|
Szerző |
Üzenet |
Bali1
ezüst tag
|
a2d2-2 írta: Bali1 írta: Hi valki tudott már divx-et lejátszani nézhetõség határain belül?? Pocket tv pro-val próbáltam de a kép már az elején megakaad és a hang is szaggat. Office-t honnan töltöttetek? Látom te sem olvastad el a topicot: Betaplayer
A topicot elolvastam fel is tettem a beta playert csak nem indult mikor próbáltam indítani lefagyott a telefon ennyi és még mindig nem vagyok elõrébb
|
szomb. jan. 22, 2005 13:48 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
dr.zsoo írta: Úgy látom, sokan vannak akik alapszintű sztechnikai tudással fel vannak vértezve, de pl egy regitstry átíráshoz ez kevés. Szóval aki alapismereteket dobna registryben való vájkálásra, szívesen fogadnánk.
Nos,valóban,a registryben való turkálás nem veszélytelen dolog.Mivel ott tárolja az op.rendszer a saját dolgait,vagyis milyen filet mivel nyisson meg,milyen funkcióhoz milyen progik tartoznak,a beállítások,etc.
Ha csak read onlyban nézegeted,az is hasznos lehet olyan szempontból,hogy sok bejegyzés a nevében utal a funkciójára ("beszélőnév" ).Aztán lehet próbálkozni,persze csak saját felelősségre.Ha nem vmi nagy dolgot barmolunk el benne,akkor elvileg resetnél amikor újra telepítni az op.rendszert a telcsi,akkor helyre tudja hozni,persze szépen fejre lehet állítani véglegesen is,és akkor gondolom,minimum a swup kábelen.
Nos,eddig én 1 kis mod-ot találtam benne,ez 2002-es softban van:
regisrty editor indít -> Current User -> Control Panel -> External LCD -> (bal soft key->values) ->FlipLogo -> ha az értéket 1-re írod át,akkor a külső kijelzőt kikapcsolja,amikor fel van nyitva a telcsi.Majd becsukáskor újra visszakapcsolja.Minimális energia megtakarítás
Alatt van egy másik kulcs is: Style. Ebben tárolja külső kijelző stílusát.Ezt is lehet módosítani,de nincs értelme,mivel ha nem a meghatározott 3 stílus közül választasz,akkor egyszerűen nem jelenik meg az óra,csak az állapot jelző ikonok (vagyis nincs benne rejtett profil,amivel mondjuk a programozó vagizhat,hogy ilyen másnak úgysincs )
Asszem a modaco-n olvastam,hogy vhol van egy kulcs,amivel át lehet írni a külső kijelzőn levő logót (neki ez az Orange volt,de sztem ez nálunk a Moci boot logó).Ezt megváltoztatva bármilyen kép címét meg lehet adni,és akkor azt fogja mutatni,csak nem találtam még(vagy csak 2003 alatt menne?)
Azt nem tudja véletlenül vki,hogy olyan mod van-e,amivel be lehetne állítani,hogy automatikusan kérjen értesítőt smsről?Mert smtp autentikációt megtaláltam,de az benne van a menüben is.
Milyen nyelven lehet erre a kis drágára programot írni?Még nem volt időm,kedvem leszedni azt a ~200 megás fejlesztői környezetet
De szívesen kipróbálnám egyszer,ha már túl vagyok vizsgán,meg minden nyűgön
|
szomb. jan. 22, 2005 13:01 |
|
|
rondo
ezüst tag
|
MMS
hellósztok
2x elolvastam a topicot:P egyszer regebben meg most is:\
meg jártam a vodafone szervizben is (Aholnem tudtak belöni se a wapot se az mms-t)
nekem most az mms lenne fontos... a wap már jo sok szopás árán de müködik ,
MMS-hez mit írjak hogy menjen? vagy milyen más beállitasok kellenek a data connectionsnál?
valakinek megy az mms?
vitamax-al?
lécci ha valakinek müködik írja le hogyan , vagy adja meg az MSN címét ésmegkeresem ott lenne a legkönnyebbnekem:)
kössz
|
szomb. jan. 22, 2005 12:38 |
|
|
a2d2-2
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Pécs
|
mleslie írta: Ketten is írtátok, hogy vettetek HS-120-as fülest. Érdekes módon éppen az ellenkezőjét írjátok, mint a2d2-2.
