|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|
Bad sector+kattogás=Gari???
Szerző |
Üzenet |
Karima
ezüst tag
|
És ez a bad sector lehet oka annak, hogy állandóan újraindul a gépem boot közben?
|
szomb. márc. 13, 2004 16:01 |
|
|
kazso
arany tag
|
A winyót mindenképpen cserélni kell, de az már a bolttól függ, hogy hajlandóak-e más márkát adni. Ha jól emlékszem, a fogy.véd. törvény szerint a 3. garis csere esetén vagy jogosult más márkát kérni.
|
pén. márc. 12, 2004 21:25 |
|
|
stol
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1929 Tartózkodási hely: Há' miko' hol... ;o)
|
IGEN, ÉS CSERÉLJÉK KI MÁS MÁRKÁJÚRA!
|
pén. márc. 12, 2004 20:45 |
|
|
Karima
ezüst tag
|
Kb egy hónapja vettem egy maxtor vinyót. Azon túl hogy amikor leállítom a gépem akkorát kattan a vinyó, hogy a szomszéd szobában alvó barátnõm is felébred, most elkezdett bad sectorokat gyártani. Plusz mostanában azt csinálja a gépem, hogy boot közben amikor a winxp logo alatt fut a knight rider jel, újraindítja magát állandóan, amit szerintem szintén a bad sector okoz.
A vinyómat vásárláskor beraktam a gépbe, tehát nem hurcolászom ide-oda. Ettõl tehát nem lehet bad sectoros, mondhatni rendeltetésszerûen használom.
Kérdésem: Fenti okok miatt visszavihetem-e gariba cserét kérve, esetleg egy másik márkára, mivel ebben már annyira nem bízom?
|
pén. márc. 12, 2004 20:38 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|