venne esetleg, nem hozna nekem is? :wink:

Én is így vagyok ezzel. Csak egy sima sztereó átalakítót tudtam szerválni. Úgyhogy van itt pécsi, és tud szerezni, akkor vevő vagyok én is egyre :)

szer. jan. 19, 2005 13:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudtok linket Xbar 2.5-höz, vagy esetleg serial-t?

szer. jan. 19, 2005 13:35
arany tag

Hozzászólás 
@ írta:
Headset téma:

Nem mondom hogy le lett írva már OFF-ba múlt hétvégén, mert hát mégis másik téma volt :)

Szóval a teló, 2.5-es minijack-el rendelkezik. Ezeknek a lábkiosztása a következő (hegyétől a tövére nézve):

Bal (mono hang) | jobb | miki | föld

Szóval, bemész egy elekrtós boltba, és veszel egy négyes mini jack-et (2.5-es), APÁT, és egy 3.6-os jack-et. Ha kell a mikrofon része is ebben az esetben, akkor 4 pólusut, ha nem, csak a zene miatt kell, akkor három pólusút. Veszel hozzá még stereo (bal, jobb, föld) kábelt. Ezután összehegeszted a megfelelő sorrendben. a 3.6-os kiosztása is ugyanolyan lesz, tehát bal, jobb, föld.
Ha nem érthető a dolog, itt egy "rajz"

Bal | jobb | miki | föld
| | /
| | /
| | /
| | /
Bal | jobb | föld

Aki ezek után sem érti, az adja el a telóját és vegyen egy kiló krumplit...
Ha nem értesz a forrasztáshoz, vagy egyszerűen nem akarsz tökölni vele, az elektrós boltba gyorsan össze is dobja neked az emberke.
Jó zenehallgatást!

a php BB és a HTML szabvány apja farkát...
Képzeljetek el pár szóközt ott...

szer. jan. 19, 2005 13:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sajnos én nemrég tanulmányoztam a fogyvédős szabályokat a notebookom miatt(sokat szívok vele),és vmi olyan szabály is van,hogy ha nem a lakhelyeden van a szerviz,akkor a szervíznek kéne térítenie az oda/haza utazási költségeidet.És akkor ugye még csak utaztál,azt nem is számoltuk,hogy emiatt (akár) melóból kiestél($).
Persze ez így papíron szépen hangzik,nem tudom,hogy mennyire valósítható meg élőben :?

szer. jan. 19, 2005 13:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
NWA írta:

Nem volt más választásom és nem akartam kifutni a 3 napból....

:(

szer. jan. 19, 2005 13:27
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
NWA írta:
A tegnapi eset megoldása az lett, hogy a MediaMarkt sűrű elnézések kérése közepette azonnal kicserélte a telefont egy függetlenre. Happy End!

Na ja, de utaztál +200 km-t, hmmmmm.

Nem volt más választásom és nem akartam kifutni a 3 napból....

szer. jan. 19, 2005 12:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
NWA írta:
A tegnapi eset megoldása az lett, hogy a MediaMarkt sűrű elnézések kérése közepette azonnal kicserélte a telefont egy függetlenre. Happy End!

Na ja, de utaztál +200 km-t, hmmmmm.

szer. jan. 19, 2005 12:36
arany tag

Hozzászólás 

szer. jan. 19, 2005 12:09
arany tag

Hozzászólás 
Csak érdekesség képpen:( :shock: )

A debreceni MM-ben 35990- a telcsi, és még VAN belőle, pesti MM- ekben 39990-.

Debreceniek, aki ilyet szeretne, futás... :lol: :lol: :lol:

szer. jan. 19, 2005 11:52
arany tag

Hozzászólás 
Nem szeretném harmadszorra is átolvasni a fórumot, de valaki írta, hogy vodás, és hogy nála müxik az agile messenger.
Felrakná ide a vodás gprs beállításait?????
Könyörgöm!!! :)

szer. jan. 19, 2005 11:36
arany tag

Hozzászólás 
FBalázs írta:
Hi!