Most akkor mennyire rossz? A legfontosabb pedig, hogy nektek működik a felvevő gomb? Kocsiban is használnám, szóval nekem lényeges lenne.
Szerintem menj be egy GSM boltba, és mondd meg, hogy ki akarod próbálni. Meghallgatod hogy milyen, hogy szól, nem esik-e ki a füledből, jó-e nálad a felvevőgomb, és ha nem tetszik, akkor az utóbbira hivatkozva azt mondod hogy köszönöm szépen.
Nekem nem esik ki a fülemből, a hangok tiszták. A mélyhang pedig a teló korlátja szerintem. Amúgy equalizer nélkül szól szerintem a legszebben pocketmusic alatt.
|
szomb. jan. 22, 2005 10:37 |
|
|
a2d2-2
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Pécs
|
voison írta: ez érdekes. akkor ne is törjem magam, nem fogok 2003 alól wapolni vodával? sikerült már valakinek?
Elárulom, hogy a keresett részt a topic vége felé találod, de olvasd csak végig a topicot legalább egyszer, mert kezd nagyon elkanászodni az egész.
Ha minden 8x le lesz írva, akkor ugye egyre nagyobb lesz a topic, és egyre többen lesznek, akik nem hajlandók végigolvasni!!!
|
szomb. jan. 22, 2005 10:27 |
|
|
a2d2-2
arany tag
|
Bali1 írta: Hi valki tudott már divx-et lejátszani nézhetőség határain belül?? Pocket tv pro-val próbáltam de a kép már az elején megakaad és a hang is szaggat. Office-t honnan töltöttetek?
Látom te sem olvastad el a topicot: Betaplayer
|
szomb. jan. 22, 2005 10:21 |
|
|
a2d2-2
arany tag
|
brando írta: "thee provided serial number is the incorrect format. please try again" mindkettő serialra ezt írja a westtekkel kezdődőre is.
Erre már tényleg no comment!!!
Tudsz te egyáltalán olvasni???
|
szomb. jan. 22, 2005 10:21 |
|
|
Bali1
ezüst tag
|
Hi valki tudott már divx-et lejátszani nézhetõség határain belül?? Pocket tv pro-val próbáltam de a kép már az elején megakaad és a hang is szaggat. Office-t honnan töltöttetek?
|
szomb. jan. 22, 2005 9:17 |
|
|
Seby
vas-tag
Csatlakozott: szomb. jan. 22, 2005 9:01 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Gyor
|
Olyan kerdesem lenne, hogy: modemkent szeretnem hasznalni az MPX200-m Vodanettel. De eddig meg nem sikerult mert az MPX200 nem tamogatja az AT parancsot. A keszuleken 2002-s rendszer van. Ha frissitenem az MPX200-t 2003-s rendszere akkor az megoldana a problemat? A 2003-s mar tamogatja naz AT parancsot?
|
szomb. jan. 22, 2005 9:08 |
|
|
mleslie
arany tag
|
Ketten is írtátok, hogy vettetek HS-120-as fülest. Érdekes módon éppen az ellenkezőjét írjátok, mint a2d2-2.
