Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 6:38

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Feltettem a 2003 német verziót (hogy pont melyik azt majd később tudom megmondani). dc++ -al akadt rá az uncsitesóm, Tömörítve kb 30 mega. Utána rátettem a multilangvicset, super (ne álmodj, nem magyar, angol). A gép sokkal gyorsabb lett tőle mint a 2002 legújabb Rretek utcai verziójától. Az aksival is jól bánik, persze csak gondos task manager használattal.

Szóval mindenkinek ajánlom.

Kérdés:
Ami a hesdsettet illeti: akkor a 2,5- 3,5 jack átalakító + normál fülhalgató nem műkszik stereo? vagy egyáltalán...

Másik:
A lexion szótár installálásánál azt írja ki a telcsi:
"Installation failed. The program or setting cannot be instaled because it is not digitaly signed with a trusted certificate"
Hogy mit jelent azt még értem. De mi a teendő?

hétf. jan. 31, 2005 10:51
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Pampika, Pierre, mleslie, Kano!

Ahogy visszaolvastam, úgy vettem észre, hogy ti használjátok a ProfiMail-t (vagy legalábbis meg van nektek). Próbaként én is feltettem, bár a MailCenter is bőven jó nekem. Ti találtatok már a PM-hez okosságot?
Mert ugye 15 napnál több telik el két hard reset között. :oops:

Ki tudtok segíteni? :wink:

Köszi: Balázs

hétf. jan. 31, 2005 10:49
vas-tag

Hozzászólás 
Nekem lefagyott a kicsikém pedig már 2 napos :/ Tünetek: beállítottam az ébresztőt átváltottam repülős módba mert aztat mondták hogy az ilyenkor jó nekem s billentyűzetzár be, hogy minek ne kérdezzétek. Reggel arra ébredtem hogy nem ébredtem. A kijelzőjén 1 órával kevesebb mint van a beállított idő után 9 perccel meg állt a világ számára.... pánik... szétnyitom... nyomkodom se kép se hang... még nagyobb pánik... első ötlet földhöz vágom... második kiveszem az aksit s visszarakom... ez be is vált... utána rendesen működött mint ha misem történt volna... Kérdés találkozott már vki ilyen jelenséggel mi lehet az oka számítsak rá máskor is?! A kicsike még elég szűz 2002 van rajta meg XBar meg 1-2 game, még nem volt időm megerőszakolni :/

üdv:
farla

hétf. jan. 31, 2005 10:28
arany tag

Hozzászólás Re: wm 2003 vagy 2002
wmania írta:
Tudja vki, hogy melyik a legtutibb 2002 verzió?

0940 az utolsó magyar release (PGSM, TMOBILE, VODA)
0990 ez fellelhető a neten, de számukra nem tartalmaz semmi érdekességet.

a 0910 számomra ismeretlen. hol vetted a készüléket és honnan származik?

Balázs

hétf. jan. 31, 2005 10:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Én is szaladtam headset-ügyben pár kört, és a végén egy HS120 lett.

A Motorola szakboltban azt mondták, hogy nem jó hozzá a 398-as headsetje, de szerencséer a srác kivette az egyik visszahozott 398-as dobozából a headsetet és megállapítottuk, hogy rendben megy a sztereó.
Ő azt mondta hogy a MPX-200-hoz is ilyen lesz, csak nem szürke hanem fekete. (ja és nem 3400, hanem 5990).

Előtte én próbálkoztam mindennel, Speedshop, Mediamarkt 2,5-3,5-ös átalakító+rendes fülhallgató, de végülis beálltam a Shrekkinézetű emberek táborába ezzel a fülessel, ami szólhatna jobban is de nem szól :)

Üdv

42

hétf. jan. 31, 2005 9:32
arany tag

Hozzászólás 
john30 írta:
Hétvégén vettem a kis MPx200asomhoz egy eredeti FM100-as rádiós sztereó headsettet (CFLN 1431AA szériaszám).