MPX200 Firmware upgrade után az alábbi hibával találkoztam:
a készülék "fagy" a Windows Mobile képernyőnél...

volt már valakinek ilyen tapasztalata?

k
Balázs

Nem fagy az, csak sokat kell várni először. Akár 5 percet is. Nálam is volt upgrade után. Másodszori indulásra már szépen fog működni.

szer. jan. 19, 2005 10:54
arany tag

Hozzászólás 
Föl kell tenni egy komolyabb file managert. Én pl a hangjegyzeteket akartam kihalászni az ISPM-ről. A gyári Filemanager nem tud ilyent, a mostani SmartExplorer már gond nélkül vitte.

dr.zsoo

szer. jan. 19, 2005 10:53
arany tag

Hozzászólás 
Nekem is volt már pár fájl, amit nem engedett kitörölni. Összekötöttem commanderrel a gépet, az tök üresnek látta a könyvtárat. Ebből én arra következtettem, hogy már nincs is rajta a fájl a telón, csak a teló intézője hülyült.
De hogy a commander is látja a fájlt, és így nem engedi törölni, olyannal még nem találkoztam.

szer. jan. 19, 2005 10:53
arany tag

Hozzászólás 
...help!

Az mpx200asomra (2002es op) rátöltöttem a Las Ketcup videóklippjét, .wav formátumban 1,9MB méretben az IPSM/My documentsbe.a Windows Media Player le is játsza,nincs vele gond.

De: ki akarom törölni,és NEM engedi.

1. H a telefonomból, File Managerből próbálom törölni:
"Error: Failed to delete file "/IPSM/My documents6lasketcup.wmv"

A klip properities-nél nincs bejelölve semmi (read-only,hidden,arcive,system,..stb...),ezeknél sehol nincs pipa kijelölve.

2. Ha a számítógéppel összedugva akarom kitörölni,,azt írja ki:
"Cannot delete file lasketchup.Acces is denied.Make sure your mobile device has sufficient memory, that teh file is not set as read-only, and that you have permission to copy this file type."

Mi a baj?Hogy tudom kitörölni???
:shock: :shock: :shock:

szer. jan. 19, 2005 10:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
FBalázs írta:
Hi!

MPX200 Firmware upgrade után az alábbi hibával találkoztam:
a készülék "fagy" a Windows Mobile képernyőnél...

volt már valakinek ilyen tapasztalata?

k
Balázs

Ilyen bizony előfordul (havonta 1-2-ser) :cry:

szer. jan. 19, 2005 10:01
arany tag

Hozzászólás 
Természetesen GPRS-en szeretnék wapolni :)
GSM-fixet nem tettem fel. Az van a leírásában, hogy csak akkor kell, ha pár perc gprs-és után ledob. Nem akarok master resetet nyomni e miatt. Ti felraktátok???
Most még kipróbálom a messenger helyetesítő progit. Nem tudom már mi a neve, de ahhoz sem fűzök nagy raményeket :(

szer. jan. 19, 2005 9:40
arany tag

Hozzászólás 
Faresz írta:
Helló!! Látom igencsak zajlanak a dolgok mióta nem írtam. Én a total Commanderrel másolok mindent. Sajnos igen lassú pl: csillagok háborúja 239 Mb kb 2 óra. Ezt kivárni kész katasztrófa.
Valaki tudna egy helyet ahonnét sakk játékot tudnék letölteni?????????

Hé, a starwars megér ennyit, ki kell várni azt a két órácskát :lol: :lol: :lol:

Küldtem 2 sakkjátékot, jó szórakozást. :shock:

szer. jan. 19, 2005 8:48
ezüst tag

Hozzászólás 
És szerintem az OE-ben nincs is naptár, és nincs névjegyalbum, és teendők, és...

szer. jan. 19, 2005 8:34
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 188  Következő