Most akkor mennyire rossz? A legfontosabb pedig, hogy nektek működik a felvevő gomb? Kocsiban is használnám, szóval nekem lényeges lenne.
|
szomb. jan. 22, 2005 7:39 |
|
|
mleslie
arany tag
|
[/quote]
Nekem hasonló problémám volt (ugyan ez), de csodák csodája, ma be tudtam lépni (eddig is) és nem dobott ki a főoldalra, bármit tudtam csinálni, amit eddig nem, mert mindig kidobott a főoldalra. Tudom, hogy a wap oldal wap.cib.hu, de én a most a T-Mobile egyéb wap oldalak menüjéből kerestem ki és úgy jutottam oda. Nem tudom, hogy most miért ment. 2003-as op.-om van, Voda GPRS Wap (de netként használva), de tutira wapopn léptem be. Csak ennyit tudok mondani. Remélem neked is menni fog mostantól, de az azt igazolná, hogy a Cibnél volt a hiba.
Üdv![/quote]
Hi!
A kiemelt szövegrészt részleteznéd nekem? Hogyan és mit állítgattál át, hogy megy?
|
szomb. jan. 22, 2005 7:37 |
|
|
mleslie
arany tag
|
voison írta: ez érdekes. akkor ne is törjem magam, nem fogok 2003 alól wapolni vodával? sikerült már valakinek?
Ha visszaolvasnál látnád, hogy pl. nekem is megy a vodawappal minden, sőt még be is írtam az összes szükséges beállítást.
|
szomb. jan. 22, 2005 7:35 |
|
|
burgher
ezüst tag
|
Sziasztok!
Kb.2 hete van mpx-em és eddig Tőletek kaptam a legtöbb infot!
Kösz nektek!
Így aztán csatlakoznék is az általános eszmecseréhez!
Üdv!
|
szomb. jan. 22, 2005 3:51 |
|
|
voison
ezüst tag
|
ez érdekes. akkor ne is törjem magam, nem fogok 2003 alól wapolni vodával?
sikerült már valakinek?
|
pén. jan. 21, 2005 22:39 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
2003-as Op rendszerrel Pannon Net GPRS-sel idáig jutottam:
Szerencsére a modem a notebook-kal OK, igazából nem változott semmi frissítés után.
A készüléken a Net böngésző mükszik. 8080-as port beállítás és explorerben auto detect settings nincs bepipálva. Sajna a wap bőngésző nem indul, a T mobilra ugyan felkapaszkodik, de nem jön le semmi, a pannonos se kép se hang. Mivel Üzleti GPRS-em van 30 megáig tudok próbálkozni.
Ha vmi sikerült, jelzem.
Mellesleg megjegyzem hogy ezidáig az én olvasatomban 2003 alatt a Tmobilosok tudnak, a Pannonosok és Vodások nem tudnak Wapozni!
dr.zsoo
|
pén. jan. 21, 2005 21:56 |
|
|
brando
arany tag
|
"thee provided serial number is the incorrect format. please try again" mindkettő serialra ezt írja a westtekkel kezdődőre is.
|
pén. jan. 21, 2005 21:54 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Az SMS kezelő természetesen egyszerre az összes SMS-t törli
dr.zsoo
|
pén. jan. 21, 2005 21:47 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
brando írta: Sziasztok! Most vettem a telót és nem tudtam még 30 valamennyi oldalt visszaolvasni. Kérlek segítsetek.Feltelepítettem a mobilra ezt az office programot (ClearVue Office) és nem tudom a regisztráció kódot.Örülnék ha valaki írna egyet.A másik, mik azok a legális, ingyenes programok , játékok amelyeket szerintetek érdemes feltelepíteni. Köszi
Ennek a topicnak az első oldalán a végén (v a 2. oldal legelején) ott a kód. Egyébként nagyon jó, ha pl letőltesz mailen egy doc v excel filet, és rákattintasz, automatikusa nyitja az oldalt. Ez alapprogi, mint pl az SP Smart Explorer filekezelő, v a SP Task Manager (ua mint az XBar). Sztem egy PocketTV is nélkülözhetetlen, nekem még tudományos szgép, SMS kezelő (egyszerre töröl SMS-t) Attach Smart (emailhez tudsz csatolni) Registry Editor is fenn van.
Az okosak tanácsát szeretném kérni! Ugy látom, sokan vannak akik alapszintű sztechnikai tudással fel vannak vértezve, de pl egy regitstry átíráshoz ez kevés. Szóval aki alapismereteket dobna registryben való vájkálásra, szívesen fogadnánk.
