|
Szerző |
Üzenet |
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
@Bilee:
Áhh,pont téged kerestelek
QwertQ délután megnyitotta megint az ftp-jét és sikerült tőle tölteni egy jó adag cuccot (pár játék és jó sok e-book,összesen cca. 70 mega) és az engedélyével feltölteném Hozzád vmikor a hétvége folyamán,oks?
Majd visszakeresem az ftp elérhetőségedet
|
pén. jan. 28, 2005 17:05 |
|
|
bilee
vas-tag
|
Plíz valaki segítsen:
fölnyomtam a 2003-at, de alapállapotban 4 óra alatt leszívta az akksit. Most visszaraktam a BEN6-0630-012 nevü szoftot, de minden beállítás elveszett az mms-hez (t-mobile). Ha valaki ilyen szoftal használja a telefonját lécci írja már le ide, mi hogy van beállítva.
Köszi
|
pén. jan. 28, 2005 17:00 |
|
|
pierre
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 43 Tartózkodási hely: Budapest
|
Re: NAGY HELP
Bobafett írta: Van egy Big Daddy nevo jo baratom
Namost, ha beutom, hogy B ami ugye ket lenyomas azon a bizonyos billentyun akkor feljon minden AA-tol BA kezdetuig , majd nyomnam az I betut, ami ugye egy masik billentyun 3 nyomast jelent , de hat akkor mar [...] Remelem van erre valami egyszeru megoldas.
32339 (daddy)
|
pén. jan. 28, 2005 16:49 |
|
|
pierre
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 43 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ronson írta: Ezzel én is bő 1 napot szerencsétlenkedtem, de nálam nagyon banális oka volt:
Előzőleg SE P800-as telefonom volt és fennt maradt a gépemen az ahhoz való sync. program is. Miután ezt eltávolítottam, könnyedén működött az upgrade. Valszeg összeakadt a két program.
Ennek utanjarok, ugyanis erre a gepre minden fel van installalva (megfordult a kabelvegen 6310i, 6600, T610, P610i, 6230 és MPx200 )
Kösz a tippet!
|
pén. jan. 28, 2005 16:48 |
|
|
Bobafett
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. jan. 24, 2005 17:01 Hozzászólások: 52 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nevkereses
EDUBA!
Nagy vagy!
MIvel nem nagyon szerettem hasznalni sohasem a T9-et ezert nem is nagyon ismertem a logikajat, de most mar vilagos.
Nagyon Koszi
Udv
Boba Fett
|
pén. jan. 28, 2005 16:45 |
|
|
Bobafett
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. jan. 24, 2005 17:01 Hozzászólások: 52 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nevkereses
EDUBA!
Nagy vagy!
MIvel nem nagyon szerettem hasznalni sohasem a T9-et ezert nem is nagyon ismertem a logikajat, de most mar vilagos.
Nagyon Koszi
Udv
Boba Fett
|
pén. jan. 28, 2005 16:45 |
|
|
.dredd.
arany tag
Csatlakozott: kedd júl. 27, 2004 20:51 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: bp
|
Bobafett írta: Nevkereses Contacts ban
Pelda
Van egy Big Daddy nevo jo baratom
Namost, ha beutom, hogy B ami ugye ket lenyomas azon a bizonyos billentyun akkor feljon minden AA-tol BA kezdetuig
Na itt a bibi... Big Daddyt a 2-4-4 billentyűkkel lehet megtalálni:)
Magyrul: elég, ha az adott betű billentyűjét egyszer nyomod le, úgy mint ha T9-ben gépelnél
|
pén. jan. 28, 2005 16:42 |
|
|
eduba
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
|
Bobafett írta: Markatarsaim!
Nevkereses Contacts ban ..... KOSZI mindenkinek aki segit!
Bobafett!
Szerintem a névkereséshez elég egyszer lenyomni minden bill-t.
(Kb. úgy mint a T9-nél, tehát pl:BIG egy 2; egy 4; és megint egy 4)
Egy próbát megér!
Üdvözlettel: eduba
|
pén. jan. 28, 2005 16:41 |
|
|
Bobafett
ezüst tag
|
NAGY HELP
Markatarsaim!
Olvasgatom a topicot renduletlenul, de nem talalom a megoldast.
