Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 6:30

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
:D örök hála! emailben köszi. Így legalább észrevettem, hogy a régi enternetes emailcímem van még fent. javítottam.
mi a helyzet az ftp-kel? teng-leng említés,meg új weboldal letöltésekre...
mi ezekkel a helyzet?

szomb. jan. 29, 2005 19:11
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
mogyimi1 írta:
előző kétszeri beírásért bocs.
Ajánlom a figyelmetekbe a smartfilter http://www.novomobile.com/smartfilter.php programot, profile-beállításokkal a contactból megjelőlve nevekkel, egyszerűen beállíthatod,kitől fogadsz elhívást. nekem nagyon bejött. nincs a prof. verzió valakinek meg?:-)

mailben mehet? Vagy máshogy kéred?

szomb. jan. 29, 2005 19:03
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
mogyimi1 !
végülis azzal a tmobilos címmel sikerült behoznom a tzones-t, amit emailban küldtél.... más viszont nem jön be. tehát a wap megy, csak még találgatni kell, hogy milyen módon írjak be címet.
az origo plö nem jön be

szóval a wap megoldás az volt, hogy a proxinak tényleg nem kell beírni se user-t, se jelszót. Valahogy e mellett mindig elsiklottam.

.Dredd.! már csak az mms fogadás hiányzik :-)))
óó én kis telhetetlen

csá
mrQ

szomb. jan. 29, 2005 18:59
ezüst tag

Hozzászólás 
előző kétszeri beírásért bocs.
Ajánlom a figyelmetekbe a smartfilter http://www.novomobile.com/smartfilter.php programot, profile-beállításokkal a contactból megjelőlve nevekkel, egyszerűen beállíthatod,kitől fogadsz elhívást. nekem nagyon bejött. nincs a prof. verzió valakinek meg?:-)

szomb. jan. 29, 2005 18:51
ezüst tag

Hozzászólás 
wap beállítás:http://mogyimi1.netdisk.hu/mpx200settings.xls nem megy a netdisk,elnézést , nem méztem meg ma:-(
eredeti:
http://www.motorola.hu/download/mpx200settings.xls
most,hogy olvasgatok,rájöttem, nekem is moto oldalról van:-)
egyedül az excelben az nem jó, hogy az exploler beállításaiban az autodektet NEM kell bejelőlni, mert csak akkor műkodik,ha nincs pipa!
2003 alatt megy szinte minden wapos oldallal, kivéve a t-zones főoldala. de benne a "statikus" linkekkel igen.
Szóval a wap működést pl a http://wap.origo.hu-val próbáljátok,ne a westelével:-(

szomb. jan. 29, 2005 18:41
ezüst tag

Hozzászólás 
wap beállítás:http://mogyimi1.netdisk.hu/mpx200settings.xls nem megy a netdisk,elnézést , nem méztem meg ma:-(
eredeti:
http://www.motorola.hu/download/mpx200settings.xls
most,hogy olvasgatok,rájöttem, nekem is moto oldalról van:-)
egyedül az excelben az nem jó, hogy az exploler beállításaiban az autodektet NEM kell bejelőlni, mert csak akkor műkodik,ha nincs pipa!
2003 alatt megy szinte minden wapos oldallal, kivéve a t-zones főoldala. de benne a "statikus" linkekkel igen.
Szóval a wap működést pl a http://wap.origo.hu-val próbáljátok,ne a westelével:-(

szomb. jan. 29, 2005 18:40
ezüst tag

Hozzászólás 
olyan parám van a teloval hogy lemerülőben van
mondja hogy cseréljek akksit vagy töltsem. erre
kikapcsolom feltöltöm. amikor tele van be akarom
kapcsolni de a motorola képnél megáll. miért van ez?

szomb. jan. 29, 2005 18:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Valaki segítsen sehogy nem tudom összehozni a wapot t-mobil-al windows 2003-0l valaki segítsen pls. Lassan már hülyét kapok :shock:

szomb. jan. 29, 2005 17:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Ronson írta:
Bocs, hogy nem olvasom vissza az elmúlt pár hét több száz hsz-t és tapasztalatát (olvastam már eleget és leveleztem is az Üszi-vel és belefáradtam) és egyből kérdezek:

szóval, akinek megy a T-mobile wap, 2003-as szoft-al, nézze már meg, hogy működik-e a helymeghatározás.