1 problémám van vele:(a rádió nagyon szépen szól!)

-ha fülhaalgatóként használom, pl. mp3-at vagy filmet nézek és hallgatom a fülhallgatón: CSAK az EGYIK fülemen hallom!!! :shock:

Kérdés: ez miért van? a leírásban ott van, hogy biztonsági okokból headsettként,pl. hívásfogadásnál biztonsági okból csak az egyik fülemen hallom a beszédet.

Nem lehet semmit beállítani,hogy zenehallgatásnál is stereo legyen mint a rádiónál?most vegyek külön fülhallgatót vagy mi? :shock:

Nos most írhatom a szokásos, ha visszaolvastál volna tudnád, hogy egyik sztereo rádiós headset sem alkalmas sztereo mp3 hallgatásra, illetve filmnézésre. Ha veszel egy HS120-as sztereo fülest, akkor ezek menni fognak, viszont annak meg a felvevőgombja nem működik. Írtam a speedshopnak, ők legalább elmondták ezt előre, a motorola ügyfélszolgálattól viszont csak ennyire tellett:

Köszönjük, hogy a Motorola Magyarország Ügyfélszolgálatához fordult.
Kérjük, kérdésével kacsolatban keresse fel garanciális szakszervizünket a következõ címen:

Motorola Szerviz
1147 Bp. Szugló u. 47.
Tel.: 469-64-23
Fax: 469-64-25
Nyitva: H-P - 9-17 óráig

További kérdések felmerülése esetén kérem, keressen minket a 06 40 200 800-as telefonszámon.

Vagyis fogalmuk sincs miről kérdeztem. Ha valakinek van kedve járjon utána, hogy melyik dolog miért nem müködik.

hétf. jan. 31, 2005 9:23
arany tag

Hozzászólás 
Hétvégén vettem a kis MPx200asomhoz egy eredeti FM100-as rádiós sztereó headsettet (CFLN 1431AA szériaszám).

1 problémám van vele:(a rádió nagyon szépen szól!)

-ha fülhaalgatóként használom, pl. mp3-at vagy filmet nézek és hallgatom a fülhallgatón: CSAK az EGYIK fülemen hallom!!! :shock:

Kérdés: ez miért van? a leírásban ott van, hogy biztonsági okokból headsettként,pl. hívásfogadásnál biztonsági okból csak az egyik fülemen hallom a beszédet.

Nem lehet semmit beállítani,hogy zenehallgatásnál is stereo legyen mint a rádiónál?most vegyek külön fülhallgatót vagy mi? :shock:

hétf. jan. 31, 2005 9:06
arany tag

Hozzászólás 
mleslie írta:
Skacok, csak bénázok én is egy kicsit. Hol lehet az érkező sms-ek hangját átállítani? Nem találom!

Csengőhangnak milyen formátumokat fogad el a teló a wma-n kívül?

Na közben megtaláltam, de wma-t nem fogadott el csak waw-ot. A csengetési hangerő állítását viszont tényleg nem találom. Nektek is nagyon halk a teló még max. hangerőn is?
Most a profile-t tettem outdoor-ra, ez segít egy picit, de jobb lenne, ha tudnám állítani.

hétf. jan. 31, 2005 8:49
arany tag

Hozzászólás 
mogyimi1 írta:
...
mi a helyzet az ftp-kel? teng-leng említés,meg új weboldal letöltésekre...
mi ezekkel a helyzet?

Billee-n műlik a dolog, rengeteg cuccot feltöltöttünk neki. Már mi is nagyon várjuk... :shock:

hétf. jan. 31, 2005 8:19
arany tag

Hozzászólás 
A dátumkiírásról nemrég írtam, a lényeg, hogy miután én is feltettem a 2003-at sikerült. Menüben a regional settingben a 2 24 órás üzemmód közül az egyik.
Üdv.