Nevkereses Contacts ban
Pelda
Van egy Big Daddy nevo jo baratom
Namost, ha beutom, hogy B ami ugye ket lenyomas azon a bizonyos billentyun akkor feljon minden AA-tol BA kezdetuig , majd nyomnam az I betut, ami ugye egy masik billentyun 3 nyomast jelent , de hat akkor mar reg vege vana dalnak es megallt a tudomany. Ez elott Nokiam volt ami pont egy nulla ehhez a cucchoz kepest, viszont ot mondjuk siman be lehette gepelni a nevnek akar az osszes betujet is egytol egyig.
Nos, akkor, hogy is van itten a nevkereses , mert igy allandoan gorgetnem kell a sok nev kozott.
Remelem van erre valami egyszeru megoldas.
KOSZI mindenkinek aki segit!
|
pén. jan. 28, 2005 16:33 |
|
|
Ronson
ezüst tag
|
pierre írta: Kedves mindenki! Meg mindig nem sikerult megoldast talalni a "bad news!! upgrading your motorola mpx200" problemamra Ezzel én is bő 1 napot szerencsétlenkedtem, de nálam nagyon banális oka volt: Előzőleg SE P800-as telefonom volt és fennt maradt a gépemen az ahhoz való sync. program is. Miután ezt eltávolítottam, könnyedén működött az upgrade. Valszeg összeakadt a két program. Idézet: viszont orulnek, ha nem keverne ossze a neveket a belso kijelzon... ha ezt tudja a 2003 akkor erdekel, maskepp nem igazan
Nálam még egyszer sem keverte össze, bár gondolom ez nem jelent semmit.
Más,
Korábban kérdés volt, hogy hány kimenő-bejövő-nem fogadott hívást tárol a 2003-as szoft: jelentem 300-at (nem röhögni, igen megszámoltam)
A P800-hoz képest ez visszalépés, mert az 450-et tudott
|
pén. jan. 28, 2005 16:15 |
|
|
szaki74
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 506 Tartózkodási hely: Győr-Tatabánya
|
susu: az enyémen gyárilag van fólia, pénzt ezért nem költök rá...
|
pén. jan. 28, 2005 14:52 |
|
|
susu
ezüst tag
|
Kicsit más.....Nekem szept óta van meg a teló.Elég sokan most vettétek meg.Egy kis észrevétel----Rögtön az első pillanatban tettem a kijelzőre védőfóliát érdemes.Létezik hozzá a speedshopban is.Viszont én másik megoldást választottam írószerboltban vettem átlátszó ragasztószalagot(puha ruhával gyönyörűen rá lehet masszírozni )majd szikével körbevágni és már kész is.Tökéletesen átlátszó nem töri a fényt .Párszor sajnos leejtettem picit látszik is rajta.sok használat után fölső csavartakarók kicsit megkopnak majd beleér *,# bill-be ami koptatja a kijelző plexit ill. a bill.-t is.
Nagyjából ennyi.
|
pén. jan. 28, 2005 14:14 |
|
|
mleslie
arany tag
|
Nekifutok még1x, remélem most nem szivat meg.
Tehát kell a kicsit feljebb található profimail verzió, meg kell egy freewebes regisztráció. ( www.freeweb.hu)
Profimail beállítások
Menu/account/new
Account name: tetszőleges
E-mail address: az e-mail címed, pl.: valami@freemail.hu
Display name: tetszőleges - ezt írja ki feladónak, akinél megérkezika leveled
Mail server type: POP3
Incoming mail server: freemail.hu
Outgoing mail server: mail.freeweb.hu
User name: a freemailes jelszód
Password: a freemailes jelszavad
Get entire message: pipa be
Include in Update: pipa be
Advanced settings:
Secure POP3 login: pipa ki
SMTP authentication: pipa be
SMTP username: a freewebes jelszó
SMTP password: a freewebes jelszó
POP3 port: 110
SMTP port: 25
Use SSL for POP3: pipa ki
Use SSL for SMTP: pipa ki
Ezekkel a beállításokkal küldeni/fogadni is tudok a freemailes címemről.
Mondjuk elméletileg bármely más szolgáltató e-mail címével is működnie kell.
Mivel most elutazom vidékre hiba esetén mailben keressetek.