T-mobile kezdőoldal, keresés (legalul), pl. benzinkút, v. bankautomata stb...

Ha vkinek műkszik, kérem jelezze, ugyanis ez az alfája-omegája az OTPDirektWap működésének (ahogy észre vettem), mert ezzel sz***k már honapok óta!

Előre is köszi.

Ronson!
Neked müködik a wap wm2003 alatt?? T-Mobillal ???
Ha igen, mik a beállításaid, és milyen a wap csomagod?

kösz
mrQ

szomb. jan. 29, 2005 17:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
tegnap láttam egy ilyen készülék dobozát, s abban volt külön egy lap, hogy hogyan lehet használni a wap-ot.

hellomoto.com-ról lekéred a beállításokat, auto detect settings mellől pipa ki, s már kb rendben is vagy (a leírás szerint)...

ja, nem emlékszem pontosan, lehet, hogy a sorrend fordított...

szomb. jan. 29, 2005 17:21
ezüst tag

Hozzászólás 
nord írta:
mogyimi1 írta:
mrQiller!
T-mobilos wapstart beállítás. emailen küldök excelt, abban benne a mûködõ. csak címet adj:-)

Mogyimi1, nekem is el tudnád küldeni?
PÜ-t küldtem!

Légszi nekem is küld el erre címre bali1@vipmail.hu

szomb. jan. 29, 2005 17:17
arany tag

Hozzászólás 
Nos én is beújítottam 2003-ra... Szuper, nagyon gyors!!!
A 3.6-os AS, le kellett cserélni a 3.8-osra. Eddig még nem nagyon laktam be, de az alapokat rátettem már xBar2v2, Beta 5-ös, és regedit.
A GSMfix milyen esetekben kell pontosan? Azt még kihagytam, de amit olvastam, hogy a GPRS kapcsolat hibája esetén... nos a Pannon GPRS wap és net megy rajta.
Valaki kérdezte, hogy dredd, hogy tette ki az alapképre az óra mellé a dátumot. Nos, a regional settingsben az óraformátumnál a két azonosnak kinézőből az egyik valójában több, ezzel a dátumos dologgal. ;-)
Gabesz

szomb. jan. 29, 2005 16:40
platina tag

Hozzászólás 
Hardside írta:
Urak, SDIO cuccokat nem tud fogadni az MPX200, ugye?

És akkor a Motorola-féle kamerát miért lehet az SD slotba dugni?! :wink:

(by Darth Smoke)

szomb. jan. 29, 2005 15:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok nálam telefonálás közben elég halk, ha van egy kis zörej már semmit nem hallok, ez nálatik is így van? A hangerõ max-on van nem tudim mi lehet a baja. Valaki leírná nekem a T-mobile gprs wap beállításokat?? Nem taláom õket.

szomb. jan. 29, 2005 14:12
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok. Tegnapelőtt vettem egy mpx200-ast, de sehogy se bírom összekötni a számítógépemmel usb kábelen ugy hogy a Vodafone connect me megtalálja modemként. Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném mert ez az 1 lehetõségem van internetezni. Más megoldás is jó nem ragaszkodom a voda connect me-hez. Bocsi ha volt már téma de nem tudom visszanézni. Köszi elõre is. [/b]

szomb. jan. 29, 2005 14:09
platina tag

Hozzászólás 
Urak, SDIO cuccokat nem tud fogadni az MPX200, ugye?

szomb. jan. 29, 2005 14:09
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
brando írta:
A Másik hogy az indító képernyő (Hellomoto) megváltoztatható-e és ha igen hogyan? Köszönöm

Itt egy kis progi,amivel gépen keresztül lehet változtatni a be/kijelentkező képernyőt.

szomb. jan. 29, 2005 13:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Srácok!
GPRS forgalom mérésre mit használtok?
Volt valami okosság a mailhez, hogy lehesen csatolni filet, mi is volt az?

bye

szomb. jan. 29, 2005 13:04
arany tag

Hozzászólás 
yogee írta:
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy win2003-ra törénő frissítés után visszarakható-e valami olyan _hivatalos_ win2002, ami egy esetleges szervízelés esetén nem jelent gondot?
Egyébként én szúrok el valamit, vagy csak 2003-as opr. alatt működnek a homescreen designerrel elkészített saját hs-ek?
Még egy kérdés: proggik futtatása/film/zene lejátszás szempontjából van eltérés sebességben a normál és a high speed SD/MMC kártyák között?
Köszi előre is a válaszokat!
Üdv:
G.

