Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 15:38

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
wmania írta:
Gondolom nem vigasztal, de nekem sem ment pedig több változatot próbáltam ... nem jöttem rá mit kellene csinálni, hogy jó legyen.
Most lecseréltem az op rendszert ... majd kiderül :shock:

Gondolom az alarmpluginra gondoltál. Utánanéztem, billentyűemulálással van megcsinálva, és az mpx200-nál más a settings menü, mint a többi, eredetileg is 2003-as telónál. Talán átprogramozzák majd mpx200-ra is.
Reménykedjünk.

pén. feb. 04, 2005 19:56
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
a2d2-2 írta:
Telepítette valaki valamilyen témával az alarm plugint?
Nekem nem működik rendesen, egy sorral el van tévedve, és az owner informations-nél köt ki mindig.

Más: valaki írta, hogy a progik sorrendjét meg lehet változtatni regedittel. Ez pontosan hogy is működik? Mert még nem találtam meg registryben.

Agile messengeres kérdésre sem kaptam választ. Tehát valakinek 2. indításra is felcsatlakozik-e rendesen vodás wap@net-el?

Köszi!

Gondolom nem vigasztal, de nekem sem ment pedig több változatot próbáltam ... nem jöttem rá mit kellene csinálni, hogy jó legyen.
Most lecseréltem az op rendszert ... majd kiderül :shock:

pén. feb. 04, 2005 19:32
arany tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:
GPRS Verbindungen
Pannon NET
Verbindet mit: The Internet.
Zugriffspunkt:snet
Többi üresen! marad

Na, ha ez itt snet-en marad, akkor nem mukodik, de net-el tokeletes.

pén. feb. 04, 2005 19:24
arany tag

Hozzászólás 
Telepítette valaki valamilyen témával az alarm plugint?
Nekem nem működik rendesen, egy sorral el van tévedve, és az owner informations-nél köt ki mindig.

Más: valaki írta, hogy a progik sorrendjét meg lehet változtatni regedittel. Ez pontosan hogy is működik? Mert még nem találtam meg registryben.

Agile messengeres kérdésre sem kaptam választ. Tehát valakinek 2. indításra is felcsatlakozik-e rendesen vodás wap@net-el?

Köszi!

pén. feb. 04, 2005 19:10
vas-tag

Hozzászólás 
n-f-s írta:
modd3r írta:
Sziasztok !

Tegnap óta van MPX200-am, de 45 oldalnyi hozzászólást nem szeretnék átolvasni, mivel csak egy kérdésem lenne:

Milyen progikat ajánlanátok, amivel gyorsabbá, egyszerűbbé, komfortosabbá tehetném a telefonomat (2002-es oprendszer), illetve ki milyen progikat használ ?

Köszönöm !

pedig hasznos lenne :) én is ezzel kezdtem.

Hogy őszinte legyek nem nagyon látom értelmét a topic végigolvasásának.
Gondolom nem csak bennem merült fel az ötlet, hogy csinálni kellene egy olyan web oldalt, ahol összefoghatnánk az eddigi információkat a telefonról (pl.: WAP beállítások, stb.), valamint a hasznos progik is innen lennének elérhetők.

pén. feb. 04, 2005 18:44
ezüst tag

Hozzászólás Betaplayer
Hi!

Betaplayerhez kérék segitséget ...

Milyen állományok játszhetók le folyamatosan, szépen és milyen beállitások mellett ...

pls segitsetek mert már :-((

ja igen 2002-t használok és 0.5 verziót a playerből amit az SD kártyára telepitettem

pén. feb. 04, 2005 18:41
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Múlt héten már végig(!)olvastam a topicot, de nem emlékszem, hogy lett volna T-Mobile hoz sima WAP beállítás (tudom, net előfizus volt, de nekem sima WAP START kellene).
Jelenleg így van beállítva: http://mpx.dox.hu/Settings.txt
(így most „dialling..” fejléc és csak fehér képernyő van, majd egy idő után: „Error, unable to place call.”
Pedig a beállításokat innen néztem: http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/ ... mpx200.pdf

Hiába próbáltam ezeket: http://wap.t-zones.hu, http://wap.t-zones.hu/wml/c/index.wml, wsp://wap.t-zones.hu ugyanaz…
10 oldallal korábban sasu írta, hogy azért fehér a képernyő mert a proxi beállításnál ki van töltve a felhsználónév és a jelszó mező. Na ezek nálam tök üresek.