Mellesleg az IExplorer betűméretét is a registryben lehet átállítani.
dr.zsoo
|
pén. jan. 21, 2005 21:37 |
|
|
.dredd.
arany tag
Csatlakozott: kedd júl. 27, 2004 20:51 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: bp
|
Bendegoose írta: nem tudja vki az IMeter progi letöltési helyét?Esetleg seriallal együtt Aki az XBart telepíteni akarja 2003 op rendszerre a copy/paste funkciót felejtse el, nem működik. Nem tudtok vmi progit a szövegmásolásra.A windows nagy hibája, hogy nincs benne alapból, a symbian ezt simán tudja és nagyan hiányzik!!!!
Bendegoose: valami mégis működik... én agyon nyomogattam és nem tudom hogyan ,de a próbából beírt néhány betűs szöveget egyszer csak kijelölte végig, és utána be is copyzta... csak megismételni nem tudtam... ki kellene tapasztalni.
|
pén. jan. 21, 2005 21:32 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Atos írta: Nektek mennyire gyors/lassú a teló? Nálam sokszor 4-5 másodpercbe is telik, mire belép egy mappába, vagy elindít egy programot. Egyszer még az is előfordult, hogy bejövő híváskor (becsukott állapotban) a csengőhang egyszercsak megakadt, már azt hittem lefagy. Nincs agyontelepítve, van szabad hely, általában bezárogatom a nem használt alkalmazásokat, eredeti szoft van rajta.
Sajna a 2002 es verzió csinál ilyet, néha már nagyon égő volt, darabosan össze vissza játszotta csengőhangokat. A 2003-as fényévekkel jobb, még egyszer se tapasztaltam ilyet, nem akadt, nem fagyott. Frissíteni kell!!!
dr.zsoo
|
pén. jan. 21, 2005 21:27 |
|
|
a2d2-2
arany tag
|
brando írta: azért írtam én, hogy egyenlőre nem jó a serial
Amíg én írtam, addig küldted te el a te üzidet.
Tényleg olvassa már végig minden újonc legalább egyszer a topicot.
2 óra alatt megvan, és nem lesz minden 8x bírva feleslegesen.
Bendegoose: http://netmobile.uw.hu/
Mostantól ami már jól le volt írva a fórumban, arról többet nem írok
Na akkor hogy is van a java?
|
pén. jan. 21, 2005 21:21 |
|
|
Bendegoose
ezüst tag
|
Az IMetert (forgalom számláló progi, nem rossz) megtaláltam, akit érdekel:
http://www.modaco.com/lofiversion/index ... 19428.html
|
pén. jan. 21, 2005 21:21 |
|
|
brando
arany tag
|
azért írtam én, hogy egyenlőre nem jó a serial
|
pén. jan. 21, 2005 21:16 |
|
|
Bendegoose
ezüst tag
|
nem tudja vki az IMeter progi letöltési helyét?Esetleg seriallal együtt
Aki az XBart telepíteni akarja 2003 op rendszerre a copy/paste funkciót felejtse el, nem működik. Nem tudtok vmi progit a szövegmásolásra.A windows nagy hibája, hogy nincs benne alapból, a symbian ezt simán tudja és nagyan hiányzik!!!!
|
pén. jan. 21, 2005 21:15 |
|
|
a2d2-2
arany tag
|
Mindegyik 0 azaz nulla
nem installkor kell megadni, hanem első indításkor.
|
pén. jan. 21, 2005 21:15 |
|
|
bodab
arany tag
Csatlakozott: csüt. dec. 16, 2004 10:09 Hozzászólások: 189 Tartózkodási hely: Budapest
|
brando írta: Feltelepítettem ezt az office csomagot (ClearVue Office) de nem tudom hozzá a kódot. Örülnék he ideírná valaki.