Üdv nektek!
|
pén. jan. 28, 2005 14:09 |
|
|
-ap-
arany tag
|
Bocs. Most vettem észre, hogy csak a nagyobb felbontásoknál van gond a betaplayer-el. Egyébként Q***jó
|
pén. jan. 28, 2005 13:49 |
|
|
mleslie
arany tag
|
Ezt nem hiszem el. Mostanáig pötyögtem be a Profimail működő küldés/fogadás beállításait, erre adatbázishiba után elszállt az egész.
Na most inkább nem írok véleményt, mert 5 perc káromkodás úgysem fér ide.
|
pén. jan. 28, 2005 13:41 |
|
|
-ap-
arany tag
|
Szaisztok! nekem a Betaplayer 05 akadozik ,és azt mondja hogy nincs elég puffer. Az SD -n van 16,5 Mb, a telón 2,1Mb. Nem lemme elég? vagy mi a gáz? (2002 os)
[/img]
|
pén. jan. 28, 2005 13:36 |
|
|
pierre
ezüst tag
|
pampika írta: pierre írta: Épp frissítették a linket, 11:58-kor már működött :D:D De 12:03-kor már nem AUAUAUAUAUAU! Ez fáj, ráadásul épp én követtem el! A link változatlanul nem él, az előbb figyelmetlenségből mellényultam és ebből kifolyólag valótlant állítottam, mleslie megkövetlek! Erre én szabtam rá Idézet: amit egyedül Pierre írd be, ő is csak utóljára egy csomó hülyeség után. Használd egészséggel és még egyszer elnézésed kérem, nem olyan hangnemet használtam amit normálisnak tartok. Rosszul értelmeztem írásod Idézet: Mégegyszer bocsika a stílusért, de nagyon felnyomtak több helyen is idegileg ma, sajnos itt jött ki. Ez nem szép dolog, de ez van. Én már csak ilyen bunkó vagyok.
Nem baj, én sem vagyok különb
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pierre pén. jan. 28, 2005 13:54-kor.
|
pén. jan. 28, 2005 13:33 |
|
|
norbertio78
vas-tag
|
Köszi szépen megpróbálom!
|
pén. jan. 28, 2005 13:29 |
|
|
mleslie
arany tag
|
norbertio78 írta: Sziasztok! Tegnap vettem egy ilyen telót, nagyon tetszik de amatőr lévén máris egy akadályba ütköztem. Felakartam telepíteni a registry editort de nem tudom hova másoljam a .cab fájlt, hogy a telefon kezdjen vele valamit. bocs ha nagy hülyeséget kérdeztem! A válaszokat előre is köszi!
Minden .cab kiterjesztésű progit a teló Temp könyvtárába szoktam másolni. Utána kiválasztod a file managerrel és automatikusan feltelepül, sőt a tempből törlődik magától, nem kell utána takarítani.
|
pén. jan. 28, 2005 13:17 |
|
|
norbertio78
vas-tag
|
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen telót, nagyon tetszik de amatőr lévén máris egy akadályba ütköztem.
Felakartam telepíteni a registry editort de nem tudom hova másoljam a .cab fájlt, hogy a telefon kezdjen vele valamit.
bocs ha nagy hülyeséget kérdeztem!
A válaszokat előre is köszi!
|
pén. jan. 28, 2005 12:56 |
|
|
mleslie
arany tag
|
Mivel megírtam valakinek, hogy itt meg fogja találni a Sunnysoft Mail Center csak fogadásra alkalmas beállításit, ezért be is írom.
Menu/Account:
Létrehozol tetszőleges néven egy kapcsolatot. Aztán Edit account, itt megint menu/edit.
Itt végre be tudod írni a beállításokat.
Account név: Amit akarsz
E-mail address: a használni kívánt e-mail cím, pl. valami@freemail.hu
Reply address: mivel válaszolni nem tudsz csak a voda nettel ezért mindegy, nálam ua.
Incoming mail (pop3)
Server: freemail.hu
port: 110
User name: a @freemail.hu előtti rész.
password: a password-öd
Outgoing mail (SMTP):
Server: Mivel nem megy, mindegy. Voda nettel: smtp.vodafone.hu
Port: 25
Settings:
Number of ... : nálam Entire message beállításban van.
