Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 11:28

Hozzászólás a témához  [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 40  Következő
Vodafone dicsérő 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
A 100kb roamingra vonatkozik!
Tudomasom szerint 1 byte.

hétf. feb. 28, 2005 19:27
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Vodawap GPRS 1 Mb előfizetést aktiváltam. (komoly befektetés) :D
Kérdésem az lenne hogy hány Kb okban tortenik az elszamolas? Voda oldalan olyat találtam h 100kb. Tehát ha csak mondjuk 1 mailt nezek meg ami kb 1-5kb akkor is 100kb ot szednek le? Mert ha igen akkor lehet kövi honapban nem lesz bekapcsolva ez a szolgaltatas. :D

hétf. feb. 28, 2005 18:38
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
2005. február 24.

"VODAFONE 2004. ÉV PARASPORTOLÓJA" DÍJÁTADÁS
Negyedszer is átadásra kerültek "Az év Parasportolója" díjak

A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Vodafone Magyarország Rt. negyedik alkalommal adta át "Az év Parasportolója díjat", 4 kategóriában 14 versenyzőnek.

A Vodafone Magyarország támogatásával létrehozott "Az év parasportolója" díjat fogyatékos sportolók vehetik át. A Vodafone hagyományteremtő szándékkal többek között azért is vesz részt a Magyar Paralimpiai Bizottság munkájában, hogy felhívja a figyelmet a sportolók példátlan teljesítményére.
A Magyar Paralimpiai Bizottság 70 szakújságírót, szakágvezetőt és edzőt kérdezett meg, a ezek alapján alakult ki a 2004-es év legjobb parasportolóinak névsora.

A díjakat átadta Mádl Dalma asszony, Füleki András, a Nemzeti Sporthivatal alelnöke, Nádas Pál, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke és Nigel Thorpe, a Vodafone Corporate Affairs igazgatója.

A Vodafone az eseményen jelentette be, hogy meghosszabbítja együttműködését a Magyar Paralimpiai Bizottsággal, és további négy évre szóló főtámogatói szerződést írt alá a szervezettel.

Nigel Thorpe elmondta, hogy a mobilszolgáltató ezzel a támogatással is azt kívánja kifejezni, hogy egyenrangúnak tekinti a paralimpikonokat az olimpikonokkal. Ennek értelmében a Vodafone támogatja a pekingi olimpiára készülő sportolók kvalifikációs versenyeztetését, a szükséges sporteszközök, felszerelések biztosítását, illetve az ifjúsági versenyeztetést.

A Vodafone Magyarország szponzorfilozófiájában az egyik legnemesebb feladat a mozgáskorlátozottak, az értelmi fogyatékosok, a vakok és a gyengénlátók sportolási lehetőségeinek támogatása.

A Vodafone Magyarország Rt. először 2000 szeptemberében írt alá főtámogatói szerződést a sportszövetséggel, 3 millió forintot adományozva a Magyar Paralimpiai Bizottságnak.

Díjazottak:

Női:

1. Pásztory Dóra, úszás
2. Dani Gyöngyi, vívás
3. Krajnyák Zsuzsa, vívás[/list]

Férfi:

1. Kovács Ervin, úszás
2. Szekeres Pál, vívás
3. Vincze Gábor, judo és Vereckei Zsolt, úszás

Edző:

1. Dr. Anatolij Petrov, úszás
2. Tari Imre, úszás
3. Keserű József, judo

Csapat:

1. Női tőr- és párbajtőr: Krajnyák Zsuzsanna, Horváthné Pálfi Judit, Jurák Andrea, Dani Gyöngyi
2. Boccia páros: Béres Dezső, Gyurkota József

szomb. feb. 26, 2005 14:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sy először Engem keresett meg. Erre válaszoltam Neki, hogy Én csak kiszedtem azt az infot, arról a linkről, amit CineDOG megadott. Meg tovább kutatva, megadtam K.Gy. BMF-es e-mail címmel rendelkező Illető által létrehozott WORD-fájl linkjét, mely a részleteket tartalmazza, mely továbbra is a gépemen hever :twisted: :mrgreen:; amit bárki más is megtalálhatott volna, ha neki áll keresni az oldalakon. Jeleztem, hogy nem a fórumból kéne kiszedni, hanem Nekik kéne jelszóval védeni a honlapjukat. Aztán javasoltam, hogy a gyanakvások elkerülése végett ne csak az Én hosszú hozzászólásom legyen kitörölve, hanem minden olyan hozzászólás módosítva, törölve legyen, ami ezzel kapcsolatos, s a hozzászólások íróit keresse meg PÜ-ben.

kedd feb. 22, 2005 21:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Más nempublikus csomagok is elérhetőek a neten.
Különböző szakszervezetek.

kedd feb. 22, 2005 19:55
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
csendes írta:
Talán titoktartási kötelezettségük van? Valamitõl megijedtek?

persze, azt mind a három társaság aláíratja az ügyfeleivel.

kedd feb. 22, 2005 19:50
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Ugye azért ez durva!??Az általam belinkelt nem titkos weboldalon elérhető speciális vodacsomag, ami egy bizonyos fbusiness társaságé, ki lett törölve, mert szóltak Sy-nak, hogy a csomag nem publikus. ....
Az oldalukról is levették a tarifatáblázatot...
Azt irják: "A részletes percdíjakat csatlakozáskor e-mailben küldöm."

Talán titoktartási kötelezettségük van? Valamitől megijedtek?

kedd feb. 22, 2005 19:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Ugye azért ez durva!??

Az általam belinkelt nem titkos weboldalon elérhetõ speciális vodacsomag, ami egy bizonyos fbusiness társaságé, ki lett törölve, mert szóltak Sy-nak, hogy a csomag nem publikus.

Ha itt rimánkodnának térdenállva, hogy lépjek be hozzájuk, és kapom a csomagot, és nem kell havi 6ezerért sem náluk vásárolni érte, akkor is KAKÁLNÉK rájuk!

hagyjad má', hülye MLM társaság.

Sy-t pedig megértem, ez a dolga.

(Ha az én oldalamon fordulna elő ilyesmi, akkor közölném, hogy a saját weboldalukkal foglalkozzanak, ne az enyémmel)

kedd feb. 22, 2005 19:26
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ugye azért ez durva!??

Az általam belinkelt nem titkos weboldalon elérhető speciális vodacsomag, ami egy bizonyos fbusiness társaságé, ki lett törölve, mert szóltak Sy-nak, hogy a csomag nem publikus.

Ha itt rimánkodnának térdenállva, hogy lépjek be hozzájuk, és kapom a csomagot, és nem kell havi 6ezerért sem náluk vásárolni érte, akkor is KAKÁLNÉK rájuk!

kedd feb. 22, 2005 18:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Elég király csomag lenne, ezen hülye feltételek nélkül.

vas. feb. 20, 2005 18:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Kedvezményes speckó vodacsomag.

Átugorja a linket, de a bal oldalon a Vodafone menüben ott lesz a leírása.

mlm rulez!

vas. feb. 20, 2005 17:40
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
FABUS Díjcsomag
A Vodafone által biztosított kedvezmények a Family Business aktív tagjai számára.....[/i]
Kár, hogy nem ÉN vagyok a piramis csúcsán....

vas. feb. 20, 2005 17:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
** Kérésre törölve **

vas. feb. 20, 2005 17:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Punto83 írta:
Nekem is "csak" 1500-at ajánlottak fel. Ez mitől függ? Ennyiért lehet, hogy nem töltöm fel...