Ui: „gyári” 2002 van fenn!
(Ja és 1777-en természetesen Aktiváltam a WAP STARTot és pénz is van a kártyán…)
Előre is köszi !

Hogy ne csak kérjek, hanem adjak is :) : 1200mAh-s akksi !!
http://www.handynow.de/handy-shop/Handy ... Li-Polymer

pén. feb. 04, 2005 18:39
ezüst tag

Hozzászólás 
modd3r írta:
Sziasztok !

Tegnap óta van MPX200-am, de 45 oldalnyi hozzászólást nem szeretnék átolvasni, mivel csak egy kérdésem lenne:

Milyen progikat ajánlanátok, amivel gyorsabbá, egyszerűbbé, komfortosabbá tehetném a telefonomat (2002-es oprendszer), illetve ki milyen progikat használ ?

Köszönöm !

pedig hasznos lenne :) én is ezzel kezdtem.

pén. feb. 04, 2005 18:26
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Az echo1.1-hez keresnék működő regkodot. Amit találtam, azzal nem működik! Hangrögzítő orogram...
Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni!

pén. feb. 04, 2005 17:09
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok !

Köszönöm !

pén. feb. 04, 2005 16:39
arany tag

Hozzászólás 
Fapuma írta:
Nem tud valaki regisztracios kodot az AEDTools (advanced Encode Decode Tools) 1.062f, 1.062e, 1.060b vagy az 1.054 verzijahoz???? :)
De most komolyan, aza astalavista-n kerestem azok vagy nem jok, vagy nem ehhez van... De wma konvertalashoz ez a legjobb progi csak unregistered modban nem konvertalja csak a zene felét.

Kosz

Probald ki a dBpowerAmp-ot kismillio formatumba tud konvertalni, jol konfiguralhato es ingyenes..

pén. feb. 04, 2005 16:25
platina tag

Hozzászólás 
horizsoo írta:
Hardside írta:
Kano írta:
Valaki meg tudná mondani. hogy mi a véleménye a teló kihangosításáról????
Thx!!!

Megítélésem szerint kb. megegyezik a P900-éval, a minőségét tekintve. Elég jó. Talán lehetne még kicsit hangosabb.

Ezért lex a csere!? :lol:

Nem, úgy fest, mindkettő megy a háztól. :lol:

pén. feb. 04, 2005 15:11
arany tag

Hozzászólás 
A WORMS nagyon király a telcsin.

pén. feb. 04, 2005 15:09
arany tag

Hozzászólás 
Hardside írta:
Kano írta:
Thx!!!

Megítélésem szerint kb. megegyezik a P900-éval, a minőségét tekintve. Elég jó. Talán lehetne még kicsit hangosabb.

Ezért lex a csere!? :lol:

pén. feb. 04, 2005 15:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tud valaki regisztracios kodot az AEDTools (advanced Encode Decode Tools) 1.062f, 1.062e, 1.060b vagy az 1.054 verzijahoz???? :)
De most komolyan, aza astalavista-n kerestem azok vagy nem jok, vagy nem ehhez van... De wma konvertalashoz ez a legjobb progi csak unregistered modban nem konvertalja csak a zene felét.

Kosz

pén. feb. 04, 2005 14:51
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Szasztok!

Vagany kisegitett fulhallgato ugyben. Csak azt kerdeznem, hogy tud valaki olyan helyet Budapesten, ahol ilyen 4 polusu Jack hosszabitot, vagy csak 4 polusu 2.5-es Jacket lehet kapni?

KOSZ

pén. feb. 04, 2005 14:22
platina tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Thx!!!

pén. feb. 04, 2005 14:11
arany tag

Hozzászólás 
Köszi Vagany, legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül ezen a bolygón a bajommal.

pén. feb. 04, 2005 13:53
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Köszi Vagány!
Thx!!!

pén. feb. 04, 2005 13:43
arany tag

Hozzászólás 
-ap- írta:
[size=12]Mit szoltok a háttérvilágítós felvetésemhez?[/size]

Szóhoz sem jutunk :lol: .
A felvetés jó, a megoldása engem is érdekelne :wink: .

pén. feb. 04, 2005 13:33
platina tag

Hozzászólás 
Találtam egy frankó oldalt, kár hogy nem találom a nyelvválasztó gombot...