Keep messages on server. A pipát betettem.
Nos ezekkel a beállításokkal a freemailes címről le lehet szedni a telóra a leveleket. Küldeni nem lehet, csak voda nettel.
Most próbálgatom a végre megkerült ProfiMailt, mert ott a több beállítási lehetőségnek hála talán menni fog a küldés is. Ha igen természetesen az is beírom.
Üdv: Bunkó mleslie
|
pén. jan. 28, 2005 12:40 |
|
|
BigLeslie
vas-tag
|
help :-)
Üdv Mindenkinek
Abban kérnék segitséget GPRS Vodás wap-on van és amióta MPX200-al akarok wap-oplni nem enged fel a freemail-re se más oldalra. Ezt irja ki:
The page you are looking for cannot be found. Mi lehet az oka??? De ez más oldalakon is elöfordul. A másik ,hogy tudom leszedni az e-mail-eimet gprs wap-on???Ha valaki tudná a bejövö kimenö szerver neveit beállitásait azt megköszönném. csaó
|
pén. jan. 28, 2005 12:37 |
|
|
mleslie
arany tag
|
No mielőtt lezárnám a témát, köszönet Pierre-nek, aki két rossz link után harmadiknak betette a megoldást.
Mindenki a Pocket PC-s verziót tudatta velem 25x. Ez, mint írtam nem megy. Feltelepül, de a telefon billentyűzetet nem lehet vele használni.
Nekem végig a LCG végű zip kellett, amit egyedül Pierre írd be, ő is csak utóljára egy csomó hülyeség után.
Szóval, amint sikerül a küldést is beállítanom felteszem ide a megoldást, és nem rébuszokat fogok mondani, meg használhatatlan linkeket küldeni.
Gyerekek mielőtt **** valakit legalább olvassátok el, hogy mit írt!
Mégegyszer bocsika a stílusért, de nagyon felnyomtak több helyen is idegileg ma, sajnos itt jött ki. Ez nem szép dolog, de ez van. Én már csak ilyen bunkó vagyok.
|
pén. jan. 28, 2005 12:30 |
|
|
djadji
vas-tag
|
Honlaphoz progik
Hello.
Szeretnék egy honlapot csinálni amirő le lehetne tölteni a jó programokat ehhez a telóhoz. HA valakinek van ilyesmi (programok (jate, utils, system...), serialok, leírások, stb..) akkor örülnék neki ha elküldenétek a djadji@walla.com címre.
Vagy ha van ilyen magyar honlap akkor az is jó lenne.
Kösz előre is.
|
pén. jan. 28, 2005 12:29 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
mleslie írta: Nos akkor dióhéjban annyit, hogy tegnap 4 órán át kerestem a neten azt a k...a profimailt.
Én segítenék Neked!!!!! De mond már meg légyszi, hogy most sikerült leszedni v. nem?
|
pén. jan. 28, 2005 12:27 |
|
|
zsééééé
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 15, 2004 11:27 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Gyöngyös
|
Vagany írta: bilee írta: zsééééé írta: Srácok! Bilee azt mondja, még nincs elég cucc feltöltve neki, hogy elég legyen a honlap alapjához. Már többen töltenek neki, csak vhogy egyeztetni kellene ki mit küld, ne legyen fenn sok egyforma progi. A következő dolgok vannak meg eddig: ROM: Ben-6-0960-046.rom Én nem kapok jelszót ? Töltenék még !
Sztem nincs jelszó, lehet hogy foglalt volt a 2 szál?
|
pén. jan. 28, 2005 12:23 |
|
|
mleslie
arany tag
|
Nos akkor dióhéjban annyit, hogy tegnap 4 órán át kerestem a neten azt a k...a profimailt. Többek között az általatok belinkelt címet is megtaláltam, meg még kb. 30-40 másikat. A gond csak annyi, hogy az, meg a többi verzió sem megy a telómon. Írtam is, hogy bármely, még a törlés billentyű leütésére is csak nullák jelennek meg a kijelzőn.
A saját linkjét most néztem meg ugyanúgy nem működik, mint előtte, szóval aki írta ...
