Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 16:51

Hozzászólás a témához  [ 114 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
A Voda uj exkluziv ajánlata! 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sokszor nem erte ez meg Nekem. Es sokszor fogom majd a fejem, hogy eppenhogy atnyult a hivas a következö percbe. Meg szüksegem lesz juliusig az olcso dumara. Ma fixaltam a 1270-en, igy nincs visszaut. A tegnapi rendelesnek nyomat se lattak. Majd benevezek melle egy SWYOP-ra :-).

kedd ápr. 19, 2005 21:43
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Képes vagy a jó kis BYOP-ot eldobni egy ilyen percalapu fosra?

kedd ápr. 19, 2005 20:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Voltam oly merész, és regiszráltam Magam ezen a 70-es számon. Kérdés, hogy benne vagyok-e még az első 50 ezerben, kötekednek-e majd, hogy Engem nem is kerestek meg ezügyben, akkor miért ezen a számon regeltem Magam, s nem a 1270-en (hihi, mert itt nem kell emberkére várni, -vel dumálni, így gyors), és hogy jelenleg BYOP-ban vagyok, megerősítést kérnek-e majd emiatt.
Aztán. 6-ai zárású vagyok, ha mondjuk (mondjuk, bár nem jellemző) már holnap aktiválják, akkor az 1000-1000 percnek a 18/30-ad részét beszélhetem le, vagy a teljes 2000 percet (mert ha pl. hóközben rendeled meg az SMS 100-at, akkor a teljes 100 db-ot elküldheted, még akkor is, ha számlazárás előtti napon aktiválták, akkor is elküdhetsz a 2 nap alatt 100 db SMS-t 2/31*1250 Ft-ért - legalábbis ezt mondták anno a 1270-en).
Az üszi pontosan meg tudja mondani, hogy mennyi perc ment le a hétvégiből és mennyi a hétköznapiból? Milyen gyakori itt a frissítés?
Kinek mennyi idő után aktiválták a kérés után?
Egyelőre ennyi :wink: .

hétf. ápr. 18, 2005 20:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Vodánál az igazán ciki az, hogy a Motorola V525 / V550 / V600 stb esetén nem zavarja ha illegális mp3 csnegőhangokat használsz..

pén. feb. 25, 2005 9:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Mint már többször leírtam, a demokráciában alkalmazkodás van. Mivel a

Szerintem ez azért akkor sem jó. Majd ha például automatikusan mindenkitől beszedik a bírságot is parkoláskor (mert hát túl sokan parkolnak tilosban), automatikusan kifizettetik veled a pótdíjat (mert az utasok 30-40% bliccel), ésatöbbi, ésatöbbi, akkor talán te is másként fogod ezt gondolni.

pén. feb. 25, 2005 9:38
Moderátor

Hozzászólás 
KOCsi írta:
Joe_Bp írta:
A T-Mobile , a PGSM, és maga a gyártó nem foglalkozik evvel, akkor MILYEN JOGON FELTÉTELEZI egy vodafon azt hogy én nem legális csengőhangot használnék?????

Ugyanez van a nyers CD-kel is. Rárakják a kis hologramos artisjus matricát, ugyanis azt feltételezik, hogy én zenét akarok másolni...

Mint már többször leírtam, a demokráciában alkalmazkodás van. Mivel a bűnöző réteg nem hajlandó alkalmazkodni a becsületes réteghez (magyarul nem hagy fel a bűnözéssel, csalással, szabálytalansággal), ezért a túlsúlyban lévő becsületes emberek erőltetik magukra a becstelen emberek miatt hozott kényszerítő intézkedéseket.
Ha belegondolsz, rögtön találsz a életből milliónyi példát...

pén. feb. 25, 2005 0:26
arany tag

Hozzászólás 
Joe_Bp írta:
Vásároltam a Vodafonnál, egy SonyEricsson K700i készüléket.....ugye Live! szoftverrel árulják....SEM a honlapon, SEM bemutatóteremben NEM hívják fel a figyelmet arra, hogy a készülék NEM azzal a tudással rendelkezik, mint ami a honlapon található.....

Hosszas telefonálgatások után megjött az indok a Vodafontól:
"Mivel az Mp3 as csengőhang amit használni szeretnék, FELTEHETŐEN NEM LEGÁLIS, ezért ők gondoltak arra,hogy nehogy szerzői jogokat sértsek, ezért ezt a funkciót LETILTOTTÁK a készülékben...."