www.pdadown.com

pén. feb. 04, 2005 13:32
arany tag

Hozzászólás 
Mit szóltok a háttérvilágítós felvetésemhez?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -ap- pén. feb. 04, 2005 13:33-kor.

pén. feb. 04, 2005 13:25
arany tag

Hozzászólás 
Néha szívok a telepítéssel:

Amikor installálok a telóra, kiválasztom a telepítés memóriáját (természetesen Mounted Volume), elkezd telepíteni, majd hibaüzenetet ír, hogy sikertelen, és válasszak más helyet (persze már csak a telefon memója van, az meg kevés). A vicc az, hogy máskor ugyan ezt a progit simán föltelepítette.

Ötlet?

pén. feb. 04, 2005 13:12
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Vagány:Azt hiszem, hogy otthon nekem is ez a ver. van meg :lol: , de nem tudom biztosra. (SUPER_MOTO_2_MPX200(2003).img)
Megkérdezhetem, hogy honnan szedted le? Leszedném én is, ha tudnál adni egy linket. Köszi!
Azt szeretném még kérdezni, hogy milyen minőségű a teló kihangosítása? Hallottam egy 6100-t és annak nagyon szuper! A 7650-em nem igazán használható erre a célra(ócska a hangminősége a kih.-nak).

Bocsi, de már nem tudom honnan szedtem le talán eMule-val:
http://www.emule-project.net
A kihangosítással nincs nagy tapasztalatom, de szerintem bőven a használható kategóriába esik.

ui.:
Megtaláltam neked a google-val és a gsm fix + a langupdate is itt van, tehát lehet, hogy ugyanúgy kellenek mint a sima supermoto-hoz?
http://vts.vlad.ru/~gsm/Motorola/Software/SUPERMOTO2/

ui.2:
Na megnéztem ez a leng nem az a lang (valami orosz cucc lehet) tehát az nem kell, de a gsm fix az a szokásos.

pén. feb. 04, 2005 12:35
arany tag

Hozzászólás 
luser2000 írta:
-ap- írta:
Szóval Vagánynak 11 nappal későbbi verzója van mint nekem. :( Szerintetek számíthat ez valamit?

nem, mert u.a a verzió mind kettő.
egyszerűen csak más a fájlok dátuma, abból ne próbálj meg "kilogikázni" valamit.
emlékeim szerint 2 elérhető verzió van a 2003-as oprendszerből.
ez utóbbi a későbbi, picivel hibamentesebb.

szerintem.

balázs

Köszi, teljesen megnyugodtam.

pén. feb. 04, 2005 11:58
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Vagány:Azt hiszem, hogy otthon nekem is ez a ver. van meg :lol: , de nem tudom biztosra. (SUPER_MOTO_2_MPX200(2003).img)
Megkérdezhetem, hogy honnan szedted le? Leszedném én is, ha tudnál adni egy linket. Köszi!
Azt szeretném még kérdezni, hogy milyen minőségű a teló kihangosítása? Hallottam egy 6100-t és annak nagyon szuper! A 7650-em nem igazán használható erre a célra(ócska a hangminősége a kih.-nak).

pén. feb. 04, 2005 11:30
arany tag

Hozzászólás Re: Kártyajáték eltüntése a kezdő MRU-ból
Az elsők közt volt amit átszabtam. A fentebb írt cseh oldalon van róla infó és már a fórumon is téma volt. Naná, hogy registry, egy sor lnk-t kell átírni, fordított sorrendben...
Ha nem találnád, utánanézek majd.

Gabesz

wmania írta:
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem semmiszükségem a kártyajátékra és minden bekapcsoláskor ott van a lista végén...
Szeretném lecserélni mondjuk a feladatokra vagy filekezelőre szeritnem ezek hasznosabban.
Gondolom a registry körül lehet a megoldás.
Valaki próbálta már?

hi

pén. feb. 04, 2005 11:23
arany tag

Hozzászólás 
-ap- írta:
Szóval Vagánynak 11 nappal későbbi verzója van mint nekem. :( Szerintetek számíthat ez valamit?

nem, mert u.a a verzió mind kettő.
egyszerűen csak más a fájlok dátuma, abból ne próbálj meg "kilogikázni" valamit.
emlékeim szerint 2 elérhető verzió van a 2003-as oprendszerből.
ez utóbbi a későbbi, picivel hibamentesebb.