Na mindegy elnézést kérek az ingerültségemért, de már egy picit unom, hogy 2 nap alatt nem lehet hozzájutni egy működő verzióhoz.
Egyébként nekem van annyi eszem, hogy visszaolvasok, akár többször is, meg szétnézek a neten mielőtt "rimánkodni" kezdek egy kis segítségért.
Gondoltam mivel én is segítettem már pár embernek, pl.: az utóbbi 15 percben is kettőnek, nekem is fog valaki. No mindegy tévedtem.
|
pén. jan. 28, 2005 12:15 |
|
|
Kortve
ezüst tag
|
Egy olyan kerdesem lenne, h mennyit forgalmaz az MSN keves hasznalat mellett? Vagy esetleg ICQ, v ilyesmi.
1 mb-os vodawappal szeretnem hasznalni, meg nem allitottam be, erdemes elkezdeni, v biztos, h kifutok az 1 megabol. (ez is vicces, h 2005-ben 1 mega, de ez mas tema...)
|
pén. jan. 28, 2005 12:14 |
|
|
Vagany
arany tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 1:32 Hozzászólások: 255 Tartózkodási hely: Debrecen
|
bilee írta: zsééééé írta: Srácok! Bilee azt mondja, még nincs elég cucc feltöltve neki, hogy elég legyen a honlap alapjához. Már többen töltenek neki, csak vhogy egyeztetni kellene ki mit küld, ne legyen fenn sok egyforma progi. A következő dolgok vannak meg eddig: ROM: Ben-6-0960-046.rom
Én nem kapok jelszót ? Töltenék még !
|
pén. jan. 28, 2005 12:06 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
pierre írta: Épp frissítették a linket, 11:58-kor már működött :D:D
De 12:03-kor már nem
|
pén. jan. 28, 2005 12:03 |
|
|
pierre
ezüst tag
|
mleslie írta: Töltsd már le légyszíves a smartphone verziót!!!
Hú, babám! Erre az ingerültségedre nagyon rászabtál :D:D
http://www.lonelycatgames.com/mobile/pr ... imail.html
Épp frissítették a linket, 11:58-kor már működött :D:D
|
pén. jan. 28, 2005 12:01 |
|
|
pierre
ezüst tag
|
mleslie írta: Természetesen nem szeretem, ha fölöslegesen kioktatnak.
Töltsd már le légyszíves a smartphone verziót!!!
Mivel került volna több energiádba elküldeni, akkor ha neked még sikerült leszedni?
Néma gyerek ordibáljon... de fölösleges
Én már letöltöttem, sőt linket is írtam; de nem nézegetem naponta a weboldalukat, szerinted melyik kisujjam kellett volna megsugja, hogy leszedték a szerverről?
Miért került volna több energiámba? Hmm... elő kellett keresni - de erről nem te tehetsz, hanem egy #&@+!" inkompatibilis memoria Mivel került volna több energiádba keresni? http://pdassi.de/util/getdownload.php/P ... p?id=45309 pl., de ez sem rossz: http://www.google.com/search?hl=en&lr=& ... tnG=Search
De hogy ne érje (több) szó a ház elejét: http://spaceboy.uw.hu/profimail_smartphone_lcg_2_01.zip (bocs, 2_00-m nincs D )
Ne érts félre, nem haragudtam meg vagy hasonló - nekem is olyan a stílusom, hogy sok ember össze sem zárja a bicskáját mielőtt zsebreteszi
|
pén. jan. 28, 2005 11:59 |
|
|
john30
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 12:34 Hozzászólások: 449 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Vagany írta: john30 írta: ...feltelpítettem a Pocketmusicsp 1.1-es verzióját. Kell hozzá registration code vagy megy majd 14 nap múlva is? Ha van valakinek működő kódja,megoszthatná velem thanx előre is. Neked és akit érdekel: regcod: PMSP-000169-000383
1.000.000. hála,jó a kód,than you for registering!
Nagggyyyon szépen köszönöm!
|
pén. jan. 28, 2005 11:50 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
mleslie: http://www.www.pocketland.de/product.php?prod_id=23175
Innen letöltheted, de ha akarod szívesen elküldöm Neked mailben.
Remélem ez német!
|
pén. jan. 28, 2005 11:37 |
|
|
mleslie
arany tag
|
Természetesen nem szeretem, ha fölöslegesen kioktatnak.