Csakhogy ezt a tisztel Vodafon, SEHOL SEM ÍRJA!!!!!!

A T-Mobile , a PGSM, és maga a gyártó nem foglalkozik evvel, akkor MILYEN JOGON FELTÉTELEZI egy vodafon azt hogy én nem legális csengőhangot használnék?????

Ugyanez van a nyers CD-kel is. Rárakják a kis hologramos artisjus matricát, ugyanis azt feltételezik, hogy én zenét akarok másolni...

csüt. feb. 24, 2005 23:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Joe_Bp írta:
Vásároltam a Vodafonnál, egy SonyEricsson K700i készüléket.....ugye Live! szoftverrel árulják....SEM a honlapon, SEM bemutatóteremben NEM hívják fel a figyelmet arra, hogy a készülék NEM azzal a tudással rendelkezik, mint ami a honlapon található.....

"Mivel az Mp3 as csengőhang amit használni szeretnék, FELTEHETŐEN NEM LEGÁLIS, ezért ők gondoltak arra,hogy nehogy szerzői jogokat sértsek, ezért ezt a funkciót LETILTOTTÁK a készülékben...."

Ezt még írd le másik 8 topicba, és akkor a voda biztosan megajándékoz egy gyári software-s készülékkel :wink: :twisted:

hétf. feb. 21, 2005 12:47
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 

hétf. feb. 21, 2005 12:45
ezüst tag

Hozzászólás 
A remény hal meg utojára!

vas. feb. 06, 2005 2:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
vally írta:
sanyi1979 írta:
Félhavidijas Pluszra is felajánlották ezt a kedvezményt. Duettet átlehet váltani rá?

:shock: Hoppá! Tehát "nyitnak", már nem csak 90-800-ra érhetõ el.

Lehet, hogy csak várnom kell egy kicsit a BYOP-ommal? :lol: :lol:

megint kezdődik!!!!

Az SMS-t küldték el - nekem is - Extrára!

Tehát ez nem azt jelenti, hogy az extra mellé, hanem ahelyett! Teccikérteni?

pén. feb. 04, 2005 16:38
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
vally írta:
sanyi1979 írta:
Félhavidijas Pluszra is felajánlották ezt a kedvezményt. Duettet átlehet váltani rá?
:shock: Hoppá! Tehát "nyitnak", már nem csak 90-800-ra érhető el....

Szerintem ez nem azt jelenti, hogy a Plusz mellé is lehet kérni ezt az opciót, hanem hogy válthat Pluszról Voda90-800-ra, és amellé kérheti az opciót...

pén. feb. 04, 2005 15:31
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Nekem is megjött tegnap este az SMS.Fél havidíajas Extrám van , de vajon a 90-re is megadnák a felezőt és csak 1140.- ba kerülne?Még ha csak 45 percre is jönne ki akkor is jó lenne!

pén. feb. 04, 2005 15:27
platina tag

Hozzászólás 
sanyi1979 írta:

:shock: Hoppá! Tehát "nyitnak", már nem csak 90-800-ra érhető el.

Lehet, hogy csak várnom kell egy kicsit a BYOP-ommal? :lol: :lol:

pén. feb. 04, 2005 13:09
ezüst tag

Hozzászólás 

pén. feb. 04, 2005 12:57
arany tag

Hozzászólás 
savaria írta:
Kedves BYOP, SWYOP tulajok! Csak kivancsiságbol kérdezem hogy van valaki közületek aki felmondta a jo kis elöfizuját a 2000 perc miatt?

Én se mondtam fel, de hamarosan lemondom a Voda 90-emet

csüt. feb. 03, 2005 8:03
arany tag

Hozzászólás 
savaria írta:
Kedves BYOP, SWYOP tulajok! Csak kivancsiságbol kérdezem hogy van valaki közületek aki felmondta a jo kis elöfizuját a 2000 perc miatt?

Én nem mondtam fel a BYOP-ot, mert van mellette R'n'R Pluszom... 8) :D
Kérdés meddig :?: :roll:

szer. feb. 02, 2005 14:08
platina tag

Hozzászólás 
vally írta:
Üdv,

megvételre keresek olyan Voda 90 előfizetést, amin aktív ez az opció, vagy kérni lehet rá. Előny, ha nincsen hűség.