Vazz, minden nap legalabb egyszer be lett irva, legalabb azt a ket oldalt visszalapozhattad vo'na... Nem art meg az olvasas.
|
pén. jan. 21, 2005 21:13 |
|
|
.dredd.
arany tag
Csatlakozott: kedd júl. 27, 2004 20:51 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: bp
|
Skacok, ez csúcs ez a teló...
Igaz, hogy még mindig a kísérletezés időszakában vagyok, mert pl. most tettem vissza a 2003 supermotot, de akkor is
Szóval éppen rádugom a frissen resetelt telót a PC-re, hogy visszaszinkronizálja a telefonkönyvet... elkezdi szinkronizálni és.... hívás...ÁÁÁÁ na gondoltam ennek annyi. NEM! Beszélgetés közben is simán befejezte a 200valahány kontakt és egyebek szinkronizálását!!!
No csak ennyi
Üdv
Ja... még valami... nem tudom pontosan mire kell a GSMFIX a Supermoto után, de nem raktam fel és simán megy a t-mobile wap (igaz, net előfizum van)... kivéve magát a t-zones wapoldalát :) röhej.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára .dredd. pén. jan. 21, 2005 21:16-kor.
|
pén. jan. 21, 2005 21:13 |
|
|
a2d2-2
arany tag
|
Hát pedig nagyon ajánlatos végigolvasni a fórumot. Én mielőtt megvettem, elolvastam, meg utána is mégegyszer végig! Nagyon sok hasznos infó van benne.
Amúgy ha nem csak írnál, hanem olvasnál is, látnád, hogy az előbb válaszoltam a kérdésedre (serial)
|
pén. jan. 21, 2005 21:12 |
|
|
brando
arany tag
|
a2d2-2 írta: brando írta: Sziasztok! Most vettem a telót és nem tudtam még 30 valamennyi oldalt visszaolvasni. Kérlek segítsetek.Feltelepítettem a mobilra ezt az office programot (ClearVue Office) és nem tudom a regisztráció kódot.Örülnék ha valaki írna egyet.A másik, mik azok a legális, ingyenes programok , játékok amelyeket szerintetek érdemes feltelepíteni. Köszi During installation, just press trial. Input the code later after install. Serial: 25HA1103V0006W
A serial egyenlőre nem jó. Melyik o betű és melyik 0 szám a 4ből???
|
pén. jan. 21, 2005 21:10 |
|
|
bodab
arany tag
Csatlakozott: csüt. dec. 16, 2004 10:09 Hozzászólások: 189 Tartózkodási hely: Budapest
|
Kortve írta: En is vettem egy ilyet. Valoban nem lelegzetelallito. A 2003-ast hasznalok kiprobalhatjak a google.com-on a keresest: Mpx200 EnableLowPassFilter, ez egy regtweak, tobb basszus lesz.
Koszi a tippet, ha masnak nem is, placebonak talan jo.
|
pén. jan. 21, 2005 21:09 |
|
|
brando
arany tag
|
Sziasztok! Most vettem a telót és nem volt még időm elolvasni mind a 30 valahány oldalt. Feltelepítettem ezt az office csomagot (ClearVue Office) de nem tudom hozzá a kódot. Örülnék he ideírná valaki. A másik: vannak -e még olyan legális, ingyenes progik, játékok amelyek feltelepíthetőek (érdemes feltelepíteni)
Köszi
|
pén. jan. 21, 2005 20:58 |
|
|
a2d2-2
arany tag
|
brando írta: Sziasztok! Most vettem a telót és nem tudtam még 30 valamennyi oldalt visszaolvasni. Kérlek segítsetek.Feltelepítettem a mobilra ezt az office programot (ClearVue Office) és nem tudom a regisztráció kódot.Örülnék ha valaki írna egyet.A másik, mik azok a legális, ingyenes programok , játékok amelyeket szerintetek érdemes feltelepíteni. Köszi
During installation, just press trial. Input the code later after install.