szerintem.

balázs

pén. feb. 04, 2005 11:18
ezüst tag

Hozzászólás Kártyajáték eltüntése a kezdő MRU-ból
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem semmiszükségem a kártyajátékra és minden bekapcsoláskor ott van a lista végén...
Szeretném lecserélni mondjuk a feladatokra vagy filekezelőre szeritnem ezek hasznosabban.
Gondolom a registry körül lehet a megoldás.
Valaki próbálta már?

hi

pén. feb. 04, 2005 11:08
arany tag

Hozzászólás 
Újra feldobnám ezt a témát mert engem érdekel.(remélem benneteket is)

-ap- írta:
Más..

Nekem igényem lenne arra, hogy a screen háttérvilágítását állítsam. Mondjuk csökkenteném. Sötétben nézve majd kiégeti a szememet. Meg zabálja az akkut...
Tud valaki valamit?

[/b]

pén. feb. 04, 2005 11:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Koszi Vagany!

pén. feb. 04, 2005 10:53
arany tag

Hozzászólás 
Azt hiszem ezen az oldalon volt fent még régebben egy German ver.http://www.bplondon.org/mpx200/. Ez van fent Neked?

pont ez van a telefonomban, mint a fent említett site-on:

German Version :
OS Version : 4.20.0 (Build 13349)
Operator Version : 4.20.13349.0
Manufacturer : 3.70.23.0
Notes : Definitely in German :) Has the Cartman Powermoto Logo at the start, followed by 'Extended ROM coded by M.S

Nektek is van Powermoto Logo indításnál?

pén. feb. 04, 2005 10:53
arany tag

Hozzászólás 
Fapuma írta:
A cseh oldalról letöltött MMS prgi telepitésének milyen lépései vannak? Én csak 1 txt filet találok benne, amit nem tudok elolvasni tekinettel hiányos (söt mi több nulla) cseh tudásom folytán. Annyi ok, hogy a cab filet fel a telora, elindit, azután a dll filet gondolom be kell masolni a prg könyvtárába. De igy mar csinaltam es nem jo... :(

Te még jól jártál hozzám képest. Én feltelepítettem, majd később uninstall... Azóta nem is engedi újratelepíteni, pedig már a registryből és egyéb helyekről is eltüntettem még a nyomait is, illetve egy helyen bentmaradt, ahonnan nem is tudom eltávolítani kézzel sem és a sync. progival sem, ez a hely pedig a remove programs... Sajnos van még vagy két ilyen visszamaradt programom, amit nem tudok onnan eltávolítani és újratelepíteni sem engedi magát. :(

pén. feb. 04, 2005 10:49
ezüst tag

Hozzászólás 
A cseh oldalról letöltött MMS prgi telepitésének milyen lépései vannak? Én csak 1 txt filet találok benne, amit nem tudok elolvasni tekinettel hiányos (söt mi több nulla) cseh tudásom folytán. Annyi ok, hogy a cab filet fel a telora, elindit, azután a dll filet gondolom be kell masolni a prg könyvtárába. De igy mar csinaltam es nem jo... :(

pén. feb. 04, 2005 10:44
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Bobafett írta:
Ez a baj, hogy nem szol sztereoben. Ha nincs teljesen bedugva a jack dugo akkor szol mind a ket hangszoro, de hat nyilvan nem lehet ez a megoldas. Szoval arra gyanakoszom, hogy a fuhallgato kimenet alapbol mono. :( Meg tudja ezt valaki erositeni? Vagy esetleg az ellenkezojet?

KOSZ

Már korábban kitárgyaltuk :x nem mono, hanem 4 pólusu csati kellene hozzá, pl. ilyen:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3311&item=6360138295&rd=1&ssPageName=WD2V#ebayphotohosting

pén. feb. 04, 2005 10:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez a baj, hogy nem szol sztereoben. Ha nincs teljesen bedugva a jack dugo akkor szol mind a ket hangszoro, de hat nyilvan nem lehet ez a megoldas. Szoval arra gyanakoszom, hogy a fuhallgato kimenet alapbol mono. :( Meg tudja ezt valaki erositeni? Vagy esetleg az ellenkezojet?

KOSZ

pén. feb. 04, 2005 10:32
arany tag

Hozzászólás 
Vagany írta:
Én úgy tudom a Supermoto2 a jó és ehhez nem kell gsm fix és +language se

SUPER_MOTO_2_MPX200(2003).img 23 883 400 2004.07.18 14:02

Szóval Vagánynak 11 nappal későbbi verzója van mint nekem. :( Szerintetek számíthat ez valamit? A jelenlegi stabil :)

pén. feb. 04, 2005 10:30
arany tag

Hozzászólás 
Bobafett írta:
Masik kerdes.
MIvel eddig nem volt megfelelo atalakitom fulhallgatohoz ezert mindig atugrottam a fulhallgatos reszeket a Topic ban. Elkezdem olvasni oket, de azert addig is ha valaki valaszolna , hogy ez alappbol mono fejhallgato bemenet? Csak akkor szol a ket oldal ha nem dugom be teljesen a jack-et. Marpedig felig bedugni nem jo :D

na szoval , hogy is van ez?

KOSZI

Engem is érdekelne az átalakítós megoldás, ha stereóban szól.

pén. feb. 04, 2005 10:24
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
-ap- írta:
Én egy német verzót raktam fel, +nyelveket (így lett angol :wink: )
Minden OK.
:)

Azt hiszem ezen az oldalon volt fent még régebben egy German ver.http://www.bplondon.org/mpx200/. Ez van fent Neked?

Ez a img neve: SUPER_MOTO_MPX200(2003).img
ez meg a nyelv: MPX200_2003_LANG_UPDATE.img

méret: 32 673 610 (kicsomagolva)
dátum: 2004. 07. 07. 22:46

pén. feb. 04, 2005 10:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Bobafett írta:
Sziasztok!

Telepitettem az SMS Tools-t, hogy tudjak egyszerre torolni minden SMS-t ha sok gyulik ossze. A problem az , hogy ugyan kitorli az SMS eket viszont a home screenen azota is jelzi az sms eket mintha most jottek volna. Bal felso sarokban nincsen boritek , csak ha valoban jon uj uzenet, visozznt alappbol 4 smst ir ki s home screenen. El lehet ezt valahogy tuntetni?

Masik kerdes.
MIvel eddig nem volt megfelelo atalakitom fulhallgatohoz ezert mindig atugrottam a fulhallgatos reszeket a Topic ban. Elkezdem olvasni oket, de azert addig is ha valaki valaszolna , hogy ez alappbol mono fejhallgato bemenet? Csak akkor szol a ket oldal ha nem dugom be teljesen a jack-et. Marpedig felig bedugni nem jo :D

KOSZI

Na igen az a fantom sms téma :-)
A megoldást megtalálod a http://www.netmobile.ini.hu cimen
Lényegében kell hozzás egy egyszerű adatbázis turkáló program megkell nyitni egy filet és ha jól emlékszem akkor a két utolsó sort törölni és kész...

megnéztem és bemásoltam remélem segitettem, nekem is volt ilyen gondom és igy rendbe jött.

Phantom SMS FIX without loosing stuff!!!

------------------------------------------------------------------------ --------

righto, I have had this problem for what seems like ages, and it has been doing my head in!!!

But i think i have the solition, without deleting your cemail.vol file and nuking all of your texts/mail.

Post subject: Phantom SMS FIX without loosing stuff!!!

------------------------------------------------------------------------ --------

righto, I have had this problem for what seems like ages, and it has been doing my head in!!!

But i think i have the solition, without deleting your cemail.vol file and nuking all of your texts/mail.

bear with me, and if this does not work for you i am sorry!

firstly you need some sort of reg editor (I used dbviewsp) available on Monolithix's site.

1) use the DBViewSP editor to go to \IPSM\cemail.vol
2) under that go to 'pmailNamedProps' and select it to edit the values
3) scroll down to the very last 2 values, which should be called 'UnreadCou...'
4) delete them
5) restart
6) smile coz u just got rid of that damn annoying message thing!!

hope that this works for you guys, it worked for me! Please if you do do this make a backup of your .vol file 'just in case'!

sometimes even this genius makes a breakthrough...

[Edited to replace reg editore with DBViewSP - Will]

pén. feb. 04, 2005 10:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Telepitettem az SMS Tools-t, hogy tudjak egyszerre torolni minden SMS-t ha sok gyulik ossze. A problem az , hogy ugyan kitorli az SMS eket viszont a home screenen azota is jelzi az sms eket mintha most jottek volna. Bal felso sarokban nincsen boritek , csak ha valoban jon uj uzenet, visozznt alappbol 4 smst ir ki s home screenen. El lehet ezt valahogy tuntetni?

Masik kerdes.

KOSZI

pén. feb. 04, 2005 9:51
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Csao!
Sokszor volt itt szó róla, hogy a 2003 szoft gyorsabb, stabilabb, stb.
Az lenne a kérdésem, hogy melyiket használjátok a 2003-ból?
Mert ugye (pár oldallal visszább említett linken) van egy SuperMoto-s 2003 és egy sima angol 2003. Ezek közül ki, melyiket rakta fel?
Köszi!

Én úgy tudom a Supermoto2 a jó és ehhez nem kell gsm fix és +language se

SUPER_MOTO_2_MPX200(2003).img 23 883 400 2004.07.18 14:02

pén. feb. 04, 2005 9:42
platina tag

Hozzászólás 
-ap- írta:
Minden OK.

pén. feb. 04, 2005 9:40
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Csao!
Mert ugye (pár oldallal visszább említett linken) van egy SuperMoto-s 2003 és egy sima angol 2003. Ezek közül ki, melyiket rakta fel?
Köszi!

Minden OK.

pén. feb. 04, 2005 9:25
arany tag

Hozzászólás Re: Java
DonDragonka írta:
Betudná valaki linkelni a Java futtatáshoz szükséges programot?

Előre is köszi!

DD

Adj egy email címet, elküldöm.
817 Kb

...ha így jó

pén. feb. 04, 2005 9:22
platina tag

Hozzászólás 
Csao!
Köszi!

pén. feb. 04, 2005 9:21
arany tag

Hozzászólás 
r1jam írta:
Szega.

Az enyém MM-os Mpx200-as.,1996-2002-es.
Ha ez o.k.,akkor nyomom:

Version 3.0 (Build 13258)

Radio Version 1.00

Processor: ARM OMAP710

ROM update versions:

Operator:1.0.37.94
Manufacturer:1.0.37.94
Microsoft:3.0.13258.0
Language.1.0.37.94
File system:3.0.13258.0

This computer program is protected bla-bla-bla...

És neked ez megvan? Mert a telefonról tudtommal nem lehet lementeni, vagy mégis ?

pén. feb. 04, 2005 8:52
arany tag

Hozzászólás 
Fapuma írta:
dr. zsoo!! En ugyan T-mobilos vagyok, de sacc ugy allitottam be mindent amit irtal, es frissitettem 2003-ra a softot este. Te hol tudsz kuldeni MMS-t? Az inboxnal nekem csak SMS meg activesync jon ki. Letoltottem egy Arcsoft MMS kuldo progit, (amit fentebb belinkeltem) eleg frankon nez ki de nem akarja elkuldeni a mms-t. Van otleted?

Fel kell tenni a cseh oldalról letöltött MMS küldő progit, annak csak egy része a GPRS beállításoknál a Pannon MMS kapcsolat.

http://mpx200.e-vision.cz

Fontos a telepítés lépéseinek betartása!

dr.zsoo

pén. feb. 04, 2005 8:52
arany tag

Hozzászólás 
total írta:
Sziasztok. PGSM 400as wapom van amit sikerült is beállítanom. A pannon mailtt szeretném beállítani de nem sikerül. Vki le tudná irni a kapcsolat és a mail beállításait? Köszönöm

Azokkal az internet beállításokkal amit imént leírtam, megy a mail is!!!!
Figyelj hogy FELHASZNÁLÓNÉV NEM A MAILCÍMED ELŐTAGJA hanem a telefonszámod 36-tal kezdve!

dr.zsoo

pén. feb. 04, 2005 8:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Fapuma írta:
.dredd. írta:
-ap- írta:
Regisry buherátorok!

Légyszi ajánljatok egy bevált progit, amivel PC -ről lehet módosítani registry-t!

Na ez már nekem is eszembe jutott... :)

Én ezzel: http://dilo.dox.hu/regedit.zip

ha valakinek nem menne, kell hozzá ez is: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=262d25e3-f589-4842-8157-034d1e7cf3a3&displaylang=en

pén. feb. 04, 2005 0:21
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 188  Következő