Töltsd már le légyszíves a smartphone verziót!!!
Észre fogod venni, ha megpróbálod, hogy a 4 féle verzióból, mindegyik lejön kivéve a smartphonost, ez kell nekünk sajna. A másik hárommal mehetek a ...
Mivel került volna több energiádba elküldeni, akkor ha neked még sikerült leszedni?
Ha visszaolvasol egy picit, akkor láthatod, hogy akinek tudtam segítettem többek között pl.: az összes wap, gprs, mms beállításom beírásával, pedig nem 2 perc volt. Sőt privát megkeresésekre is válaszoltam, ha tudtam segíteni. Természetesen akinek nem annak azért, mert én is tanácstalan voltam. (Ilyen is van elég gyakran)
|
pén. jan. 28, 2005 11:15 |
|
|
pierre
ezüst tag
|
mleslie írta: Keresem ezt a verzióját a profimailnek: profimail_smartphone_lcg_2_00.zip
Ha valakinek meg van könyörgöm küldje már el! Ha van hozzá okosság azt is. Előre is köszönöm.
Természetesen ez is ugyanazon az oldalon volt leírva: www.lonelycatgames.com
Okossággal nem tudok szolgálni, viszont engem is erdekel.
|
pén. jan. 28, 2005 11:05 |
|
|
Vagany
arany tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 1:32 Hozzászólások: 255 Tartózkodási hely: Debrecen
|
john30 írta: ...feltelpítettem a Pocketmusicsp 1.1-es verzióját. Kell hozzá registration code vagy megy majd 14 nap múlva is? Ha van valakinek működő kódja,megoszthatná velem thanx előre is.
Neked és akit érdekel:
regcod: PMSP-000169-000383
|
pén. jan. 28, 2005 10:32 |
|
|
Steini
arany tag
|
Van egy fontos kérdésem, hozzáértőknek:
Miért van az, hogy ha nem voda nettel, hanem átbuherált voda wappal hasitom a netet, akkor mindent tényleg behoz, kivéve a Hotmailt. A Hotmail cime mobile.msn.com. Namármost ezt megnyitja, akár http-vel, akár wsp-vel, viszont onnan nem enged tovább a Hotmailre. Ha http-vel nyitottam meg, akkor azt irja ki, hogy connection failed to host, contact service provider, ha viszont wsp-vel, akkor az irja, hogy enable cookies, ami currently disabled a web browseromban. (ez persze nem igaz, mert be van kapcsolva). Ez a nagy kérdés. Méghozzá azért, mert más készülékkel sime voda gprs wappal gond nélkül meg lehet nézni az oldalt, az mpx-szel pedig csakis kizárolag netes előfizuval (normál voda gprs wappal sem...). Elég fontos, hogy hozzáférjek a mailekhez napközben, viszont csak ezért 3e-ret fizetni kicsit húzos. Mi lehet ennek az oka??????
A másik amit amit szintén nem értek, az az, hogy a messenger és opera miért nem mennek okositott voda wap alatt?
|
pén. jan. 28, 2005 10:11 |
|
|
QwertyQ
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Egy másik univerzum
|
Sokan kerestek, hogy szeretnenek meg hozzaferni az osszegyujtogetett anyagomhoz..
Ma delutantol ismet elni fog az FTP (kicsit kibovitett tartalommal, pl. elerheto lesz 50 meganyi magyar nyelvu e-book is /prc formatumban/)
Ha valakit erdekel, akkor e-mailben jelezzen, a hozzaferes adatai valaszkent mennek, mint multkor..
Jo szorakozast
|
pén. jan. 28, 2005 10:02 |
|
|
Bobafett
ezüst tag
|
WAP , ClearVue
Nos,
A t-mobile wap meg igy sem latszik a kepernyo tok feher meg mindig.
A forumban fellelheto ClearVue serial szamok a 2.41 verzioval nem jok.
ha valakinek ez van es van hozza szama akkor irje le pls
KOSZI
|
pén. jan. 28, 2005 9:56 |
|
|
mleslie
arany tag
|
Keresem ezt a verzióját a profimailnek: profimail_smartphone_lcg_2_00.zip
Ha valakinek meg van könyörgöm küldje már el!