PÜ.

Nincs rá 1 forintod, hogy megvedd a vodánál? :)

szer. feb. 02, 2005 11:46
platina tag

Hozzászólás 
törölhető

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vally pén. feb. 04, 2005 0:21-kor.

szer. feb. 02, 2005 10:44
arany tag

Hozzászólás 

hétf. jan. 31, 2005 23:00
arany tag

Hozzászólás 

hétf. jan. 31, 2005 22:58
platina tag

Hozzászólás 
ma én is kaptam smst, pedig én aztán igazán nem vagyok valami hárdkór(na jó, hardcore) user a voda90emmel, meg a gprsnetemmel. A havi számlám nem nagyon megy 8000fölé, uh. sztem szépen lassan mindenki megkapja azt az értesítést:)

cycy

pén. jan. 28, 2005 19:20
arany tag

Hozzászólás 
A sötétségben élőknek:

A kiegészítő csomag CSAK ÉS KIZÁRÓLAG 90 -> 800 csomagok mellé kérhető, tehát aki más csomagról vált, annak ki kell választania, hogy 90 -> 800-ig melyik csomara vált, mielőtt ahhoz hozzáadják az opciót...

Nem igaz, hogy milyen sok analfabéta, jár ide...
Aki még 1x megkérdezi, hogy BYOP mellé rendelhető, indítványozom a megkövezését, de legalább is ajánlanék egy jó szemészt... :-)

Tegnap délután kértem az átváltást és ma reggel jött az SMS, hogy megtörtént!

pén. jan. 28, 2005 9:28
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Én megkérdeztem szép szerényen, hogy most ez az akció publikus-e, vagy sem. Ha publikus, adnak-e tájékoztatót, mert semmi info sincs a honlapon. Illetve, hogy átválthatok-e voda 90-800-ra, s igényelhetem-e ezt az opciót. Azt mondták, egyedi ajánlatként lehetőséget biztosítanak számomra, hogy átválthassak erre, s az akció valóban nem publikus.

TEHÁT NEM A BYOP-HOZ ADNÁK ODA! Ki a biliből a kezet!

Oké-oké, nem is számítottam rá, az már túl szép lenne :D

Én akkor maradok SWYOP-os és ha egyszer publikus lesz ez a csomi akkor veszek egy 90-es előfizut meg ezt mellé és kész.

Köszi!

Üdv.

szer. jan. 26, 2005 10:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én megkérdeztem szép szerényen, hogy most ez az akció publikus-e, vagy sem. Ha publikus, adnak-e tájékoztatót, mert semmi info sincs a honlapon. Illetve, hogy átválthatok-e voda 90-800-ra, s igényelhetem-e ezt az opciót. Azt mondták, egyedi ajánlatként lehetőséget biztosítanak számomra, hogy átválthassak erre, s az akció valóban nem publikus.

TEHÁT NEM A BYOP-HOZ ADNÁK ODA! Ki a biliből a kezet!

kedd jan. 25, 2005 23:46
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Nekem tájékoztató küldése helyett, inkább felajánlották e-mailben, hogy egyedi lehetőségként ha szeretnék, élhetek a kedvezménnyel :-).

huhh most kicsit össze vagyok kavarodva :D

Most akkor Byop, Swyop mellé lehet ezt kérni és talán át is váltanak vagy kizárólag 90-800-as csomi mellé lehet csak?

Üdv.

kedd jan. 25, 2005 23:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem tájékoztató küldése helyett, inkább felajánlották e-mailben, hogy egyedi lehetőségként ha szeretnék, élhetek a kedvezménnyel :-).

kedd jan. 25, 2005 21:18
platina tag

Hozzászólás 
Nekem is azt írta az ügyfélszolgálat emailben, hogy csak az válthat erre, akit megkerestek, de ennek ellenére engem is simán átraktak. Csak ki kell várni... Szerda este kértem a váltást, és szombat este jött az sms róla.

kedd jan. 25, 2005 21:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezek szerint nem veszthetek semmit. A Infóvonalon kezdeményezem a váltást a R&R Extra tarifacsomagomról 2-es gombbal a 90-as csomagra, a két opcióval együtt, majd várok türelemmel az SMS-re... A legrosszabb ami történhet, hogy semmisnek veszik az igényemet, s minden megy tovább, ahogy eddig...