Nem tudom. Nekem ajánlottak már 1500-at és 2000-et (meg talán 1000-et is). A mostani SIM, amire a kedvezményről szóló SMS jött, egy telóval lett véve, és sosem volt feltöltve, csak az alap 1500 lebeszélhetőség volt rajta. Az hamar elfogyott, majd ment a fiókba. Nincs is a vásárolt telóval használva.

vas. feb. 20, 2005 15:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
csendes írta:
Igen igy negyedévente kell töltened, viszont lehet, hogy negyedévente kapsz majd 1500 (vagy még több) jutalmat. Akkor viszont Te jobban fogsz járni a 4x1500-zal. :)

Az a baj, hogy volt már ilyen SIM-em, amire felajánlottak 1500-at, feltöltöttem, megkaptam egy idő után a bónuszt, de amikor megint lejárt, már nem jött semmilyen bónuszról szóló SMS, ha újra feltöltöm, kikapcsolás előtt.

vas. feb. 20, 2005 15:46
platina tag

Hozzászólás 
Nekem is "csak" 1500-at ajánlottak fel. Ez mitől függ? Ennyiért lehet, hogy nem töltöm fel...

vas. feb. 20, 2005 15:22
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Most kaptam Én is egy SMS-t a lejáró SIM-emre. De Nekem "csak" 1500-at ajánlottak fel. A gond, hogy ha feltöltöm 2500-zal, akkor csak 32 napom van arra, hogy ezt, és a bónuszt letelefonáljam.
Igen igy negyedévente kell töltened, viszont lehet, hogy negyedévente kapsz majd 1500 (vagy még több) jutalmat. Akkor viszont Te jobban fogsz járni a 4x1500-zal. :)

vas. feb. 20, 2005 15:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
csendes írta:
Feltöltöttem a kómában lévő vitamax karimat és most megkaptam a felajánlott 3200 Ft-ot. :D Elfogadnék minden feltölltésre ekkora jutalmat. :)

Most kaptam Én is egy SMS-t a lejáró SIM-emre. De Nekem "csak" 1500-at ajánlottak fel. A gond, hogy ha feltöltöm 2500-zal, akkor csak 32 napom van arra, hogy ezt, és a bónuszt letelefonáljam.

vas. feb. 20, 2005 11:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
.Nokia. írta:
Macika írta:
Urak. IP cím alapján ellenõriztem.
NEM egyezik már a két IP cím szolgáltatója sem, tehát alaptalan a gyanúsítgatás.

Perzse, hogy nem!! Csak valamiért Karfiol képtelen kinõni ebbõl a Kzolee szindrómából.

és ha kzolee proxyzott? :) csak vicc vót.....

csüt. feb. 17, 2005 22:49
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Legalabb 12500-zal toltottel? Mert ugy eleg jol nez ki a +5700Ft. ;-)
Bizony, jól mutat. :)

csüt. feb. 17, 2005 21:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Legalabb 12500-zal toltottel? Mert ugy eleg jol nez ki a +5700Ft. ;-)

csüt. feb. 17, 2005 21:38
arany tag

Hozzászólás 
Feltöltöttem a kómában lévő vitamax karimat és most megkaptam a felajánlott 3200 Ft-ot. :D Elfogadnék minden feltölltésre ekkora jutalmat. :)

csüt. feb. 17, 2005 21:16
arany tag

Hozzászólás 
OFF: KZolee nem ír ékezetesen.

szomb. feb. 12, 2005 12:33
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Urak. IP cím alapján ellenőriztem.
NEM egyezik már a két IP cím szolgáltatója sem, tehát alaptalan a gyanúsítgatás.

Perzse, hogy nem!! Csak valamiért Karfiol képtelen kinőni ebből a Kzolee szindrómából.

szomb. feb. 12, 2005 9:36
Moderátor

Hozzászólás 
Urak. IP cím alapján ellenőriztem.

szomb. feb. 12, 2005 2:39
arany tag

Hozzászólás 
KaRFiol írta:
CineDOG írta:
Karfiol? Te honnan tudod hogy KZolee?

Olvass a sorok között. :P

Igyekszem kultúrált lenni....