Jav.: Szóval valami mégsem klappol, bocs a false infóért... nem ott van a kutyus elásva. Jah, de attól még érdekes, miért van két 24 órás formátum. ;-)

eduba írta:
Az lenne még a kérdésem, hogy a dátumot hogyan sikerült kiiratni a homescreen-en az idő mellé?
Idáig még nem találkoztam ezzel a lehetőséggel.

Üdvözlettel: eduba

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Grass hétf. jan. 31, 2005 8:48-kor.

vas. jan. 30, 2005 23:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ok,de légyszives ne légy lusta visszaolvasni pár oldalt.Van,aki többször is végig olvasta az egész topicot.Neked max 4-5 oldalt kéne visszaolvasnod,és ott lenne egy link.Ennyit legalább tégy meg saját érdekedben :wink:

vas. jan. 30, 2005 23:09
ezüst tag

Hozzászólás 
pampika ... az udvariassági fordulatokra gondoltam ...

vas. jan. 30, 2005 23:07
gyémánt tag

Hozzászólás Re: wm 2003 vagy 2002
wmania írta:
(nem kell fölös köröket futni)

Neked,vagy nekünk? :evil:

vas. jan. 30, 2005 23:05
vas-tag

Hozzászólás 
Hali mindenki!

Lehet a Telót húzni?? Itt a procira értem a húzást.. :):)

vas. jan. 30, 2005 22:53
arany tag

Hozzászólás 
Skacok, csak bénázok én is egy kicsit. Hol lehet az érkező sms-ek hangját átállítani? Nem találom!

Csengőhangnak milyen formátumokat fogad el a teló a wma-n kívül?

vas. jan. 30, 2005 22:50
ezüst tag

Hozzászólás wm 2003 vagy 2002
Hi all!

Tudja vki, hogy melyik a legtutibb 2002 verzió? Nekem szeritnem nagyon nem friss lehet 0910.035.91 ....
Érdekelne 2003 is. Hol lehet leszedni? Persze abból is a legtutibb érdekel.

Köszönöm előre is mindenek (nem kell fölös köröket futni)

vas. jan. 30, 2005 21:51
ezüst tag

Hozzászólás 
THX!

Sprite backup nincs meg valakinek?

üdv

vas. jan. 30, 2005 21:03
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
help szerint , amenyiben támogatja a device... ezek szerint nem.
lehet szóba került már, de http://www.interq.or.jp/punk/doino/home/software.htm
mobsync; freeware és aldirsyncronizálás . csúcs.

vas. jan. 30, 2005 20:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Problémám a következ: Szeretem volna bykupot csinálnia telefonomról az active sync tools menüjében nem aktív a backup menü. Mitől lehet ez? Mivel tudnák még backupot csinálni, ha ez nem működik?

üdv Drag

vas. jan. 30, 2005 20:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Srácok!
Van egy elég komoly nyűgöm:
ahol a telefont ketté lehet hajtani,ott oldalt ugye van 1-1 ezüst színű ovális gomb.No,nekem a bal oldali gomb,az lötyög.Bizonyos nyitogatás után vissza lehet nyomni,van kb 1 mm-nyi útja,a másik ilyen gomb stabil.

Kipróbáltam,hogy kb 1 perc laza,folyamatos nyitogatással az a gomb kijött kb 2-3 mm-re,de kiszedni nem lehetett,majd visszanyomni is nehezen.

Most mi a csudit csináljak vele :?: Tudom,valszeg szerviz,de már úgy unom,hogy mindig szívok mindennel,amit megveszek... :cry:

vas. jan. 30, 2005 19:15
Hozzászólás 
blg írta:
Landsmann írta:

Hogy használod? Van valami külön program hozzá? Én a telefonban lévő Barátok funkciót próbáltam rávenni, de nem ment, az MSN honlapján sem volt feltüntetve hogy Magyarországról használható. A Yamigo-n keresztüól próbáltam, de csak addig jutottam el, hogy be tudtam jelentkezni, de se küldeni, se fogadni nem tudtam, meg nekem sem tudtak küldeni.