MMC-t nem tudom. SD nél biztos hogy a normál is jó mert: Ennek 2 Mb/s az átviteli sebessége, mig egy jobb minőségű filmhez is csak 136Kb/s kell, tehát kb 1 tizede. Nics értelme jobban venni. Annó én is nézegettem, maradt a jó öreg 512 es SANDISC SD.

dr.zsoo

szomb. jan. 29, 2005 12:45
ezüst tag

Hozzászólás 
stu írta:
Erre a telefonra a későbbiek során rá lehet-e telepíteni a 2005-ös windows-t, vagy magyar nyelvű kiegészítést?

Úgy tudom hogy annak más lesz a hardware igénye rgo nem fog futni rajta.Meg asszem a 2003SE is nagyobb mint 32MB akkor nincs hova felrakni :(

szomb. jan. 29, 2005 12:22
vas-tag

Hozzászólás 
stu:

szerintem ezt még senki sem tudja :)

szomb. jan. 29, 2005 11:13
arany tag

Hozzászólás 
Bali1 írta:
dr.zsoo írta:
Bali1 írta:
szaki74 írta:
A PocketDivXEncoder letöltéséhez klikk ide:
http://download.ppccool.com/PocketDivXE ... 0.3.50.exe

Ezzel a programmal lehet feliratozni a MPX-200-ra szánzt filmeket...

És hol tudok ezzel feliratot hozzádani?

Nagyon egyszerü. B felső sarokban van egy sor, ahol meg kell adni hogy mit akarsz átalakítani, itt van 3 négyzet alakú gombocska 1. browse 2. load subtitle (ez az, lényeg hogy ugyanabban a könyvtárban legyen, tök ugyanazzal a névvel mint a video file) 3. mittudoménmi gomb.
alatta pedig egy másik sor ahova mented. Ez pofon egyszerü.

dr.zsoo

Bocs de én most sem látok load subtitle gombot (Lehet, hogy szemészetre kéne mennem, de nem látom :( ) Sőt már a három gombot sem látom csak egy van amivel ki lehet választani a filmet és kész :(

Nekem másik változat van meg. Innen:

http://download.ppccool.com/PocketDivXE ... 1_RC11.exe

dr.zsoo

szomb. jan. 29, 2005 11:10
vas-tag

Hozzászólás 
Erre a telefonra a későbbiek során rá lehet-e telepíteni a 2005-ös windows-t, vagy magyar nyelvű kiegészítést?

szomb. jan. 29, 2005 10:50
vas-tag

Hozzászólás 
Bali1:

VirtualDub-al is simán rálehet rakni a felíratot a filmre (neten van hozzá leírás), aztán beállítod hogy méretezze át a filmet 220x176-ra és betömörítteted vele pl XviD-be , a mobil 100% -os sebességgel simán lefogja játszani. A VirtualDub szerinte a legprofibb prog. ilyen film áttömörítés, képátméretezés stb. dolgokra, és neten van hozzá jó pár leírás mit hogy kell.

szomb. jan. 29, 2005 10:36
ezüst tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:
Bali1 írta:
szaki74 írta:
A PocketDivXEncoder letöltéséhez klikk ide:
http://download.ppccool.com/PocketDivXE ... 0.3.50.exe

Ezzel a programmal lehet feliratozni a MPX-200-ra szánzt filmeket...

És hol tudok ezzel feliratot hozzádani?

Nagyon egyszerü. B felsõ sarokban van egy sor, ahol meg kell adni hogy mit akarsz átalakítani, itt van 3 négyzet alakú gombocska 1. browse 2. load subtitle (ez az, lényeg hogy ugyanabban a könyvtárban legyen, tök ugyanazzal a névvel mint a video file) 3. mittudoménmi gomb.
alatta pedig egy másik sor ahova mented. Ez pofon egyszerü.

dr.zsoo

Bocs de én most sem látok load subtitle gombot (Lehet, hogy szemészetre kéne mennem, de nem látom :( ) Sõt már a három gombot sem látom csak egy van amivel ki lehet választani a filmet és kész :(

szomb. jan. 29, 2005 10:20
arany tag

Hozzászólás 
köszönöm a segítségedet!!!

szomb. jan. 29, 2005 10:15
ezüst tag

Hozzászólás 
brando írta:
köszönöm! Egyébként "mitől foszt meg" a sakkprogi ha unregistered????