Áruld már el, hogy mi a francért nem érted meg, hogy nem Kzolee írt!!! Neked üldözési mániád van, vagy esetleg ennyire gyengék a szellemi képességeid? Tehát mégegyszer: NEM KZOLEE ÍRT!!!!! Marha jó lenne, ha ezt végre megértenéd!!!

pén. feb. 11, 2005 20:34
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Olvass a sorok között. :P

pén. feb. 11, 2005 18:27
ezüst tag

Hozzászólás 
:D ...nekem meg tegnap jött az SMS, hogy a "Zárt csoport" opció eddigi havi 800,- Ft-os díját 400,-Ft/hóra csökkentették és már így is fognak számlázni!
Azért ennek örültem... :)

pén. feb. 11, 2005 15:24
arany tag

Hozzászólás 
FIgyelem-lecsokkent a horribilis 93000ft-ról a 3G connect card ára 40000re! Igaz,ott még nem tartunk hogy 1Euróért hajitsák utánunk,de talán ez már elfogadhatóbb. Lesz ez még olcsóbb is( a gprs kártya már 70ft!!)

csüt. feb. 03, 2005 15:41
Profil Privát üzenet küldése ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Nahát, nem igaz, hogy még mindig ezen az Europarkos dolgon lovagoltok.
Nem unalmas? Inkább szánalmas. Találjatok jobb témát.

csüt. feb. 03, 2005 13:12
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Éppen Téved :) Valamiért nagyon utálja Kzolee-t ennyi.

hétf. jan. 31, 2005 23:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
KZolee volt itt mar pár néven, de női nevet minek? Ez már beteges.

hétf. jan. 31, 2005 23:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:

1. blöff

2. megkérdezte valamelyik mod-tól az ipcimeket.

hétf. jan. 31, 2005 23:14
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 

hétf. jan. 31, 2005 17:37
vas-tag

Hozzászólás 
KaRFiol írta:
Csakegyszöszi írta:
Egy tizenéves fiúnak biztos aranyosnak tünnek ezek a szőke picsák, mert ezek a fiúk örülnek ha egy nő rájuk mosolyog.... de egy felnőtt férfi ennél kicsit többet vár el tőlük........

Köszönjük Kzolee! Ezért érdemes volt külön nevet regisztrálni. Fogadok, te vagy a tizenéves fiú. :D:D:D

Gratulálok kisfiú :-) Sokat elárul jellemedről, hogy az egész mondanivalóból a lábjegyzet ragadta meg a figyelmedet, nem a lényeg:-)))))))))

hétf. jan. 31, 2005 13:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csakegyszöszi írta:
Egy tizenéves fiúnak biztos aranyosnak tünnek ezek a szőke picsák, mert ezek a fiúk örülnek ha egy nő rájuk mosolyog.... de egy felnőtt férfi ennél kicsit többet vár el tőlük........

Bizony! Minimum egy félórás "szoftverfrissítést" a szerelő szobában :wink: :lol: :lol:

Egyébként érdekes: Hozzászólások: 0

hétf. jan. 31, 2005 12:34
platina tag

Hozzászólás 
Csakegyszöszi írta:

Köszönjük Kzolee! Ezért érdemes volt külön nevet regisztrálni. Fogadok, te vagy a tizenéves fiú. :D:D:D