Más fórumon egyébként olvastam, hogy az automata simán átváltott Dupláról...

:roll:

kedd jan. 25, 2005 18:56
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
És az is benne van, hogy csak magánszemélyek...

Namost mint írtam az én előfizum cégnéven van...nem volt gond vele....eddig....remélem a következő havi számlánál sem lesz. :D

hétf. jan. 24, 2005 7:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tesztelik, hogy mennyien kapnak rá, aztán ha beválik, majd bevezetik februárban :-)?

vas. jan. 23, 2005 14:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
csendes írta:
Szerintem ez is egy tudományos alapokra helyezett felmérési módszer, ilyen módszerrel tesztelik a velük kapcsolatos információ áramlás, fogékonyság, stb szintjét, kiküldtek valamennyi sms-t és várnak, majd értékelnek.

Ja, lehet csak az információ áramlásra kíváncsiak :)
De a részvételiben az áll, hogy :
Idézet:
...Az akcióban kizárólag magánszemélyek vehetnek részt.
Az akciós opciót az azt megvásárló első 50 ezer ügyfélnek biztosítjuk.
Az akciós opciót kizárólag a 70/7007700-as számon át igényelhetik a Vodafone által megkeresett ügyfelek. ...

Így azon sem kell csodálkozni, ha valakinek nem hajlandóak átváltani a csomagját...

vas. jan. 23, 2005 14:31
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
csendes írta:
...

Ez áll a részvételi feltételekben :wink:
Jól van, Te hiteles forrásnak vagy tekinthető. Én a telefonos tájékoztatót hallgattam végig, ott ilyesmiket nem említ, sőt felajánlja az azonnali váltás lehetőségét az opciós 90-800-as csomagokra, pedig nem kaptam sms-t.

Szerintem ez is egy tudományos alapokra helyezett felmérési módszer, ilyen módszerrel tesztelik a velük kapcsolatos információ áramlás, fogékonyság, stb szintjét, kiküldtek valamennyi sms-t és várnak, majd értékelnek.

vas. jan. 23, 2005 14:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
csendes írta:
vizsla1, én az elnézesed kérem de honnan veszed, hogy csak magánszemély kérheti? Továbbá honnan veszed, hogy akiknek nem ajánlották fel azoknak ezt úgy kell kikunyerálni? 2004. dec. 6.-án meglévő, tartozásmentes bármilyen számlás előfizus kérheti, átváltja magát 90-800-asba, oszt meglesz neki a 2000 perces opció, SZERINTEM.

Ez áll a részvételi feltételekben :wink:
Bemész egy voda boltba, mondod, hogy Neked küldött a voda ilyen SMS-t, hogy igényelheted az opciót, és szeretnél kérni egy ilyen részvételi feltételek leírást, akkor adnak Neked is.
Ebben az áll, hogy jelenleg csak azok válthatnak át, akiket külön megkerestek ilyen célból.
Természetesen más is kérheti a váltást, de nem kötelesek átváltani...

És az is benne van, hogy csak magánszemélyek...

vas. jan. 23, 2005 14:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
köszönöm a szót! :)

Pont Rád gondoltam. Meg skynet-re :-). Óhh, bárcsak szakirányon már lehetnék... Ez csak Rajtam múlik persze :) .
csendes: egyszerű: a részvételi feltételekből. Egy vodás viszonteladó ismerős megmutatta, s ebben benne van. Ha akarsz hiszel Nekem, ha nem, hát nem. De ezt oda is írtam, hogy a részvételi feltételekből tudom. S azt is leírtam, hogy ez egyelőre csak a december 6-án meglévő postpaid ügyfelekre vonatkozik, a február 15-ei csodáról még nincs hír benne.

szomb. jan. 22, 2005 17:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Netezni 9600/13400 bps-mal fogsz tudni, és kiszámlázzák, mert mobilnál a beszéd, adat és faxhívás megkülönböztethetõ, mivel az egész rendszer digitális. Majd a szakik mindjárt megmagyarázzák :-)...

köszönöm a szót! :) A hívásfelépítéskor a telefon elküldi a hívás tipusát. Természetesen - megfelelõ módszerekkel - el lehet érni, hogy beszédhívásként épüljön fel a kapcsolat, amin aztán adatok mennek. Azonban az így elérhetõ max. 9600/14400bps-nek nem hiszem, hogy örülnél! HSCSD kapcsolatot (amit a voda amúgy sem támogat) pedig csak adatkapcsolatként lehet kezdeményezni.

szomb. jan. 22, 2005 16:35
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
lényeg, hogy magánszemély legyél.