Serial: 25HA1103V0006W
|
pén. jan. 21, 2005 20:56 |
|
|
Kortve
ezüst tag
|
bodab írta: Ez a Motorola HS120. Ugyanezt vettem. Tartom, hogy nagyon gaz. Eddig az iPaq-omon es egy Sony fulesen kersztul hallgattam az mp3-akat, azt hiszem ez a jovoben sem fog valtozni. Botranyosak a headset melyhangjai.
En is vettem egy ilyet. Valoban nem lelegzetelallito. A 2003-ast hasznalok kiprobalhatjak a google.com-on a keresest: Mpx200 EnableLowPassFilter, ez egy regtweak, tobb basszus lesz.
Az a baj, h sima atalakitoval nem megy. Meg hasznalom igy egy kicsit a headsetet, aztan lehet, h egy 3,5-es jack csatlakozo kerul a vegere. De egyebkent valoban nem szol tul jol, azert annyira nem veszes, de nem tul jo, viszont borzaszto a kialakitasa. Edzesen hasznaltam, kicsuszik, az egyik kabel hosszabb, mint a masik (tudom, direkt, de nem szeretem ezt a megoldast), a mikrofon is zavaro, a csipesu is idetlen.
|
pén. jan. 21, 2005 20:55 |
|
|
bodab
arany tag
|
a2d2-2 írta: KBalage írta: bodab írta: Most vettem egy HS-120-as headsetet. Hat ez valami nagyon fos. Senkinek sem javaslom. Semmi ergonomia (kiesik a fulembol), semmi melyhang. Egy vicc az egesz. Akkor ez vagy nem ugyanaz amit a2d2-2 vett, vagy erősen eltér a hallásotok Kiváncsi vagyok melyik lesz igaz mert énis ilyet tervezek beszerezni... Én ezt vettem: http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/s ... langId=-11És nekem továbbra is nagyon bejön Ez gyári motorola. Nem tudom, hogy milyen az a 120-as amit írtál. Ez nem esik ki a fülemből. Mondjuk a felvevőgombja nem működik nekem.
Ez a Motorola HS120. Ugyanezt vettem. Tartom, hogy nagyon gaz. Eddig az iPaq-omon es egy Sony fulesen kersztul hallgattam az mp3-akat, azt hiszem ez a jovoben sem fog valtozni. Botranyosak a headset melyhangjai.
|
pén. jan. 21, 2005 20:48 |
|
|
a2d2-2
arany tag
|
KBalage írta: bodab írta: Most vettem egy HS-120-as headsetet. Hat ez valami nagyon fos. Senkinek sem javaslom. Semmi ergonomia (kiesik a fulembol), semmi melyhang. Egy vicc az egesz. Akkor ez vagy nem ugyanaz amit a2d2-2 vett, vagy erősen eltér a hallásotok Kiváncsi vagyok melyik lesz igaz mert énis ilyet tervezek beszerezni...
Én ezt vettem:
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/s ... langId=-11
És nekem továbbra is nagyon bejön Ez gyári motorola. Nem tudom, hogy milyen az a 120-as amit írtál. Ez nem esik ki a fülemből.
Mondjuk a felvevőgombja nem működik nekem.
|
pén. jan. 21, 2005 20:44 |
|
|
brando
arany tag
|
Sziasztok! Most vettem a telót és nem tudtam még 30 valamennyi oldalt visszaolvasni. Kérlek segítsetek.Feltelepítettem a mobilra ezt az office programot (ClearVue Office) és nem tudom a regisztráció kódot.Örülnék ha valaki írna egyet.A másik, mik azok a legális, ingyenes programok , játékok amelyeket szerintetek érdemes feltelepíteni.
Köszi
|
pén. jan. 21, 2005 20:39 |
|
|
voison
ezüst tag
|
ahhoz hogy a 2003 alatt is menjen a wap fel kell rakni a gsmfixet?
mert igy nem nagyon akar menni. vagy mást rontok el?
|
pén. jan. 21, 2005 20:18 |
|
|
KBalage
arany tag
|
bodab írta: Most vettem egy HS-120-as headsetet. Hat ez valami nagyon fos. Senkinek sem javaslom. Semmi ergonomia (kiesik a fulembol), semmi melyhang. Egy vicc az egesz.