hétf. jan. 31, 2005 12:32
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nem tudtam megállni, hogy ne reagáljak a "szőke picsás" hozzászóláshoz.:-)
Szőke vagyok én is, de nem picsa.... viszont jelen voltam én is akkor az europarki vodafone szalonban,amikor ezen nagyszerű hölgyemény csak nagy nehézségek árán tudta elvégezni igen nehéz munkáját...... Én tettem szóvá, hogy micsoda hangos és borzasztó valakinek a csangőhangja, álmomban nem gondoltam volna, hogy az ügyfélszolgálatos hölgy telefonja ontja magából az egyes körökben elég népszerű dallamot:-))))))
Erre csak annyi a reagálásom, hogy én is szoktam ügyfelekkel foglalkozni munkám során, de ő nekik még sosem volt szerencséjük hallgatni csengőhangomat, ha akkor cseng (hallkan) amikor ügyfél van,akkor lenyomom a telefont, elutasítva rajta a hívást....
Ez a hölgy női szemmel nézve is kiérdemelte a "szőke picsa" elnevezést, női szemmel megjegyezve: vidékies sminkkel:-))))
Tavaly év elején adtam vissza akkori vondafone-s előfizetésemet,ahol egy férfi kollegának az odanemfigyelésével szembesültem. Ugyanis közölte velem, hogy a visszajáró eddig befizetett összeget a bankszámlámra fogják utalni, amit majd diktáljak be a kollegájának, aki felfog hívni telefonon...... Kérdeztem: Azon a számon amit éppen most adtam vissza?
!!!!!!!!!! Még azt sem mondta, hogy elnézést igaza van...... Ezekután egy ismerős vodás telefonjáról felhívtam a 1270-et és bediktáltam a bankszámlaszámomat és kb 3 hónap után meg is érkezett rá a visszajáró összeg.
Nagyon helyes hogy a vodafone helyt ad az ügyfelek panaszainak, mert ilyen hiányos viselkedéskultúrával és szakmai tudással rendelkező személyek ne üljenek az ügyfélszolgálaton.....
Külön dicséret viszont a Westendben lévő vodafona ügyfélszolgálatnak,ott mindig értelmesek és aranyosak még a nők is:-)))))) Igaz nem voltak szőkék:-)))))))

hétf. jan. 31, 2005 11:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csendes mindkét hozzászólásával maximálisan egyetértek.

vas. jan. 30, 2005 9:15
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
.....
Ügyfélnek is, szolgáltatónak is meg kell tanulnia a dolgát, az ügyfél semmiképp se legyen bunkó, az ügyfélszolgálatos pedig tudjon bánni az ügyféllel. Én mindhárom mobilszolgáltató márkaboltjában meg szoktam fordulni, a T-Mobile és a Pannon ügyfélszolgálatos dolgozókat általában felkészültebbeknek érzem, lényegesen ritkábban kényszerülnek valamilyen tanácskérésre a Vodafone dolgozókhoz képest. Ettől függetlenül diicsétes igyekezetet tapasztalok náluk is.

vas. jan. 30, 2005 0:27
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
nézd, egy csörgő mobil igenis bunkóság BÁRMILYEN ügyfélszolgálati helyen. Tuti, hogy előírás szerint minimum némítani kell a telót. Ráadásul csörgés közben mindegyik telón ott a "no" vagy jobbakon a "némít" gomb is.

visszakanyarodva, igenis az eladónak udvarisnak kell lenni minden vevővel szemben, még akkor is, ha nem a vevőnek van igaza. Lásd még: a vevőnek mindig igaza van.
Azaz ha a vevő azt kéri, hogy ne csengjen a mobil - ha ez egyébként nem sértené alapból az eladás etikettjét -, akkor is illene azt - a vevő kérése miatt - kikapcsolni. Ha a vevő egy pohár vizet kér, illik neki kivinni. mint ahogy ezt pont az ominózus üzletben láttam is!

Tehát a történtek miatt érthetően háborodott fel a Gumicsizma. Szerencsére ez (az általa írt eset) nem általános.

Sokkal inkább általános a nagy tömeg, ami főleg a paninál szembeötlő (de igaz mindháromra). A viszonteladói üresen tátongnak, a bemutatótermei meg tömve emberekkel. Célszerű lenne néhány további funkciót - megfelelő díjazással - a viszonteladók számára is elérhetővé tenni. Gondolok itt legfőképp a számlabefizetésre, hűségprogramban való telóvásárlása.