Ha van hozzá okosság azt is. Előre is köszönöm.
|
pén. jan. 28, 2005 9:51 |
|
|
Bobafett
ezüst tag
|
KBalage
Sry Susu-t atugrottam es nem vettem eszre !
Koszi probalom a leirtak szerint
|
pén. jan. 28, 2005 9:41 |
|
|
Bobafett
ezüst tag
|
KBalage
|
pén. jan. 28, 2005 9:41 |
|
|
Bobafett
ezüst tag
|
KBalage
|
pén. jan. 28, 2005 9:39 |
|
|
KBalage
arany tag
|
Re: WAP
Bobafett írta: Holgyek/Urak!
T-Mobile Wap ugyben ujra megkerdeznem, hogy miutan megtalalta az oldalt es a fejlecnel ki is irja , hogy rajta vagyunk viszont a kepernyon semmi nem latszik csak nagy feherseg akkor mi van?
Van valakinek otkete?
Koszi
Vazz még csak visszalapozni se kellett volna, pár sorral feljebb susu leírta szépen a tippet... A készülõ oldalra ezennel javaslok a fórum hsz-eibõl egy FAQot, ha lesz egy kis idõm kimazsolázom a lényeget.
"Ha Wapozásnál(T-Mobile) fehér képernyõ akkor tuti,hogy a proxy beállításnál van beírva felh. név,jelszó nem szabad felh.nevet,jelszót beírni és akkor menni fog."
|
pén. jan. 28, 2005 9:26 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nem tudom mi a gyík van, de nem tudom letölteni. Valami 11K-s marhaságot kap le exe gyanánt. :-/
Bár most a 095-öst használom nagyon sok mindent lejátszik, asszociációt lehet beállítani és már a kék gomb probléma is a múlté.
Adat- és hívásmérésre/statisztikára az IMeter 1.0b-t használom. Különféle statisztikák grafikusan is. Jópofa.
A kikapcsoláskor nekem is néha beszaggat a hang (2002).
Memóriakarit még nem sikerült applikálnom, mert a legutóbbi 512-es jelöltnek csak a felét látta. De talán ma sikerül jót beszerezniük.
Üdv.
|
pén. jan. 28, 2005 9:10 |
|
|
Bobafett
ezüst tag
|
WAP
Holgyek/Urak!
T-Mobile Wap ugyben ujra megkerdeznem, hogy miutan megtalalta az oldalt es a fejlecnel ki is irja , hogy rajta vagyunk viszont a kepernyon semmi nem latszik csak nagy feherseg akkor mi van?
Van valakinek otkete?
Koszi
|
pén. jan. 28, 2005 9:05 |
|
|
zsééééé
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 15, 2004 11:27 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Gyöngyös
|
Bilee!
Sirály anyag!
Felteszek még pár dolgot, ha vkinek ven más használható cucca, dobja fel azt is...
|
pén. jan. 28, 2005 8:53 |
|
|
Ronson
ezüst tag
|
Bocs, hogy nem olvasom vissza az elmúlt pár hét több száz hsz-t és tapasztalatát (olvastam már eleget és leveleztem is az Üszi-vel és belefáradtam) és egyből kérdezek:
szóval, akinek megy a T-mobile wap, 2003-as szoft-al, nézze már meg, hogy működik-e a helymeghatározás.
T-mobile kezdőoldal, keresés (legalul), pl. benzinkút, v. bankautomata stb...
Ha vkinek műkszik, kérem jelezze, ugyanis ez az alfája-omegája az OTPDirektWap működésének (ahogy észre vettem), mert ezzel sz***k már honapok óta!
Előre is köszi.
|
pén. jan. 28, 2005 0:39 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Az miért van,hogy szinkronizálás után egy csomó névnél nem másolja fel az adatokat a gépre,csak a contact nevét?Kicsit uncsi minden másodikat szereksztgetni,meg számot keresgetni hozzá
Direkt kipróbáltam,hogy töröltem egy nevet az outlookból,de a telcsin rajta volt.Nem pótolta vissza a gépre...pedig az van beállítva a Conflicts-nél,hogy replace on desktop.
Mi a gyíkja??
|
csüt. jan. 27, 2005 22:49 |
|
|