Úgy olvastam, hogy nem lehet analízist végeztetni vele játék közben, illetve lehet, hogy egy bizonyos idő eltelte után leáll (persze ez egyáltalán nem biztos).

szomb. jan. 29, 2005 10:10
arany tag

Hozzászólás 
köszönöm! Egyébként "mitől foszt meg" a sakkprogi ha unregistered????

szomb. jan. 29, 2005 10:04
ezüst tag

Hozzászólás 
brando írta:
Szuperül működik csak most a usernamet kiírja a képernyőre(wolper)
Hogyan kell ezt onnan eltüntetni. A Másik hogy az indító képernyő (Hellomoto) megváltoztatható-e és ha igen hogyan? Köszönöm

Sajnos ezt én is tapasztaltam, ha megváltoztatjuk az owner infót (visszaállítod az eredeti állapotát pl: a nevedet) sajnos ismét regisztrálatlan lesz a ches...
így jártunk!

A bejelentkező képernyőt csak registry turkálás után lehet megváltoztatni, bár valahol olvastam egy regtweak progiról, amiben benne van ez a beállítás is. Ha jól emlékszem azon az oldalon volt amit korábban belinkeltem. ... megtaláltam talán.... tessék:
http://www.airfagev.com/downloads1.asp?id=51

üdvözlettel: eduba

szomb. jan. 29, 2005 9:49
arany tag

Hozzászólás 
"(Az owner info-ban a nevet ennek megfelelően át kell írni!!) "

Üdvözlettel: eduba

Szuperül működik csak most a usernamet kiírja a képernyőre(wolper)
Hogyan kell ezt onnan eltüntetni. A Másik hogy az indító képernyő (Hellomoto) megváltoztatható-e és ha igen hogyan? Köszönöm

szomb. jan. 29, 2005 8:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Ronson írta:
pierre írta:
Kedves mindenki!

Meg mindig nem sikerult megoldast talalni a "bad news!! upgrading your motorola mpx200" problemamra :(

Ezzel én is bő 1 napot szerencsétlenkedtem, de nálam nagyon banális oka volt:

Előzőleg SE P800-as telefonom volt és fennt maradt a gépemen az ahhoz való sync. program is. Miután ezt eltávolítottam, könnyedén működött az upgrade. Valszeg összeakadt a két program.

IGEN, ez volt a megoldas. Szuz windows-al minden gond nelkul felment (bar f*stam rendesen, mert memoria-inkompatibilitasbol kifolyolag akkor fagy a gep amikor kedve tartja... de megusztam :D)

Ronson írta:
pierre írta:
viszont orulnek, ha nem keverne ossze a neveket a belso kijelzon... ha ezt tudja a 2003 akkor erdekel, maskepp nem igazan

Nálam még egyszer sem keverte össze, bár gondolom ez nem jelent semmit.

Hasznalat kozben kiderul - tobb helyen olvastam (tobbek kozt itt is), hogy ez mar rendben van.

Meg egyszer koszonom a tippet.

szomb. jan. 29, 2005 2:10
vas-tag

Hozzászólás S.O.S
Sziasztok. Tegnap vettem egy mpx200-ast, de sehogy se bírom összekötni a számítógépemmel usb kábelen ugy hogy a Vodafone connect me megtalálja modemként. Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném mert ez az 1 lehetõségem van internetezni. Más megoldás is jó nem ragaszkodom a voda connect me-hez. Bocsi ha volt már téma de nem tudom visszanézni. Köszi elõre is. :( :( :( :( [/b]

pén. jan. 28, 2005 23:02
arany tag

Hozzászólás 
köszönöm szuper

pén. jan. 28, 2005 22:55
ezüst tag

Hozzászólás 
brando írta:
köszönöm szépen. már csak 1 kérésem lenne: ha valaki ideírné a Chessgenius 1.3 kódját azt megköszönném (name & serial)

Nem esküszöm meg, hogy jó hozzá de tessék:

name: wolper
serial: 34587

(Az owner info-ban a nevet ennek megfelelően át kell írni!!)

pén. jan. 28, 2005 22:38
ezüst tag

Hozzászólás 
[quote="eduba"]
...a problémát csak ott látom, hogy én még nem találkoztam "hivatalos" 2002-es szofttal (ami természetesen nem azt jelenti, hogy nincs is :) ).
[/quote]

Nos igen erre gondoltam, hogy esetleg valakinrk van ilyen?

pén. jan. 28, 2005 22:37
ezüst tag

Hozzászólás 
yogee írta:
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy win2003-ra törénő frissítés után visszarakható-e valami olyan _hivatalos_ win2002, ami egy esetleges szervízelés esetén nem jelent gondot?
.....
Üdv:
G.

Természetesen ahogyan a 2003-at feltetted, úgy 2002-t is fel tudod tenni "szükség esetén", a problémát csak ott látom, hogy én még nem találkoztam "hivatalos" 2002-es szofttal (ami természetesen nem azt jelenti, hogy nincs is :) ).
Nekem a saját gyártású Homescreen-ek jól működnek 2002-ön.
Kártya sebességben nem vagyok otthon, de szerintem nem a kártya sebességén múlik a dolog, hanem azon, hogy a teló hogyan tudja kezelni a kártyát (milyen sebességre képes)

pén. jan. 28, 2005 21:54
arany tag

Hozzászólás 
köszönöm szépen. már csak 1 kérésem lenne: ha valaki ideírné a Chessgenius 1.3 kódját azt megköszönném (name & serial)

pén. jan. 28, 2005 21:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Egyébként én szúrok el valamit, vagy csak 2003-as opr. alatt működnek a homescreen designerrel elkészített saját hs-ek?
Még egy kérdés: proggik futtatása/film/zene lejátszás szempontjából van eltérés sebességben a normál és a high speed SD/MMC kártyák között?
Köszi előre is a válaszokat!
Üdv:
G.

pén. jan. 28, 2005 21:46
ezüst tag

Hozzászólás 
brando írta:
"A .cab fájlokat másold fel a telódra és onnan indítsd a telepítést. "
Ebben segítenél??? A file:autoflightv201.cab Hová másoljam a telóba,hogyan telepítsem stb!!!

Ha van kártyád, akkor másold rá a fájlt, ha nincs akkor valahová a telóra (pl: My documents mappába vagy a Temp-be)
Egy fájlmenedzser (explorer) programmal keresd meg a .cabot és a kék indítógombbal nyomj rá, elindul a telepítés automatikusan, a teló kérdez pár dolgot, mint a PC-n (pl.: hová telepítse a progit? kártyára vagy telóra stb.) válaszold meg és kész. Ha kér újraindítást tedd azt és keresd a telepített programot a "programs" menüben.

pén. jan. 28, 2005 21:44
arany tag

Hozzászólás 
"A .cab fájlokat másold fel a telódra és onnan indítsd a telepítést. "
Ebben segítenél??? A file:autoflightv201.cab Hová másoljam a telóba,hogyan telepítsem stb!!!

pén. jan. 28, 2005 21:27
ezüst tag

Hozzászólás 
brando írta:
Sziasztok! :honnan lehet ezeket a progikat letölteni:
Chess Genius 1.31 - szupi sakkprogi
REGEDIT VAGY PHM registry editor
ingyenesek-e?
És az autoflight az egy cab file. abból hogyan kell telepíteni?????

Nézd meg ezt az oldalt, sok hasznos dolgot találsz (azt, hogy free-e nem tudom)
http://www.airfagev.com/downloads.asp

A .cab fájlokat másold fel a telódra és onnan indítsd a telepítést.

pén. jan. 28, 2005 21:15
vas-tag

Hozzászólás 
brando írta:
Sziasztok! Sikerült végigolvasni mind a 38- oldalt. a kérdéseim a következők:honnan lehet ezeket a progikat letölteni:
ingyenesek-e?

A cab-ot én a start menübe szoktam tenni , van aki a tempt-be szerintem mind1.
Utánna megkeresed a file exp.-el ás kék gomb.

pén. jan. 28, 2005 21:12
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Sikerült végigolvasni mind a 38- oldalt. a kérdéseim a következők:honnan lehet ezeket a progikat letölteni:
ingyenesek-e?

pén. jan. 28, 2005 21:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Jóestét Mindenkinek!

Megelégedéssel használom az Mpx200-at már egy ideje, 2002-es szofttal.
Egyetlen dolog zavar csupán, miután feltettem (alapból nem volt benne) az MMS progit, ha sms-em érkezik sehogyan sem jelzi a teló (se hang, se rezgés, se kis boríték), pedig a beállításokban "elméletileg" jól van belőve.