Teljes mértékben egyetértek! Szerintem is érthető volt Gumicsizma felháborodottsága.

vas. jan. 30, 2005 0:00
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
latoo írta:
Nokia, ha számodra érdektelen az egész, akkor miért picsázol le embereket? Lehet, hogy éppen nem a te szuperérzékeny lelkednek megfelelõen bántak veled, én csak azt mondom, hogy túlreagálod a dolgot. Ha nem veszi fel a telefonját az a baj, ha felveszi akkor meg az a baj. Amugy csatlakoznék csendeshez, ülj be te egy napra valami ilyen helyre.

nézd, egy csörgõ mobil igenis bunkóság BÁRMILYEN ügyfélszolgálati helyen. Tuti, hogy elõírás szerint minimum némítani kell a telót. Ráadásul csörgés közben mindegyik telón ott a "no" vagy jobbakon a "némít" gomb is.

visszakanyarodva, igenis az eladónak udvarisnak kell lenni minden vevõvel szemben, még akkor is, ha nem a vevõnek van igaza. Lásd még: a vevõnek mindig igaza van.
Azaz ha a vevõ azt kéri, hogy ne csengjen a mobil - ha ez egyébként nem sértené alapból az eladás etikettjét -, akkor is illene azt - a vevõ kérése miatt - kikapcsolni. Ha a vevõ egy pohár vizet kér, illik neki kivinni. mint ahogy ezt pont az ominózus üzletben láttam is!

Tehát a történtek miatt érthetõen háborodott fel a Gumicsizma. Szerencsére ez (az általa írt eset) nem általános.

Sokkal inkább általános a nagy tömeg, ami fõleg a paninál szembeötlõ (de igaz mindháromra). A viszonteladói üresen tátongnak, a bemutatótermei meg tömve emberekkel. Célszerû lenne néhány további funkciót - megfelelõ díjazással - a viszonteladók számára is elérhetõvé tenni. Gondolok itt legfõképp a számlabefizetésre, hûségprogramban való telóvásárlása.

szomb. jan. 29, 2005 23:50
Profil Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Nokia, ha számodra érdektelen az egész, akkor miért picsázol le embereket? Lehet, hogy éppen nem a te szuperérzékeny lelkednek megfelelően bántak veled, én csak azt mondom, hogy túlreagálod a dolgot. Ha nem veszi fel a telefonját az a baj, ha felveszi akkor meg az a baj. Amugy csatlakoznék csendeshez, ülj be te egy napra valami ilyen helyre.

szomb. jan. 29, 2005 23:20
arany tag

Hozzászólás 
.Nokia. írta:
latoo írta:
Egy-két apróság ami felhúzott...

Nahát nahát egy frissen regisztrált tag :) Jó forumozást :) A hozzászólásod nagy részével nem szeretnék törődni. Számomra érdektelen.
Szerintem latoo hozzászólásának van igazságtartalma, mindenkinek ki kellene próbálnia, hogy milyen is szolgáltatni, ügyfelekkel foglakozni úgy, hogy egyetlen partner részéről se érkezzen panasz.

szomb. jan. 29, 2005 13:50
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
latoo írta:
Inkább díjaznod kéne hogy nem vette fel miközben veled foglalkozott, mert idézem "végülis nem Én vagyok az ügyfél" (csak hogy értsd az Én alatt téged értelek).

Most bocsika,de téged nem idegesítene,ha épp beszélgetsz valakivel/szerződést kötsz/etc. és a másiknak egyfolytában cseng a telcsije,az meg nem foglalkozik vele.Vegye le róla a csengőhangot,vagy kérjen elnézést,felveszi és megkéri az illetőt,hogy ugyan híja már vissza egy 20 perc múlva.Ez sokkal normálisabb megoldás,mint úgy tenni,mintha nem is csörögne,nem? Nekem szobatársam multkor mondta a hívónak,hogy hívja már vissza 5 perccel később,mert most épp beszélget (velem).Pedig engem nem zavart volna,ha dumál pár percet telcsin.

És igen,az üszis legyen már az ügyfélért,és ne fordítva.Persze,ő is "csak" ember,de ő egy nagy céget képvisel.Mert ha az ügyféll azt látja,hogy tesznek a fejére,akkor nem sokáig fogja ezt tűrni,hanem elmegy oda,ahol legalább normálisan bánnak vele (a megbecsüléses dolgot most ugye hagyjuk,mert sok példa van pro-kontra a fanatisztikus "hűségprogramokra is).