Akkor ez vagy nem ugyanaz amit a2d2-2 vett, vagy erõsen eltér a hallásotok Kiváncsi vagyok melyik lesz igaz mert énis ilyet tervezek beszerezni...
|
pén. jan. 21, 2005 20:12 |
|
|
bodab
arany tag
|
Most vettem egy HS-120-as headsetet. Hat ez valami nagyon fos. Senkinek sem javaslom. Semmi ergonomia (kiesik a fulembol), semmi melyhang. Egy vicc az egesz.
|
pén. jan. 21, 2005 20:03 |
|
|
jazoo
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 32 Tartózkodási hely: Sárospatak
|
Atos írta: Nektek mennyire gyors/lassú a teló? Nálam sokszor 4-5 másodpercbe is telik, mire belép egy mappába, vagy elindít egy programot. Egyszer még az is előfordult, hogy bejövő híváskor (becsukott állapotban) a csengőhang egyszercsak megakadt, már azt hittem lefagy. Nincs agyontelepítve, van szabad hely, általában bezárogatom a nem használt alkalmazásokat, eredeti szoft van rajta.
Nemrég volt egy link a modaco-ra, ahonnan letölthető egy menügyorsító
kis progi. Valami fontcache méretét növel meg. Ahogy felraktad újra kell indítani a telót, hogy hasson. Nálam fel van rakva és tényleg gyorsabb.
A menübe való belépés nem gyorsul, de ha már megy a menü, minden almenübe sokkal gyorsabban lehet belépni.
Talán egy-két oldalt kell visszanézni.
|
pén. jan. 21, 2005 18:07 |
|
|
Steini
arany tag
|
john30 írta: nekem csak 1,de nagyon fontos kérdésem lenne,aki tud,légyszi válaszoljon: Mpx200,2002es oprendszer,djuice skártyás csomaggal, gprs wap beállítva és aktiválva pannon gsm alapján,működő wap. probléma: a CIB wap fiókomba beenged ( wsl://wap.cib.hu),jelszót és kódot kéri,okés,beenged,felismer,üdvözöl a bank fiókja.DE amikor navigálni akarok, pl. egyenleg,számlatörténet..stb.. akkor :"Hiba történt a kommunikáió során.Főoldal." ennyi. a CIB bank informatikusai szerint: -az MPx200 NEM TUDJA KEZELNI a *.wml01 kiterjesztésű file-okat,ezért nem tudok navigálni a bankfiókomban. Kérdéseim: -igaz-e hogy nem kezeli a *.wml01 kiterjesztésű file-okat és ezért nem tudok a bankfiókomban navigálni? -vagy valami beállításom nem jó? -esetleg van olyan software,amelyik kezeli ezeket a kiterjesztésű fil-okat? aki tud,irjon,mert ez fontos lenne.... ekőre is nagyon köszönöm...
Nekem hasonló problémám volt (ugyan ez), de csodák csodája, ma be tudtam lépni (eddig is) és nem dobott ki a főoldalra, bármit tudtam csinálni, amit eddig nem, mert mindig kidobott a főoldalra. Tudom, hogy a wap oldal wap.cib.hu, de én a most a T-Mobile egyéb wap oldalak menüjéből kerestem ki és úgy jutottam oda. Nem tudom, hogy most miért ment. 2003-as op.-om van, Voda GPRS Wap (de netként használva), de tutira wapopn léptem be. Csak ennyit tudok mondani. Remélem neked is menni fog mostantól, de az azt igazolná, hogy a Cibnél volt a hiba.
Üdv!
|
pén. jan. 21, 2005 18:04 |
|
|
mleslie
arany tag
|
Nagyúr végülis megérkezett a halálcsillagra a rakomány?
|
pén. jan. 21, 2005 17:35 |
|
|
Atos
arany tag
|
Nektek mennyire gyors/lassú a teló? Nálam sokszor 4-5 másodpercbe is telik, mire belép egy mappába, vagy elindít egy programot. Egyszer még az is előfordult, hogy bejövő híváskor (becsukott állapotban) a csengőhang egyszercsak megakadt, már azt hittem lefagy.
Nincs agyontelepítve, van szabad hely, általában bezárogatom a nem használt alkalmazásokat, eredeti szoft van rajta.
|
pén. jan. 21, 2005 16:26 |
|
|
Vagany
arany tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 1:32 Hozzászólások: 255 Tartózkodási hely: Debrecen
|
voison írta: meg felraktam az xbart de nemtom hogy kell eliditani, nem látom sehol, csak az eltávolithato cuccok közt látom. 2003 vs xbar2
Nyomd a nagy kék gombot hosszan. De pár lappal visszáb valaki leírta a copy-paste funkciója használatát is.
|
pén. jan. 21, 2005 15:11 |
|
|
voison
ezüst tag
|
meg felraktam az xbart de nemtom hogy kell eliditani,
nem látom sehol, csak az eltávolithato cuccok közt látom.
2003 vs xbar2
|
pén. jan. 21, 2005 15:04 |
|
|
Vagany
arany tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 1:32 Hozzászólások: 255 Tartózkodási hely: Debrecen
|
voison írta: jaja közben rájöttem hogy ezt külön lehet állítani minden profilhoz, nagyon jó. ahhoz hogy ezek a homescreenek működjenek kell feltenni külön programot vagy ez megy alapból? (2003)
Megy alapból.
|
pén. jan. 21, 2005 14:26 |
|
|
voison
ezüst tag
|
jaja közben rájöttem hogy ezt külön lehet állítani minden profilhoz, nagyon jó.
ahhoz hogy ezek a homescreenek működjenek kell feltenni külön programot vagy ez megy alapból? (2003)
|
pén. jan. 21, 2005 14:13 |
|
|
jazoo
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 32 Tartózkodási hely: Sárospatak
|
Re: rezgés + csörgés
Vagany írta: voison írta: van olyan lehetőség hogy először rezeg aztán csörög a tela? mert ilyet nem találok. csak a cshangnáltudom beállítani hogy rezeg, de akkor csak rezeg. ? 2003 soft nekem 2002-es soft-on Home gomb (kis házikó) hosszan nyomva, normálra ráállok, jobb gomb (menu) edit nagy kék gombbal, Ring type: Ring Ring once Increasing ring Vibrate Vibrate than ring Vibrate and ring Silent
Azért nem árt ha nem a "normal" profilt szerkeszted át, hanem pl. a "meeting" -et. Így csak át kell álnod egyik profilról a másikra.
|
pén. jan. 21, 2005 13:57 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Dragon írta: Sajna csak 2003 ra való ténmákkal megy.
De ez nem,megy 2002-vel is.Bár nem lehet annyira testreszabni (ikonok összevissza),főleg a színekkel lehet kombinálni.
[url=http://download.microsoft.com/download/e/0/6/e06f4682-2149-448d-9867-89823d5bf9ae/theme%20generator%20smartphone.msi]Smartphone theme generator
[/url]
|
pén. jan. 21, 2005 13:30 |
|
|
Vagany
arany tag
|
Re: rezgés + csörgés
voison írta: van olyan lehetőség hogy először rezeg aztán csörög a tela? mert ilyet nem találok. csak a cshangnáltudom beállítani hogy rezeg, de akkor csak rezeg. ? 2003 soft
nekem 2002-es soft-on
Home gomb (kis házikó) hosszan nyomva, normálra ráállok, jobb gomb (menu) edit nagy kék gombbal, Ring type:
Ring
Ring once
Increasing ring
Vibrate
Vibrate than ring
Vibrate and ring
Silent
|
pén. jan. 21, 2005 13:26 |
|
|