Nekem céges az előfizum...

szomb. jan. 22, 2005 15:59
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1, én az elnézesed kérem de honnan veszed, hogy csak magánszemély kérheti? Továbbá honnan veszed, hogy akiknek nem ajánlották fel azoknak ezt úgy kell kikunyerálni? 2004. dec. 6.-án meglévő, tartozásmentes bármilyen számlás előfizus kérheti, átváltja magát 90-800-asba, oszt meglesz neki a 2000 perces opció, SZERINTEM.

szomb. jan. 22, 2005 15:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
vally írta:
Idézet:
Esetleg meg lehet próbálni az Ügyfélmegtartó Csoporttal, hogy hátha engedik külön kérésre ezt használni

"Csókolom! vally vagyok, és BYOP-om van, és ha nem kapom meg a 2000 perces opciót, akkor átmegyek a rózsaszín ellenséghez, háhá!"

Mellétrafáltál, mert nem erre gondoltam. Bár kétségtelenül ez volna legjobb. Arra gondoltam, hogy akiket nem kerestek meg, és szeretnének ilyen opciót, azok keresnék meg az üszit, hogy szeretnék ők is ezt az opciót haszználni, UGYANAZZAL a feltétellel, mint akiket ők megkerestek.
ÍGY MÁR VILÁGOS??? Tehát voda 90-800 + Esti és hétvégi opció, és mindegy, hogy Neked előtte mid volt, lényeg, hogy magánszemély legyél.

szomb. jan. 22, 2005 15:31
platina tag

Hozzászólás 
Idézet:
Esetleg meg lehet próbálni az Ügyfélmegtartó Csoporttal, hogy hátha engedik külön kérésre ezt használni

"Csókolom! vally vagyok, és BYOP-om van, és ha nem kapom meg a 2000 perces opciót, akkor átmegyek a rózsaszín ellenséghez, háhá!"

szomb. jan. 22, 2005 15:05
arany tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Jeff!
A váltáskor a sima havidíjas előfizut kaptad ,vagy megadták esetleg az 1000ft-os kedvezményt is?Vagy ez csak akkor műköndne ha átmennék vitamaxra és úgy mennék vissza előfizuba?

1000 Ft-os kedvezményt nem kaptam, mivelhogy nekem még hűségnyilatkozatos volt a szerződésem, viszont ezt semmisnek vették és így a szerződéskötés napjától újra indult a 2 évem és vettem egy K700i-t 30K-ért :-)

szomb. jan. 22, 2005 14:43
platina tag

Hozzászólás 
[quote="grafikus"]vizsla1!
" Amúgy előbb a 2000 percet vonják le, és utána a 90-800-at"
Ez egy kicsit sántít nem?Mit értesz az alatt hogy előbb??A 2000 percet csúcsidőn kívül ,a 90-800-at pedig már akkor is vonják ha csúcsidőben beszélsz,nem?
quote]

szvsz csúcsidőn kívül nem csak akkor "lép érvénybe" a csomag, amikor már elfogyott a 90-800 perc, hanem előbb a 2000 fogyjon el, és utána számláz a 90-800 szerint. Ez így logikus sztem

szomb. jan. 22, 2005 13:49
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1!
" Amúgy előbb a 2000 percet vonják le, és utána a 90-800-at"
Ez egy kicsit sántít nem?Mit értesz az alatt hogy előbb??A 2000 percet csúcsidőn kívül ,a 90-800-at pedig már akkor is vonják ha csúcsidőben beszélsz,nem?

Jeff!
A váltáskor a sima havidíjas előfizut kaptad ,vagy megadták esetleg az 1000ft-os kedvezményt is?Vagy ez csak akkor műköndne ha átmennék vitamaxra és úgy mennék vissza előfizuba?

szomb. jan. 22, 2005 13:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilról 06-51 nem hívható. Hívd csak fel, hallgasd meg az automatát.

Netezni 9600/13400 bps-mal fogsz tudni, és kiszámlázzák, mert mobilnál a beszéd, adat és faxhívás megkülönböztethető, mivel az egész rendszer digitális. Majd a szakik mindjárt megmagyarázzák :-)...