Nem kell ezzel foglalkoni. Minden jobb annál mint csöngeni hagyni a telót. Ha felveszi és azt mondja, hogy hívj később, vagy visszahívlak akkor az normális elintézése a dolognak. Eszembe se jut szóvá tenni. Na de csengeni hagyni a telót fura dolog...

szomb. jan. 29, 2005 13:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
latoo írta:
Inkább díjaznod kéne hogy nem vette fel miközben veled foglalkozott, mert idézem "végülis nem Én vagyok az ügyfél" (csak hogy értsd az Én alatt téged értelek).

Most bocsika,de téged nem idegesítene,ha épp beszélgetsz valakivel/szerződést kötsz/etc. és a másiknak egyfolytában cseng a telcsije,az meg nem foglalkozik vele.Vegye le róla a csengőhangot,vagy kérjen elnézést,felveszi és megkéri az illetőt,hogy ugyan híja már vissza egy 20 perc múlva.Ez sokkal normálisabb megoldás,mint úgy tenni,mintha nem is csörögne,nem? Nekem szobatársam multkor mondta a hívónak,hogy hívja már vissza 5 perccel később,mert most épp beszélget (velem).Pedig engem nem zavart volna,ha dumál pár percet telcsin.

És igen,az üszis legyen már az ügyfélért,és ne fordítva.Persze,ő is "csak" ember,de ő egy nagy céget képvisel.Mert ha az ügyféll azt látja,hogy tesznek a fejére,akkor nem sokáig fogja ezt tűrni,hanem elmegy oda,ahol legalább normálisan bánnak vele (a megbecsüléses dolgot most ugye hagyjuk,mert sok példa van pro-kontra a fanatisztikus "hűségprogramokra is).

szomb. jan. 29, 2005 13:39
arany tag

Hozzászólás 
latoo írta:

Kedves .Nokia. !
Stilusod alapján a "szőke picsa" helyében arcodat megpillantva én is elkáromkodtam volna magam, bár erősen kétlem hogy ez megtörtént. Én már többször voltam az Europarkos "picsáknál" és mindig nagyon kedvesek és szolgálatkészek voltak. Ahhoz meg hogy kinek hogy és mikor cseng a telefonja végképp semmi közöd. Inkább díjaznod kéne hogy nem vette fel miközben veled foglalkozott, mert idézem "végülis nem Én vagyok az ügyfél" (csak hogy értsd az Én alatt téged értelek).
Ócsárolni könnyű, pláne névtelenül. Köszi ennyi

Nahát nahát egy frissen regisztrált tag :) Jó forumozást :) A hozzászólásod nagy részével nem szeretnék törődni. Számomra érdektelen.

szomb. jan. 29, 2005 13:36
vas-tag

Hozzászólás 

Kedves .Nokia. !
Stilusod alapján a "szőke picsa" helyében arcodat megpillantva én is elkáromkodtam volna magam, bár erősen kétlem hogy ez megtörtént. Én már többször voltam az Europarkos "picsáknál" és mindig nagyon kedvesek és szolgálatkészek voltak. Ahhoz meg hogy kinek hogy és mikor cseng a telefonja végképp semmi közöd. Inkább díjaznod kéne hogy nem vette fel miközben veled foglalkozott, mert idézem "végülis nem Én vagyok az ügyfél" (csak hogy értsd az Én alatt téged értelek).
Ócsárolni könnyű, pláne névtelenül. Köszi ennyi

szomb. jan. 29, 2005 13:21
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Árpy írta:
Pénzkicsikarós :lol:
...ha sikerül :?:

Nem muszáj fizetniük, pereskedni, de ha valaki szól nekik, vegyék már a fáradtsgot, hogy kijavítják, amit kell...
Már tegnap kijavitották, valaki biztos jelezte nekik.

szomb. jan. 29, 2005 12:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
Pénzkicsikarós :lol:
...ha sikerül :?:

Nem muszáj fizetniük, pereskedni, de ha valaki szól nekik, vegyék már a fáradtsgot, hogy kijavítják, amit kell...

pén. jan. 28, 2005 22:51
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 40  Következő