|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
arnd
gyémánt tag
|
Ha már minden mindegy akkor érdemes átmelegíteni a prociját, természetesen levett hűtővel. Lehet, hogy csak egy-két láb adta meg magát. BGA tokos IC-ket lehet cserélni csak nem hiszem, hogy be lehetne szerezni a VGA áránál sokkal olcsóbban.
|
pén. márc. 12, 2004 22:25 |
|
|
freelancer
ezüst tag
|
Nincs megoldás, a kártyád GPU -ja dobta fel magát valószínüleg, ami tipikus sajnos az Nvidia kártyáinál. A boltban, ahol dolgozom, van egy "múzeum polc", ahol XT deszkától mostani vid. kártyákig minden ki van állítva. Megdöbbentően sok közte az Inno és az Asus, szinte mindnek a procija dőlt meg, amit nem lehet cserélni. Kibúvó lehet, ha a GPU melletti stabilizátorra rámérsz fesz. mérővel, és megnézed, hogy mennyi tápot kap a GPU. Ha valami lehetetlenül alacsony érték, akkor lehet, hogy csak a túlmelegedő GPU ette meg saját tápstabilizátorát, de nekem még ilyen kártyám nem volt, ami ennyivel megúszta volna, ezért a múzeum, az csak múzeumnak jó. Apropó: Ati egy darab sincs még ott ...
|
pén. márc. 12, 2004 21:26 |
|
|
man5on
gyémánt tag
|
hm..nincs ezekben védelem?
nemértem...nempróbáltad ki magad..?mármint hogy jó hűtőt rá stb..ha nincs égésnyom...
aztán lehet kuka a vége:(
|
kedd márc. 09, 2004 21:40 |
|
|
Dreef
|
Szóval egy azus ti4400 video kártya proci hűtője szállt el, amiről mit sem tudtam csak a kép fagyott le és nem válaszolt semmire a gép újraindít és utána nincs kép, elvittem a szervizbe és mivel a gari lejárt 3 éves..nem tudnak vele mit csinálni azt mondják megsült?
Kártyán nem lehet látni hogy megégett sem érezni, akkor sem mikor a hiba történt? nos lehet e életet lehelni a kártyába.
Nos vettem egy ati 9600 400/300-ast de jó volna az nvidia is...
valami help?
ha valaki tud valami megoldást..dreef@freemail.hu köcii
|
kedd márc. 09, 2004 13:43 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|