A december 6-ai akció részvételi feltételei ezt tartalmazzák. És még konferenciahívást sem használhatsz. Amúgy előbb a 2000 percet vonják le, és utána a 90-800-at. A részvételi feltételekben az is benne van, hogy csak a 06707007700-n keresztül igényelhető a váltás, és csak azok, akiket a voda megkeresett.

Ugyanakkor az is benne van, hogy bármikor módosíthatja ezeket a feltéleket =>szóval Neked is, Nekem is igazam van :-).

Nem véletlenül engedték, hogy használd ezt, és nem az ingyendumát :-)...

szomb. jan. 22, 2005 11:45
platina tag

Hozzászólás 
.:Jeff:. írta:
Felmerült bennem a kérdés, hogy ez a 2000 percet, ami vezetékes körzetre is irányulhat vajon internetre is fel lehet használni? Mondjuk egy Freestart behívóra?

Sztem 0651-re nem vonatkozik, mert az "speciális", de vannak 061-es esetleg más körzetbeli "normál" behívószámok, ott valszleg nem szólhatnak bele (amúgy az ötlet JÓ!)

szomb. jan. 22, 2005 11:28
arany tag

Hozzászólás 
Felmerült bennem a kérdés, hogy ez a 2000 percet, ami vezetékes körzetre is irányulhat vajon internetre is fel lehet használni? Mondjuk egy Freestart behívóra?

szomb. jan. 22, 2005 11:22
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Jelen pillanatban csak azok igényelhetik ezt a csomagot, akit a voda megkeresett. Más nem.

Ez hülyeség :!:

Fent írtam, hogy nekem félhavídíjas Duettem volt, nem kerestek meg, hanem én hívtam a 1270-et, hogy váltsanak át erre...

Igaz, 3.5 napba telt még sikerült váltanuk...

szomb. jan. 22, 2005 10:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jelen pillanatban csak azok igényelhetik ezt a csomagot, akit a voda megkeresett. Más nem. Esetleg meg lehet próbálni az Ügyfélmegtartó Csoporttal, hogy hátha engedik külön kérésre ezt használni; addig kell próbálni, amíg nem jön február 15.
Zavaró, hogy a 2000 perc fel van osztva 1000-1000 percre.

szomb. jan. 22, 2005 10:17
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudom hogyan kellene szerencsétlen Vodafone-nak egy ilyen jelenleg is egyszerű tájékoztató szöveget megfogalmaznia ahhoz, hogy mindenki azonnal felfogja azt amit hall. Már elnézést!
A 2000 perces opciót a csak Vodafone90...800-as csomagok mellé lehet kérni. Akinek 2004. dec. 6.-án bármilyen más havidijas előfizetése is volt az kérheti amennyiben alapcsomagját átváltja Vodafone90...800 bármelyikére.

Valóban hasonlit az ajánlat az ingyendumás konstrukcióhoz, akinek nincs annak igenis érdemes elgondolkodni rajta. Igazából az összes vezetékes körzetbe inditható 1000 perc lehetősége a csábitó, nem véletlen találta ki a Vodafone ezt az opciót.
Én a félhavidijas dupla karim nem váltom át erre mert nekem a hétközbeni délelőtt 9 óráig tartó ingyenbeszélgetés lehetősége kell.

pén. jan. 21, 2005 21:49
arany tag

Hozzászólás 
Kicsit sok itt a mellébeszélés :-)

Nem csak azoknak lehet akiket megkeresnek és szintén nem csak azoknak akik dec 6-án Voda 90, 150 stb csomaggal rendelkeztek.

Nekem félhavidíjas Duettem volt, (illetve még mindig az van, mert 2 napja **** átváltani, állítólag 5 nap a váltás), de a rengeteg csúcsidős hálón kívüli beszélgets miatt nekem már nem érte meg. Felhívtam a 1270-et, elmondtam a kínom és azt mondta minden további nélkül megoldható. Így természetesen a félhavidíj úszott, de vehettem egy kedvezményes árú készüléket helyette...

Átszámoltam legutóbbi 3 havi számlámat, havonta potom 4E Ft-al lett volna alacsonyabb ezzel a csomaggal. Nem beszélve arról, hogy ebben a MATÁVos számok is benne vannak, nemcsak a Vodások...

pén. jan. 21, 2005 11:27
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 114 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő