Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 13:53

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Fapuma írta:
Ahoj!
Valakinek nincs meg véletlen a jMMS program, ami a gyari CD-n van? Kellene nekem és nem találom a sajátomat. Elküdené/feltenné/linkelné valaki? Köszi!

Ja: a 2003-on hogy oldottatok meg a MMS kuldest? Ha jol olvastam a fogadas ott nem megy.

Itt van az oldal közepén kb. :
http://www.mpx200.web1000.com/
De már látom DonDragonka megelőzött!! :lol:

csüt. feb. 03, 2005 12:22
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
r1jam:

Próbáld ki ezt a telepítőt hátha ez nagyobb sikerrel jár...:
http://www.smartphone.net/software_detail.asp?id=624

[/url]

csüt. feb. 03, 2005 12:22
ezüst tag

Hozzászólás 
fapuma

Talán ez kéne?
http://mpx.netindir.com/programlar/jMMSBuild63_21Oct_Generic.exe

r1jam[b]
No akkor most kérdések:
Van elég hely a masinában?
Amikor újra húztad nem volt semmi gond?

Közelítünk egyébként szerintem a HWReset felé elég erőesen... (csak bíztatásul...) :D

csüt. feb. 03, 2005 12:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Don Dragonka köszi.

Letöltöttem,elindítottam.Következő:

Confirm File Deletion ablakban:dou you want to completely remove the selected application and all of its components?

na most itt csak o.k.-t tudok nyomni
Gondolom törölni akar.Töröljön.Utána ismét indítom a telepítést,akkor rákérdez,hogy elfogadom-e,tehát szokásos yes.Na ezután a probléma fennáll továbbra is.

Csúcs......

csüt. feb. 03, 2005 12:07
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Fiúk: Köszi mindenkinek a bíztatást!!!!!!
Hálám jeléül itt egy link: http://pardubice.misto.cz/
Minenféle van fent a telóhoz!!! Egy halom játék, appz, stb! Remélem még sokan nem ismertétek!
Dredd:
Xbar 2.5:
http://xetranet.free.fr/xbar2/?lang=eng&project=xBar%202
Key:
Reynaldo Teng
12197

Hogy ro..djon meg, nem megy a 2. link! :evil:
Copy/Paste :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kano csüt. feb. 03, 2005 12:07-kor.

csüt. feb. 03, 2005 12:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Ahoj!
Valakinek nincs meg véletlen a jMMS program, ami a gyari CD-n van? Kellene nekem és nem találom a sajátomat. Elküdené/feltenné/linkelné valaki? Köszi!

Ja: a 2003-on hogy oldottatok meg a MMS kuldest? Ha jol olvastam a fogadas ott nem megy.

csüt. feb. 03, 2005 12:02
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Szaki74!

NINCS MEG AZ XBAR2.5 :cry: :cry: :cry: brühühü

A 2.4-es van meg...

Na ez fafffa... feltettem, amit én xbar 2.4-nek töltöttem le... erre felment a sima 2-es és regkódot kér és bele is fagyizott... a rohadt életbe

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára .dredd. csüt. feb. 03, 2005 12:02-kor.

csüt. feb. 03, 2005 11:58
ezüst tag

Hozzászólás 
r1jam:

Ez így elég furin hangzik...
Nézzük mi lehet a baj:
nem jó a PC-s telepítőd... Töltsd le megint és próbáld újra
Mondjuk innen: http://mpx.netindir.com/programlar/File_Manager_4SP_(Moto).exe

Lássuk most mi történik...

csüt. feb. 03, 2005 11:54
arany tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
.dredd.:

Én azt mondom tedd fel a 2.5-ös Xbar-t. A help-je szerint a hosszan nyomot # gomb hatására Clean memory-t hajt végre... és valóban, kiírja nekem mennyi memoria szabadult fel.

Ok, thx... megnézem megvan-e. Ha egy olyat találok (ez rémlik), hogy xbar 2.5 full... akkor ez nem fog sírni kód után?

Üdv

csüt. feb. 03, 2005 11:52
arany tag

Hozzászólás 
hgyurci írta:
dredd-nek meg köszi az operátírós ötletet! Most miattad beleástam magam a registrybe, nagyon izgat a dolog, de még csak ismerkedek vele..!

Hi! :):)

Szívesen, én is turkálom a regeditet, DE ÓVATOSAN CSINÁLD!

Sajnos én sem értek a registryhez és csúnyán össze lehet zakkantani a gépet... pl. átírtam a Mounted Volume agyament elnevezést SDcardra... örülés... aztán egy fia progi sem indult, amit a kártyára telepítettem :( :oops: .. lehetett visszacsinálni az egészet.

Üdv

csüt. feb. 03, 2005 11:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi Don Dragonka.

Bakker,mindent úgy csinálok,ahogy mondtad,összeköt,futtat,,még utána teló ki/be kapcs is,de nincs a start menüben a meneger.Ja és a telón nem is kérdez rá.Telepítéskor egy add/remove ablak felugrik a monitoron egy fél másodpercre,de azonnal el is tűnik.És nem látok ebben semmit,csak a fejlécben van az add/remove.Mondjuk most csak Win98-am van,a teló meg 2002-es op.rendszerű.Mi a faxom lehet?????????
Más progikat simán felnyomtam,akár saját,akár SD memory card-ra.
De egy fájlkezelő nélkül nincs meg a memory card,nem tudom használni.
Ez ám a nem semmi :x

Nem tudom...más ötlet?

csüt. feb. 03, 2005 11:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Kano:

1-et mondok... ÁR/ÉRTÉK arány...
Álatlában MINDEN okso telefon hozza magával a szívást...

Én is csak bíztatni tudlak, ha az ember már egyszer jól beállított mindent, kipróbálta és megtalálta a számára legjobb FW-t akkor ez a teló szerintem ebben a kategóriában verhetetlen...

Csak ajánlani tudom, főleg ha szeretsz "buherálni" mert ezzel aztán lehet. :D

csüt. feb. 03, 2005 11:38
arany tag

Hozzászólás 
hgyurci írta:
-ap-!
Nekem is volt ilyen problémám, de akkor a számítógép telepítője adott egy ablakot, lehtett pipálni mi marad, és mit töröljön a programok közül. Az rendesen eltüntette a telefonról (a 6th Gear szórakozott velem). Ha kell meló után megnézem otthon hogyan csináltam.

Nekem is van ilyen ablak, de érdekes, hogy az ébersztőóra install (SP Alarm_Eng12.exe) indítja el. Én csak azt akarom hogy intallálja az órát.

...upsz! Most simán ment! :lol:

Fene sen érti ezt... :?
De mindenjó ha jó a telefon :D

Köszi!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -ap- csüt. feb. 03, 2005 11:40-kor.

csüt. feb. 03, 2005 11:33
arany tag

Hozzászólás 
tigris írta:
-ap- írta:
Vagany írta:
Registry-ből és az ipsm\program files-ből kell kigyomlálni.

Lehet, hogy nekem is ezt kéne?
Registry -ből hogyan? Nem akarom elcseszni az egész telefont

Ide is nézz be:

\Storage\windows\AppMgr\

Már kigyalultam mindent mindenhonnan, a programok mégis maradnak....:((

csüt. feb. 03, 2005 11:29
platina tag

Hozzászólás 
Kano:

Én csak az én MPX-200-ról tudok neked írni. Eddig 2x-er fagyott meg a cucc 1,5 hónap alatt (akkor is felhasználói hiba lépett fel, ergo b*lf*sz voltam!). A 2002-es eredeti software van fenn, valami speedboost nevű kis kiegészítő program telepítése után kellemes a sebessége. A telefon kb. 10 Mbyte memoriával örvendeztet meg, amit szabadon tudsz felhasználni, ez kevés. Ezért én is beruháztam egy 1/2 gigás SD kártyába...határ a csillagos ég... azóta. Infra, igen egy kis odafigyelést igényel a dolog, mivel a telefon nem jelzi sehol sem a bekapcsolást. Ennyivel tudlak biztatni. :wink:

csüt. feb. 03, 2005 11:26
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Hát én nem tudom! Gondoltam, hogy most veszek 1 ilyen telót de amikkel itt szívtok azok azért elég érdekes dolgok. Lefagyások(gyakran) :shock: , mem. telítődés :( , infra, stb. Hát komolyan nem tudom, hogy érdemes-e megvennem. A 7650-em 1,5 év alatt 2-3x fagyott le :D . Ez meg...... :shock:
Ja és még mindig nem világos számomra, hogy melyik szoftot (2003-2002) érdemes feltenni. Valakinek a 2003 tökéletes, valakinek meg gagyi. De a BEN-6-1000-034 -et nagyon dicsérik páran. Azt hiszem, ha megveszem - ha - akkor kipróbálom a 2003-at és ha nem műxik jól akkor BEN-6-1000-034 lesz belőle.

csüt. feb. 03, 2005 11:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Haver probálná összehozni géppel at mpx-et de ezt irja ki.Ienkor mi a teendö?

passworld protected.
this mobile passworld protected......

csüt. feb. 03, 2005 11:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Tényleg, ahogy tigris írta az AppMgr-ben van egy Install nevű mappa abba is szokott maradni nálam telepítő progi, ami csak a memóriát eszi. Leginkább akkor történik ilyen, ha nem fejezel be egy telepítést, mondjuk felhívnak közben -mióta rájöttem repülős módban telepítek-

csüt. feb. 03, 2005 11:04
ezüst tag

Hozzászólás 
-ap- írta:
Vagany írta:

Ide is nézz be:

\Storage\windows\AppMgr\

csüt. feb. 03, 2005 10:53
platina tag

Hozzászólás 
.dredd.:

Én azt mondom tedd fel a 2.5-ös Xbar-t. A help-je szerint a hosszan nyomot # gomb hatására Clean memory-t hajt végre... és valóban, kiírja nekem mennyi memoria szabadult fel.

csüt. feb. 03, 2005 10:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok, van olyan aoldal ahol SPV-s cuccok vannak es amik jok az MX200ra is?
Most resco file explorer kellene elsosorban, meg minden okos es jol hasznalhato progi.:)

csüt. feb. 03, 2005 10:42
ezüst tag

Hozzászólás 
r1jam írta:
Vki küldje már el mailben a file meneger újratelepítését a telcsire lépésről lépésre,please.Ezzel szívok már egy ideje...

Ha simán átmásolom,ott van a programok között,de nem indul.
Akkor hogyan?

Ez egy PC-s telepítőkészlet! Szóval, PC, teló összeköt (USB)... PC-n elindít program... Telepítő a szükséges dolgokat felmásolja a telóra.... A telón kiírja, hogy telepítve... Ready for USE... :D

csüt. feb. 03, 2005 10:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv Eszköztársak!

Na, ma beszereztem egy 512-es SD kártyát, +1 USB-s kártyaolvasót (12in1 :D )
Valahogy az az érzésem, hogy most kezd a teló igazán izgalmassá válni...
Máglátom...

csüt. feb. 03, 2005 10:36
ezüst tag

Hozzászólás 
-ap-!
Nekem is volt ilyen problémám, de akkor a számítógép telepítője adott egy ablakot, lehtett pipálni mi marad, és mit töröljön a programok közül. Az rendesen eltüntette a telefonról (a 6th Gear szórakozott velem). Ha kell meló után megnézem otthon hogyan csináltam.

dredd-nek meg köszi az operátírós ötletet! Most miattad beleástam magam a registrybe, nagyon izgat a dolog, de még csak ismerkedek vele..!

csüt. feb. 03, 2005 10:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali Mesterek!

Vki küldje már el mailben a file meneger újratelepítését a telcsire lépésről lépésre,please.Ezzel szívok már egy ideje.Ami megvan:

File_ Meneger_4SP_(Moto).exe a PC-n.

Ha simán átmásolom,ott van a programok között,de nem indul.
Akkor hogyan?

Ezer hála,s köszönet,ha megtudnám. :wink:

csüt. feb. 03, 2005 10:28
arany tag

Hozzászólás 
Vagany írta:

csüt. feb. 03, 2005 10:12
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Ha már volt, akkor bocsi:

http://www.lemondeduskin.com/index.php?lang=en

(Rengeteg skin)

Üdv:

Bálint

csüt. feb. 03, 2005 9:54
arany tag

Hozzászólás 
NWA írta:
Sziasztok!
Letöröltem néhány feltelepített alkalmazást, ettől függetlenül a "remove programs" menüpontot választva továbbra is ott láthatóak és nem engedi törölni őket. Amint újra akarom telepíteni ezeket az alkalmazásokat, hibaüzenettel kiakad, nem engedi újra feltenni. Honnan tudnám a nyomukat is eltünteni ebből a menüpontból?

csüt. feb. 03, 2005 9:53
arany tag

Hozzászólás 
.dredd. írta:
ap:
hibernate (milyen hülye neve van... abszolút nem fedi a feladatát)

Ezen én is gondolkoztam, mi a francot jelethet ez a név, de akkor semmi hibernáció vagy ilyesmi.

Más:

Nem tudok installálni az SD kártyára, azt irja ki a telefon némi próbálkozás után, hogy nem lehetséges. Pedig van rajta hely bővem, szembena telefonnal, ami (mondhatni gyárilag) fullon van. A vicc az, hogy ezek a progik már voltak installálva, csak a tegnapi lemerülési pánikban uninstaláltam jó párat. Mivel, mint kiderült az infra volt a bűnös, most visszateném.
Tapsztalt már valaki hasonlót?

csüt. feb. 03, 2005 9:47
ezüst tag

Hozzászólás 
.dredd. írta:
ap:
A hőmérő állítólag az akksiban levő szenzort nézi, úgyhogy sztem nem mérvadó.
Üdv

A hőmérő az akksiban levő szenzort méri, már minden akksiban van ilyen szenzor. Nyilván az akksi hőmérséklete mindig egy kicsit magasabb a környezeténél. A Thermo oldalán le van irva, hogy milyen registry kulccsal lehet differenciálni ezt az értéket. Amúgy nekem majdnem a valós értéket mutatja defaulton és nyílván idő kell mire átveszi a környezet hőmérsékletét, ezért hiába teszed ki az ablakba, pár perc alatt ugyan hűl, de nem a valós értékre, ahhoz több idő kell. Szerintem. :)

csüt. feb. 03, 2005 9:29
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Letöröltem néhány feltelepített alkalmazást, ettől függetlenül a "remove programs" menüpontot választva továbbra is ott láthatóak és nem engedi törölni őket. Amint újra akarom telepíteni ezeket az alkalmazásokat, hibaüzenettel kiakad, nem engedi újra feltenni. Honnan tudnám a nyomukat is eltünteni ebből a menüpontból?

csüt. feb. 03, 2005 9:21
arany tag

Hozzászólás 
ap:
miért voltam én kemény? kérdezett valamit, én meg válaszoltam.... ne csináljunk már offtopicot... van egy két emberke, aki amúgy is fogadatlan prókátor, pedig régebben hasznos tag volt (nem ebben a topicban)

xbar mellett van fenn a hibernate, xbar-ból meg asszem a sima 2.0 van meg... eddig nincs gond, igaz, ahogy mondtam tegnap este került fel a hibernate (milyen hülye neve van... abszolút nem fedi a feladatát)

A hőmérő állítólag az akksiban levő szenzort nézi, úgyhogy sztem nem mérvadó.

Üdv

csüt. feb. 03, 2005 9:04
arany tag

Hozzászólás 
.dredd. írta:
Fentebb valahol írtam, hogy 2-3 nap folyamatos használat után az xbar 70-80%-os memória foglaltságot jelez, annnak ellenére, hogy szorgalmasan lövöm ki a progikat mindig. Nos úgy tűnik, valamelyest gyógyír az oxios hibernate progi (free), ami felszabadít valamennyit a programok által feleslegesen elfoglalt memóriából. Még nincs érdemi tapasztalat, de azért itt van a progi:

http://http.dox.hu/oxioshibernatesetup.zip

Bocs a hülye kérdésért: ezt a progit Xbarral együtt, vagyhelyett :oops: ? Milyen Xbarod van? Nekem 2.5. én nem tapasztaltam, hogy megtelne a memoria. Igaz most kapcsoltam be a MOTOTELCSIT. (ld. fenn)

A tegnapi hűmérős témához még annyit, hogy az Xabr és a termo értékei között mindig 3 c különbség volt. :roll:

csüt. feb. 03, 2005 8:46
arany tag

Hozzászólás 
.dred.!

Kicsit kemény voltál Tim -mel. Abban igaza van, hogy iszonyat gagyik ezek a szótákolmányok; de pont azért nem kell foglalkozni velük, mert baromság az egész.

Egyébként ami az infrát illeti én is pont tegnap este szívtam vele, nekem is lemerület az akksi, ma reggel kapcsoltam vissza miután rányomtam a gépre. Kínomban már master resetben gondolkodtam.
Ami a legjobb az egészben, hogy ha kikapcsola a teló, akkor nem fog működni az Alarm és kialszod magad. Ami a legrosszabb, hogy ébredés és helyzetfelismerés után (mármint hogy elkéstél a melóból) első dolgod, hogy földhözvágod a kis feketét

csüt. feb. 03, 2005 8:37
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

Valamit kellene csinálni ezzel a nyavajás infrával 2003 alatt... tegnap este áttettem pár képet az mpx-re és úgy hagytam az infrát majdnem fullos akksival..... ma reggelre kikapcsolt teló fogadott :evil: :evil:

Nem lehet ezt valahogy timeouttal megoldani?... vagy jelezze ki a homescreen-en? Ha valakinek van megoldása, sztem sokan epedve várjuk.

Más

Fentebb valahol írtam, hogy 2-3 nap folyamatos használat után az xbar 70-80%-os memória foglaltságot jelez, annnak ellenére, hogy szorgalmasan lövöm ki a progikat mindig. Nos úgy tűnik, valamelyest gyógyír az oxios hibernate progi (free), ami felszabadít valamennyit a programok által feleslegesen elfoglalt memóriából. Még nincs érdemi tapasztalat, de azért itt van a progi:

http://http.dox.hu/oxioshibernatesetup.zip

Üdv

csüt. feb. 03, 2005 8:23
arany tag

Hozzászólás 
Tim_ írta:
Engem nagyon izgat az a kerdes, hogy ti mint az MPX200 telo hasznalok nepes tabora, nem idegesitenek titeket az olyan szojatekok mint a "rotomoto, alfamoto, motoker, hellomoto, supermoto stb"?

NEM

És erről sztem ennyit...

csüt. feb. 03, 2005 8:13
platina tag

Hozzászólás 
Engem nagyon izgat az a kerdes, hogy ti mint az MPX200 telo hasznalok nepes tabora, nem idegesitenek titeket az olyan szojatekok mint a "rotomoto, alfamoto, motoker, hellomoto, supermoto stb"?
Komolyan nem a teloval van bajom, mert en is majdnem vettem egyet, de en ezektol a motoros osszeragasztott szavaktol a falramaszok :x
Szerintem k*rva hulyen hangzanak es komolyan irrital!
Vagy ez olyan allergia mint amit hungarocell kessel vagasakor hallok? :roll:

Bocs, ha nem 100%-ig passzol ide a hsz-em, de nem akartam ezert uj topicot nyitni!

csüt. feb. 03, 2005 2:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi voison.Az akksi+ a pihentetés sajna halottnak a csók...
Már én is próbáltam előbb,gondoltam csak nem cumiztatom le csontra a battery-t,a sárga hellomotos rószával. :wink:
Még vki?Esetleg majd egy újabb szoft frissítés.
Ismerős leszek a szervizben legalább :oops:

Na de hetente? :evil:

Mégegyszer kösz a tippet.

csüt. feb. 03, 2005 0:50
ezüst tag

Hozzászólás 
szerintem azota megoldódott a problémád.
nekem is szokott ilyen hellomotos képernyőnél kiakadást.
de ha kikapcsolod(akksi le), pihenteted 20percet utána
bekapcsol rendesen. legalábbis nálam...

szer. feb. 02, 2005 22:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv Mindenkinek.

Kb.két hete vettem meg a szuper telót.Hála a fórum hozzászólóinak,sok mindent megtudtam.Már vagy kétszer át is olvastam a topicot,igaz,mostanában ráérek.Nos a lényeg:elérkezett a pillanat;megakadtam.Problémám a következő:
hard reset után szokásos file meneger kámforrá vált.szervizbe be,szoft frissít,minden o.k.Pár progi felrak a telcsire/gondolom tudjátok,kb melyek/.
Ezek után kikapcs. a telcsit.Majd bekapcs,erre csak az induló Hellomoto képernyő,és más semmi.Onnan nincs tovább.Ezt a képet nézhetném örökké.Persze nem akarom.Ha vki segítene,nagyon,de nagyon megköszönném!Hard resetelni nem akarom,mert be tudom másolni a file menegert a start menübe,meg is jelenik a programok között,de el nem induL az a bizonyos .exe fájl.Lépésről lépésre hogyan kell?Tudom nagy kérés,de úgy néz ki birka lehetek hozzá.A file meneger meg kéne a storage card-hoz.Megszán vki?Jöhet emilben is a help. THANK YOU.

Ui.:túl sok volt a duma,gondolom.Ezer bocsesz mindenkitől.

HALI-HÓ.

szer. feb. 02, 2005 18:54
arany tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\ActivityTimers\UserActivity...

Szaki!
Gratula, szép kis gyűjtemény!

---

- ap -
"luser2000 baráti dorgálására átbetűztem a fejlesztők leírását, de azért még nem minden világos"

Nem dorgáltalak én, csak ajánlottam valamit! :wink:

Balázs

szer. feb. 02, 2005 16:26
arany tag

Hozzászólás 
Bobafett írta:
Hi!

Felraktam az Xbar 2.4-et. Bettete Accesories ba rabokok es semmi nem tortenik. Van ennel valam trukk amit nem tudok?

Kosz

Homescreen-en nyomd a kékgombot

utána tedd fel a 2.5-öt:

http://xetranet.free.fr/xbar2/?lang=eng ... t=xBar%202

kód at előző oldalon

szer. feb. 02, 2005 16:24
arany tag

Hozzászólás 
Vagany írta:
...de nem látszik kívülről hogy kivel beszélek (nem tartozik senkire)...

Vagany!
Túlbonyolítod a dolgot.
Registry buherálás helyett, mennyivel egyszerűbb telefonálás közben a mutató ujjad enyhe kiegyenesítésével letakarni a külső, pici kijelzőt?
Ugyan az az eredmény, nem látszik kivel beszélsz, csak gyorsabb, mint ...

:roll:

Üdv.: Balázs :wink:

szer. feb. 02, 2005 16:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Felraktam az Xbar 2.4-et. Bettete Accesories ba rabokok es semmi nem tortenik. Van ennel valam trukk amit nem tudok?

Kosz

szer. feb. 02, 2005 15:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Ismeritek a Smartione nevu progit?? Tok jo registry editor, es PCrol pötyöghetem az adatokat ott latom a telo reg-jet.

szer. feb. 02, 2005 15:55
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Néhány Xbar skin:

http://xetranet.free.fr/spv/xbar/

szer. feb. 02, 2005 15:42
arany tag

Hozzászólás 
Régen jártam már erre felé. Gyorsan elolvastam az elszalaszott 8 oldalt :)
Kérdésem:
Sikerült-e már valakinek folyamatos működésre bírnia az Agile Messengert vodawap előfizuval. Nekem addig tökéletesen működik, amig az install után ki nem lépek belőle. 2. indításra nem hajlandó felcsatlakozni. Végén kénytelen leszek magammalhordani a telepítőcsomagját telón, és mindig újrarakni ha használni akarom :)
Megoldódott ez már valakinek?

szer. feb. 02, 2005 15:40
arany tag

Hozzászólás 
Nekem a termo 20, az Xbar 17 C -t mutat. Melyiket töröljem?

Serintem valaki hitelesíthetné:
Vizetforralsz, belerakod; ha 100 C -t utat, minden rendben. :roll: Próbaként utána egyből átrakhatod jeges vízbe a 0 C teszre. :wink:

szer. feb. 02, 2005 15:32
ezüst tag

Hozzászólás 
norbertio78 írta:
Sziasztok!
kérdés, hogy a francba változtatom (wm2003) meg a szolgáltató nevét mert én már mindent kipróbáltam és akkor is csak WESTEL-t ír ki.
Dredd-nél láttam és a topicon is volt róla szó de nem megy!
Ha valaki tudja a választ azt előre is köszi!

itt képekkel van illusztrálva, ha esetleg nem sikerül: http://www.smartphonefrance.info/operator.asp

szer. feb. 02, 2005 15:30
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
john30 írta:
na,új csúcsot irt ki a csoda-hőmérő:
a maximum értékre +459 C fokot hozott ki, pedíg nem is tettem a mikróba sem :D :D :D

Csak azt felejetetted el leírni,hogy olvasztó kohó mellett dolgozol :D

lebuktam. :D
Csernobilban vagyok éppen, az MPx-emnek 2 küső kijelzője nőtt,magától flash-el,az 1es gomb a Kreml gyorshívógombja,és a reaktor mellett +459 C fok van. :D

szer. feb. 02, 2005 15:23
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 188  Következő