Milyen külön programra gondolsz? a telefonban van egy MSN Messenger nevű menüpont, azt elindítom, kéri a .NET Passport-os email címemet és jelszavamat, elfogadja, és bent vagyok (ha előtte a számítógépen is be voltam jelentkezve, akkor onnan kiléptet, mert egyszerre csak egy helyen lehetek bejelentkezve). Ha beengedett, látom a kontaktjaimat (amit korábban a PC-n vettem fel), azt is, hogy on- vagy offline-ok, mintha csak a pc-st használnám. ezzel egyidőben a kontaktjaimnak megjelenik egy ikon a nevemnél, hogy mobilról vagyok.. az üzenetváltás hasonlóan történik mint a pc-s változatnál.

Sejtettem hogy ilyesmi lesz. Csak arra gondoltam, hátha egy külön program, mert nekem K700i-hez kellene. Az Esatos leírás alapján találtam egy Javas-t, de nem tud csatlakozni. Az Agile Messengerben meg nem találtam olyat ami a SE-hoz jó.

vas. jan. 30, 2005 17:30
arany tag

Hozzászólás 
Nincs senki 5lete, hogy miért nem megy a Hotmail voda wappal? (mobile.msn.com). Akinek T-Mobile van , kipróbálná esetleg?
Az a fura, hogy a T-mobile honlapján fennt volt az mpx 200 amig árulták és az összes beállitása, de már egy ideje eltünt. Nekem nem is megy rendesen a wap a motorola beállitásaival, sajna.
És arra még mindig választ várok, hogy hogyan működik egyeseknek az agile messenger voda wappal (netként használva), mert engem nem enged fel? Nem lehet, hogy nettel próbáltátok?

A be és kikapcsolás hang működik 2003-on is, köszi!!

vas. jan. 30, 2005 17:30
vas-tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:

Hogy használod? Van valami külön program hozzá? Én a telefonban lévő Barátok funkciót próbáltam rávenni, de nem ment, az MSN honlapján sem volt feltüntetve hogy Magyarországról használható. A Yamigo-n keresztüól próbáltam, de csak addig jutottam el, hogy be tudtam jelentkezni, de se küldeni, se fogadni nem tudtam, meg nekem sem tudtak küldeni.

Milyen külön programra gondolsz? a telefonban van egy MSN Messenger nevű menüpont, azt elindítom, kéri a .NET Passport-os email címemet és jelszavamat, elfogadja, és bent vagyok (ha előtte a számítógépen is be voltam jelentkezve, akkor onnan kiléptet, mert egyszerre csak egy helyen lehetek bejelentkezve). Ha beengedett, látom a kontaktjaimat (amit korábban a PC-n vettem fel), azt is, hogy on- vagy offline-ok, mintha csak a pc-st használnám. ezzel egyidőben a kontaktjaimnak megjelenik egy ikon a nevemnél, hogy mobilról vagyok.. az üzenetváltás hasonlóan történik mint a pc-s változatnál.

vas. jan. 30, 2005 17:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Hátha érdekel valakit: http://www.smartphone.net/smartphonetho ... asp?id=544

vas. jan. 30, 2005 16:47
ezüst tag

Hozzászólás 
nekem csak wap előfizetésem van, azzal kellne megoldódnia...:-)

vas. jan. 30, 2005 15:58
ezüst tag

Hozzászólás 
http://www.msmobilenews.com/?cid=764 Ez nincs meg valakinek? Esetleg más ami ezt tudja?

vas. jan. 30, 2005 15:48
Hozzászólás 
blg írta:
Landsmann írta:
A mobiltelefonos MSN Messengerben a támogatott országok között nincs Magyarország. Sajnos. Más Messengerrel azt hiszem lehet használni.

működik az MSN Messenger a telón! (GPRS internettel próbáltam)

vas. jan. 30, 2005 15:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Én ezt használom: http://www.softonic.com/ie/36020/Agile_Messenger
ICQ,MSN,..stn cliens

vas. jan. 30, 2005 15:25
vas-tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
A mobiltelefonos MSN Messengerben a támogatott országok között nincs Magyarország. Sajnos. Más Messengerrel azt hiszem lehet használni.

működik az MSN Messenger a telón! (GPRS internettel próbáltam)

vas. jan. 30, 2005 14:14
Hozzászólás 
mogyimi1 írta:
tokkal nekem nem karcolt, de a belső kijelző fóliavédőjét rajta is hagytam.
wapon gprs-en sikerült valakinek chatolni msn-el vagy mással?

vas. jan. 30, 2005 13:21
platina tag

Hozzászólás 
vally írta:
Hardside írta:
Jogos. Akkor elvileg egy SD Bluetooth kártyával használható rendesen BT headsettel...

Azért nézd emg, hogy ahoz az SD kártyához van-e meghajtó WM alá!

Azt hiszem, nem jön össze, mert valamilyen palmhoz való a holmi, az apróneten hirdetik. :( Köszi!

vas. jan. 30, 2005 12:30
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
tokkal nekem nem karcolt, de a belső kijelző fóliavédőjét rajta is hagytam.
wapon gprs-en sikerült valakinek chatolni msn-el vagy mással?

vas. jan. 30, 2005 12:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Be/kikapcsolás hangja 2002 op alá: HKEY_CURRENT-USER / Controlpanel / PowerOnWave / on kulcsnál a Value data értéket módosítani 1-ről 0-ra !!

vas. jan. 30, 2005 12:03
arany tag

Hozzászólás Kitüremkedő Navigomb???
Szi!

Több haveromat is megfertőztem, miután a már meglévő mpx200-amat megmutattam nekik, így ők is vásárlotak egy-egy készüléket!
Egyikük panaszkodott, hogy a MediaMarktban elsőre vásárolt készüléke nem fogadta el a Pannon kártyán (lévén pedig ugye elvileg kártyafüggetlen) nosza vissza: 72órás csere...Aztán panaszkodott, hogy az új készüléken a nagy kék "navi" gomb becsukott állapotban beleér a belső kijelző plexijébe és persze szépen meg is karcolta idővel.
Nos sajnos meg kellett állapítanom tegnap, hogy bizony az enyém is beleér és bizony ki is kezdte a plexit, a kis pötty amit otthagyott bizony csiszatolással sem jön le többé...
Most mit csináljak? Nálatok is előfordul az ilyen? Vigyem vissza gariba? Tegyek rá kijelzővédőt???

vas. jan. 30, 2005 11:25
arany tag

Hozzászólás 
.dredd. írta:
Sziasztok!

Az vajon mitől lehet, hogy 2-3 napi használat után az xbar által jelzett memória foglaltság felmegy 70-80%-ra és hiába lövök ki minden alkalmazást, akkor is ott marad (természetesen a 2-3 nap alatt is szorgalmasan kikapcsolgatom a nem használt progikat az xbarral)?

Üdv

SAjnos én is tapasztalom, nem tudom, hogy mi lehet az oka...Valószínüleg nem jelzi rosszul az Xbar, mert a készülék reakcióideje is lassul, ahogy telik a memória.
Még egy furcsasága van nálam az Xbar-nak, ha a 2gombbal bezárom az összes futó progit, akkor 95%-ban bedob a Contacts-ba....5%-ban nem.

vas. jan. 30, 2005 11:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Nézd meg orneta task managerrel.
Lehet normál windows, és a dll-eket használatlanúl is bent hagyja a memóriában? erre tippelek.

vas. jan. 30, 2005 10:55
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Az vajon mitől lehet, hogy 2-3 napi használat után az xbar által jelzett memória foglaltság felmegy 70-80%-ra és hiába lövök ki minden alkalmazást, akkor is ott marad (természetesen a 2-3 nap alatt is szorgalmasan kikapcsolgatom a nem használt progikat az xbarral)?

Üdv

vas. jan. 30, 2005 10:42
vas-tag

Hozzászólás 
ÜDV!
Segítsetek!
Most vettem egy új mpx200-at, upgradelni szeretném a supermoto 2-vel, a modem drivert feltettem, de az Upgrade Wizzard BAD NEWS! hibával leáll...Már próbáltam előtte hard resetet is,ugyanaz a hiba...HELP PLS!

vas. jan. 30, 2005 10:18
platina tag

Hozzászólás 
Hardside írta:
Jogos. Akkor elvileg egy SD Bluetooth kártyával használható rendesen BT headsettel...

Azért nézd emg, hogy ahoz az SD kártyához van-e meghajtó WM alá!

vas. jan. 30, 2005 10:10
ezüst tag

Hozzászólás 
DrMSP írta:
http://www.spbsoftwarehouse.com/smartphone/?en

Reg: 46773651

SBP GPRS Monitor egész jó!

THX

vas. jan. 30, 2005 8:20
ezüst tag

Hozzászólás 
http://www.spbsoftwarehouse.com/smartphone/?en

Reg: 46773651

SBP GPRS Monitor egész jó!

vas. jan. 30, 2005 2:05
platina tag

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
Hardside írta:
Urak, SDIO cuccokat nem tud fogadni az MPX200, ugye?

És akkor a Motorola-féle kamerát miért lehet az SD slotba dugni?! :wink:

(by Darth Smoke)

Óh, igaz, Darth Nagyúr... Nézd el ostobaságom :lol:

szomb. jan. 29, 2005 21:47
ezüst tag

Hozzászólás 
BAli1!
PÜ ment!

szomb. jan. 29, 2005 21:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Van valakinek térkép progi (Budapest,Magyarórszág)
bye drag

szomb. jan. 29, 2005 21:12
ezüst tag

Hozzászólás 
mogyimi1 írta:
wap beállítás:http://mogyimi1.netdisk.hu/mpx200settings.xls nem megy a netdisk,elnézést , nem méztem meg ma:-(
eredeti:
http://www.motorola.hu/download/mpx200settings.xls
most,hogy olvasgatok,rájöttem, nekem is moto oldalról van:-)
egyedül az excelben az nem jó, hogy az exploler beállításaiban az autodektet NEM kell bejelõlni, mert csak akkor mûkodik,ha nincs pipa!
2003 alatt megy szinte minden wapos oldallal, kivéve a t-zones fõoldala. de benne a "statikus" linkekkel igen.
Szóval a wap mûködést pl a http://wap.origo.hu-val próbáljátok,ne a westelével:-(

Nekem sehogy nem akar menni a gprs wap ezt írja: Unable to connect. verify your dialup or proxy settings are correct, and try again Átnéztem a péroxy beállításokat nem írtam el. Mi lehet a baja? T-mobilos vagyok, ha számít.

szomb. jan. 29, 2005 21:00
ezüst tag

Hozzászólás 
nekem is elküldeni vki légyszives:)
köszi jama12@webmail.hu

szomb. jan. 29, 2005 20:29
vas-tag

Hozzászólás 
Dragon írta:
Elment!

Kössz! :)

szomb. jan. 29, 2005 19:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Elment!

szomb. jan. 29, 2005 19:22
vas-tag

Hozzászólás 
Dragon írta:
mailben mehet? Vagy máshogy kéred?

Nekem is küld már el, engem is érdekelne

Ja és ha valakinek magvan a FULLos Worms World Party smartphonra, az is érdekelne :)

digimail@vipmail.hu

Köszi!

szomb. jan. 29, 2005 19:15
ezüst tag

Hozzászólás 
mail már publikus is... mit bénázok én ma?? félelmetes :x

szomb. jan. 29, 2005 19:13
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 188  Következő