Valaki találkozott már hasonló problémával (az előzmények között nem emlékszem ilyen gondra, végigolvastam) esetleg valami megoldás?

pén. jan. 28, 2005 20:54
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok
Felraktam a 2003-at a gépre de nekem nagyon nem jön be .
Honnan tudom leszedni a 2002-öt ?
A 2003-at k.könnyü volt felrakni, hasonlo a 2002 is?

pén. jan. 28, 2005 20:38
arany tag

Hozzászólás 
bilee írta:
Plíz valaki segítsen:
fölnyomtam a 2003-at, de alapállapotban 4 óra alatt leszívta az akksit. Most visszaraktam a BEN6-0630-012 nevü szoftot, de minden beállítás elveszett az mms-hez (t-mobile). Ha valaki ilyen szoftal használja a telefonját lécci írja már le ide, mi hogy van beállítva.

Köszi

Infaportot ki kellett volna kapcsolni. Áprilistól használom az MPX 200-at, elsők között vettem Most kb 1 hete tettem fel a Smaprtphone 2003-at. Ezek után senkinek nem ajánlanám a 2002-t. Sokkal lassabb, akad, a belső kijelzőn keveri a kontaktot (ez SOFTHIBA!!!!) 2003 nak is vannak hibái de összességében még igy is sokkal jobb.

dr.zsoo

pén. jan. 28, 2005 20:09
ezüst tag

Hozzászólás Távkezelő
Hello!
ehez a telóhoz nincs olyan program amivel távkezelőként lehet használni(mint a symbian-nál az iRemote) ?előre is kösz!

pén. jan. 28, 2005 19:38
vas-tag

Hozzászólás 
Hi

Boccs ha már volt róla szó... Nemtud véletlenül valaki olyan JAVA futtató környezetet amin a JAVA programok normálisan mennek? (Az IBM-es JAVA-t ismerem, de az nekem elég lassan futtatja a programokat és pl a sokszor nemjeleníti meg a betűket)

Ha megvan valakinek a teljes Worms World Party c. játék , küldje már el nekem email-ben.

Köszönöm!

digimail@vipmail.hu

pén. jan. 28, 2005 18:00
arany tag

Hozzászólás 
"fölnyomtam a 2003-at, de alapállapotban 4 óra alatt leszívta az akksit. "

- az infra aktivalva volt, es az szivta le az akksit..

- nem volt 100%-ra toltve az akksi a frissitesnel es meghulyult az elektronikaja (erre a megoldas: csontra lemeriteni es hardresetelni, a reset utan mar a valos erteken bootol be, nalam a 0-ra merult akksi mar jott vissza 40%-os toltottseggel hidegreset utan :) )

pén. jan. 28, 2005 17:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali Dredd!

Idézet:
Na szia!
Figyelj.. én t-mobil nettel wapozok. GPRS net mttomén hányas van előfizetve (asszem 10-20MB)...

Köszi a beállításokat, kitűnően összeírtál mindent és mivel ugyanilyen előfizum van, módosítottam a beállításaimat a leírásod alapján, de...

Neked így bejön rendesen (vagy bárhogy) a T-Mobile wap nyitó oldala, mert nekem az adatforg.számláló szerint lejön 10-20 Kb, de üres lapot jelenít meg. A többi oldal hírek, stb. kicsit körülményesen ugyan, de elérhetőek. Sőt, hála a beállításaidnak, amit korábban kérdeztem (helymeghatározás) is működik, bár az OTPDirekt wapot továbbra sem
tudom sajnos használni, pedig azt hittem ez is az oka.

Idézet:
--Beallitasok hozzarendelese a kapcsolatokhoz:--

Internet connection: T-Mobile NET GPRS
Work connection: Automatic
WAP connection: T-Mobile WAP GPRS (na ide nekem tmobile net van állítva)
Secure WAP connection: None Available

Na, ez a legutolsó (Sec Wap con.) nekem nem változtatható, de nem ment már a 2002-es szofttal sem, ugyanis csak Automatic lehet. :(
Lehet, hogy ez a fő hiba ok?

ui.: Tényleg, senki nem használja közületek ezt az OTPDirekt wapot?

pén. jan. 28, 2005 17:06
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 188  Következő